zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory

Stron : 1 [2] 3

NarroweQ
23-04-2007, 18:09
O czym ty ziomek wogóle prawisz?

Ważne że on wie o czym. I że jest nikim.

Slovik
23-04-2007, 18:10
Hege~ już sobie wrzucił na luz z tym tematem, bo sie nie dziwie. Bluzgacie fajną laske ( no może nasza honor(atka) nie specjalnie się zachowała). Jeżeli naprawde ci przykro bylo za to co zrobiłaś to mam do ciebie szacunek, ale jeżeli sie z tego smiałaś to podzielam zdanie innych.

@Khazul

co wywinełeś ?

Te-besque
23-04-2007, 18:16
Wiecie.. nie interesuje mnie co o mnie tu piszecie.. Dusk dostało kare.. i wie, ze nie mozna robic przykrosci innym.. bo moga tym samym sie odplacic..
Moze ich to czegoś nauczyło..
Smiać? nie...

Co zrobic... takie życie.... xD

Kapucha
23-04-2007, 18:16
Hege~ już sobie wrzucił na luz z tym tematem, bo sie nie dziwie. Bluzgacie fajną laske ( no może nasza honor(atka) nie specjalnie się zachowała). Jeżeli naprawde ci przykro bylo za to co zrobiłaś to mam do ciebie szacunek, ale jeżeli sie z tego smiałaś to podzielam zdanie innych.
przeciez widzisz ze ja to bawi ;] teraz ma nowych ziomkow elo harcesh , imargamy & zwidus ... tam przynajmniej nikt jej nie bluzga buehehehe

@up
ty sie nie odplacilas tym samym... ty nie kminisz podstawowej rzeczy dziecko ;s to ze ktos cie nie lubi i cie bluzga bo uwarza ze ejstes smieszna, nie czuje do ciebie szacunku to jest zupelnie inna sprawa jak wyjebac osobe ktora sie w tobie zakochala ufala ci dala ci pasy lub obojetnie co innego.... (fakt ze bluzganie jest 'nie fajne' ale na to reaguje sie w inny sposob ;] szczerze mowiac WATPIE zeby magrami ktory cie kochal bluzgal cie a to on na tym stracil najbardziej......) jeszcze raz zal mi cie a najgorsze jest to ze ty pewnie nigdy nie zkminisz tego co pisze do ciebie bo juz sie zaparlas i koniec 'zrobilam to co im sie nalezalo gheeee' zal...

neutral.forum.fighter
23-04-2007, 18:18
Wiecie.. nie interesuje mnie co o mnie tu piszecie.. Dusk dostało kare.. i wie, ze nie mozna robic przykrosci innym.. bo moga tym samym sie odplacic..
Moze ich to czegoś nauczyło..
Smiać? nie...

Co zrobic... takie życie.... xD

tak oni zrobili Ci przykrosc a ty ich w najnormalniejszy sposob okradlas

nastepnym razem moze z GUNEM przyjdziesz i zastrzelisz chlopakow bo Ci cos powiedzieli niemilego

jestes rozwydzona smarkula i tyle "ukradli mi lizaczka"

sallceson
23-04-2007, 18:20
Tarrin~ pokazal swoje PvP wychodzac bez bota z dp do sklepu gdzie po drodze spotkal 23 ms ktory go zabil...

nirt... powalasz mnei swoja wiedza...
zobacz to
http://img483.imageshack.us/img483/2269/tarrinpwnedey9.jpg
fajna ta droga z dp do sklepu :)

edit
mody na tym forum rzeczywiscie wiedza tyle co kaczka sraczka
dostalem 6 pkt za offtop 'bo jestem za tematem z wyzywaniem zeby tutaj byl spokoj'

Te-besque
23-04-2007, 18:22
Tak=( jestem podła :((((((
mhm mówiłam to magramiemu 100%. "jestem podła" a on nadal swoje KOCHAM CIE!
A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:)
TO przez Magrami poklocilam sie z Katrilą... więc kara go nie ominęła:D

Postać kupil Petro.. Tryku tez byl kupionym charem:/

Te-besque
23-04-2007, 18:24
Oni mnie nie szanowali.. ja ich xD proste..

Noone likes Us...We don't care...

Kapucha
23-04-2007, 18:26
A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:)

dobra pier.dole cie rob dalej swoje a jak wydoroslejesz dojdziesz do pewnego wnisoku. cu a teraz wyjdz zaloz bloga i tam sie zal, dodaj swoja fotke daj adres koleżankom i dawajcie sobie wzajemnie mile komenciki :)

edit
a i bym zapomnial, nie mow ze cie nei rusza to co do ciebie piszemy bo poprostu klamiesz ;* (widac po czestotliwosci postow + tlumaczysz sie ;> )

Forc
23-04-2007, 18:28
To jest najlepszy wątek na świecie....

Hare_Krishna
23-04-2007, 18:30
Kurde wielką drakę robicie bo ktoś komuś podał passy ( łamiąc regulamin)... Bronicie cheaterów? Grajcie sami to nie bedziecie mieli hacka, lol

Kapucha
23-04-2007, 18:32
Kurde wielką drakę robicie bo ktoś komuś podał passy ( łamiąc regulamin)... Bronicie cheaterów? Grajcie sami to nie bedziecie mieli hacka, lol

nie kminiesz........ nie o haka chodzi

Te-besque
23-04-2007, 18:32
Moze i jestem gówniarą dla Ciebie, ale wiem więcej niż Ty będziesz kiedykolwiek:) so zip it retarded whipper-snapper

Hare_Krishna
23-04-2007, 18:33
nie kminiesz........ nie o haka chodzi

Aha czyli leczycie swoje kompleksy na dziewczynie, wyzywając ją, bo skorzystała z okazji, wykorzystała glupiego debila? Nie podaje sie passów ludziom których sie nie zna w rl.

Aphy
23-04-2007, 18:34
you is die.

po drugie podobno jestes huligan nalezysz do ultras chodzisz na ustawki i nie nawidzisz policji a chcesz pojsc z ucha walic na komende

HAHAHAHHA :D masz u mnie BRO :D

Co za tekst :D, Widać ze "tarrin elo pro kibic Lechii Gdańsk(do której mam szacunek)" to internetowy napinacz :], zeby na psy iść przez jakaś gierke?
Powiedz co byś zrobil jak by Cie ktoś przekopał na meczu?..

Miałem kiedyś szacunek do "calej" gildii "wisjon" ale teraz zeszli na PSY !

Thenooblet
23-04-2007, 18:42

"A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:)
"

a kogo nie zrokowalas? Merlina zrokowalas ops im sorry nie zrokowalas pasterza:) swojego pieska ale pewno niedlugo to zrobisz jak nie bedzie ci juz potrzebny;)

neutral.forum.fighter
23-04-2007, 18:43
Moze i jestem gówniarą dla Ciebie, ale wiem więcej niż Ty będziesz kiedykolwiek:) so zip it retarded whipper-snapper

no na pewno wiesz
jak sie kolby op*******

Te-besque
23-04-2007, 18:44
Merlina... zrookował Magrami.. Bo w debilny sposób dał mu passy.. no cóz takie życie.. zaraz nie bedzie tego na tibia com.. A PASTERZ TO MOJ MIS=DD

Głowa mi pęka jak to czytam, pięśc sie zaciska nie mówiąc juz o innych, często gorszych, reakcjach fizjologicznych. Niektórych ludzi sie po prostu ignoruje i wbrew pozorom tego tez sie trzeba nauczyc...

Thenooblet
23-04-2007, 18:47
Up zgadzam sie z toba nie wiesz co piszesz mowisz ze moglas zrokowac innych " a nie zrokowalas tylko 1 osoby na ktora mialas passy pastucha "swojego misia" hahaha jestes zalosna!!!
ale masz moje slowo ze padniesz jako 1 jestes naszym celem nr 1;)

M^^ke
23-04-2007, 18:47

A ja jeżeli się z tego śmiała to śmieję się razem z nią. Z tych co traktują tą gre już nie jak hobby, nie jako rozrywkę ale jako rzeczywistość. Chociaż z drugiej strony to nie wiem czy nie powinienem nad wami płakać......

Hare_Krishna
23-04-2007, 18:49
Merlina... zrookował Magrami.. Bo w debilny sposób dał mu passy.. no cóz takie życie.. zaraz nie bedzie tego na tibia com.. A PASTERZ TO MOJ MIS=DD

Głowa mi pęka jak to czytam, pięśc sie zaciska

pwn3d heuaheuaheuahe

Thenooblet
23-04-2007, 18:54
Up zgadzam sie z toba nie wiesz co piszesz mowisz ze moglas zrokowac innych " a nie zrokowalas tylko 1 osoby na ktora mialas passy pastucha "swojego misia" hahaha jestes zalosna!!!
ale masz moje slowo ze padniesz jako 1 jestes naszym celem nr 1

Cyrillus
"A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:)
"

a kogo nie zrokowalas? Merlina zrokowalas ops im sorry nie zrokowalas pasterza:) swojego pieska ale pewno niedlugo to zrobisz jak nie bedzie ci juz potrzebny;)

pathetic.

magrami mial szybko wrabac Merlinem 100 a tu zonk... Merlin poszedl gonic sunrise...

ale ja tu widze ze na tym forum coraz mądrzejsi ludzie ktorzy wszystko wiedza... kto jaki jest etc... i nie ma co do nich gadac... "Duski" wiedza lepiej =((

Te-besque
Ide stąd bo jebie tanim grypsiarstwem..
W ogóle.. Magrami pisał, ze mafie wynajął ; ( że zapłaaci kolegą jak mnie pobiją:( Niestety są ludzie i podludzie...
na koniec wam dodam hauhauahuahuhua... tak smieje się z Dusków, ze mi zaufali.. wiedzieli, ze w Vision są osoby, ktore od początku darzyłam większą sympatią! hrhrh.. Tak Evuuul.. karajcie mnie tu na Forum ja lec elO=D

a swoje daremne wyzwiska i "dissy" mozesz sobie zostawic dla swoich SSIOMKUFF z podworka

Thenooblet
23-04-2007, 18:57
J****** S*** XDDD

nie odpowiedzialas, swoim wczesniejszym postem pokazalas jakim ZEREM JESTES a ze magrami wynajal mafie to wiemy,rozmawialismy o tym na ventrillo, i nie wynajal tylko na Ciebie ;)

neutral.forum.fighter
23-04-2007, 19:00
Niektórych ludzi sie po prostu ignoruje i wbrew pozorom tego tez sie trzeba nauczyc...

widze ze Tobie do tego daleko

Masywny_Titania
23-04-2007, 19:03
J****** S*** XDDD

nie odpowiedzialas, swoim wczesniejszym postem pokazalas jakim ZEREM JESTES a ze magrami wynajal mafie to wiemy,rozmawialismy o tym na ventrillo, i nie wynajal tylko na Ciebie ;)

Omg jestescie smieszni haha
Nastepny ktos jakby hacka zlapal to sie nie powiesi o postac w tej zalosnej grze... moze do sadu podajcie vision ze was hackuja i rookuja rotfl...
Ja jakbym mial ta wojne rozwiazac to bym wam pozdejmowal okulary, zamknal w jakims pomieszczeniu 5x5 metrow i kto sie pierwszy podda

A i jeszcze jedno, Nie pierdolcie ze magrami tyle czasu poswiecil na postac, bo on ta postac kupil, nawet nie placac za nia tyle ile mial placic... jedyne co on tym charem robil to padal, wiec Qel tylko mu pomogla sie szybciej zrookowac troche :d
TO TYLKO GRA

@down:Idz na podworko, pare glebokich wdechow i nie jedz ludziom po rodzicach bo wszyscy beda wiedzieli ze masz 12 lat...

