PDA

Pokaż pełną wersje : Orc land . Co? gdzie? jak?

UlcialOver
20-09-2004, 23:14
Kolejne pytanko :P, od jakich skilli i levela chodzic mozna na orc land?? sam czy z blokerem? mowie oczywiscie o palku.. MOzna tam chodzi solo? i jakie tam zagrozenia sie czają? I najwazniejsze.... jak tam dojsc? :P, z gory thx za pomoc

MistrzYoda
21-09-2004, 05:17
Witam!!
Orc Land - Myślę że lvl 35 ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy nas lag może złapać idziemy tam z drogi od Ab'Dendriel -=-=> Przechodzimy przez most trolii idziemy koło draga ( Dla chętnych 700 expa :D, i gówno loot ). Potem w prawo i następnie kierujemy się na północny zachód - Orc Land jest nad Amazon Camp ( odległość około jak z Kopalnii do AB ). Pierwsze co zobaczymy na horyzoncie to tak zwany przeze mnie Posterunek Orków -> Orc Leader, Orc Besrserker, Worrior, Shaman i zwykłe orki chyba widziałem tam Posiony Spiders. Do wieży nie wchodzić pallem bez Blokera grozi natychmiadtowym dead'em pierwszym poziom chyba 4 worrior i 2 sperman natomiast wyżej hhehe :D:D Orc Berserker a on potrafi *******nąć :]. Dalej idąć na Zachód mamy Orc Fortess no i tu zaczynają się jaja. Początek jest taki że wchodzisz i na wstęp masz praktycznie wszystko tylko zależy od ilości. Wiadomo im niżej tym ciekawiej - najgroźniejszy tutaj Orc Worlord a najszybszy Orc Rider. Sczerze ponad brame nigdy nie wszedłem ponieważ nie zrobiłem większego lvl jak 29 Royal :/. Co do skills to 70+ najlepiej 35 lvl i 75 no i przydoło by się gfb i hmm ponieważ czasami może być naprawde nie ciekawie :/. Dobrze że jesteś pacc przyda ci się haste. Weź sobie bohy i nienajlepszy equipment ale to już twoja sprawa jak padniesz :D:D:D:D:D:D, Ale poczekajmy miesiąc-półtorej to przedstawie screens :)

Prosiłbym o Opiniie na temat OL i OF
P.S - Awans z nocki :) <=> 04:48 You advanced to magic level 3.

UlcialOver
21-09-2004, 15:21
Dzięki Yoda za pomoc, na pewno mi sie przyda, teraz juz wiem co i jak z tym Orc landem :D szkoda ze nie ma juz reputki :P

Cors Ent
21-09-2004, 16:13
Hm jak nie znasz OF to nie radze samemu.

poza tym w forters na dzien dobry masz zerki, liderki i smoka w ilosci na pewno przewyzszajace mozliosci palka na 35 lvl.
chyba ze masz steelth ringa (bo raczej 15mlvl na 35 raczej ciezko)
to wtedy mozesz cos motac z wejsciem.
inaczej nie da rady

do podziemi OF nie radze jesli ich dobrze nie znasz.
nagle zobaczysz ze leci na ciebie pare warlordow i zgon ^^