Pokaż pełną wersje : World of Warcraft
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
szkoda mi was troche ze siedzieliscie przed tym syfem nazywanym WoW zamiast przyjechac do mnie sie spic z ludzmi z calego kraju i poslychac diskopolo =P
juwenalia to ja mam pod oknem, nie musze jechac do Lublina ;p
KrEmAs KAc
10-05-2008, 13:24
Cribs WoW :) (http://www.maxior.pl/film/102329/Cribs_w_WoW_ie)
Każdy kto ogląda MTV i VH1 wie o co chodzi ;]
KrEmAs KAc
10-05-2008, 18:24
Gangsta tauren own3d :cup:
jeszcze ładna BEfka na bibce była ;]
Widać ,że w hordzie są same Pr0 bo robią super filmiki a nie jakieś gupie aly co myślą ,że jak pokażą pvp 5v1 to są elo :p
to bylo lepsze od "The Grind" !
@Vil: Może to zabrzmi trochę lamersko, bo gram już w WoWa więcej niż rok, ale jak się skinuje moby bez otwierania ich ?xD Myślałem, że to niemożliwe...
@Vil: Może to zabrzmi trochę lamersko, bo gram już w WoWa więcej niż rok, ale jak się skinuje moby bez otwierania ich ?xD Myślałem, że to niemożliwe...
Na globalu musisz zabrać loot z moba, żeby móc go skinować.
Nie wiem jak na privach, nie grywałem.
Lord Dreathan
10-05-2008, 23:44
pewnie trzeba grac na privie:D
nie gram na globalu, nigdy tego nie ukrywalem, wypowiadam sie tylko w kontekscie privow wiec nie widze powodu zeby to co pisze odnosic do sytuacji na globalu.
hahaha, zabiłem solo 33 NE Huntera z petem, a miałem w tedy 28 lvl :D
http://img84.imageshack.us/img84/699/firskillpy7.png (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/699/firskillpy7.64e097899a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=84&i=firskillpy7.png)
Horda>Ally
obecnie w PvP mam 4kille, a padlem od ally raz i to kiedy moba biłem :O
btw. 30lvl mi wpadł :)
Wy tutaj o jakiś śmierdzących pirackich privach, a info o WotLK coraz więcej.
Co sądzicie o tym co nadchodzi?
Jak dla mnie zmiany zapowiadają się bardzo ciekawie.
Choć Death Knight pewnie przez parę pierwszych tygodni będzie przegięty. Potem go dopatchują
edit:
@Bluray
Priv z honorem za 1 kill 1100+
Nieporozumienie.
God bless global
Lord Dreathan
11-05-2008, 13:29
up@
Slepa kurwa
Lifetime=liczba fragow ( ile osob zabil, a dokladnie ilu osob zadal ostatniego, dobijajacego hita)
Wstawie parę zdjęć bo mi sie troche nudzi.
O ile sie nie myle to jest widok na Moonbrock w świetle księżyca.
http://img153.imageshack.us/img153/3230/wowscrnshot021208224403lz0.jpg
Jakiś kolejny ładniutki krajobraz.
http://img388.imageshack.us/img388/941/wowscrnshot021308111410fk6.jpg
Nasz paczka, wszyscy się znamy z Tibii ;)
http://img153.imageshack.us/img153/9915/wowscrnshot031608024506zo0.jpg
Chwilowo grać przestałe, ale myśle że wkrótce tam do nich wracam ;)
up@
Slepa kurwa
Tak to ty najwyżej możesz sobie matke nazwać.
Zobacz sobie na screen
Kills:
Today 1
1131 honoru
Lifetime w tamtym momencie też był 1
Lifetime=liczba fragow ( ile osob zabil, a dokladnie ilu osob zadal ostatniego, dobijajacego hita)
Lifetime to są wszystkie kille honorable. KB to coś innego i w ogólnych statystykach niepokazywanego
proponuje przeniesc dyskusje wowlegionowa do oddzielnego tematu a tutaj wrzucac tylko jakies porzadne screeny.
yo ;d
Jakie sa najlepsze parametry kompa do gry w WoW'a ?? Ja mam kompa 256 ram, 2,4 procka , i 128 karty graficznej i powiem ze z duzym tłumem playerów gra sie zajebiscie tnie :S . Jakie wy macie kompy ? \o/
512 ramca to minimum. mi na 1gb sie rznie w org (na globalu).
Lord Dreathan
11-05-2008, 16:51
Tak to ty najwyżej możesz sobie matke nazwać.
Zobacz sobie na screen
Kills:
Today 1
1131 honoru
Lifetime w tamtym momencie też był 1
Lifetime to są wszystkie kille honorable. KB to coś innego i w ogólnych statystykach niepokazywanego
Tak, masz racje, moj blad.
RE:2 up
Athlon 3500+( predkosc 2.2ghz)
gforce 7600 gs 256 mb
2gb ramu 800mhz
Dziala plynnie na max detalach, ale jak zaladuje za duzo addonow albo jak pare razy zminimalizuje wowa to sie przycina( z reguly mam w tle jeszcze foobara, ventrilo, tlena, u torrenta i mozille firefox z kilkoma kartami:D, a jak kazdy wie, mozilla zjada calkiem duzo ramu)
Trzeba zainwestowac w nowego kompa :S , a propo samej gry, co wiecie o tej nowej klasie black knight o.O?
W ile czasu sie 70 level nabija?
lev 70 nabija sie w bardzo roznym czasie. Noliferzy jak ja potrafia naprawde szybko.
KrEmAs KAc
11-05-2008, 19:03
Z miesiąc temu jak był raid na SW ok 100hordy na 300aly to spadało do 1-2fps
Najlepszym wtedy rozwiązaniem dla casterów było Tab->Hot key z jakimś ofensywnym czarem->powtarzać do czasu padnięcia kolesia ;)
http://i8.photobucket.com/albums/a5/DarkGrue/grenejd.jpg
Horda atakuje Afganistan teraz ^^
@down
Sword w combat i dagger w sublety (ambruuuuszzzz!!)
Wejdz na jakies forum o wowie (battlenet.pl) i tam masz buildy do i jak itp
up
;D
Pytanie do doswiadczonych: jaka najlepsza bron dla rogala? o.o i które drzewko do PvP ?
Inskrypcje
- Dzięki tej profesji będzie można modyfikować czary i zdolności postaci. (Eurogamer.net)
- Do inskrypcji będą potrzebne głównie materiały z herbalismu. (Eurogamer.net)
- Każdy gracz otrzyma nową zakładkę w księdze umiejętności (spellbook) do której będzie mógł dodać sześć modyfikacji - cztery główne i dwie poboczne.
- Większość modyfikacji ma być przydatna w walce. (Eurogamer.net)
- Materiałami związanymi z inskrypcjami będzie można handlować w domu aukcyjnym. (Eurogamer.net)
Enchanting
- Planowe jest dodanie możliwości sprzedawania wyrobów enchanterów na aukcjach. (Eurogamer.net)
Lake Wintergrasp / Vehicles
- Zostanie wprowadzona nowa technologia związana z systemem transportu. (Eurogamer.net)
- Nowy środek lokomocji będzie zabierał jednorazowo maksymalnie ośmiu pasażerów. (Eurogamer.net)
- Jest zamierzane użycie, wyłącznie w PvP, broni oblężniczych: krasnoludzkich czołgów parowych, zapomnianych rozsiewaczy zaraz i o orkowych niszczycieli. (Eurogamer.net)
World
- Pomimo że będziesz mógł spotkać się z Arthasem jak tylko będziesz w Dragonblight (poziom 71-75), starcie finałowe z Królem Liszem będzie miało dopiero miejsce w ostatnim z patchów związanym z drugim dodatkiem do World of Warcraft. (Eurogamer.net)
- Gracze przebywający w Grizzly Hills spotkają wiele popularnych ras mobów takich jak Furbolgs, Kobolds, Venture Company i Worgen Werewolves. (Eurogamer.net)
- Arugal ma powrócić do Grizzly Hills. (Eurogamer.net)
- W Grizzly Hills będzie znajdować się miasto podobne do Ironforge.
- Frakcja The Argent Dawn powróci do Zul'Drak. (Eurogamer.net)
- [ New ] Pojawi się nowa generacja mountów na które będziemy mogli zabrać kolegę.
- [ New ] W Northrend nie będzie domu aukcyjnego ani trenerów.
- [ New ] Northrend będzie większy niż Outland.
Raids & Dungeons
- Nie będą wymagane klucze i questy jeśli będziesz chciał wejść do instancji. (Gamespy.com)
- Raidy w Wrath of the Lich King będą miały zarówno wersje 10-osobowe jak i 25-osobowe. (Gamespy.com)
- Bossowie nie są jeszcze gotowi. (Gamespy.com)
- Pojawi się nowa instancja - The Chamber of Aspects. (Gamespy.com)
- [ New ] W nowe instancji - Wyrmrest Temple ma znajdować się tylko jeden boss.
- [ New ] W instancjach na poziomie heroic mają znajdować się ciekawsze rewerdy.
- [ New ] Planowane jest rozwinięcie systemu badgów.
- [ New ] Mają się pojawić lepsze rewerdy PvE.
