Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany cd
Ajron 88
10-05-2007, 21:59
poprostu byli ziomkami.mieli inva do mojej chatki ia jak dejw padl to z zawisci mi ja ojebali.i na konec hunta mnei ubili.stracilem all co mialem bo mialem luk i bursty.spadlo all i zachodze do chatki a ona pusta.mam kase na ich dedy i padna chlopacy poczekajcie:cup:
Są ludzie którzy czekają na najmniejsze potknięcia ludzi "nie u władzy" , wystarczy że pożalisz sie takowym , i pewnie zrobią co należy , postaraj sie pogadać z zjebami typu Vaero. Oni jak poczują zapach ofiary (najmniejszy powód) nie odpuszczą.
wojtekzs
10-05-2007, 22:08
Są ludzie którzy czekają na najmniejsze potknięcia ludzi "nie u władzy" , wystarczy że pożalisz sie takowym , i pewnie zrobią co należy , postaraj sie pogadać z zjebami typu Vaero. Oni jak poczują zapach ofiary (najmniejszy powód) nie odpuszczą.
spoko bedzie git.all jest zalatwione zrobie im prawdziwe pa.co ja poradze ze nie mialem uhow zeby uhnac dejwidka.probowalem ubic demona jak najszybciej ale mialem 50 lvl i dejwidek i demon byli na czarnym hp dejw padl pierwszy.......czy za to okrada sie kumpla z all czego mila w domku i na koniec sie go ubija??to musi byc pomszczone.z przykroscia musze stwierdzic ze odchodze z mojej ukochanej galany po 2,5 rocznej grze mialem ty wiele postaci wole no-pvp ale zalatwie sprawy do konca jak cos pisac do mnie <kuba the galana>popatrzycie na ich dedy:evul:
Boltina89
10-05-2007, 23:26
spoko bedzie git.all jest zalatwione zrobie im prawdziwe pa.co ja poradze ze nie mialem uhow zeby uhnac dejwidka.probowalem ubic demona jak najszybciej ale mialem 50 lvl i dejwidek i demon byli na czarnym hp dejw padl pierwszy.......czy za to okrada sie kumpla z all czego mila w domku i na koniec sie go ubija??to musi byc pomszczone.z przykroscia musze stwierdzic ze odchodze z mojej ukochanej galany po 2,5 rocznej grze mialem ty wiele postaci wole no-pvp ale zalatwie sprawy do konca jak cos pisac do mnie <kuba the galana>popatrzycie na ich dedy:evul:
Ja bym wolal abys przeszedl do konkretow,a nie spamowal nas gadkami typu "zalatwie im deda". Mysle, ze ktos kto bedzie chcial ich zabic sie znajdzie, aczkolwiek ubic Dejwa latwo nie bedzie ^.-
~
4 dni temu hacked ^.^ Gdyby nie to, ze Zocha swoj backpack za soba zostawil to na War mialbym Cross Bow, 1000 Boltow, Plate Set, Crocoo Boots,2 mfs, 2 mwall :P Szczodry ten hacker byl
Pozdro,
Boltina/
Żeby tylko nie okazało się ,że z dużej chmury mały deszcz.;)
wojtekzs
11-05-2007, 01:20
Ja bym wolal abys przeszedl do konkretow,a nie spamowal nas gadkami typu "zalatwie im deda". Mysle, ze ktos kto bedzie chcial ich zabic sie znajdzie, aczkolwiek ubic Dejwa latwo nie bedzie ^.-
~
4 dni temu hacked ^.^ Gdyby nie to, ze Zocha swoj backpack za soba zostawil to na War mialbym Cross Bow, 1000 Boltow, Plate Set, Crocoo Boots,2 mfs, 2 mwall :P Szczodry ten hacker byl
Pozdro,
Boltina/
czym ty sie martwisz.kurwa powiedzialem to zrobie i co ty pier...... kogo nie dedzie latwo ubic??dejwidka to sie kur...... mylisz.zobaczycie.i nie wnikajcie.pozdro wam dejwidek and parencikos
czym ty sie martwisz.kurwa powiedzialem to zrobie i co ty pier...... kogo nie dedzie latwo ubic??dejwidka to sie kur...... mylisz.zobaczycie.i nie wnikajcie.pozdro wam dejwidek and parencikos
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, a nie mowilem zebys z nimi nie szedl, ze SD sie nie zwroca, to nie ja pojde "spoko kolesie" to masz tych swoich "spoko kolesi" ojebali Ci domek i zajebali Cie ! rotflll (Adelao zawsze ma racje) a tak apropo napisesz do takiego Camuha ze mu zaplacisz 150k i spokojnie jebna Dejwidka x]
Cataclism
11-05-2007, 13:45
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, a nie mowilem zebys z nimi nie szedl, ze SD sie nie zwroca, to nie ja pojde "spoko kolesie" to masz tych swoich "spoko kolesi" ojebali Ci domek i zajebali Cie ! rotflll (Adelao zawsze ma racje) a tak apropo napisesz do takiego Camuha ze mu zaplacisz 150k i spokojnie jebna Dejwidka x]
nawet mniej ;)
wojtekzs
11-05-2007, 14:46
nawet mniej ;)
nom mam 200k ale nie poswiece ich juz na gre na galanie tylko na PA dla tych wdoch kolesi.zalezy mi na dejwidku.on pierwszy padl raz na demonach teraz padnie drugi raz.mialem pecha adelao ale oni tez,dejw padl stracil aola i blesy ale ja stracilem chatke i eq i mms.X( trudno nie ufajcie im juz.
Ajron 88
11-05-2007, 15:04
1/3 mms , albo nawet 1/4 jak bloker bieże 50 % , niewiem jak wy się tam uamawialiście. :P
nom mam 200k ale nie poswiece ich juz na gre na galanie tylko na PA dla tych wdoch kolesi.zalezy mi na dejwidku.on pierwszy padl raz na demonach teraz padnie drugi raz.mialem pecha adelao ale oni tez,dejw padl stracil aola i blesy ale ja stracilem chatke i eq i mms.X( trudno nie ufajcie im juz.
Wiec nastepnym razem posluchaj "wielkiego" Adelao :P
wojtekzs
11-05-2007, 16:07
1/3 mms , albo nawet 1/4 jak bloker bieże 50 % , niewiem jak wy się tam uamawialiście. :P
ja dalem 20 bp sd i 10 bp uh all lot byl moj wiec nie zadne 1/3 tylko all.ale ooni nie zarobia straca blesy a dejwidek aola8o
ja dalem 20 bp sd i 10 bp uh all lot byl moj wiec nie zadne 1/3 tylko all.ale ooni nie zarobia straca blesy a dejwidek aola8o
Wiec powiedz mi co mial z tego Dejwidek ?x]
Boltina89
11-05-2007, 17:54
Dokladnie :P
Btw Oen,Raltion,Drallan i Sudah made Annihilator Room :P
To ze mogl go ojebac :D:D:D:D
wojtekzs
11-05-2007, 18:00
Adelao prosze Cie jak nie rozumiesz tematu to prosze nie wypowiadaj sie:baby: powiedz czego nie rozumiesz??bo tu nie ma czego rozumiec oni padna i o czym wiecej gadac.temat zamkniety napisze wam jak padna:evul:
O to wlasnie mi chodzi, bo innego wyboru nie widze x]
Kuba~ Dlaczeo ty zamiast spacji robisz . ?
Jeszcze jest motyw szybkiego expa dla brata.
DeJWidEk
11-05-2007, 19:25
14:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dejwidek. He was killed by a demon.
kuba the galana
May 10 2007, 16:48:46 CEST Killed at Level 50 by Parencikos
za to mnie ubil bo dwaj braciszki mieli kickai na moich oczach padl a na koniec kupil blesy i wrocil lotnelismy mms i na koncu mnie ubili.Najlepsze jest to ze w miedzy czasie respa kolesie ojebali moja chatke do ktorej mili inva.kto chce zarobic i ich ubic posze pisac:D
WoWOWW!!! gz nubq nie uhnoles mnie bo masz pvp jak moja babcia, a padles za to ze jak ja z parenem szedlem na hero ty za nami laziles i lales potworki tez.. ( nie sluchales sie) + to ze mnie nie uhnoles.. to byly 2 reasony na twoj ded.
ajajajajaj gdybym wam pokopiowal co on mi pisal..teksty kazdego nooba "dojade cie w rl etc.." zwale mialem z niego w h.. , a to ze nieby kogos na mnie nasylasz to wiesz... pogorsza twoja sytuacje bo na galanie sobie juz nie pograsz.. nie sram sie ciebie.. btw.. nie placz o chate bo miales w niej same tapestry, owoce i kolorowe jajka! nie placz!!!! nic w tej chacie nie miales ciekawego bo nie ufales parenowi:p To na tyle... Bu!!
