PDA

Pokaż pełną wersje : @Wyzwania

Khan
20-09-2004, 20:44
Ludzie opanujcie się.
Nie chcę wyjść na chama, samoluba itp. Wiem, że to wolny kraj, ale JA byłem pierwszy i to JA pierwszy zacząłem brac zamowienia na Itemki. Proszę aby nie robić więcej takich tematów bo forum staje się nieprzejrzyste.
Jak juz chcecie rysowac na zlecenie to prosze bardzo - ale outfity, potwory, fieldy, czary.. ale nie robcie czegos co juz ktos robi bo to traci sens. Wszyscy ładnie pixelujecie, lepiej ode mnie, ale dajcie szanse sie wykazac.
ITEMY BIORĘ JA ...PLZ.

pozdro dla grafomanów.

Avager Niebieski
20-09-2004, 20:50
To hmmm ... to jak np. inni mają poćwiczyć swoje rysunki jesli nikt ich niebędzie oceniać i takie tam ? ale chyba 3 tematy to jeszcze wystarczy :D ... To mam pytanie Khan, co proponujesz zrobić żeby jakoś to opanować ? ? ? .

Khan
20-09-2004, 20:51
Hmm... fakt coś w tym jest.. Cóż widać zapoczątkowałem nową modę ;)

Gold Raven
20-09-2004, 20:54
Khan - don't panic - u are the best :) i tell u :)

Avager Niebieski
20-09-2004, 20:55
@Khan (Khan to nie małpa ;) żeby nie mylić :P ) :
No i ciesz się :D ... Ale zato Użytkownicy forum jeśli nawet będą zastąpywać tymi oto grafikami swoje SPR (a ja tak zrobie...tyle że czekam na miecz atlantydy :) ) to im więcej tworzących grafikę tym większy wybór czyli + :D no i niema Biznesu bez konkurencji :D we wszystkim konkurencja...huh ? :berserk:

Dr.Unknown
20-09-2004, 21:13
Proponuje abyście wszyscy jakoś się umówili i w jednym topicu rysowali:P

limenu
20-09-2004, 21:15
To tak jest, ktoś coś robi, to jest fajne i inni to powtarzają XD

To dowodzi tylko że khan ma fajne pomysły i jeszczejedno

KHAN! PRZESTAŃ W KÓŁKO GADAĆ ŻE INNI SĄ LEPSI OD CIEBIE! W KOŃCU NABAWISZ SIĘ KOMPLEKSÓW! Twoje rysunki są bardzo ładne i ile razy mam ci to tłumaczyć?

a co do twoich wyzwań to niedługo bedzie pełno tego XD.
Chyb było tak też ze mną..założyłem temat w którym postanowiłem umieszczać wszystkie moje rysunki. Potem jak grzyby po deszczu powstawały tematy z identycznym bądź bardzo podobnym nagłówkiem :D
A może jendnak nie byłem pierwszy?

A teraz czas na moją autoreklame XD (i dowód że pomysł khana jest świetny)
Ja se zrobiłem taki fake w dziale bronie i narazie nikt czegoś taiego nie zdublował :P, chociaż z tego co widać to dobre pomysły są dublowane XD...chyba po za moją "mini galerją" na tibia.pl nic innego się tak nie przyswoiło jak oryginalne wyzwania khana XD...(szczególnie ubolewam nad moim fake, ze nikt nie próbował mi dorównać, nie mam porównania. Kiczowato jest być najleprzym jak sie nie ma z kim porównać :D)

Shanhaevel
20-09-2004, 21:40
Te, Khan... Zgadajmy się jakoś z Avagerem i postanówmy coś, bo to się robi nuuudne. ;(

@down

No i luzik. :) Teraz czekamy na zgodę Khana. :)

Avager Niebieski
20-09-2004, 21:42
Ta jeden temat, i niech wszyscy robią to samo lecz wtedy ludzie se mogą wybrać które lepsze (Khana of corse :D ) ... Co ty na to ?

Khan
20-09-2004, 21:46
właściwie to az tak wielu nas nie ma.. (5 naliczyłem) - nie widze przeszkod zeby kazdy mial swoj 1 własny topic. Nawzajem będziemy się komentowac i uczyć. Cywile będą nam zlecać rysunki, a my będziemy je porównywać. I będzie porządek...

adazz
20-09-2004, 21:47
Wszyscy robią to samo co Khan bo on jest najlepszy ;) i wszyscy chcą być tacy jak on... a inni tez nie sa najgorsi...

Shanhaevel
20-09-2004, 21:49
@up

A jeśli ta zaraza się rozejdzie? :(

Baron Kaldrick
21-09-2004, 09:32
Khem... Wy, ktorzy przyjmujecie wyzwania (geez jak to brzmi o_0)... Moge zlaczyc te wszystkie tematy w jeden? Bo juz jest burdel - a bedzie jeszcze wiekszyy, bo ide o zaklad, ze to sie zacznie rozprzestrzeniac -.-

adazz
21-09-2004, 14:33
to sie już zaczeło rozprzestrzeniać wszędzie grafiki swordów itp.

