![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() jak w temacie
110 rp vs 77 ms walka na smierc i zycie http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23574 nie mowcie kto wygral |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Słabo :/... filmik 3/10 :/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() A kto mógł wygrać?
No duel praktycznie bez sensu, chyba ze ten pal to byłby jakis MEGANOOB. Ofc można zobaczyć, ale takie w sumie troche nudne ![]() 100+palek zabija 70+ sorca |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Look.
Sorc ma reda, zaraz padnie, zakładając że ten sorcek ma 1200 many mógłby rozegrać to w następujący sposób: Palek miał coś koło 400-500 hp, jeżeli ms miałby farta mógłby za tyle wejść + burst, oczywiście musiałby zastosować mały "trick". Ms mając red hp mógłby założyć Stone Skin'a (i ew. energy ringa dla większego bezpieczeństwa) i walnąć wtedy UE - moim zdaniem by padł ponieważ za jego hp mógł realnie trzasnąć, jeżeli nie udałoby się to RP miałby reda co wiąże się z dobiciem przez SD/bursta, wspominając że palek miałby ex~~. Wiem, wiem, zaraz polecą bluzgi że łatwo powiedzieć/napisać trudniej zrobić, lecz uwierzcie mi ludzie nie raz robili nie takie wałki, więcej wiary : > btw. pisałem w pośpiechu.. mogą być błędy : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Sorc nie jest wcale taki dobry ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() @Lotress@
Wszyscy najlepsi ludzie w pvp sa z nebuli xddd Chyba ci na mózg padło Najlepsze pvp maja Ludzie z Titani i Isara(Co za tym Idzie <Berylia> wiekszość h lvl Z isary Poszło na Berylie)... Wiec Prosze niemów mi ze ludzie z nebuli maja najlepsze pvp bo płakać sie chce. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
![]() Sork jest najlepsza profesja pvp ale i najprostszą do zabicia a palek jest sredni do tego i do tego... Na dowód wrzucę na forum filmik(WMV) co prawda nie o palku ale o streszczeniu calego mojego życiorysu tibijskiego ![]() ostanie 4mniuty~ to moja walka(mój85RP) vs 74ms,111ms,50rp i 80ek a efekt zobaczcie sami ![]() Coprawda nie zabiłem ich chodz miałem kilka okazi na kazdego z nich prucz knighta to oni tez mnie nie zabili ![]() Tylko nie wiem na co wrzucić film bo zajmuje 260MB :/ a większość stron gdzie mozna cos updatnać maja limit do 100-250MB moze ktos podać strone gdzie moge wrzucić ten film? Z góry thx :d Your Kox. Ostatnio edytowany przez Robert Lublin - 29-04-2007 o 22:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() wszyscy up@
ale off topa robicie :/ topic@ takie sobie... |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() ŻaL.pl LoL.de ty masz jakąś URAZE do dzieci w wieku przedszkolnym i podstawówki na 100% masz na Imie
Krzyś i masz 10 lat <Lubisz Banany> ... @up Takie jest Zycie ![]() Ostatnio edytowany przez Antonio Alin - 29-04-2007 o 22:11. Powód: niewiem |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() A to ze lubie banany to prawda xdd co do reszty to sie mylisz ;<
Polecam Ci banany Chiquita podobno dobrze dzialaja na umysl,co Tobie sie bardzo przyda ;X |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Antonio Alin, widzę że bulwers, spokojnie, spokojnie, widać że będzie wylew.. o nie, zobaczcie jaką ma czerwoną twarz.
A co do mojej pierwszej wypowiedzi nie czuje abym odkrył Amerykę, chociaż wiele osób na tym forum nigdy by na to nie wpadło. btw. nie gram od dawna na nebuli i nie mam 13 druida z p setem |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() spoko spoko o moje zdrowie sie nie martw xP jestem zdrowo dotleniony ;]
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum