Alus
31-03-2007, 14:10
Witam.
W tym temacie chciałbym poruszyć sprawę szacunku graczy do siebie. Zaczynając, brazylijscy, (w mniejszym stopniu) szwedzcy gracze w dużych ilościach na wszystkich serverach są tzw. "Noobami". Można to zauważyć po ich zachowaniu: kradzieże najbardziej niewartościowych rzeczy, pisownia(chodzi mi tu o Br? itp.) oraz atakowanie każdego kto pojawi się z "Czaszką".
Dlatego polscy gracze mówią "Br sux!", "Hail Poland" "Fuck swe!", lecz gdy miałem bana postanowiłem coś sprawdzić. Oto rezultat moiego "testu":
Teksty słabo lvlowych polskich graczy:
-18:50 Arga Woodan [9]: pl
-18:55 Moxi Tor [11]: kill rs
-18:53 Cato Soliz [15]: ja mam deda?
-18:53 Belas Tikeu [16]: poka
-18:56 Mia Cortez [11]: dasz
-18:57 Lanes ziomx [11]: exori vis/ (facc player)
-18:59 Margrath [17]: kto ma wednke
Jak widzimy polscy słabo lvlowi gracze, też potrafią "Noobić"
A tu lista paru osób, które za wszelką cenę muszą pokonać kogoś z "Czaszką":
-Dyoha Pheno
-Asamrotel
-Shar Doth
-Scomine Elon
Po co im to? Każdy z nas może zadać sobie to pytanie, ale tylko oni znają na nie odpowiedź.
Teraz może nasunąć się pytanie, "Po co on robi ten temat, to jakiś idjota...".
Po co? Po to by skłonić Was na danie szansy graczom z Brazyli,Szwecji w postaci wyrażania im szacunku, nawet gdy oni są nie do zniesienia...
Osobiście mam kolegów i w Brazyli i Szwecji nie są "Noobami" i niejednokrotnie uratowali mnie z opresji.
Rozumiem, że ten temat znajdzie przeciwników i zwolenników, ktorzy może posuną się do własnych refleksji.
Dziękuję.
Alek.
W tym temacie chciałbym poruszyć sprawę szacunku graczy do siebie. Zaczynając, brazylijscy, (w mniejszym stopniu) szwedzcy gracze w dużych ilościach na wszystkich serverach są tzw. "Noobami". Można to zauważyć po ich zachowaniu: kradzieże najbardziej niewartościowych rzeczy, pisownia(chodzi mi tu o Br? itp.) oraz atakowanie każdego kto pojawi się z "Czaszką".
Dlatego polscy gracze mówią "Br sux!", "Hail Poland" "Fuck swe!", lecz gdy miałem bana postanowiłem coś sprawdzić. Oto rezultat moiego "testu":
Teksty słabo lvlowych polskich graczy:
-18:50 Arga Woodan [9]: pl
-18:55 Moxi Tor [11]: kill rs
-18:53 Cato Soliz [15]: ja mam deda?
-18:53 Belas Tikeu [16]: poka
-18:56 Mia Cortez [11]: dasz
-18:57 Lanes ziomx [11]: exori vis/ (facc player)
-18:59 Margrath [17]: kto ma wednke
Jak widzimy polscy słabo lvlowi gracze, też potrafią "Noobić"
A tu lista paru osób, które za wszelką cenę muszą pokonać kogoś z "Czaszką":
-Dyoha Pheno
-Asamrotel
-Shar Doth
-Scomine Elon
Po co im to? Każdy z nas może zadać sobie to pytanie, ale tylko oni znają na nie odpowiedź.
Teraz może nasunąć się pytanie, "Po co on robi ten temat, to jakiś idjota...".
Po co? Po to by skłonić Was na danie szansy graczom z Brazyli,Szwecji w postaci wyrażania im szacunku, nawet gdy oni są nie do zniesienia...
Osobiście mam kolegów i w Brazyli i Szwecji nie są "Noobami" i niejednokrotnie uratowali mnie z opresji.
Rozumiem, że ten temat znajdzie przeciwników i zwolenników, ktorzy może posuną się do własnych refleksji.
Dziękuję.
Alek.