Others
- Latających mountów będzie można używać po osiągnięciu 77 poziomu. (Gamespy.com)
- W Northrend będzie można używać flying mountów z Outlandu. (Gamespy.com)
Death Knight
- Gracz będzie mógł stworzyć jednego Death Knighta na jednym serwerze oraz jednym koncie. (Gamespy.com)
- Rycerz śmierci będzie posiadał Skeletal Deatcharger Mounta. (Gamespy.com)
- DK nie posiada many ani energii, swoją energię posiądzie dzięki runą. (Gamespy.com)
- Runy będą odnawiać się podobnie jak energia u rogue. (Gamespy.com)
- Death Knight będzie wypełniał swoją broń magicznymi runami o trzech gatunkach: Blood, Unholy, Frost. (Gamespy.com)
- Rycerz śmierci będzie miał też energię runiczną, która będzie funkcjonowała podobnie do rage warriora. (Gamespy.com)
- Buffy DK będą działały podobnie do aur paladyna.
- Głównym spellem zdającym obrażenia przez DK mają być klątwy. (Gamespy.com)
- Rycerz śmierci będzie mógł wskrzesić zabitego wroga lub sprzymierzeńca i zrobić sobie z niego ghoula, którego użycie będzie podobne do peta. (Gamespy.com)
- DK będzie świetnym tankiem w walce z bossami zadającymi magiczne obrażenia. (Gamespy.com)
- [ New ] Death Knight nie będzie ograniczony tylko do swordów, będzie mógł używać również mace i axe.
- [ New ] Zmiana run nie będzie tak uciążliwa jak resetowanie talentów.
- [ New ] Używanie lub nieużywanie przez gracza broni dwuręcznej nie będzie miałó wpływu na jego runy.
- [ New ] Przygoda DK zaczynać się będzie w Nercopolis w Eastern Plaguelands.
Death Knight Skills
- Death Coil -- Wykorzystując moc runiczną zadaje 600 punktów obrażeń wrogu (nie może to być undead) lub leczy przyjaciela za 900 punktów życia. (Curse.com)
- Death Grip -- Moby zaczynają atakować Death Knighta zamiast innych członków drużyny. (Curse.com)
- Chains of Ice -- Wróg otrzymuje stucka i słabnie wraz z upływem czasu. (Curse.com)
- Raise Dead -- Wskrzesza pobliskie zwłoki, które będą pomagać mu w walce przez dwie minuty, jeśli DK wskrzesił zwłoki innego gracza ma on możliwość kontrolowania ghoula. (Curse.com)
- Frost Presence -- Wzmacnia pancerz o 45% oraz przyspiesza generowanie threat o 25%. (Curse.com)
- Anti-magic Shield -- Redukuje 75% mocy następnego ataku magicznego rzuconego na DK. (Curse.com)
- Unholy Presence -- Zwiększa szybkość ataku i poruszania się o 15%. (Curse.com)
- Summon Deathcharger -- Przywołuje mounta, będzie można go zdobyć wykonując specjalny quest. (Curse.com)
PvP
- [ New ] Pojawią się dwie nowe areny.
Professions
- [ New ] Pojawią się lepsze itemy epickie tworze za pomocą profesji.
- [ New ] Pojawi się nowa tkanina o nazwie Frostweave.
- [ New ] W Northrend górnicy będą mogli kopać rudę kobaltu.
INFO
http://world-of-warcraft.pl/news.php?readmore=101
KrEmAs KAc
12-05-2008, 07:52
@up
zapowiada się fajnie :D
Pytanie do doswiadczonych: jaka najlepsza bron dla rogala? o.o i które drzewko do PvP ?
Builds (http://www.wowwiki.com/Rogue_Builds)
A prawie wszystkie informacje o rogalu (http://www.roguehandbook.xt.pl/)
@Racon zapowiada się całkiem ciekawie, ale już widać że przynajmniej do wyjścia któregoś tam patcha DK będzie imba.
- Głównym spellem zdającym obrażenia przez DK mają być klątwy. (Gamespy.com)
Coś jak u Warlocka? DoT?
Ja chce Death Knighta :o ! Maj gat, bedzie ostro :D Ghul jako pet xD oby pernamentnie jak u huntera czy warlocka xD Kocham Blizzard xD heh
Marchewki
12-05-2008, 10:56
grałem w tego Wowa.... jezu... ale to masakryczna.. gra aż szkoda mi sie na ten temat wypowiadać :/
@up
Tibia lepsza huh? Czy silkroad onlajn? XD rotflmao
edit: A jak szkoda ci sie wypowiadać to po cholere posta piszesz... zamet siejesz xD
Btw. Koniec prepaida, trzeba uruchomic karte xd
Lord Dreathan
12-05-2008, 13:46
grałem w tego Wowa.... jezu... ale to masakryczna.. gra aż szkoda mi sie na ten temat wypowiadać :/
Pewnie opis questa za trudny bo to po angielsku napisane, a brak dobrej polskiej strony z tlumaczeniami questow;p
albo lipa bo trzeba stac przodem do przeciwnika zeby moc go atakowac.
Lord Dreathan
12-05-2008, 14:23
albo lipa bo trzeba stac przodem do przeciwnika zeby moc go atakowac.
nie znasz sie:D, pewnie gral warriorem i bedac w miescie jadl jedzenie, A TU SIE MANA NIE REGENERUJE
Polecicie jakiś dobry priv serwer? Tak żeby był w miarę blizzlike i żeby nie było dc co parę minut... ; )
@down
:<
Lord Dreathan
12-05-2008, 14:47
Jedyny dobry server, to global server:D
Ten pan (?) gra w GW, nic dziwnego, przecież GW jest po Polsku i chłopak (?) się przeraził widząc że literki nie składają żadnego znanego mu słowa :<
Polecicie jakiś dobry priv serwer? Tak żeby był w miarę blizzlike i żeby nie było dc co parę minut... ; )
zalezy jaki blizzlike cie interesuje, bo niektore z exp rate x3 tez sa blizzlike i nie lazi sie solo na bossow.
WoWlegion generalnie nie ustepuje najlepszym blizzlikom, level bije sie szybko i nie traci za duzo czasu na dochodzenie do sedna gry.
lev 70 nabija sie w bardzo roznym czasie. Noliferzy jak ja potrafia naprawde szybko.
Hej! Niektórzy po prostu mają talent do szybkiego bicia lvli! xD
A co do DK, to coś czuje, że będzie op w ch*j... Połączenie warriora, priesta, locka, rogala, maga i cholera wie czego - gorsze niż druid!
Dzięki. Właśnie zakładam konto na Wowlegion!
FOR THE HORDE! xD
Zacznijmy od tego, ze GW to nie RPG tylko zręcznościówka.... Z WoWem ma tyle wspólnego co rum z rumakiem xD
Zacznijmy od tego, ze GW to nie RPG tylko zręcznościówka...
Ta, trzeba robić szybkie uniki, żeby wielkie statki kosmitów w ciebie nie trafili - co level rakiety lecą coraz szybciej...
GW to RPG, tyle, że nie MMORPG, ale CORPG.
@Racon
Lol, od razu widać, że DK będzie zajebiście op ;p
Bo po angielsku?
@down
:<
WoWLegion (www.wowscape.net) ^^
Z WoWem ma tyle wspólnego co rum z rumakiem xD
xD
Jak zrobic tego qwa triala na TBC? Da sie wogule oO? Mam nadzieje se pograc Be :S
Lord Dreathan
12-05-2008, 18:15
Jak zrobic tego qwa triala na TBC? Da sie wogule oO? Mam nadzieje se pograc Be :S
www.trywarcraft.com
@2up
Żeby zagrać na trialu TBC, musisz mieć aktywne, oficjalne konto WoWa :P
Ta, trzeba robić szybkie uniki, żeby wielkie statki kosmitów w ciebie nie trafili - co level rakiety lecą coraz szybciej...
GW to RPG, tyle, że nie MMORPG, ale CORPG.
A tam godosz, dla mnie to jest pakman, a BE male sa sexi xD!
Marchewki
12-05-2008, 22:46
ushahahaha ta gra jest beznadziejna... lipnie sie porusza.... walczy jeszcze gorzej .... tibia nie i niegram bo to zal.... Silkroad podobna do wowa... tez tylko skille i zabijanie... pffff zal kazda gra 3 d zaczyna byc taka sama i taka nudna... questy po angielsku stary .. i co z tego że być nawet po hiszpansku i tak za duzo rozumiec w dzisiejszych czasach nie trzeba jak masz rózne strony fankowskie...:/
ushahahaha ta gra jest beznadziejna... lipnie sie porusza.... walczy jeszcze gorzej .... tibia nie i niegram bo to zal.... Silkroad podobna do wowa... tez tylko skille i zabijanie... pffff zal kazda gra 3 d zaczyna byc taka sama i taka nudna... questy po angielsku stary .. i co z tego że być nawet po hiszpansku i tak za duzo rozumiec w dzisiejszych czasach nie trzeba jak masz rózne strony fankowskie...:/
Ty też jestes beznadziejny i żałosny. Idz gdzieś indziej sie pożalić np. do mamy, trollq...
@down
Kajulec masz u mnie litra czystej :d
ushahahaha ta gra jest beznadziejna... lipnie sie porusza
Lipnie? Biegasz, skaczesz, plywasz, latasz.. duzo wiecej niz w wiekszosci MMO.
.... walczy jeszcze gorzej ....
Oh rly? Grales w WoWa w ogole?
tibia nie i niegram bo to zal.... Silkroad podobna do wowa... tez tylko skille i zabijanie...
I o to chooodzi, PvE, PvP, questy, zabijanie, skille, magia, topory, cuuuuda..
pffff zal kazda gra 3 d zaczyna byc taka sama i taka nudna...