P.S. twoj ded nie zwrocil mi blessow :D
Dejw~//
DeJWidEk
11-05-2007, 19:34
oni nie potrzebuja wiecej wrogow juz, poza tym nie znasz mnie mialem reason zeby go oje...c , a to ze nie zgodzilem sie na ciebie u mnie w gildii to nie znaczy zebys odrazu mnie oczernial noobie.. tyle expa co stracilem przez to ze mnie nie uhnol to wy chyba nawet nie macie, a jesli nawet to dla was jest cale zycie expienia :D,
co do vaera to on go nie poprosi bo ma od niego hunta, tak to jest z noobami robi se u kazdego problemy
DeJWidEk
11-05-2007, 19:38
Dejwidek to by mial z tego, ze kuba~ chcial tylko zeby mu sie zwrocilo za sdki i uhy, a reszta miala byc moja i parena.. skonczylo sie tak jak sie skonczylo.. trudno , ja sie nie martwie ;D
wojtekzs
11-05-2007, 19:53
oni nie potrzebuja wiecej wrogow juz, poza tym nie znasz mnie mialem reason zeby go oje...c , a to ze nie zgodzilem sie na ciebie u mnie w gildii to nie znaczy zebys odrazu mnie oczernial noobie.. tyle expa co stracilem przez to ze mnie nie uhnol to wy chyba nawet nie macie, a jesli nawet to dla was jest cale zycie expienia :D,
co do vaera to on go nie poprosi bo ma od niego hunta, tak to jest z noobami robi se u kazdego problemy
no w koncu na to czekalemB) piszesz to tylko po to zeby zapomniec o tym jak masz przejebane8o mam twoj adres i sam skasujesz swojego chara 17-latku a twoj 16-letni braciszek tez to zrobi.padles bo masz albo nobiaszczy komp albo ten,lub ze jestes noobem;( az milo bylo patrzec jak 143 najt pada jak szmata.nie sluchalem sie was bo nie mialem takiego zamiaru.a skonczylo sie jak skonczylo.narka nie pisz na tym forum swoich zali dzieciaku.:]
DeJWidEk
11-05-2007, 19:58
no w koncu na to czekalemB) piszesz to tylko po to zeby zapomniec o tym jak masz przejebane8o mam twoj adres i sam skasujesz swojego chara 17-latku a twoj 16-letni braciszek tez to zrobi.padles bo masz albo nobiaszczy komp albo ten,lub ze jestes noobem;( az milo bylo patrzec jak 143 najt pada jak szmata.nie sluchalem sie was bo nie mialem takiego zamiaru.a skonczylo sie jak skonczylo.narka nie pisz na tym forum swoich zali dzieciaku.:]
Yea YEAYEAYA!! jak ja to lubie znow to noobowskie "zjade cie na rl"
ROXX!!! uwazaj lepiej :D
tak ogolnie.. trzeba byc konkretnym debilem, zamulem i noobem zeby wiazac tibie z real :D
nie ma co... zal takich, twoja sprawa.. pokazujesz wlasnie jaki z ciebie maniak i debil..
DeJWidEk
11-05-2007, 20:01
a co do przyjemnosci jak 143 najt pada... to przypomnij sobie jak mnie przepraszales.. i blagales zebym ci nic nie zrobil.. mowiles ze nic nie mogles zrobic ze naprawde przepraaszasz.. lizales dupe ze h..
wojtekzs
11-05-2007, 20:22
a co do przyjemnosci jak 143 najt pada... to przypomnij sobie jak mnie przepraszales.. i blagales zebym ci nic nie zrobil.. mowiles ze nic nie mogles zrobic ze naprawde przepraaszasz.. lizales dupe ze h..
ty mieszam w to rl bo stracilem w huj kasy ktora bym puscil na allegro8o a przypominasz sobie jak plakales ze straciles tyle expa i 100k na blesy i aola az mi sie ciebie zal zrobilo bo grales 24/hzeby wbic ten lvl .nawet do szkoly nie chodziles jak sam mowiles bo musiales odrobic straty.kto tu wiaze rzycie w rl z gra??niby ja??to ty jestes maniakiem i kazdy wie ze myslisz tylko o tym jak tu wbic kolejny lvl swiadcza o tym twoje szybko wbijane lvl.teraz nie bedziesz ich wbijal tylko odrabial straty.a na koniec sam skasujesz chara.prosze nie opowiadaj tu bajek.to jest zalosne;( idz stad:D
Po 1. W dupie to mam , ze nie chcailes dac mi invite do gildi x]
Po 2. nOObem to raczej ty jestes x]
Po 3. Nie chce mi sie grac w ta nudna gra, jak juz wole ciekawsze rzeczy robic zwiazane z nia x]
Po 4. Niby kto oni? rownie dobrze moze zaplacic Xeio i Myrob~ zeby znalezli ekipe ktora nie jest w wojnie i Cie jebnac... ;>
@teraz przejdzmy do rzeczy przez, ktora musze wyjsc i sie porzadnie najebac, KAMIL THE GALANa to co pisesz jest zalosne jak mozna kogos straszyc ze wbijesz mu sie do domu jak ma zmkniete drzwi jest u siebie w miescie (chyba ma kolegow) no i ty nie masz nawet 18 lat -,- a jedziesz na kogos wiek x]
P.s I jeszcze jedno jaki inters mial w tym Kamil~ ze mialo mu sie zwrocic tylko za sd ? -,- x)
DeJWidEk
11-05-2007, 20:52
ty mieszam w to rl bo stracilem w huj kasy ktora bym puscil na allegro8o a przypominasz sobie jak plakales ze straciles tyle expa i 100k na blesy i aola az mi sie ciebie zal zrobilo bo grales 24/hzeby wbic ten lvl .nawet do szkoly nie chodziles jak sam mowiles bo musiales odrobic straty.kto tu wiaze rzycie w rl z gra??niby ja??to ty jestes maniakiem i kazdy wie ze myslisz tylko o tym jak tu wbic kolejny lvl swiadcza o tym twoje szybko wbijane lvl.teraz nie bedziesz ich wbijal tylko odrabial straty.a na koniec sam skasujesz chara.prosze nie opowiadaj tu bajek.to jest zalosne;( idz stad:D
gdybym gral 24h dziennieto bym robil lvl dziennie, nie chodzilem do szkoly bo bylo wolne lajzo, i mam na ciebie wyje.. ne bo za takie wiozanie rl z tibia mozna po pizdzie, podejdz to zobaczysz nie bede sie z toba wiecej klucil bo zal czasu
ZAL, ZAL , ZAL!!! ! czlowieku pomysl nad soba
Dejwidek to maniak, ja tez mialem taki okres ze expilem jak glupi, ale szybko mi sie znbudzilo. Podziwiam go za to ze potrafi tyle polowac knightem ;) Kuba powiedz mi jakis Ty miales w tym interes? Idziesz z nimi na demony, i dostajesz loot, ktory Ci zwroci za uhy i sdki, a co jezeli poleci MMS i Mpa? Ty dostajesz MMSa a oni biora Mpa tak? To sie nazywanie wchodzenie w dupe, bo ja nie widze zadnej korzysci dla CIebie, a te sdki lepiej juz bylo sprzedac i manasy kupic na szybki exp.
@Dejwidek
Moze i Vaero go huntuje, ale co stoi na przeszkodzie zeby sie do was doczepil? nie wiem jakie sa relacje miedzy wami, jednak na wszystkich trzeba uwazac. To jest Galana;)
Boltina89
11-05-2007, 21:02
To, ze tyle gra to jego sprawa. Chce byc dobry w te gre, to mu tego nie zabraniaj. Nie groz mu na rl, bo to kojeny rodzial ksiazki pod tytulem Zal.pl (jakze uwielbianym przez polskich noobikow)
Dejwidek nie zrobil moze poprawnie, patrzac jednak na lvl, na rzeczy, ktore robili inni (o duzo mniejszym lvlu) playersi, to wcale nie jest to wielka zbrodnia. Moze wyczail nooba, na ktorym zrobil dobry interes. Jego sprawa, a Ty nie powinies mu grozic konsekwencjami w rl zyciu. Bo to zalosne. Jego wiek tez ma sie do tego jak piernik do wiatraka.
Pozdro,
Boltina/
Poznanski Rycerz
11-05-2007, 21:12
Poznan Wierzbięcice 11. Prosze o wpieprz od wojtasa.
Frajerze, nie mieszaj real z tibia, widac ze tak cie zmaniaczylo, ze na rl juz chcesz, przyjedz d0 mnie ^^. Nawet lizales pupke w tym celu
Dejwidek
To ile expi dejwi, to was gowno obchodzi. Moze grac tyle ile chce, przynajmniej nikomu na rl nie grozi. Graj dalej, oni cie poki co nie rusza, wola se lyknac kase a cie nie zabijac, tylko powiedziec tobie payment xD
Boltina89
11-05-2007, 21:14
Poznan Wierzbięcice 11. Prosze o wpieprz od wojtasa.
xD
Wierzbiecice, Wilda wiiisz =]
Ojciec mial tam mieszkanie, to czasami tam nocowalem ^.-
Dejwidka gra nie powinna nikogo obchodzic. To jego zycie, jego szkola, jego gra i jego lvl :P
Poznanski Rycerz
11-05-2007, 21:16
Wilda pany reszta to banany xD
Obok salonu plusa, latwiej ci bedzie dojecach...
