zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nerwówka w Tibii

glopson
02-04-2007, 21:03
Witam! Jestem ciekaw jak gracie w Tibie. Macie nerwówke jak jesteście na redzie albo pk was jedzie? Czy może se luźno uhy pykacie? Płaczecie po deadach czy gracie na luzie? Przeprowadzam tu sondaż. Bardzo emocjonujesz się te grą czy olewasz i grasz bo lubisz? Czy może grasz bo chcesz być najlepszy?

Mateusz Majchrzyk
02-04-2007, 21:09
Troche temat bez sensu...

Myślę ze każdego nawet najtwardszego gracza biorą nerwy gdy ktos go atakuje, lub ginie od potworka... Jest to jak dla mnie naturalna reakcja.

Natomiast po zginięciu można odczuwać smutek, niechęć do gry ale nie płacz czy próby wyładowania agresji na kimś ^^ To jest już chore xD

Lynx
02-04-2007, 21:10
ostatnio jak muj kolega padł na Dwarvach swoim drutem którym walił z ruszczki to sie probował powiesić na kablu od myszki ale dzięki bogu miał badziewną myszke i sie urwał

Nyksus
02-04-2007, 21:12
@Lynx
lolzzz
@topic
Gram bo lubię, aczkolwiek jak PK atakuje, bądź jestem w trudnej sytuacjii w walce z potworem (a nimam uhów/many) to mi nerwy wychodzą na wierzch :D

Lynx
02-04-2007, 21:16
co do tematu jak mnie pk atakuje to go zabijam ;[ a jak chodze na mocnieszje potworki mam duzo mf/uh to też sie nie denerwuje bo mam pewność że nie padne ;[

Seleons
02-04-2007, 21:19
Oh tak,bardzo przezywam ;/ ostatnio jak huncilem sobie dwarfy soldzery wpadl 7 lvl ze swa ruszkom snejkibitem rodem i niestety mnie zabil ;/ probowalem sie powiesic (podobnie jak kolega Lynxa) na kablu od myszki ale mam bezprzewodowa :(:(:(:(

glopson
02-04-2007, 21:20
Nie śmiejcie sie z dzieci neo, które żyją tą grą, bo to niegrzecznie :)

@down
haha
I możesz ćwiczyć angielski na piosenkach w internecie :)

Seleons
02-04-2007, 21:22
No wlasnie bo dzieki neostradzie tp mozesz:
-mejlowac
-czatowac
-sciagac
-przesylac
-serfowac
-przegladac
-itp

Pozdro dla tego pana z reklamy
@up
Dokladnie ;)

Hyzy
02-04-2007, 22:18
Ja na przyklad roznie przezywam nieraz sie wkurze wylanczam tibie i i de rac w fife albo inne gowna a czasami to na loozie ostatnio kolesiowa mnie dedla bo chciala testa z mort hur ( 60 ms ;/) niestety sie zgodzilem i walnela besta...padlem od hita sie nie wkurzalem bo mi stawila monka do trenienia i mf na mlvl :P

Lockhead
02-04-2007, 22:20
Ja jak juz mam gryzc ziemie to lapy mi sie trzesa xD ostatnio pomylilem hotkey uha i hmm'emem xD ,bo mi sie lapy trzesly i padlem :]...

Mazur199
02-04-2007, 23:54
Jak padłem ostatnio 2x to sie w*****łem tylko na to, że aby iść dalej z lvl będę musiał spędzić ZNOWU trochę czasu na odrobienie lvli które już miałem.Ogólnie to na LOOOOOOZie

Kwadratowe Koło
03-04-2007, 15:45
Moze 4 lata temu bylem nerwowy... Od roku w ogole, ide na luzie wszystko zlewka : d, jak padne to odrobie, a kolesia skarce kumplami.

kiesz
03-04-2007, 15:58
Normalnie to gram na luzie, ale trafia mnie szlag kiedy ktoś prosi o pomoc i wyjeżdża z tekstem "pomóż jak polak polakowi". a następnie zwabia w pułapkę i zabija. Pewnie nie powinienem się denerwować bo takie podejście wśród rodaków to normalka, mimo to niesmak pozostaje.

KoGuTeK
03-04-2007, 17:52
Ja ostatnio już nie gram, ale jak grałem to spokojnie, nie przeżywałem tak jak niektórzy :)

dogmeat
03-04-2007, 17:57
Ja w ciągu ostatniego miesiące dedłem ze 30 razy (nie przesadzam, chcecie - spójrzcie na mój profil), więc logiczne, że zdążyłem się przyzwyczaić :)

Magdaw92
03-04-2007, 18:31
Jak jeszcze grałam to z początku nieco się stresowałam jak pojawiało się jakieś zagrożenie dla mojej postaci, ale później (czyli im miałam więcej do stracenia o.o) jakoś tak dziwnie już przestawało mi tak bardzo zależeć na tym i nawet przestałam prawie w ogóle padać.

zoliax
03-04-2007, 19:31
@up
Paradoks Tibijczyka? Hah, tak to zazwyczaj jest.
Ostatnio mniej gram w Tibię, więc mniej ona mnie obchodzi... im mniej obchodzi, tym mniej stresuje... teraz gram na luzie... może dlatego, że na non-pvp. :D Jednak kiedyś faktycznie dreszcz łapał w razie zagrożenia. :]

