PDA

Pokaż pełną wersje : Wri & Hk vs GiPO & CvG (ELysia War)

Stron : [1] 2

Collios
01-05-2007, 11:01
Relacje wojny z Elysi

Gilidia GiPO (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Geeks+in+Pink+Outfit)
&Gildia CVG (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Conlegium+Von%27Gawain)

Gildia Wri (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=We+run+it) & Gildia Hk (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Herje+Klubben)

Wri & Hk[13] vs GiPo & Cvg [11]]

Fragi Wri & Hk

Insdel
Apr 25 2007, 12:34:55 CEST Killed at Level 100 by Timmiie
and by Aerus Alas

Gadurian
May 04 2007, 03:07:54 CEST Killed at Level 116 by Vozzo and by Tras Lowe
May 08 2007, 17:22:06 CEST Killed at Level 116 by Arioc Scalp

Cervantas de'Arc
May 06 2007, 00:55:34 CEST Killed at Level 106 by Efferus

Elivines
May 07 2007, 15:33:00 CEST Killed at Level 121 by Tras Lowe

Polcerer
May 12 2007, 11:15:29 CEST Killed at Level 72 by Efferus

Lyxe
May 15 2007, 20:54:57 CEST Killed at Level 113 by Efferus
and by Hyung Lowe

Gekkesos
May 15 2007, 22:13:37 CEST Killed at Level 117 by Ztekarn
and by Ceraze

Sabo tache
May 15 2007, 23:11:39 CEST Killed at Level 121 by Ztekarn

General Kiwi
May 16 2007, 00:25:22 CEST Killed at Level 129 by Tras Lowe
and by Ztekarn

Bhogard Demon Slayer
May 17 2007, 15:28:21 CEST Killed at Level 63 by Efferus and by Ztekarn

Bultkastar Elof
May 18 2007, 06:51:50 CEST Killed at Level 117 by Ztekarn and by Efferus

Kamu Kiraxalf
May 22 2007, 22:42:19 CEST Killed at Level 102 by Efferus

Fragi GiPO & CvG

Kietzel Cregh
Apr 24 2007, 20:37:05 CEST Killed at Level 114 by Sabo Tache
and by Gekkesos

Paseq
May 02 2007, 08:53:54 CEST Killed at Level 102 by Bultkastar Elof

Lurran lowe
May 02 2007, 21:24:08 CEST Killed at Level 142 by Sabo Tache
and by Bultkastar Elof
May 15 2007, 21:10:59 CEST Killed at Level 141 by Bultkastar Elof

Adermawyn Hazdurius
May 15 2007, 20:53:31 CEST Killed at Level 107 by Sabo Tache
and by Bultkastar Elof

Timmiie
May 15 2007, 20:55:27 CEST Killed at Level 146 by Ekim Leahcim
and by Edoline

Arioc Scalp
May 15 2007, 21:09:23 CEST Killed at Level 203 by Myxe
and by Irme Assassin

Azur Dark
May 15 2007, 21:11:13 CEST Killed at Level 99 by Nida Von'Gawain
and by Sabo Tache

Keitho'Aculeus
May 15 2007, 21:11:36 CEST Killed at Level 131 by Nida Von'Gawain
and by Kyxe

Aerus Alas
May 15 2007, 23:58:37 CEST Killed at Level 119 by Ekim Leahcim
and by Bultkastar Elof

Hyung Lowe
May 18 2007, 20:04:08 CEST Killed at Level 190 by Nida Von'Gawain and by Cookiemonstar

Tace Silverheart
May 29 2007, 16:51:58 CEST Killed at Level 86 by Efferus and by Ekz De

Fragi Poza Gildiowe

Akallabet
May 15 2007, 21:08:54 CEST Killed at Level 105 by Arioc Scalp
and by Hyung Lowe

Interzor
May 15 2007, 23:12:14 CEST Killed at Level 67 by Lord Dendo

Jortan
May 15 2007, 21:09:54 CEST Killed at Level 61 by Myxe
and by Lord Dendo

Gadurian - zpingowany
May 16 2007, 00:08:08 CEST Killed at Level 115 by Ponto Avessar

Ponto Avessar
May 16 2007, 00:16:29 CEST Killed at Level 56 by Eneris
and by Vice'Roy

Zalara
May 16 2007, 00:16:42 CEST Killed at Level 55 by Eneris
and by Vice'Roy

Ekz De
May 16 2007, 16:32:06 CEST Killed at Level 94 by Irme Assassin

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FILMY

Indel
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/23341
Elivines
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/24134

FILM Z OPEN BATTLE

http://rs142.rapidshare.com/files/31623920/open_battle-Elysia.rec

Radziomistrzu
01-05-2007, 14:07
Mam nadzieję, że GIPO wygra wojnę, chociaż wątpie, że WRI w ogóle się podda(raczej niemożliwa opcja, nawet jak by ostro dostawali w dupę). Teraz mam nadzieję, że jakiś koleś WRI znowu ruszy kogoś z TD to może TD się wreszcie przyłączy do wojny i będzie jeszcze lepszy skład :)

Collios
01-05-2007, 14:20
Radzio ciekawe jak to bedzie ale w td ludzie sie boją . beerehol nieposzedlby west jest zagranicą Bax się pewnie bedzie bał i jego pvp to zal jak padl od nas na dragach venore to bylo piekne ja Mumba ~~~hehe.

Ciekawe co spem zrobi ja bym dawno doszedl do Gipo a nie lvl robi a wri go do*******aja. Ale karol teraz niegra spemem wiec jest problem

dziwi mnie czemu jap niedoszedl do wojny zal.pl Pogadam dzisiaj z thomasem i dam znac na forum

Pyro Aris
01-05-2007, 14:51
gdyby TD doloczylo do wojny to byloby pozamiatane ,chociaz wtedy WRI pewnie zaczelo by rekrutowac asslickerow

Radziomistrzu
01-05-2007, 15:09
No jak w TD boją się to rzeczywiście kicha. Mam nadzieję, że ktoś ich zmotywuje :). Ale GIPO to i tak już jest niezła potęga i myślę, że są w stanie rozwalić WRI.

Misiuuu
01-05-2007, 15:14
Ja podtrzymuje to co napisałem w tamtym temacie: wojna na Elysii nigdy nie skączy sie skopaniem dupy Lowe'om (i reszcie) i wywaleniem z servera, tylko skończy się rozpadem polskiej gildii lub wykupieniem sie h lvli... Zawsze tak było, jest i będzie...

Collios
01-05-2007, 15:29
Td i tak sie niedołoczy przecierz bax i hicham to przyjaciele :-D.

Niekoniecznie tak musi byc lowe juz raz odeszlo z serwa teraz tak samo moze byc. I wogle cześć polaków powina dołączyć do wojny a się chyba boją Eneris padł od wri to czemu niedoszedł do GiPO bo lepiej siedziec cicho ah raz stracic te 100k i wiecznie im dupe lizac . Panowie to tylko gra ja tez padlem za nic i moglem nieudzielac sie do wojny i w pozniejszym etapie jak Cvg doszlo itp siedziałbym cicho to hunted by mnie ominol Ehh Ile razy mowilem do osob doloczcie do wojny wspolnymi silami mozemy zdzialac wiecej a nie bo ja pasc niechec ehh :-D

moim zdaniem Gipo powino zrobic open battle ciekawe co wri na to jest ich mniej i mniej shoterow.