Dejwidek nie dostanie uwierz mi :) Znam go i Parena od kiedy stworzyli postacie
Btw. Plac sobie komu chcesz tak ci to nic nie da, zaplacisz i cie ojebia tak sie skonczy ^^ Skoro teraz nie masz kumpli kto(rz/z)y byliby w stanie ci pomuc to to ze komus zaplacisz nic ci nie da :)
wojtekzs
11-05-2007, 21:43
Po 1. W dupie to mam , ze nie chcailes dac mi invite do gildi x]
Po 2. nOObem to raczej ty jestes x]
Po 3. Nie chce mi sie grac w ta nudna gra, jak juz wole ciekawsze rzeczy robic zwiazane z nia x]
Po 4. Niby kto oni? rownie dobrze moze zaplacic Xeio i Myrob~ zeby znalezli ekipe ktora nie jest w wojnie i Cie jebnac... ;>
@teraz przejdzmy do rzeczy przez, ktora musze wyjsc i sie porzadnie najebac, KAMIL THE GALANa to co pisesz jest zalosne jak mozna kogos straszyc ze wbijesz mu sie do domu jak ma zmkniete drzwi jest u siebie w miescie (chyba ma kolegow) no i ty nie masz nawet 18 lat -,- a jedziesz na kogos wiek x]
P.s I jeszcze jedno jaki inters mial w tym Kamil~ ze mialo mu sie zwrocic tylko za sd ? -,- x)
Nie bede nikomu tlumaczyl ze ile mam lat.napisalem maturke i mam wyjebane i niby kto ma mi zabronic wjechac mu na chate jak zajebal mi kase na okolo 200zl??zabronicie mi??ja nie zawalam szkoly i ja skonczylem.nie lizcie mu dupy.co z tego ze ma 142 lvl znajda sie ludzie na jego przed moim dedem exiwowali pol galany tak sie srali zeby nikt nie przyszedl.nie mozecie poczekac i dac mi czas zeby ich ubito a na konec zebym ich dopadl w rl mam ich adres i nic im nie zrobie tylko wyciagne pass wiec czego sie bac;( im sie nic nie stanie a postacie tylko zastana skasowane.mowcie co chcecie.czas pokaze:evul:
Poznanski Rycerz
11-05-2007, 21:53
Jakby mi przyszedl SAM taki frajer jak ty to bym zalozyl swoje rekawice i bym ci lomot taki dal ^^,
Gadasz jak 12 latek, mam nadzieje ze do mnie przyjedziesz, jestem kuzynem Dejwida
wojtekzs
11-05-2007, 22:05
Jakby mi przyszedl SAM taki frajer jak ty to bym zalozyl swoje rekawice i bym ci lomot taki dal ^^,
Gadasz jak 12 latek, mam nadzieje ze do mnie przyjedziesz, jestem kuzynem Dejwida
chlopaczku kto z toba rozmawia??nie dal bys rady zbulwersowany 12 latku:baby: przepraszam rycerzyku:D jaki ty jestes odwazny na tym forum:confused: nie w*******aj mi sie w droge.nara frajerze
Nie bede nikomu tlumaczyl ze ile mam lat.napisalem maturke i mam wyjebane i niby kto ma mi zabronic wjechac mu na chate jak zajebal mi kase na okolo 200zl??zabronicie mi??ja nie zawalam szkoly i ja skonczylem.nie lizcie mu dupy.co z tego ze ma 142 lvl znajda sie ludzie na jego przed moim dedem exiwowali pol galany tak sie srali zeby nikt nie przyszedl.nie mozecie poczekac i dac mi czas zeby ich ubito a na konec zebym ich dopadl w rl mam ich adres i nic im nie zrobie tylko wyciagne pass wiec czego sie bac;( im sie nic nie stanie a postacie tylko zastana skasowane.mowcie co chcecie.czas pokaze:evul:
br?:baby:
:D :D :D
Poznanski Rycerz
11-05-2007, 22:13
Wojtus
Dalem ci moj adres. Co za problem dla takiego kozaka silacza strong mana jak ty? O frustracji ty sie nie wypowiadaj, niech matka ci tylko sznurowadla zawiaze przed wyjsciem bo pozniej sie wywrocisz i bedzie kolanko krwawic ;(. Zgol swoj mleczny mlodzienczy was :!
wojtekzs
11-05-2007, 22:25
Wojtus
Dalem ci moj adres. Co za problem dla takiego kozaka silacza strong mana jak ty? O frustracji ty sie nie wypowiadaj, niech matka ci tylko sznurowadla zawiaze przed wyjsciem bo pozniej sie wywrocisz i bedzie kolanko krwawic ;(. Zgol swoj mleczny mlodzienczy was :!
i kto tu jest dzieciakiem??na starych siada.nie zmieniaj tematu koles nie bede tracil wahy do samochodu zeby dopasc jakiegos gowniaza ktory mi nic nei zrobil ja poprostu chce odzyskac swoja kase.nie pisz tu.zamulasz;(
Poznanski Rycerz
11-05-2007, 22:27
Jakbys byl troche madry to bys wiedzial ze nie najezdzam na stara tylko METAFORA
MAMA CI WIAZE BUTY - dotyczy twojego dziecinnego zachowania kumasz baze?
No strac ta benzyne xD
@ ten kozak co maturke skonczyl...
Zapraszam do wroclawia jak chesz sie zierzyc z 17 latkiem obiecuje ci ze bedziesz potem zalowal... przestan kozaczyc i opusc to miejsce bo jak byc moze zauwazyles <po maturze moze sie zdarzyc> to nikt cie tu nie chce i nikt cie nie popiera nie komentuje tego co zrobil dejwidek jego sprawa nie lize mu dupy bo nie musze - nie jestem tak do tylu z lvl - po prostu zrob to dla dobra narodu i opusc to miejsce a jak masz zamiar komus wpasc i zrobic to tamto to tymi postami zostawiasz slady... i potem bedzie ze pobicie od goscia z takiego ip - zastanow sie nad tym <i blagam odejdz>X(
wojtekzs
11-05-2007, 23:44
@ ten kozak co maturke skonczyl...
Zapraszam do wroclawia jak chesz sie zierzyc z 17 latkiem obiecuje ci ze bedziesz potem zalowal... przestan kozaczyc i opusc to miejsce bo jak byc moze zauwazyles <po maturze moze sie zdarzyc> to nikt cie tu nie chce i nikt cie nie popiera nie komentuje tego co zrobil dejwidek jego sprawa nie lize mu dupy bo nie musze - nie jestem tak do tylu z lvl - po prostu zrob to dla dobra narodu i opusc to miejsce a jak masz zamiar komus wpasc i zrobic to tamto to tymi postami zostawiasz slady... i potem bedzie ze pobicie od goscia z takiego ip - zastanow sie nad tym <i blagam odejdz>X(
nie bedzie pobiciaB) a ip mam zmienne lolku w policji to ty nie bedziesz pracowal.zebyscie sie nie zdziwili.powtarzam poczekajcie.......:evul:
bym cos napisal ale sie boje rl huntem :p
Spells0n
12-05-2007, 00:01
Naprawde zalosne ... wogole nie rozumiem jak mozna kogos straszyc wjazdem na rl lol ...
Ale i tak jest glownie tak ze ten kto straszy ze wpadnie do kogos na rl to i tak nie wpada =)
Zastanowcie sie czasem co wy mowicie bo to naprawde zalosne...
Ajron 88
12-05-2007, 00:03
Ludize uspokójcie sie..
1@
Nie o*******a sie komuś domu za to że cie nie uchnoł jak miałeś kicka (nie każdy ma uh'a przysobie , nie każdy ma je otrwarte / na hotkeyu , bywa).
2@
Nigdy sie nie wjeżdża do nieznajomego na chate , człowiek na swoim terenie = człowiek nieobliczalny, tak zarobiłem pierwszą kose pod żebro.
3@
Da się wynająć Hitman'ów na Galanie bez ryzyka bycia ojebanym wystarczy obrotny język.
podpisano , człowiek świeżo po piątkowej imprezie.. a jak wy spędziliście piątkowe wieczory ?
wojtekzs
12-05-2007, 00:06
Naprawde zalosne ... wogole nie rozumiem jak mozna kogos straszyc wjazdem na rl lol ...
Ale i tak jest glownie tak ze ten kto straszy ze wpadnie do kogos na rl to i tak nie wpada =)
Zastanowcie sie czasem co wy mowicie bo to naprawde zalosne...
masz racje GLOWNIE TAK JEST ze nikt nie wpada ale w tym przypadku jest inaczej:evul:pierwsze zajme sie tym aby padli w grze a potem zajme sie nimi:cup: no dalej co teraz powiedzie loki z galany.slucham8o
Ludize uspokójcie sie..
podpisano , człowiek świeżo po piątkowej imprezie.. a jak wy spędziliście piątkowe wieczory ?
Cos szybko ta impreza sie skonczyla... we wrocku pogoda kiepska kluby tez cienkie wiec nie ma gdzie isc...
masz racje GLOWNIE TAK JEST ze nikt nie wpada ale w tym przypadku jest inaczej:evul:pierwsze zajme sie tym aby padli w grze a potem zajme sie nimi:cup: no dalej co teraz powiedzie loki z galany.slucham8o
Sledze to od jakichs 3 stron i sie jednak wypowiem...
