Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany cd
Jako, że przenieśli nam tutaj wydarzenia, a usunęli poprzedni temat, tzn zablokowali (mogłeś zostawić juz hege;p), to ciąg dalszy dyskusji bedziem prowadzić tu
tyle ci powiem ze dziewczyny lubia moje usta jak wiesz o co chodzi dzieciaku ;> i nawet nie probuje byc gangsterem teraz ty sie pochwal jak wygladasz lol
ROTFL'uje
Omg ale mi żal : p, same przechwałki, kurde Ty to jesteś jakiś masta normalnie, pewnie nawet nigdy nie mialeś języka w ustach jakiejs kobiety, kiedyś tam chyba w zadku h lvli z galany tylko
Jako, że przenieśli nam tutaj wydarzenia, a usunęli poprzedni temat, tzn zablokowali (mogłeś zostawić juz hege;p), to ciąg dalszy dyskusji bedziem prowadzić tu
ROTFL'uje
Omg ale mi żal : p, same przechwałki, kurde Ty to jesteś jakiś masta normalnie, pewnie nawet nigdy nie mialeś języka w ustach jakiejs kobiety, kiedyś tam chyba w zadku h lvli z galany tylko
mial w dupie zazka albo toxa jak mu mowil ze pl sux ;d
Poznanski Rycerz
27-04-2007, 14:06
Na pod-forach obowiązuje rzecz jasna regulamin forum, ze szczególnym naciskiem na zakaz wulgaryzmów i wyzwisk. Moderatorzy nie będą także przychylnie patrzeć na wypowiedzi w stylu "za to co mi w Tibii zrobiłeś, to ja się do ciebie przejadę z fumflami i ci skopiemy cztery litery", tego typu teksty będą traktowane jako pogróżki, których stosować na forum nie wolno.
Oj to mamy zonka chlopacy..
Pozwole sobie skopiowac moj ostatni post zeby debata sie nie urwala...
@Catri
ja nie widzialem jak wygladasz. ^^
@boltina
Kupuje od jakiegos cieniasa za 50 zlotych, coz zycie ;/. Troche w plecy ale warto jak dla mnie. Na ktory sektor lecisz? Z tymi wakacjami nie byl bym pewien xD
@toca
Kuczer jest zbyt glupi zeby sie bronic. Ja bylem sam na PN, troche was tam bylo, to cos sie bronilem, a ten buc tylko to HUAHUAUAUAUA. Zobacz na fajkowego wszyscy na niego jada a ten ma taka silna psychike i jest tak nieswiadomy swojej glupoty ze nawet sie poprawil i wydaje sie byc bardziej normalny ^^.
Azenus
Regulamin forum, kultura dyskusji - dlatego cenzuruje to slowo, ktorym ty tak beztrosko rzucasz. To swiadczy o tobie i sie nie zgrywaj
Kuczer
Freezy, slonce w oczy zaswiecilo, zlamales se reke, klawiatura ci wysiadla, ptak wlecial ci na glowe, byles pijany, matke dusiles krzeslem do podlogi, masturbowales sie i nie mogles przestac, nie chcialo ci sie uhac bo jestes szlachetny i szkoda ci na nich uhow, jestes dla nich za dobry, sa za slabi zebys z nimi walczyl, monitor ci sie wylaczyl, kot cie drapal po rekach, pies ci szarpal nogawke, lizales sie z laska, byles chory, z kibla lecial smrod = dlatego padles -.-, wez sie nie tlumacz, ze jestes nooba i wleciales w gildie to nie nasza wina, GRATULUJEMY PVP xD
TERAZ zastanowcie sie kto zrobil lepiej, kuczer aka payando payando, ktory wylecial z PZ i dal sie zabic ale wiecie dlaczego, czy boltina, ktora siedziala na statku i sluchal polecen?
Cataclism
27-04-2007, 15:00
ROTFL'uje
nie widze tu zadnych przechwalek za to ty miales same meskie jezyki w buzi pustaku nie bede tu juz dawal postow pozrdo dla spedalonych support aka rybka the great gey
a to dla poznanskiego
http://www.fotka.pl/profil/grabolek87/
nie widze tu zadnych przechwalek za to ty miales same meskie jezyki w buzi pustaku nie bede tu juz dawal postow pozrdo dla spedalonych support aka rybka the great gey
Pisze się gay.
2x down: ja nie krytykuję jego wyglądu. Krytykuję jego debilizm (szpanowanie angielskim gdy się owego nie zna).
Hani2006
27-04-2007, 15:10
no mowie bandzior na tym 2 zdjeciu to widac
Poznanski Rycerz
27-04-2007, 15:38
@up + 2xup
Nie podniecajcie sie, bo swoich fot nie dajecie brzydale. Pewnie macie takie mleczne wasy i sie szczycicie.
nie bede tu juz dawal postow pozrdo dla spedalonych support aka rybka the great gey
[/url]
Nareszcie... Its ołkej tu bi "gey" ;o świecisz tym angielskim na lewo i prawo , aż razi w oczy : p
nie widze tu zadnych przechwalek za to ty miales same meskie jezyki w buzi pustaku
nie miałem MENSKICH JENZYKUW :< w buzii;o, pełny człowieku xd
Ja też już wole tu więcej nie pisać, czasem sobie tylko czytam co tu sie dzieje (bo kiedyś grałem na tym szitowym serwie), i wole być z dala od tych infantylnych wypowiedzi wielkiej rzeszy głownie haj-loł lvlowych najtów bez pefałpe.
Ajron 88
27-04-2007, 16:40
Elegancko nie ma co , wkońcu założyli nam forum / temat do ogólnych pogaduszek.. mówiłem o tym całkiem niedawno że takie co.s powinno być zrobione.
No nic nie ma co płakać nad zamkniętym chlewem (poprzednie tematy) tylko trzeba dyskutować! Chociaż wsumie pierwsze posty w tym temacie nie rokują żadnych nadzei na poprawe zawartości merytorycznej tematów z Galany.
Przynajmniej nie ktorzy zapomna o co sie klucili =)
P.s Moglibyscie zrobic jakies open battle normalne xD
16:44 Kanibal Sork [22]: kto chce zobaczyc moja siore jak sie rucha ze swoim chlopakiem (naprawde warto=]!) jak ktos chce pisac!.............<załamka>
16:44 Adelao [63]: ja chce !!!!!!!
16:44 Adelao [63]: jacie fajne foty?
16:44 Kanibal Sork [22]: ta zajebiste
16:45 Kanibal Sork [22]: chcedz?
16:45 Adelao [63]: no dawaj foty
16:45 Kanibal Sork [22]: foty czy filmik xD?
16:45 Adelao [63]: to i to
16:46 Kanibal Sork [22]: http://www.speedyshare.com/~~~~ masz narazie filmik a jak ci sie spodoba to dam foty =]
16:47 Kanibal Sork [22]: i jak fajny?
16:47 Adelao [63]: czekaj sciagam mam slabego neta
16:48 Adelao [63]: ok juz patrze zara
16:48 Kanibal Sork [22]: jak bedziesz chcial to tez foty przesle
16:49 Adelao [63]: a jak to kajloggerr?
16:49 Kanibal Sork [22]: no co ty -.-
16:49 Adelao [63]: no nie wiem
16:49 Adelao [63]: nie, nie ogladam boje sie
16:49 Adelao [63]: nara
16:49 Kanibal Sork [22]: sry ja nie hakuje
16:50 Adelao [63]: pewnie masz siostre brzydka jak nakreca sobie filmiki
16:50 Kanibal Sork [22]: no co !! mi by nie pokazala tyego filmik podjumalem jej
16:51 Adelao [63]: nie chce mnie kejloger zje jeszcze
16:51 Kanibal Sork [22]: nie to nie to po co piszesz -.-
16:52 Adelao [63]: bo kolega powiedzial ze masz brzydko siostre, ktora daje kazdemu ;(
16:52 Kanibal Sork [22]: ........
Przyklad glupiego polaka ;(;(;(;(;(;(
@up
Lol, ja bym go wkręcał, że fajna laska.
aragorn uczciwy
27-04-2007, 19:21
@Poznanski
Cos ci chcialem napsiac, w poprzednim temacie, ale juz zapomnailem;/
@Toca
Ciebie tez chcialem poejchac;/
Nie mow na wszystkich pustaku ty KLALNIE ;( ;( ;(
@toca
Kuczer jest zbyt glupi zeby sie bronic. Ja bylem sam na PN, troche was tam bylo, to cos sie bronilem, a ten buc tylko to HUAHUAUAUAUA. Zobacz na fajkowego wszyscy na niego jada a ten ma taka silna psychike i jest tak nieswiadomy swojej glupoty ze nawet sie poprawil i wydaje sie byc bardziej normalny ^^.
Juz mi sie przypomnialo...ten "buc" napsial tylko 2-3 razy "uahahhahaha" a ty to juz dziesiaty raz powtarzasz. A odemnie sie odp******** , i IĆ SIE ŁUTOP KLAŁNIE xDxD mam polski jak catrishia angielski...(tak cati wiem, mam hunta..^^)
Ps. Ayltiha nie jest sam, jest tez na forum uzu i inni, moze po prostu wasze niektore posty sa za glupie... i ich nie rozumie;/ albo po prostu jest tak zaszokowany wasza inteligencja, ze nie wie co napisać^^
(teraz mzoecie mnie obrazac, wyzywac, wytykac bledy, ale ja na wasze glupie posty i tak nie odpowiem, bo nie chce robic SZPAMU)
16:44 Kanibal Sork [22]: kto chce zobaczyc moja siore jak sie rucha ze swoim chlopakiem (naprawde warto=]!) jak ktos chce pisac!.............<załamka>
16:44 Adelao [63]: ja chce !!!!!!!
16:44 Adelao [63]: jacie fajne foty?
16:44 Kanibal Sork [22]: ta zajebiste
16:45 Kanibal Sork [22]: chcedz?
16:45 Adelao [63]: no dawaj foty
16:45 Kanibal Sork [22]: foty czy filmik xD?
16:45 Adelao [63]: to i to
16:46 Kanibal Sork [22]: http://www.speedyshare.com/~~~~ masz narazie filmik a jak ci sie spodoba to dam foty =]
16:47 Kanibal Sork [22]: i jak fajny?
16:47 Adelao [63]: czekaj sciagam mam slabego neta
16:48 Adelao [63]: ok juz patrze zara
16:48 Kanibal Sork [22]: jak bedziesz chcial to tez foty przesle
16:49 Adelao [63]: a jak to kajloggerr?
16:49 Kanibal Sork [22]: no co ty -.-
16:49 Adelao [63]: no nie wiem
16:49 Adelao [63]: nie, nie ogladam boje sie
16:49 Adelao [63]: nara
16:49 Kanibal Sork [22]: sry ja nie hakuje
16:50 Adelao [63]: pewnie masz siostre brzydka jak nakreca sobie filmiki
16:50 Kanibal Sork [22]: no co !! mi by nie pokazala tyego filmik podjumalem jej
16:51 Adelao [63]: nie chce mnie kejloger zje jeszcze
16:51 Kanibal Sork [22]: nie to nie to po co piszesz -.-
16:52 Adelao [63]: bo kolega powiedzial ze masz brzydko siostre, ktora daje kazdemu ;(
16:52 Kanibal Sork [22]: ........
