Pokaż pełną wersje : Czy tibia.pl mnie oszukała??
Danasek^^
13-04-2007, 16:49
Witam, sprawa polega na tym że wysłalem pieniądze przez firmę "Drom", gdy Pacc doszedł na moje konto przypadkowo go odrzuciłem... w tej sprawie wysłałem e-mail. Napisano mi że za pare dni Premium Account znów trafi na moje konto, lecz czekam juz równy tydzień i go nie ma. Dostosowałem sie do instrukcji
co robić w sprawie odrzucenia. I z mojej strony wszystko bylo wypełnione dobrze, co więcej pięniądze nie wróciły na moje konto bankowe...co sie dzieje??X(
Kamyk-Ziomek
13-04-2007, 16:54
Ehh widze, że trzeba zrobić poradnik jak aktywować pacca (chyba już nawet taki jest) Takie trudne zaznaczyc accept?
Nie wiem jak dokładnie wygląda taka procedura, ale jeżeli odrzucisz PACCa to Drom chyba musi pisać maila z prośbą o przywrócenie Ci go do CipSoftu. Jak wiadomo niedawno zakończył się dopiero okres świąteczny i zapewne nikt tam nie pracował...
A tak czysto na marginesie to tylko i wyłącznie twoja wina, że nie potrafisz PACCa zaakceptować. Sam sobie kłopotów narobiłeś.
Nikast Shynix
13-04-2007, 17:29
Czy wy się nigdy nie nauczycie, że jeżeli coś jest nie tak to się wysyła PW/e-mail do Droma, a nie zaśmieca forum głupimi tematami?
Następnym razem patrz co robisz z otrzymanym PACCem...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.