Pokaż pełną wersje : Znalazłem nowy quest z niezwykłymi przedmiotami!
W rzeczy samej! grałem sobie na isarce i znalazłem niezwykły quest!
Są w nim nowe bronie i inne ciekawe przedmioty!
Przypuszczam że jestem 1 który je odkrył...
mam nawet screena!
http://members.lycos.co.uk/limenu/sprzent.png
jeżeli mi pozwolą opisze jak go przejść...bo jest naprawde niezwykle skomplikowany!
No prawie Ci sie udal fake. Tylko, ze armor jest za krotki. I ogolnie wszystko jest troche za malutkie :D Ale calkiem spoko. To jakis "Golden Heaven Set" :D
W rzeczy samej! grałem sobie na isarce i znalazłem niezwykły quest!
Są w nim nowe bronie i inne ciekawe przedmioty!
Przypuszczam że jestem 1 który je odkrył...
mam nawet screena!
http://members.lycos.co.uk/limenu/sprzent.png
jeżeli mi pozwolą opisze jak go przejść...bo jest naprawde niezwykle skomplikowany!
:P:P:P Niestey Tu nie możesz pisać o Questach :D ( napewno był Ciężki ale i opłacało sie go wykonać dla golden seta :D) <lol>
PS. Nice Fake
Pozdrawiam
Enakin
Radek 666
20-09-2004, 14:44
Prosze modków żeby mu dali bana za quest spoling :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p . Ale fake fajny
]v[ichal
20-09-2004, 14:52
Hehe super , szczegolnie tarcza i helm :P , poza tym to" pacy bag" za waskie :P
niop..set nazywa się..tratadadam!
PACYFIKATOR XD ( 99% wykonania z najwyższej jakości kości[klasa A])
mamy pacyfikator ring, dzięki któremu runy destruktywne są silniejsze, pacyfikator..eeee..amulet XD, dzięki niemu wszystke potwory które widzą niewidzialnych niewidzą nas, puki ich nie zaatakujemy. jak je zaatakujemy to wszystkie potwory dookoła nas widzą. Chełm pacyfikatora, zbroja i tarcza tworzą taki se secik XD...pacy(fikator) bag jest na 40 miejsc. W bagu widać jeszcze topór i młotek z serji pacyfikator...(jak mi się topór podoba i miecz! XD normalnie jestem kurde z siebie dumny XD)
mamy tam też runke pacyfikatora..jak samaa nazwa wskazuje XD..opisze działanie. no więc tak(zaraz nabajeruje XD):
runak posiada siłę 5 razyu więkrzą niż SD (huhahihehuhy) i jest runą powieszchniową jak UE(ale mnie po*eba*o..huhahihehuhyhoha)
w bagu jest jeszcze jeden młotek, zestaw shurikenów i 2 pałki...jedna się świeci a druga..ekhm...to oko...no więc..uderzyłem się w głowe i to narysowałem..sam nie wiem czemu XD.
Ponownie podkreślam że nie tylko wkleiłem ten stuff ale i go narysowałem XD...ale ze mnie chwalipięta XD...
PS. ciekawe czy cipy tu zaglądają? tak bym chciał by dodali ten mieczyk do gry!
PS2. widze że ktoś usunoł post tego "pana" co mnie tak niemile ocenił...ktokolwiek to zrobił..DZIĘKUJE
PS3. to nie jest żaden pro golden set! prosze nie mylić z golden setem...ani przez chwile o nim nie myślałem
PS4.racja, sa troche za małe XD...zawsze rysowałem więkrze niż można, jeżeli chodzi o tibię, a teraz przegiołem w drugą stronę
PS5. prawda że fajny mieczyk? XD XD XD :D :D :D :D
hmmmmm wiesz zalerzy kto co lubi axe,sword no i club :] (nice fake) :P
Swieetne. Pomysł dobry. Podoba mi się oryginalny, niespotykany jak dotąd kształ itemków. Ładnie też je wycieniowałeś. Nic dodać nic ując.
@hen_hen_up
Pancerz nie jest za krótki. Po prostu bardziej przypomina napierśnik. Ale ma klasę.
@limenu
jesli chcesz miec taki mieczyk w grze, to zastap nim inny miecz. Wiecej przeczytasz w temacie "Pimp my Tibia" w dziale artykuly :P
a ja się zastanawiem kiedy jakiś admin przeniesie ten temat XD..prawdopodobnie już ktoś z grupy rządzącej(:D) tu zaglądał, bo jak juz opisałem usunięto post pewnego "pana" za co bardzo dziękuje XD...nie to że che by przeniesiono ten temat tylko...strasznie mi to wierci dziure w brzuchu i nie daje spokoju XD
::edit::
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=494671
może coś z tego będzie XD...