WoW ostro odstaje od wiekszosci MMO, rozmach wszystkiego jest namacalny, az czuc to w powietrzu.
questy po angielsku stary .. i co z tego że być nawet po hiszpansku i tak za duzo rozumiec w dzisiejszych czasach nie trzeba jak masz rózne strony fankowskie...:/
O ile zalezy ci tylko na odfajkowaniu kolejnego questa to droga wolna, ale zapominasz, ze MMO to nie tylko kolejny level i kolejny zaliczony quest, ale glownie calosc rozbija sie na fabule, historii, czyms co trzeba zrozumiec, a nie tylko odjebac od punktu A do punktu B.
U made my day. ty.
W takim razie ktora gra mmo jst leprza od WoW'a ?
Sam jesteś beznadziejny... W ogóle nie wiesz, o co tu chodzi, dziecko. Jesteś żałosny, tyle ci powiem.
Duke Dran
13-05-2008, 10:52
Jasne, że beznadziejna. Co to jest to 10mln graczy.
Jasne, że beznadziejna. Co to jest to 10mln graczy.
Ostatnio w Teleexpressie wspominali o 11 milionach. ; P
Marchewki
13-05-2008, 12:21
dobrze dziecko ja mam tylko 18 lat, i co 11mln luda w to gra same japonce i inne gówna , ta gra niczym nie różni sie od Silkroad, Mu online, Knight online, 2Moons to prawie wszystkie te gry połączone w jedno czyli wielkie G.
Duke Dran
13-05-2008, 13:10
No właśnie : P połączone dlatego WoW jest lepszy.
[...]ja mam tylko 18 lat[...]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Dobre!
EDIT(wcześniej nie zauważyłem):
[...]japonce i inne gówna[...]
Rasista...
dobrze dziecko ja mam tylko 18 lat.
O kvrwa padłem xD 8o8o8o8o
ushahahaha ta gra jest beznadziejna... lipnie sie porusza
GW i w większości gier, tylko łazisz, jakimś kaleką co nie umie skakać, pływać itd.
co 11mln luda w to gra same japonce i inne gówna
Przelicz sobie ile to jest.. nie patrz tak na ręce, nie masz tylu palców...
Żuć marchewki, szkodzą ci...
.... walczy jeszcze gorzej ....
Idź w Tekena pograj jak ci nieodpowiada....
@Frap
Dzięki :P
KrEmAs KAc
13-05-2008, 15:15
tak sobie czytam i myślę Marchewki ,że ktoś kto ma 18lat był by na tyle mądry żeby przyznać komuś rację a ty dążysz do swojego... :baby:
Lord Dreathan
13-05-2008, 15:59
Marchewka
.. tez tylko skille i zabijanie...
To chyba o Tibii. Jak nie masz przyjaciół, to i tak ich tu nie znajdziesz. Piszesz takie bzdury, że
aż mi wstyd za Ciebie.
mi wstyd za Ciebie.
Jak czytam ten temat to wstyd mi za graczy...którzy bronią swojej gry, nie uznając czyjegoś zdania...nie będę mówił co sądzę o grze - jeśli sądzę źle zostanę "zjechany" ( w przenośni! ) ;[
@down:
Tibia vs WoW ? o.0
@3xdown:
Co to za jednostka czasu? ;<
heh, tez gram w wowa, 65lvl <kozacze>, jak dla mnie gra o niebo lepsza od tibi.
Marchewki
13-05-2008, 16:33
@up
no co ty tibia jest 1000000 razy lepsza od WoW tam masz takie pixelowe monstery itp że tak gre 3d można porównać z 2d brawo dla ciebie koleś up! znudzi wam się ta gra będziecie bronić następnej hehe każdy ma swoje zdanie i tego nic nie zmieni :D
KrEmAs KAc
13-05-2008, 16:53
bo wlasnie zlapalem konkretny zapal do gry.
to się nazywa uzależnienie ;)
no chyba ,że zapał to max 1h dziennie.
jak dla mnie gra o niebo lepsza od tibi
oczywista oczywistość :confused:
KrEmAs KAc
13-05-2008, 17:11
WOW vs tibia
http://pl.youtube.com/watch?v=1jZRlxLJvHo
http://pl.youtube.com/watch?v=BKimeDHNKHc&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=IMRHFTfhyJ4&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xGw6sj5vkec&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=d-Ecd__LTmo&feature=related
Niech mi teraz ktoś powie ,że tibia jest lepsza od WoWa ;]
Tak btw. jakby jeszce ktos nie czytal
http://www.wowwiki.com/2.4.2
Marchewka mam do ciebie bardzo za*****aszczo konkretne pytanie. To jaki wg ciebie jest najleprzy mmo ? A jezeli takowego nie ma to ktory jest lepszy od wow'a ze go tak krytykujesz ?
Milo porównywać azjatycki grind z 0 fabuły, z epicka historia warcrafta...
Przepraszam bardzo, czy to jest temat: WoW vs inne gry? nie? to w*** z tond.
Jak czytam ten temat to wstyd mi za graczy...którzy bronią swojej gry, nie uznając czyjegoś zdania...nie będę mówił co sądzę o grze - jeśli sądzę źle zostanę "zjechany" ( w przenośni! ) ;[
1 powód plax dlaczego WoW jest zjechany..
@up
no co ty tibia jest 1000000 razy lepsza od WoW tam masz takie pixelowe monstery itp że tak gre 3d można porównać z 2d brawo dla ciebie koleś up! znudzi wam się ta gra będziecie bronić następnej hehe każdy ma swoje zdanie i tego nic nie zmieni :D
I ty masz 18 lat? Dałbym ci co najwyżej 12...
I jeszcze co do ciebie... Na stronach około 30 tego tematu, broniłeś tej gry jak cholera. I co, mamusia nie pozwoliła kupić WoWa, to biedacek się źdenelwował i już mu się gielka nie podoba?
1 powód plax dlaczego WoW jest zjechany..
Yyy... ja coś takiego powiedziałem? Powiedziałem że:
nie będę mówił co sądzę o grze - jeśli sądzę źle zostanę "zjechany" ( w przenośni! ) ;[
I to była przenośnia, chodziło mi o to że nie będę mówił o tym że WoW mi się nie podoba (I NIE MÓWIĘ NIC TAKIEGO.), bo mnie "zjedziecie" ... Ale widać niektórzy inaczej to interpretują (następny punkt do "wstyd mi niektórych graczy WoW'a" XD)
A jak chcesz tak bardzo powodu... Jest jak każda taka gra takim H&S w którym questy opierają sie tylko na jednym (a NPC stoją non-stop w miejscu, nie? ;)) ... może nie mam racji... WIEM, "grałem tylko 15 minut i się nie znam" ( to też przenośnia tego co pewnie mi odpiszecie :P)... Jeśli nie mam racji, to inny 'argument' - nie podoba mi się grafa. Za kolorowa.
Ale to tylko moje zdanie...
A jak ktoś powie coś związanego z tym że nie podoba mi się większość MMO ... Ma rację, MMO znudziły mi się... only w GW jest jeszcze to "coś"
Lord Knight
13-05-2008, 20:01
No może i trzeba płacić za WOW'a ale powiem szczerze że gra jest super i jest warta tych pieniędzy, abonament może się spłacić gdy wystawimy golda 1000sztuk golda chodzi po 100 zł a niektóre przedmioty są po 5000, no ale większości nie da się sprzedać bo się przywiązują... Nie ma to jak 70levelowy undead warlock ach z 40 epikami ^^:p
Marchewki
13-05-2008, 20:20
ulala nie no wielkie gratulacje dla was :D jak można grę 2d porównywać z grą 3d :D broniłem bo po samych opisach itp wydawała sie fajna ale jak sie gra w nią to konkretna klapa , dałbyś mi 12 to gratulację chciałbym cię tylko uprzedzić że w życiu nie każdy jest taki sam i każdy ma inny charakter zachowanie... to gratulacje że po przeczytaniu 10 zdań już wiesz kto ile lat posiada :D ISTNY GENIUSZ NA FORUM !! hehe może idź na jasnowidza :D
@down odpowiedz masz napisana w tym temacie trzeba potrafić czytać ze zrozumieniem
Marchewki dalej ponawiam swoje pytanie. JAknazywa sie gra ktora wg ciebie jest lepsiejsza od WoW'a ze tak porownujesz i znajdziesz w niej wszystko to czego wow nie ma ?
KrEmAs KAc
13-05-2008, 20:27
ulala nie no wielkie gratulacje dla was :D jak można grę 2d porównywać z grą 3d :D broniłem bo po samych opisach itp wydawała sie fajna ale jak sie gra w nią to konkretna klapa , dałbyś mi 12 to gratulację chciałbym cię tylko uprzedzić że w życiu nie każdy jest taki sam i każdy ma inny charakter zachowanie... to gratulacje że po przeczytaniu 10 zdań już wiesz kto ile lat posiada :D ISTNY GENIUSZ NA FORUM !! hehe może idź na jasnowidza :D
Nie lepiej dać sobie święty spokój??
no i uniwersalny żal cie ;)
Fabuła to podstawa grafika to tylko dodatek.
Marchewki
13-05-2008, 20:30
uahsuahushuas dobra znajdę ci grę przez neta z grafiką coś nie przekraczająca 16 kolorów i sobie graj i zobaczymy jak ci sie tam fabuła spodoba :D hehe koleś ty chyba za wiele gier nie grałeś :D
Dokladnie liczy sie grywalnosc, a nie grafa. Kiedys sie czlowiek zagrywal w wolfa 3d, dooma 1, czy eye of the beholder 1 i 2 :d Zreszta w dooma 1 do dzis pogrywam xD Marchewa odpusc i idz gdzies indziej robic burdel, np. w swoim pokoju xD Baj!