Misiuuu
01-05-2007, 15:39
A tak btw co z Hichamem?? Bo grał Dalitasem, ale ten znów w stanie spoczynku.

Eric
01-05-2007, 15:46
Radzio ciekawe jak to bedzie ale w td ludzie sie boją . beerehol nieposzedlby west jest zagranicą Bax się pewnie bedzie bał i jego pvp to zal jak padl od nas na dragach venore to bylo piekne ja Mumba ~~~hehe.

Ciekawe co spem zrobi ja bym dawno doszedl do Gipo a nie lvl robi a wri go do*******aja. Ale karol teraz niegra spemem wiec jest problem

dziwi mnie czemu jap niedoszedl do wojny zal.pl Pogadam dzisiaj z thomasem i dam znac na forum

Bax znowu gra?
Jak cos to daj nick ;D

Radziomistrzu
01-05-2007, 15:47
Niby jakieś OB miało być na skrzyżowaniu AB Carlin, ale z tego co słyszałem WRI spieprzyło. Ciekawe, czy ktoś kręcił cama. Jak macie to zarzućcie link.

@Eric
Vivienne De Marco - 129 MS

Collios
01-05-2007, 15:48
Rozmawialem raz z kafes to mówił ze Marc prawdziwy owner zabrał dalitasa murzynkowi hehehe

Collios
01-05-2007, 15:51
Bax znowu gra?
Jak cos to daj nick ;D

Eric przecierz Vivenne de marco to bax to jest jego char

edit :

patrze temat sie rozwija i bardzo dobrze :-)

Radziomistrzu
01-05-2007, 15:56
Nie ma już co gadać o Hichamie. On już miał tyle charów, że sam chyba się w tym wszystkim pogubił :p

@Collios
To ty tam pakujesz na tym photo? :p

zlobinski
01-05-2007, 15:56
Zastanawia mnie jedna rzecz: otóż powrót marialki. Z tego, co słyszałem, miał hunta od Arioca, zresztą jak Rilon'Lan.

Skoro GiPO dysponuje dużą ilością dobrych sorców, niech wyłapuje pojedyńczo gości z WRI, wątpie czy Tras czy też Arioc wytrzymali by combo od kilku sorcków.

Hunta w chwili obecnej chyba nie ma od nikogo.

W tej chwili nie mam dobrego rozeznania, gdyż wracam na Elysię po kilku miesiącach przerwy - wiedzę czerpię na tym, co słyszałem od kumpli.

Radziomistrzu
01-05-2007, 15:58
Hunta w chwili obecnej chyba nie ma od nikogo.

Collios
01-05-2007, 16:00
z tego co ja wiem to gral albo jego chary to :

Elahrion avessar
Hiire- jego sorc hakniety przez kafesa starego 2 ownera
Ztekarn
Zherat Darklight
Arioc scalp grał nim jak robin pracował
Dalitas drayner
Bax Sho - tez nie raz grywal
Spemalien -Logował sie na wojne raz bodajże (niepewne)
Lurran lowe - lognol sie nim jak zabilismy gulldeta

co do marialki Marialki to zal mógłby dojsc do gili ale nie lepiej retired zrobić Ehh

edit2 :
radzio nie to nie ja na tej focie ale moj idol Ronnie Coleman

leopard
01-05-2007, 16:15
Collios troche glupoty gadasz, namawiasz polakow i innych zeby dolaczyli, a virtus i tak nic nie robi, jak juz chcesz zmotywowac polakow i innych do przylaczenia do virtus, to niech zrobia to masowo i wtedy lac sie mozna, a nie: namowisz jedna osobe, bedzie w virtus i toicie 3 miesiace w pz. Powinniscie sie zgadywac po za tibia i duzo osob naraz wstapilo by do virtus i wtedy uderzyc. Teraz to sensu nie ma, bo wyglada to tak:"Wchodze do virtus, 2-3 miesiace w dp, zaczynam sie nudzic, place za wolnosc WRI bo chce mi sie expic"
A co do Marialki, Marialka nic nie zrobil jak wielu innych graczy, ale WRI(szwedzi) musieli wymyslec sobie jakies powody, zeby huntowac wielu ludzi na tym servie, ludzie sie splacaja i WRI ma kasy na wojne. Gipo i CVG niezly team, ale nie maja kasy tyle co WRI, wiec nie mozemy patrzec na sile, ale tez na to kto duzej wytrzyma, wytrzyma ten co bedzie mial kase;]
No i jeszcze sprawa Jape'a, on byl glownie zalozycielem tej wojny, sprzeciwil sie WRI i stanol po drugiej stronie, a teraz co? nic nie robi ma w dupie cala wojne. Ale teraz male sprostowanie^^ Nic nei mzoe zrobic, bo WRI maja jego IP i pinguja go, wiec jape nic pewnie nie zrobi w tej wojnie dopoki niemizni sobie IP.

Collios
01-05-2007, 16:19
jak virtus kolego juz niema . Przecierz Gipo i Cvg Mają przewage liczebną i to duzą i kase uwierz ze mają na wojne . Ale proste niebede namawial ludzi zeby doszli bo to jak wojna z wiatrakami jak sami niezrozumieją to nic z tego niebedzie.( Myślisz ze mnie prosili zebym doszedł sam zagadłem do japego zeby inve mi dał ze wchodze do war) a na dzien dzisiejszy to expią potrochu Gipo i wri wiec niewiem czy stanie w pz. Dzisiaj widzialem sie lognol Sabo Tache a go niebylo wiec chłopaki zaczną coś działać. Zobacz sobie na erig net czy np wri tak expi jak wczesniej

leopard
01-05-2007, 16:34
Mowiac o virtus mialem na mysli GIPO, to ze WRI poczuli sie zagrozeni to jest pewne, ale i tak twierdze ze WRI ma owiele wiecej kasy, GIPO moze ma jeszce kase, ale bedzie pare starc i wydaje mi sie ze predzej kasa wyczerpie sie GIPO niz WRI, ja stawiam na GIPO zeby wygrali ta wojne, bo juz znudzilo sie dominowanie Lowe'ow, Elysia i tak sie nie zmieni, bo to Elysia, no chyba ze GIPO ja zmienia(teraz nie mowie o calym GIPO, tylko o tych ludziach co wpadli z Berylii) PA na elysi bylo, jest i bedzie, kiedys kto inny rzadzil na elysi min Gekk~, Jape~itp. i tez bylo PA. Nadzieja w GIPO to sa nowi ludzie na servie i ich jeszce nie znamy do konca w 100%'ach, moze akurat nie beda PA'owac nawet jak beda dominowac na servie.. kto wie.. czas pokarze;p

zlobinski
01-05-2007, 16:39
Tras kiedyś klepał mojego kolegę tylko po to, aby ten zapłacił mu bohy...

A poza tym części Polaków chyba nie obchodzi ta wojna, dopóki ktoś z WRI ubije kogoś "for fun"...

Zobacz sobie na erig net czy np wri tak expi jak wczesniej

Faktycznie, zarówno Arioc, Tras i Chris nie expią tak jak wcześniej.