Zal....
@Ajron~ ty mnie nie draznij piwa mi przyslij i fajki najlepiej:>
@Zimpa~ dobry klub to miejsce gdzie jest piwo.. wiecej potrzeba do szczescia?(moze poza "Turystkami :D"
Cataclism
12-05-2007, 01:18
z tego co wiem i tak padniesz ;p
PS. nawet nie przez hwl ;pp
Ja zajebiscie -.- tak jak 4 poprzednie leze w lozku bez ruchu poniewaz mam cos z biodrem -.-'
Cos szybko ta impreza sie skonczyla... we wrocku pogoda kiepska kluby tez cienkie wiec nie ma gdzie isc...
Pierdolisz Alibi jest oke :D Jedyny klub jakiego nie polecam do szuflada :D Dostalem tam prawie wjeba, a Sni-nji podczas spotkania Preliator Noxis wyladowa z Szuflady do szpitala :D To sie nazywa dreszczyk emocji :P
Btw Zimp ja sie teraz wybieram na Juwenalia :D bodajze 18 po maturze odrazu jade :)
@Kuba
Jezeli tak ograniczony intelektualnie "licealista" jak Ty zda mature, a mi sie nie powiedzie, to sie chyba rzuce z mostu, badz wbije sobie procesor w tetnice :|
@Ajron
Ja sie dopiero jutro bawie, Krupnik przywiozl litra spirolu (przynajmniej mial to zrobic), i bedziemy opijac moje prawko :D:D
Ajron 88
12-05-2007, 02:55
Nie jestem fanem zabywy w klubach , a takich nie lamerskich - dyskotekowych nie ma w Kluczborku więc zostaje domówka , plener lub menelska mordownia, z trojga dostępnych stawiam na plener, zapewnia najwięcej emocji różnego rodzaju (domówki zawsze kończą się tak samo xD), pozatym nie mam w zwyczaju siedzieć na imprezach do późnej nocy, bo zwykle zabawa kończy się po 22 do max 23 , później to ludzie mają "ciche chwile" i łączą się w pary lub grópy "bardziej pianych od innych" i niezabardzo jest co robić (maniur mam dosyć permamentnie). No i oczywiście głównym powodem moich wczesnych powrotów jest to że obiecałem matce trzymać fason przynajmniej do dni Kluczborka, wtedy znowu dam upust mojej pijackiej naturze i będe zalewał się do nieprzytomności.. niesety w zubożałym już towarzystwie (ach ta emigracja :( ).
oke kończe smuty informacją z galany , pare osób z MaDhouse/HWL śmigało pod depo w ankh z tego co słyszałem rozgrzewali się do walki ale VO z przyczyn niewiadomych nie podjeło wyzwania , informacja przyszła z ust osoby nie wtajemniczonej w konflikt więc może mijać się z prawdą.
pzdr.
@Ascario
Ja ostatnio sie bawie codziennie , trzy razy robiliśmy "pożegnalnego" grilla dla Nihell'a , oczywiście mocno zakrapianego.. najlepiej było za trzecim razem , wtrorek , środek tygodnia , 18:00 , telefon od Nihell'a "wyciągaj grilla i szoruj ruszt, idzemy do Pająka na działke bo jutro wyjeżdżam" Ja : "pokórwiło cie ? środek tygodnia , jutro zaliczam 2 przedmioty" Nihell "spoko wypijemy po piwie na poprawe trawienia" , finał ? Do domu prawie że na czterech kończynach wrócilem + nie poszedłem do szkoły.."chory" byłem ;)
No cóż życie.. trzeba je kochać <3
To ze mam nerwowe chwile z dejwidkiem to inna sprawa ale nigdy nie zamierzalem go ubic nie wciskaj mi dziecka w brzuch...
@Ascario
Alibi to teraz bardziej klub seniora sie zrobil... a przynajmniej tak ostatnie 2 razy trafilem
Haha bo polowa wroclawskich studentow wyleciala przed 1 sesja :D We wro nie mozna narzekac na brak clubow, co najwyzej na ceny piwa :D ale zawsze mozna sobie jebnac naleweczke przed ;)
z tego co wiem i tak padniesz ;p
PS. nawet nie przez hwl ;pp
Z całym szacunkiem reaktywacja hwl jest idiotyczna, od momentu kiedy powstało wszystko się rozłamało w pół, a nawet na mniejsze części i nazywanie się HWL jest delikatnie mówiąc dziwne. Hwl to przeszłość.
Ajron 88
12-05-2007, 13:35
Nie jestem pewien , ale czy to nie Keekz założył pierwsze HWL ? :D
@up: Mi się zawsze wydawało że Nuskei ;>
Cataclism
12-05-2007, 13:40
a moze poprostu podoba mi sie taka nazwa ? czy sie bedzie nazywac corentiros czy hwl czy RoA czy ppg kogo to interesuje lol
Ajron 88
12-05-2007, 13:42
nienienienienienie , to musiał być Keekz, przypomina mi sie jak zrobił temat na forum jak nie może tolerować tego co zrobił Konda Rivenn'owi , pamiętam że przez jakiś czas po założeniu gildii nawet Rivenn nie dołączał do niej ,zawsze sie śmiałem z tego faktu..
TAK to był Keekz :D
Poznanski Rycerz
12-05-2007, 13:43
Na bank Keekz
Pozniej inva dostal Rivenn, a po jakims czasie podochodzili Nuskei'e, czyli wiara ktora zawsze byla przeciw kondonowi.
Jednak nazwa HWL jest częścią historii Galany, obecnie. ;P
Cataclism
12-05-2007, 13:51
Jednak nazwa HWL jest częścią historii Galany, obecnie. ;P
to straszne naprawde ? powiedz mi jak to bylo bo nigdy nie bylem w hwl ;/
to straszne naprawde ? powiedz mi jak to bylo bo nigdy nie bylem w hwl ;/
Ale masz argument... "to straszne"
a taki intelektualista ;*
Doskonale wiemy że tu nie chodzi czy byłeś czy nie. Ta ekipa się rozłamała i nie powinno to być hwl IMHO :p
Ale w sumie to nie mój interes, tylko wyraziłem swą opinię ;P
Ale masz argument... "to straszne"
a taki intelektualista ;*
Doskonale wiemy że tu nie chodzi czy byłeś czy nie. Ta ekipa się rozłamała i nie powinno to być hwl IMHO :p
Ale w sumie to nie mój interes, tylko wyraziłem swą opinię ;P
zaraz Ci jeszcze powie ze jestes pusty ;pp
Poznanski Rycerz
12-05-2007, 16:22
JEsus, byl czescia HWL wiec ma prawo zalozyc taka gildie, nikt nie zalozyl takiej gildi wiec siarap. moze nawet nazwac gildie PATRIOTS - HAIL!
Doszły mnie słuchy, że Ascario jest hunted.
Nie musisz tego mowic na forum, nie przejmuj sie. to na pewno nie jest twoja sprawa
aragorn uczciwy
12-05-2007, 19:12
@Kuba
I co padl juz Dejwidek..? xD Heh To bylo pewne ze mowisz glupoty xD
Ps. HWL- How We Lole i zalozyl to Fajkowy-Lolus a nie Keekz xD Hehehe ;]:)
wojtekzs
12-05-2007, 19:53
@Kuba
I co padl juz Dejwidek..? xD Heh To bylo pewne ze mowisz glupoty xD
Ps. HWL- How We Lole i zalozyl to Fajkowy-Lolus a nie Keekz xD Hehehe ;]:)
ncX( poczekaj cierpiliwie:evul:
Parencikos
12-05-2007, 20:34
ncX( poczekaj cierpiliwie:evul:
GL nuber ;>
Boltina89
12-05-2007, 22:28
Na forum Tibia.com jakis noobek zrobil post, w ktorym mowa kto jest wiekszym gangsterem - Rostek-Horn vs Xendyn. Proponuje bys zglosil swoja kandydature wtedy zamiast bad boysami nazwiecie sie Ed,Edd i Eddy ^.-
Galana SuX - nudy, wczoraj zebrala sie nasza ekipka, co bylo milym zaskoczeniem. Niestety (dla nas) wiekszym zaskoczeniem okazalo sie byc to, ze naszych Visa Vi nie bylo w danej chwili przy komputerze ;p Widac, ze wojna potrafi uczyc ^.- (nauczyc)
Jak mija weekend?
Pozdro,
Boltina/
Jak mija weekend?
Pozdro,
Boltina/
Zajebiscie jeszcze tylko 2 dni i bd mogl wstac z lozka <jupi> ale wf nie mam do konca roku =/ i w wakacje nie moge do roboty =/
EDIT:
Troche widomosci:
Albicelestyn
May 11 2007, 11:39:51 CEST Killed at Level 104 by Yautimor
xD Idelany trap czy kick?