KrEmAs KAc
13-05-2008, 20:38
uahsuahushuas dobra znajdę ci grę przez neta z grafiką coś nie przekraczająca 16 kolorów i sobie graj i zobaczymy jak ci sie tam fabuła spodoba :D hehe koleś ty chyba za wiele gier nie grałeś :D
omg a chciało by Ci się grać w TES ,Gothic ,never nights i inne siekając tylko same mobki nie wiedząc po co to nawet robimy?? Zawsze fajniej jest zabijać jakieś mobki wiedząc ,że uratujemy świat i zdobędziemy potężne artefakty ;)
Grafika to element który pomaga się wcielić w bohatera i pomaga wyobraźni sobie świat w którym ten bohater podróżuje.
btw: znajdź mi tą gierkę co ma 16 kolorków ,może nawet być tekstowa byle nie był "rąbać siekać"
Yyy... ja coś takiego powiedziałem? Powiedziałem że:
I to była przenośnia, chodziło mi o to że nie będę mówił o tym że WoW mi się nie podoba (I NIE MÓWIĘ NIC TAKIEGO.), bo mnie "zjedziecie" ... Ale widać niektórzy inaczej to interpretują (następny punkt do "wstyd mi niektórych graczy WoW'a" XD)
Dajesz mocno do zrozumienia że WoW Ci się nie podoba, dlatego sie pytam dla czego, odpowiedziałeś, spoko.
uahsuahushuas
Dużo w tibie się grało, nie?
Proponuje zakończyć tę dyskusję bo do niczego i tak nie dojdziemy, a tylko spamujemy temat, marchewki, zero (sama nazwa mów.... yyy... ja wcale nie prowokuje!) wyraziliście swoje opinie na temat gry, dziękuje i mam nadzieje niedowidzenia.
KrEmAs KAc
13-05-2008, 20:47
Tak dla rozluźnienia atmosfery dam jakiegoś skrin szota
http://img150.imageshack.us/img150/2521/wowscrnshot050908212301jx4.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot050908212301jx4.jpg)
Zalatw sobie all-baga. Dobra sprawa.
Serious Sam
13-05-2008, 22:34
Tak dla rozluźnienia atmosfery dam jakiegoś skrin szota
<zdjęć nie cytujemy!>
Mam pytanie.Jak robisz to, że masz drugi pasek z czarami nad tym pierwszym i ten po prawo jeszcze? : )
Mam pytanie.Jak robisz to, że masz drugi pasek z czarami nad tym pierwszym i ten po prawo jeszcze? : )
Esc/Interface
Lord Dreathan
13-05-2008, 23:09
http://img.photobucket.com/albums/v423/Dreathan/World%20of%20Warcraft%20-%20Auchindoun/WoWScrnShot_051308_214401.jpg
Gratuluje!!!!!!!!!!!! NAstepny team ktory ubil Auhhimonda =) Bo ubiliscie go prawda ?
Fabuła to podstawa grafika to tylko dodatek.Zagraj w Angaband i pogadamy.
Lord Dreathan
14-05-2008, 08:18
Gratuluje!!!!!!!!!!!!
Dzieki. Ale niestety wypadl tylko 1 helm dla priesta wiec nie dostalem go ;( ( lock mial wiecej DKP niz ja)
Zagraj w Angaband i pogadamy.
Przyjrzyj się temu co cie na dłużej do kompa przyciąga i pogadamy.
@Dreathan:
Nice ;p
tylko... Czy od patcha 2.4.1 nie leci z 25tek 2*więcej tokenów? O_o
@Dreathan:
Gratki ;-]
@eerion
Lecą trzy sztuki, widocznie tylko jedna z nich była priest/lock/palek.
Lord Dreathan
14-05-2008, 09:29
Dzieki wszystkim<br>
@Dreathan:
Nice ;p
tylko... Czy od patcha 2.4.1 nie leci z 25tek 2*więcej tokenów? O_o
O 1 wiecej ;p Pozostale 2 nie byly dla priesta/locka/pala
Esc/Interface
Żeś pomógł...
@Serious Sam
ESC>Interface>ActionBars.
Zaznaczasz Bottom Left(po lewej w dolnym rogu) Bar, Bootom Right Bar(po prawej w dolnym rogu), Right Bar(po prawej 1), Right Bar2(po prawej 2) ^^
@Dreathan
o.O gz!
Dzieki wszystkim<br>
O 1 wiecej ;p Pozostale 2 nie byly dla priesta/locka/pala
Btw, jak tam idzie w BT?
Modlitwy na Teronie pomagają czy nie? ;-) (żart oczywiście)
Ale skoro ludki nauczyły się spier*lać przed ogniem na Archim, to i bicie duszków na Teronie, czy też bieganie na Bloodboilu powinno pójść już z górki.
Tak trzymać i do przodu jazda.
Serious Sam
14-05-2008, 13:03
@_WrD_
Dzięki ; )
@topic
Czy gra tu ktoś na serverze hellscream ?
Żeś pomógł...
Mozesz mi powiedziec o co sie juz drugi raz do mnie przy*******asz? Tak, pomoglem, bo chyba nie ma tam MILIONA opcji, zeby nie znalezc funkcji ktora pokaze dodatkowy pasek. A wnioskuje, ze jezeli ktos gra w WoWa to zna angielski na tyle, zeby ta opcje znalezc w czasie mniejszym niz minuta.
Ej Jestem Nowy, Mam pare pytań jeżeli Chodzi o WoW..
1. Jaki Prywatny Serwer WoW'a Najlepszy?
2. Jest Jakaś Strona o Privach WoWa..
@up
1. WoWScape (www.wowscape.net)
2. No... takiej ogólnej o privach nie ma, ale wszystko co chcesz wiedzieć o WoWie, znajdziesz na www.wow-europe.com - na privach jest to samo.
uscislajac, na privach jest to samo tylko czesc nie dziala, wiec jakiekolwiek informacje z globala sa az nadto wystarczajace.
@Dreathan
Macie w gildii jakiegos boomkina ?
Lord Dreathan
14-05-2008, 16:09
uscislajac, na privach jest to samo tylko czesc nie dziala, wiec jakiekolwiek informacje z globala sa az nadto wystarczajace.
@Dreathan
Macie w gildii jakiegos boomkina ?
Dwóch, z czego jeden to alt lidera a drugi niewygearowany jeszcze bo doszedł niedawno
Lord Dreathan
14-05-2008, 16:12
Btw, jak tam idzie w BT?
Modlitwy na Teronie pomagają czy nie? ;-) (żart oczywiście)
Ale skoro ludki nauczyły się spier*lać przed ogniem na Archim, to i bicie duszków na Teronie, czy też bieganie na Bloodboilu powinno pójść już z górki.
Tak trzymać i do przodu jazda.
Pomogły modły, Teron padł :) (chyba nawet zamieściłem zdjęcia)
Ups, sry za double post!
i jak go gearujecie ? podbiera clothy casterom ?
Zastanawiam sie czy nie daloby sie zamiast w feralu druida levelowac jako boomkina, sprzet +dmg nie powinien sie zle sprawowac przy leczeniu w 5 man, wiec wyglada ciekawie. Co ty na to ?
Ziemniax
14-05-2008, 16:16
Dżizas, wszyscy raidują, tylko nie ja ;]
Przekleństwo grania na US w Europie, czy co?? ;>
@2up
Kiedy mamuśka Shathraz? Illidari Council? Shade of Akama? Bloodboil? Ach, kiedy Illidan?? ;)
Lord Dreathan
14-05-2008, 17:14
i jak go gearujecie ? podbiera clothy casterom ?
Zastanawiam sie czy nie daloby sie zamiast w feralu druida levelowac jako boomkina, sprzet +dmg nie powinien sie zle sprawowac przy leczeniu w 5 man, wiec wyglada ciekawie. Co ty na to ?
Niee, bierze sobie leathery w spell dmg i jest lajcik. Boomkinem można w sumie lvlować, ale z leczeniem na 5 men to nie wiem, bo gram jako feral moim altem od 60 lvla xd
@up
Akama to najprostszy boss w BT, do Bloodboila już doszliśmy ale trzeba poćwiczyć, teraz jak mamy juz Archiego opanowanego to możemy przyspieszyć w siedzibie Illidana, także myślę, iż wkrótce zaliczą glebę. Btw - zapomniałes o Requality of Souls czy jak "im" tam xd
Ziemniax
14-05-2008, 20:10
@up
Mój błąd ;] (Znowu :/)
Dreathan, kiedy zaczynacie SP w takim razie?? ;)
. Btw - zapomniałes o Requality of Souls czy jak "im" tam xd
RoS to robota dla dwóch przytomnych rogali ;-]
http://img.photobucket.com/albums/v330/ether1/wOw/flight.jpg
Shatt z lotu pta... Vila.
Shatt z lotu pta... Vila.