Przyklad glupiego polaka ;(;(;(;(;(;(
ja tam zawsze w takich przypadkach mowie ze juz sciagnalem i ze zajebisty filmik a ziomek potem ma zonka co ja pierdole... no co mozesz na takich poradzic nie zwalczysz ich
btw podforum galany bedzie miec jakis nowy cel pozatym tematem?? <filmiki z galany trade forum itp??>
btw podforum galany bedzie miec jakis nowy cel pozatym tematem?? <filmiki z galany trade forum itp??>
Mogło by mieć, fajnie by było, w koncu po to to jest. Zobaczymy, może ktos sie w to zaangażuje.
Hatebreeder
27-04-2007, 20:24
a to dla poznanskiego
http://www.fotka.pl/profil/grabolek87/
Zacznijmy od tego, że nie wyglądasz jak Spiegol ktory stworzyl catrishie, a skonczmy na tym ze jestes jednostrzałowy "gey"
Pozdro~
aragorn uczciwy
27-04-2007, 21:17
Zacznijmy od tego, że nie wyglądasz jak Spiegol ktory stworzyl catrishie, a skonczmy na tym ze jestes jednostrzałowy "gey"
Ja sie nie umiem poznac po zdjeciu, czy gej czy nie... ale cati zapsuc wlosy to bedziesz mogl za babe robic xD
Mogło by mieć, fajnie by było, w koncu po to to jest. Zobaczymy, może ktos sie w to zaangażuje.
CHyba bardziej bedzie, ze jeden teamt jechania na kuczera, drugi na mnie, trzeci na cati etc.... FIlmiki sa na tibicams.com... mogliby zalozyc temat ze screenami z advensami z galany, a drugi np z screenami z wojny...
ulalalala wiem jak sie teraz czujesz :)
ahhh tylko Ty mnie rozumiesz kochanie 8o
A tak w ogóle to za ile k mam u was hÓnta? ;>
Poznanski Rycerz
27-04-2007, 21:41
@hatebreeder
Przyganial kociol garnkowi.
Aragorn
ale ty ufoludzie uczysz sie polskiego, a on angielskiego nie -.-. Nikt sie od ciebie nie odczepi, przypomnij sie jak sie zachowywales w grze do mnie -.- jak debil, od razu bluzgi na mnie pusciles.
@hatebreeder
Aragorn
ale ty ufoludzie uczysz sie polskiego, a on angielskiego nie -.-. Nikt sie od ciebie nie odczepi, przypomnij sie jak sie zachowywales w grze do mnie -.- jak debil, od razu bluzgi na mnie pusciles.
Mógłby zachowac sie spokój na forum ? ;p btw. Jak tam wojna bo retired bylem ?;(
Foligar(noobchar)
opowiedzcie cos bo nudno xD
Catr bez obrazy ale ja na Twoim miejscu nie chwalilbym sie tak tym zdjeciem.......... ^^
Poznanski Rycerz
27-04-2007, 22:39
@all
Kur** modele sie znalezli -.-, wszyscy piekni, zaden nie da zdjeica.
Navo przekaz takie info swemu przyjacielowi tharrinowi -.-
CH1 moglbys sie do mnie zwracac zrozumialym jezykiem?
Moderator.
Proponuje walnac wiekszosci warny za nabijanie sie z wygladu, jakby jeszcze bylo z czego. Okulary ma - slaby wzrok, od niego nie zalezy. A reszta ok wiec co wy sie rzucacie.
WOjna sie zatrzymala w miejscu, LIPASNIE troche ;] aylitha by siedzial cicho z podkulonym ogonem
Za to ja wrzuce pare zdjec ktore zebralismy kiedy jeszcze istniaja gildia United Souls i chcem skomentowac tylko 2 zdjecia stamtad
http://s117.photobucket.com/albums/o45/United_Souls/
1. Sira Shier wyglada jak laluś
2. Moje zdjecie nie jest aktualne - scialem wlosy moze potem wrzuce ponabijacie sie...
Najładniejszy jest Dawidoseczek:D :D
@all
Kur** modele sie znalezli -.-, wszyscy piekni, zaden nie da zdjeica.
Navo przekaz takie info swemu przyjacielowi tharrinowi -.-
CH1 moglbys sie do mnie zwracac zrozumialym jezykiem?
Moderator.
Proponuje walnac wiekszosci warny za nabijanie sie z wygladu, jakby jeszcze bylo z czego. Okulary ma - slaby wzrok, od niego nie zalezy. A reszta ok wiec co wy sie rzucacie.
WOjna sie zatrzymala w miejscu, LIPASNIE troche ;] aylitha by siedzial cicho z podkulonym ogonem
A ta aluzja do Tharrina to nie było nabijanie się z w wyglądu w odwecie? ;P
a tak w ogóle co do tej części wypowiedzi..... "here in Poland we name it.... OWNED!"
aragorn uczciwy
27-04-2007, 23:34
ri'goku(203MS z candi):
Banished: until May 03 2007, 11:52:44 CEST because of name to fake player identity
Created: Apr 13 2006, 16:30:15 CEST
Nie ma to jak szybki zapłon^^
@Poznanski
Mowilem ci jzu ze nie ebde "karmic trolla"
I co z tego, ze nosi okulary? i tak wyglada jak baba;/ Jak sie jest paszczurem to sie zdjecw necie nie umeiszcza, nie? chyba ze ludzi straszyc :(
Hani2006
27-04-2007, 23:35
Najładniejszy jest Dawidoseczek:D :D
Podoba ci sie? 8o
up
Ta:p :p
Aragorn to daj swoja fotke jak taki madry jestes:baby:
@hatebreeder
No Aklodah był na tym serwie zanim ty jeszcze wiedziałeś o galanie :P
http://laybner.fotka.pl
Macie moje xDDDD
@Fajkowy trolu.
Nie odgapiaj ode mnie "klaulnie" od innych "nie bede karmic trolla" wymysl cos innego swojego i napisz tu ty balwanie. Tobie pewnie duzo nie brakuje i twoje zdjecie wygladalao by jak z przedszkola wiec stfu... =)
aragorn uczciwy
28-04-2007, 11:32
@Fajkowy trolu.
Nie odgapiaj ode mnie "klaulnie" od innych "nie bede karmic trolla" wymysl cos innego swojego i napisz tu ty balwanie. Tobie pewnie duzo nie brakuje i twoje zdjecie wygladalao by jak z przedszkola wiec stfu... =)
"karmin trolla" czyli nie odpowiadac na glupie posty... tak bylo w regulaminie
Moim skromnym zdaniem do internetu powinno sie zameiszczac tlyko zdjecia kobiet, a gejom STOP^^
I to nie uroda sie liczy, tylko wnetrze(czyt. flaki, krwioobieg etc)
A za "klalna" przepraszam, to jest takie rozpierd****** ze sie oprzec nie mozna...
Macie moje xDDDD
Libner juz wydzielismy filmik z toba xD
Aragorn to daj swoja fotke jak taki madry jestes
S*******aj geju^^
S*******aj geju^^
Why nie dasz swoich zdjec??
Ze wszystkich sie smiejesz a samemu dac nie chcesz...
To moze ja mam dac twoje zdjecia bo kilka ich mam:evul:
Nie macie o czym gadać tylko sie potępiać ciągle ? :) Przecież kazdy wie ze fajkowy na pewno nie ma wyglądu męzczyzny :D
Piter Knight
28-04-2007, 14:43
Lol Lal Lul hahahahahha
Fajkowy mój good friend i nie pisac nic obraźliwego na jego temat bo tak ci nawrzucam że h*j...
Lol Lal Lul hahahahahha
Fajkowy mój good friend i nie pisac nic obraźliwego na jego temat bo tak ci nawrzucam że h*j...
WoW noobie, bede robil co mi sie podoba wiec cichutko =)
fajkowy jak tam poznales juz cachera?
http://tibicams.tibianetwork.net/en/home Czy na tej stronie moga byc wirusy?P
Ale ten serv jest zjebany nie dosc ze tak malo ludzi gra to nikt sd nie chce kupic :D
Ma ktos jaki kolwiek pomysl, aby ten server naprawic ?
nohas,na tej stronie filmy ktore maja ponizej 50 kb to keyloggery:)
JAK CHCESZ TO MI NAWRZUCAJ WIDOCZNIE REPREZENTUJESZ TAKą OSOBOWOść ZE TYLKO MóWISZ A W TIBII I TAK BYS SOBIE NIE PORADZIL :baby: .btw. pamietam cie w jakiejs gildii chyba bylismy :]
Poznanski Rycerz
28-04-2007, 18:14
@fajk0wy, trollu
Juz wiemy jak wygladasz, ze wszyscy co Cie zaczepiaja to geje to znaczy ze wygladasz niewinnie jak jeden z nich. Przedszkolaku
MODERATORZY PROSZE ZROBCIE COS Z NIM!
NA galanie pozorny spokoj :]
nohas,na tej stronie filmy ktore maja ponizej 50 kb to keyloggery:)
Takich nie sciagam:p
Ale sciagnolem filma 1.5 mb i zaczol mi Antywirus wyc ze znalazl trojana:(
18:51 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lord-Kuika. He was killed by Xendyn. =)
Adelao jak tam gra w tibie idzie ? :)
Adelao jak tam gra w tibie idzie ? :)
Moze byc , gdyby jeszcze wiecej ludzi gralo na galanie to by bylo wogule good :D
aragorn uczciwy
28-04-2007, 21:34
18:51 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lord-Kuika. He was killed by Xendyn. =)
Nie wiesz za co?
Ale ten serv jest zjebany nie dosc ze tak malo ludzi gra to nikt sd nie chce kupic
Ma ktos jaki kolwiek pomysl, aby ten server naprawic ?
Sprzedaj Babolkowi... 2bp odemnie kupil;]:P
fajkowy jak tam poznales juz cachera?
Cachera.....? Czyli?:>
Juz wiemy jak wygladasz
Poznanski dobry jestes... moich zdjec nie widziales, w rlu tez mnie nie widziales, a wiesz jak wygladam^^ wiesz co wczoraj jadlem na sniadanie?
Poznanski Rycerz
28-04-2007, 21:43
@FAJKOWY
Wlosy z tylka jakiegos h-lvl'a.
21:39 xxxxx [12]: kurwa jakies nooby mi caly resp nobow psuja
Gz inteligencji dla tego pana8o
;( Niewiecie co tu zrobic zeby wiecej osób gralo na galanie ? Cos mi sie wydaje, ze za pare miesiecy zostana tu tylko najlepsi :confused: ja na pewno nie zmienie juz servera ale postarajcie sie zadbac o to zeby wasi koledzy grali akuraat tutaj ;( [/B]
Adelao postaraj sie o to.
