Pokaż pełną wersje : Ban hmm... za nic ?
swiniaQq
07-04-2007, 18:07
No więc grałem dzisiaj w tibię, robiłem runy bo by lagi - normalny dzień. napisałem do kolegi czy ma jakieś addon ithems bo mam zamiar kupić pacc'a nie miał więc dokończyłem BP hmm i zalogowałem się na innej postaci na innym świecie. Sprzedałem hełm i chciałem sprzedać jeszcze zbroje wiec pisałem na 3 kanałach - Deflaut (czy jakoś tak - ten publiczny) Trade i do typka tego co mu sprzedałem hełm bo nie wyłączyłem okna rozmowy. Nikt nie kupował więc chciałem wrócić na mojego maga i nagle wyskakuje mi okienko że mam bana X( .
Zalogowałem się na http://www.tibia.com i otrzymałem to:
until Apr 14 2007, 14:40:06 CEST because of real money advertisement (player advertised that he is buying a premium account)
Apr 07 2007, 14:40:06 CEST A****** b**** AccBan real money advertisement (player advertised that he is buying a premium account) 7 days
Hmm o co chodzi?
Jeśli pisałeś na priv do kolegi to on najprawdopodobniej reportnol cie i napisał że chciales od niego pacca kupić za kase w Tibii.A jesli na default to pewnie gm przechodzil ktos napisal ze chciales kupić i już =\
Temat do zamknięcia
swiniaQq
07-04-2007, 18:18
up
pisałem że mam prawie kase już i że lada dzień idę do banku ;/
PS dzięki za pomoc
Pamiętaj, że zawsze przysługuje ci opcja "complain" do odwołania się od bana. Jednak radzę jej nie używać, jeśli nie masz dobrego angielskiego lub naprawdę chciałeś sprzedać/kupić coś za prawdziwą kasę, bo ban zostanie zresetowany.
Apr 07 2007, 14:40:06 CEST A****** b**** AccBan real money advertisement (player advertised that he is buying a premium account) 7 days
Z tego tekstu wynika że zostałeś potraktowany jak osoba która reklamuje się jako taka, która może komuś innemu kupić pacc'a za korzyści w grze.
Jeśli tego nie robisz/robiłeś możesz oczywiście złożyć zażalenie.
swiniaQq
08-04-2007, 23:24
:confused: aha ;/ wolę się nie odwoływać bo u mnie z angielskim nie jest za dobrze :evul: więc sobie poczekam :>
Maxioris
09-04-2007, 09:02
swiniaQg, popros jakiegos kolege ktory dobrze zna angielski, on ci pomoze / napisze to zazalenie, jezeli naprawde ciebie lubi :P
swiniaQq
10-04-2007, 16:27
Myślę że to niema sensu bo koledzy znają angielski, ale wydaje mi się że niewystarczająco ;). Poczekam do niedzieli :P
NeX_1337x7
10-04-2007, 22:24
Napisz tak:
Hello,
I'd received a ban which i believe is unfair. I did not either try to buy or sell premium acc. Just told my friend that i'm going to buy myself a premium by a bank and if he has any addon items for me to buy. That's it, I believe it doesn't violate the rules.
Sincerly,
(Twoj nick z gry)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.