Fly like an eagle - seal :D
hehe widze ze gracie aliantami, ja gram horda
A co do battlegroundow, fotek nie mogles to ja dam, ale narazie tylko z AV bo czasu niemam na gre.
bitwa o smierc lub przezycie
http://img353.imageshack.us/img353/2323/av22ai2.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/2323/av22ai2.c87e85cc17.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=353&i=av22ai2.jpg)
to sie zdobywa <:
http://img353.imageshack.us/img353/196/av33ui4.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/196/av33ui4.f9a4b04330.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=353&i=av33ui4.jpg)
szturmem gęsiego
http://img353.imageshack.us/img353/6904/av44qu4.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/6904/av44qu4.4cea7307e1.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=353&i=av44qu4.jpg)
Moj pierwszy raz na AB kiedy rozjebalismy allich do 0 :D
http://img397.imageshack.us/img397/6178/ahehe22lz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img397.imageshack.us/img397/6178/ahehe22lz4.bf0e28b680.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=397&i=ahehe22lz4.jpg)
Buuuuuuuuuuuu ja chce moj normalny komputer z powrotem ja chce wkoncu zaczac grac na globie buuuuuuuuuuuuuuuuuu
Buuuuuuuuuuuu ja chce moj normalny komputer z powrotem ja chce wkoncu zaczac grac na globie buuuuuuuuuuuuuuuuuu
hehe powodzenia, btw nie musisz miec super mocnego kompa
Necromantor
15-05-2008, 22:20
hehe powodzenia, btw nie musisz miec super mocnego kompa
O STARY NAPRAWDE?! JA MYSLALEM ZE MUSISZ MIEC PENTJUMA SZUSTKE!!!8o8o8o
O STARY NAPRAWDE?! JA MYSLALEM ZE MUSISZ MIEC PENTJUMA SZUSTKE!!!8o8o8o
pentJum czterdziestka-dwujka w zupelnosci wystarczy do tego bylejaka drewniana karta graficzna + ram? (po chuj ram? 0.o)
Lord Dreathan
15-05-2008, 23:12
Mam pytanko... od jakiegoś czasu w WoWie mam freez'y około jedno sekundowe, ktoś miał może podobny problem? Jak narazie nie chce mi się szukać na innych forach rozwiązania dlatego pytam was <slacker> chrrr.... mam tylko nadzieję, że nie będzie konieczna reinstallka
Tez tak mam, co kilka sek, freezik 1-3sek. Zwlaszcza od 16 godziny. I napewno to nie wina mojego blju kojnekta, bo wczesniej tak nie mialem mimo 600ms pingu xD! Pewnie przez tego patcha. Po przejsciu na 3.2.3 (chyba XD) w ogole przez 2 tygodnie grac nei moglem ;/
Glon Elriel
15-05-2008, 23:43
Mam sprawe a mianowicie grałem ponad rok temu za free(dla niewtajemniczonych chodzi oto że wpłacałem fałszywa kartą kredytowa gotówke która niedochodziła i z racji tego miałem 1 dzien darmowy poniewaz dopiero na drugi dzien kasa była sprawdzana <ktorej nie było i konto zostawało blokowane na 5 min>i gdy znow wpłacałem fałszywa karta mogłem grac do drugiego dnia za darmo=sposob 100% działajacy sprawdzony prze zemnie wystarczy znalesc dobry generator do fałszywych numerow kart : P) Czy może ktos wie czy dalej to działa bo chciałem znow wrocic : d ^.^
KrEmAs KAc
16-05-2008, 09:14
Mam sprawe a mianowicie grałem ponad rok temu za free(dla niewtajemniczonych chodzi oto że wpłacałem fałszywa kartą kredytowa gotówke która niedochodziła i z racji tego miałem 1 dzien darmowy poniewaz dopiero na drugi dzien kasa była sprawdzana <ktorej nie było i konto zostawało blokowane na 5 min>i gdy znow wpłacałem fałszywa karta mogłem grac do drugiego dnia za darmo=sposob 100% działajacy sprawdzony prze zemnie wystarczy znalesc dobry generator do fałszywych numerow kart : P) Czy może ktos wie czy dalej to działa bo chciałem znow wrocic : d ^.^
Już zgłosiłem to na Policję ;]
generatory numerów są zue :evul:
sprawdź co Ci szkodzi??
no i używaj polskich krzaczków ;)
Grue chodzi w T7;)
o kurwa, dobry jestes. my jeszcze na tbc sie meczymy a ty juz latasz z 80 lvlem po wotlk.
Kurde chyba widać, że napisałem w nawiasie chyba? ke? Mój błąd i mnie nie wkurdewiać xD xD O 2.2.3 ofkoz chodziło. rzal i bul jak to pisza ostatnio rotflmao!
edit: pozatym po przebiegnieciu ok. 9km z plecakiem tez bylbys chyba zlekka zmeczony i moglbys palnac blad <evul> xD!!
Glon Elriel
16-05-2008, 12:17
Już zgłosiłem to na Policję ;]
generatory numerów są zue :evul:
sprawdź co Ci szkodzi??
no i używaj polskich krzaczków ;)
Grue chodzi w T7;)
zguaszaj zguaszaj:evul:
Ehh dzisiaj moze bede mogl wkoncu pograc w wow'a bo od kumpla mam troche popsuty(ale w sumie dalej sprawny) monitorek(ten starego tyou z "dupa") i bede albo dalej grindowal na naxx(moze juz ni ma lagow) albo bede zaczynal rogalem na wowlegion(ale pierdole juz na bank nie BE bo to sie zabic mozna a nie ty q wykonasz w poczatkowych) =P
btw dla niewiedzacych to ja jestem Kolbas tylko nie mam jak sie na laptopie zalogowac bo u mnie nie dzialaja polskie krzaczki i to doslownie krzaczki bo polskie znaki wyskakuja mi jako &*%$# wiec ni w koj nie mmam jak
KrEmAs KAc
16-05-2008, 14:38
...co z ciebie wyrośnie :D
ma ktoś jakąś polską gildię na wowlegion?? bo właśnie szukam ;]
Hahahahah wrocilem i wbijam na wowlegion =) mam nadzieje ze Vil troche pomozesz w 1 instach co nie ?
http://img.photobucket.com/albums/v330/ether1/wOw/70.jpg
ptak Vila, zdjecie nr2.
http://img178.imageshack.us/img178/9859/mountet6.png (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/9859/mountet6.14f386db97.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=178&i=mountet6.png)
aaaach :P
KrEmAs KAc
16-05-2008, 17:16
Widzę świeże fotki ;)
Vil pochwal sie genialnym zakupem =)
vil co to za mod ze masz 3d glowe zamiast obrazka ? (:
btw. przyznac sie kto gra na globalu a kto na piratach? xP
dostalem za zielonego questa 51k expa, przeciez to widac gdzie gram.
Addon to zdaje sie X-Perl.
btw. przyznac sie kto gra na globalu a kto na piratach? xP
Global, Kilrogg.. 19lv za momencik. Guthakug, Orc/Warrior.
Lord Dreathan
16-05-2008, 21:26
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Dreathan
Holy priest, CoH build.
Name:Dreathan
Faction:Alliance
Guild:Ashes
Realm:Auchindoun
Bonus healing :2146 unbuffed
Resilance:411
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Talnivarr&n=umcyk
Poda ktoś jakiś dobry build paladina do PvP?
@down
Dzięki :)
@up
http://forum.battlenet.pl/Przydatne_buildy_dla_paladyna-t26390.html
dostalem za zielonego questa 51k expa, przeciez to widac gdzie gram.
Addon to zdaje sie X-Perl.
jaki rate i jaki serwer?
http://img150.imageshack.us/img150/4599/wowscrnshot051708113229hn6.jpg
Tłumy na BG servie... ~~ Koffam te ciągłe dc'e <3
@up
On gra na WoWLegion (www.wowscape.net).
Wczoraj na 19lv wybralem sie na WSG, dostalem siermiezne baty. Poszedlem drugi raz i imho nie bylo tak zle. ;)
>klik< (http://i4.photobucket.com/albums/y104/Kajulec/wow/wsg2.jpg)
Ogolnie to wbilem juz prawie 21lv, powoli zaczynam sie rozkrecac. Poszedlem w fury, 2x one-hand.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kilrogg&n=Guthakug
@up
Mogłeś na Anachronos wbijać :d
Ja od nowa gram hunterkiem, bo mnie wk#$%^&*ł warlock i questowanie w ungoro/plague~ XD!
Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Anachronos&n=Quilianesti
KrEmAs KAc
17-05-2008, 21:42
http://img508.imageshack.us/img508/8418/durbalityvj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img508.imageshack.us/img508/8418/durbalityvj1.a2eed78523.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=508&i=durbalityvj1.jpg)
Heh kilka godzin na BT ,żadnego większego rolla ale za to jest co naprawiać ;)
WN:Lepiej chodzić w Zielonym niż Fioletowym ;]
@2up
Nie en/us tylko EU/US. Chodzi o podział na europejską(EU) wersję WoWa i amerykańską(US).
Płacić najlepiej prepaidami ^^
Ciebie chyba pogielo, przy obecnym stanie dolara to najlepiej grac na us placac przez paypall.
moze mi ktos wytlumaczyc jak to jest z tym globcem? dalej jest jakis podzial na en/us? Znalazlem sponsora na globca i przenosze sie. Wole grac na en ale mam wersje us zainstalowana. Musze sicgac En czy jakos ruszy? I jak to jest z tymi kartami kredytowymi?
Wystarczy, że w realmlist.wtf wrzucisz to:
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
i bedzie ci Us dzialac na En ;) Na jaki swiat idziesz? XD
KrEmAs KAc
18-05-2008, 12:13
Ciebie chyba pogielo, przy obecnym stanie dolara to najlepiej grac na us placac przez paypall.
Nom jeszcze dwa lata i za MMORPGi będziemy bulić dychę miesięcznie :cup:
zastanawiam sie gdzie znajde przyjaciol. : <
a co, zapraszacie gdzies?
Zapraszam na Anachronos - Horda nick: Darkgrue :) Z checia pomoge.
Też myślę nad powrotem na globca :P.
Na razie na pre-paidzie pojadę, potem kupie WoW'a, tylko jedno pytanie:
Kiedy będę mieć postać na pre-paidzie to jak mam zrobić z niego prawdziwe konto, tylko żeby nie kupować WoW'a w pudłach?
Zagram na Anachronos, jak Grue postawi flaszkę :d
Lord Dreathan
18-05-2008, 18:38
Kiedy będę mieć postać na pre-paidzie to jak mam zrobić z niego prawdziwe konto, tylko żeby nie kupować WoW'a w pudłach?
Nie jestem pewien, ale pewnie w opcji account management jest opcja cos typu " buy account" albo " buy WoW" czy cos takiego.
KrEmAs KAc
18-05-2008, 18:53
Grue jesteś Soldatem to weź mu kup Ojczystą ;)
Ojczysta :o (http://static.playmobile.pl/blog/2859/34855.4.jpg)
Kupujesz np. takie cos:
http://allegro.pl/item364993974_cd_key_world_of_warcraft_wow_najszyb ciej_.html
Jesli flaszke soku marchewkowego lub ew. napoju bialkowego to niema sprawy, alko nie pije :)
KrEmAs KAc
18-05-2008, 19:16
alko nie pije
Ta jasne 8o
Ej tak sie nie robi, jezeli mowi ze nie pije i juz to nie naigrywac sie z niego tylkoprzyjac do wiadomosci i zyc dalej, bo to tylko i wylacznie jego sprawa.
Ale on pije. Tzn od 2 dni nie, bo wczoraj kaca leczyl. xD
Hunted! xD Pay 200k or die! :d Kolega mial urodziny nie? xD
Pokonam cie moim poteznym Rosomakiem xD Ładny podpis xd
niech moonkiny beda z wami !
Podpis no.... fajny xD
To co, zaprasza ktoś czy nie? :d
To na razie robie postać na trialu, potem kupuje WoW :D
KrEmAs KAc
19-05-2008, 15:23
tak będziecie wyglądać :] (fajny odcinek SP był) (http://www.tech2.com/media/images/img_1300_wow_450x360.jpg)
Oglądał ktoś Władca Pierścieni - idziemy expić??
Make love not Warcraft - tja kozacki odcinek xD loffam go wrecz hah!
KrEmAs KAc
19-05-2008, 15:42
To znaczy, ze grue musi schudnac?; /
Nie musi ;)
Władca pierścieni idziemy expić (http://pl.youtube.com/watch?v=G6Try36fOwU)
Władca pierścieni idziemy expić2 (http://pl.youtube.com/watch?v=1nAScmI-3Eg)
Filmy ze sporą ilości wulgaryzmów. Dzieci proszone o nie oglądanie. Film oceniam od 16lat :baby: nie chcę potem dostać od czyjegoś starego ,że mi przypier**li "meteora za 50k dimejdża i się złoże" ;)
Oglądał ktoś Władca Pierścieni - idziemy expić??
ja i do dzisiaj twierdze ze to najlepsza parodia filmu jaka do tej pory powstała.
Necromantor
19-05-2008, 17:12
Nie musi ;)
Władca pierścieni idziemy expić (http://pl.youtube.com/watch?v=G6Try36fOwU)
Władca pierścieni idziemy expić2 (http://pl.youtube.com/watch?v=1nAScmI-3Eg)
Filmy ze sporą ilości wulgaryzmów. Dzieci proszone o nie oglądanie. Film oceniam od 16lat :baby: nie chcę potem dostać od czyjegoś starego ,że mi przypier**li "meteora za 50k dimejdża i się złoże" ;)
meteorita nie meteora X( a filmik ownuje.
@vil
1. daj ip do tego serva plx
2. duzo jest na nim bugow ?
@Lord Dreathan
na tym twoim servie zaczalem grac, ale dziwnie mnie sie gra allymi
Lord Dreathan
19-05-2008, 18:55
CHrrr.... narazie przerwa od WoWa... jakoś się wypaliłem chwilowo ;o
nie wierze 0.o
ja sie wypalam w momencie jak widze ze z porfela znika mi 70zl na pre paid :((
2gi wypad do ST i moje itemki + to co sprzedalem z disencha xD (edit: Soul Harv~ z questa w st ;P)
http://i8.photobucket.com/albums/a5/DarkGrue/asdaasdqwd.jpg
I z 53 na 55lvl xD!
2gi wypad do ST i moje itemki + to co sprzedalem z disencha xD (edit: Soul Harv~ z questa w st ;P)
I z 53 na 55lvl xD!
W woju w WoWa gracie?
@Kajulec
Jestem zawodowym, nie zasadniczą, która musi siedzieć xD A pozatym mam urlop :)
Lord Dreathan
20-05-2008, 00:17
Dzisiaj bedac w urzedzie pocztowym, patrze a jakis hmm, 15- 16 latek wypelnia formularz na transfer pieniedzy, tak sobie mysle ciekawe do kogo wysyla. Spogladam, przygladam sie uwazniej a TAM GOLD W SILKROAD z ALLEGRO hahahahhaxD( zeby nie bylo ja nie chcialem kupowac golda w wowie, zreszta i tak mam karte kredytowa ktora moge placic za wszystko w necie, ale musialem wyslac list do kolesia z biletem na koncert zespolu METALLICA!)
1. daj ip do tego serva plx
http://www.wowscape.net/?act=Servers
rejestrujesz sie na WoWLegion i jedziesz z koksem.
2. duzo jest na nim bugow ?
bugow jest tyle ile na kazdym innym w tej wersji, jesli pojawia sie jakis fix to stosunkowo szybko jest wprowadzany.
KrEmAs KAc
20-05-2008, 09:22
vil ile masz już godzin played na wowlegion??
KrEmAs KAc
20-05-2008, 14:11
Ściągnij sobie atlas z instami ;)
Edit:jeszcze 50postów ;]
Pierwszego czerwca kupuje WoW'a i gram na Globu :)
KrEmAs KAc
20-05-2008, 15:06
jaki to addon?
http://wow.curse.com/downloads/addons/
Nazywa się Atlasloot Enhanced chyba ;]
46 ;]
vil ile masz już godzin played na wowlegion??
4 days 11 hours z czego 1/3 spedzona w ZA na farmieniu healing gearu.
Necromantor
20-05-2008, 16:29
to ty blu wczesniej nie miales swojego wowa? czy jak? :o
a ja VILu mysle czy grac na tym pracie czy dobic ta 70tke na globie, 3 lvle mi zostaly :S a nie chce mi sie juz tankowac bo to jest zenujaco nudne
aha grasz horda czy aliantami ?
Dawaj na anachronosa, bedzie nas czterech xd rofl
56lvl wbity ;) Moze dzis nocke pierdolne :>
/ileśtam xD
tankowanie jest zjebane, nie nawidze tego wolalbym normalnie dpsowac :S ale w 5-men instancji nie ma mowy o 2 warkach :P
tankowanie roksi? eh nie wydaje mi sie, od ~40lvli nic nie robie tylko tankuje, od 9lvl szedlem w prot. i tylko w prot ( nie wiem czemu) ale to jest nudne i praktycznie wszystko jest na twoich barach.
He xD Robie 70lvl lockiem i potem lvluje dalej mojego uber BE Male GAy Palka :d Healowanie ew. tankowanie jest tez ciekawe wg. mnie :d A moj palek w healu sie sprawdzal nadwyraz dobrze :d
/eek?!
Ale ja chce bubbeladinem grac :P
Lmao!
Ja Priest! :D ale czy gej to nie wiem :D WTF!
@Necro
Oczywiście mi o pre-paida idzie :D
/ :o
Undead Priest jest najs :) Tak z wygladu jak i raciali ;)
palek jest gowniany takie mieso armatnie
rogue nie gram bo jest ich po prostu za duzo
hunter jest swietny bardzo lubie nim grac
priestem gralem tylko w shadow
warrior gram do teraz i powoli zygac mi sie nim chce
shaman swietna sprawa
druid tez wypas
mage i warlock wypas w kosmos
Ja mysle nad altem palek (30lvl mam), rogal (twink 30lvl, kumpek qtaz mi dobil lvl -.-), albo druid/shammy... Trudny wybór xd
Na razie dobij warlocka :D
Dzisiaj bedac w urzedzie pocztowym, patrze a jakis hmm, 15- 16 latek wypelnia formularz na transfer pieniedzy, tak sobie mysle ciekawe do kogo wysyla. Spogladam, przygladam sie uwazniej a TAM GOLD W SILKROAD z ALLEGRO hahahahhaxD( zeby nie bylo ja nie chcialem kupowac golda w wowie, zreszta i tak mam karte kredytowa ktora moge placic za wszystko w necie, ale musialem wyslac list do kolesia z biletem na koncert zespolu METALLICA!)
Tłumaczysz się, a nawet nikt niczego Ci nie zarzuca.. podejrzane, podejrzane.. :D
Lord Dreathan
20-05-2008, 18:32
@ up
CiixDD
Oh noes, miała być 100strona :(
http://img291.imageshack.us/img291/7475/arathibasin01pr7.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/2302/arathibasin02bu2.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/5466/arathibasin03lc0.jpg
Paradoksalnie ubijam rogali bez większego problemu, a zazwyczaj ginę z ręki innych magów. :P
KrEmAs KAc
20-05-2008, 19:38
Paradoksalnie ubijam rogali bez większego problemu, a zazwyczaj ginę z ręki innych magów. :P
No i jakieś noobki psują reputację rogali którzy nawet clothera nie rozwalą ;(
1,1khp to dobre stuny i rogal wyjdzie z tego ze slowem przez tego jeb**ego frost armora :cup:
No właśnie, jak to jest - rogale mają jakiś skill pozwalający im wyjść ze stanu zamrożenia? Czy może po prostu używają insignii?