Gildii hwl na pewno nie zalozyl keekz , dokladnie nie pamietam kto to zrobil ale pamietam pierwszych membersow , gildia hwl na poczatku miala z 5 membersow dopiero potem sie rozrosla (po jakims tygodniu czy 2) a pierwszymi membersami byli nuskei fenix wings huibert icarus ( o ile dobrze pamietam) no a potem reszta juz dolaczyla
ja bylem chyba 5 membersem :p
Poznanski Rycerz
13-05-2007, 12:01
KEEKZ ja zalozyl do cholery,
Huibert to byl moj wtedy znajomy i po jakims czasie na pohu ze mna expil i patrze ze on z HWL. KEEKZ BYL PIERWSZY i zaprosil tych zawsze anty konda, rozrosla sie po kilku udanych masslogach.
Ok wrocilem, czlowiek ledwo zyje wchodzi na to jebniete forum i sie zalamuje, przez jakiegos imbecyla "kamila~" jak na moj gust wydaje mi sie ze ktos robi sobie poprostu jaja, albo jest na tyle glupi, ze pisze takie cos -,- :((((((((((((
KEEKZ ja zalozyl do cholery,
Huibert to byl moj wtedy znajomy i po jakims czasie na pohu ze mna expil i patrze ze on z HWL. KEEKZ BYL PIERWSZY i zaprosil tych zawsze anty konda, rozrosla sie po kilku udanych masslogach.
od tego sie nawet chyba zaczelo o ile pamietam, ze keekz w obronie kogos (nie pamietam kogo) zaatakowal konde, i wtedy sie zrobil rozlam w patriotsach z czego powstalo hwl, ktre zalozyl keekz.. ale moge sie mylic ;d
Poznanski Rycerz
13-05-2007, 13:49
Patrz
Keekz bronil kogos i padl od kondy wtedy, pozniej rivenn chcial zabic albo nawet zabil rl brata Malia Akrwin, wtedy kondon wpadl w furie i zabil rivenn'a xD
keekz stanal w obronie rivenna
Keekz założył gildie z Rivenn'em :). A Rivenn chciał zabić brata Lady Jah, ona broniła brata i atakowała Rivenn'a to on się przerzucił na nią.
Btw ilu maturzystów 2007 tu mamy? ;) I jak wam poszło?
Polski byl ostry... czytanie ze zrozumieniem, nie wiem kto takie pytania wymyslil :P ale chwilami nie wiedzialem co sie dzieje....
Reszta jakos poszla i nie bylo tak zle;)
Wie ktos co przyniesie letnie update? Osobiscie slyszalem cos o nowej profesji choc niewiem czy jest to prawda.
x]
Name: Adelao
May 13 2007, 15:25:20 CEST Killed at Level 63 by Xeio
Allegro.pl wita x], ale noob w huj 3 razy ue walil i nie mogl mnie zabic.
Wie ktos co przyniesie letnie update? Osobiscie slyszalem cos o nowej profesji choc niewiem czy jest to prawda.
troche jest w najnowszym newsie na tibia.pl i tibia.com ale ta nie dziala. nowe miasto, lodowe tereny, o reszczcie pewnie nikt nie wie, wiec nie wiem skad mogles slyszec o nowej profesji ;p
troche jest w najnowszym newsie na tibia.pl i tibia.com ale ta nie dziala. nowe miasto, lodowe tereny, o reszczcie pewnie nikt nie wie, wiec nie wiem skad mogles slyszec o nowej profesji ;p
Jest takie cos jak plotki :P Soft boots in allegro :PP I jak ktos potrzebuje rzeczy do assassina to trade forum :P
Marowakk
13-05-2007, 17:21
x]
Zgadzam sie
Żeby zabijac 10 lvl .
2 razy nie trafił z visa we mnie
Polski byl ostry... czytanie ze zrozumieniem, nie wiem kto takie pytania wymyslil :P ale chwilami nie wiedzialem co sie dzieje....
Fakt czytanie ze zrozumieniem też mi nie przypadło do gustu. A temat na wypracowanie też świetnie nie były, ale 2 mi jednak leżał to go wziełem. Pochwalcie się jakie tematy braliście! A reszta przedmiotów? ;)
@ Topic
Tibia już dawno straciła urok. Rozumiem zabawa jest przy pvp. Ale to niech se idą na wojne i walczą uczciwie. Dlatego coraz więcej osób wybiera inne gry mmorpg. Ja szykuje się już na powrót do WoWa po maturze.
wilderwein
13-05-2007, 20:16
yea, polak sux ;P
angol i wos lajt :P
ps. jest teraz randompk na galanie ?:P
No pisal ci adelao e xeio go random...
A mialem napisac to: Szalony spirytus hacked...
wojtekzs
13-05-2007, 21:18
x]
hahahaha i tak to sie robi wszechwiedzacy adelao jak sam mowiles:cup:
http://www.allegro.pl/item194374312_130ek_zvenger_130dni_paccgalana.html
LoL ci hakerzy sa coraz bardziej pomyslowi xD
A mialem napisac to: Szalony spirytus hacked...
ehh jakaś pizda nie umiała sie zająć postacią =/
hahahaha i tak to sie robi wszechwiedzacy adelao jak sam mowiles:cup:
Co sie robi ?
wojtekzs
14-05-2007, 11:19
Co sie robi ?
mowiliscie ze nie da sie oplacic szedow.jak oni juz za nic ubijaja z nudow.ten serwer nie ma przyszlosci;(
Ps:10:12 You see yourself. You are a royal paladin. You are Apprentice of the Titan Squad (Maffer).level 49 dejwidek tym charem tez mam hunted??hahahah:cup:
Trialowiec
14-05-2007, 12:03
Dostalem tam prawie wjeba, a Sni-nji podczas spotkania Preliator Noxis wyladowa z Szuflady do szpitala :D
Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =)
@Zimpa... zlapales tego kolesia od addon stuffu online?
wojtekzs
14-05-2007, 12:11
Co za debil....
Poczules sie lepiej??to czemu sam nie grasz??boisz sie deda?:cup:
Ajron 88
14-05-2007, 12:33
Poczules sie lepiej??to czemu sam nie grasz??boisz sie deda?:cup:
Co jak co ale na Ascario mi nie wjeżdżaj , kiedy ty wypełzałeś z rooka tylko po to żeby żebrać i blokować wejście do depo w carlin , Ascario szedł na pewną śmierć byle tylko pomóc czy pomścić kolegów.
I pamiętaj , inaczej sie pada levelem 49 , inaczej 100+.
mowiliscie ze nie da sie oplacic szedow.jak oni juz za nic ubijaja z nudow.ten serwer nie ma przyszlosci;(
Ps:10:12 You see yourself. You are a royal paladin. You are Apprentice of the Titan Squad (Maffer).level 49 dejwidek tym charem tez mam hunted??hahahah:cup:
Rotfl, gdzie ja tak napisalem, ze Szwedzi nie zabijaja za kase i random ? -.- WOW, skad wiesz ze ten serv nie ma przyszlosci zejbisty jestes !!
Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =) [QUOTE]
Jasne :) Ty nie dostaniesz po pysku, gdyz jestes śląskim kozakiem :)
[QUOTE=wojtekzs;1430455]Poczules sie lepiej??to czemu sam nie grasz??boisz sie deda?:cup:
No Ty raczey nic nie mozesz mi zrobic ;)
wojtekzs
14-05-2007, 13:07
Co jak co ale na Ascario mi nie wjeżdżaj , kiedy ty wypełzałeś z rooka tylko po to żeby żebrać i blokować wejście do depo w carlin , Ascario szedł na pewną śmierć byle tylko pomóc czy pomścić kolegów.
I pamiętaj , inaczej sie pada levelem 49 , inaczej 100+.
jak ktos na mnie wlazi to nie bede milaczal.proste
wojtekzs
14-05-2007, 13:08
[QUOTE=Trialowiec;1430448]Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =) [QUOTE]
No Ty raczey nic nie mozesz mi zrobic ;)
A czemu mialbym Ci cos robic??nic mi nie zrobiles i tak samo nie jak ja chcesz ubic dejwidka
wojtekzs
14-05-2007, 13:09
[QUOTE=wojtekzs;1430484][QUOTE=Ascario;1430477][QUOTE=Trialowiec;1430448]Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =)
sprostuje tak samo jak ja chcesz to zrobic
Poznanski Rycerz
14-05-2007, 13:22
Wojtez wiesz co to maffer? -.- Idiota kseruje podpisy, zero. Naucz sie edytowac posty
Trialowiec
Ty cos o tym wiesz na pewno-,-. Tyle razy to slyszales ze...
Ja chce ubic Dejwidka? :D Cos Ci sie ubzdurało chyba :) Gdybym chcial to zrobic, to napewno Tobie bym powiedzial, liczac na wsparcie z Twojej strony oczywiscie:)
Ajron 88
14-05-2007, 16:03
jak ktos na mnie wlazi to nie bede milaczal.proste
Wjechac na kogos tez mozesz oczywscie , ale nie pierdol o kims glopot ze sie niby boi , proste.
Masz cos do slaskich kozakow? -.- :P
Ogolnie to widze ze standardowo na forum napieprzone kolejne 10 stron o tym jaki to "ja jestem mocny a on nie wie kogo uje*al".