Thenooblet
23-04-2007, 19:08
twoja mama 1 by sie poddala bo bysmy ja zapyl*** non toper ;)

Cyrillus
23-04-2007, 19:11

Magrami? ^.- jak to to ciekawe czym bys ja zapylal?

Kolos from rodos
23-04-2007, 19:11
a ze magrami wynajal mafie to wiemy

hehe widze że to już jest gra na śmierć i życie

no fajny żart, ale :
a) albo masz niedowład mózgu
b) albo leczysz kompleksy frajerze

Suppcio
23-04-2007, 19:12
J****** S*** XDDD

Z dnia na dzień coraz bardziej lubię wchodzić na to forum. Mógłbym napisać książkę na wasz temat ( co poniektórych). Te dzieci w wieku 10-14. ah...

Masywny_Titania
23-04-2007, 19:12
Taa, chodza z kalkulatorami po chodniku i sobie exp licza za kazda obrabowana babke hahaha

Thenooblet
23-04-2007, 19:14
powiem tak 1 osoba dostanie mocniej od "nas" niz ta dz**** ;)

Master of Puppets
23-04-2007, 19:25
Dla mnie Qel jest zwykłą, j.e.b.a.n.ą suką i tyle mam do powiedzenia.
Żal poznawać takich ludzi... Wszystkiego najgorszego życze z całego serca.
I nie tłumaczcie jej, że to Magrami jest idiota, bo to ta szmata wykorzystała, że Jej zaufał.

Pozdro.. -.-

Bigzone
23-04-2007, 19:37
Dla mnie Qel jest zwykłą, j.e.b.a.n.ą suką i tyle mam do powiedzenia.
Żal poznawać takich ludzi... Wszystkiego najgorszego życze z całego serca.
I nie tłumaczcie jej, że to Magrami jest idiota, bo to ta szmata wykorzystała, że Jej zaufał.

Pozdro.. -.-

Zgadzam się z każdym wypowiedzianym słowem

Nicole Sunrise
23-04-2007, 19:38
Przyjmowanie ich oraz używanie do obojetnie jakich celów, też łamie zasady... Oboje zawinili :>

Nicole Sunrise
23-04-2007, 19:40
Wychodzi na to że nie jeden twój real grał na twojej postaci.. ehm a wiec dlatego jeszcze nie polecialeś z tibii ;d hrhr

Aha czyli leczycie swoje kompleksy na dziewczynie, wyzywając ją, bo skorzystała z okazji, wykorzystała glupiego debila? Nie podaje sie passów ludziom których sie nie zna w rl.

Niewiemjak
23-04-2007, 19:45
Qel poprostu odeszlas z duskow bo przegrywali wojne zdrajca...... balas sie o swojego chara ?? Taaa.... a wiecie co tacy sa tylko polacy... juz nikomu nie mozna zaufac ... dziewczyno duski jeszcze osoatniego slowa w tej wojnie nie powiedzily i bedziesz im robila lody jak przejma serva zeby pograc

Master of Puppets
23-04-2007, 20:12
Qel poprostu odeszlas z duskow bo przegrywali wojne zdrajca...... balas sie o swojego chara ?? Taaa.... a wiecie co tacy sa tylko polacy... juz nikomu nie mozna zaufac ... dziewczyno duski jeszcze osoatniego slowa w tej wojnie nie powiedzily i bedziesz im robila lody jak przejma serva zeby pograc

Bardzo chętnie bym im pomógł, wkładając wszystkie siły w expienie, pewnie h lvl bym nie miał, ale 60 to zawsze troche z sd... Ale niestety mój net mi nie pozwala grać, tak więc pozostaje mi tylko oglądać.. Mam nadzieje ze Duski jeszcze coś pokażą...

Still Knight
23-04-2007, 20:13
Podobno gdzies bylo moje zdjecie podpisane Montura...
Ile razy mam mowic ze ja nie jestem Monturą?!
Ludzie ogarnijcie się. Zabawa ze zdjęciami już była i nie ma sensu tego powtarzać.
PS:Andi to niezly pulpecik :D

Hare_Krishna
23-04-2007, 20:16
Wychodzi na to że nie jeden twój real grał na twojej postaci.. ehm a wiec dlatego jeszcze nie polecialeś z tibii ;d hrhr

A Tobie ile Taifun zapłacił za pingowanie?:)

Nicole Sunrise
23-04-2007, 20:36
Nikt nie powiedział ze to ja, pozatym jestem wolnym strzelcem ;-)

Btw, mylisz pojęcia...

Ping - nazwa programu używanego w sieciach komputerowych TCP/IP (takich jak Internet) służącego do diagnozowania połączeń sieciowych. Pozwala na sprawdzenie czy istnieje połączenie pomiędzy hostami testującym i testowanym. Umożliwia on także określenie jakości połączenia między nimi poprzez mierzenie liczby zgubionych pakietów oraz czasu potrzebnego na ich transmisję, czyli pomiaru latencji pakietów zwanej lagami.

DoS (Denial of Service) - atak na system komputerowy lub usługę sieciową w celu uniemożliwienia działania poprzez zajęcie wszystkich wolnych zasobów.

Atak polega zwykle na przeciążeniu aplikacji serwującej określone dane czy obsługującej danych klientów (np. wyczerpanie limitu wolnych gniazd dla serwerów FTP czy WWW), zapełnienie całego systemu plików tak, by dogrywanie kolejnych informacji nie było możliwe (w szczególności serwery FTP), czy po prostu wykorzystanie błędu powodującego załamanie się pracy aplikacji.

W sieciach komputerowych atak DoS oznacza zwykle zalewanie sieci (ang. flooding) nadmiarową ilością danych mających na celu wysycenie dostępnego pasma, którym dysponuje atakowany host. Niemożliwe staje się wtedy osiągnięcie go, mimo że usługi pracujące na nim są gotowe do przyjmowania połączeń.

zródło; wikipedia.pl

A Tobie ile Taifun zapłacił za pingowanie?:)

Hare_Krishna
23-04-2007, 20:46
Ja powiedziałem, i nie ja prosiłem o 1k ;)

Nicole Sunrise
23-04-2007, 20:54
Przyjaciel zawsze pomoże przyjacielowi.. Jest takie słowo którego wam, w Vision zabrakło.. Loyality ;)

Ja powiedziałem, i nie ja prosiłem o 1k ;)

NarroweQ
23-04-2007, 21:00
Głowa mi pęka jak to czytam, pięśc sie zaciska nie mówiąc juz o innych, często gorszych, reakcjach fizjologicznych. Niektórych ludzi sie po prostu ignoruje i wbrew pozorom tego tez sie trzeba nauczyc...

LoooooL, zsiusiałaś się? dziwnie to zabrzmiało... Problemy ze zwieraczami?

Xd

Nie wytrzymałem, musiałem to napisać Xp

Te-besque
23-04-2007, 21:02
Ehh... jesteś głupi czy tylko durnowaty?
Jakbyś zauwazyl... nie gram, nie expie.. chyba, ze by mi sie bardzooo nudzilo..

Master of Puppets
23-04-2007, 21:03

Pewnie tak ;]

Te-besque
23-04-2007, 21:04

Xd

Nie wytrzymałem, musiałem to napisać Xp

AUAHAHUAhauau jeśli ludzie nie wiedzą co to ironia.. to często rózne historie sobie wymyślają =)

Thenooblet
23-04-2007, 21:06
hehe widze że to już jest gra na śmierć i życie

no fajny żart, ale :
a) albo masz niedowład mózgu
b) albo leczysz kompleksy frajerze

"[QUOTE=Kolos from rodos;1384371]hehe widze że to już jest gra na śmierć i życie

"
nie mialme na mysli na smierc i zycie lecz to ze ta "kobieta" oraz jeszcze 1 osoba sie doigrala, i znamy juz adresy oboiga (qel nie bylo trudno) wiec to tylko kwestia czasu pomscimy Cie Magrami:)

_/Duskiness

Hare_Krishna
23-04-2007, 21:07
Kto jeszcze?:D

Thenooblet
23-04-2007, 21:08
hahaha ty sama jestes jak ta ironia........

ale niedlugo sie skonczy :>

Thenooblet
23-04-2007, 21:10
Up to jest nie wazne,a zarazem nie powinlo ciebie to interele,ale niedlugo zobaczysz kto nie bedzie wbijal na tibie, lub sellnie chara aby miec na rachunek ze szpitala:o

Master of Puppets
23-04-2007, 21:11
@Qel
Uwierz, ze wiedzą co to ironia. ;] Ale jak takie rzeczy piszesz to chociaz mozna sie posmiac. A z reszta kto wie, moze to wcale nie tylko ironia... : ))

Te-besque
23-04-2007, 21:12
Pasterza jeszcze ścigacie : / Jak to twierdzicie wywieziecie go 100km za xxxxx...
Aż nam ciarki po plecach przeszły=)
Zapraszam do Płocka... Moze skoczymy na herbatke=)?

@up.. Straszne? jakies psy będą się smiać ze mnie... Robimy to co swoje ; )

Cyrillus
23-04-2007, 21:12
Up to jest nie wazne,a zarazem nie powinlo ciebie to interele,ale niedlugo zobaczysz kto nie bedzie wbijal na tibie, lub sellnie chara aby miec na rachunek ze szpitala:o

a co trojmiasto odwiedzacie :>

@up
u nich jest jede problem... nie maja na pksa... ; p

Evil Maul
23-04-2007, 21:14
Pasterza jeszcze ścigacie : / Jak to twierdzicie wywieziecie go 100km za xxxxx...
Aż nam ciarki po plecach przeszły=)
Zapraszam do Płocka... Moze skoczymy na herbatke=)?

ja moge iść na herbatke xD nawet nie wiedziałem ze ty z Płocka hehehehe xD

Neanoneek
23-04-2007, 21:15
ja moge iść na herbatke xD nawet nie wiedziałem ze ty z Płocka hehehehe xD

Zayyebiesz ją za mnie ;-)?

Master of Puppets
23-04-2007, 21:16

hehe, nie wiem czy straszne, bo to nie ze mnie się śmieją :)
Pozdro ;p

Thenooblet
23-04-2007, 21:16
Nie szanowna ado widac ze wogule nie wiesz o kim mowa i niech tak zostanie!!

no looz zkoczymy na herbatke nawet na kawe ,zaoferowal bym nawet piwo,lecz jestes na too za gowniarzasta;) wiec herbata musi wystarczec

Te-besque
23-04-2007, 21:17
@Evil Maul.. a może może kto wie=) ale obronisz mnie na tej herbatce:<? Bo jak wpadnie jakis mroczny Magrami?;/

YYyy Then.. nienawidze kawy !!!

