Pokaż pełną wersje : 110 Rp Vs 77 Ms Duel
General_Caster
29-04-2007, 14:02
jak w temacie
110 rp vs 77 ms walka na smierc i zycie
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23574
nie mowcie kto wygral
Na miejscu sorka inaczej bym to rozegrał ale i tak nawet nawet.
ciacho2oo7
29-04-2007, 14:25
Słabo :/... filmik 3/10 :/
A kto mógł wygrać?
No duel praktycznie bez sensu, chyba ze ten pal to byłby jakis MEGANOOB.
Ofc można zobaczyć, ale takie w sumie troche nudne ;).
100+palek zabija 70+ sorca
General_Caster
29-04-2007, 17:22
A kto mógł wygrać?
No duel praktycznie bez sensu, chyba ze ten pal to byłby jakis MEGANOOB.
Ofc można zobaczyć, ale takie w sumie troche nudne ;).
100+palek zabija 70+ sorca
no wiesz ja widzialem jak 60 ed zajebal 106 ed ( jakis noob)
Look.
Sorc ma reda, zaraz padnie, zakładając że ten sorcek ma 1200 many mógłby rozegrać to w następujący sposób:
Palek miał coś koło 400-500 hp, jeżeli ms miałby farta mógłby za tyle wejść + burst, oczywiście musiałby zastosować mały "trick". Ms mając red hp mógłby założyć Stone Skin'a (i ew. energy ringa dla większego bezpieczeństwa) i walnąć wtedy UE - moim zdaniem by padł ponieważ za jego hp mógł realnie trzasnąć, jeżeli nie udałoby się to RP miałby reda co wiąże się z dobiciem przez SD/bursta, wspominając że palek miałby ex~~.
Wiem, wiem, zaraz polecą bluzgi że łatwo powiedzieć/napisać trudniej zrobić, lecz uwierzcie mi ludzie nie raz robili nie takie wałki, więcej wiary : >
btw. pisałem w pośpiechu.. mogą być błędy : )
owntibia.exe
29-04-2007, 19:55
Sorc nie jest wcale taki dobry ^^
@Light Monk
Wszyscy najlepsi ludzie w pvp sa z nebuli xddd
Sorc nie jest wcale taki dobry ^^
hahahahaha XD
w tym przypadku nie ale jakby to byla walka 110 palek na 110 sorca to wiesz...
:)
Antonio Alin
29-04-2007, 20:37
@Lotress@
Chyba ci na mózg padło Najlepsze pvp maja Ludzie z Titani i Isara(Co za tym Idzie <Berylia> wiekszość h lvl Z isary Poszło na Berylie)...
Wiec Prosze niemów mi ze ludzie z nebuli maja najlepsze pvp bo płakać sie chce.
General_Caster
29-04-2007, 21:00
hahahahaha XD
haha racja jak on by byl 110 ms to by z tego palka popiol zostal nic wiecej :P
Robert Lublin
29-04-2007, 21:57
hahahahaha XD
Heheh i w tym sie mylisz :)
Sork jest najlepsza profesja pvp ale i najprostszą do zabicia a palek jest sredni do tego i do tego...
Na dowód wrzucę na forum filmik(WMV) co prawda nie o palku ale o streszczeniu calego mojego życiorysu tibijskiego :P
ostanie 4mniuty~ to moja walka(mój85RP) vs 74ms,111ms,50rp i 80ek a efekt zobaczcie sami :D
Coprawda nie zabiłem ich chodz miałem kilka okazi na kazdego z nich prucz knighta to oni tez mnie nie zabili :D
Tylko nie wiem na co wrzucić film bo zajmuje 260MB :/
a większość stron gdzie mozna cos updatnać maja limit do 100-250MB moze ktos podać strone gdzie moge wrzucić ten film?
Z góry thx :d
Your Kox.
Mylisz sie,nie bylo to zdanie do Ciebie,poniewaz Ty masz 7 lat :(
wszyscy up@
ale off topa robicie :/
topic@
takie sobie...
Antonio Alin
29-04-2007, 22:10
ŻaL.pl LoL.de ty masz jakąś URAZE do dzieci w wieku przedszkolnym i podstawówki na 100% masz na Imie
Krzyś i masz 10 lat <Lubisz Banany> ...