:::edit:::
wszyscy boją sę tam wejść XD...
gdyby kiedys ekipa Cipsoft zrobila taki set to bym go zaminiel za moj.
chociarz dla samego wygladu:)
Radek 666
22-09-2004, 21:19
Niezły angielski xD. Nie wiem co im się nie podobało w nim. Może im podoba isę coś innego a nam coś innego ;) .
dobrze ze opisałeś ten temat XD, bo go szukam i szukam i nie wiedze..z jakiej paki jest on w twórczości? Przecież jest to moja własna grafika :D .
Oczywiście jeżeli jakiś modek przeniósł to do twórczości, to miał jakieś powody XD :P
Gratz, gratz i jeszcze raz gratz.;) ;) ;););););););););););)
Gdy zobaczyłem twoje rysunki to odrazu włączyłem www.tibia.pl (http://www.tibia.pl) aby sprawdzić czy nie minął mnie jakiś update. Ale był tylko news o tibia rules. Zapomniałem, że robisz ladne grafy na kompie.
Pozdrawiam, Dj KuTeR
Baron Kaldrick
23-09-2004, 09:59
limenu, i juz cie nie lubie. Po pierwsze, na tibia.com masz podane kilka tematow, do ktorych mozna wysylac wlasne graphic proposals - a nie rozpier.dalac je po calym forum i zakladac gluipie nowe tematy. Po drugie, nie musiales sie chwalic ze jestes Polakiem - mowila o tym za ciebie twoja kaleczona angielszczyzna. Po trzecie, nie mowi sie w innych jezykach niz angielski na forum - chciales odpowiedziec tamtemu gosciowi, pm albo po angielsku. Po czwarte...Ehhh, szkoda slow. Nie wiem ktory mod przeniosl to do Tworczosci - przenosze spowrotem do Grafik.
ach baron..ty to jesteś...zo co się na mnie obraziłeś?
Za moją kaleczoną angielszczyznę? Z polakim mam problemy a o anglieskim już nie mówię. A ta moja polska odpowiedź była skierwoana tylko do jednego "obowyatela" który też po polsku mi odpisał.
A to do grafik porposals...zauważ że nigdy po tamtym forum nie łaziłem i niewiedziałem że jest graphic proposals :P(chyba że to te linki w odpowiedzi mojego tematu :P)
i wcale nie rozpierda.lam po forum..napisałem JEDEN post.
NIe chwaliłm się ze jestem polakiem, tylko to oznajmiłem. Wstydzisz się tego kim jesteś? Bo ja nie. Ale za ti nie dre się na prawo i na lewo poland rox -.-
co do pisania po angielsku to wysłałem ten post, przed tym jak ukazało się na tibia.pl tłumaczenie na ten temat..
nie zamierzałem także tworzyć innych postuf na forum tibia.com o moich tematach -.-. Tak se palnołem raz, by sprawdzić czy coś z tego będzie.
ja ciebie kurde nie rozumiem. Weź mi pokolei opisz, w których momętach przestawałeś mie lubić i kiedy "pękła" twoja cierpliwość -.-
PS. to że pisałem (lekko mówiąc) żle po angielsku, wcale nie mówiło że jestem polakiem. NIby każdy polak jest uposledzony w pisaniu angielskiego?
acha, i jeżeli chesz poczytać głupi temat( w porównaniu z tym linkiem, moje zbroje gienialne :P) to proszę http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=480417
PIE PIE PIE :P
edit..w klawiature nie trafiam XD..lol..literki uciekają :P
Baron Kaldrick
23-09-2004, 15:39
PS. to że pisałem (lekko mówiąc) żle po angielsku, wcale nie mówiło że jestem polakiem. NIby każdy polak jest uposledzony w pisaniu angielskiego?
Spojrz chocby na Tibie - tak, polacy sa uposledzeni w pisaniu angielskiego. A przynajmniej ich znakomita wiekszosc. W pisaniu polskiego zreszta tez, ale to juz inna bajeczka.
A to do grafik porposals...zauważ że nigdy po tamtym forum nie łaziłem i niewiedziałem że jest graphic proposals (chyba że to te linki w odpowiedzi mojego tematu )
To chyba sa te linki, nie jestem pewien. Co mnie obchodzi, ze nigdy po tamtym forum nie lazilem? Tym bardziej powinienes uzyc opcji szukaj, czy przypadkiem nie ma juz odpowiednich do tego tematow. Po drugie, CIPowie juz nie potrzebuja wiecej grafikow - wiec tak czy siak bardziej by Ci sie oplacalo, gdybys wyslal tego screena na forum tibia.de
NIe chwaliłm się ze jestem polakiem, tylko to oznajmiłem. Wstydzisz się tego kim jesteś? Bo ja nie. Ale za ti nie dre się na prawo i na lewo poland rox -.-
Tez sie nie wstydze, ale nie robie tez tak ze wbijam sie nie wiadomo gdzie i oznajmiam "Czesc, chcialem pokazac wam to to i to, a przy okazji, jestem Polakiem" - bo po kiego ch.uja komu to wiedziec? o_0
co do pisania po angielsku to wysłałem ten post, przed tym jak ukazało się na tibia.pl tłumaczenie na ten temat..