Xeio ostatnio leje kogo popadnie... Skad ten koles sie w ogole wzial?:/
Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =)
@Zimpa... zlapales tego kolesia od addon stuffu online?
Nie czeski film;/
Poznanski Rycerz
14-05-2007, 19:19
Z nudow wpadl mi pomysl zeby zabic Xeio. Ktos by szedl?
Szkur.. znowu hakerzy atakują ?? :/
Tibia off.. strona off..
Jeszcze kurewski net mnie rozłączył i padłem :| co za zajebisty dzień
Lord Hybrid
14-05-2007, 21:24
Hehe wpierdol w RL za tibie lol!!! =) jakie dzieci =)
jesteście pałki i psitki a jak komuś nie pasuje to zapraszam
01-140 Warszawa
Bemowo DS4
ul. kaliskiego 11A
pokój 311/3 -->> prosić Hybrida
PS. wojtekzs to ciota =)
01-140 Warszawa
Bemowo DS4
ul. kaliskiego 11A
PS. wojtekzs to ciota =)
Moze ja wpadne naber?:>
Za jakies 2 miechy lece do polski przez wa-we do lodzi.... Piwo?:>
Fabolous
14-05-2007, 22:31
Informacja ,która chyba ucieszy większa rzeszę tutaj piszaących.
Yuperdo
May 14 2007, 20:48:01 CEST Killed at Level 129 by Xeio
and by Rica Thim
Co do tegotam co linka daje to zauwaz ze lovize i team tez uzywali dzialajacej wersji i nagle zonk...
@Yuperdo
ja sie zastanawiam nad wlasciwym reasonem bo chyba nie padl tylko dla przyjemnosci wiekszosci galany
wojtekzs
15-05-2007, 00:30
01-140 Warszawa
Bemowo DS4
ul. kaliskiego 11A
PS. wojtekzs to ciota =)
ktory to owner taki odwazny??po samych twoich wypowiedziach swiadczy ze masz mleko pod nosem.hmm zapisze przyda sie moze po drodze wpadne frajerze.cya rl:cup: next plz
Dawidoseczek
15-05-2007, 00:35
Keekz'Lorenzo :
May 14 2007, 23:21:11 CEST Killed at Level 141 by Levandero Gamblino
and by Ziba Elmo
Lord Hybrid
15-05-2007, 01:00
ktory to owner taki odwazny??po samych twoich wypowiedziach swiadczy ze masz mleko pod nosem.hmm zapisze przyda sie moze po drodze wpadne frajerze.cya rl:cup: next plz
pij mleko będziesz wielki!! =) i zapraszam szmato
Ajron 88
15-05-2007, 01:24
Widziałem sporo HWL online , w sile dóch knightów i czworo sorców , mniej troche VO , jakiś battle sie szykuje czy coś już sie działo ? :D
How We Livin + Aeternum Vale
Levandero Gamblino
May 14 2007, 23:32:54 CEST Killed at Level 141 by Dredz
Chazed
May 14 2007, 23:42:20 CEST Killed at Level 117 by Zocha Hydraulik
Gaostic
May 14 2007, 23:40:16 CEST Killed at Level 109 by Vaero
Ventio Obscurum
Aylitha
May 15 2007, 00:10:40 CEST Killed at Level 148 by Catrishia
and by Gaostic
Keekz'Lorenzo
and by Ziba Elmo
lolercopter edit :
Właśnie widze Lutore w Aeternum Vale , z tego co pamiętam doszedł on do VO po tym jak zabił go Camuh (miał na nim fraga) a tersas prosze jaka zmiana, kolejna szarada z ownerami czy jakiś inny równie ważny powód ? :D
btw. Któraś ze stron nagrywała film ? z śmierci Keekza i póżniejszej Levan~ ?
wojtekzs
15-05-2007, 01:30
Keekz'Lorenzo :
and by Ziba Elmo
no szmato logaj sie.to padniesz.bo juz masz hunted.jak obejzysz film to zobaczysz jak aylithia padla.prawie ja dobilem ciebie tez dobije.rox sd
wojtekzs
15-05-2007, 01:36
00:11 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Aylitha. She was killed by Gaostic.
You recognize Milten Seavus. He was killed by Camuh.
You recognize Vaero. He was killed by Camuh.
00:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Thariando Serez. He was killed by Zocha Hydraulik.
00:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Aliesha. She was killed by Zocha Hydraulik.
Cataclism
15-05-2007, 01:49
fagi przez hwl itd:
Aylitha
May 15 2007, 00:10:40 CEST Killed at Level 148 by Catrishia and by Gaostic
Dredz
May 14 2007, 23:40:39 CEST Killed at Level 121 by Sir Babolek and by Xolidore
Vaero
May 15 2007, 00:06:34 CEST Killed at Level 110 by Camuh
Grudgiie
May 14 2007, 23:31:44 CEST Killed at Level 122 by Sir Babolek and by Gaostic
Rostek-Horn
May 14 2007, 23:40:16 CEST Killed at Level 89 by Sir Babolek
Zocha Hydraulik
May 15 2007, 00:03:21 CEST Killed at Level 107 by Malakas
Keekz'Lorenzo
May 14 2007, 23:21:11 CEST Killed at Level 141 by Levandero Gamblino and by Ziba Elmo
fragi przez VO
Levandero Gamblino
Chazed
Gaostic
Lutore
May 15 2007, 00:28:44 CEST Killed at Level 135 by Keekz'Lorenzo and by Vaero
Xolidore
May 15 2007, 00:25:56 CEST Killed at Level 72 by Grudgiie and by Keekz'Lorenzo
Weidar
May 15 2007, 00:27:48 CEST Killed at Level 76 by Grudgiie and by Vaero
Ajron 88
15-05-2007, 01:50
Nie edytowalem powyzszego zeby nie robic balaganu, z tego co sie dowiedzialem na szybko Keekz wlaczyl kamerke po jego smierci (zimna krew) , ma na niej kilka fragow.
Jesli ktos chce zobaczyc cos czego na galanie nie bylo od okolo 1,5 roku , niech skoczy teras do edron depo , tam jest tłum , nie klamie XD
Lece spac bo jutro cierzko dzien , widzialem ze coraz wiecej ludu online wiec moze dojsc do drugiego starcia.. powodzenia dla obu stron i pamietajcie , kamerki wlaczone :)
wojtekzs
15-05-2007, 01:51
fagi przez hwl itd:
Aylitha
May 15 2007, 00:10:40 CEST Killed at Level 148 by Catrishia and by Gaostic
Dredz
May 14 2007, 23:40:39 CEST Killed at Level 121 by Sir Babolek and by Xolidore
Vaero
May 15 2007, 00:06:34 CEST Killed at Level 110 by Camuh
Grudgiie
May 14 2007, 23:31:44 CEST Killed at Level 122 by Sir Babolek and by Gaostic
Rostek-Horn
Zocha Hydraulik
May 15 2007, 00:03:21 CEST Killed at Level 107 by Malakas
Keekz'Lorenzo
May 14 2007, 23:21:11 CEST Killed at Level 141 by Levandero Gamblino and by Ziba Elmo
fragi przez VO
Levandero Gamblino
Chazed
Gaostic
Lutore
May 15 2007, 00:28:44 CEST Killed at Level 135 by Keekz'Lorenzo and by Vaero
Xolidore
May 15 2007, 00:25:56 CEST Killed at Level 72 by Grudgiie and by Keekz'Lorenzo
Weidar
May 15 2007, 00:27:48 CEST Killed at Level 76 by Grudgiie and by Vaero
00:32 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lutore. He was killed by Vaero.
jeszcze ten.tylko czemu nie ma parencikos i dejwidka zapraszam jestescie oplaceni na co czekacie zalogojcie sie:evul:
Cataclism
15-05-2007, 01:54
00:32 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lutore. He was killed by Vaero.
jeszcze ten.tylko czemu nie ma parencikos i dejwidka zapraszam jestescie oplaceni na co czekacie zalogojcie sie:evul:
slepy jestes lekko ?XD
ide spac ;p
Po 1. Hybrid nie ma kilka ownerow znam go od 60 lvl i gra jedna i ta sama osoba wiec nie wiem o co ci chodzi...
Po 2. Ty widziales go na rl ze wiesz do kogo startujesz? O.o
Btw. tak wszystkich starszysz i straszysz tak do nikogo nie pojedziesz a jak pojedziesz to dostaniesz po papie do wkroczysz na nie swoj teren...
wojtekzs
15-05-2007, 02:06
Po 1. Hybrid nie ma kilka ownerow znam go od 60 lvl i gra jedna i ta sama osoba wiec nie wiem o co ci chodzi...