@up Takie jest Zycie :P
A to ze lubie banany to prawda xdd co do reszty to sie mylisz ;<
Polecam Ci banany Chiquita podobno dobrze dzialaja na umysl,co Tobie sie bardzo przyda ;X
Antonio Alin, widzę że bulwers, spokojnie, spokojnie, widać że będzie wylew.. o nie, zobaczcie jaką ma czerwoną twarz.
A co do mojej pierwszej wypowiedzi nie czuje abym odkrył Amerykę, chociaż wiele osób na tym forum nigdy by na to nie wpadło.
btw. nie gram od dawna na nebuli i nie mam 13 druida z p setem
Antonio Alin
29-04-2007, 22:19
spoko spoko o moje zdrowie sie nie martw xP jestem zdrowo dotleniony ;]
Wszyscy jestesmy naprawde szczesliwi ;]
Super film, prawie najlepszy jaki widziałem
oj jednak martwie się że kiedyś bawiłeś się z kolegami kto dłużej wytrzyma pod wodą i to właśnie Ty pobiłeś rekord co wiąże się z tym że nie jesteś całkowicie sprawny umysłowo, ale to nie Twoja wina, pisz, pomożemy.. boooo wszyscy tibijczycy, to jedna rodzina...
/\ joke ^^
Robert Lublin
29-04-2007, 22:38
Super film, prawie najlepszy jaki widziałem
To mało widziałeś :D:D
Ale film nie jest zły :>
Holek080
29-04-2007, 23:24
mam tibicam 792 a gdy chce odtworzyc p[lik pokjazuje mi sie jakies okienko z errorem wiec jak to odtworzyc?
viper555
29-04-2007, 23:30
dajcie mi 110 rp i postawcie na przeciwko mnie 110 mastera i zadziwie all noobkow ze sorc niewygra ...
Jesli palek nie jest noobem to w kazdy duel (zakladajac podobne lvle) powinien wygrac palek.Oczywiscie mowie o duelu Palek vs Sorc. Lecz to bardziej ze wzgledu na cap niz sile sd etc ; p
Robert Lublin
29-04-2007, 23:36
@2x UP
Ok a moge ci dać 200RP czy musi być akurat 110 bo nie wiem jak wolisz? lol hahaha :D
mam tibicam 792 a gdy chce odtworzyc p[lik pokjazuje mi sie jakies okienko z errorem wiec jak to odtworzyc?
Mmm...a masz mda do 7.92? ;D
Moze masz za dużo filmów nie wiem skopiuj najlepiej co pisze w tym errorze :)
*Vjefroon*
29-04-2007, 23:48
@Light Monk
ja jakoś nie jestem z nebuli, a jestem debest w pvp.
Holek080
29-04-2007, 23:53
Biore normalnie otworz za pomoca i wyskakuje mi ,,Could not open the file! Aborting. A moze to sie inaczej robi? A co to mda ? :D
viper555
30-04-2007, 00:17
[QUOTE=Robert Lublin;1396686]@2x UP
Ok a moge ci dać 200RP czy musi być akurat 110 bo nie wiem jak wolisz? lol hahaha :D
a mozesz mi dac 80 rp i tak nie przegram z 110 masterem jezeli ci chodzilo w tym poscie o doslowne znaczenie to nie niechce zeby mi ktos dal za free 110 palka tylko chodzi o to ze jakbym mial takiego pala to bym napewno nieprzegral tego duelu chyba ze kick lag pol minutowy ...
ale to chyba jest tak oczywiste ze nietrzeba tego tlumaczyc ...
ja jakoś nie jestem z nebuli, a jestem debest w pvp.
Nie chcem sie klocic,ale przeczytaj moja prosbe...
Fire_Reptile
30-04-2007, 07:48
Nie podobało mi się:
Ocena
3/10
Brudny-harry
30-04-2007, 09:36
Kurwa... sciagam ten filmik do katalogu z filmikami odpalam tibie i tibie cam i nie ma go na lisice a w folderze jest OCB o.0 ?
MichaelIzzor
30-04-2007, 10:42
Nudny filmik... nic szczegulnego 4/10
@up
To co? sorc tez by przegrał...