Chodz mi wcale na tym az tak bardzo nie zalezy zze wzgledu na "ludzi' jako towarzystwo ale resp jest taki ze az zal. :(
http://s107.photobucket.com/albums/m314/Ascario/
Teraz ja prosze o pojazd :D ze mam facjate jak... i babską cere etc ;)))
http://s107.photobucket.com/albums/m314/Ascario/
Teraz ja prosze o pojazd :D ze mam facjate jak... i babską cere etc ;)))
wyglada na lajtowa ekipe ;pp z tego co widze sporo tankujecie xD
Musze zgrac wiecej zdjec i dodac z ostatnich imprez bo dawno tego nie robilem:P Swoja droga co innego robic, jak nie imprezowac?;) przeciez wiecznie w Tibie nie da sie grac :P
hehe
http://i107.photobucket.com/albums/m314/Ascario/Img1.jpg
najbardziej przypadlo mi do gustu wytestuje u siebie w szkole :)
a tak btw to apropo tego co pisal zeby spraszac kolegow do grania na galanie... a chcialbys wpuszczac swoich kumpli w gowno jakim jest serwer na ktorym nie bylo 800 odob od chyba pol roku? smutne ale prawdziwe szkoda ze galana nie ejst serwerem na ktorym gra chociaz srednio 100 osob wiecej...
hehe
http://i107.photobucket.com/albums/m314/Ascario/Img1.jpg
najbardziej przypadlo mi do gustu wytestuje u siebie w szkole :)
a tak btw to apropo tego co pisal zeby spraszac kolegow do grania na galanie... a chcialbys wpuszczac swoich kumpli w gowno jakim jest serwer na ktorym nie bylo 800 odob od chyba pol roku? smutne ale prawdziwe szkoda ze galana nie ejst serwerem na ktorym gra chociaz srednio 100 osob wiecej...
od pol roku?:p chyba od poltorej
tak to jest jak sie nie zna nowego neta...
Apr 28 2007, 23:42:45 CEST Died at Level 131 by a dwarf guard
No i wiesci z porannej sesji erig.net
Aylitha > killed by quarra hydromancer scout
Lady slodziutka > kiled by Xeio
Xeio >killed by hydra
Poznanski Rycerz
29-04-2007, 11:54
@ascario
Brakuje mi tam tharrina, swoja droga to burzuje jestescie skoro Carlsy obalacie. Chociaz teraz 2;69 kosztujue, ale tam jest lato... Oj bogacze...
A pfff w biedronce byla promocja i kosztowaly chyba 2 zl :D zreszta i tak polowa pila nalewki :D a druga polowa harnasie ^^
Czy ktos wie co bedzie z gildia "Helgrind" dolaczy do wojny albo cos?
EDIT: Powstala gildia Aeternum Vale
Czy ktos wie co bedzie z gildia "Helgrind" dolaczy do wojny albo cos?
EDIT: Powstala gildia Aeternum Vale
Nie ma to jak dobry zaplon =)
The guild was founded on Galana on Apr 22 2007.
It is currently active. -,-
Edit:
Next team ktory zrobil anni Tharrin,Tom-rek, Dejwidek i Szakal Edek =) GZZ
Krecil ktos filma?:p
I co wzieli?
Krecil ktos filma?:p
I co wzieli?
2xSoV i 2xSca o ile sie nie myle;]
Kto wzial co mozna sprawdzic na tibi com, forum galany;]
12:37 Dejwidek [139]: 12:32 You have found a magic sword.
12:37 Szakal edek [131]: 12:32 You have found a magic sword, but you have no room to take it.
12:38 Tom-rek [130]: 12:32 You have found a stonecutter axe.
12:37 Tharrin [121]: 12:32 You have found a stonecutter axe. =)
Kocham FoZ -.- skiluje sobie a tu nagle przybiega Zezam na*******a we mnie i krzyczy "paypay" -.-
18:25 Atnaz [125]: 30k
18:25 Atnaz [125]: boh
18:25 Adelao [63]: 35k
18:26 Atnaz [125]: 30k
18:26 Atnaz [125]: or die
18:26 Adelao [63]: i not sell u boh for 30k
18:26 Adelao [63]: bye
18:27 Atnaz [125]: okej hunted
<3
I co on myśli że jest panem serva ?XD
o zgrozo zaczynam rozumiec wszystkich uzytkownikow neostrady...
Apr 29 2007, 18:29:20 CEST Died at Level 131 by a dwarf guard
To jakas parodia internetu jest...
Btw to Tharrin nareszcie anni zrobil bedzie imprezka z tej okazji xD
<3
Rozumiem Cie w 100%...( to chyba po raz 1:p )
Moj brat kiedys dal temu oszustowi bp gfb za free bo ponoc nie mial kasy...
I co do dzisiaj kasy nie dostalX(
GALANA ROXB)
Edit: dobrze ze tylko bp gfb....
o zgrozo zaczynam rozumiec wszystkich uzytkownikow neostrady...
Apr 29 2007, 18:29:20 CEST Died at Level 131 by a dwarf guard
To jakas parodia internetu jest...
Btw to Tharrin nareszcie anni zrobil bedzie imprezka z tej okazji xD
Przyzwyczaisz sie xD ja gram na neo od 3 lat i coraz mniej padam :P
Ja mam neo od 3 lat tyle od wtorku zmienilem predkosc... bo mama mowila taniej bedzie - tez mi udogodnienie
Sir-Babolek
30-04-2007, 00:42
Przyzwyczaisz sie xD ja gram na neo od 3 lat i coraz mniej padam :P
Kup sobie modem na pci / router z zasilaniem zew. Ja używam routera i mnie nie rozłancza cała sztuka polega na tym żeby neo resetowac 2-3 razy dziennie ( dynamiczne ip ), bo jeśli tego nie zrobisz to poprostu samo ci zmienia ip i rozłancza :d
<3
Koleś jest umnie hunted ... zawalił mi loota na 50k z dragów -.-, jak trapliśmy go w venore obok zejścia do dp, to wbił bana żeby nie paść na rs z full eq :). Oczywiście jest nowy owner więc się nawet nim nie przejmójcie bo kolegów już niema
Kup sobie modem na pci / router z zasilaniem zew. Ja używam routera i mnie nie rozłancza cała sztuka polega na tym żeby neo resetowac 2-3 razy dziennie ( dynamiczne ip ), bo jeśli tego nie zrobisz to poprostu samo ci zmienia ip i rozłancza :d
mam router ale nie wiedzialem ze trzeba resetowac 2-3 raz dziennie thx xD
Sir-Babolek
30-04-2007, 01:26
Niema problemu :P, dzieki temu nie padlem na kicku od dawna :d, aha jeszcze 1 ci powiem pomiędzy 00:00 - 01:00 możesz mieć automatyczną zamine ip niezalerzną od ilości zmian ip w dniu więc proponuje nie expić o tej porze B)
Niema problemu :P, dzieki temu nie padlem na kicku od dawna :d, aha jeszcze 1 ci powiem pomiędzy 00:00 - 01:00 możesz mieć automatyczną zamine ip niezalerzną od ilości zmian ip w dniu więc proponuje nie expić o tej porze B)
Atnaza sie nie boje, bo nie dosc ze knight to ja jeszcze nie wychodze dalej niz ank, bo....mam neostrade <3 napisz do mnie na tibi wytlumaczysz mi to z neo xd
Pozdro...=)
Neostrada jezeli jest pod routerem to rozlacza sie co 24h, lecz moze sie zresetowac troche pozniej, ale napewno nie wczesniej. Jezeli wykrjesz kicka ze masz go o 12 to mozesz do tej godziny spokojnie expic. Napewno cie nie zaskoczy wczesniej, moze byc tylko pozniej. (U mnie to pozniej to jakas godzina)
Najlepszym wyjsciem bedzie zrestartowac router przed wejsciem na tibie. Wtedy zaden kick cie nie powinien zaskoczyc. :P
Ja mialem radiowke to byla tragedia. teraz przerobili mi na stale lacze podlaczajac do skrzynki energetycznej i internet mam 24/7 . Od tamtego czasu ani razu nie mailem kicka.
___polecam___
Ajron 88
30-04-2007, 11:54
Ja mam gównianą radiówke , kosmiczne lagi , często kicki , ale nie padam , jestem dzieckiem szczęścia i tyle..
Myrbossen
30 Apr 2007 +4,024,815 69 109 20,617,044
Ja mam neo z routerem i jest zajebiście ^^
Sir-Babolek
30-04-2007, 12:21
Neostrada jezeli jest pod routerem to rozlacza sie co 24h, lecz moze sie zresetowac troche pozniej, ale napewno nie wczesniej. Jezeli wykrjesz kicka ze masz go o 12 to mozesz do tej godziny spokojnie expic. Napewno cie nie zaskoczy wczesniej, moze byc tylko pozniej. (U mnie to pozniej to jakas godzina)
Najlepszym wyjsciem bedzie zrestartowac router przed wejsciem na tibie. Wtedy zaden kick cie nie powinien zaskoczyc. :P
Dokładnie :d, ja przed każdym poważniejszym expieniem resetuje router dla " pewności "
Buy 2 Bp Uh xD Btw. gdzie mozna dobrze polotowac? mino albo ghoule i skielety :P
Ja nie restartuje routera bo mam go na strychu i mi sie niechce tam włazić szczegolnie teraz z reka w gipsie. :P :P Gadu-Gadu moze nam ławto wykryc kicka. Zostawia sie go na dostepnym, a jezeli byl kick to powinien zmienic sie z żółtego słoneczka na czerwone z dopiskiem dostępny.
Nie ma jak dobra obserwacja :P
Ten Myrbossen ma niezle pg , w niecaly miesiac dobil 100? wie ktos moze kto nim gra?
Ten Myrbossen ma niezle pg , w niecaly miesiac dobil 100? wie ktos moze kto nim gra?
Mam dziwne wrazenie ze ktos z swe :P
@up
Slyszalem ze Jey~ nie wiem jak sie ten nick pisze, chodzi mi o tego sorca co byl kiedys na galanie i nia rzadzil , az go shakowali i zrokowali w thais xD
@up
Slyszalem ze Jey~ nie wiem jak sie ten nick pisze, chodzi mi o tego sorca co byl kiedys na galanie i nia rzadzil , az go shakowali i zrokowali w thais xD
jejihev ? xD jejhiev jakos tak ;p
ale jego rokowali w kazoo.. ;p wiem bo pomagalem rokowac xD mam screeny nawet jak by kogos interesowaly XD
ale jego rokowali w kazoo.. ;p wiem bo pomagalem rokowac xD mam screeny nawet jak by kogos interesowaly XD
Moze i tak, pamietam wtedy to byly moje pierwsze dni na Galanie :D
P.s http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=127059 i jak tu nie grac sorcem albo druidem jak wieksza kase trzepiesz niz bys pracowal a do tego 200k na na godzinie expa...
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=119113 scagnijcie jak na vent gadaja na furorze :D
Daje swoje cale eq ze w carlin xD tez mam ssy :P przybieglem dopiero jak mial 40 lvl no ale frag byl xD Kurde jejo stare dobre czasy albo xerizezo ;p (Btw. Jejihev jezeli sie myle mial chyba 120lvl :P)
Troche wiadomosci:
Vam Marcin Knight...
Apr 29 2007, 19:28:20 CEST Killed at Level 78 by Parencikos
Doombringer of Otori...
Apr 29 2007, 13:43:13 CEST Killed at Level 75 by Isacilia
and by a minotaur archer of Yautimor (Robota FoZ)
Yahel...
Apr 29 2007, 03:24:21 CEST Killed at Level 110 by Garmie
and by Daero
ja chetnie ;d
a ten Myrbossen ostry jest :D
jezeli nic nie wiecie o jejihevie to nie piszcie ... mial 136 lvl inteligentni mogli by sie zorientowac po commencie kondy first ms 136-177 lvl ... gral on tez na kyrze nick: Xeretza. Walczyl przeciwko Tetro Aureliusowi ale to nie ten temat wiec wiecej nie pisze.