Po 2. Ty widziales go na rl ze wiesz do kogo startujesz? O.o
Btw. tak wszystkich starszysz i straszysz tak do nikogo nie pojedziesz a jak pojedziesz to dostaniesz po papie do wkroczysz na nie swoj teren...co mnie czyjes tereny obchodza skad jestes taki pewny ze dostane frajerze idz spac bo jutro do szkoly.dzieciaku ja chociaz mowie i to robie.
wojtekzs
15-05-2007, 02:07
slepy jestes lekko ?XD
ide spac ;p
nom nie zobaczylem ze to napisales bo na biezaco pisalem jak padal ty byles szybciejszy.gratz tobie:cup:
Sir-Babolek
15-05-2007, 02:08
Hi
May 14 2007, 23:40:39 CEST Killed at Level 121 by Sir Babolek
and by Xolidore
May 14 2007, 23:31:44 CEST Killed at Level 122 by Sir Babolek
and by Gaostic
Enjoy
P.S
All payments : Toxo Yeangus / Edron
Bye
co mnie czyjes tereny obchodza skad jestes taki pewny ze dostane frajerze idz spac bo jutro do szkoly.dzieciaku ja chociaz mowie i to robie.
Sry nie zauwazylem ze parenencikos i dejwidek dzien w dzien po papie dostaja =/
@up Jezu babol za to ze zabiles rostka to ja ci moge nawet zaplacic xDD
wojtekzs
15-05-2007, 02:17
Sry nie zauwazylem ze parenencikos i dejwidek dzien w dzien po papie dostaja =/
ok.koncze temat i wiecej go nie porusze nie bede wiecej mowil co bede robil.jak cos tylko powiadamial bo dokonanych dzialaniach.temat zamkiety;(
Sir-Babolek
15-05-2007, 02:21
@up Jezu babol za to ze zabiles rostka to ja ci moge nawet zaplacic xDD
Ja temu " gangsterowi " obiecałem :), pierwsze fragi obowiązek ostatni przyjemność...
Co do zapłaty SD mile widziane :d.
Enjoy
wojtekzs
15-05-2007, 02:25
i co pare stron temu pisalem ze galana nie ma przyszlosci.i co??ale czasami jest fajnie tak jak dzis.gratz tym co sie nei bali i sie bawili z nami:cup: a reszcie co bala sie o swoje postacie to n/c
Sir-Babolek
15-05-2007, 02:30
i co pare stron temu pisalem ze galana nie ma przyszlosci.i co??ale czasami jest fajnie tak jak dzis.gratz tym co sie nei bali i sie bawili z nami:cup: a reszcie co bala sie o swoje postacie to n/c
Między innymi : Chaosa i spółka B)
Między innymi : Chaosa i spółka B)
Dzieki Chaosie padl Gaostic :P
P.s Jezeli ma ktos film z innej strony niz Gaostica wyslac na priv albo podac linka x]
IntoTheRain
15-05-2007, 09:09
OMG...jak to czytam to az sie go**o w dupie rzadzi i krwia zachodzi...strasza sie..przyjedz przyjedz oklep mnie itd, przyjade i Cie oklepie omfg...ludzie opamietajcie sie to jest tylko gra a Wy chcecie sie tluc o to...podajecie adresy itd dajcie sobie na luz a jak juz koniecznie macie potrzebe sparringu to w szczecinie fajna mata jest u Manola albo w drugiej placowce berserkersow..omg to samo w poznaniu idzcie na bjj na jeden trening poklepcie sie i bedzie wam fajniej skoro juz musicie...Poznanski piszesz ze rekawice zalozysz...to powiedz trenerowi za co chcesz sie bic, za zlepek pixeli wyswietlanych na ekranie monitora..dajcie sobie na luz:]pozdrawiam wszystkich:)milego dnia
Trialowiec
15-05-2007, 11:26
[QUOTE=Trialowiec;1430448]Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =) [QUOTE]
no ba xD
Wojtez wiesz co to maffer? -.- Idiota kseruje podpisy, zero. Naucz sie edytowac posty
Trialowiec
Ty cos o tym wiesz na pewno-,-. Tyle razy to slyszales ze...
Nie rozumiem. O co Ci chodzi? Co ja niby słyszałem?
Trialowiec
15-05-2007, 11:27
OMG...jak to czytam to az sie go**o w dupie rzadzi i krwia zachodzi...strasza sie..przyjedz przyjedz oklep mnie itd, przyjade i Cie oklepie omfg...ludzie opamietajcie sie to jest tylko gra a Wy chcecie sie tluc o to...podajecie adresy itd dajcie sobie na luz a jak juz koniecznie macie potrzebe sparringu to w szczecinie fajna mata jest u Manola albo w drugiej placowce berserkersow..omg to samo w poznaniu idzcie na bjj na jeden trening poklepcie sie i bedzie wam fajniej skoro juz musicie...Poznanski piszesz ze rekawice zalozysz...to powiedz trenerowi za co chcesz sie bic, za zlepek pixeli wyswietlanych na ekranie monitora..dajcie sobie na luz:]pozdrawiam wszystkich:)milego dnia
Sztuka polega na tym, żeby nie podchodzić do tego zbyt powaznie. : )
sry za 2 posty z rzedu ;/
Dawidoseczek
15-05-2007, 11:35
no szmato logaj sie.to padniesz.bo juz masz hunted.jak obejzysz film to zobaczysz jak aylithia padla.prawie ja dobilem ciebie tez dobije.rox sd
heh niby za co mam hunta ? :D
Mozesz mi naskoczyc bo od juz od paru miesiecy nie gram ;]
wojtekzs
15-05-2007, 11:36
wlasnie zamknolem temat bo sie za duzo osob tym podniecilo.jest wiele innych tematow
wojtekzs
15-05-2007, 11:39
heh niby za co mam hunta ? :D
Mozesz mi naskoczyc bo od juz od paru miesiecy nie gram ;]
za to ze mnie ubiles i mnie okradles.nie okrada sie kumpli huj mogles mnie ubic zajebac eq wszystko ale nie czyscic chatki zachowales sie jak jak zwykly skorwielX( tak macie hunted na Galanie.skacz plakac
Dawidoseczek
15-05-2007, 11:46
za to ze mnie ubiles i mnie okradles.nie okrada sie kumpli huj mogles mnie ubic zajebac eq wszystko ale nie czyscic chatki zachowales sie jak jak zwykly skorwielX( tak macie hunted na Galanie.skacz plakac
buahahahaha
slepy jestes ? ja jestem DAWIDOSECZEK NIE DEJWIDEK -.-
Trialowiec
15-05-2007, 11:54
buahahahaha
slepy jestes ? ja jestem DAWIDOSECZEK NIE DEJWIDEK -.-
Prawie jak Dejwidek...
Prawie robi wielka roznice. =)
Mnie czesto mylono z Xenathore.
IntoTheRain
15-05-2007, 12:29
jak tam chlopaki po ustnych maturach?;]
DeJWidEk
15-05-2007, 12:30
11:03 Kuba the galana [49]: czemu was wczoraj nei bylo
11:04 Kuba the galana [49]: byli tam ludzie ktorzy maja cie ubic
11:05 Kuba the galana [49]: ale za kase to ja ciebie dobije
11:05 Kuba the galana [49]: i teraz im przypomnialem o tobie i bardzo chca cie ubic
11:06 Kuba the galana [49]:ateraz chcea bardzie
11:06 Kuba the galana [49]: ale teraz to ja wydaje termin ubicia ciebie
no nubq ladnie cie oje..li (on im zaplacil za ubicie mnie, moim wrogom) ROx:p
a dlaczego mnie nie bylo? bo spalem.. hwl, mad, i chazeda gildia czekali az wiekszosc sie wyloguje, wtedy zdecydowali sie na open battle :P Gratz! :D
Sir-Babolek
15-05-2007, 12:41
za to ze mnie ubiles i mnie okradles.nie okrada sie kumpli huj mogles mnie ubic zajebac eq, wszystko ale nie czyscic chatki zachowales sie jak jak zwykly skorwielX( tak macie hunted na Galanie.skacz plakac
No i Dejwidek wzioł ci wszystko ^.-, więc do kogo z pretensjami ? :]
a dlaczego mnie nie bylo? bo spalem.. hwl, mad, i chazeda gildia czekali az wiekszosc sie wyloguje, wtedy zdecydowali sie na open battle :P Gratz! :D
Po pierwsze nawet my nie byliśmy w pełnym składzie, brakowało też wielu ludzi, druga sprawa nawet wy w pełym komplecie nie dacie nam rady ; > pogódź sie z tym
Enjoy
* Payments Toxo Yeangus / edron ;pp
11:05 Kuba the galana [49]: i teraz im przypomnialem o tobie i bardzo chca cie ubic
<załamka> -,- eyy ruski balwanie co ty wyprawiasz ?;( Rowniez dobrz mogles mi zaplacic x]
...Ma ktos kurwa ten jebany filmik z innej strony ...?
wojtekzs
15-05-2007, 13:45
8o no i luz dobrze ze wiesz ze padniesz i sie juz sie pogodziles z ta mylsa huj i nie pierdol mi o swoich wrogach wazne ze moze tam bede i dejw padnie
Ajron 88
15-05-2007, 13:52
Film Keekza
http://www.rogepost.com/n/8507710532
Dyskusja na Gamigo
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=108402 toczy sie od 1 rano :D
Film Keekza
http://www.rogepost.com/n/8507710532
Dyskusja na Gamigo
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=108402 toczy sie od 1 rano :D
No w koncu Thx ;*;*
@Kamiluuuuuuu, Dejwidek jest w wojnie co oznacza ze i tak ma hunta.... ;(;(
wojtekzs
15-05-2007, 14:12
No w koncu Thx ;*;*
@Kamiluuuuuuu, Dejwidek jest w wojnie co oznacza ze i tak ma hunta.... ;(;(
a ty czytac nie umiesz jaki Kamilu???nie znam takiego:D o niech ma hunta co mnie to obchodzi gdzie ma hunted
ja mam swoj powod.ale bede milo jak padnie w war zawsze to 2 dedy a nie jeden.ale on szybko odrobi nie pojdzie 4 dni do szkoly bedzie expil 24/h i odrobi.dejwidek w tym jestes dobry.gratz tobie8o
Poznanski Rycerz
15-05-2007, 14:45
[QUOTE=Ascario;1430477][QUOTE=Trialowiec;1430448]Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =)
no ba xD
Nie rozumiem. O co Ci chodzi? Co ja niby słyszałem?