H.L
01-05-2007, 16:42
Mowiac o virtus mialem na mysli GIPO, to ze WRI poczuli sie zagrozeni to jest pewne, ale i tak twierdze ze WRI ma owiele wiecej kasy, GIPO moze ma jeszce kase, ale bedzie pare starc i wydaje mi sie ze predzej kasa wyczerpie sie GIPO niz WRI, ja stawiam na GIPO zeby wygrali ta wojne, bo juz znudzilo sie dominowanie Lowe'ow, Elysia i tak sie nie zmieni, bo to Elysia, no chyba ze GIPO ja zmienia(teraz nie mowie o calym GIPO, tylko o tych ludziach co wpadli z Berylii) PA na elysi bylo, jest i bedzie, kiedys kto inny rzadzil na elysi min Gekk~, Jape~itp. i tez bylo PA. Nadzieja w GIPO to sa nowi ludzie na servie i ich jeszce nie znamy do konca w 100%'ach, moze akurat nie beda PA'owac nawet jak beda dominowac na servie.. kto wie.. czas pokarze;p
GIPO nigdy nie uzywalo PA na Berylii wiec pomozcie im a bedziecie zadowoleni

Radziomistrzu
01-05-2007, 16:49
Oriens(część GIPO) z tego co wiem to są bardzo pokojowo nastawieni, ale jak ich ktoś atakuje to przecież nie będą się tak dawali, tylko się bronią. A co do PA dzisiaj(WRI) i kiedyś(Darklights, dawne TD, czyli tak jak powiedziałeś głównie Gekke i Jape) to zdecydowanie wybrałbym to drugie. Wolę raz sie wypłacić i później mieć spokój(kiedyś), niż(teraz) 5 razy być huntowanym(przykład-patrz Spemalien i wiele, wiele innych).

Collios
01-05-2007, 16:53
Co do Gekkesosa To jeżeli się sosa zna to jest całkiem inny ale uwieżcie że jeżeli GiPO wygra wojne to świat elysia zmieni sie na dobre. Nyxe odezwij sie do mnie na priv sprawke mam ;-)

Radziomistrzu
01-05-2007, 16:57
Wiem, że byłby to okres dla Elysii chyba najlepszy w historii, chociaż myślę, że ekipa z WRI nigdy się nie podda.

Collios
01-05-2007, 17:02
Wiem, że byłby to okres dla Elysii chyba najlepszy w historii, chociaż myślę, że ekipa z WRI nigdy się nie podda.

powiedz jak tras spadnie na 190 lvl padnie iles tam razy a pozniej GiPO wszyscy zaczną expic taki tras sam sie lognie i zabije kogos i padnie to nawet jak ta osoboa padnie odorbi + 5 lvl dopoki tras ponownie bedzie szukal ludzi do zabicia .
i skąd wezmą kase na wojne jezeli GiPO zaczną grac a wri tylko sie logowac .

Ja wieże w GiPO i CVG

tak jak kiedys bylo Spemalien expil na hydrach tras sie lognol i zaczol spema lac all sie logneli z Td i tras w dp .

zlobinski
01-05-2007, 17:05
powiedz jak tras spadnie na 190 lvl padnie iles tam razy a pozniej GiPO wszyscy zaczną expic taki tras sam sie lognie i zabije kogos i padnie to nawet jak ta osoboa padnie odorbi + 5 lvl dopoki tras ponownie bedzie szukal ludzi do zabicia .
i skąd wezmą kase na wojne jezeli GiPO zaczną grac a wri tylko sie logowac .

Ja wieże w GiPO i CVG

tak jak kiedys bylo Spemalien expil na hydrach tras sie lognol i zaczol spema lac all sie logneli z Td i tras w dp .

Zauważ tylko, że Tras jest druidem i ciężko jest go ubić. To musiałaby być naprawdę dograna akcja, najlepiej, żeby dostał combo.

Collios
01-05-2007, 17:09
Zauważ tylko, że Tras jest druidem i ciężko jest go ubić. To musiałaby być naprawdę dograna akcja, najlepiej, żeby dostał combo.

wystarczy trap 2-3 minutowy bo na wolnej przestrzeni nima szas zaszybki jest.

Wtedy probowali go zabic ale uciekl i pz mu zniknol niemogli go dognic utani gran hur . i uciekl

Kafes
01-05-2007, 17:22
duzo wiecie (gówno wiecie)

Radziomistrzu
01-05-2007, 17:36

Oświeć nas, O PANIE!!!

Yoszka
01-05-2007, 18:23
TD, a przynajmniej sam Spem mogłby sie juz dołączyc
to by WRI siadło...

patrząc na potęge GiPO to na miejscu Lowe's juz bym sie wiecej nie logował:):p

OB tez by sie przydało ale pod warunkiem ze WRI znowu nie zwieje
bo ostatnio zapowiadało sie całkiem dobrze:)
na południe od Ab....i nic...
a juz myslałem ze po tym OB bedzie wszystko jasne
i znowu na pustynie Darashii....i znowu nic....

a WRI siedzi w dp Veno i tylko na SHaste do statku:p
a i to chyba sie bali :D

no i znosu sie Kafes odezwał:]:(
i znowu sie bedzie mądrzyć co on to nie jest i co niezrobił(li)

a juz kiedyś Ci powiedziałem że Ty im tak głęboko wlazłes w d*pe ze Cie dawno juz nie widać ...

Collios
01-05-2007, 19:00

Jest i Kafes :D czekalem na mego mentora. Dziwne ze nienapisal "nooby"

Kafes i tak niema juz znaczenia w tej wojnie jezeli mówił prawde to konczy mu sie pacc i papa niebedzie grał Wiec kolejna osoba odchodzi z wojny (i tak jako knight to mała strata, a sorca masz zamalego na war)

Wiec jest co raz lepiej

Yoszka
01-05-2007, 19:14
A noo
Kafes to żadna strata:D:D:D:D:D

@ down:
Sos?

leopard
01-05-2007, 19:41
Ta Sos jak sie go zna, to jest wporzadku, nie raz mi pomogl, ale jezeli jestes jego wrogiem, no to watpie ze powiesz o nim dobre zdanie:D A co do Kafesa, to chyba jakis dzieciak;] Nic sensownego nie potrafisz napisac? skoro malo wiemy to oswiec nas, chcemy wiedziec wiecej "mistrzu";]

Collios
01-05-2007, 19:51
kafes ma 17 lat tzw moze i 18 jak mial urodziny na dniach rocznik 89 ten co ja . ALe kafes mistrzunio nierozpisze sie chyba bo mu duma niepozwala na to zeby porozmawaic z byle Kims

Dobra ide na silke [][][]-----[][][] Pozdro !

Yoszka
01-05-2007, 19:55
Jak tak to sorry :D:D:PP

Radziomistrzu
01-05-2007, 20:23
Buahahaha ale Chris wymiata w tej piosence co dałeś na forum :D

edit: to drugie też dobre :)
edit 2: a widziałeś to :) http://www.maxior.pl/?p=index&id=51617&8

West Club
01-05-2007, 23:04
West nie jest za granica :p .Niedlugo wroce i bede namawiaj ludzi do wojny :evul: Yo Collios :*

Collios
01-05-2007, 23:16
Witam witam wescik a co sie stalo ze tzw retired i pozbyles sie eq i kasy jak niechesz pisac tu to daj mi znac na priva

:* buziak i napisz co myslisz o wojnie ?:D

Rev'ico
02-05-2007, 10:22

hmm Tylko ze jak bedzie troche starc to bedziemy miec jeszcze wiecej kasy ! ( loot z WRI ) HAUHUEUHAE XDDDDDDDDDD

ps.1 Wczoraj prawie chrisa mielismy :( ale jak kazdy wie PRAWIE robi wielka roznice :)

ps2. OK colliooosssssssss

ps3. POZDROO _/

EDIT.
ps4.