@Edit
Myrbossen to nie Jejihev ;]
jezeli nic nie wiecie o jejihevie to nie piszcie ... mial 136 lvl inteligentni mogli by sie zorientowac po commencie kondy first ms 136-177 lvl ... gral on tez na kyrze nick: Xeretza. Walczyl przeciwko Tetro Aureliusowi ale to nie ten temat wiec wiecej nie pisze.
@Edit
Myrbossen to nie Jejihev ;]
Sorry mistrzu nie kazdy jest tak inteligentny jak ty ;(
@pytanie do membersow Madhouse, czy to prawda ze nie gracie juz na Galanie?=) Bo slyszalem ze zmieniliscie server... =)
Cataclism
30-04-2007, 19:11
Sorry mistrzu nie kazdy jest tak inteligentny jak ty ;(
@pytanie do membersow Madhouse, czy to prawda ze nie gracie juz na Galanie?=) Bo slyszalem ze zmieniliscie server... =)
zle slyszales :) np ja sobie odpoczywam od tibi ;p kilku sie uczy itd
Hani2006
30-04-2007, 19:14
Catr co ty tu robisz miales przeciez nie wracac :confused:
Poznanski Rycerz
30-04-2007, 19:43
@crown
a ty nie prosisz sie o hunta?
catri
vaero wbil juz 3 lvl'e moglbyscie go zabic na expie...
Hani2006
30-04-2007, 19:49
@crown
a ty nie prosisz sie o hunta?
od ciebie hunta ?xD
zle slyszales :) np ja sobie odpoczywam od tibi ;p kilku sie uczy itd
Wiec macie jakis zamair kiedys wrocic? :D
aragorn uczciwy
30-04-2007, 21:27
zle slyszales np ja sobie odpoczywam od tibi ;p kilku sie uczy itd
Tobie nauka dobrze zrobi... nie zebym byl bardziej wyksztalcony, ale by sie o twoje bledy nie czepiali;]
Poznanski Rycerz
30-04-2007, 21:51
Aragorn
Ty sie martw zebys ty skonczyl szkole, wykształciuch sie znalazl ;}
Crown
As u wish xD. Zapytaj sautis o mnie, zobaczysz w jaka furie wpadnie xD
Z całym szacunkiem, jedyne co robisz od kilku miesięcy to pierdolenie na tym forum. Rusz dupsko i idź huncić Crowna, osobiście ;>
A tu cos odemnie -.-'
23:35 You advanced from Level 46 to Level 47.
Powoli ale lece :P
aragorn uczciwy
01-05-2007, 08:15
A tu cos odemnie -.-'
23:35 You advanced from Level 46 to Level 47.
Powoli ale lece
Gz, dalej jestes facc?;/
Gz, dalej jestes facc?;/
Dzisiaj 07:15
Co ty spac nie mozesz ze tak wczesniej wstajesz ?
Dzisiaj 07:15
Co ty spac nie mozesz ze tak wczesniej wstajesz ?
U niego stary jedzie do roboty o 6:30, a matka z siostra sa u babki na dlugi weekend:p
Wiec sie nie dziw ze wstaje tak wczesnie....
Jak bym ja miał taki spokoj to bym spal do południa :P
U niego stary jedzie do roboty o 6:30, a matka z siostra sa u babki na dlugi weekend:p
Wiec sie nie dziw ze wstaje tak wczesnie....
Czyli jest uzalezniony od komputera itylko jak rodzicow nie ma to wchodzi na kmompa, btw dzis jest swieto pracy to jak jego stary idzie do pracy ?
Czyli jest uzalezniony od komputera itylko jak rodzicow nie ma to wchodzi na kmompa, btw dzis jest swieto pracy to jak jego stary idzie do pracy ?
XD dobre, ale rozni ludzie maja rozne upodobania. czasem sie spi do poludnia a czasem sie ma ochote wstac o 7 lub poprostu nie chce sie spac. juz go tak ostro nie krytykujcie ;pp
Zauwaz ze sa takie zawody, iz trzeba pracowac w swieta =]]
Zreszta czepiles sie tego biedaczka, daj mu spokoj... czasami piszesz posta o 2 w nocy,kiedy on juz dawno spi, ale nigdy Ci nie napisal ze jestes uzalezniony. Przestan juz o nim pisac, bo to stalo sie nudne...
Zauwaz ze sa takie zawody, iz trzeba pracowac w swieta =]]
Zreszta czepiles sie tego biedaczka, daj mu spokoj... czasami piszesz posta o 2 w nocy,kiedy on juz dawno spi, ale nigdy Ci nie napisal ze jestes uzalezniony. Przestan juz o nim pisac, bo to stalo sie nudne...
Po 1. Pokaz mi posta ktorego napisalem o 2 w nocy =)
Po 2. Nie krytykuje go, tylko zadalem mu pytanie na ktore nie musail nawet odpowiadac.
Po 3. Mi sie tam podoba i nie znudzilo mi sie to.
Po 4. Wiem ze istnieja zawody w ktorych trzeba isc do pracy nawet w sylwestra, ale bylo to kolejne pytanie na ktore wystarczylo odpisac ze moj tato jest "np Lekarzem" ...i tyle
Po 5. Krupnik powiedzial ze z tego forum to by dal 2 postacia bana "Fajkowy Lolus" i "Reverton" A jak Krupnik cos juz powie to nie ma bata :D
Cyran_13
01-05-2007, 12:41
Po 1. Pokaz mi posta ktorego napisalem o 2 w nocy =)
Po 2. Nie krytykuje go, tylko zadalem mu pytanie na ktore nie musail nawet odpowiadac.
Po 3. Mi sie tam podoba i nie znudzilo mi sie to.
Po 4. Wiem ze istnieja zawody w ktorych trzeba isc do pracy nawet w sylwestra, ale bylo to kolejne pytanie na ktore wystarczylo odpisac ze moj tato jest "np Lekarzem" ...i tyle
Po 5. Krupnik powiedzial ze z tego forum to by dal 2 postacia bana "Fajkowy Lolus" i "Reverton" A jak Krupnik cos juz powie to nie ma bata :D
25-04-2007, 07:39 #6189
Toca
Domyślny
1. To ze Rica Thim, jest PA to nie znaczy ze sie nie da dogadac z keekzem, aby porozmaiwal z rika jak ma sie jakis problem zazwyczaj, keekz zalatwia sprawe =)
@. Yuperdo, asslicker i tyle =) mowilmy o polakach ktorzy padaja i placa, on jak padal kiedys od hwl to nawet nic nie syczal tylko poiwedzial sorry,a nastepnie pomagal na demon hellu ;]fuuuu
Edit:
O to fragi yuperdo z wczoraj:
Name: Pucol
Apr 24 2007, 13:33:38 CEST Killed at Level 87 by Yuperdo
Name: Vam Marcin Knight
Apr 25 2007, 01:23:02 CEST Killed at Level 81 by Yuperdo
No moze 2 w nocy to to nie jest ale jest 7.39 czyli 25 min po tym jak napisal aragorn wiec sie go nie czepiaj ;)
No moze 2 w nocy to to nie jest ale jest 7.39 czyli 25 min po tym jak napisal aragorn wiec sie go nie czepiaj ;)
W dzien ktory mam do szkoly na 8.00...Gz -.-"prawie" udalo Ci sie mnie zlapac ;( p.s potrenuj x)
To ze piszesz posty 20min przed szkola tez moze swiadzczyc o twoim uzaleznieniu, podobnie jak u Aragorna.
To ze piszesz posty 20min przed szkola tez moze swiadzczyc o twoim uzaleznieniu, podobnie jak u Aragorna.
Niby dlaczego? =)
Dlaczego moze to swiadczyc o twoim uzaleznieniu? W moim mniemaniu czlowiek ktory ma czas na wejscie rano przed szkola na forum i pisanie postow jest w jakims stopniu uzalezniony. Albo wstaje wczesniej aby tylko wejsc na pc'ta, a jezeli nie wstaje wczesniej, to i tak robi wszytko zeby stuknac kilka razy w klawiature. Rano raczej jest duzo innych rzeczy do zrobienia.;)
Dlaczego moze to swiadczyc o twoim uzaleznieniu? W moim mniemaniu czlowiek ktory ma czas na wejscie rano przed szkola na forum i pisanie postow jest w jakims stopniu uzalezniony. Albo wstaje wczesniej aby tylko wejsc na pc'ta, a jezeli nie wstaje wczesniej, to i tak robi wszytko zeby stuknac kilka razy w klawiature. Rano raczej jest duzo innych rzeczy do zrobienia.;)
Np...zobaczenie jakie sie ma lekcje, wiec musze wejsc na nata zeby sprawdzic to, a przy okazji moge odpisac komus na forum. To tak samo moglbys powiedziec ze uzalezniennie jest wtedy gdy idziesz w niedziele do kosciola to wlanczasz komputer przed...Jednym slowem podales zly przyklad, gdybym wstawal o 6 rano, aby wejsc na kompa to by bylo mozna nazwac, ale wstaje o 7 ze wszystkim sie wyrabaiam x)
Np...zobaczenie jakie sie ma lekcje, wiec musze wejsc na nata zeby sprawdzic to, a przy okazji moge odpisac komus na forum. To tak samo moglbys powiedziec ze uzalezniennie jest wtedy gdy idziesz w niedziele do kosciola to wlanczasz komputer przed...Jednym slowem podales zly przyklad, gdybym wstawal o 6 rano, aby wejsc na kompa to by bylo mozna nazwac, ale wstaje o 7 ze wszystkim sie wyrabaiam x)
ale kolo. przed szkola to ja mam czas zeby sie umyc, wyysikac, cos zjesc, i jeszcze na aoutobus zdazyc nie moge, a Ty na forum jeszcze postujesz i mowisz ze nie jestes uzalezniony ;d
ale kolo. przed szkola to ja mam czas zeby sie umyc, wyysikac, cos zjesc, i jeszcze na aoutobus zdazyc nie moge, a Ty na forum jeszcze postujesz i mowisz ze nie jestes uzalezniony ;d
Tak, uzalezniony od forum rotfl, jezeli nie moze zdazyc na autobus to czemu nie wstaniesz o te 5 min wczesniej? Lepiej napisac cos przed szkola niz z niej uciekac, co mi sie nie zdarzylo w tym roku ani razu x)
Tak, uzalezniony od forum rotfl, jezeli nie moze zdazyc na autobus to czemu nie wstaniesz o te 5 min wczesniej? Lepiej napisac cos przed szkola niz z niej uciekac, co mi sie nie zdarzylo w tym roku ani razu x)
Nie slyszalem jeszcze o takich przypadkach ze koles ucieka ze szkoly zeby napisac posta na forum.8o
Nie slyszalem jeszcze o takich przypadkach ze koles ucieka ze szkoly zeby napisac posta na forum.8o
Nie chodzilo mi o napisanie posta tylko ogolem o komputer -.-
Nie chce sie wtrącac ale wydaje mi sie ze adelao ma racje ;) Przykladowo mi chce sie wymiotowac rano jak wlacze kompa szczegolnie przed szkola, ale ten chlopak wszedl i sie nie bal :D bravo dla tego pana
;]
Nie chce sie wtrącac ale wydaje mi sie ze adelao ma racje ;) Przykladowo mi chce sie wymiotowac rano jak wlacze kompa szczegolnie przed szkola, ale ten chlopak wszedl i sie nie bal :D bravo dla tego pana
;]
A zwlaszcza jak mam kaca :D
Marowakk
01-05-2007, 20:17
19:11 Aylitha [147]: selling protection and golden armor
Wojna wszystkich w końcu wykończy.