Zazwyczaj to wygląda tak: na chwilę przed tym jak mnie ma capnąć z tyłu, robi się widzialny, szybka nova mrozu, blink i spam frost boltami - najczęściej wchodzą 2 crity po 500+. Potem czar znoszący cooldown, znów nova, powtórka ze spamu i dobitka przy pomocy tych instant spelli (nie pamiętam jak się nazywają). :P Ewentualnie jak zniknie to go z arcane explosion parę razy aż się pojawi. Najgorzej właśnie jak mi z zamrożenia wyjdzie na początku, bo wtedy to już tyłek ratuje tylko losowe zamrożenie przy pomocy tego talentu co daje 15% szansy.
blee rothes, jak ja nie znosze draenei blee :S
Takie zapytanie - jest sens grac w WoWa na jakims privie? Zaznacze, ze lubie pvp ;)
Takie zapytanie - jest sens grac w WoWa na jakims privie? Zaznacze, ze lubie pvp ;)
Jest sens, polecam WoWLegion, gdzie nasze forumowe ludki graja :P
Moze to nie global, ale pograc mozna i warto, zawsze moze przyjsc chetka na globala :)
I oby przyszła dość szybko... ;) Szkoda czasu na privy. ;p
To zalezy jakie pvp. Jezeli typu Bg na 100+ osob to Polecam Aniwow na servie berserk. Instant 70 t6 etc w sklepach i jedna wielka bitwa na jednym bg(czeste raidy na przeciwne strony ale to zazwyczaj alluchy dostaja czysty wpierdol) ewentualnie szybka zbiorka ekipy i leci na bt/hs/kara etc.
co do chetek na globala. Ja mam wielka i to bardzo jednak comiesieczna oplata zbyt mnie przeraza, no w sumie nie tyle mni8e co moja uczniowska kieszen =P
Zapomnialem loginu i hasła na wowlegion -.- zal.br...
To zalezy jakie pvp. Jezeli typu Bg na 100+ osob to Polecam Aniwow na servie berserk. Instant 70 t6 etc w sklepach i jedna wielka bitwa na jednym bg(czeste raidy na przeciwne strony ale to zazwyczaj alluchy dostaja czysty wpierdol) ewentualnie szybka zbiorka ekipy i leci na bt/hs/kara etc.
co do chetek na globala. Ja mam wielka i to bardzo jednak comiesieczna oplata zbyt mnie przeraza, no w sumie nie tyle mni8e co moja uczniowska kieszen =P
co 2 miechy kupujesz za bodajze 25$ pre-paida z amerykanskiej strony, wychodzi niecale 70zl na 2 miechy, zaloze sie ze wiece wydajesz na piwo.
co 2 miechy kupujesz za bodajze 25$ pre-paida z amerykanskiej strony, wychodzi niecale 70zl na 2 miechy, zaloze sie ze wiece wydajesz na piwo.
no wlasnie w tym sek wole wydac na piwo etc niz na wow'a dlatego strasznie ciezko o te 7 dyszek co 2 miechy =/
A to nie sa przypadkiem pre-paidy na enUS?
A to nie sa przypadkiem pre-paidy na enUS?
to ze sa w dollarach to nie znaczy ze sa n enUS, poprostu w dolcach jest taniej jak w euro.
co 2 miechy kupujesz za bodajze 25$ pre-paida z amerykanskiej strony, wychodzi niecale 70zl na 2 miechy, zaloze sie ze wiece wydajesz na piwo.A masz może link do takiej konkretnej, zaufanej strony? Ja się cieszyłem jak na gram.pl w promocji prepaid online kosztował 90 zł...
to ze sa w dollarach to nie znaczy ze sa n enUS, poprostu w dolcach jest taniej jak w euro.
Mhm, wiem, że wychodzi taniej. Tak tylko pytałem, bo w sumie warto wiedzieć.
Świętujmy! Setna strona tematu ;)
Co do tematu privów, trzeba pograć trochę na globalu, żeby wiedzieć co dobre :P
Tja global wymiata xD Poznań też :d
Duke Dran
21-05-2008, 15:07
Jak tylko wyjdzie WOTLK to mam zamiar wrocic do gry. Zaproponujcie jakiś serwer gdzie znajdę dużo polaczków : ) plax.
KrEmAs KAc
21-05-2008, 15:25
Zna ktoś może addon który by pokazywał zasięg mobka??
Jak tylko wyjdzie WOTLK to mam zamiar wrocic do gry. Zaproponujcie jakiś serwer gdzie znajdę dużo polaczków : ) plax.
Anachronos Horda jest duzo polakow, po stronie gejnej ally jest ich w cholere. Ale jak chcesz 90% polski serwer to Burning Blade EU ;x Ty czasem w Tipje na celescie nie grałeś? XD
A jak wyjdzie WotLK to Death King nalezy do mnie <muahaha> evul <3
Duke Dran
21-05-2008, 16:34
Anachronos Horda jest duzo polakow, po stronie gejnej ally jest ich w cholere. Ale jak chcesz 90% polski serwer to Burning Blade EU ;x Ty czasem w Tipje na celescie nie grałeś? XD
A jak wyjdzie WotLK to Death King nalezy do mnie <muahaha> evul <3
Nie pamiętam nawet ; p. Dzięki za propozycję.
Lord Dreathan
21-05-2008, 19:20
Jakby to kogos interesowalo, to juz sa testy alpha WOTLK ( dla scisle zamkniete kregu)
Ciekawe ile jeszcze minie czasu do wydania WotLK :P
Panie (seks?) i Panowie!
Przedstawiam DeathKnighta w kręgach Hordy!
http://img93.imageshack.us/img93/6779/forthehordeqj3.jpg
Wiecej tu:
http://www.world-of-warcraft.pl/forum/viewtopic.php?p=1190&sid=3a4f6bb7b792eb2b7a6f95ab7999ee77#1190
Edit:
Deathknight spells:
* Army of the Dead - Summons an entire legion of your best Ghouls to fight by your side.
* Death and Decay - ${$m1+$AP*0.039} shadow damage inflicted every $t1 sec to all targets in the effected area for $d. Has a chance to cause affected targets to cower in fear.
* Chromatic Rune Mastery - Whenever a Blood, Frost or Unholy Rune activates, it has a 6% chance of converting into a Chromatic Rune. This Rune counts as a Blood, Frost or Unholy Rune. Lasts 10 sec.
* Degeneration (Rank 3, Level 76) - Instantly attack the target, dealing 60% weapon damage and inflicting a disease dealing ${$m2*7} over 15 sec. This disease will corrupt an existing heal over time spell, removing it and dramatically increasing the damage dealt. While afflicted by this disease, other heal over time effects on the target will have no effect.
* Dancing Runeblade - Summons a second Runeblade that fights on its own for 1 sec per 10 Runic Power, doing the same strikes that you do.
* Hungering Cold - A wave of cold leeches all heat from the earth, freezing all enemies in the cone-shaped area, and causing 10 damage per Runic Power. The frozen terrain persists for 1 sec per 10 Runic Power and will freeze enemies that attempt to cross it.
* Unholy Blight - A creeping swarm of unholy insects surrounds the caster for a 10 yard radius. All enemies caught in the swarm take 120 damage and are plagued with a disease that can stack up to 3 times. Lasts for 1 sec per 10 Runic Power.
* Corpse Explosion - "Target a corpse, causing it to explode for 12 damage per 10 Runic Power to all enemies within 10 yards."
* Mark of Blood (spell or talent?) - "Place a Mark of Blood on an enemy or ally. Whenever the marked target is healed, all party members receive a fraction of that healing. If a marked target that grants experience or honor is killed, all party members are healed for 10% of their total health. Each person can be healed for a maximum of 3000 per Mark."
Deathknight talents:
* Black Ice - Increases your Frost and Unholy spell damage by 1/2/3/4/5%.
* Dirge - Whenever you kill a diseased target that yields experience or honor you have a 1/2/3/4/5% chance of the corpse riding as a free Ghoul. You can have a maximum of 2 Ghouls at one time.
* Spell Deflection - Reduces all spell damage taken by 3/6/9/12/15% for 10 sec following a successful parry.
* Bladed Armor - You gain 4/8/12/16/20 attack power for every 1000 points of your armor value.
* Butcher - Whenever you kill an enemy that grants experience or honor, you generate Runic Power. In addition, Runic Power takes longer to decay outside of combat.
* Bone Armor (Rank 1) - "The caster is surrounded by 4 whirling bones. Each bone reduces the damage from the next spell or melee attack by 40% but is then consumed. Lasts 5 min." [Power type: 5, power cost: 25, cooldown: 30 sec]
* Chromatic Rune Mastery - "Whenever a Blood, Frost or Unholy Rune activates, it has a 2/4/6% chance of converting into a Chromatic Rune. This Rune counts as a Blood, Frost or Unholy Rune. Lasts 10 sec."
* Rage of Rivendare - You do 2/4/6/8/10% additional weapon damage to diseased targets.
* Tundra Stalker - "You deal 2/4/6/8/10% more melee damage to targets under the effects of Icy Touch, Chains of Ice, Howling Blast or Hungering Cold."
* Deathchill (Rank 1, Level 56) - "Launches an Icy Touch at every enemy within 40 yards, dealing 4 damage per Runic Power to each target and causing a high amount of threat." [0 power cost, cooldown: 60 sec]
* Wandering Plague - "When the diseases you inflicted upon an enemy target cause damage, there is a 5/10/15% chance the disease will instead damage all enemies within 8 yards. This damage will not cancel spells normally cancelled when targets take damage."