PASEQ

May 02 2007, 08:53:54 CEST Killed at Level 102 by Bultkastar Elof

Yoszka
02-05-2007, 13:12
No mówi sie trudno:/:(
ale "prawie" to też dużo :))
następnym razem bedzie lepiej:)
pozdro 600;)

Kafes
02-05-2007, 13:26
sprostowal bym tu pare rzeczy, ale jestem zdrajca polaków więc nie moge ;/

Radziomistrzu
02-05-2007, 13:36
To po co w ogóle piszesz, że byś coś napisał, ale nie napiszesz. To jest... bez sensu? Jak chcesz coś napisać, co nie przekazuje żadnych konkretnych treści to się lepiej w ogóle do tego nie zabieraj.

zlobinski
02-05-2007, 13:38
sprostowal bym tu pare rzeczy, ale jestem zdrajca polaków więc nie moge ;/

Zawsze można naprawić wcześniejsze błędy :p

czy ja wygladam na takiego co zaluje ?? nie. sam podejmowalem decyzje z kim trzymać i tak wogóle nigdy nie bylem z polakami wiec wiesz ja niczego nie musze naprawiać :-)

Skoro tak, to wg wcale nie jesteś zdrajcą

Kafes
02-05-2007, 14:10
czy ja wygladam na takiego co zaluje ?? nie. sam podejmowalem decyzje z kim trzymać i tak wogóle nigdy nie bylem z polakami wiec wiesz ja niczego nie musze naprawiać :-)

Collios
02-05-2007, 14:50
To po co w ogóle piszesz, że byś coś napisał, ale nie napiszesz. To jest... bez sensu? Jak chcesz coś napisać, co nie przekazuje żadnych konkretnych treści to się lepiej w ogóle do tego nie zabieraj.

Dokładnie to napisz cos po to chyba jest te forum zeby sie wypowiadac Lol

Pyro Aris
02-05-2007, 14:51
Kafes i tak tam gowno robi w tej wojnie.
Pewnie trzymaja go tam bo musza sie na kims wyzywac

Moze dla pasqa odechce sie grac :D

zlobinski
02-05-2007, 14:56
Kafes i tak tam gowno robi w tej wojnie.
Pewnie trzymaja go tam bo musza sie na kims wyzywac

Moze dla pasqa odechce sie grac :D

Postać pasqa była siego czasu na Allegro :)

Yoszka
02-05-2007, 15:07
No to czekamy na słowa prawdy...?

ale dobrze przemyśl to co napiszesz Kafes, zeby znowu nie było jak ostatnim razem....Buhehehe:]

niech sobie przypomne...
Kafes:"jak nie wiesz jaka taktyke obraliśmy to sie nie odzywaj"

normalnie zal.pl

każdy kto nawet by sie na zeczy nie znał tylko by gilmik troszke dokładnie obejrzał to by Cie widział po rogach ekranu...
tylko patrzysz kogo Ci zabijali z Gildii....

Midarth
02-05-2007, 15:10
Collios nawet nie mów o namawianiu Polaków do wojny, pamiętasz jak było kiedy Siejnik grał? Wszyscy osrani po pachy, mimo, że nie było nikogo powyżej 60 lvla, Ci, którzy nie chcieli padać płacili, a kilka zbiórek i akcji w celu zajebania Siejnika kończyło się dla atakujących w temple, retired na strone i wypad na non-pvp. Teraz sobie pomyśl co by było jakby wszyscy Polcay z sensownymi lvlami się zebrali, prędzej sami by się powybijali. Dobrze pamiętam jak wpadła po mnie ekipa z Pasqiem na czele, mieli combo na półtora mojego hp, a dojebali mnie na wykończenie, bo nie byli w stanie zgrać comba na strapowanym 40 knight'cie.

Radziomistrzu
02-05-2007, 15:11
Skoro tak, to wg wcale nie jesteś zdrajcą

Skoro tak, to niech sprostuje te "pare rzeczy" :)

Collios
02-05-2007, 15:36
Collios nawet nie mów o namawianiu Polaków do wojny, pamiętasz jak było kiedy Siejnik grał? Wszyscy osrani po pachy, mimo, że nie było nikogo powyżej 60 lvla, Ci, którzy nie chcieli padać płacili, a kilka zbiórek i akcji w celu zajebania Siejnika kończyło się dla atakujących w temple, retired na strone i wypad na non-pvp. Teraz sobie pomyśl co by było jakby wszyscy Polcay z sensownymi lvlami się zebrali, prędzej sami by się powybijali. Dobrze pamiętam jak wpadła po mnie ekipa z Pasqiem na czele, mieli combo na półtora mojego hp, a dojebali mnie na wykończenie, bo nie byli w stanie zgrać comba na strapowanym 40 knight'cie.

HEHEH Siejnik Rulez mialem ciupac z wami na aldorce ale przestalem grac. Dobra raz cie zabil paseq z xartazem ale pozniej my go zabilismy (xartaz) i nas nieznalezli a biegl jap itp ;p

Midarth
02-05-2007, 15:41
HEHEH Siejnik Rulez mialem ciupac z wami na aldorce ale przestalem grac. Dobra raz cie zabil paseq z xartazem ale pozniej my go zabilismy (xartaz) i nas nieznalezli a biegl jap itp ;p

No, ale wiesz o co mi chodzi, Polacy na elysii niczego nie zdziałają, bo zbyt im na charach zależy, nawet jeśli mieliby przez pół roku w pz siedzieć.

Collios
02-05-2007, 15:54
No, ale wiesz o co mi chodzi, Polacy na elysii niczego nie zdziałają, bo zbyt im na charach zależy, nawet jeśli mieliby przez pół roku w pz siedzieć.

Yep Rozumiem :] tak jak wiara do mnie mogles sprzedac chara . To tylko Gra O ktos pisał zeby Td doszło do wojny

Vivienne De Marco - May 02 2007, 08:50:12 CEST Killed at Level 130 by Vice'Roy and by Dark Sorcer Piter

Baxa pvp heh i on na wojne sie nadaje . :]

Midarth
02-05-2007, 15:56
Yep Rozumiem :] tak jak wiara do mnie mogles sprzedac chara . To tylko Gra O ktos pisał zeby Td doszło do wojny

Vivienne De Marco - May 02 2007, 08:50:12 CEST Killed at Level 130 by Vice'Roy and by Dark Sorcer Piter

Baxa pvp heh i on na wojne sie nadaje . :]

Widzialem wlasnie przed chwila filmik i pomijajac jego pvp, to Vice'roy zachowal sie jak najwieksze scierwo, bo udawal jego kolege tylko po to zeby go ujebac. Pff

Collios
02-05-2007, 16:00
Widzialem wlasnie przed chwila filmik i pomijajac jego pvp, to Vice'roy zachowal sie jak najwieksze scierwo, bo udawal jego kolege tylko po to zeby go ujebac. Pff

jest filmik na tibicams ? jak niema to wyslij mi to bedzie powod zeby zainstalowac tibie na kompie .