o co ci chodzi ? przeciez tu i tak gra 200 osób -.-
Marowakk
01-05-2007, 21:45
Galana 397 GER
No no dawne tylu osób na galanie nie było.
aragorn uczciwy
01-05-2007, 22:37
@Adelao
Jak cie tot ak bardzo interesuje... tak wstalem rano, bo jechalem na mecz, i sie wyroilem wczesniej niz zwykle, to se kompa wlaczylem...moj tata jest gornikiem, mzoe cos ci mowi Ruda Śląska-Halemba? jak nie to wlacz czasem tv... i nie mow ze ja maniacze, bo o jakiej porze nie wejde na gg adelao zawsze, ale to zawsze "Zaraz Wracam" ty chyba wogule kompa nie wylaczasz^^
PS. Na galanie spokoj.... Ale czy na pewno?:>;) B)
PS2. To forum Galany, a nie "O wszystkim i o niczym"
@Edit
21:32 Fajkowy-Lolus [25]: Nie wiesz keidy tom ebdzie?;/
21:32 Dejwidek [140]: pierdol sie zjebie
21:32 Dejwidek [140]: ignore
Czasami rozumie Szwedow, dlaczego czują sie lepsi i madrzejsi...
@DOwn
Maly szczegolik...
@up
Tez rozumiem Szwedow, dlaczego czuja sie madrzejsi... PS pisze sie bez kropki na koncu :p ;)
ja w sumie lubie szwedów nic mi nigdy zlego nie zrobili <niewiem jak Wam>:] i nie boje sie o to ze wszystkimi zyje dobrze, ale to moze do pierwszego deda :o
Zauwazyliscie ze wiekosc Szwedow z Galany ma chary na Nebula?Moze to tam wlasnie gra Konda?:D :D
Zauwazyliscie ze wiekosc Szwedow z Galany ma chary na Nebula?Moze to tam wlasnie gra Konda?:D :D
pfffffffffffffffffffffffff
Kiedy jeszcze Jejihev grał na galanie i starzy patriotsi przegrali wojne to poszli wtedy grać na nebule, no ale po hacku jejiego wrócili :P
Gz, dalej jestes facc?;/
Wbijam po 100k dziennie mniej wiecej jak wbije 50 lvl~ doskiluje to kupie ;p
aragorn uczciwy
02-05-2007, 09:31
To ja walne offtopa... oplaca mi sie zamienic fajkwoego(bez pacc+Hunted) za 60+ EK(pacc+da sie zalatwic free:P) oba chary na galanie...;]
@Adelao
Jak cie tot ak bardzo interesuje... tak wstalem rano, bo jechalem na mecz, i sie wyroilem wczesniej niz zwykle, to se kompa wlaczylem...moj tata jest gornikiem, mzoe cos ci mowi Ruda Śląska-Halemba? jak nie to wlacz czasem tv... i nie mow ze ja maniacze, bo o jakiej porze nie wejde na gg adelao zawsze, ale to zawsze "Zaraz Wracam" ty chyba wogule kompa nie wylaczasz^^
PS. Na galanie spokoj.... Ale czy na pewno?:>;) B)
PS2. To forum Galany, a nie "O wszystkim i o niczym"
@Edit
21:32 Fajkowy-Lolus [25]: Nie wiesz keidy tom ebdzie?;/
21:32 Dejwidek [140]: pierdol sie zjebie
21:32 Dejwidek [140]: ignore
Czasami rozumie Szwedow, dlaczego czują sie lepsi i madrzejsi...
@DOwn
Maly szczegolik...
Widzisz wystarczylo odpowiedziec na pytanie i nie bylo by tyle zamieszania x)
Zawsze kiedys jestem na Zara Wracam siedze na kompie, jak mnie nie byla daje w komencie z/w :D
@up
Nie oplaca sie kupowac/zamieniac postaci z rec-keyem x)
Ps Spadam na Europolgola x] bede za jakis czas x)
Poznanski Rycerz
02-05-2007, 12:49
@aragorn
WYmien sie !! Bedzie sie chociaz oplacalo cie zabic.
@aragorn
Watpie bo jezeli dojdzie do wymiany to na tym ek nie bedzie zadnego eq....
Szkoda wogole fraga:D
Poznanski Rycerz
02-05-2007, 13:11
2 lvle mniej to 2 lvle mniej :].
Niech sobie chlopak pogra. Przynajmniej raz w zyciu , moze i nie na dlugo ale wejdzie na ten 60 lvl~ :]
To ja walne offtopa... oplaca mi sie zamienic fajkwoego(bez pacc+Hunted) za 60+ EK(pacc+da sie zalatwic free:P) oba chary na galanie...;]
na Twoim miejscu bym sie zamienil. ale nie wiem komu sie oplaca brac 25 druta za 60 najta ;p
@aragorn
na twoim miejscu zacząłbym działać a nie pieprzyć na forum
aragorn uczciwy
03-05-2007, 00:30
@Eskimos
W czwartek i piatek o 17 trening... przyjdz z modym, bo moglibyscie troche pobiegac, a nie ciagle gracie w tibie...^^
Nie wiem czy ma to cos wspolnego z z Galna ale kupilem sobie buty xD
http://etniesskate.com/footwear/mens/cinch/tan-gum/
Nice? xD
Zeby post nie byl totalnie bez sensu....
Xalade Shielyna
May 01 2007, 22:54:33 CEST Killed at Level 104 by Garmie
Vaero
May 01 2007, 20:50:55 CEST Died at Level 104 by a dragon lord (xD)
aragorn uczciwy
03-05-2007, 10:08
@Libner
Fajne, jaki kolor? mi sie najbardziej czarne podobaly;]
a Xalade padla (jak kazdy) za "obrazanie"?
aragorn uczciwy
03-05-2007, 10:56
Komar waleczny:
Apr 21 2007, 11:37:07 CEST Died at Level 210 by a trap
Co to ten trap...?
Cyran_13
03-05-2007, 12:29
Komar waleczny:
Co to ten trap...?
Pułapka... Czy widziałeś kiedyś pułapkę na niedźwiedzie ? Something like this :)
EDIT: http://tibia.erig.net/Trap
na twoim miejscu zacząłbym działać a nie pieprzyć na forum
To samo mu napisałem ale jakoś nie raczył odpowiedzieć:D
@Libner
Fajne, jaki kolor? mi sie najbardziej czarne podobaly;]
a Xalade padla (jak kazdy) za "obrazanie"?
Te co sa pierwsze jakby pomaranczowe :P
Angar Ran...
May 02 2007, 07:47:44 CEST Killed at Level 80 by Vaero (tez za obrazanie? -.-)
Btw. Jest taka postac jak Daero ma cos wspolnego z Vaero?
Angar Ran...
Za pekowanie na servie serva x)
To samo mu napisałem ale jakoś nie raczył odpowiedzieć:D
Widać tylko w gadce mocny :D
Ajron 88
03-05-2007, 14:07
Angar Ran...
Daero przyszedł z Vaero z Pandorii w tym samym czasie.. napoczątku expił szybciej , ale zaczoł padać i dał sobie spokój na jakiś czas , teras widze że wrócił.
Znim da sie pogadać i dogadać , a Vaero to zjeb totalny ^^.
Nie wiem czy ma to cos wspolnego z z Galna ale kupilem sobie buty xD
http://etniesskate.com/footwear/mens/cinch/tan-gum/
Nice? xD
Zeby post nie byl totalnie bez sensu....
Xalade Shielyna
May 01 2007, 22:54:33 CEST Killed at Level 104 by Garmie
Vaero
May 01 2007, 20:50:55 CEST Died at Level 104 by a dragon lord (xD)
osobiscie wole najki ;d
@ trap
Akurat w tym przypadku Komar padl od ogni na POI wszedl do druid roomu a raczej mial zamiar a wygladalo to tak samo jak kiedys Dulokz z Julery 3k hp w sekunde
@up
Moim zdaniem jest to bez sensu, masz np 100 druida masz pz uciekasz tam i nawet jak jakis druid bedzie do Ciebie podchodzil to traci po 300 many
a tu mu jeszcze sd walisz i koles nie ma szans, oczywiscie z 2 strony nigdy Ci pz nie zniknie poki z tamtad nie wyjdziesz :P
Edit:
GoGoGo Galana x)
Galana 269 GER
Duzo nie brakuje do calkowitej kleski
Inferna 210 GER PvP-enforced x]]]
Poznanski Rycerz
03-05-2007, 17:37
Toca
Rzuci gdzies mag walle, wylaczy wczesniej unmarked system, i rzuci po pewnym czasie znowu na zablokowanie wiary i jest wolny
Kurwa -.- Juz nawet VO pekuje...
23:20 You lose 20 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:20 You lose 43 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 You lose 26 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:20 You lose 55 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 You lose 5 hitpoints.
23:20 Using one of 98 spell runes...
23:20 You lose 5 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 You lose 265 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 Using one of 97 spell runes...
23:20 Using one of 96 spell runes...
23:20 You lose 4 hitpoints.
23:20 You lose 233 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 Using one of 95 spell runes...
23:20 You lose 17 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 Using one of 94 spell runes...
23:20 You lose 77 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 You lose 50 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 38 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Using one of 93 spell runes...
23:21 You lose 40 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 478 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:21 Chaosa [96]: exevo gran mas vis
23:21 You lose 250 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Using one of 92 spell runes...
23:21 You lose 4 hitpoints.
23:21 Using one of 90 spell runes...
23:21 You lose 200 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Using one of 88 spell runes...
23:21 You lose 3 hitpoints.
23:21 You lose 12 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 64 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Rostek-Horn [85]: Utani gran hur ""Ses sen jävla slynor
23:21 You lose 23 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 65 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 71 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Plusdron [47]: whY/
23:21 Using one of 87 spell runes...
23:21 You lose 47 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 14 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 21 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:21 You lose 2 hitpoints.
23:21 Rostek-Horn [85]: pay
23:21 You lose 52 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Using one of 86 spell runes...
23:21 You lose 25 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 23 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:21 You lose 3 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Using one of 85 spell runes...
23:21 You lose 15 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Rostek-Horn [85]: stop
23:21 Plusdron [47]: kurwa
23:21 You lose 73 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Plusdron [47]: w wojnie pomagam
23:21 Plusdron [47]: -.-
23:21 You lose 19 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 26 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:21 You lose 33 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Using one of 84 spell runes...
23:21 You lose 11 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 77 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 20 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:21 Using one of 83 spell runes...
23:22 You lose 229 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:22 You lose 412 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:22 Chaosa [96]: exevo gran mas vis
23:22 Using one of 82 spell runes...
23:22 You lose 252 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:22 Using one of 80 spell runes...
23:22 You lose 19 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:22 You lose 2 hitpoints.
23:22 Using one of 79 spell runes...
23:22 Using one of 78 spell runes...
23:22 You lose 22 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:22 You lose 42 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:22 You lose 26 hitpoints due to an attack by Chaosa.
Chcecie znac powod? -.-
23:22 Plusdron [47]: za co? -.-'
23:22 Plusdron [47]: Exura
23:22 Rostek-Horn [85]: wyzywales moejgo kumpla
23:22 Rostek-Horn [85]: mozesz zaplacic
23:22 Plusdron [47]: haha :D tak najlepiej taki powod podowac :D
23:22 Rostek-Horn [85]: to padneisz
23:23 Plusdron [47]: zaskocze cie juz 4 dzien stad nie wychodze i z nikim nie agdam tylko skiluje
23:23 Plusdron [47]: a moze jakbys mi podal nick "kolegi" ktorego wedlug ciebie "wyzywalem" to bylem wdzeiczny
23:23 Rostek-Horn [85]: Elan krake
23:23 Plusdron [47]: nie znam
23:23 Rostek-Horn [85]: on cie zna
23:24 Plusdron [47]: :D po 1
23:24 Plusdron [47]: nie bylbym tak glupi zeby 50ek~ wyzywac
Toca
Rzuci gdzies mag walle, wylaczy wczesniej unmarked system, i rzuci po pewnym czasie znowu na zablokowanie wiary i jest wolny
omijasz tematu fajkowego no coments
@up
nie bój się rostek padnie nie wiem jeszcze kiedy ale tak sie stanie ;) ;)
omijasz tematu fajkowego no coments
@up
nie bój się rostek padnie nie wiem jeszcze kiedy ale tak sie stanie ;) ;)
Ja tylko czekam az 1 kumpel z VO przyjdzie z imprezy ;p nie mam zamiaru placic za nic :P
EDIT: Gz dla panow co mnie ubijali xD przebieglem cala jaskini w korytarzu na jedna kratke :P raz bylo goraco bo mialem jakies 15hp ;p
Ja tylko czekam az 1 kumpel z VO przyjdzie z imprezy ;p nie mam zamiaru placic za nic :P
EDIT: Gz dla panow co mnie ubijali xD przebieglem cala jaskini w korytarzu na jedna kratke :P raz bylo goraco bo mialem jakies 15hp ;p
no mi rostek podpadł i mam na niego wyjebane ;]
aragorn uczciwy
04-05-2007, 02:53
CHosa jest w Helgird..:P Juz sie wojna skaczyla? nasza wielka cati sie poddala?:P bo VO lata sobie bezkarnie po galanie robia PA, zbey miec na exp..;]
Ps. tez znam daero... jak mialem 27 lvl to on mial 30~ i mnie z larv wyjebal ;( ale przyszlem sie pomscic moim plakiem, a nawet go do zoltego hp nie zjechalem i przlecial keekz reszta noobow z HWL xD Teraz mam 25 lvl a on 86 lvl:(
Trialowiec
04-05-2007, 09:58
[QUOTE=aragorn uczciwy;1404595]Komar waleczny:
[QUOTE]
Komar Waleczny to byly gracz Galany. Grał pod nickiem Pep'vector i Jolik.
May 03 2007, 21:28:53 CEST Died at Level 87 by a giant spider
Cos w tym padaniu Roska jest :D
May 03 2007, 21:28:53 CEST Died at Level 87 by a giant spider
Cos w tym padaniu Roska jest :D
No i w dodatku bez blessow ;(
@ offtopic
Czy kupował ktoś z was PACC przy pomocy karty kredytowej??:baby:
hahahahahaha
A tak dokladniej?
@ offtopic
Czy kupował ktoś z was PACC przy pomocy karty kredytowej??:baby:
Ja, ale to bylo kiedys pamietam moj pierwszy pacc za kase rl i ostatni, ale oplaca sie bardzeij niz przez allegro bo wychodzi kolo 75 zl x)
Segalczuk
04-05-2007, 21:46
O.o mnie tez rostek~ próbował peknac ^^ ale nie znał(?) zbytnio poha i dal sie w trapa wpierdolic (omal nie padl przez tego trapa) i sie spokojnie poszedlem ^^ , mialem zamiar go peknac ale jakos mi sie niehcialo ^^.
MarcinStw
04-05-2007, 23:54
No i w dodatku bez blessow ;(
Jak byś miał takiego neta to tez by Ci bylo szkoda kasy na blessy
Sir-Babolek
05-05-2007, 04:42
Kurwa -.- Juz nawet VO pekuje...
23:20 You lose 20 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:20 You lose 43 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 You lose 26 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:20 You lose 55 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 Using one of 98 spell runes...
23:20 You lose 5 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 You lose 265 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 Using one of 97 spell runes...
23:20 Using one of 96 spell runes...
23:20 You lose 233 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 Using one of 95 spell runes...
23:20 You lose 17 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 Using one of 94 spell runes...
23:20 You lose 77 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:20 You lose 50 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 38 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Using one of 93 spell runes...
23:21 You lose 40 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 478 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:21 Chaosa [96]: exevo gran mas vis
23:21 You lose 250 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Using one of 92 spell runes...
23:21 You lose 4 hitpoints.
23:21 You lose 200 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 12 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 64 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 23 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 65 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 71 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Plusdron [47]: whY/
23:21 Using one of 87 spell runes...
23:21 You lose 47 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 14 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Rostek-Horn [85]: pay
23:21 You lose 52 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Using one of 86 spell runes...
23:21 You lose 25 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 3 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Using one of 85 spell runes...
23:21 You lose 15 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Plusdron [47]: kurwa
23:21 You lose 73 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 Plusdron [47]: w wojnie pomagam
23:21 Plusdron [47]: -.-
23:21 You lose 19 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 26 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:21 You lose 33 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 11 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 77 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:21 You lose 20 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:21 Using one of 83 spell runes...
23:22 You lose 229 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:22 You lose 412 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:22 Chaosa [96]: exevo gran mas vis
23:22 Using one of 82 spell runes...
23:22 You lose 252 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:22 Using one of 80 spell runes...
23:22 You lose 19 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:22 You lose 2 hitpoints.
23:22 Using one of 79 spell runes...
23:22 Using one of 78 spell runes...
23:22 You lose 22 hitpoints due to an attack by Chaosa.
23:22 You lose 42 hitpoints due to an attack by Rostek-Horn.
23:22 You lose 26 hitpoints due to an attack by Chaosa.
Chcecie znac powod? -.-
23:22 Plusdron [47]: za co? -.-'
23:22 Rostek-Horn [85]: wyzywales moejgo kumpla
23:22 Rostek-Horn [85]: mozesz zaplacic
23:22 Plusdron [47]: haha :D tak najlepiej taki powod podowac :D
23:22 Rostek-Horn [85]: to padneisz
23:23 Plusdron [47]: zaskocze cie juz 4 dzien stad nie wychodze i z nikim nie agdam tylko skiluje
23:23 Plusdron [47]: a moze jakbys mi podal nick "kolegi" ktorego wedlug ciebie "wyzywalem" to bylem wdzeiczny
23:23 Rostek-Horn [85]: Elan krake
23:23 Plusdron [47]: nie znam
23:23 Rostek-Horn [85]: on cie zna
23:24 Plusdron [47]: :D po 1
23:24 Plusdron [47]: nie bylbym tak glupi zeby 50ek~ wyzywac
Tak jak kiedyś mówiłem, wybierzcie mniejsze zło Madhouse ! :p
11:57 Plusdron [47]: Mar 24 2006, 19:20:43 CET Killed Rostek-Horn at Level 43
11:57 Plusdron [47]: lap masta pvp ktorego na 43 zabil 20 druid :)
11:58 Plusdron [47]: i ktory z 90+ms nie potrafil zabic 47knight :)
11:59 Plusdron [47]: i co tu teraz powiedziec co nie?
12:00 Rostek-Horn [85]: nom...
12:01 Plusdron [47]: macie ta swoja nowa galane ktora VO obiecywalo :) huntucie jeszcze wiecej luzdzi i niech coraz wiecej zmienia server
12:01 Plusdron [47]: Cya
12:01 Plusdron [47]: =*
Chyba rostek sie urazil =/
11:57 Plusdron [47]: Mar 24 2006, 19:20:43 CET Killed Rostek-Horn at Level 43
11:57 Plusdron [47]: lap masta pvp ktorego na 43 zabil 20 druid :)
11:58 Plusdron [47]: i ktory z 90+ms nie potrafil zabic 47knight :)
11:59 Plusdron [47]: i co tu teraz powiedziec co nie?
12:00 Rostek-Horn [85]: nom...
12:01 Plusdron [47]: macie ta swoja nowa galane ktora VO obiecywalo :) huntucie jeszcze wiecej luzdzi i niech coraz wiecej zmienia server
12:01 Plusdron [47]: Cya
12:01 Plusdron [47]: =*
Chyba rostek sie urazil =/
Na galanie bedzie gralo co raz mniej ludzi, bo wszyscy mysla ze wyjdzie new serv to sobie pograja, co jest nie mozliwe no chyba ze no-pvp ;] jak tera gra na galanie 230 osob po wejsciu nowego gralo by 180 osob co jest nie oplacalne dla cipsoftu , server sam sie nie bedzie utrzymywal x]
Ajron 88
05-05-2007, 15:03
Na galanie bedzie gralo co raz mniej ludzi, bo wszyscy mysla ze wyjdzie new serv to sobie pograja, co jest nie mozliwe no chyba ze no-pvp ;] jak tera gra na galanie 230 osob po wejsciu nowego gralo by 180 osob co jest nie oplacalne dla cipsoftu , server sam sie nie bedzie utrzymywal x]
Biorąc pod uwage stosunek Facc'ów do pacc'ów na Galanie.. to nasz piękny server od dawna musi przynosić straty.. ILe jeszcze potrwa zanim Cip Soft podziękuje nam za wspólną rozrywke ? :D
thewojtek
05-05-2007, 15:20
Sorka ale musialem! ; D
Dejwidek
May 04 2007, 15:44:35 CEST Died at Level 141 by a trap
Biorąc pod uwage stosunek Facc'ów do pacc'ów na Galanie.. to nasz piękny server od dawna musi przynosić straty.. ILe jeszcze potrwa zanim Cip Soft podziękuje nam za wspólną rozrywke ? :D
To jest chyba nie mozliwe, chyba ze polonczyli by 2 servery razem i nazwali by go galano~~:D moim zdaniem blad polegal na tym ze poczatkowo za szybko tworzyli nowe servery ;]
15:06 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Femuz. He was killed by Demiphant on Galana.
edron depot
And...
Name: Hunshel
May 05 2007, 14:51:36 CEST Killed at Level 95 by Grudgiie and by Keekz'Lorenzo
And...
Czyzby wkoncu VO wzielo sie za FoZ??8o
Moze bedzie znow kolejna wojna...
Vo vs. Madhouse and Foz... przynajmniej by sie ciekawie zrobilo:p
Dzisiaj ok. 16:30 przed w Dp w Thais zaczęła się wielka rzeź. Rozpoczeli ją Handir of Galana i Jasmin Vadom( o to chyba ja;]) zaczeli robić tzw. Kamikadze(tj. pekowali). Dedy jeszcze leżą na ziemi.
Dzisiaj ok. 16:30 przed w Dp w Thais zaczęła się wielka rzeź. Rozpoczeli ją Handir of Galana i Jasmin Vadom( o to chyba ja;]) zaczeli robić tzw. Kamikadze(tj. pekowali). Dedy jeszcze leżą na ziemi.
Ejj, jak będę grał na Galanie to protekcję u Ciebie się da załatwić? Respect :O
WOW, Kurcze jaki ty zly koles jestes ;/
aragorn uczciwy
05-05-2007, 20:43
And...
No kur** nareszcie... tyle na to czekalem... chyba wracam na galane xD
Czyzby wkoncu VO wzielo sie za FoZ??8o
Moze bedzie znow kolejna wojna...
Vo vs. Madhouse and Foz... przynajmniej by sie ciekawie zrobilo:p
Mam nadziej ze FoZ dolaczy do wojny ;p ale jest tez mozliwe ze helgrid czy jakos tak dolaczy do VO bo ostatnio razem pekowali (rostek i chaosa)
aragorn uczciwy
06-05-2007, 00:08
Mam nadziej ze FoZ dolaczy do wojny ;p ale jest tez mozliwe ze helgrid czy jakos tak dolaczy do VO bo ostatnio razem pekowali (rostek i chaosa)
Z tego co wiem, to chyba nie beda walczyc... to bardziej pokojowa guildia;] (nie liczac kilku pkerow) Ale mam nadzieje ze FoZ dolaczy... przynajmniej bym mial spokoj z Hunshelem na jakis czas..:P
Z tego co wiem, to chyba nie beda walczyc... to bardziej pokojowa guildia;] (nie liczac kilku pkerow) Ale mam nadzieje ze FoZ dolaczy... przynajmniej bym mial spokoj z Hunshelem na jakis czas..:P
rolplejery nie beda sie bic, a takze kilku ludzi nie bedaaaacymi rolplejerami tylko w fozie bedacymi dla protekszyn, dialogejszyn ri respektejszyn <???>
POZDRAWAIM WSZYSTKICH FANÓW WÓDKI (40% LIFESTYLE) xD
Poznanski Rycerz
06-05-2007, 10:41
Pozdrawiam! Pozdrawiam wszystkich szpanerow ktorzy pili i maja wewnetrzna potrzebe popisania sie ze pili SUPAH!.
Szkoda mi tylko ciebie, ze jak pijesz to musisz to robic z komputerem-.-, co za zalosc -.-, dzieciaku poszukaj sobie kolezanki, ktos ci wystarczajaca ilosc uwagi poswieci -.-
Ajron 88
06-05-2007, 11:55
Pozdrawiam! Pozdrawiam wszystkich szpanerow ktorzy pili i maja wewnetrzna potrzebe popisania sie ze pili SUPAH!.
Szkoda mi tylko ciebie, ze jak pijesz to musisz to robic z komputerem-.-, co za zalosc -.-, dzieciaku poszukaj sobie kolezanki, ktos ci wystarczajaca ilosc uwagi poswieci -.-
Niektórzy są w takim wieku że mogą wracać do domu piani i nie dostaną szlabanu na cukierki itp. , mi też nie raz i nie dwa zdarzyło się dotrzeć domu na całkiem konkretnej jeszcze bombie , a z braku lepszych zajęć siadałem do PC (chyba że sie nie umie w krzesło trafić).
O jacie...alez wy wszyscy jestescie fajni pijecie alkohol :cup:
Niektórzy są w takim wieku że mogą wracać do domu piani i nie dostaną szlabanu na cukierki itp. , mi też nie raz i nie dwa zdarzyło się dotrzeć domu na całkiem konkretnej jeszcze bombie , a z braku lepszych zajęć siadałem do PC (chyba że sie nie umie w krzesło trafić).
Popieram i pozdrawiam
@Poznanski: Drogie dziecko... (jak to mnie nazwałeś? haha)
Rozumiem że Ty nie chodzisz na imprezy nigdy bo Ci mama nie pozwala, lub nie masz przyjaciół, codziennie od paru miesięcy zaglądasz na to forum aby pierdolić głupoty na temat Galany, chociaż wcale nie grasz (jakieś kompleksy?) tylko pierdolisz jaki to jesteś świetny, jakiego to wszyscy mają od Ciebie hunta, okej, tylko szkoda że się nie logujesz, haha. A o moją pannę się nie martw, lepiej swoją, chociaż prawdopodobnie drogi 16 latku posiadasz tylko prawą rękę w połączeniu z dziewczyną która ma na nazwisko .jpg... Z tym piciem samotnie to żeś zajebał... Siedzę o 3 w nocy, piję sam i przed kompem, gratuluję Ci pomysłu, niestety z niego nie skorzystam ;]
blitzkrieg
06-05-2007, 13:22
Dejwidek musi expić bo jest bardziej uzależniony niż menel od wina i taka jest prawda :D Nie dość ze ma name niezbyt oszałamiający to jeszcze gra po 10h dziennie expi na noobowskich potworach nic nie bloczy tylko siedzi na jakiś śmieciach.Ale fakt że nie sharuje i ma taki level to niewiem czy dobrze dla niego czy źle :D Chociaż licze że Parencikos wymiecie i bendzie best fragerem xd
Demiphant on Galana
May 06 2007, 11:53:11 CEST Killed at Level 110 by Myrbossen
Do tego
Sir Zemus
Asco
Miten Seavus
Veeso
Asco
Rajmoon
A byli jeszcze
Xairax
Rubbin Hud
I ja sie pytam coscie sie na mnie uwzieli... Wezcie rozejm wrzuccie ja se dobije 150 lvl i juz mnie nie zobaczycie...
Czytając to forum codziennie, bez jakichkolwiek reakcji z mojej strony doszłem do wniosku, że wreszcie muszę się odezwać... Normalny człowiek, który czytałby temat Wydarzenia z Galany powiesiłby się chyba, cały czas te same nicki, kłócące się o byle g**no... Ludzie przystopujcie troche... Kolejna wojna, niech se będzie dobrze Azenus zrobił przenosząc się na Kyrę, ja nie mam zamiaru wracać jak na razie na tą g**pią Galane... patrząc na obecną sytuacje na forum oraz na servie można płakać za rządami Jejiheva czy Kondy...
Poznanski Rycerz
06-05-2007, 15:38
@azenus
Maniaki! Ja jak mam bombe i wracam do domu to ide spac. Ja mam 16 lat, ale jak jestem naje*** to nie mowie o tym calemu swiatu zeby sie dowartosciowac ( kompleksy?) Ta panienka cie mocno zabolala, czyli pewnie cos wtym jest. W dalszym ciagu uwazam ze za malo ci rodzice uwagi poswiecaja.
Ajron
A wchodziles na forum i
ALE MNIE WZIELO JAAAAAAAA 1 W MOIM ZYCIU IMPREZA WOOO< musialem sie pochwalic -.- zalosne?
Czytając to forum codziennie, bez jakichkolwiek reakcji z mojej strony doszłem do wniosku, że wreszcie muszę się odezwać... Normalny człowiek, który czytałby temat Wydarzenia z Galany powiesiłby się chyba, cały czas te same nicki, kłócące się o byle g**no... Ludzie przystopujcie troche... Kolejna wojna, niech se będzie dobrze Azenus zrobił przenosząc się na Kyrę, ja nie mam zamiaru wracać jak na razie na tą g**pią Galane... patrząc na obecną sytuacje na forum oraz na servie można płakać za rządami Jejiheva czy Kondy...
Moim zdaniem bylo juz dobrze po wojnie wszyscy zaczeli grac, ale wtedy co zostalo shakowanych z 12 osob wielu poszlo na kyre, a z nimi koledzy itp... i np jak dzis gra w tym momenic na Galanie 365 mogla grac z jakies 400 mysle ;] plus oni teraz pekuja co powoduje ze nie ktorzy ide w retired ;]
Msg do Mateusza Dragon~ wyciety z jego filmiku na PoI Dls:
15:37 Brytten [1]: y0y0 co tam?:P nie gram tu na harmoni ale na galanie wogole to GZ lvla: :> hyhy zajebiscie by bylo jakbys gral na galanie bys ze szwedami porzadekzrobil :P bo teraz to nie ma sensu tam grac wogole :/
Own3d...
Msg do Mateusza Dragon~ wyciety z jego filmiku na PoI Dls:
15:37 Brytten [1]: y0y0 co tam?:P nie gram tu na harmoni ale na galanie wogole to GZ lvla: :> hyhy zajebiscie by bylo jakbys gral na galanie bys ze szwedami porzadekzrobil :P bo teraz to nie ma sensu tam grac wogole :/
Own3d...
On nawet pewnie nie wie co to jest trap albo MW. Podaj link do tego filmiku bo widzialem tylko na goromie :P
Edit: znalazlem :P
dawno mnie nie bylo. czymoglby mi ktos strescic sytuacje z galany ? kto wygrywa, jaki jest przebieg wojny, co sie dzieje z zimpa ?
Spells0n
06-05-2007, 16:57
dawno mnie nie bylo. czymoglby mi ktos strescic sytuacje z galany ? kto wygrywa, jaki jest przebieg wojny, co sie dzieje z zimpa ?
Nic ciekawego oprocz tego ze wczoraj VO zabilo 2 memberow FoZ =)
M to the Z.
aragorn uczciwy
06-05-2007, 17:58
Demiphant on Galana
May 06 2007, 11:53:11 CEST Killed at Level 110 by Myrbossen
Myrbossen chce zamienic swoj skrot z PG na PA?xD
To sie powies, zmien server i jzu nei pisz an tym forum, skoro tu nie grasz^^
Ps. nie wieceie cyz te osoby, ktore padly od Vo majaj od nich hunta dalej...?;/
Myrbossen chce zamienic swoj skrot z PG na PA?xD
Akuratnie myrbossen zabil demiego ktory wstepowal w roli random pekera wiec nie nazwalbym tego PA
Ajron 88
06-05-2007, 18:30
Ajron
A wchodziles na forum i
ALE MNIE WZIELO JAAAAAAAA 1 W MOIM ZYCIU IMPREZA WOOO< musialem sie pochwalic -.- zalosne?
To zależy jaką mam faze, czasem zasypiam na momencie w ubraniach , czasem mam takie ciśnienie że całą noc coś robie i potem cały dzień , a że w nocy dużo do roboty nie ma w domu, to na kompie sie siedzi ewentualnie czyta książkę , na forum wchodziłem , ale zwykle nie pisze bo po pijaku mam problemy z wzrokiem.. zawsze :D
Poznanski Rycerz
06-05-2007, 18:31
@up
kSiazke po imprezie Oo, o kurde ale dewiacja :]
@up
kSiazke po imprezie Oo, o kurde ale dewiacja :]
Hehe probowales kiedys? ;) Czlowiek pozniej czyta 3 razy to samo i dalej nic z tego nie wie:P Jak tak przed matura "Nad Niemnem" czy innych "Chlopo czytalem":P
Co do Galany to widze ze powoli wracamy do stanu gdzies z przed pol roku:/ Ekstraaaaa -.-'
Ajron 88
06-05-2007, 19:15
Nie bezpośrednio po , i nie jakieś szkolne lektury czy inne szlagiery polskiej literatury :P
I dalej wypowiada się największy walczak Galany Fajkowy-Lolus, który dawno powinien tego zaprzestać....
Vlachyslav
07-05-2007, 14:06
May 06 2007, 20:46:22 CEST Killed at Level 83 by Keekz'Lorenzo
war frag o ile sie nie myle B)
Cyran_13
07-05-2007, 14:09
May 06 2007, 20:46:22 CEST Killed at Level 83 by Keekz'Lorenzo
war frag o ile sie nie myle B)
ale kto padł ? ;>
Vlachyslav
07-05-2007, 14:09
ale kto padł ? ;>
aa sorry ;p
Balwyn
Dlaczego nie mozna wejsc na server GALaNA ?!:(
Spells0n
07-05-2007, 22:26
Drewniak <3
Vlachyslav
08-05-2007, 16:14
double~~~~~~~~~
Vlachyslav
08-05-2007, 16:52
Drewniak <3
Spellson <3
Gay? xD
co do galany to raczej nudno na servie sie robi ;p
Bye bye galana. I DONT BACK !
aff why... a tak bardziej na powaznie ejst jakis konkretny powod ze odchodzisz czy po prostu teraz chcialo ci sie to napisac bo i tak zadko online
Henry Bellar
May 09 2007, 00:01:58 CEST Killed at Level 90 by Dredz
No... Nie dlugo mial ten 90 lvl:/
Poczekamy na reakcje Yupa...
A teraz rozmowy w dp ;)
02:04 Von Lordinho [17]: theres a quest
02:04 Von Lordinho [17]: for pacc
02:04 Von Lordinho [17]: its the pacc side quest
02:04 Von Lordinho [17]: realy
02:04 Von Lordinho [17]: but
02:04 Von Lordinho [17]: like 30 demothras
02:04 Von Lordinho [17]: i have seen
02:04 Von Lordinho [17]: ijn a video
Emmm br? O.o
Btw... Nie wyzywac od No-LiFeRa blx -.^
Kope lat Spell! masz raka? 8o 8o 8o
W koncu jest wojna na Galanie? Czy ten "pokoj"? Bylo jakies open battle?
Ajron 88
09-05-2007, 13:06
:(
Kontakt na GG będzie jak coś.
aff why... a tak bardziej na powaznie ejst jakis konkretny powod ze odchodzisz czy po prostu teraz chcialo ci sie to napisac bo i tak zadko online
Nie bede pisal zadnych postow na tibia.com bo to sie mija z celem :P Powodem jest brak mozliwosci spokojnego grania, a w dupe nie bede nikomu wchodzil. Nie logowalem ostatnio ze wzgledu na mature, a teraz juz mi sie odechcialo grac;)
@Ajron
Damy rade :D mam nadzieje ze tego lata nas odwiedzisz;) Obiecales !!
>------------------------------------------------------------------------<
ktos by poszedl na banshee questa za niedlugo ?
>------------------------------------------------------------------------<
ktos by poszedl na banshee questa za niedlugo ?
Przeczytaj forum na tibia.com tam pisze o bansshe x]
wiem swiruje ale nie ma co robic juz niewiwadomo jaki temat zalapac
:)
Kuczer88
09-05-2007, 18:11
Przeczytaj forum na tibia.com tam pisze o bansshe x]
Jest napisane
Jest napisane
Przykro mi kuczerku obie formy sa juz poprawne ;*;*;*
Ajron 88
09-05-2007, 21:57
Kamilu , obiecałem pewnie po pijaku a to sie nie liczy :D
co w zasadzie nie zmienia faktu że bardzo bym chciał pofazować w waszym towarzystwie.. szczerze mówiąc znudziłem sie już imprezami w Kluczborku , ciągle ci sami ludzie , ci sami wrogowie.. pora na małą odmianę ?
p.s. Tak znowu piłem :DDD
Tak, tak wiemy Ascario sprzedany, a komu?
Delewu, ten co SCA do dead body włożył
Jak widać dobrze mu idzie.
May 09 2007, 16:27:27 CEST Killed at Level 103 by Vaero
and by Myrbossen
Kamilu , obiecałem pewnie po pijaku a to sie nie liczy :D
co w zasadzie nie zmienia faktu że bardzo bym chciał pofazować w waszym towarzystwie.. szczerze mówiąc znudziłem sie już imprezami w Kluczborku , ciągle ci sami ludzie , ci sami wrogowie.. pora na małą odmianę ?
p.s. Tak znowu piłem :DDD
To do Kępna zeby popic niedaleko xD
To do Kępna zeby popic niedaleko xD
albo do ostrzeszowa na jaka flaszeczke =]
albo do ostrzeszowa na jaka flaszeczke =]
Łooo to moze wszyscy uzadzimy wspolna libacje? :P
Tak, tak wiemy Ascario sprzedany, a komu?
Delewu, ten co SCA do dead body włożył
Jak widać dobrze mu idzie.
May 09 2007, 16:27:27 CEST Killed at Level 103 by Vaero
and by Myrbossen
malo wiesz.
Nie bede pisal zadnych postow na tibia.com bo to sie mija z celem :P Powodem jest brak mozliwosci spokojnego grania, a w dupe nie bede nikomu wchodzil. Nie logowalem ostatnio ze wzgledu na mature, a teraz juz mi sie odechcialo grac;)
@Ajron
Damy rade :D mam nadzieje ze tego lata nas odwiedzisz;) Obiecales !!
I kto tu mowi o obietnicach ;)
Btw...
"Rolpleje" z FoZ czekaja az Yup~ wroci z "wakacji" w Luxemburgu i moze sie przylacza do wojny...
Teraz Twoja kolej nuubie :D
I kto tu mowi o obietnicach ;)
Btw...
"Rolpleje" z FoZ czekaja az Yup~ wroci z "wakacji" w Luxemburgu i moze sie przylacza do wojny...
Nie boj sie kiedys napewno dojedziemy do Ciebie :D
P.s Widac ze Szwedzi szybciej i wiecej wiedza od nas :D ze jebli Ascario :P
Boltina89
10-05-2007, 12:59
Rostek-Horn
May 10 2007, 11:04:18 CEST Killed at Level 88 by Camuh
Zocha Hydraulik
May 10 2007, 11:15:33 CEST Killed at Level 108 by Camuh
Nice ;p
Rostek uciekajac z hydr, Zocha na desercie Ank (dziwne)
Spells0n
10-05-2007, 13:27
Rostek-Horn
Zocha Hydraulik
Nice ;p
yyyy ... co w tym dziwnego ?
btw jest fimik ?
Rostek-Horn
Zocha Hydraulik
Nice ;p
GoGo Wygracie wojne xD A Rostek padnie odemnie :D mam nazbieranych 6 +40 sorcow :D za to ze mnie huntuje padnie xD
Spells0n
10-05-2007, 13:32
@up
Nie ekscytuj sie tak ;d
Boltina89
10-05-2007, 13:35
yyyy ... co w tym dziwnego ?
btw jest fimik ?
Dziwne jest w tym to, ze rzadko spotyka sie swojego rywala na pustynii, samego, biegnacego do depo, a my bylismy w trzech(Riki i Camuh)
Takze teraz przyznasz mi racje ze to troche dziwne :P
Nudy sie porobily na Galanie, ale mimo to Xeio bije wszelkie rekordy PA i nie pozwala nam sie zanudzic na smierc ^.-
Milego dnia
Pozdro,
Boltina/
Spells0n
10-05-2007, 13:36
Nagrywal ktos filmik ?
Boltina89
10-05-2007, 13:40
Nagrywal ktos filmik ?
W tym jest problem. Moze i Camuh ma to samo pvp , ale zapomnial juz o wlaczaniu cama za kazdym razem ^.-
W tym jest problem. Moze i Camuh ma to samo pvp , ale zapomnial juz o wlaczaniu cama za kazdym razem ^.-
Nie mogles ty tego zrobic ? :P
Dziwne troche jak padl Zocha, 108 sorc ktorego nie doganiaja 120 ek i 130 pall jedynie Camuh ktory wali sd po 70 w ssa nie bylo zadnego Druida zeby rzucic paral~, hmm nie wiem jak to sie stalo :p
Pierwsze fragi przychodza najlatwiej, bo sa z zaskoczenia zobaczymy czy bede next x]
Ajron 88
10-05-2007, 14:10
Nie zapomniał , tylko tamte filmy wcześniej robił Albert (tak samo jak było battle w demon hell , nagrywał Cue Cumber, którym de facto grał Albert).
@Wapivos..
To prawda że na dni Kędzierzyna ma grać Jamal ? Miałem tam wbić w tym okresie ale brat do woja pojechał i nie zabardzo jest jak (słabo znam jego dziewczyne i pewnie nie widzi jej sie kręcenie sie po imprezie z pianym mną :D)
@Wapivos..
To prawda że na dni Kędzierzyna ma grać Jamal ? Miałem tam wbić w tym okresie ale brat do woja pojechał i nie zabardzo jest jak (słabo znam jego dziewczyne i pewnie nie widzi jej sie kręcenie sie po imprezie z pianym mną :D)
A prawda:P Nie wiem dokladnie kiedy (rozni ludzie rozne wersje) ale ma byc.
Jak sie zbierzesz to zapraszam na impreze:)
@Ascario
Dalej jest 2:0 dla mnie :P
siema wam co slychac. cos nowego jakies fragi ? :o
@Ascario
A byś się zdziwił dużo wiem.
Lepiej niz ja?:D
@Wapivos
no to czekam na trzeciego gola :D
@Ajron
Nie na zadnego Jamala, tylko do nas na nalewatora masz przyjechac:D
wojtekzs
10-05-2007, 20:59
14:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dejwidek. He was killed by a demon.
kuba the galana
May 10 2007, 16:48:46 CEST Killed at Level 50 by Parencikos
za to mnie ubil bo dwaj braciszki mieli kickai na moich oczach padl a na koniec kupil blesy i wrocil lotnelismy mms i na koncu mnie ubili.Najlepsze jest to ze w miedzy czasie respa kolesie ojebali moja chatke do ktorej mili inva.kto chce zarobic i ich ubic posze pisac:D
Ajron 88
10-05-2007, 21:06
14:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dejwidek. He was killed by a demon.
kuba the galana
May 10 2007, 16:48:46 CEST Killed at Level 50 by Parencikos
za to mnie ubil bo dwaj braciszki mieli kickai na moich oczach padl a na koniec kupil blesy i wrocil lotnelismy mms i na koncu mnie ubili.Najlepsze jest to ze w miedzy czasie respa kolesie ojebali moja chatke do ktorej mili inva.kto chce zarobic i ich ubic posze pisac:D
Pomału , opisz to powoli w chornologicznej kolejności , plus napisz dlaczego to zrobili , czy dlatego że cos im kiedyś zrobiłeś czy z czystej zawiści i chciwości.
ASCaRIO DbAj o cHaRa -.-
Co masz na mysli?
wojtekzs
10-05-2007, 21:54
Co masz na mysli?
poprostu byli ziomkami.mieli inva do mojej chatki ia jak dejw padl to z zawisci mi ja ojebali.i na konec hunta mnei ubili.stracilem all co mialem bo mialem luk i bursty.spadlo all i zachodze do chatki a ona pusta.mam kase na ich dedy i padna chlopacy poczekajcie:cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.