Evil Maul
23-04-2007, 21:18
Zayyebiesz nią za mnie ;-)?

sorry ale ja do niej nic niemam nie gram na furorze :P , po za tym nie wnikam w wasza wojne , ale znam niektórych z Vision czasami do nas wpadaja na Aldore xddddd
Co do Qel to obstawiam ze 99 % ludzi by tak zrobiło , masz wojne i akurat masz passy do swojego wroga ahhhh no jasne ze rook xd o jednego membersa mniej Xdddd

Thenooblet
23-04-2007, 21:19
Up

tak dla wszystkich to nie ja mowilem ze ciebie kocham, i to nie ja mowilem ci wszystko nawet to ze mam bialaczke,i pewno dlatego to mi,nam zrobilas bo za duzo powiedzialas zgadza sie?ale dziekuje ci ze to zrobilas bo teraz mam inne zycie x]

Neanoneek
23-04-2007, 21:22
Zayyebiesz ją za mnie ;-)?

Edit: Poyebało mi się z funkcją edytuj : D

Street"Fighter
23-04-2007, 21:22
Up

tak dla wszystkich to nie ja mowilem ze ciebie kocham, i to nie ja mowilem ci wszystko nawet to ze mam bialaczke,i pewno dlatego to mi,nam zrobilas bo za duzo powiedzialas zgadza sie?ale dziekuje ci ze to zrobilas bo teraz mam inne zycie x]

A Taifuna nie znasz?? Jego tesh musisz znac przecieez ma tam palka :P

Neanoneek
23-04-2007, 21:24
sorry ale ja do niej nic niemam nie gram na furorze :P , po za tym nie wnikam w wasza wojne , ale znam niektórych z Vision czasami do nas wpadaja na Aldore xddddd
Co do Qel to obstawiam ze 99 % ludzi by tak zrobiło , masz wojne i akurat masz passy do swojego wroga ahhhh no jasne ze rook xd o jednego membersa mniej Xdddd

Ona była wtedy w Duskach...

A jakbyś stracił postacie warte 2.5 tys, albo by Cie na tyle oyebała w rl, co byś zrobił??

Ojj Qel jak Magrami wpadnie z ekipą będziesz musiała im to oddać w naturze xd

Master of Puppets
23-04-2007, 21:25
Up

Można było zrobic to w inny sposob, a nie tak hamsko rookowac.. Ehh co zrobisz :/ Hail Qel

Kapucha
23-04-2007, 21:25
nie to vision robi swoje, ty spelniasz swoja funkje jako maskotka : ) badzmy szczerzy ;> pozatym nie dziwie sie ze byla z Ciebie polewka w dusk gdzie srednia wieku Cie przerastała

Evil Maul
23-04-2007, 21:26
Ona była wtedy w Duskach...

A jakbyś stracił postacie warte 2.5 tys, albo by Cie na tyle oyebała w rl, co byś zrobił??

Ojj Qel jak Magrami wpadnie z ekipą będziesz musiała im to oddać w naturze xd

A wiec była szpiegem albo po prostu miala okazje to ja wykorzystała , a po druge tylko idiota podaje passy komus kogo prawie niezna Xddddd

Te-besque
23-04-2007, 21:31
@Kapucha

Jestes skonczonym idiotą i dobrze o tym wiesz. Wiec powstrzymaj sie od swoich jakże "mądrych" a zarazem "ciętych" ripost, bo i tak ci to nie wychodzi na dobre... Zawsze byłeś, jesteś i bedziesz nikim. Jestes skończony.

(nie gadajcie tyle tylko dajcie mi passy xDDD)

Qu'ink
23-04-2007, 21:33
W tibia istnieje takie coś Jak game chat;] idze tam i niespamujcie forum bo znowu wam zamkną temat /Hail Monolith

Master of Puppets
23-04-2007, 21:34
@Kapucha

Jestes skończony.

Może jest skończony, ale Ty za to jesteś skończoną idiotką :)

Thenooblet
23-04-2007, 21:34
powiedzialbym ze ci dam jak mi zrobisz p*** ale ... kobiety z bialaczka nie sa w tym zbyt dobre...

Te-besque
23-04-2007, 21:35
Może jest skończony, ale Ty za to jesteś skończoną idiotką :)

JEdynym debilem jesteś tu panie Master of Puppets więc morda ; )

"Dissujecie" sie chlopaki na tym forum jakbyscie niedorozwinieci byli =]

Master of Puppets
23-04-2007, 21:36
powiedzialbym ze ci dam jak mi zrobisz p*** ale ... kobiety z bialaczka nie sa w tym zbyt dobre...

Stary.. Bez przesady =\

JEdynym debilem jesteś tu panie Master of Puppets więc morda ; )

Ja przynajmniej nie ojebuje... Miałem passy do wielu kont...i... jakos wszyscy grają ;]

Kapucha
23-04-2007, 21:40
@Kapucha

Jestes skonczonym idiotą i dobrze o tym wiesz. Wiec powstrzymaj sie od swoich jakże "mądrych" a zarazem "ciętych" ripost, bo i tak ci to nie wychodzi na dobre... Zawsze byłeś, jesteś i bedziesz nikim. Jestes skończony.

(nie gadajcie tyle tylko dajcie mi passy xDDD)

LOL

idiota? moze. nikim? napewno reprezentuje soba wiecej niz ty... mi nikt nigdy nie powiedzial ze jestem zdrajca, frajerem, nikogo nie okradlem, nie oszukałem... (i nie mam maniery z bloga ;s)

pozatym o czym ja w ogole z toba rozmawiam, i tak wszyscy wiedza ze jestem wg. ciebie nikim tylko dlatego ze cie 'nie lubie' i jestes dla mnie 'nie fajna' :D

@2up jakis ziomek z aldory
poczytaj wszystko co pisalismy... to nie byla taka opjca jaka robil harcesh ze sami mu dawali oni byli w sobie 'zakochani' ;> on jej zaufal ona mu ukradla 2.5k ;>

Te-besque
23-04-2007, 21:40
Przepraszam Master of Puppets. tylko ja bede wiedziala czemu to zrobilam i Vision..
Hail dusk/vision jak kto woli... i zachowajcie swoje durnowate komentarze na mój temat dla siebie

Cyrillus
23-04-2007, 21:42
no to mamy pojedynek Ada vs Reszta Swiata...

Master of Puppets
23-04-2007, 21:44
@Qel.
Myślałem, że się pomyliłem co do Twojej strony, jednak nie.. Ale mniejsza o to.
Ja poprostu mówię co myślę i tyle.
W jednym sie z Tobą zgodze, komentarze sa durnowate.. Ale Twoje też. Także spadam, narazie... ;]

Te-besque
23-04-2007, 21:48
SZANUJE TO

Uno
23-04-2007, 21:54
ALE MY NIE SZANUJEMY CIEBIE

Thenooblet
23-04-2007, 21:55
Droga qel odpowied zmi na jedno .... czemu zrobilas to mi ,nam a nie pastuchowi? bo tylko go nie zrokowalas wiec nie rozumiem wytlumaczysz mi ?czy urazilem ciebie tym z bialaczka?:S ale cóż prawda boli wogule nie zrwacaj na to uwagi ;*

Elisabett
23-04-2007, 21:56
SZANUJE TO
Prawda jest taka ze ludzi ktorzy Ci zaufali zle na tym wyszli.
Proponuje Załozyc kolejny temat o tobie a nie spamowac tutaj.

Ratilltek hacked?

Zielarz997
23-04-2007, 21:58
Qel @
Nadal te same miejsce zamieszkania Zielony Jar?B)
Evil@ ~

moze jestes ze slodkich?

Te-besque
23-04-2007, 22:00
Peace and love xD

Gooosh;/ "dissuice" sie tu dalej...ja przynajmniej moglam sie posmiac z debili... ciao misie i misiaczki=**

@Zielarz997
To samo... Mozesz na priv pisac jak chcesz.. bo mi sie juz nie chce tu siedziec juz:/

Thenooblet
Czekam na odpowiedz, jezeli nie odpowiesz to... pokazujesz jaki mialas stosunek ze nawet staremu koeldze z guildi nie odpowiesz:///

Zielarz997
Peace and love xD

Gooosh;/ "dissuice" sie tu dalej...ja przynajmniej moglam sie posmiac z debili... ciao misie i misiaczki=**

Przestraszyl Cie moj post?B)

Kapucha
23-04-2007, 22:01
SZANUJE TO
omggggggg no wyjdz juz akysz i skonczymy ten idiotyczny temat... kazdy urzytkownik forum juz cie zbluzgal, tylko nie wtajemniczeni nie moga zrozumiec ocb i dlatego twierdza "dostala pasy do wroga to go zrookowala"

Uno
23-04-2007, 22:04
Qel a moze podam twoje gg to tam sobie pogadacie?

Te-besque
23-04-2007, 22:05
@Thenooblet ->Pytać możesz wiedzieć nie musisz..

TAK WSZYSCY MNIE POKARALISCIE NA FORUM I UCIEKAM =(

Hare_Krishna
23-04-2007, 22:08
zwaaaaaaaaaaaaaaaałaaaaaaaaaa

Jon@n
23-04-2007, 22:12
Prawda jest taka ze ludzi ktorzy Ci zaufali zle na tym wyszli.
Proponuje Załozyc kolejny temat o tobie a nie spamowac tutaj.

Ratilltek hacked?

Tak hacked, nawet wiecej bo hacknał mnie nie kto inny jak najwiekszy @$$licker furory, pewnie kazdy juz wie ze mowa o khazulu, ktory nie wiem czemu ale konto na forum tez sobie zmienil, juz nie legia tylko polonia? huh ? co za zmiana ? mniejsza o to , chce ci powiedziec tyle ze jestes psem, bo ja ci zaufalem a ty co zrobiles? poszedles w slady dzieciakow z vision pokazujac swoj poziom... wiesz dla mnie licza sie inne wartosci niz jakis ch*jowy przelicznik GP ale ok jesli sobie zarobiles moim kosztem to fajnie, powodzenia w dalszej grze tylko co bedzie jak wazelinka sie skonczy, hę ?

Ratillt
23-04-2007, 22:19
Wspolczuje :(

murarz89
23-04-2007, 22:24
omggggggg no wyjdz juz akysz i skonczymy ten idiotyczny temat... kazdy urzytkownik forum juz cie zbluzgal, tylko nie wtajemniczeni nie moga zrozumiec ocb i dlatego twierdza "dostala pasy do wroga to go zrookowala"

Stary czytam ten pseudo post wydarzen z furory i tak powiem:

1 ani nie grasz w dusskach ani w vision wiec huja wiesz jak bylo ja tez nie wiem jak bylo i inni nie wiedza dlaczego tak zrobila ale to jej sprawa a najbardziej mnie w*****a jak ktos nie wie gdzies cos uslyszy i zaraz "qel ty suko" itp jedyne pretensje do siebie i do niej moze miec ten ziomek co zostal zrookowany ale czy ktos mu kazal passy dac (ja bym sie bardzo w*****l jakbym stracil postac taka ale jakbym mial taka postac to bym passow nie dawal a jakbym jakims cudem dal passy i bylbym rooked to reakcja taka sama jak on ale wlasnie chodzi o to ze on ma miec tylko pretensje do niej i do siebie a nie ze inni na nia najezdzaja)
2 do tych mlodych co najezdzaja powiem tak nie martwcie sie wysrosniecie z tego jak ja patrzylem na moje posty 3 lata temu na innym forum nie o tibi (cos 14 lat) to tez sie tak zachowywalem ale nie martwcie sie wyrosniecie z tego ale najgorsze jest to ze cierpia ci "dojrzali" bo musza czytac kilka stron spamu bluzgow itp (ale wiecie jaka satysfakcje ma taki gowniarz jak na kogos najedzie??? Bardzo Duza szkoda ze wiekszosc uzytkownikow tego forum to <15 lat)
3 A teraz zebym sie nie wyroznial od wszyskich eloelo ultras pseudo kibicow ...
Chuj wam wszystkim w dupe (nawet modkom) xDxDxDxDxD ale jestem zajebisty nie???