Niewiem jak viceroy sie zachował . Ale baxa to malo kto lubi heh

edit : juz mam filmik na tibicams jest

edit 2 : Midarth/C****r za kim jestes ? za wri czy gipo ?

Radziomistrzu
02-05-2007, 16:02
Ujebali Baxa, bo podobno
1. Miał na 140 lvl przejść do WRI(ale myśle, że już prędzej do GIPO by szedł)
2. Coś niby komuś podjebał, chyba Piterowi :p

Poza tym widocznie nie był zorientowany, albo nie wiem, bo myślał, że Vice mu pomoże, jak Vice jest z tymi wszystkimi w gildii, co ujebali Baxa :p(Head Hunterz)

edit: Ta, na tibicams jest.
edit 2: Collios w sondzie jeszcze powinieneś wprowadzić trzecią opcję - "nikt" :p

Midarth
02-05-2007, 16:02
jest filmik na tibicams ? jak niema to wyslij mi to bedzie powod zeby zainstalowac tibie na kompie .

Niewiem jak viceroy sie zachował . Ale baxa to malo kto lubi heh

edit : juz mam filmik na tibicams jest

Chyba sobie lekkiego czata zrobilismy, tutaj film na tibia.de : http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=108066 http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif

edit 2 : Midarth/C****r za kim jestes ? za wri czy gipo ?

Crooser ;p, nie musisz ukrywać. Jestem za GIPO, mimo że nie wszystkich tam lubię, ale to będzie mniejsze zło, jeśli oczywiście wojna się zakończy, bo trudno będzie zabić 200 eldera i 200 royala tyle razy, żeby stracili chęć do gry. No i GIPO coś sobą prezentuje, nie to co WRI.

Radziomistrzu
02-05-2007, 16:11
Crooser ;p, nie musisz ukrywać. Jestem za GIPO, mimo że nie wszystkich tam lubię, ale to będzie mniejsze zło, jeśli oczywiście wojna się zakończy, bo trudno będzie zabić 200 eldera i 200 royala tyle razy, żeby stracili chęć do gry. No i GIPO coś sobą prezentuje, nie to co WRI.

Apr 16 2007, 20:18:02 CEST Killed at Level 38 by Lord Dendo (GIPO)

huehue

edit: PKowałeś? Bo myślę, że chyba nie on ciebie, nie?

Midarth
02-05-2007, 16:37
Apr 16 2007, 20:18:02 CEST Killed at Level 38 by Lord Dendo (GIPO)

huehue

edit: PKowałeś? Bo myślę, że chyba nie on ciebie, nie?

W moim trapie padł jakiś 54 royal z jego gildii, a normalnie bym niepadł tylko kto by przypuszczał, że desintegrate robi Ci pz...

Kafes
02-05-2007, 16:54
każdy kto nawet by sie na zeczy nie znał tylko by gilmik troszke dokładnie obejrzał to by Cie widział po rogach ekranu...
tylko patrzysz kogo Ci zabijali z Gildii....

NA BANK :d
PS. jaki filmik?

Yoszka
02-05-2007, 17:43
No i prosze
znowu mega odpowiedź 'la Kafes

btw: może wie ktoś coś wiecej?

@Collios:
nie:P chodziło mi o naszą starą rozmowe gdzieś przy wojnie z Nctum

@Kafes:
może jednak coś powiesz?

Collios
02-05-2007, 18:00
yoszka pewnie chodzilo o filmik jak wtedy padlo duzo ludzi z vitus tam przy necro

Kafes napisz cos wiecej com. Wypowiedz co myslisz o wojnie jakie szanse wy macie jako gilida jakie GiPO. Jak myslisz jak bedzie ? jak gadalem z tobą na tibi to wiecej gadales :]

Misiuuu
02-05-2007, 21:47
Ujebali Baxa, bo podobno
1. Miał na 140 lvl przejść do WRI(ale myśle, że już prędzej do GIPO by szedł)

bax to szmata zamiast wspomóc polaków to pcha sie to szwedów ;/

Rev'ico
03-05-2007, 00:03
NEWS !

Lurran Lowe

and by Bultkastar Elof

8o

Radziomistrzu
03-05-2007, 00:06
Lurran Lowe
142 EK - 2195 hp
and by Bultkastar Elof

Arioc Scalp
203 RP - 2135 hp
Skoro Lurrana zdobyli to Arioc nie powinien im sprawić większych problemów ;p

edit: Nyxe macie cama?

Yoszka
03-05-2007, 00:19
Noo w końcu coś ruszyło:):)

ale dlaczego na FOG lataliscie?

ładnie ładnie z tym Lurranem :)
a widze, że i Paseq padł:) (ale to z rana:D:D : )

Bedzie GooD ;)B)

przestały.... gdy na pogrzebach robiłem im to samo...

Lucas I
03-05-2007, 00:24
Siema Rev~ jak u ciebie ?

Zycze powodzenia w wy****niu tych burakow ;>

/Daark Pallek aka Mage Solo

nitroboy
03-05-2007, 01:51
Hmm... Czyli tak :
Po połączeniu sie Virtus & Oriens co daje nam GiPO, Wri nie ma teraz szans na wygranie wojny.
Oczywiście bedą coś próbować robić, ale takie pojedyńcze fragi nie pomogą.

Moim zdaniem gildie powinny zorbić Oppen Battle ...... :p

:cup:

Collios
03-05-2007, 02:02
Dzisiaj było open battle i wri uciekło i lurran padl jutro bedzie movie na stronce Heh nareszcie cos innego a nie ze wri zrobiło to i tamto Wygrywamy :-)

dzisiaj paseq tez ladne ze bulkatos solo go zabil :]

Marian87
03-05-2007, 05:35
Osobiscie jestem za GiPO i mam nadzieje ze wygraja ta wojne bo rzadu starych grindersow moglyby juz sie skonczyc.. Kafes wypowiedz sie wreszcie na temat.. @Collios myslem ze jestes inny mylilem sie POZDRO @Bax <dla niego to NC jesli chodzi o lizanie tyleczka WRI
a co do polakow hmm jest ich duzo na servie mogliby dolaczyc sie do wojny no ale tak jak juz bylo to tu pisane boja sie o swoje chary... i wlasnie dlatego miedzy innymi na forum az roi sie od napisow "forum trolls" "polaks rox" itp oczywiscie z pogarda ..jedyna zgrana ekipa polakow to byla Siejniki i tylko i wylacznie to mam nadzieje ze GiPO rowniez pokaza na co ich stac:)

pozdrawiam

Collios
03-05-2007, 09:03
Osobiscie jestem za GiPO i mam nadzieje ze wygraja ta wojne bo rzadu starych grindersow moglyby juz sie skonczyc.. Kafes wypowiedz sie wreszcie na temat.. @Collios myslem ze jestes inny mylilem sie POZDRO @Bax <dla niego to NC jesli chodzi o lizanie tyleczka WRI
a co do polakow hmm jest ich duzo na servie mogliby dolaczyc sie do wojny no ale tak jak juz bylo to tu pisane boja sie o swoje chary... i wlasnie dlatego miedzy innymi na forum az roi sie od napisow "forum trolls" "polaks rox" itp oczywiscie z pogarda ..jedyna zgrana ekipa polakow to byla Siejniki i tylko i wylacznie to mam nadzieje ze GiPO rowniez pokaza na co ich stac:)

pozdrawiam

Niegadaj bo jeszcze Valentine cos sobie radzilo :D

Wiecie co Jak Gipo Wygra wojne to chyba zaczne grac w tibie :D

leopard
03-05-2007, 13:12
Lurran Lowe
142 EK - 2195 hp
and by Bultkastar Elof

Arioc Scalp
203 RP - 2135 hp
Skoro Lurrana zdobyli to Arioc nie powinien im sprawić większych problemów ;p

edit: Nyxe macie cama?

Twoje przeliczanie troszke sa zle:
-trzeba by bylo trapnac arioca, bo szybki jest
-Arioc o wiele wiecej sie leczy niz Lurran
Nie widzialem jak padl Lurran, ale pewnie dlatego ze jego uh jest slabszy od dmg jaki mial od GIPO, z Ariocem moze juz tak nie byc, tu proprostu trzeba niezle combo jebnac, oczywiscie nie mowie ze jest to nie mozliwe ubicia Arioca itp. to sa zwykli playerzy i nie sa niezniszczalni:P

bax to szmata zamiast wspomóc polaków to pcha sie to szwedów ;/
Co za glupota;] To co.. ma zabijac kumpli z zagranicy tylko dlatego zeby pomoc Polakom, ja wolal bym pomoc kumplowi i nie wazne czy to Szwed, Holender czy Norwef itd. To ze Polak nie oznacza ze kumpel, aktualnie Polacy Baxa "huntuja" i co ma pomoc Polakom i zrookowac sie? Tak samo z Kafesem, jest to czlowiek jaki jest, ale nie jest zdrajca tylko dlatego ze trzyma ze szwedami, to jego wybor, jego kumple, nie wiem czemu ludzie was to tak boli;] Wyczuwam tu cos w rodzaju rasizmu.

Yoszka
03-05-2007, 14:10
Noo w końcu się ktoś sęsownie wypowiedział.
Big Gratz Leo!

Dokładnie,
ja zawsze uważałem ze nikt tu nie jest Polakiem czy Szwedem
każdy z nasz jest Tibijczykiem!

i ma swoich znajomych i przyaciół dla ktorych zrobi wszytsko...
dlatego nie zazucajmy Baxowi czy Kafesowi ze jest polakiem a walczy u boku WRI.
Być może ma swoje powody i oni są dla niego przyjaciółmi.

i tak samo Jesli Kafes walczy po stronie WRI to jego sprawa
tak samo jesli ktoś nie chce dołączyć do wojny to może nie jest to w jego naturze
(albo rzeczywiscie boi sie o lvl [ale to jego sprawa])

Collios
03-05-2007, 14:35
Twoje przeliczanie troszke sa zle:
-trzeba by bylo trapnac arioca, bo szybki jest
-Arioc o wiele wiecej sie leczy niz Lurran
Nie widzialem jak padl Lurran, ale pewnie dlatego ze jego uh jest slabszy od dmg jaki mial od GIPO, z Ariocem moze juz tak nie byc, tu proprostu trzeba niezle combo jebnac, oczywiscie nie mowie ze jest to nie mozliwe ubicia Arioca itp. to sa zwykli playerzy i nie sa niezniszczalni:P

Co za glupota;] To co.. ma zabijac kumpli z zagranicy tylko dlatego zeby pomoc Polakom, ja wolal bym pomoc kumplowi i nie wazne czy to Szwed, Holender czy Norwef itd. To ze Polak nie oznacza ze kumpel, aktualnie Polacy Baxa "huntuja" i co ma pomoc Polakom i zrookowac sie? Tak samo z Kafesem, jest to czlowiek jaki jest, ale nie jest zdrajca tylko dlatego ze trzyma ze szwedami, to jego wybor, jego kumple, nie wiem czemu ludzie was to tak boli;] Wyczuwam tu cos w rodzaju rasizmu.

Mówisz ze arioc leczy się szybcięj osobiscie widzialem Filmik jak lurran padl zeby był tam arioc zamiast lurrana niebylo opcji zeby przerzył dostał takie Combo UE ze 200 Kina by sie złozył .

Kafes
03-05-2007, 14:43
Wojna wyglada tak. My WRI i te knighty z herje walczymy przeciwko 3/4 serva,
nie zebym nad tym ubolewal, ale najsmieszniejsze jest to ze wszyscy nagle poczuli siłe gipo i pucuja do sabo tekstami "I HATE WRI, CAN I JOIN ?". Tak sie sklada ze sabo raczej idiota nie jest i nie ivituje przypadkowych haterów wri. Powiem tak odnas nikt nie ma zamiaru zaplacic i to my zwycieżymy (again). :-)

Yoszka
03-05-2007, 14:44
to dobrze :)

ale on zaznaczył ze Arioca i tak sie da zabic :)
ale na niego trzeba pożądne Combo
a jesli takie było to tylko je powtórzyć :D:D

bo oczywiste jest to że Arioc leczy sie nie tyle co szybciej ale więcej
(w sensie sie ze 1 uh daje mu wiecej hp niż Lurranowi)

no i do tego ma SHaste:]
będzie trzeba zastawic porządnego trapika i padnie
tak samo Tras...

ale GiPO da rade :):):cup:

@Kafes:
sam przyznajesz ze all poczuli siłe GiPO więc cos w ty musi być:P
i pierwszy raz sie spotkałem z textem: "I HATE WRI, CAN I JOIN ?"
ale pewnie to prawda bo idiotów nie brakuje:P

a to że Sabo nie daje inv 2/4 Elysi to oczywiste......
bo na co mu w Gildii jakies 20lvl+ i do tego jeszcze nie wiadomo kim on jest

to że nie zapłacicie to raczej pewne,
ja raz miłem hunta od Jape
raz od Trasa
(każdy wie że niektorym hlvl jak odbije to masz hunta nawet za stanie w dp)
i nigdy nie płaciłem....
i nigdy nie zapłace...

a i jeszcze jedno pytanie:
o co walczycie?

Collios
03-05-2007, 14:50
Wojna wyglada tak. My WRI i te knighty z herje walczymy przeciwko 3/4 serva,
nie zebym nad tym ubolewal, ale najsmieszniejsze jest to ze wszyscy nagle poczuli siłe gipo i pucuja do sabo tekstami "I HATE WRI, CAN I JOIN ?". Tak sie sklada ze sabo raczej idiota nie jest i nie ivituje przypadkowych haterów wri. Powiem tak odnas nikt nie ma zamiaru zaplacic i to my zwycieżymy (again). :-)

jakie 3/4 LOL a nawet jak tak mówisz to sami na to zasłużyliście po co ruszaliście oriens ? marialka za co hunted ? sie dziwicie czemu pozniej są przeciwko wam ?
2 sprawa jeżeli niezplacicie to niewygracie ;p

Dzieki Kafes za normalną wypowiedz !

edit : po obejrzeniu filmiku i rozmową z osobą z wczorajszej akcji Wri Dało logi STRACH ? z tego co pamietam to virtus dawała logi a tu zmiana wri

Kafes
03-05-2007, 14:52
powiedziałem, że nad tym nie ubolewem nie rozumiesz ?

tak teraz virtus moze byc z siebie DUMNY po spedzeniu w pz 4 miesiecy WYSzli!!!!!!!!1

i sie collios nie napinaj :P

Collios
03-05-2007, 14:53
powiedziałem, że nad tym nie ubolewem nie rozumiesz ?

Tak :-) i tak konczysz z grą :D

Collios
03-05-2007, 14:57
i sie collios nie napinaj :P

ja no co ty :D wlasnie ide na silke bo od rana siedzie przed pC :D

Yoszka
03-05-2007, 15:00
Kafes z tym zwyciężaniem (again)
to sie może teraz nie udać:P:D

bo faktycznie wczoraj WRI zwiało....:confused:

fakt Virtus siedziało w pz,
bo i co mieli zrobic?
Ty to byś pewnie miał za nic i byś wychodził? Bohater sie znalazł..
ale teraz myśle ze rządy WRI sie kończa i teraz to WRI bedzie siedzieć w pz:P
a jesli nie to wcześniej w temple:D

Kafes
03-05-2007, 15:15
strach to ostatnie odczucie jakie by mi towarzyszyło w tej grze,
niechce komentować wczorajszej "akcji" bo mnie nie bylo, ale wyglada na to ze nie bylo sensu sie męczyć i dlatego wrócili ;o

Yoszka
03-05-2007, 15:27
Wrócili?
Gzie? i Kto?

ahas z wypowiedzi Colliosa zrozumiałem ze wrócili do pz...

Kafes:"ale wyglada na to ze nie bylo sensu sie męczyć i dlatego wrócili ;o"

jest wojna, a ty mowisz ze nie było sensu sie męczyć... tzn ze WRI sie męczy?
czyli juz po wojnie? :D:D:D:P
tą wypowiedzią załatwiłes wszystko...

zlobinski
03-05-2007, 15:29
Jest gdzieś w internecie do ściągnięcia filmik z wczorajszej akcji?

Collios
03-05-2007, 15:32
niechce komentować wczorajszej "akcji" bo mnie nie bylo, ale wyglada na to ze nie bylo sensu sie męczyć i dlatego wrócili ;o

kafes widzialem filmik , ale niebylo pokazane co tam sie dzialo dokladnie jest tylko pokazane jak lurran padl i na demoni General kiwi stal zastawiony potami i arioc obok jego stal i sie cofneli i all loga dali wiec nigdzie niepowrucili ekim wrucili na wrl i wrucili na Carlin , Aueru alas juz stal w pz (statek carlin) reszzty niewidzialem

edit : zlobinski escze niema filmiku ma byc teraz filmik posiadają ludzie z giPO może uplodne go dzisiaj :-)

Kafes
03-05-2007, 15:40
dobra to nie wrócili tylko dali loga.. i co z tego z dwóch stron mieli trapa :(

Collios
03-05-2007, 16:36
Jape Dołączył Do gildi :

Name: Jape Darklight
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 166
World: Elysia
Residence: Thais
House: Central Circle 1 (Edron) is paid until May 26 2007
Guild membership: Hitman of the Geeks in Pink Outfit
Last login: May 03 2007, 14:57:11 CEST
Comment: you bore me
Account Status: Premium Account

Mysłałem ze juz o mnie zapomnieli ludzie lognełem się na tibie a tu :

15:33 Jape Darklight [166]: PUT YOUR HANDS UP FOR DESTROY

LaresCotton
03-05-2007, 16:45
collios uploadnij filmik z akcji z lurranem jak mozesz :p

Collios
03-05-2007, 16:56
collios uploadnij filmik z akcji z lurranem jak mozesz :p

narazie niemoge. Only for friends i gildi GiPO

Misiuuu
03-05-2007, 17:12
leopard, nie jestem rasistom ale w/g mnie bax pchal sie tam do wladzy i zawsze byl kims w cieniu szwdow, a teraz (wg mnie) pcha sie tam bo wybili sie z lvlami... jeżeli to prawdziwa przyjaźń- ok ale jeżeli ma im lizać dupe to lepiej niech walczy razem z GIPO :)

Midarth
03-05-2007, 20:15

Pff, jak zwykle pierdolisz, mam Ci przypomnieć co było jak po Ciebie wpadła banda 30 lvli? Red hp, spam na defie: "fat, fATS, FASTS" i zapewne osrany po pachy byłeś.
Co do tego, że trzymasz ze swe nic nie mam, każdy trzyma z kim chce, tyle że ty dla odmiany chcesz być tacy jak oni, obrażać ludzi, krzyczeć: "gas chamber" i ogólnie głęboko wejść im w dupę, żeby w razie czego się Ciebie nie pozbyli jak reszty, która biorą tylko gdy jest potrzebna.

Collios
03-05-2007, 20:20
Pff, jak zwykle pierdolisz, mam Ci przypomnieć co było jak po Ciebie wpadła banda 30 lvli? Red hp, spam na defie: "fat, fATS, FASTS" i zapewne osrany po pachy byłeś.
Co do tego, że trzymasz ze swe nic nie mam, każdy trzyma z kim chce, tyle że ty dla odmiany chcesz być tacy jak oni, obrażać ludzi, krzyczeć: "gas chamber" i ogólnie głęboko wejść im w dupę, żeby w razie czego się Ciebie nie pozbyli jak reszty, która biorą tylko gdy jest potrzebna.

Krótko i na temat :D

BUY K-LEGS i kafes DED :D

Kafes
03-05-2007, 20:43
i zaczyna sie jaki to ja lizdup jestem a sami polaki lażili zamna i "ej weź zagadaj zeby mnie nie huncili" dobra nara prostaku elO

Midarth
03-05-2007, 21:50
i zaczyna sie jaki to ja lizdup jestem a sami polaki lażili zamna i "ej weź zagadaj zeby mnie nie huncili" dobra nara prostaku elO

Nie zrozumiałeś mnie. Chuj wbijam w to z kim trzymasz, jak dla mnie mogą to być ludzie z Arktyki, ale w*****a mnie, kiedy się z kimś wozisz i tak jak on pierdolisz bzdury typu: "gas chamber", "hitler should end with you in 2nd ww" etc., tylko po to, żeby pokazać jak masz wszystkich w dupie i chcesz być taki jak on.

Kafes
03-05-2007, 22:43
i tym sie różnimy dla mnie patriotyzm i inne duperele w tibii NIE ISTNIEJA, a że myslisz ze pisałem tak w celu "wejścia im w dupe" to twoja sprawa. tu i teraz moge pisac to samo i co tez lize im dupe ?

Collios
04-05-2007, 00:33
Dobra ludziska Kafesik dobry jest :D stoje sobie z pk colliosem w venore a jak juz jedna osoba zabita :d Wpada kafes interzorem :d i zaczyna go bic palek bo mają wojne creghan wypadl for funny rzucil 2 sd ten sie niuhnol a kafes 1 ue i lezy :d

dokladnie to byl : konian swat ( nie polak :d)

zlobinski
04-05-2007, 00:51
Tymczasem WRI traci kolejnego członka - Mando Lowe został na miesiąc zbanowany za używanie makra.

