|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jak podchodzisz do tej gry? | |||
Bardzo nerwowo. Bardzo przeżywam tę grę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 8.95% |
Ogólnie to luźno, ale jak bije mnie jakiś pk to mam nerwówke. |
83 | 43.68% |
Gram, bo lubię. Gram spokojnie. |
55 | 28.95% |
Wogóle już nie gram. |
35 | 18.42% |
Głosujących: 190. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam! Jestem ciekaw jak gracie w Tibie. Macie nerwówke jak jesteście na redzie albo pk was jedzie? Czy może se luźno uhy pykacie? Płaczecie po deadach czy gracie na luzie? Przeprowadzam tu sondaż. Bardzo emocjonujesz się te grą czy olewasz i grasz bo lubisz? Czy może grasz bo chcesz być najlepszy?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nelo Grey'bow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() Troche temat bez sensu...
Myślę ze każdego nawet najtwardszego gracza biorą nerwy gdy ktos go atakuje, lub ginie od potworka... Jest to jak dla mnie naturalna reakcja. Natomiast po zginięciu można odczuwać smutek, niechęć do gry ale nie płacz czy próby wyładowania agresji na kimś ^^ To jest już chore xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() ostatnio jak muj kolega padł na Dwarvach swoim drutem którym walił z ruszczki to sie probował powiesić na kablu od myszki ale dzięki bogu miał badziewną myszke i sie urwał
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @Lynx
lolzzz @topic Gram bo lubię, aczkolwiek jak PK atakuje, bądź jestem w trudnej sytuacjii w walce z potworem (a nimam uhów/many) to mi nerwy wychodzą na wierzch ![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() co do tematu jak mnie pk atakuje to go zabijam ;[ a jak chodze na mocnieszje potworki mam duzo mf/uh to też sie nie denerwuje bo mam pewność że nie padne ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Oh tak,bardzo przezywam ;/ ostatnio jak huncilem sobie dwarfy soldzery wpadl 7 lvl ze swa ruszkom snejkibitem rodem i niestety mnie zabil ;/ probowalem sie powiesic (podobnie jak kolega Lynxa) na kablu od myszki ale mam bezprzewodowa
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Nie śmiejcie sie z dzieci neo, które żyją tą grą, bo to niegrzecznie
![]() @down haha I możesz ćwiczyć angielski na piosenkach w internecie ![]() Ostatnio edytowany przez glopson - 02-04-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() No wlasnie bo dzieki neostradzie tp mozesz:
-mejlowac -czatowac -sciagac -przesylac -serfowac -przegladac -itp Pozdro dla tego pana z reklamy @up Dokladnie ![]() Ostatnio edytowany przez Seleons - 02-04-2007 o 21:38. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Kościerzyna
Stan: Niegrający
Imię: Elite Pandoria
Profesja: Knight
Gildia: >>>---------<<<
Świat: Pandoria
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja na przyklad roznie przezywam nieraz sie wkurze wylanczam tibie i i de rac w fife albo inne gowna a czasami to na loozie ostatnio kolesiowa mnie dedla bo chciala testa z mort hur ( 60 ms ;/) niestety sie zgodzilem i walnela besta...padlem od hita sie nie wkurzalem bo mi stawila monka do trenienia i mf na mlvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Ja jak juz mam gryzc ziemie to lapy mi sie trzesa xD ostatnio pomylilem hotkey uha i hmm'emem xD ,bo mi sie lapy trzesly i padlem
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak padłem ostatnio 2x to sie w*****łem tylko na to, że aby iść dalej z lvl będę musiał spędzić ZNOWU trochę czasu na odrobienie lvli które już miałem.Ogólnie to na LOOOOOOZie
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Moze 4 lata temu bylem nerwowy... Od roku w ogole, ide na luzie wszystko zlewka : d, jak padne to odrobie, a kolesia skarce kumplami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Imię: green jack
Świat: berylia
|
![]() Normalnie to gram na luzie, ale trafia mnie szlag kiedy ktoś prosi o pomoc i wyjeżdża z tekstem "pomóż jak polak polakowi". a następnie zwabia w pułapkę i zabija. Pewnie nie powinienem się denerwować bo takie podejście wśród rodaków to normalka, mimo to niesmak pozostaje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ja ostatnio już nie gram, ale jak grałem to spokojnie, nie przeżywałem tak jak niektórzy
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Świat: Premia
Poziom: 53
![]() |
![]() Ja w ciągu ostatniego miesiące dedłem ze 30 razy (nie przesadzam, chcecie - spójrzcie na mój profil), więc logiczne, że zdążyłem się przyzwyczaić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() Jak jeszcze grałam to z początku nieco się stresowałam jak pojawiało się jakieś zagrożenie dla mojej postaci, ale później (czyli im miałam więcej do stracenia o.o) jakoś tak dziwnie już przestawało mi tak bardzo zależeć na tym i nawet przestałam prawie w ogóle padać.
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Paradoks Tibijczyka? Hah, tak to zazwyczaj jest. Ostatnio mniej gram w Tibię, więc mniej ona mnie obchodzi... im mniej obchodzi, tym mniej stresuje... teraz gram na luzie... może dlatego, że na non-pvp. ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: w Przemyślu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ribbi Howk
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
Poziom: 17
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Ja gram w tibie spokojnie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Loooooooooozik nawet wtedy gdy qmpel z rla wziął mnie na hita z gran vis luxa ^^
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja skaczę z drugiego piętra. Pomaga.
To co powiedzieć o moim koledze jak na hydrach expił i stracił kilkadziesiąt K loota, jak mu inny kolega zaczął pisać po jednym wyrazie szybko i cały ekran mu zajęło... |
![]() |
![]() |