0lik
23-04-2007, 22:32
Pokemon elo rap nigga stajla man ziom jeeee

NarroweQ
23-04-2007, 22:33
Tak hacked, nawet wiecej bo hacknał mnie nie kto inny jak najwiekszy @$$licker furory, pewnie kazdy juz wie ze mowa o khazulu, ktory nie wiem czemu ale konto na forum tez sobie zmienil, juz nie legia tylko polonia? huh ? co za zmiana ? mniejsza o to , chce ci powiedziec tyle ze jestes psem, bo ja ci zaufalem a ty co zrobiles? poszedles w slady dzieciakow z vision pokazujac swoj poziom... wiesz dla mnie licza sie inne wartosci niz jakis ch*jowy przelicznik GP ale ok jesli sobie zarobiles moim kosztem to fajnie, powodzenia w dalszej grze tylko co bedzie jak wazelinka sie skonczy, hę ?

Taaa, wazeliniarz...
Najpierw jak grał Anubisem to padł od Vision za pomaganie Duskom, 2 razy bodajże , kręcił się wszędzie za nimi a jak zobaczył jaki obrót przybierają wydarzenia szybko wsadził języczek w inne tyłki :)

Hare_Krishna vel Khazul kibol Legii bejzbolista, co powiesz nam teraz? Jak się usprawiedliwisz? Dobrze wiesz, że na tym co robisz nie wyjdziesz na dobre, za krótki język masz żeby aż tyle tyłków na raz oblizać : o

NIKT CIĘ NIE LUBI : O
przykre... ale sam sobie to załatwiłeś :)

BTW Rozwaliłeś mnie na GC kiedyś Karolu tekstem "Ja nie muszę na siłownie chodzić, bez tego jestem duży i silny" Taaa xD Szczególnie na tym zdjęciu w bluzie football :) wieeelki jesteś, hah wielki i pompatyczny jak balon xD Jak dzieciuch bardziej, ale cóż...

wrogonastawiony
23-04-2007, 22:35
[...] bo ja ci zaufalem a ty co zrobiles? [...]

Nie ufaj nikomu...

Hare_Krishna
23-04-2007, 22:37
Taaa, wazeliniarz...
Najpierw jak grał Anubisem to padł od Vision za pomaganie Duskom, 2 razy bodajże , kręcił się wszędzie za nimi a jak zobaczył jaki obrót przybierają wydarzenia szybko wsadził języczek w inne tyłki :)

Hare_Krishna vel Khazul kibol Legii bejzbolista, co powiesz nam teraz? Jak się usprawiedliwisz? Dobrze wiesz, że na tym co robisz nie wyjdziesz na dobre, za krótki język masz żeby aż tyle tyłków na raz oblizać : o

NIKT CIĘ NIE LUBI : O
przykre... ale sam sobie to załatwiłeś :)

Hmmmmmmmmmmmmmmm?

0lik
23-04-2007, 22:37
Jestem Fanem Qel!!!!!!
Prosze Jedzcie Po Mnie To Mnie Podnieca!!!!
Dawac Pleby!!!!!

Hare_Krishna
23-04-2007, 22:39
Jestem Fanem Qel!!!!!!
Dawac Pleby!!!!!

"ogien k*rwa ogien k*rwa jade po tobie jadeeee!" dżołk

Hellraiser
23-04-2007, 22:46
@Narrow

Przestań pisać takie bajki, please,..

Jon@n
23-04-2007, 22:47
Nie ufaj nikomu...

Racja, ale nie spodziewalem sie ze gosc ktorego znam od 3 lat odwali mi taki numer..

Do tego sprytnie stara sie zakamuflowac wszelkie zarzuty pod jego adresem udajac 'idiote' Wiec karol moze wkoncu sie przyznasz ze khazul juz ci sie znudzil i wolisz teraz uzywac konta Hare_Krishna ? takie sa fakty . A jesli to ja sie myle to udowodni mi ze tak jest i j*bie mnie to czy napiszesz to khazulem , hare~ cos tam czy zrobisz jeszcze inne konto..

tyle odemnie , narazie..

Widzialem_Bota_Cien
23-04-2007, 22:55
khazul to asslicker :) pewne i dawno to było widać...
cóż szkoda postaci ratek... ale jakoś będzie
kurew*** pierwsze pada na glebę :baby:

Basi
23-04-2007, 22:59
<usunięte przez moderatora>

Xtreme
23-04-2007, 22:59
<usuniete przez moderatora>

Novacainee
23-04-2007, 23:01
@2x up

Możesz nam opisać swój problem?

NaRuTo__xD
23-04-2007, 23:11
*Basi

Potrzebujesz natychmiastowej pomocy :/
Takich jak ty trzeba szanować :(
Tzw... Syndrom Toureta... (pewnie z ta inteligencja nie wiesz co to znaczy)
Nie wiem udaj sie gdzieś, bo jak to dalej pójdzie to nie wiem co się z tobą stanie :(
PEACE & LOVE BRO!
Kochajmy się :D

plx bana temu panu, bo gówno na forum wnosi :D

Milten
23-04-2007, 23:30
[QUOTE=Widzialem_Bota_Cien;1384936 khazul to asslicker :) pewne i dawno to było widać...
cóż szkoda postaci ratek... ale jakoś będzie
kurew*** pierwsze pada na glebę :baby:[/QUOTE]

POPIERAM W 100%

Nacpany_Wlodek
23-04-2007, 23:41
Ostatnio mozna się dowiedzieć sporo nowych rzeczy o niektórych graczach :O
Skąd nagle taka fala "szczerości"?

Forc
24-04-2007, 00:21
nie mialme na mysli na smierc i zycie lecz to ze ta "kobieta" oraz jeszcze 1 osoba sie doigrala, i znamy juz adresy oboiga (qel nie bylo trudno) wiec to tylko kwestia czasu pomscimy Cie Magrami:)

_/Duskiness

Zastanawia mnie czy ty naprawdę jesteś pojebany czy masz typowy przeżarty przez współczesne media kultury masowej mózg.
Czy Twój pusty łeb nie dostrzega różnicy pomiędzy światem rzeczywistym a wirtualnym?
Nie znam niuansów owej sprawy, nie wiem jakie były stosunki pomiędzy Qel a Magramim, moja wiedza o wojnie jest zerowa, nawet nie gram w to gówno zwane Tibią (Guild Wars jest milion razy lepsze).
Zastanawia mnie jednak w jaki sposób chcecie pomścić Magramiego.

Co zrobicie dziewczynie? Zgwałcicie ją? Pobijecie? Zabijecie rodziców czy zjecie psa?

Ktoś tu nie odróżnia świata rzeczywistego od wirtualnego... to co robi postać w grze zostaje w grze, a to co robi postać w świecie rzeczywistym zostaje w świecie rzeczywistym.
Ale Wy chłopaki z blokowiska tego nie widzicie... zresztą patrząc na wasze dresiarskie mordy ciężko się dziwić...
Więc dalej dres na klate, bejsbol w łape, Peja już leci, cieszą się dzieci...

Yo!

PS. swoją drogą grożenie uszkodzeniem ciała na forum internetowym nie jest zbyt mądre... dzięki temu Ada jakby chciała to mogłaby również zrookować Was również w realu bęcwały ;-)

PS2. a motyw z białaczką ukazuje tylko, że są ludzie i taborety... podpowiadam, że Wy jesteście tym drugim...

Sachar
24-04-2007, 00:31
Jestem Fanem Qel!!!!!!
Dawac Pleby!!!!!

magrami ma w opisie jak sie konczy milosc przez internet

Nicole Sunrise
24-04-2007, 00:48
23:42 You see Fens on Furora (Level 110). He is an elite knight. He is Anita of the Vision.
23:42 You see Tebelus (Level 108). He is an elite knight. He is Anita of the Vision.
23:42 You see Haasky (Level 116). He is a royal paladin. He is Rita of the Vision.

23:41 Tebelus [108]: yoyo
23:41 Fens on Furora [110]: pkowalem noobem
23:41 Tebelus [108]: xD
23:41 Fens on Furora [110]: i ziomek mnie zabil
23:41 Fens on Furora [110]: 40 knight
23:41 Fens on Furora [110]: zajebalem goo
23:41 Fens on Furora [110]: xd
23:41 Haasky [116]: co za pekey
23:41 Haasky [116]: :D
23:41 Tebelus [108]: ahhah
23:42 Tebelus [108]: gz
23:42 Fens on Furora [110]: i placze
23:42 Fens on Furora [110]: prosze oddaj
23:42 Fens on Furora [110]: ;<

Podobno walczyliście o lepszą furore ;c

Imargam a mowiłeś że to Taifun był tym złym...

01:16 Warning! The murder of Imargam was not justified.

Skończcie z tą wojna, love and peace, consider it ;)

http://img403.imageshack.us/img403/9961/imaownedui0lk0.jpg

Master of Puppets
24-04-2007, 01:06
Każdy tak mówi ;p

Hellraiser
24-04-2007, 01:48

Przecież walczą!?, ale o swoją lepszą Furorę ;>

Wigget
24-04-2007, 02:41
Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer

biedny ima :( <rotfl>

Smerfu
24-04-2007, 02:51
01:39 Maled Neth [7]: HAHAHAH
01:39 Maled Neth [7]: ALE BEKAxdddddddd
01:39 James Caros [134]: co sie stalo
01:39 Maled Neth [7]: Mnie tam niemartwi to
01:40 Maled Neth [7]: MOge pasc jeszcze ze 100 razy

No Imcio, pozytywne myslenie to podstawa:p

Wigget
24-04-2007, 02:55
http://img264.imageshack.us/img264/7716/imaownedui0ek5.jpg

sie speszyl haha

Wyborna
24-04-2007, 03:04
Nono Nicole widze ze pingowanie solery Ci sie znudzilo to zes teraz wpadl na furore gz for you. Troszke mnie zdziwiles bo ten Nicole z guardi i z ts wydawal mi sie troszke inny.

Btw co do wojny

Robcie tak dalej pingujcie, hakujcie wojna naprawde przy tym nabiera sensu jak i cala gra<lol>. Chyba was ta gra troszke zabardzo pochlonela, a chec wygrania przycmila wszystko, moze czas wstac od kompa i odetchnac bo juz niedlugo to kable od pradu zaczniecie przegryzac rywalom aby zaliczyc fraga.

Nicole Sunrise
24-04-2007, 03:53
Cała ta wojna w ogóle nie ma sensu..
Dajcie sobie druga szanse ;-)

Nono Nicole widze ze pingowanie solery Ci sie znudzilo to zes teraz wpadl na furore gz for you. Troszke mnie zdziwiles bo ten Nicole z guardi i z ts wydawal mi sie troszke inny.

Btw co do wojny

Robcie tak dalej pingujcie, hakujcie wojna naprawde przy tym nabiera sensu jak i cala gra<lol>. Chyba was ta gra troszke zabardzo pochlonela, a chec wygrania przycmila wszystko, moze czas wstac od kompa i odetchnac bo juz niedlugo to kable od pradu zaczniecie przegryzac rywalom aby zaliczyc fraga.

