PDA

Pokaż pełną wersje : Skąd brać questy ??

RELTIH
19-09-2004, 19:28
ponoćw Tibji też są rożne questy skąd moge je sobie brać ?? ponoć są też jakieś wojny ale nie wiem o co chodzi z nimi. :(

dbfan
19-09-2004, 19:43
Questy to są najprosciej mowiac rozne zadania ktore mozesz robic jak Ci sie nudzi:D za ktorych wykonanie dostajesz w nagrode jakas...yy.... nagrode:D

z kad je mozesz wziac... idziesz wykonujesz masz...

RELTIH
19-09-2004, 19:51
tak ale kto ma mi zlecić te questy ponoć w rookgardzie jest quest zeby zabić szczury i wtedy sie dostaje kase ale ja niewiedzialem gdzie mam isc zeby się zgłosić do tego questa

Cors Ent
19-09-2004, 21:09
na rooku jak na rooku.
rook jest po to zeby z niego uciec jak najszybciej.

quest sa fajne zwlaszcze te gdzie trzeba wyzszych lvli i sie czasem nieco napocic.

wojna jest wtedy jak gracze z roznych gildi zaczna siebie naparzac :)
to jest najlepszy element Tibi :]

RELTIH
19-09-2004, 21:14
ale gdzie mogę się podjąć takiego questa

Externus
19-09-2004, 21:18
zakaz quest spoilingu i tyle... omg jak sie logujesz na forum to sie powinien pojawic taki napisa : "zakaz quest spoilingu". preferowane pogrubienie czcionki i nadanie jej rozmiaru 72.

a tak ogulnie to questy glownie polegaja na tym zeby dojsc do okreslonego miejsca otworzyc skrzynke i juz mamy wypelnionego questa (nagroda w skrzynce). haczyk w tym ze trzeba znac polozenie tych skrzynek. no i w wiekszosci questow dla wyzszych lvli to trzeba pozabijac pokazna grupe eVul stworow lub/i odpowiedziec na jakies pytania itp.

doklaniejszych informacji podac nie moge.

$corcerer
19-09-2004, 22:00
SKĄDINĄD
Jak nie potrafisz sam znaleźć, to twoja sprawa