Pokaż pełną wersje : pytam z ciekawosci
mam juz knighta i mi sie znudzil wiec zaczynam grac od poczatku magiem ale co mag trzyma w rekach bo chyba nie tarcze i mieczyk (tak mi sie wydaje)moze zdziwilo was to pytanie ale ja mam dopiero 14 lat :baby: hehe
Drybrych
21-09-2004, 18:02
Nieraz widzie sie nawet druidów walących lukiem!A co ty myslałes że sorc trzyma runy??!!
LOL. Tez mam 14 lat. Nie wiem ile grasz w tibie ale jeszcze chyba niewiele wiesz. Jak masz zamiar sorcem tylko runami expic to daleko nie zajdziesz. Tylko na wysokich lvlach oplaca sie expic runkami. Na poczontku to trolle i inne slabe stworki a potem roty. Dla maga dobre sa cluby bo tanie i np. ss malo wazy.
Cors Ent
21-09-2004, 18:43
@Wukio
i co w blad wprowadzasz? jak expisz sorcem swordem to chyba tez daleko nie zaszedles wiec nie wiem co sie tak wywyzszasz
roty bijesz z 4-5 dni do 20lvlu.
potem albo nadal roty do 28. albo gra kombinacyjnie. (28 to imo nie h lvl..)
po 28 juz nic reka sie bic nie oplaca.
to jest z 1- 2 tyd gry. gora 3.
osobna kwestia to trenienie samego mlvl. ale ostatnio kolega robiac w tydzien z hakiem 30 lvl sorcem dowiodl ze sie da.
bron i tarcza tylko po to zeby moze zblokowac jakeigos podtworka jak cie dogoni gdy bedziesz z hmm bic
@Cors Ent, no cóż zupełnie się z tobą niezgodzę, bo z łapy bije się stworki przez wszystkie lvl, przecież nie będę marnował hmm na zwykłego dwarfa idąc na guardy skoro mogę go równie dobrze rozwalić z bs. Czasami też jakiś hmm, się obśliźnie i nie zabije 1 strzałem gohula, to nie będę walił z drugiego tylko go popykam z łapy.
ghoula powiadasz? z lapy? sorcem? hmmmm powodzenia...
@aktus a co w tym dziwnego, żeby gohula druidem z łapy walić ? przecież jak mu zostało z 15hp to nie będę marnował na niego hmm, który mogę przeznaczyć na ds-a.
A ostatnio miałem fajną sytuację, pomylił mi się hot-key i zamiast niewidzialności rzuciłem mana shield i zacząłęm blokować 3 ds-y, żeby do blokera nie doszły i samemu waliłem je z hmm. Ale mnie bloker zaalarmował że mnie dalej widać i coś mnie te ds-y bija. heheh. Trochę many mi zjechały (tak koło 400), ale poczułem się jak dobry bloker :)
re up:
pod warunkiem ze ghoul zlapal laga i sie nie uleczy...
@aktus no wiesz ja nie mówię o sorcu/druidzie 15lvl i ze swordem, tylko o ciut wyższych wymaganiach. Skillowanie druidem też się przydaje (w tym przypadku druid jest lepszy od sorca, bo szybciej skilluje).
no ja ze skillami 40/40 i serpent swordem nie dalem rady rozlozyc ghoula... a ty? z jakimi skillami rozlozyles dridem? 50/50? :P
Radek 666
23-09-2004, 17:20
Ja ze skillami 24/25 rozłożyłem sorckiem ghoule bez problemu z FSa. Mam 19 lvl ale duuuuuużo treniłem ;) .
@Wukio
i co w blad wprowadzasz? jak expisz sorcem swordem to chyba tez daleko nie zaszedles wiec nie wiem co sie tak wywyzszasz
roty bijesz z 4-5 dni do 20lvlu.
potem albo nadal roty do 28. albo gra kombinacyjnie. (28 to imo nie h lvl..)
po 28 juz nic reka sie bic nie oplaca.
to jest z 1- 2 tyd gry. gora 3.
osobna kwestia to trenienie samego mlvl. ale ostatnio kolega robiac w tydzien z hakiem 30 lvl sorcem dowiodl ze sie da.
bron i tarcza tylko po to zeby moze zblokowac jakeigos podtworka jak cie dogoni gdy bedziesz z hmm bic
Pisalem ze tylko na wyzszym lvlu sie oplaca runami expic, a nie ze tylko i wyloncznie bronia;/. Proste ze na 30 lvl jest bardzo wielka strata czasu expic mieczem. Do 28 lvl (przynajmniej tak mi sie wydaje) na rotach i dwarfach, a potem z monkiem na d-guardy. I na nich mozna dosc dlugo posiedziec. Mlvl mozna robic na tych rotach biorac bp blankow i caly czas runki.
@aktus ja napisałem, że dobijam, a nie zabijam, ale myślę, że i zabiłbym bez problemu, ale to strata czasu jak dla mnie, wole z hmm-ów nawalć ds-y albo necro. Szybszy exp. A skilli nie mam za dużych, bo mam dobrego blockera i głównie z nim chodzę na exp. mam 19 a walę z bs. A jak ty walisz z serpernt sworda to nic dziwnego że nie dajesz gohulowi rady :baby:
wtedy nie dawalem :P teraz go zaciosam katana bez problemow wiekszych...
Thorivol
01-10-2004, 16:57
Ja tez mam 14 lat. W rekach mozna trzymac wszystko!(jesli sie ma capa)
Tak jak już dużo osób tu pisało w rękach możesz trzymać wszystko (o ile się da :D ).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.