Nie moja wina ze jestes glupi. Masz to nawet w posice zacytowane -.- taka wskazowka
Wojtek
Napisz dla formalnosci komu robisz najazd na chate ^^
Intotherain
Ja tego nie pisze na serio :]
Battle
Zje77777 miejsce na battle, caly czas up and down up and down -.-
ale gz za wygrany battle
Trialowiec
15-05-2007, 15:06
Nie moja wina ze jestes glupi. Masz to nawet w posice zacytowane -.- taka wskazowka
To nie moja wina, że nie potrafisz zrozumiale wyjaśnić swoich myśli i poglądów. ;/// Ja nie jestem jasnowiwidzem a tym bardziej nie mam zamiaru dochodzić o co chodziło jakiemuś pajacowi.
P.S.
Przecież tyle razy już miałeś nie odpisywać na moje głupie posty. Dlaczego wciąż to robisz?
[QUOTE=Trialowiec;1432312][QUOTE=Ascario;1430477]
Wojtek
Napisz dla formalnosci komu robisz najazd na chate ^^
Intotherain
Ja tego nie pisze na serio :]
Battle
Zje77777 miejsce na battle, caly czas up and down up and down -.-
ale gz za wygrany battle
Kto Twoim zdaniem wygram open ? ;>
Poznanski Rycerz
15-05-2007, 15:21
madhouse ma wiecej fragow :], wkurzalo mnie to up and down, chociaz roznica 1 fraga to tak, jak tam sobie chcesz REMIS xD
kto to jest kurwa wojtekzs za inteligent?
Poznanski Rycerz
15-05-2007, 17:29
Up
TO jest koles ktory najedzie ci na chate, zgwalci matke, spali psa, i w ogole, nikt nie zna jego nicka, jakis 49 cipex
thewojtek
15-05-2007, 18:03
afff do tego ma na imie Wojtek WTF?!
A jego nick to chyba Kuba The Galana x]
HAHhaahah "OWNED"
Od razu widac ze koles to Allegrowicz nie umial stworzyc charka to sobie go kupil :] <No ale jak mu nie szkoda kaski... :P>
W Grze ma nick Kuba~, a na forum ma nick Wojtek~(jakis tam) !!
GL >:-]
http://www.allegro.pl/item196003850_tibia_galana_62_ms_i_53_ek_soft_boot s_170k_.html
Ohhhhhhhhhhhh nooooo ADELAO :(((((
Why????
Powodzenia.... Postac z Huntem?? :(
http://www.allegro.pl/item196003850_tibia_galana_62_ms_i_53_ek_soft_boot s_170k_.html
Ohhhhhhhhhhhh nooooo ADELAO :(((((
Why????
Powodzenia.... Postac z Huntem?? :(
Nie chce mi sie gra, postac przez nikogo nie hantowana x]
wojtekzs
15-05-2007, 19:48
HAHhaahah "OWNED"
Od razu widac ze koles to Allegrowicz nie umial stworzyc charka to sobie go kupil :] <No ale jak mu nie szkoda kaski... :P>
W Grze ma nick Kuba~, a na forum ma nick Wojtek~(jakis tam) !!
GL >:-]
allegro??8o kto mnie zna to wie ze sam zrobilem ta postac jak i wiele innych 50+ na tym serwie a kuba to drugie imie:p nie pomylales o tym?
allegro??8o kto mnie zna to wie ze sam zrobilem ta postac jak i wiele innych 50+ na tym serwie a kuba to drugie imie:p nie pomylales o tym?
Ale jestes zajebisty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kto to jest kurwa wojtekzs za inteligent?
On jest zly =/ naprawde zly =/ najlepiej nie wypowiadaj jego imienia =/
Poznanski Rycerz
15-05-2007, 20:55
Adel
750 to za duzo, ja swojej kilka razy za 500 nie moglem -.-
wojtekzs
15-05-2007, 22:11
Adel
adelao wie ile dostanie.nawet 800 zl z latwoscia bo sam ja kupi:cup: jak cos to na galanie jest najt za 300 zl 100lvl+
za 800zł to moj ziomek sprzedał na galanie 80~ MS'a dwa lata temu... raczej ciężko Ci bedzie go sprzedac, jeszcze na takim servie za tyle...:p
A nawet jezeli kupiec nie zna galany, to moze potraktowac twojego ostatniego deada za hunt.:p
Moze ktos mi podac komende na exitniecie siebie z domku!!
Moze ktos mi podac komende na exitniecie siebie z domku!!
Alana sio "swoj nick
CHyba o ile dobrze pamietam ;p
Sir-Babolek
16-05-2007, 00:36
Witam
May 15 2007, 22:15:13 CEST Killed Xeio at Level 120 ok
Ciężko było , :p oficialnie ogłaszam wszystkim na tym pod forum że Garmie & jego gildia dochodzi VO, wspomaga ich itd ... Dlatego Xeio padl za to
Enjoy
thewojtek
16-05-2007, 00:47
Ziba Elmo
May 15 2007, 22:59:14 CEST Killed at Level 103 by Camuh
and by Grudgiie
Catrishia
May 15 2007, 23:01:03 CEST Killed at Level 145 by Zocha Hydraulik
and by Grudgiie
Rumcio
May 15 2007, 23:00:24 CEST Killed at Level 135 by Zocha Hydraulik
and by Roffu
Toxo Yeangus
May 15 2007, 23:02:21 CEST Killed at Level 120 by Garmie
and by Zocha Hydraulik
Xioss
May 15 2007, 23:02:21 CEST Killed at Level 120 by Garmie
and by Zocha Hydraulik
Riki Tiger
May 15 2007, 23:05:40 CEST Killed at Level 122 by Zocha Hydraulik
and by Rostek-Horn
Ajron 88
16-05-2007, 00:58
Film
http://www.rogepost.com/n/2676655072
Dyskusja na Gamigo
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?p=1418566&posted=1#post1418566
Ajron 88
16-05-2007, 01:00
Witam
May 15 2007, 22:15:13 CEST Killed Xeio at Level 120 ok
Ciężko było , :p oficialnie ogłaszam wszystkim na tym pod forum że Garmie & jego gildia dochodzi VO, wspomaga ich itd ... Dlatego Xeio padl za to
Enjoy
Tak sie zastanawialem , wczoraj wieczorem jeszcze Garmie i Xeio bylo w osobnych gildiach , odpowiednio Ljaelarna (?) i Believers.. coś sie zmienilo dzisiaj na tyle gwałtownie że "HWL" musiało podjąć kroki ?
Ogólnie najlepsze akcja filmu to śmierć Yuperdo + Keekz pytający Yuperdo w depo "r0x War?".
Wiem, ze ciekoz bedzie jak nie sprzedam znize cene moze :P
Trialowiec
16-05-2007, 09:33
Adel
Swojej? Chyba waszej :O
On sie nigdy z tym nie ukrywal ze sharowal, wiec daruj sobie...
@battle
Teraz dopiero VO ma przewage, troche mnie to smuci, bo xeio nie powinien grac na Galanie, gdyz niszczy serwer.
Wiem, ze ciekoz bedzie jak nie sprzedam znize cene moze :P
Misiek.. Jakos nie chce mi sie wiezyc ze sobie galane olejesz 8o
Ajron 88
16-05-2007, 12:27
Niewiem czy ktoś zwracał uwage ale wczorajsze fragi , wszystkie 5 (nielicząc Ziba Elmo) były wbite przez Zoche.. Niewiem kto nią grał (widziałem ludzi zwracających sie do niego Tobbe, co mnie smuciło ofc) ale widać odrazu kto zostanie top fraggerem tej wojny :D
@battle
Teraz dopiero VO ma przewage, troche mnie to smuci, bo xeio nie powinien grac na Galanie, gdyz niszczy serwer.
Zgadzam się z Tobą to jest jedyny fakt co mnie martwi. Xeio powinien zostać wyrzucony z serva.
Poznanski Rycerz
16-05-2007, 12:42
TEra toxo i camuh maja pole do popisu, musze wymyslic dobra taktyke, zeby tylu sorcow pokonac, Garmie i Xeio to takie abusery ze szkoda gadac ;/
DObrze by bylo jakby Yuperdo - trzesi dupa o chara i PG a nie role player by doszedl do wojny ;/, ale raczej tak nie bedzie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.