Shanhaevel
21-09-2004, 15:04
@Baron Kaldrick

Tylko że jak wszyscy będą robić w jednym temacie to też może być burdel :confused:

limenu
21-09-2004, 15:13
a może by tak podtematy do grafik? takie jak:
Wyzwania
Fake
Prace kompóterowe
Prace tradycyjne(zapomniałem tego słowa XD wiecie ile nad nim myślałem?

Uncle Warrior
21-09-2004, 20:54
Khem... Wy, ktorzy przyjmujecie wyzwania (geez jak to brzmi o_0)... Moge zlaczyc te wszystkie tematy w jeden? Bo juz jest burdel - a bedzie jeszcze wiekszyy, bo ide o zaklad, ze to sie zacznie rozprzestrzeniac -.-A wiec... na twoim miejscu bez pytania bym zlaczyl wszystkie tematy.
Te tematy z "wyzwaniami" zaczynaja sie rozmnazac :| .
Kto wie ile ich bedzie za tydzien... Podejzewam ze Khan zaczerpnal taki pomysl z tibia.de tylko ze tam byly calkiem inne zasady i nei zrozumial ich za dobrze(moze byc to w 100% nie prawda =P). A zapoczatkowal "mode" nowa tutaj lol =P.
Tam kiedy JEDEN czlowiek zarzucal wyzwanie "artysci" wykonywali je. Nie na zasadzie ze 50 ludzi krzyczy o zrobienie ;\ Powinno byc spokojnie jeden ludek mowi "Zrobcie: 1.Plate armor 2.Fire sword 3.Tu juz jakies arcy trudne "wyzwanie"" i kiedy wszyscy skoncza osoba znow daje zlecenia ;\
A wiec moje zdanie: ZLACZYC! =P

Khan
21-09-2004, 21:25
Osobiscie nigdy nie byłem na tibia.de. Geneza mojego topicu była taka, że chciałem się sprawdzić. Wieć mówię "Narysuję wszystko, co zechcecie!" i tak też robię.

Łączenie tematów stworzy chaos.. ogromny chaos. Ostatecznie grafomanów az tak wielu nie ma. Niech kazdy ma swój topic i w nim tworzy. To pozwoli lepiej okreslic umiejętnosci i styl kazdego plastyka.

artur5-12
05-06-2005, 09:31
OK ziom chciales masz
Ja ci dam latwe?????????OK dla mistrza

Kusza wyciagnieta z glebi oceanu z 20 boltamiOPIS:jest seledynowa otoczona winoroslami i boltami ma wyryty znak trójzęba

OK kusza wyciagnieta z wulkanu cieciwa z magmy wyryty ogien MUHAHaha 4 BOLTY OGNISTE Z CZARNEGO DIAMENTU STWORZONE

KUSZA RUNICZNA ZOLTO POMARANCZOWA Z RUNAMI WIDAC BLOGOSLAWIENSTWO NA BOLTACH ? 30 ? RUNY

BUTY Z SZAFIRU Z PASEM DROBNEGO RUBINU PODESZWY Z DIAMENTU NA NICH PAS SZMARAGDU
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
MUHAHAHAHA MUHAHAHAHA
A I JESZCZE RUNE W KSZTALCIE SMOKA PAKERZE

KIEDYS BYLO DOBRZE BESTIA W ZAMKU USPIONA TERAZ KICHA BESTIA OBUDZONA

morwi
05-06-2005, 09:35
OK ziom chciales masz

Kusza wyciagnieta z glebi oceanu z 20 boltamiOPIS:jest seledynowa otoczona winoroslami i boltami ma wyryty znak trójzęba

OK kusza wyciagnieta z wulkanu cieciwa z magmy wyryty ogien MUHAHaha 4 BOLTY OGNISTE Z CZARNEGO DIAMENTU STWORZONE

KUSZA RUNICZNA ZOLTO POMARANCZOWA Z RUNAMI WIDAC BLOGOSLAWIENSTWO NA BOLTACH ? 30 ? RUNY

BUTY Z SZAFIRU Z PASEM DROBNEGO RUBINU PODESZWY Z DIAMENTU NA NICH PAS SZMARAGDU
MUHAHAHAHA MUHAHAHAHA

boze co za debil! jakbys nie widzial ten temat jest w *** stary, a sam khan nie wiem czy zaglada na te forum jeszcze-.-

Radek 666
05-06-2005, 11:25
OK ziom chciales masz

MUHAHAHAHA MUHAHAHAHA

KIEDYS BYLO DOBRZE BESTIA W ZAMKU USPIONA TERAZ KICHA BESTIA OBUDZONA
Nie mogę ale idiota. To po pierwsze nie jest temat z wyzwaniami noobie, po drugie to jest stary temat noobie, po trzecie khan na tym forum się nie odzywa noobie, po czwarte jesteś noob który nie umie czytać...

Co do topicu, to się naprawdę rozeszło... Teraz 1/3 tematów z grafikami to wyzwania (może nawet 1/2 :P)

Ostatnia aktywność: 11-04-2005 16:35
Czyli nie liczę na to, żeby powrócił...