zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy tibia.pl mnie oszukała??

Danasek^^
13-04-2007, 16:49
Witam, sprawa polega na tym że wysłalem pieniądze przez firmę "Drom", gdy Pacc doszedł na moje konto przypadkowo go odrzuciłem... w tej sprawie wysłałem e-mail. Napisano mi że za pare dni Premium Account znów trafi na moje konto, lecz czekam juz równy tydzień i go nie ma. Dostosowałem sie do instrukcji
co robić w sprawie odrzucenia. I z mojej strony wszystko bylo wypełnione dobrze, co więcej pięniądze nie wróciły na moje konto bankowe...co sie dzieje??X(

Kamyk-Ziomek
13-04-2007, 16:54
Ehh widze, że trzeba zrobić poradnik jak aktywować pacca (chyba już nawet taki jest) Takie trudne zaznaczyc accept?

Rothes
13-04-2007, 17:02
Nie wiem jak dokładnie wygląda taka procedura, ale jeżeli odrzucisz PACCa to Drom chyba musi pisać maila z prośbą o przywrócenie Ci go do CipSoftu. Jak wiadomo niedawno zakończył się dopiero okres świąteczny i zapewne nikt tam nie pracował...

A tak czysto na marginesie to tylko i wyłącznie twoja wina, że nie potrafisz PACCa zaakceptować. Sam sobie kłopotów narobiłeś.

Nikast Shynix
13-04-2007, 17:29
Czy wy się nigdy nie nauczycie, że jeżeli coś jest nie tak to się wysyła PW/e-mail do Droma, a nie zaśmieca forum głupimi tematami?

Następnym razem patrz co robisz z otrzymanym PACCem...