* Improved Corpse Explosion - "While Corpse Explosion is active, corpses have a 10/15/20/25/30% chance to explode for increased damage."
* Crypt Fever - "Diseases caused by you or your Ghouls also reduce an enemy's attributes by 5/10/15% per disease."
* Ravenous Dead - "Increases the Strength of you and your ghouls by 1/2/3/4/5% and reduces the cooldown on Raise Dead by 30 sec."
* Pestilence - "When an enemy that grants experience or honor dies while suffering from one of your diseases, its corpse has a 10/20/30% chance of producing 1/1-3/3-5 Blood Worms. Blood Worms attack your enemies, healing you for the amount of damage they deal for 15 sec or until killed."
* Sudden Doom - "Your Blood Strikes have a 4/8/12/16/20% chance to make your next Death Coil consume no Runic Power if cast within 8 sec."
* Scent of Blood - "After being struck by a ranged or melee critical hit, you gain the Scent of Blood effect, causing your melee hits to steal life from the enemy for the next 6 sec."
Rogue spells/talents DO NOT EXIST YET. The oft-posted fake ones are not in the DBC at all. The patch notes themselves note the exclusion of new rogue skills
ŁO kuwa juz go kocham <3
Warlock te ciekawsze:
Warlock spells/talents
* Metamorphosis - "You transform into a Demon, with full health and mana. While in Demon Form, you gain Demonic abilities and your armor is increased to 360%, but your pet no longer is summoned."
* When leaving Demon Form, your health and mana is returned back to normal and your pet is re-summoned. Lasts 45 sec. [5 min cooldown]
* Decimate - Your next Shadow or Fire spell is instant cast, and does damage in the form of Chaos damage, ignoring all resistances, absorption, and immunity mechanics. After the end of the Decimated cast, you become exhausted, disabling you from casting a spell of the same school for 3 sec.
* Shadowflame (Rank 1, Level 75, 745 mana, instant, 15 sec cooldown) - Targets in a cone in front of the caster take 934-1020 Shadow damage and an additional 492 Fire damage over 8 sec.
KrEmAs KAc
21-05-2008, 19:36
Deathknight zapowiada się ciekawię ;)
Edit:
Down 2()()() ;]
Edit2:
no 2000 posta masz ;]
@ up
Czego 2000?
No Warlock tez sie zapowiada jako wymiatacz :d Zreszta i tak nim jest xD
ooooo ja już się zakochałem :D a myślałem że pro imba wymiatacz to mój ulubieniec Shadow Priest :o
Undead DK <3 :D
;oooooooooooo
Titan Grip fajny sie zapowiada (talent dla fury warka)
http://www.vimeo.com/1045558Dalaran :***
@Bluray: Ide o zakład, że SP będzie w stanie rozwalić Death Knighta ;) wierzę w to!
Ciekawie się zapowiada, aczkolwiek nie rerollnę na death knighta (chyba).. może zrobię dla jaj jakiegoś DK trolla :D
Jeszcze nie wiem skąd wezmę kasę, ale już się nie mogę doczekać. :D
Kasa to nie jest taki wielki problem, bo dodatek pewnie po miesiącu stanieje, a pudełeczko będzie się ładnie prezentowało na półeczce razem z WoW i WoW:TBC :D
Dodatek siądzie jak złoto (już preorder zaklepany :D)
Tylko ciekawią mnie non-talent spelle dla maga
Ale arcane mage... Talenty dla niego karcą.
+80 resista z talentu to zuo xD
Chyba xD
Duke Dran
22-05-2008, 01:42
Jeszcze nie wiem skąd wezmę kasę, ale już się nie mogę doczekać. :D
To zupełnie tak jak ja :D piąteczka : P.
Co do screenów DK... Wygląda świetnie, najlepiej prezentuje się UD. A BE wg. mnie kompletnie nie pasuje...
@down
A od kiedy BE nie wyglądają gejowato?
BE wygląda jakoś gejowato....
EDIT
Proszę państwa, prześcignęliśmy temat o Mapple Story :cup:
Lord Dreathan
22-05-2008, 13:50
DK sux! Priests forever
up
masz priesta na pvp ? jaki masz dps? jak mocno ''walisz''? D:
up
masz priesta na pvp ? jaki masz dps? jak mocno ''walisz''? D:
Jego priest to healer, właściwie mało shadow priestów jest...
aha
co mam wpisac w plik realmlist by grac na globalu? bo zmienilem tak by grac na wowscape i nie pamietam co bylo poprzednio zapisane : l
KrEmAs KAc
22-05-2008, 17:13
Jego priest to healer, właściwie mało shadow priestów jest...
Czy ja wiem czy mało :confused: praktycznie wszystkie Priesty na arenach to shadow :]
Ja się pochwale moim dorfem :)
http://img147.imageshack.us/img147/1209/koksqq2.jpg
Ubijacz, Burning Legion, Toxicall
aha
co mam wpisac w plik realmlist by grac na globalu? bo zmienilem tak by grac na wowscape i nie pamietam co bylo poprzednio zapisane : l
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
up
thx :*
i jak mam wersje us to mam zmienic eu na US ? ; D
Wersją US można grać na globalu EU (99,9%) poprostu w realmlistcie wpisujesz to co wcześniej podał Kajulec. (bo chyba po to chcesz zmieniać wersje?)
Pozdrawiam
Jednak nie kupuje WoWa. Szkoda kasy w sumie. Wolę kupić to cudo: http://allegro.pl/item365872921_odtwarzacz_mp3_pendrive_creative_muv o_t200_2gb_wwa.html
^^
Pogram na privach, a co!
Lord Dreathan
22-05-2008, 20:31
Czy ja wiem czy mało :confused: praktycznie wszystkie Priesty na arenach to shadow :]
Hmm, na moim battlegroupie aby spotkać Shadow priesta na arenach trzeba się nieźle namęczyć
KrEmAs KAc
22-05-2008, 20:39
http://www.sk-gaming.com/arena/5/all/priest/all/all/
W 2v2 i 5v5 Pristy na pierwszych miejscach są w Shadow ;)
Healerów też jest mało.
wlasnie skonczylem z kumplami BT moim warlockiem. Niestety k*rwa nic nie wygralem a loocik byl szczodry. Jutro z rana dam ss bo teraz juz padam z nóg.
Lord Dreathan
23-05-2008, 03:09
http://www.sk-gaming.com/arena/5/all/priest/all/all/
W 2v2 i 5v5 Pristy na pierwszych miejscach są w Shadow ;)
Healerów też jest mało.
1shadow
2disco
3holy
4shadow
5disco
6disco
7shadow
potem 6X disco
Hmm, na moim battlegroupie aby spotkać Shadow priesta na arenach trzeba się nieźle namęczyć
Bo SP na arenie jest pierwszym celem do zabicia. Zgadnij dlaczego ;-]
KrEmAs KAc
23-05-2008, 09:42
dlaczego?? :p
sam zgadnij a nie pytasz od razu o odpowiedz.
Za nie długo zamierzam qpic wow ;d i teraz jest pytanie: która klasą grac o.o?
Chciałym klasę dobrą do raidów jak i battlegroundow. Istnieje taka? ;oooooo
60 lvl wbity xD 4lvl w dzień ;d Widac jak sie chce to mozna, szkoda ze mnie teraz wszystko boli xD Outland belongs to me! XD!!
Rogue...........
Jeszcze jakas ? ;ooo
Ziemniax
23-05-2008, 14:39
Każda klasa jest dobra zarówno w PvP jak i PvE
Wszystko zalezy od tego, jakie sobie wybierzesz talenty B)
Jeszcze jakas ? ;ooo
Warlock uberalles, ew. szaman :)
Edit:
Warlock T7
http://img291.imageshack.us/my.php?image=lockt7qg5.jpg
Jak chcesz expic a przy okazji jakies pvp to cookiecutter czylo demonology. A jak chcesz czyste pvp to destro build. A jak na raidy to build deep affi(polecam goaco many ci nigdy nie zabraknie nawet jak przez bite 2h bedziesz ciagkle jeden po 2 puszczal shadowbolty) dlatego wiesz musisz bardziej precyzowac co lubisz robic w grach. zajsc od tylu i przyjebac najmocniej jak mozna. przyjac wszystko na klate i przypierdolic czy moze rzucac w huj czarow co pare sec zeby ubic gadziora.
A tutaj pare ssow:
To global z mojego bylego hunterka(dla kumpla sprzedalem i czasami na nim gram ale to czasami)
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/WoWScrnShot_020808_190651-1.jpg
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/WoWScrnShot_020808_191444.jpg
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/WoWScrnShot_031208_074759.jpg
a tutaj juz server hrate i dobita 700 warlockiem ktorym obecnie grinduje BT. Btw ma ktos dla mnie jakies porady dotyczace tego warlocka na raidach(zeby w miare ladnie przy*******ac zeby meic spore szanse na loot) to poprosil bym na pm do mnie.
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/WoWScrnShot_052208_214203.jpg
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/WoWScrnShot_052208_215147.jpg
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/WoWScrnShot_052208_220114.jpg
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/WoWScrnShot_052208_220121.jpg
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/WoWScrnShot_052208_220511.jpg
Nie wiem kogo priesta zrobić tolla czy forsakena, a może hunterka se zrobie...
Najlepiej to zagrac all klasami :O
I jeszcze gayowskie pytanie: która klasa nie jest nudna?
xDDD
Po pewny czasie wszystkie sie nudza. Mi sie rogue do pve znudzil wiec zrobilem sobie warlocka. Ale jak chce grac warlockiem pvp to nuuuuuuuuuuudy wiec wracam na rogala. Sam proboj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.