~Bad
24-04-2007, 04:36
Mam pytanie, jest jeszcze mozliwosc zobaczenia gdzies zdjec calej Qel??

Chetnie sam bym ocenil moim ''sceptycznym'' okiem czy Magrami i reszta ferajny, mieli w ''czym''/''kim'' sie zakochiwac ;)

Aha, tylko prosze bez dzieci neo... Dajcie jak juz link do photobucket, albo do imageshack ;)

W sumie cieszylbym sie, jakby sama Qel dala mi jakies zdjecia, ale to tylko taka dziwna kwestia z mojej strony ;]

A zeby nie bylo ze offtop:
Wspulczuje wszystkim grajacym na Furorze, niechcialbym na serverze gdzie Ja gram miec takich ludzi jak .... <w miejsce .... kazdy sobie wstawi nick>

Street"Fighter
24-04-2007, 09:37

01:16 Warning! The murder of Imargam was not justified.

<cut>

Hahaha.GZ Nicole:D Oby tak dalej to Vision sie "samo" zrookuje8o

wrogonastawiony
24-04-2007, 09:43

<cut>

oczywiscie ze taka propagande sial on i reszta vision, a wiekszosc forum fighterow ich popierala ale chyba tylko dlatego, ze zazdroscili Taifunowi ;]

Grats fraga ; )

$eetho
24-04-2007, 09:52
Nie wiem po co żes go zabijał... Teraz najprawdopodobniej dostaniesz hunta od przydupasów i na tym sie skonczy.

Milten
24-04-2007, 10:06
Myślisz że jak on go zabił, to nie wiedział że dostanie hunta, jak widać tak wybrał i GRATZ dla Ciebie za tego fraga. Jeszcze raz przypomnę że jak padał Tomo ;p to wtedy wszyscy z Vision jaki to noob i ma zerowe pvp jak widać nie tylko on ma takie ^^

@down
może tak, może nie ;)

Street"Fighter
24-04-2007, 10:13
Ale jego spingowali a Tomo dał exit...

Smerfu
24-04-2007, 11:30
Nie wiem po co żes go zabijał... Teraz najprawdopodobniej dostaniesz hunta od przydupasów i na tym sie skonczy.

moze dlatego ze to nasz char ktory jest i tak wszystkim znany i ma hunta:p

Cfaniaczynaq
24-04-2007, 12:54
Pinger -.^

Sachar
24-04-2007, 13:07
pamietacie jak mowili ze Taifuna spingowali to wszyscy z vision mowi "zesrali nie spingowali" wiec ja teraz mowie ze imargama nie spingowali poprostu noob 0 pvp dziecko!

Grimp
24-04-2007, 13:15
No nie mów że 2 razy go spingowali...

Sachar
24-04-2007, 13:36

wiesz po co go zabijal? zeby mu pokazac ze tibia jest okrutna i zebys plakal razem z imargamem nad jego deadem !!!!!!

hail! qrwa oby tak dalej

teraz czas na Zwidka ?;>:D

sallceson
24-04-2007, 13:43
a ja mysle ze to po prostu zabijanie na afk :)

ciacho2oo7
24-04-2007, 13:48
Tak czy siak Gz fraga.. a tak nawiasem "masz przejebane" :p ten 50lvl spadnie Ci na 20 ? .. a i jeżeli to był afk to "jesteś noobem" -.-

Te-besque
24-04-2007, 14:04
O kurde... James.. ja wiedziałam, ze wy jestescie tacy dobrzy i w ogóle..ze umiecie nas zabijac noobami...Ale może jakiegos wyksztalcenia na batlle nabieżecie?=)

NaRuTo__xD
24-04-2007, 14:09
Imargam:
24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer

ciota plx ?

Te-besque
24-04-2007, 14:12
Imargam:
24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer

ciota plx ?

Zadaj sobie pytanie czy jesteś głupi czy tylko durnowaty?
Oczywiście wiemy, ze jakby Cie jakieś psy pingowaly, miałbyś kicka
TO BY CIE ZABILI A TY BYS UCIEKL TA?

NaRuTo__xD
24-04-2007, 14:17
Teraz jego comment na tibia.com powinien wyglądać tak:

31.10.2005 (23:10 You advanced to magic level 7.)
09.05.2006 (14:31 You advanced to magic level 8.)
27.03.2007 (21.07 You advanced to magic level 9.)

Imargam 1:0 Orshabaal
Imargam 1:0 Morgaroth
Imargam 0:0 Ferumbras
Imargam 1:0 Taifun Devilry
Imargam 0:1 Kriss Sorcerer
-.-
(minus)- 150 lvl...

xD

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Sachar
24-04-2007, 14:27

rozumiem ze to o Vision ;>?

omagad
24-04-2007, 14:28

Tak bywa los jak widac lubi sprawiac niespodzianki, pingujacy stali sie pingowani..:)

ale co tu duzo mowic sami mowiliscie ze to wojna i wszystkie chwyty dozwolone jak sie wam cos zazucalo..

wiec have fun & gl

Bartholomew
24-04-2007, 14:33
GRATZ kriss !!:*
moze Imargam zwątpi w swoja nieśmiertelnosc ;]

NaRuTo__xD
24-04-2007, 14:34

xDDD pompe mam z niego :D
Nugusie Lamusie nara :]

Reloop
24-04-2007, 14:39
Gdyby np. 100 lvl był wart 100zl a nie 1000zl, nie było by żadnych wjazdów na chatę, opłacania mafii i tym podobne. Ludzie grający w Tibie są sami sobie winni, bo to my ustaliliście takie ceny jakie są, więc np. jak Magrami tracąc 150 lvl wart 2,5k zl (co dla niektórych, a nawet większości to nie sa małe pieniądze) chce nasyłać śmieszna mafie.. Ale czy Magrami podał powód za co niby "Mafia" ma skarać Qel.. pewnie jak by się dowiedzieli nawet by z nim nie gadali..

@ Khazul, Qel i inne osoby żerujące na cudzym nieszczęściu.

"Kto od miecza wojuje, ten od miecza ginie."

neutral.forum.fighter

hmmm znam takie przyslowie "jak Kuba Bogu tak Bog Kubie" albo "kto dolki kopie ten sam w nie wpada" albo "oko za oko zab za zab"

APROPO tY TO MASZ NAJWIECEJ DO POWIEDZENIA NA TEMAT FAIR PLAY

milibi
Widze ze niegram w tibie a wiem wiecej o furorze niz ci co tam graja ;] co do tych ktorzy niewiedza niewypowiadajcie sie na temat Qel ;] mysliscie ze jak nawet pare osob z vision padnie od waszych noob charów to wygracie wojne ? :P jestescie zabawni

Slovik
24-04-2007, 14:43
Ku*** aż żal mi sie robi jak wy padacie od tych noobów??

-----
teraz za to co powiem dostane bana, ale musze to powiedzieć :

Khazul ty jebany skurwysynie
<cuted>

Nicole Sunrise
24-04-2007, 14:44
To tylko początek szybkiego końca..

Widze ze niegram w tibie a wiem wiecej o furorze niz ci co tam graja ;] co do tych ktorzy niewiedza niewypowiadajcie sie na temat Qel ;] mysliscie ze jak nawet pare osob z vision padnie od waszych noob charów to wygracie wojne ? :P jestescie zabawni

NaRuTo__xD
24-04-2007, 14:49
Ej to jak oni walcza na open battlach gdzie dostaja combo damage za np. 1500hp ? (wiem ze mało) skoro 203 ek który ma 3k hp pada od paru sorców 50+ 65- ??

Cioters -.-
Ahh przepraszam...MiaŁ Laggi...CHyba na mózgu

Te-besque
24-04-2007, 15:14
hmmm znam takie przyslowie "jak Kuba Bogu tak Bog Kubie" albo "kto dolki kopie ten sam w nie wpada" albo "oko za oko zab za zab"

APROPO tY TO MASZ NAJWIECEJ DO POWIEDZENIA NA TEMAT FAIR PLAY

A czy ja coś mówie o fair play?=) nie.. Napisałam tylko.. ze nie został zsolowany tylko spingowany.. bo niektóre posty są takie, że aż mnie zatyka.

Nie bądźcie bezpieczni-Vision pamięta..=)

Chmurzasty
24-04-2007, 15:24
A teraz pytanie za 100 punktow, podaj mi name 1 osoby na Furorze 100+ ktora nie sharuje/uzywa macro/kupowala postaci/paccow za gp/kasy na allegro itp, mowiac krotko gra "uczciwie" jak Bozia i Cipsoft przykazal;)

Kiyoshiko dopóki mój rl go nie sprzedał na 101 levelu :P

Skarpa , kiedys trzeba zrobic takie Tibia Płock party :P hehehehehehe

Radziwie xD

Tylko dziewczyna się na forum pojawia i od razu wszyscy stają się dzicy "Omagah, to dziewczyna, mama mi nie pozwala rozmawiać z dziewczynami!" To samo było z Monisią jakiś czas temu.

pamiętamy, to ja wyzywałem Monisie, która jest chłopakiem udającym dziewczyne :P

Masywny_Titania
24-04-2007, 15:26
Nosz kurwa mowicie ze jak taifun padl to go pingowali i vis zaprzeczali... Taifun chyba padl od ludzi z vision a nie od smeisznego 50 sorca nie?...jesli 203 ek pada od 50 lvli, to chyba wiadomo ze go pingowali... a taif padal od vision, ktorzy maja chyba wieksze combo niz 400, nie?lol

Cfaniaczynaq
24-04-2007, 15:29
ja pierdziele qrwa.. jedne sie pyta ze na open damage combo 1500 a ima padl od 50+ lvla z visa.. lolq zostal zpingowany i bil po dajmy 2 minuty -.^ zal

Smerfu
24-04-2007, 15:29
O kurde... James.. ja wiedziałam, ze wy jestescie tacy dobrzy i w ogóle..ze umiecie nas zabijac noobami...Ale może jakiegos wyksztalcenia na batlle nabieżecie?=)

Wyksztalcenia to ty nabiezesz jak skonczysz gimnazjum,
btw bialaczka postepuje czy kazdy na rl ma Cie dosyc ze rosnie nam nowy forum fighter? ty lepiej pokaz swoje pvp na Sitalli, bo na Qel to tylko rotki do 40 bic potrafilas, kazdy wie kto juz potem odwalal brudna robote i expil dalej;)

Na marginesie to nie wiem co tak placzenie ze ktos was pinguje bo sami juz dawno temu probowaliscie pingowac Dusk tylko za wiele wam z tego nie wyszlo, a gdyby sie udalo to zgrywalibyscie tu pro hakerow ktorzy to kazdego udupic potrafia=]

Te-besque
24-04-2007, 15:35
hauhauhauhaua=D Lay low whipper-snapper.
Nie każdy jest taki fajny jak Ty:/ noo może powiesz, ze kupilam?????????
Sitalla to char Aniki=)) Rumunie=*

James.. my też się zaraz pośmiejemy=D! <tajemnica>

Nicole Sunrise
24-04-2007, 15:38
Imargam stracił 2 levle i czuł sie z tym nie zadobrze, a pomysl jak sie czuli Margami i reszta kiedy stracili wszystko i cała ich praca została zniszczona w 1h.

