Pokaż pełną wersje : Sport
Korektor
19-04-2007, 08:34
Witam,
Ostatnio w dziale OWiON powstaje dość sporo tematów o sporcie. Możnaby utworzyć specjalne podforum (dział) właśnie dla najróżniejszych dyscyplin sportowych itp. Ktoś uprawiający jakiś niecodzienną dyscyplinę, mógłby o niej opowiedzieć i np. napisać co jest konieczne do zaczęcia ćwiczenia. Odciążyłoby to sam OWiON i mam nadzieję, przyczyniło się do wyjścia na dwór dla wielu Tibijczyków. Czekam na opinie.
Witam,
Ostatnio w dziale OWiON powstaje dość sporo tematów o sporcie. Możnaby utworzyć specjalne podforum (dział) właśnie dla najróżniejszych dyscyplin sportowych itp. Ktoś uprawiający jakiś niecodzienną dyscyplinę, mógłby o niej opowiedzieć i np. napisać co jest konieczne do zaczęcia ćwiczenia. Odciążyłoby to sam OWiON i mam nadzieję, przyczyniło się do wyjścia na dwór dla wielu Tibijczyków. Czekam na opinie.
Nie przejdzie, ja widze tylko dwa aktywne tematy
mam nadzieję, przyczyniło się do wyjścia na dwór dla wielu Tibijczyków
ty sobie zarty robisz w tym momencie, prawda?
Korektor
19-04-2007, 16:29
@up,
Mówisz tak, bo jestem czarny :<
@down,
Rozumiem, że masz problemy ze sobą? Czy chcesz być fajny? To ja Ci powiem, że nie jesteś.
HabibMarwanBack
19-04-2007, 17:25
@up,
Mówisz tak, bo jestem czarny :<
up:nie tylko pojebany,myślisz , że błyszczysz dzieciaku?
Nie uczyli cie w szkole ,że czyjeś słowa sie cytuje?
Topic:Głupota jak i cała aktywnośc autora tematu
@Zmazywacz:Jestem fajny a ty nie pancerna rebeko.
Zupka_Chinska
19-04-2007, 23:14
Nie zapominajmy, że to jest forum o Tibii. Przykro mi, iż wiele Twoich pomysłów, które mają na celu "upsrawnienie" forum, nie wypalają ;`(.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.