|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demodok
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 50
|
![]() Witam.
W tym temacie chciałbym poruszyć sprawę szacunku graczy do siebie. Zaczynając, brazylijscy, (w mniejszym stopniu) szwedzcy gracze w dużych ilościach na wszystkich serverach są tzw. "Noobami". Można to zauważyć po ich zachowaniu: kradzieże najbardziej niewartościowych rzeczy, pisownia(chodzi mi tu o Br? itp.) oraz atakowanie każdego kto pojawi się z "Czaszką". Dlatego polscy gracze mówią "Br sux!", "Hail Poland" "Fuck swe!", lecz gdy miałem bana postanowiłem coś sprawdzić. Oto rezultat moiego "testu": Teksty słabo lvlowych polskich graczy: -18:50 Arga Woodan [9]: pl -18:55 Moxi Tor [11]: kill rs -18:53 Cato Soliz [15]: ja mam deda? -18:53 Belas Tikeu [16]: poka -18:56 Mia Cortez [11]: dasz -18:57 Lanes ziomx [11]: exori vis/ (facc player) -18:59 Margrath [17]: kto ma wednke Jak widzimy polscy słabo lvlowi gracze, też potrafią "Noobić" A tu lista paru osób, które za wszelką cenę muszą pokonać kogoś z "Czaszką": -Dyoha Pheno -Asamrotel -Shar Doth -Scomine Elon Po co im to? Każdy z nas może zadać sobie to pytanie, ale tylko oni znają na nie odpowiedź. Teraz może nasunąć się pytanie, "Po co on robi ten temat, to jakiś idjota...". Po co? Po to by skłonić Was na danie szansy graczom z Brazyli,Szwecji w postaci wyrażania im szacunku, nawet gdy oni są nie do zniesienia... Osobiście mam kolegów i w Brazyli i Szwecji nie są "Noobami" i niejednokrotnie uratowali mnie z opresji. Rozumiem, że ten temat znajdzie przeciwników i zwolenników, ktorzy może posuną się do własnych refleksji. Dziękuję. Alek. Ostatnio edytowany przez Alus - 31-03-2007 o 14:54. Powód: Błąd ortograficzny. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() no i co poradzisz, od kiedy idioci i fala dzieciarni z podstawowych szkol sie zleciala jak muchy do gowna, to jest jak jest.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() tak naprawdę swe i br są może i noobowscy, ale są zgrani i umieją działać razem... a nie to co polacy... okradają siebie nawzajem, wyzywają, itp itd... najlepiej ujęto to w Dniu Świra:
http://www.youtube.com/watch?v=oidh5oH0Y_U ![]() p.s. a na koniec takie drobne przysłowie: "Gdzie Polaków trzech tam cztery partie i 20 poglądów"...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 31-03-2007 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Braniewo
Stan: Niegrający
|
![]() Kazdy to wie ze polaczki to najwieksze nooby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Większość Polaków to nooby i każdy o tym wie. Oczywiście Szwedzi i Brazylijczycy nie są bez winy, bo i tam znajdą się ciekawe przypadki. Tylko jedno jest w tym najlepsze. Szwed Szweda z reguły nie ukradnie, bo wie, że to jego rodak. A Polak Polaka, choćby znali się w tej grze 3 lata i tak skorzystał by z okazji i ukradł głupie b robe.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Idioci byli, są i zawsze będą. Nie ma co roztrząsać tego tematu bo po co..?? Jeśli będziesz starał się wmówić noobowi, że jest "Noobem" i, że ma przestać kraść itp. to cię zbluzga. Nie ma rady na takich ludzi. To tak jak chciałbyś pijakowi wbić w łeb, że jest tak i owaki ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() autor
ahhh, Szymon, grales pol zycia na n pvp a teraz przelazles na isare, wiec troche cie to dziwi, lecz niedlugo powinno przestac ;D co do tematu, to bez tych "noobów" tibia bylaby nudna =] Ostatnio edytowany przez siniestro - 31-03-2007 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
pl?/br? no puta/fak ju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Dlatego ja zawsze na pytanie br? swe? pl? odpowiadam no... Nie interesuje mnie rozmowa z kimś, kto chce wiedzieć jakie mam eq żeby mnie potem huntnąć. Jak przezywa to udaję, że nie rozumiem i ignoruję... Niektórzy po prostu z noobowstwem się rodzą... Może na Tibii zgrywają kozaków, ale jakby wyzwac ich matki to potem pół dnia płaczą
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() wow ale odkrycie, ze Polscy gracze w 90% sa n00bami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() Wiecie czemu tak jest ??? Nie ?? To zaraz wam wytlumacze.
Rok temu maj, drugo klasisci ida do Pierwszej Komuni sw. Dostaja od babci i dziadka kompa, od starych neta a od chrzestnych kase. Wtedy potecjalny noobek uslyszawszy od starszych kolegow o grze "TIBIA!!" rozpoczyna gre, oczywiscie bo 2 godzinnej usilnej proby stworzenia e-maila,konta chara wkoncu loguja sie na rooku i ruszaja myszka szukajac celownika. Po miesiacu dumny ze swojego leather seta wychodzi na "mejna" na 10 lvl i zostaje "SORKIEM" (bo ma UE). Po godzinie expienia na bugach z macy ktos mu pomogl i pokazal gdzie dostaje rozczke i noob expi wbija 15 lvl i mysli ze jest kozak. Nauczy sie slowa noob jak ktos ma rs to uwaza go za boga i zebra free items ETC. i zostaje pelno etatowym noobkiem, ktory psuje chec do gry innym ludziom. _______________________________________________ sorry za brak polskich znakow ale cos mi sie z windowsem poje**** i nie wchodzi nic ;///// |
![]() |
![]() |