Ribbi14
03-04-2007, 19:43
Ja gram w tibie spokojnie:p nikogo nie atakuje, ale jak już jakiś PK zacznie mnie bić i zabije... X( To nie daruje, w między czasie łapie nerwówke :D

Ghard Lage
03-04-2007, 19:51
Loooooooooozik nawet wtedy gdy qmpel z rla wziął mnie na hita z gran vis luxa ^^

draenei
03-04-2007, 21:49
Ja skaczę z drugiego piętra. Pomaga.
To co powiedzieć o moim koledze jak na hydrach expił i stracił kilkadziesiąt K loota, jak mu inny kolega zaczął pisać po jednym wyrazie szybko i cały ekran mu zajęło...

Zabuza92Xpl
04-04-2007, 00:15
ostatnio jak muj kolega padł na Dwarvach swoim drutem którym walił z ruszczki to sie probował powiesić na kablu od myszki ale dzięki bogu miał badziewną myszke i sie urwał

masz kolege pojebusa ;d
ja gram na luzie ale jak bije mnie jakis pk lub mam red hp to sie nieco denerwuje

Azkabanczyk
04-04-2007, 16:47
Hmm... To zalezy od sytuacji. Dzis dostalem za 89 od DS'a (gram Pallem) i mialem red hp i pomylilem Hotkeya zamiast zrobioc Exure Vita to zrobilem Exure Gran ale przezylem ;) Lecz jak wyszedlem wyzej to byl Scorpion ^^ I w tym czasie gdy dostalem tego hita od DS'a to serducho walilo jak mlot xD ale to normalne moim zdaniem. ALbo gdy PK cie goni lub tez na malym lvlu Dragon ;) Norma :D

Glopsson
07-04-2007, 18:59
Ja luźno ale jak pk bije to sie ręce trzęsą! :D

Cenarius
07-04-2007, 21:38
Ciekawy temat pamiętam że kiedyś byłem bardzo przewrażliwiony na ten temat np jakis pk z lvlem większym od mojego zaczyna mnie lać to ja już nerwy że nie moge trafic uhem/manasem w siebie a jak padłem to zazwyczaj mialem myśli "brzydie i obrazoburcze wobec wszystkich i wszystkiego wokół".
Ale już mi przeszło pamietam jak mi zhakowali moją 1 postać (to byłe czasy - Tibia 7.4 :D ) mojego wypasionego 59 knighta i wtedy miałem ochote zrobić coś głupiego ale ten hak sprawił, że uświadomiłem sobie 1 ważną rzecz o której zapomniają niektórzy Tibia to TYLKO GRA. Odkąd to do mnie dotarło znacznie lepiej radze sobie z newrami na Tibii. :D

Kosterus
07-04-2007, 23:01
Troche sie denerwuje jak mnie cos zabije itp. Ale najbardziej mnie wkurza jak proboje sie zalogowac a tu jakies blendy. Raz mnie zhackowali i zabrali mi ponad 6k gp - tak sie wnerwilem ze rozwalilem myszke... :p

$uki
08-04-2007, 00:05
Patrzac na wasze wypowiedzi sadze ze jestescie super fajnymi tibijczykami ;[

Pantryk
08-04-2007, 00:22
No cóż... Ja już mam za sobą życie Tibią :D. Teraz to nawet śmiać mi się chce jak padam ;)

Glopsson
03-05-2007, 19:54
ja tam olewam nic sie nie stresuje :D

Flamon
03-05-2007, 23:19
Kiedyś to było tak:

Plx no kill i'm noob!!!!1111111oneonejedenjeden

Teraz:

Co ci to da że mnie zabijesz? Itemki? To tylko Gra.

---------------------------

Co sie stało z tym człowiekiem? Magiczna zmiana! Uświadomiłem sobie że Tibia to TYLKO GRA! ;) Jeżeli ktoś z was (mówie tu o Mega zapatrzonych w tibie ludzi) sobie jeszcze tego nie uświadomił niech to zrobi!

simon007
11-05-2007, 20:45
do pewnego czasu bylem bardzo wkurzony jak mnie pk zabijal, szczegolnie sie wkurzylem jak pewnego razu po zabiciu wypadlo mi b robe, no ale coz.. ostatnio tak czesto padam ze to juz normalka ;)

Flisik
11-05-2007, 21:55
@up
To nie padaj, proste nie? Jak chcesz grac do 40lvl to to nie ma sensu, chyba ze chcesz do konca zycia siedziec na rotach i nie dedac.

Co do mnie to jak do mnie podbija jakis pk to troche sie denwerwuje, ale nie zeby nie trafiac w hotkeye.

Glopsson
07-06-2007, 14:07
@up
nom tak jest :)

Adi_Latox
07-06-2007, 19:03
Dawniej to jak np. robiłem chlebek pod Ab :p (mąka na ciasto na moście) to sie przestraszałem jak ktoś puścił utevo lux ;). Teraz nie gram w Tibię i jest mi lepiej......