ROTFL! Taka regula istnieje w Tibii od dawien dawna. Dodatkowo, taka regula od jeszcze dawniej dawna istnieje w Netykiecie.
ja ciebie kurde nie rozumiem. Weź mi pokolei opisz, w których momętach przestawałeś mie lubić i kiedy "pękła" twoja cierpliwość -.-
Moze byc?
acha, i jeżeli chesz poczytać głupi temat( w porównaniu z tym linkiem, moje zbroje gienialne ) to proszę
Ten temat jest genialny! ^^ GIVE US PIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!11111jeden plxxorz
nielubisz mnie? trudno...
sam też nie jesteś idealny(nikt nie jest)
to, że jestem polakiem, wyszłu w tym zdaniue "but when u want knew, learn polish XD" i to miało być...eee..nie że śmieszne, ale...poprawiające nastruj....
Co do netykiety to palnołem plame XD..ale nie pisałem kurde tak jak ty napisałeś "Czesc, chcialem pokazac wam to to i to, a przy okazji, jestem Polakiem"
to że napisałem ze jestem polakiem...nie miało więkrzego znaczenia..dodatkowa informacjia(wcale tego nie zaznaczyłem...jeżeli kogoś to kici to o tym zapomni i tyle...
A co do angielskiego jeszcze raz....NIe czepiać się, proszę!...chyba se kupie translatora -.-
Baron..dalej cie nie rozumiem...zakończmy ten wątek bo chyba nic z tego nie wyniesiemy(prucz tego że musze więcej połazić na forum i kupić se translatora)ja ciebie tam dalej lubie i mam do ciebie tylko 1 za złe...to że się czepiasz
PS..to że kończymy wątek nie znaczy żebyś zamykał temat, o nie XD
PS2..nigdy nie kłućcie się z władzami :P
PS3..no ban plx plx plx :D :P
Baron Kaldrick
23-09-2004, 16:16
mam do ciebie tylko 1 za złe...to że się czepiasz
Taka moja robota...I hobby, w innym wypadku nie bylbym modem (zreszta, zanim dostalem moda tez sie czepialem i krytykowalem~)
PS2..nigdy nie kłućcie się z władzami
Why? FUCK THE SYSTEM!
PS3..no ban plx plx plx
Nie banuje za cos takiego -.-
jeżeli mówiłem o władzach to miałem na myśli tibia.pl...tutaj wszyscy są wporzo, nawet czepialscy :P.....a jeżeli chodzi o inne systemy to to fuck ofszem(nawet windowsa :P)
ale czepiaj się troszeczkę mniej..oki?
a co do bana to wiem że za to nie wyganiasz z forum XD taki wredny to ty nie jesteś(jeszcze :P)
Hegemmon
23-09-2004, 18:36
Hmm dawca kości miał chyba jakiś reumatyzm albo chorował na żółtaczkę bo zdroge kości są bielutkie ( chyba że te są złocone) ;) a co do tego questa domysliłem sie jak go zrobić i faktycznie bardzo skomplikowany ale nie chce mi się go robić :P (j/k jakby ktoś jakimś cudem nie zczaił :P)
UP@
Hegemmon... zdrowe, świeżutkie kości są białe, to prawda, ale z biegiem lat żułkną z powodu rozkładu części organicznych*...a jeżeli kości długo leżały w czyimś...opakowaniu, to wytwarza się na nich woskowa powłoka(także, kiedy są wystawione na przemienne działanie deszczu i słońca)
Więc kości bywają żółte :P
PS---
*"w kółku młodego naukowca wyjaśnimy co to są części organiczne w kości.
By się tego dowiedzieć przeprowadźmy eksperyment..wrzućmy kość kurczaka do słoika z octem i zostawmy. Po pewnym czasie kość będzie elastyczna jak guma. Spowodowane jest to rozpuszczeniem przez ocet wapnia.
Drugą kość spalcie. Zauważycie że będzie kruha i zwęglona. Całe białko zostało zniszczone i teraz kość jest bardziej łamliwa.
W ten oto sposób kończymy kółko młodego naukowca"
(program był przeznaczony dla młodszych widzów, którzy nie wiedzą zbyt wiele o świecie biologi... żebyś się hege nie obraził XD)
Lord kasztanowiec
25-09-2004, 19:53
powiedz mi jedną rzecz
skąd ty do jasnej cholery masz bag na 40 miejsc!! X( X(
powiedz plz a grafe ex
huhahihuhehy! lol XD
nabrał się :D w końcu ktoś XD
ten bag nie ma 40 miejsc! po prostu uciołem pasek, cofnołem go, a tam gdzie miało pyć puste wkleiłem pasek z pod oryginalnego paska(Bosze..ale wytłumaczenie XD)
prościej to po prostu go kruciłem, przez co wydaje się ze jest więcej miejsc XD
cuz..im evul a live is brutaland full of zasadzkas
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.