Masywny_Titania
24-04-2007, 15:42
ja pierdziele qrwa.. jedne sie pyta ze na open damage combo 1500 a ima padl od 50+ lvla z visa.. lolq zostal zpingowany i bil po dajmy 2 minuty -.^ zal

Napisalem dokladnie to samo, czytanie ze zrozumieniem plx

Chmurzasty
24-04-2007, 16:01
Ktoś tu nie odróżnia świata rzeczywistego od wirtualnego... to co robi postać w grze zostaje w grze, a to co robi postać w świecie rzeczywistym zostaje w świecie rzeczywistym.
Ale Wy chłopaki z blokowiska tego nie widzicie... zresztą patrząc na wasze dresiarskie mordy ciężko się dziwić...
Więc dalej dres na klate, bejsbol w łape, Peja już leci, cieszą się dzieci...

Yo!

masz u mnie browara :D

Slovik
24-04-2007, 16:03
@ off top

Dzisiaj mnie rozwalilo jak jakis gostek w dp thais powiedzial ze Tarrin matke krzeslem zaje**ł

@topic

Ima padł smiesznie, ale raczej był pingowany

edit

Widze ze Veltaxio juz nie banished xd Witamy znowu cos sie bedzie dziac

Neanoneek
24-04-2007, 16:04

Musze to napisać, bo mnie już "denerwuje"

Psy to se możesz mówić na siebie i ludzi zdradzających swoich best kumpli (czyt. Ty Magramiego i inni z Vision) Suko jebana! Więc stul pysk i za*******aj do szkoły się dokształcić, a nie pierdolisz jak byś wszystkie rozumy pojadła! I nie myśl że jesteś jakaś super ivul piękna i możesz robić co Ci sie chce pierdolona Nyggo!

/\ Powyższy tekst jest napisany na biało, ponieważ zawiera teksty lub słowa mogące obrazić niektóre osoby , lub prowadzić do wielkich kłutni na tle rasowym , i nie tylko.

Veltaxio
24-04-2007, 16:06
Ludzie zostalem zabity i koniec tematu ;d

sallceson
24-04-2007, 16:14
koniec kary czy cudowne odbanowanie? :D

Chmurzasty
24-04-2007, 16:16
koniec kary czy cudowne odbanowanie? :D

mi dali bana na zawsze, chociaż miałem z tego samego powodu co Ima i inni.
Hege is evul :evul:

sallceson
24-04-2007, 16:22
czyli za offtop?
ale racja... Hege is iwul :)

btw przegladajac photobucket imargama znalazlem cudowne wprost zdjecie
http://s8.photobucket.com/albums/a39/tirveliusa2341/Imargam/Advances/?action=view&current=200lvl.jpg

Kumulus
24-04-2007, 16:41
Imargam stracił 2 levle i czuł sie z tym nie zadobrze, a pomysl jak sie czuli Margami i reszta kiedy stracili wszystko i cała ich praca została zniszczona w 1h.

no i powrzucaj Adzie jeszcze troche, śmieciu. Ona hakneła frajera, który daje passy do 150 levela nieznajomym (debil?)

A ciebie każdy na Mytherze uważa za zdrajce i skończonego s*****ela. Jak Kozienice gnębiły twoich kumpli: Xudaka, Faldhorna, Crimsona, Tige to ty nic z tymi nie zrobiłeś, chociaż miałeś jako taką władze na serwerze.

Kukiz-messerschmidt (Faldhorn) 15:24:23
Roger to pies jebany i tyle

Każdy kogo zapytam o ciebie tak odpowiada -.-

Nicole Sunrise
24-04-2007, 16:45
Uważaj na słowa bo skończy się zle ;-)
Nie dziwię sie ze kazdy tak mowi, skoro tych których wymieniłeś juz po kilka razy hunciłem ;c

A co do Kozienic, to graja tam ludzie na poziomie, wykształceni oraz Ci którzy Tibie maja na drugim a nawet na trzecim planie w swoim żywocie.. Czego nie mógł bym powiedzieć o Tobie.

Twój profil mówi sam za siebie... "Zainteresowania: Tibia", w twoim wieku mialem bardziej obszerne zainteresowania ;-)

DUDE GET A LIFE ;>

P.S; swiętoszek sie znalazł, kiedy oddasz wszystkie drobne na które wywałkowałeś ludzi na Mytherze obiecając im Premium Account? :>

no i powrzucaj Adzie jeszcze troche, śmieciu. Ona hakneła frajera, który daje passy do 150 levela nieznajomym (debil?)

A ciebie każdy na Mytherze uważa za zdrajce i skończonego s*****ela. Jak Kozienice gnębiły twoich kumpli: Xudaka, Faldhorna, Crimsona, Tige to ty nic z tymi nie zrobiłeś, chociaż miałeś jako taką władze na serwerze.

Milten
24-04-2007, 16:47
btw przegladajac photobucket imargama znalazlem cudowne wprost zdjecie
http://s8.photobucket.com/albums/a39/tirveliusa2341/Imargam/Advances/?action=view&current=200lvl.jpg

To nie jedne ich zdjęcie razem, o ile dobrze pamiętam jest jeszcze z Hoty, ale teraz czasy się zmieniły

NarroweQ
24-04-2007, 17:04
@Narrow

Przestań pisać takie bajki, please,..

Wszystko co napisałem wiem od Khazula, to były informacje o których raczej niewielu wiedziało i miały nie wychodzić na światło dzienne, np jak to, że grał Anubisem.
Nie radzę Ci mu ufać bo jak wyj ebał Ratka którego znał od 3 lat to strach pomyśleć, co może zrobić z Tobą... To śmieć a nie człowiek.
Invisible'Andzie też chciał wyj ebać, tzn "pożyczyć" od niego SoVa na shackowanym Ratilltku.
Nie udało mu się. Khazul na Furorze jest już spalony.

Novacainee
AHAHAH Imargam pamietam jak na filmie z banuty mówiłeś " i to jest przyszłość furory" jedna z tych przyszłości cie zpingowała i zabiła ŻAL:D :D :D

Kumulus
Twój profil mówi sam za siebie... "Zainteresowania: Tibia", w twoim wieku mialem bardziej obszerne zainteresowania ;-)

DUDE GET A LIFE ;>

te zainteresowania wpisywałem jak byłem w gimnazjum, teraz jestem zupełnie innym człowiekiem.

Pytasz kiedy Faldzio odda pieniążki, które zdobył robiąc wały z PACC.
A może ty powiesz ile pieniędzy zarobiłeś na wałkach na world trade? (nie licząc tego SCA na zanerze od Maga Rolnika)

Suppcio
24-04-2007, 17:07
"Oryginalnie napisane przez Forc Pokaż post
Więc dalej dres na klate, bejsbol w łape, Peja już leci, cieszą się dzieci..."

Yo!"

Tak jest! a Ty idź zapuść sobie żelik na włoski, wytapetuj sie w samo opalacz, Przywdziej różową koszulę jak na człowieka twojego pokroju przystało, wsiadaj do mercedesa i w rytmie blogu 27 jedź na miasto wyrywać dupcie. Sir.

Banelowa subkultura _/!
Aro - Ken i barbie

Topic.
Szkoda Imargam'a ale bywa...

Nicole Sunrise
24-04-2007, 17:08
Zanerze mówisz? ;c Jeszcze raz powiem, skończ bo błazna z siebie robisz..

te zainteresowania wpisywałem jak byłem w gimnazjum, teraz jestem zupełnie innym człowiekiem.

Pytasz kiedy Faldzio odda pieniążki, które zdobył robiąc wały z PACC.
A może ty powiesz ile pieniędzy zarobiłeś na wałkach na world trade? (nie licząc tego SCA na zanerze od Maga Rolnika)

Okonius
24-04-2007, 17:33

Hehehe Pyszczku Ja jestem grubas Ty jestes cienias ... Ty wieeeesz ;))

Kozienice mialy powod a Roger mial powod zeby ich nie bronic, ale nie ma sie co przesadnie wdawac w dyskusje hehe

A roger to nie pies ... to 134 elite knight z mythery, Jezeli chcesz mowic o tym jacy ludzie sa w rlu nie mow do nich po tibijskich nickach

Pozdrawiam i prosze nie rozmnazaj sie ;d

Sachar
24-04-2007, 17:37
Ludzie zostalem zabity i koniec tematu ;d

akurat o tobie to tu naj mniej mowimy bardziej o tych noobach cie zajebali i q qel ktora jeszcze niejedno przezyje

NarroweQ
24-04-2007, 17:41
Właśnie odbyła się próba shackowania mnie :)
Wielkie THX dla Pauloo Santoss który wykminił co się dzieje i zablokował mnie przy dp więc nic nie straciłem.
Takiej nerwówki ze zmianą passów dawno nie miałem : P
All było już w parcelu, gotowe na wysyłkę.
A parcel zaadresowany do Ag Gresor
Jego pro to Gremar więc sporo wskazuje na to kto mógł się do mnie dobierać...

Aphy
24-04-2007, 17:56
Właśnie odbyła się próba shackowania mnie :)
Wielkie THX dla Pauloo Santoss który wykminił co się dzieje i zablokował mnie przy dp więc nic nie straciłem.
Takiej nerwówki ze zmianą passów dawno nie miałem : P
All było już w parcelu, gotowe na wysyłkę.
A parcel zaadresowany do Ag Gresor
Jego pro to Gremar więc sporo wskazuje na to kto mógł się do mnie dobierać...

Gremar nie gra juz na furorze jakbyś nie zauważył ;s gra teraz na Morganie i odwala niezle PG name Victeron, wiec po co mialby hakowac twojego smiesznego najcika na 50 czy tam 45 lvlu ? Pomyśl jeśli potrafisz to naprawde nie boli

bez odbioru

Hare_Krishna
24-04-2007, 17:59
pewnie narrow kupil bohy i znow bylby placz na caly swiat :{

Niewiemjak
24-04-2007, 18:00
Apr 24 2007, 13:37:34 CEST Killed at Level 93 by Speed Zenon
and by a slime

Chyba jeszcze o tym nie pisano... Tomo i po co bylo skilowac na bocie ;) jak cos to filmik jest ;p

neutral.forum.fighter
24-04-2007, 18:08
Gremar nie gra juz na furorze jakbyś nie zauważył ;s gra teraz na Morganie i odwala niezle PG name Victeron, wiec po co mialby hakowac twojego smiesznego najcika na 50 czy tam 45 lvlu ? Pomyśl jeśli potrafisz to naprawde nie boli

bez odbioru

www.allegro.pl Ty tez czasem moglbys pomyslec :0 wypowiedziales sie jakbys wszystkie rozumy pozjadal

Raditz Saiya-jin
24-04-2007, 18:28
Imargam

Character Deaths
Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer

Aphy
24-04-2007, 18:44
www.allegro.pl Ty tez czasem moglbys pomyslec :0 wypowiedziales sie jakbys wszystkie rozumy pozjadal

Nie pozjadalem wszystkich rozumów drizerku ;) znam jego sytulacje i wiem ze to nie on, i nie nabijaj juz postów ;(, bo takich pajacyków jest tu dużo w ostanim czasie az za duzo jest ich jest, ale jeśli chcesz dołaczyc do ich grona to prosze bardzo panie PVP MASTAH <lol2>

bez odbioru

Jon@n
24-04-2007, 18:46
pewnie narrow kupil bohy i znow bylby placz na caly swiat :{

Widzisz, on stracił bohy ale zapracował na nie sam, Ty za to masz moje które sobie zabrałeś. Cieszy Cie to ?

Pozatym robisz wielkie halo bo Narrow napisał cos kiedyś na forum ze stracił boh, po co to wspominać? Chłopak sie nie załamał, tak jak robisz to Ty gdy Khazulem padłeś na "kicku" odrazu sie tak wku*wiłeś i musiałeś upozorowac hacka zeby jakoś odreagować.. Nie raz już od Ciebie słyszałem, kończe z tibia etc. i było tak przez pierwsze 20 minut. Efektów konczenia z Twoim "nałogiem" nie widać, a szkoda..

Smaruj dalej, zdrajco .

Śmigiel
24-04-2007, 18:46
Imargam

Character Deaths
Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer

A lyzka na to - "nie mozliwe" :p juz wszyscy wiemy

Hare_Krishna
24-04-2007, 18:52
Ty ale ja nie jestem Khazul lol

Jon@n
24-04-2007, 19:00
Możesz to jakos udowodnić ? Bo ja zauwazylem duzo faktów które pozwalają mi tak twierdzić, ofc zawsze moge się mylić wiec czekam (prv)

Ciekawi mnie tez dlaczego zareagowałes dopiero teraz, po kilku dniach skoro nie jestes tym za kogo Cie uwarzam... huh ?

Forc
24-04-2007, 19:01
Tak jest! a Ty idź zapuść sobie żelik na włoski, wytapetuj sie w samo opalacz, Przywdziej różową koszulę jak na człowieka twojego pokroju przystało, wsiadaj do mercedesa i w rytmie blogu 27 jedź na miasto wyrywać dupcie. Sir.

Czy każdy musi należeć do jakiejś grupy społecznej?

Czy Twoja wygolona głowa nie wie że istnieje coś takiego jak własne zdanie czy oryginalność?

Zresztą wyjdź na dwór, usiądź na ławeczce, odpal skręta i bądź super ziomem z szacunkiem ludzi (z) ulicy.

Bez odbioru bo robimy offtopic.. ;-)

Hare_Krishna
24-04-2007, 19:02
Zareagowałem teraz bo oskarżasz mnie o cos czego nie zrobiłem? Poprzednie posty ignorowałem bo wydawało mi się że nie są skierowane do mnie no ale cóz ;=)

Miłego główkowania czy kłamię czy mówię prawdę, wiesz co w to wbijam ;=)

neutral.forum.fighter
24-04-2007, 19:05
Nie pozjadalem wszystkich rozumów drizerku ;) znam jego sytulacje i wiem ze to nie on, i nie nabijaj juz postów ;(, bo takich pajacyków jest tu dużo w ostanim czasie az za duzo jest ich jest, ale jeśli chcesz dołaczyc do ich grona to prosze bardzo panie PVP MASTAH <lol2>

bez odbioru

masz racje to forum nie ma przyszlosci zawijam sie
z poprzednim tez skonczylem i po jakims czasie ktos zamknal temat B)

Hare_Krishna
24-04-2007, 19:06
masz racje to forum nie ma przyszlosci zawijam sie
z poprzednim tez skonczylem i po jakims czasie ktos zamknal temat B)

Dołączam do Ciebie :)

Smerfu
24-04-2007, 19:46
Apr 24 2007, 18:30:07 CEST Killed at Level 111 by Kris Mystic

Pozdrawiamy Yiubha i zyczymy milego odrabiania;)

Milten
24-04-2007, 19:51
@Smerfu

Ten Kris Mystic to ktoś z Duskiness??

Nicole Sunrise
24-04-2007, 19:56
Aham..

http://img265.imageshack.us/img265/4822/yubowit1.jpg

Smerfu
24-04-2007, 19:59
@Smerfu

Ten Kris Mystic to ktoś z Duskiness??

podobnie jak Kris Sorcerer

dawidosssss
24-04-2007, 20:08
Apr 24 2007, 13:37:34 CEST Killed at Level 93 by Speed Zenon and by a slime

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/23274

http://img103.imageshack.us/img103/6043/tomodeadnl9.jpg (http://imageshack.us)

uLtR@$
24-04-2007, 20:26
Ty ale ja nie jestem Khazul lol

...Zal stary.. te osoby co cie znaja jako "Khazula" dokladnie wiedza ze ty podajesz sie pod pseudonimem Hare_Krishna, a dlaczego? Dlatego ze teraz bowisz sie spojrzec prosto w oczy tym ktorych okradles.. Po porstu jestes skonczony, chlopak...:]

sallceson
24-04-2007, 20:47
wyjasnijcie mi cos...
dlaczego kolejne osoby z vision sa zabijane solo (albo we 2) przez pk chary na gora 50 lvlu ? rozumiem raz czy dwa z zaskoczenia na afku czy cos.. ale tego jest coraz wiecej...

do tej pory nie wierzylem w te oskarzenia ze ktostam 'zginal bo go pingowali' ale teraz?

wojna na Furorze to chyba najgorsza wojna tibijska, to juz nei wojna glidii, fragi tylko hacki, rookowania, kradzieze, szpiedzy, oszustwa, bany, pingowanie, grozby do rl...
niedlugo naprawde ktos wyladuje w szpitalu ;/
i wszystko z powodu pikselowej gierki nad ktora marnuje sie 1/3 zycia...

Sachar
24-04-2007, 20:53
wyjasnijcie mi cos...
dlaczego kolejne osoby z vision sa zabijane solo (albo we 2) przez pk chary na gora 50 lvlu ? rozumiem raz czy dwa z zaskoczenia na afku czy cos.. ale tego jest coraz wiecej...

do tej pory nie wierzylem w te oskarzenia ze ktostam 'zginal bo go pingowali' ale teraz?

wojna na Furorze to chyba najgorsza wojna tibijska, to juz nei wojna glidii, fragi tylko hacki, rookowania, kradzieze, szpiedzy, oszustwa, bany, pingowanie, grozby do rl...
niedlugo naprawde ktos wyladuje w szpitalu ;/
i wszystko z powodu pikselowej gierki nad ktora marnuje sie 1/3 zycia...

tak , tak chlopcze wylacz juz ta tibie bo zle na ciebie oddzialowywuje

uLtR@$
24-04-2007, 21:20
FIRST XDDDDDDDDDDDd
Adminy maja malego A PETRO TO SRIDAS CZEGO SIE DOTKNIE TEN LAMUS ZAMIENIA SIE W GOWNO

Jebać wszystkich moderatorów cioty z recepji wszystkie szmaty i mopy pingowac umiecie lecz fragowac nie chetnie
jebie mnie wasze chujowe pierdolniecie

HAIL VISION
TIBIA.PL JEBIE KUPA

Dzieciaku ile ty masz lat .. 11 ? .. 12 to max...

a tak pozatym z kad mozecie wiedziec ze to akurat modki rozprowadzaja wasze ajpi ? LoL ;P

wrogonastawiony
24-04-2007, 21:22
To juz sie przed pingowaniem nie umiecie nawet obronic ? Oo
Btw sa inne metody zdobycia ip.. wiec nie oskarzaj modów ;)

(C)inek
24-04-2007, 21:25
Wstyd mi za was:/

Hellraiser
24-04-2007, 21:33
Możecie mi skoczyć na fujare jebane Rumuny. Modki rozdają IP. To forum kurwa schodzi na psy. Kurwa IP to umiecie podawać. Ja wam kiedyś ryje popinguje skurwysyny. Pożeganie...

Olol. ;o jak to jest prawda,..

Jon@n
24-04-2007, 21:36
Olol. ;o jak to jest prawda,..

Stary, lubie Cie ale wydaje mi sie ze Ty juz nie wiesz co jest prawdą a co nie. Elo .

NaRuTo__xD
24-04-2007, 22:10
Wstyd mi za was:/

Za member of Vision guild ? <hesuheusheus> ??
Bo nie zrozumiałem postu ;)

(C)inek
24-04-2007, 22:19
Nie ziomus mialem namysli np Rumuna co sie jara ze jakis c*** z mythery nas pinguje.
Teraz rozumiesz? :)

mikusmadafaka
24-04-2007, 22:23
Oto cale vison http://img487.imageshack.us/my.php?image=megagayteamoz8.jpg

NaRuTo__xD
24-04-2007, 22:23
Teraz kapuję :) Ale to wyglądało po prostu inaczej, najpierw Rym eloelo Imargama (całkiem fajnie wyszedł pomimo ciężklich bluzg, chłopak ma talent, choć za nim nie przepadam) , potem Borut, jakiś post wcześniej jeszcze ktoś, to źle sobie to zinterpretowałem :D:( :(

neutral.forum.fighter
24-04-2007, 22:28
Nie ziomus mialem namysli np Rumuna co sie jara ze jakis c*** z mythery nas pinguje.
Teraz rozumiesz? :)

mialem nic nie pisac, ale nie moge sie powstrzymac

trzeba bylo k***a grac wg nas fair, a jak wam sie krzywda teraz dzieje to jestesmy najgorsze c***e i cheaterzy

nara

Veltaxio
24-04-2007, 22:28
To nie moje tylko pewniego pana na ktorego sie mowi "Peja" ;>

Man U 1:1 milan :(

montura
24-04-2007, 22:29
Ima pisze się "chuj", zrób tak żeby ta śliczna rymowanka nie zawierała błędów.

Nacpany_Wlodek
24-04-2007, 22:34

Oprócz Peji to Ice z Nagłego Ataku Spawacza, a poza tym nie kopiuj tekstów, bo to wstyd ;s

(C)inek
24-04-2007, 22:35
mialem nic nie pisac, ale nie moge sie powstrzymac

trzeba bylo k***a grac wg nas fair, a jak wam sie krzywda teraz dzieje to jestesmy najgorsze c***e i cheaterzy

nara

lol my cos mowimy?tylkow y spamujecie forum tibi.pl
tibi.com ze jestescie super eloe elo mastahy oagrnij sie pajacu

mikusmadafaka
24-04-2007, 22:39

imargam a ty jestes 1 owner ?
http://img487.imageshack.us/my.php?image=megagayteamoz8.jpg

ciacho2oo7
24-04-2007, 22:41
down :/ soryy double post :/

Elisabett
24-04-2007, 22:42
<cut>

Wie ktoś może jaki ma tytół ta piosenka??

ciacho2oo7
24-04-2007, 22:42
ej co wy kurwa chcecie wszyscy ?????? po co była wam wojna ? zaczęliście to macie co chcieliście :/ pingowanie rookowanie hacki :/ 10h dziennie przed pixelami przewradza ludziom w głowach ! teraz odrabiajcie po 1kk expa jak takie kozaki z was :] HAIL VISION HAIL DUSKI~ .. HAIL ALL NOOB HAIL ALL... żal.pl/br/swe

btw ManU 1:2 Milan :(
ciacho

Nacpany_Wlodek
24-04-2007, 22:45
Wie ktoś może jaki ma tytół ta piosenka??