Robert Lublin
30-04-2007, 12:58
[QUOTE=viper555;1396686]
a mozesz mi dac 80 rp i tak nie przegram z 110 masterem jezeli ci chodzilo w tym poscie o doslowne znaczenie to nie niechce zeby mi ktos dal za free 110 palka tylko chodzi o to ze jakbym mial takiego pala to bym napewno nieprzegral tego duelu chyba ze kick lag pol minutowy ...
ale to chyba jest tak oczywiste ze nietrzeba tego tlumaczyc ...
No ok ale zeby sobie popkować takim palkiem to najpierw go trzbea zrobic :D
Nie no palek jest ogulnie dobry do duelów no ale wes sobie nim idz pkuj ... :/
Ale z kad wiesz ze byś wygrał tym palkiem jak go nie masz i znając zycie znasz go tylko z otsow gdzie masz fast atak i bolty po 200? :D
viper555
30-04-2007, 16:17
[QUOTE=viper555;1396775]
No ok ale zeby sobie popkować takim palkiem to najpierw go trzbea zrobic :D
Nie no palek jest ogulnie dobry do duelów no ale wes sobie nim idz pkuj ... :/
Ale z kad wiesz ze byś wygrał tym palkiem jak go nie masz i znając zycie znasz go tylko z otsow gdzie masz fast atak i bolty po 200? :D
nie mówie żebym wygrał ale bym nie przegrał bo niezmiecie mnie taki sorc na combo. . .
jak już grałem na ots to na takich gdzie niebyło fast atack i na takich gdzie palek bił w miare normalnie a nie po np 100 caly czas
ogólnie szkoda ze niewpadli na pomysl zeby zrobic taki duel dla rownych lvl ale i tak by palek to raczej wygrał bo sorcowi by sie runki pokonczyły ... no chyba ze palkiem b bym jakis noob jak np ten co z sd w sumonowane dsy lal przez 10 min xD
-Paffciu-
30-04-2007, 16:44
nudy:baby:
[QUOTE=Robert Lublin;1397451]
nie mówie żebym wygrał ale bym nie przegrał bo niezmiecie mnie taki sorc na combo. . .
jak już grałem na ots to na takich gdzie niebyło fast atack i na takich gdzie palek bił w miare normalnie a nie po np 100 caly czas
ogólnie szkoda ze niewpadli na pomysl zeby zrobic taki duel dla rownych lvl ale i tak by palek to raczej wygrał bo sorcowi by sie runki pokonczyły ... no chyba ze palkiem b bym jakis noob jak np ten co z sd w sumonowane dsy lal przez 10 min xD
To był duel do deada, to nie wiem jaką opcje byś wybrał ;).
Robert Lublin
30-04-2007, 18:58
@UP
Żle skopiowałeś nick uzytkownika :P
To był cytat viper555 nie mój... :P
grzesciu91
30-04-2007, 20:56
Film przecietny :], Myslalem ze jak zlozyles tego topica to myslalem ze ten ms wygra...
OFF@ Ja na takie duele nie ide xD. Jak gralem moim najtem mialem isc 63 ek vs 60 rp. On taki kozak byl bo kumpli mial wtedy best na kyrze (anvisado co za tym idzie Tetro Aurelius). Pewnie gdyby sobie nie radzil to by mnie dojechali. Noł thx.
WIdzialem taki przekręt na Femore Hills. 5 osob z dywanu ogladalo walke. Przychodzi 132 ms na FH wychodzi jego przeciwnik z dywanu ten 132 łapie pzta i cala armia dostarcza mu dawkę SDkow :P.
General_Caster
30-04-2007, 21:08
/\
rowniez to widzialem fajnie sie zlozyl :P
MBGrincz
30-04-2007, 22:40
Spoko Filmik
kolba997
30-04-2007, 23:48
sux idziecie lepiej spac xD
@Lotress@
Chyba ci na mózg padło Najlepsze pvp maja Ludzie z Titani i Isara(Co za tym Idzie <Berylia> wiekszość h lvl Z isary Poszło na Berylie)...
Wiec Prosze niemów mi ze ludzie z nebuli maja najlepsze pvp bo płakać sie chce.
Hmm...a mi się zdaje, że *wszyscy najlepsi ludzie w pvp sa z nebuli* to była ironia.
: p
filmik nudny, palek ma zaduzy lvl jedno sd on ma yellow nudne wiadome ze pall wygra w takiej sytuacji 74 vs 110
Couranger
01-05-2007, 13:31
Filmik wporzo ale wiadome kto nie mial szans:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.