PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory

Stron : 1 2 [3]

mikusmadafaka
25-04-2007, 16:58
Może Ima~ nie miał na blessy :>

no to ich sposob na zarabianie kasy sprzedaja pro i puzniej olewaja np Zwidek Gohan Oblivion imargam

nastepna metoda to przyjmowanie ludzi do vison a puzniej hacki

peymenty dla lodzi bez powodu np wbija ci jakis 20 lvl na larvy puzniej go wyganiasz a po chwili pisze do cibie katrila ze to jego drugi owner i ze teraz placisz 50 k albo dead

nie dziwcie sie lodziam ze sa za duskines bo po tym co vison pokazuje
odechciewa sie tam grac

mala propozycja zamiast robic 'pa' to panowie z vison niech se zrobia ots.a
i tam se beda zodzili soba :cup: :cup:

Sachar
25-04-2007, 17:24
"HAIL VISION , HAIL NEW FURORA , FURORA IS BETTER NOW"

HAHaghaha pamietacie jak nooby spamowały takimi hasłami na forum ?:D

a teraz "za panowania Vision az odechciewa sie grac" , "pay 50k or LE:ZYSZ KURWO"

a ja mowilem, ze pozalujecie tego , ze chcieliscie zeby to Vision panowalo na serwie.
To wy chcielscie wyjebac Taifuna z serwara nie Vison tylko noob forum fajterzy.

NaRuTo__xD
25-04-2007, 17:27
"HAIL VISION , HAIL NEW FURORA , FURORA IS BETTER NOW"

HAHaghaha pamietacie jak nooby spamowały takimi hasłami na forum ?:D

a teraz "za panowania Vision az odechciewa sie grac" , "pay 50k or LE:ZYSZ KURWO"

a ja mowilem, ze pozalujecie tego , ze chcieliscie zeby to Vision panowalo na serwie.
To wy chcielscie wyjebac Taifuna z serwara nie Vison tylko noob forum fajterzy.

By Imargam, przy pierwszym deadzie Taifuna :D:D Sławny ten tekst sie zrobił :)xDB) B) B) B)

Inz
25-04-2007, 17:45
Powiem w ten sposób: VISION NIE DLUGO KONCZYCIE Z FURORA (przegracie ta wojne na 100%)

Ta, jak dalej modki bedą dawać ip...pff grac nie umieja to pinguja..naabs

HAIL VISION

mikusmadafaka
25-04-2007, 18:17
Ta, jak dalej modki bedą dawać ip...pff grac nie umieja to pinguja..naabs

HAIL VISION

wiesz co ci powiem koles widac nie masz pojecia o tym co piszesz
widac ze jestes z vison

modki daja ip wiekszego kretyna nie widzialem sorry jestes tak tempy ze szkoda mi gadac zes wypalil pieknie to czemu wczesniej nie dawali lol

teraz vison szuka wytumaczen na ich nedzne pvp widzieliscie filmik w taki sopsob padaja nooby z vison

a oni puzniej daja posty ze mieli kicka albo ktos ich opingowal albo inne cuda wianki zal mi tych dzieciakow a zwidek zamiast wpier..ac paczki wzial by sie za chodzenie do szkoly

imargam senior tutor hmmm
chyba pierwszy ktory niezna angilskiego wiedz jak odpowiedzial na pytania

katrila nie no ten jest najlepszy kozak naklania kolezanke qel do tego zeby zaczla sie spotykac z magramim a ona jeszcze lepsza przespala sie z kolesiem zeby wyciagnac od niego pasy

:( :( vison = patologia :(

a gdzie sa rodzice tych dzieciakow ?????;(

Cfaniaczynaq
25-04-2007, 18:41
A wiesz co ja powiem moim zdaniem to pinguja pinguja. Tylko oto chodzi ze Triondussis sevona ubilo 20+ osob a imargama 1-2,Tarrina 3 (20 lvl) Pasterza 1 40 chyba jezeli sie nie myle... .a Wogole to trion mogl byc pingowany a to ze nie zotal full ping to mogl trzymac hotkey i go uhalo awidac bylo cos bo jak mial zolte->red to exura pozniej dopiero uh wiec niewiem oco sie klucic, pinguja i to jak, trion moze nie byl ale reszta zapewne tak bo jakim cudem ima by wylozyl sie od takiego barana, pasterz, tarrin -.^

mikusmadafaka
25-04-2007, 18:50
A wiesz co ja powiem moim zdaniem to pinguja pinguja. Tylko oto chodzi ze Triondussis sevona ubilo 20+ osob a imargama 1-2,Tarrina 3 (20 lvl) Pasterza 1 40 chyba jezeli sie nie myle... .a Wogole to trion mogl byc pingowany a to ze nie zotal full ping to mogl trzymac hotkey i go uhalo awidac bylo cos bo jak mial zolte->red to exura pozniej dopiero uh wiec niewiem oco sie klucic, pinguja i to jak, trion moze nie byl ale reszta zapewne tak bo jakim cudem ima by wylozyl sie od takiego barana, pasterz, tarrin -.^

dobra ty wiesz swoje ja wiem swoje widzialem

moze pingowali kogos ale vison tez to robilo z fenixem i magramim wiedz w czym problem z tego co wiem to vison zaczlo niecysto walczyc jakies haki pingowania szpiegowanie to duskines tez teraz ma swoich spiegow co podja kto gdzie expi ilu ich siedzi na vetrilo poprostu wszystko

kazdy moze pisac ze byl opingowany ja na miejscu imargama tez bym tak napisal bo zal jak sie sklada koles na jego lvl

Master of Puppets
25-04-2007, 18:58
Jak to mówią, cel uświęca środki =D

Hellsir
25-04-2007, 19:04
Widzicie teraz, mogę sie założyć, że jak Duskiness odrobi strate we fragach i Vision nie będzie mogło expić to nagle oprócz ludzi z Vision pół tego forum bedzie pisać Hail Duskiness!!!!!. Zdecydujcie sie fałszywcy za kim jesteście. Duskiness nie powiedziało jeszcze ostatniego słowa :). Teraz sobie nie poexpisz Imargamku :***.

_/ Duskiness

PS. Acha i jeszcze jedno nie myślcie sobie, że Duskiness zapomną o tym, że kiedyś zdecydowaliście się ich obrażać.
Qel> No Mercy for Traitors.

@Down
Ależ ja na nią nie wjedżam. Ja tylko stwierdzam, że nie ma litości dla takich ludzi. Bo wiem, że Magramiemu zależało na niej bardziej niż by tego chciała.

@James
Nie tłumacz im co to są Pingi itp. Bo oni usłyszeli od Vision, że PING oneoneone i dlatego padł i teraz wszyscy będą używać tego słowa, żeby tylko wytknąć wam wasze błędy. Ale oczywiście o tym, że Vision hakuje itp to nikt od nich nie powie złego słowa. Za grosz honoru nie ma Vision.

@Cfaniaczynaq
Co do twojego postu. To nie mów, że pinguja bo ja obstawiam zerowe pvp Imargama. Sevon miał szczęście, bo oni wcześniej zabili kogoś i wiedział, że idą po niego przygotował sobie mfy i zasuwał na exurce hauahaha. Lepsze to niż paść jak Imargam ;<. NIKT TU NIKOGO NIE PIGUJE, to tylko zerowe pvp Vision. Za dużo używania B~.

mikusmadafaka
25-04-2007, 19:13
PS. Acha i jeszcze jedno nie myślcie sobie, że Duskiness zapomną o tym, że kiedyś zdecydowaliście się ich obrażać.
Qel> No Mercy for Traitors.[/QUOTE]

Prosze o tej dziewczyny juz nic nie pisac

historia jej jest prosta
bardzo biedna dziewczyna wkrecala duska ze ma bialaczke ze jest bardzo chora

sorry za to co napisze ale gupie duskines dalo sie oszukac i otoczylo ja opieka
strali sie ja pocieszac

odplacila sie szpiegowaniem dla vison hackiem na tryku ,magramim ,

;( Vison = patologia ;(

Smerfu
25-04-2007, 19:14

Ubilo 12 osob z czego 2 to byly nooby Vision ktore chcialy go wyciagnac z trapa.

I wogole o czym ty piszesz? pingowany ale nie na fulla?:p pingowanie to nie uhanie ze raz siadzie ci za fulla a raz tylko za 700 :(

Slovik
25-04-2007, 19:25
Nie lepiej ludzie z Vision dac sobie luzik i popykac na thorii tam juz wogóle pk bo sam pekuje na ac przy veno gdzie kompletnie już nikt nie expi :( poczekac spokojnie a pozniej znowu zacząć robić swoje ;] no i oczywiście Harcesh Job ;]

mikusmadafaka
25-04-2007, 19:34
Nie lepiej ludzie z Vision dac sobie luzik i popykac na thorii tam juz wogóle pk bo sam pekuje na ac przy veno gdzie kompletnie już nikt nie expi :( poczekac spokojnie a pozniej znowu zacząć robić swoje ;] no i oczywiście Harcesh Job ;]

masz na mysli hakowanie lodzi przez Harcesha
przeciesz on nie przestal moczykij przez kogo niby hakniety
teraz imargam da mu 1/30 tego co mu zajbali
i bedzie spoko :evul: ziomek :evul:

Harcesha zawsze bedzie pseldo hakerem

Aphy
25-04-2007, 19:48
masz na mysli hakowanie lodzi przez Harcesha
przeciesz on nie przestal moczykij przez kogo niby hakniety
teraz imargam da mu 1/30 tego co mu zajbali
i bedzie spoko :evul: ziomek :evul:

Harcesha zawsze bedzie pseldo hakerem

A ja myślę ze tobie rodzice powinny zafundować na urodziny Słownik Ortograficzny;), acha tylko nie broń się że jesteś jakiś dyslektyk czyś coś innego bo to już się nudne robi.

bez odbioru

mikusmadafaka
25-04-2007, 19:54
A ja myślę ze tobie rodzice powinny zafundować na urodziny Słownik Ortograficzny;), acha tylko nie broń się że jesteś jakiś dyslektyk czyś coś innego bo to już się nudne robi.

bez odbioru

super post szkoda ze nie na temat

Aphy
25-04-2007, 20:12
super post szkoda ze nie na temat

A ty za to cały czas na temat piszesz.. zakup słownik potem nabijaj posty pajacu

Sachar
25-04-2007, 20:29
A ty za to cały czas na temat piszesz.. zakup słownik potem nabijaj posty pajacu

bylo bez odbioru?

Novacainee
25-04-2007, 20:46
@ Wszyscy popierdoleńcy co myślą że imargama nie pingowali

Kur.wa aż żal dupe ściska Imargam we wszystkich wojnach sie uhał (naciskał hotkeye) i wy myślicie ze mając 3k+ hp nie wyuha sie przed 51 ms
Troche logiki. Nie twierdze że ma Super mega coool pvp ale chyba hotkeye naciskać umi X( X(

Nicole Sunrise
25-04-2007, 20:58
Może zamiast swoich hotkey'ow mial hotkeye Zwidka? :> (czyt. SD)

P.S tutaj nikt nie przyznawam do niczego, poza Qel i jej downgroundami ;>

Kur.wa aż żal dupe ściska Imargam we wszystkich wojnach sie uhał (naciskał hotkeye) i wy myślicie ze mając 3k+ hp nie wyuha sie przed 51 ms
Troche logiki. Nie twierdze że ma Super mega coool pvp ale chyba hotkeye naciskać umi X( X(

PaweLLo141
25-04-2007, 20:59
Boshe co wy kurwa wymyślicie...Przecież wszyscy wiedzą ze memberzy Vision byli pingwali oprócz tego 140ek... nawet Duski się do tego przyznały więc ocb?? po co te kłótnie ??eh/?
A co do furory to dla każdego jest inaczej ale obecnie ja zaczynam na niej grać i 0 problemów znam ziomków z Vision z rl więc luźno będzie...

mikusmadafaka
25-04-2007, 21:36
Boshe co wy kurwa wymyślicie...Przecież wszyscy wiedzą ze memberzy Vision byli pingwali oprócz tego 140ek... nawet Duski się do tego przyznały więc ocb?? po co te kłótnie ??eh/?
A co do furory to dla każdego jest inaczej ale obecnie ja zaczynam na niej grać i 0 problemów znam ziomków z Vision z rl więc luźno będzie...

ja znam z rel Duskow i z tego co powiedzieli to nikogo nie musieli pingowac bo padaja jak nooby a ty piszesz takie pierdoly jak ja bym padl od 50 lvl tez bym powiedzial ze mnie opingowali ziomka z rel
co taki kozak jak imargam czy tarin ultras arki mialby sie przyznac ze go noob charami poskladali zastanow sie zanim cos napiszesz

tarin koles niby z nabojki a straszy lodzi policja lol zal mi sie go robi
wspulczycie dla prawdziwych kibicow ze takie cos jak tarin wogule sie wypowiada

;( Patologia = vison;(

mikusmadafaka
25-04-2007, 21:42

dobra ziomek skoro tak twierdzisz to jak wytumaczysz to ze stracil tyle expa
nie dosc ze nie umie sie uhac sharuje to jeszcze nie kupuje blesow zal br

;( Patologia = Vison;(

Street"Fighter
25-04-2007, 21:50

A moze chciał looknąc sobie na tibia.pl forum o Furorze a jak naicisnol na pasku "Tibia" juz pisalo U'r dead xD Pozdro

Aphy
25-04-2007, 21:59

WY*******AC KURWY PIZDY DZIWKI SZMATY, JEBAC MODERATORóW PIERDOLONYCH NALEśNIKóW, JEBAł WAS PIES LAMUSY JEBANE

W Y P I E R D A L C

Ban na Ip prosze ;)

mikusmadafaka
25-04-2007, 22:09
Aphy

Gratuluje ci jestes bardzo inteligentny

Hellsir
25-04-2007, 22:10
@Aphy

Hej Misiaczku, lepiej ci ? - Idź jeszcze na ręcznym sobie ulżyj :(.

Przy okazji gdzie masz dowód, że to Moderatorzy dali komukolwiek IP? - przedstaw mi proszę ten dowód.

neutral.forum.fighter
25-04-2007, 22:17
a ja powiem tak
nowe wydarzenia z furory = nowa era

HAIL ME :] nikomu tylka nie lize :o

te pingi i tak nie odplaca za mass hacki
wiec nie lamentujcie

mikusmadafaka
25-04-2007, 22:21
@Aphy

Hej Misiaczku, lepiej ci ? - Idź jeszcze na ręcznym sobie ulżyj :(.

Przy okazji gdzie masz dowód, że to Moderatorzy dali komukolwiek IP? - przedstaw mi proszę ten dowód.

Zgadzam sie calkowicie

Kolega ma dowod przeciesz to niemozliwe zeby jego idol imargam padl jak noob i jeszcze bez blesow to tez modki :P

;( Patologia = Vison ;(

MoRhUsS
25-04-2007, 22:45
Coś dla was

141 Ek down =p
http://www.speedyshare.com/279790999.html

murarz89
25-04-2007, 22:45
Zgadzam sie calkowicie

Kolega ma dowod przeciesz to niemozliwe zeby jego idol imargam padl jak noob i jeszcze bez blesow to tez modki :P

;( Patologia = Vison ;(

yo eloelo mikusmadafaka przeciez kazdy madry wie ze ten 140 lvl nie byl pingowany i padl od noobcharow 50-80lvl(nawet nie masz takiego lvla jak te noobchary pewnie i zeby nie bylo ja tez nie mam ale jest blisko) a ima i ten drugi co bilo go w trzech 20 lvl chyba to byl pingowany przeciez jak mial full hp to mogl pojsc zrobic siku umyc rece wrocic wygodnie usiasc i wcisnac klawisz odpowiedzialny za UH.
Ale jak ktos wczesniej zauwazyl najbardziej rozwala mnie to na poczatku gdzies dusski mialy przewage (caly czas hail dussk)pozniej vision robilo masslogi lub zabijalo noobcharami (dusski tak samo ginely od noobcharow vision jak teraz ten 140 lvl) i wtedy na forum oprocz hail dussk duzo osob zaczelo pisac hail vision jeszcze dalej po kilku wygranych wojnach bylo only hail vision az kilka dni temu zaczeli dusski cos dzialac noobcharami i znowu wielkie dyskusje i powrocilo hail dussk fajnie nie??:D
(aha jak ktos nie wierzy o pingowaniu to niech pomysli czego james umiescil film jak dopiero strapowali "uczciwie" jednego z vision moze niedlugo jakis battle bedzie??:P)
Aha bym zapomnial najbardziej mnie to roz*******a jak vision sobie na battle dobrze radzilo i wtedy lokurva vision zajebiste pvp taifun noob jebany bot imcio jest lepszy niz tibiabotNG itp a teraz jak zaliczyl deda kilka stron wstecz bodajze kilka osob pisalo cos w stylu jaki ten ima noob ma zerowe pvp nie umi sie uhac, nie wiem jak te dzieci moga tak mowic przeciez ten 200+ lvl zrobic to trzeba umiec grac i miec juz wprawe bo nawet bo to zaden sposob w najgorszym przypadku napierniczac caly czas klawisz Fx ew co 2 sekundy :)
I tak powiem

@MoRhUsS
Ale to juz bylo :P

Street"Fighter
25-04-2007, 22:49
yo eloelo mikusmadafaka przeciez kazdy madry wie ze ten 140 lvl nie byl pingowany i padl od noobcharow 50-80lvl(nawet nie masz takiego lvla jak te noobchary pewnie i zeby nie bylo ja tez nie mam ale jest blisko) a ima i ten drugi co bilo go w trzech 20 lvl chyba to byl pingowany przeciez jak mial full hp to mogl pojsc zrobic siku umyc rece wrocic wygodnie usiasc i wcisnac klawisz odpowiedzialny za UH.
Ale jak ktos wczesniej zauwazyl najbardziej rozwala mnie to na poczatku gdzies dusski mialy przewage (caly czas hail dussk)pozniej vision robilo masslogi lub zabijalo noobcharami (dusski tak samo ginely od noobcharow vision jak teraz ten 140 lvl) i wtedy na forum oprocz hail dussk duzo osob zaczelo pisac hail vision jeszcze dalej po kilku wygranych wojnach bylo only hail vision az kilka dni temu zaczeli dusski cos dzialac noobcharami i znowu wielkie dyskusje i powrocilo hail dussk fajnie nie??:D
(aha jak ktos nie wierzy o pingowaniu to niech pomysli czego james umiescil film jak dopiero strapowali "uczciwie" jednego z vision moze niedlugo jakis battle bedzie??:P)

Nie pierdol bo ja zawsze za Duskami byłem i bede:)

Xtreme
25-04-2007, 23:03
Imargam miał blessy ..
Leszcze

NaRuTo__xD
25-04-2007, 23:06
~~murarz**

Na pół masz racje , na pół nie... Ale asslicker'ujesz ździebko :D:D pozdro for you ziomeK :D:D :D :D

Nicole Sunrise
25-04-2007, 23:14
24 Apr 2007 - 203 Level - 136,706,151 Experience
25 Apr 2007 - 201 Level - 132,725,015 Experience

136,706,151 - 132,725,015 = 3,981,136 (tyle stracił)

2% z 136,706,151 (203 lvl) = 2,734,123
3% z 136,706,151 (203 lvl) = 4,101,184

Liczby mówią same za siebię.. Stawiam na Kazordoon ^.-

Imargam miał blessy ..
Leszcze

NarroweQ
25-04-2007, 23:22
Heh, 10k a ponad milion expa więcej w plecy ^^
Może on w jarmułce na codzień chodzi?? xD

Suppcio
25-04-2007, 23:22
@mikusmadafaka
E, yo
Naucz się edytować posty nawbie bo tylko forum zaśmiecasz.

e, nara... leszczu <-

E, Fajny temat, Szybciej wam go skasują niż poprzedni.

" Pozdrufki."

no to E, lo.

KLP
25-04-2007, 23:32
po pierwsze czyta sie wasze wypociny lepiej niz niejedna ksiazke a polewa siada taka ze o lepsza ciezka
po drugie zal i jeszcze raz zal mi niektorych
po trzecie nie powiem ze jestem specem od pvp bo gram na asterze ale sapanie niektórych o zerowym pvp vision to przesada jeszcze niedawno walilisci sobie konia podniecajac sie ich boskim pvp zdecydujcie sie w koncu szkoda ze wiecej nie moge napisac ale niebardzo sie orientuje w temacie do odwiedzenia tematu zainspirowal mnie ded Imargama ;) pozdro gl
no i zeby nie bylo ja za duskami xD
PS jakby ktos chcial mnie cytowac to mija sie z celem bo tematu juz pewnie nie odwiedze :*

NarroweQ
25-04-2007, 23:36
Zauważyliście, że Khazul przestał coś pisać ostatnio na forum? Może go sumienie dręczy... Pewnie mu głupio. Mi by było po czymś takim. Nawet bardzo.

niverley
25-04-2007, 23:47
Zauważyliście, że Khazul przestał coś pisać ostatnio na forum? Może go sumienie dręczy... Pewnie mu głupio. Mi by było po czymś takim. Nawet bardzo.

Jak tak go jedziesz od najgorszego to może nam powiesz co zrobił ?
1/2 tego forum jest ciekaw :P ale chyba wiem o co chodzi.. bo pisał do mnie na main chara czy pożycze mu na mf.

neutral.forum.fighter
26-04-2007, 00:09
zakrecilem ladnie dupcia jak Qel, porzucalem pare paczkow i dziwnym trafem udalo mi sie wyluskac filmik z expa zwidka na hydrach

http://www.youtube.com/watch?v=VhY9c5vSBxw&NR=1

mikusmadafaka
26-04-2007, 00:14
zakrecilem ladnie dupcia jak Qel, porzucalem pare paczkow i dziwnym trafem udalo mi sie wyluskac filmik z expa zwidka na hydrach

Faktycznie rozpoznaje na tym fimiku Zwidka

POLECAM

http://www.youtube.com/watch?v=VhY9c5vSBxw&NR=1[/QUOTE]

Master of Puppets
26-04-2007, 00:14
zakrecilem ladnie dupcia jak Qel,

lol
A filmik najs :D

Velvecik
26-04-2007, 00:27
Zwidek w akcji? Może nie dostał swoich pączków? :(

Hellraiser
26-04-2007, 00:33

Jest to bardzo znany młodzieniec w Niemczech właśnie przez takie o to filmy, zrobił Furore i jest bardzo znany w Niemczach, robi takie filmy specjalnie, ma ich bardzo dużo na koncie. Te i typu "Echte Gangster" może nazwa jest bardzie remixowana, ale to są najbardziej rozpoznawane,..

Btw, tłumaczenie nie jest do końca poprawne,..

~Bad
26-04-2007, 00:53
Dobra, dzieki ?uprzejmosci? samej... Ady ;] Z czystym sumieniem moge powiedziec ze rozumiem Magramiego ''chyba tak on mial''.

Wyzwiska i te sprawy swiadcza tylko o was, ale robia tez dobra zabawe dla osob jak ja ;] Gdyby nie temat o Adzie w zyciu bym w tym temacie nie napisal, bo wstyd (shame on me) ale jak poszlo o kobiety/e to poprostu nie wypadalo milczec ;P

Zeby sie nikt nie czepial ze offtop:
Bijcie sie dalej chlopaki, przynajmniej sie cos na tym forum dzieje ;]

Zal_ludzi_ulicy
26-04-2007, 02:54
Jest to bardzo znany młodzieniec w Niemczech właśnie przez takie o to filmy, zrobił Furore i jest bardzo znany w Niemczach, robi takie filmy specjalnie, ma ich bardzo dużo na koncie. Te i typu "Echte Gangster" może nazwa jest bardzie remixowana, ale to są najbardziej rozpoznawane,..

Btw, tłumaczenie nie jest do końca poprawne,..

GENIALNIE KONSTRUUJESZ ZDANIA GZ!!!

A co do żałosnych noobków co srają po nogach dedem imy. On nie ma shit pvp, poprostu został pingnięty i koniec. Zresztą nie trudno pomyśleć w ten sposób, Vision robi świetne akcje, genialnie rozgrywa Open Battle i nagle pada na 51 noobie z braku pvp? Przełknijcie śline pomyślcie i wtedy napiszcie! Jestem za Dusk ale mam rozum xd???

A wcześniej był jakiś noobek który się lansował że zna Dusk. Więc zdanie do Ciebie: ja znam Twoją mame, nie wierzysz??? ŻAL jeden wielki żal ludzi takich jak ty, znasz to ty swojego wacława, chociaż kto wie.

A cofając się wstecz do Imy. Wierszyk czy też żałosna piosenka hip - złopowa była no po prostu uboga, taka na poziomie ludzi Twojego pokroju czyli: " e ziomek ho na ławke posłuchamy pejjjji, mam na nowym fonie którego zajumałem ziomkowi na PKS". [B]Wiez co się liczy? Smród ludzi ulicy!

Hegemmon
26-04-2007, 03:46
No i moi mili, doigraliście się. Z tego co każdy łatwo może wywnioskować, rozmowa o wojnie Dusk vs. Visions do niczego nie prowadzi, prócz całej masy wulgaryzmów itp.
Sam temat o Furorze jest przesycony tylko i wyłącznie tymi sprawami, toteż z czystym sumieniem mogę go zamknąć, bo nie zakończę tym samym żadnej porządnej dyskusji.
Moim skromnym zdaniem poziom, jaki zaprezentowały w tym temacie obie gildie, świadczy o tym, że ci gracze nadają się jedynie na obicie o kant czterech liter. W tym temacie rozdałem więcej warnów i banów, niż w reszcie tematów z wydarzeń ze światów. Po prostu wstyd patrzeć, jak niski poziom prezentują nasi użytkownicy.

Niniejszym zakładam ban na konwersację o w/w gildiach i wojnie między nimi. Póki co NIE wolno zakładać nowych tematów o świecie Furora. Do kiedy? DO ODWOŁANIA!

Żarty się skończyły a po najsłabszej linii oporu, to pójdę dopiero teraz, bo szkoda czasu na ten temat, skoro tutaj nikt nie uczy się na błędach.
over and out