zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sport

Korektor
19-04-2007, 08:34
Witam,
Ostatnio w dziale OWiON powstaje dość sporo tematów o sporcie. Możnaby utworzyć specjalne podforum (dział) właśnie dla najróżniejszych dyscyplin sportowych itp. Ktoś uprawiający jakiś niecodzienną dyscyplinę, mógłby o niej opowiedzieć i np. napisać co jest konieczne do zaczęcia ćwiczenia. Odciążyłoby to sam OWiON i mam nadzieję, przyczyniło się do wyjścia na dwór dla wielu Tibijczyków. Czekam na opinie.

H.L
19-04-2007, 11:03
Witam,
Ostatnio w dziale OWiON powstaje dość sporo tematów o sporcie. Możnaby utworzyć specjalne podforum (dział) właśnie dla najróżniejszych dyscyplin sportowych itp. Ktoś uprawiający jakiś niecodzienną dyscyplinę, mógłby o niej opowiedzieć i np. napisać co jest konieczne do zaczęcia ćwiczenia. Odciążyłoby to sam OWiON i mam nadzieję, przyczyniło się do wyjścia na dwór dla wielu Tibijczyków. Czekam na opinie.

Nie przejdzie, ja widze tylko dwa aktywne tematy

hoomik
19-04-2007, 16:22
mam nadzieję, przyczyniło się do wyjścia na dwór dla wielu Tibijczyków
ty sobie zarty robisz w tym momencie, prawda?

Korektor
19-04-2007, 16:29
@up,
Mówisz tak, bo jestem czarny :<

@down,
Rozumiem, że masz problemy ze sobą? Czy chcesz być fajny? To ja Ci powiem, że nie jesteś.

HabibMarwanBack
19-04-2007, 17:25
@up,
Mówisz tak, bo jestem czarny :<

up:nie tylko pojebany,myślisz , że błyszczysz dzieciaku?
Nie uczyli cie w szkole ,że czyjeś słowa sie cytuje?

Topic:Głupota jak i cała aktywnośc autora tematu

@Zmazywacz:Jestem fajny a ty nie pancerna rebeko.

Zupka_Chinska
19-04-2007, 23:14
Nie zapominajmy, że to jest forum o Tibii. Przykro mi, iż wiele Twoich pomysłów, które mają na celu "upsrawnienie" forum, nie wypalają ;`(.