Anty Liroy xd Diss wymierzony od NAS i Peji xdddd.
Oczywiście przerobiony. Poza tym bit do tego utworku jest wzięty zjakiegoś kawałka Snoopa(nie pamietam tytułu - g hustlaz cos takiego ;s)

mikusmadafaka
24-04-2007, 22:53
ej co wy kurwa chcecie wszyscy ?????? po co była wam wojna ? zaczęliście to macie co chcieliście :/ pingowanie rookowanie hacki :/ 10h dziennie przed pixelami przewradza ludziom w głowach ! teraz odrabiajcie po 1kk expa jak takie kozaki z was :] HAIL VISION HAIL DUSKI~ .. HAIL ALL NOOB HAIL ALL... żal.pl/br/swe

btw ManU 1:2 Milan :(
ciacho

Zapomniales dodac o szpiegach
teraz duskines ma swoich w vison i niech se szukaja teraz tego jednego albo 2 czy tam 3 kto ich sprzedaje :)

neutral.forum.fighter
24-04-2007, 23:01
lol my cos mowimy?tylkow y spamujecie forum tibi.pl
tibi.com ze jestescie super eloe elo mastahy oagrnij sie pajacu

nie, ciekawsze byly codzienne awanse zwidka,
narazie to chyba najciekawszy watek servera

to jest forum o furorza dla twojej informacji, a co ja mam o pieknej pogodzie pisac ??

jakbym
chcial pisac o pilce noznej jak twoi koledzy to bym sobie na onet.sport pogadal

kto tu czym spamuje

NarroweQ
24-04-2007, 23:20
Pragnę przypomnieć wypowiedź kogoś z Vision jakiś czas temu, że "na pól Furory wystarczą noobchary"
Mieliście rację : )
Z poświęceniem udowadniacie swoją tezę xDD

Juziu II
24-04-2007, 23:21
to ja wrzuce swoje 3 grosze...

Tak jak mowilem juz kilka razy, bylem od samego poczatku za vision, tyle jedynie ze Imargam psuje im opinie - mocno.

a co do hackingu i obrazania innych - zanim to zrobisz, zastanow sie czy sam bys chcial(a) zeby Ci(ebie) to zrobiono/obrazono.

neutral.forum.fighter
24-04-2007, 23:21
Możecie mi skoczyć na fujare jebane Rumuny. Modki rozdają IP. To forum kurwa schodzi na psy. Kurwa IP to umiecie podawać. Ja wam kiedyś ryje popinguje skurwysyny. Pożeganie...

Qel tez rozdaje =)

i to nie tylko IP...

Street"Fighter
24-04-2007, 23:31
Powiem w ten sposób: VISION NIE DLUGO KONCZYCIE Z FURORA (przegracie ta wojne na 100%)

mikusmadafaka
24-04-2007, 23:32
vison zaczyna pekowac noobami ahh te dzieciaki
sumujac to fragi to vison 0:5 lodzie z furory :cup: :cup: :cup:

Wuzwar
24-04-2007, 23:34
lol jak mozna kurwa rozdawać ip ? te modki są pojebane czy co? kurwa a pozniej sei dziwic ze hlvle nie pisza czy cos...

Grzegol
24-04-2007, 23:38
lol jak można wierzyć w to że moderatorzy tibia.pl rozdają IP hahahaha no nie rozśmieszajcie mnie XD

mikusmadafaka
24-04-2007, 23:40
lol jak mozna kurwa rozdawać ip ? te modki są pojebane czy co? kurwa a pozniej sei dziwic ze hlvle nie pisza czy cos...

tak masz racje moodki rozdaja ip qel rozdaje cos inego imargam rozdaje paczki zwidkowi zal

NarroweQ
24-04-2007, 23:45
http://www.jap.jawnet.pl/znaki.jpg

Poległem? Xd

Veltaxio
24-04-2007, 23:45
nie bede mowil kto daje dupy pod monopolowym (tak to mikunia skierowane do ciebie)

Man 3:2 Milan Owned ;d

Master of Puppets
24-04-2007, 23:50
Man 3:2 Milan Owned ;d

Joo... :D:D

Diablord
25-04-2007, 01:10
Jakoś jak słysze z waszych (Vis0n) ust słowo "fairplay" to spadam z krzesła! Nie jestem zwolennikiem hacków/pingowania itd ale za rookowanie Cata i wileu innych qmpli należy wam sie delete all charów...
Brawa dla Krisa i Orzecha :D Mam nadzieje, że morale w Vision spadly;P
Same plusy ostatnio:padło sporo Vision i Manchester wygrał :]

VeB
25-04-2007, 01:30
Apr 25 2007, 00:14:50 CEST Killed at Level 40 by Gohan Oblivion
gz rs! :D

Te-besque
25-04-2007, 01:35
Sunrise

http://galeria.tme.szczecin.pl/main.php?g2_itemId=4486

Patrzcie 3 od lwej na dole to Magiq=D Który to Ty Sunrise? Jak mi powiesz dam Ci buziaka

Bartholomew
25-04-2007, 01:38
Jak mi powiesz dam Ci buziaka

buee, ale mi nagroda. Fuj.

Nicole Sunrise
25-04-2007, 01:51
Qel:
Mnie tam nie ma ;) Nice try ale nie ta liga, mnie nie pociągasz, pozatym nie chcę powtórzać błędu Margamiego ^.-

http://img87.imageshack.us/img87/7581/margamihb5.jpg

Smerfu
25-04-2007, 03:55
02:48 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Triondusis Sevon. He was killed by Gienas-san.

na dokladke

@Sowxus
Apr 25 2007, 02:14:58 CEST Killed at Level 73 by Be'lox
and by fire

Tym razem wrzucamy filmik zeby znowu nie sluchac placzu ze spingowalismy jakiegos biedaka ;)
http://www.speedyshare.com/443913516.html

BTW co z waszym zgraniem chlopcy bo jestesmy rozczarowani, bilismy go z 20min zanim padl i nikt nie przyszedl pomuc?:(

Jiibav
25-04-2007, 06:47
Go Go Zwidek My Ajdol !

wrogonastawiony
25-04-2007, 07:46
02:48 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Triondusis Sevon. He was killed by Gienas-san.

Widze ze Duski teraz tak sie bawia ;p Za szybko ktos tutaj sobie chyba przywlaszczyl serwer :) W sumie to powiem ze taka taktyka jest dobra.. nic nie wk__wia bardziej niz padac ciagle od noob charow, ;D Ciekawe czy atmosfera w vision robi sie powoli goraca jak to mialo miejsce ostatnio w dusk~
pzdr

btw. juz jakis czas sie cuda na chu..u dzieja na tym serwerze, ale takiego cyrku to chyba nie bylo, 130 ms straszy.. 23 MSka Oo
Hail Vision ! (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1627140)
Chcieliscie to macie : )))))

Milten
25-04-2007, 09:14
Można wiedzieć czemu Charonsi nie jest w Duskiness?? Sam wyszedł, wypłacił się czy go wywalili??

Milten
25-04-2007, 09:54
@up

tego keylogera wstawiaj w dziale filmy, najlepiej o Xerenie, a jeszcze lepiej s********j stąd

@down

mi chodzi normalnie, też kiedyś tak miałem że nie mogłem uruchomić nowych filmików to wyrzuciłem kilka starych i było wszystko OK

Pavulon
25-04-2007, 10:00
Nie moge cos odplaic tego filmiku co Smerfu wkleil ,wszystkie inne chodza tylko nie ten ;(

Street"Fighter
25-04-2007, 10:53
H@H@H@!!! Gz Tridnous Kumpli :D

FTB_Matys
25-04-2007, 11:09
Moczykij drugi raz hack? ;(

Trzelpoludek
25-04-2007, 12:54
Powoli zaczynam wierzyć w Dusków :D Partyzantka zawsze jest denerwująca, ale powinniście chyba wygrać jakiś open battle żey pokonać Vision... Tak nie da rady :D Hail Visiness :D

Reloop
25-04-2007, 13:02
Mało istotne ze Dusk~ zabija noob charami, widocznie to wystarcza na Vision ;) Taktyka jest skuteczna i po co ja zmieniać. W ostanie dni padło 5 osób z vision ? Jak nie patrzec to jest 500k gp i troche expa i morale w dół. ALe jeżeli Dusk~ ma ich IP to chłopcy z Vision chyba szybko nie wyjda expić bo może ich znów to samo spotkać.

Name: Moczykij
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 10
World: Furora
Residence: Kazordoon

Po gościu...

Sachar
25-04-2007, 14:28
Zaówazyliscie , ze coraz wiecej osob z tego forum jest znow za Dusskines ?:D

Hail noob char's

milibi
25-04-2007, 14:33
heh ale dusski niezaczna expic ;] bo nawet jak ich zabijecie 10 x noobami i im sie odechce to zaczna oni robic to co wy im :] to sie nigdy nieskonczy no chyba ze wiekszosc poleci na rooka lub bedzie koniec tibii :P

Bartholomew
25-04-2007, 14:34
@up
ja tam zawsze bylem za duskami

swoja droga wątpie zeby duski a raczej taifun kiedykolwiek sie poddal wkoncu stracil od cholewy czasu na tego chara

sallceson
25-04-2007, 14:57
Mestor Rhu wielki powrót ? xD

Soul's
25-04-2007, 15:32
1 Imargam (*) History Knight 201 -3,981,136

hahahah, dobrze tak pseudo "kozakowi"

neutral.forum.fighter
25-04-2007, 16:31
1 Imargam (*) History Knight 201 -3,981,136

hahahah, dobrze tak pseudo "kozakowi"

ta 10k na blessa pozalowal

a moze nie mial kasy...

albo inaczej ... ownerzy sie nie dogadali ktory z nich mial qpic

mikusmadafaka
25-04-2007, 16:40
ta 10k na blessa pozalowal

a moze nie mial kasy...

albo inaczej ... ownerzy sie nie dogadali ktory z nich mial qpic

raczej to 2 wiesz jak sie w 3 gra jedna postacia to puzniej tak jest

jeszcze jedno moczykij 10 lvl jak sie jeszcze lognie raz to sam go jebne bo to najwieksze pa na servie zaraz po imargamie i zwidku :evul: :evul:

tylko dlaczego go hacknal kolega z gildi :cup: gz vison :cup: nie ma juz qel w duskines to zaczynacie hakowac swoich

Duskines 8:0 vison

uLtR@$
25-04-2007, 16:41
Zaówazyliscie , ze coraz wiecej osob z tego forum jest znow za Dusskines ?:D

Hail noob char's

Dobrze zauwazyles.. Niektore osoby sa jak choragiweka gdzie zawieje tam poleca i z tego wychodzi ze jak Duski wygrywaja sa za Duskami a jak przewage ma Vision to sa za Vision.. i tak w kolko np. taki khazul na poczataku anubisem pomagal duskom a od pewnego czasu trzyma z Vision. JA osobiscie jestem za duskami i zawsze za nimi bylem i zawsze bede... Bo nie raz staralem sie im pomagac.

Grzegol
25-04-2007, 16:43
jeszcze jedno moczykij 10 lvl jak sie jeszcze lognie raz to sam go jebne bo to najwieksze pa na servie zaraz po imargamie i zwidku :evul: :evul:

tylko dlaczego go hacknal kolega z gildi :cup: gz vison :cup: nie ma juz qel w duskines to zaczynacie hakowac swoich

Może Ima~ nie miał na blessy :>

neutral.forum.fighter
25-04-2007, 16:49
Może Ima~ nie miał na blessy :>

nie zdziwilbym sie :p bo Zwidek pewno po huncie na hydrach nie dzielil sie z bro :D