Kafes
04-05-2007, 01:05
zdarza sie

Midarth
04-05-2007, 11:32
i tym sie różnimy dla mnie patriotyzm i inne duperele w tibii NIE ISTNIEJA, a że myslisz ze pisałem tak w celu "wejścia im w dupe" to twoja sprawa. tu i teraz moge pisac to samo i co tez lize im dupe ?

Skoro nie istnieją to po chuj wogóle łączysz "rzeczy" z rla z Tibią, równie dobrze mógłbyś czegoś takiego nie mówić, tylko zwyzywać ludzi od noobów i bym się nie do*******ał.

Kafes
04-05-2007, 11:48
właśnie oto chodzi że nie łącze ty jakis tępy jestes?

Radziomistrzu
04-05-2007, 13:39
Gadurian dead. Poza tym dzisiaj rano HH i pare polaków z GIPO zaatakowali Arioca, jednak bez skutku, poza tym Vice'Roy dead w ostatniej minucie przed game save.

Midarth
04-05-2007, 15:07
właśnie oto chodzi że nie łącze ty jakis tępy jestes?

A na*******anie "hail hitler", "gas chamber" to skąd się kurwa wzięło? Z manuala?

Kafes
04-05-2007, 16:36
z default lolasie

Rev'ico
05-05-2007, 13:09
2 dni mnie niebyło i już tyle nienawisci na forum :(

Rev'ico
05-05-2007, 13:12
Jape Dołączył Do gildi :

Name: Jape Darklight
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 166
World: Elysia
Residence: Thais
House: Central Circle 1 (Edron) is paid until May 26 2007
Guild membership: Hitman of the Geeks in Pink Outfit
Last login: May 03 2007, 14:57:11 CEST
Comment: you bore me
Account Status: Premium Account

Mysłałem ze juz o mnie zapomnieli ludzie lognełem się na tibie a tu :

15:33 Jape Darklight [166]: PUT YOUR HANDS UP FOR DESTROY

Jape juz zmienil ip wiec teraz moze sie z nami pobawic : )

Collios
05-05-2007, 23:50
Nyxe czemu ten typ z galany nieprowadzi war statistick Tylko HIHAM lol ?

Wezu_aka_Polc
06-05-2007, 00:32
@Coolio s

Bo ten gosciu gdzies wyjezdza w pizdu na 3 tyg. i nie moze. ;P

Niech ten hujham czy jak mu tasm prowadzi, niech se dodaje fragi, niech se dodaje gildie ktore "sa" z nami, jak im to poprawia humor, niech se beda te staty, zreszta tu nie chodzi o fragi. Dopoki jedna strona trzyma druga w pz i jako-tako expi, to ta wlasnie strona wygrywa ;).

Good luck both sides, wish we'll ahve some open battles!

Signed,
Wezu.

Collios
06-05-2007, 08:06
dobra przejol jakis 126 elite knight i on prowadzi fragi :-)

krychan
06-05-2007, 11:17
szykują się jakieś open battle : P ?

pozdrówki dla ELYSI!!
i GIPO xd

Yoszka
06-05-2007, 11:22
hiho
no mnie też chwile nie było
dzieje sie cos ciekawego?
bedzie jakiś OB?

Pozdro 600 4 all

leopard
07-05-2007, 17:53
Elivines padl, podobono jak noob, nie wypytywalem sie, ale chwile przed deadem latal z Grorlamem po thais, wiec przypuszczam, ze Tras go dorwal w miesice;]

fazio
07-05-2007, 18:23
Kto ma NG ten ma większe szanse B)

leopard
07-05-2007, 18:37
Kto ma NG ten ma większe szanse B)

Lol ale uwaga, jest duzo botow jeszce, nie beda dawal nazwy, ale jeden jest najlepszy i duzo lepszy od NG
@Topic
Moze nie padl jak noob, ogladalem filmik i wydawalo sie ze zlapal laga i w ogole nie docenialem dmg od trasa, ciezko sie wyuchac z jego burstow+sd, a jeszce vozzo tam byl;]

Pyro Aris
07-05-2007, 23:44
w ogole nie docenialem dmg od trasa, ciezko sie wyuchac z jego burstow+sd, a jeszce vozzo tam byl;]

lol ja tez ,kiedys jak mialem 21 lvl ,bylem przekonany ,ze 100ms poradzilby sobie ze 200 elderem bez problemu :D

Eneris
08-05-2007, 17:06
Td i tak sie niedołoczy przecierz bax i hicham to przyjaciele :-D.

Niekoniecznie tak musi byc lowe juz raz odeszlo z serwa teraz tak samo moze byc. I wogle cześć polaków powina dołączyć do wojny a się chyba boją Eneris padł od wri to czemu niedoszedł do GiPO bo lepiej siedziec cicho ah raz stracic te 100k i wiecznie im dupe lizac . Panowie to tylko gra ja tez padlem za nic i moglem nieudzielac sie do wojny i w pozniejszym etapie jak Cvg doszlo itp siedziałbym cicho to hunted by mnie ominol Ehh Ile razy mowilem do osob doloczcie do wojny wspolnymi silami mozemy zdzialac wiecej a nie bo ja pasc niechec ehh :-D

moim zdaniem Gipo powino zrobic open battle ciekawe co wri na to jest ich mniej i mniej shoterow.

@ Collios:baby:
Hmhm żal mi ciebie...kupiłeś konto... eq dostałeś od kolegów a potem chciałeś odejść w wielkim stylu i zrokowałeś chara, a w wojnie byłes dlatego że miałeś rl w Virtus, gdyby nie Spem i Aiwen byłbyś nikim.
@ Wojna.
Jakbyś chciał wiedzieć w Gipo nie jestem nie ze swojej winy, a w wojnie moge pomóc od zaraz.

Rev'ico
08-05-2007, 18:20
Lol ale uwaga, jest duzo botow jeszce, nie beda dawal nazwy, ale jeden jest najlepszy i duzo lepszy od NG
@Topic
Moze nie padl jak noob, ogladalem filmik i wydawalo sie ze zlapal laga i w ogole nie docenialem dmg od trasa, ciezko sie wyuchac z jego burstow+sd, a jeszce vozzo tam byl;]
1. Chodzi Ci o Blackd proxy?:P
2. Móglbys dac linka do Filmiku ?

Collios
08-05-2007, 22:02
@ Collios:baby:
Hmhm żal mi ciebie...kupiłeś konto... eq dostałeś od kolegów a potem chciałeś odejść w wielkim stylu i zrokowałeś chara, a w wojnie byłes dlatego że miałeś rl w Virtus, gdyby nie Spem i Aiwen byłbyś nikim.
@ Wojna.
Jakbyś chciał wiedzieć w Gipo nie jestem nie ze swojej winy, a w wojnie moge pomóc od zaraz.

HAHA gz Rl Virtus to jestes dobry :D Aiwen (gdansk) Spemalien (poznan) ja (białystok) HAHA Gratuluje jezeli gdansk i Bialystok to jedno miasto to zajebiscie :] Konta pacanie niekupilem tylko dostalem bo gra tibia mnie smieszyla zawsze , tylko zaczołem grac i sie wciognelem . a 2 sprawa niedostalem eq Idioto

To pomóż wojnie . ale widocznie niechcą zeby noobek pomagał wojnie

Cya.

Eneris
09-05-2007, 00:02
Nie kupiłeś chara.. (sam mi pisałeś że jesteś new owner) a eq nie dostałeś? szłyszałem co innego :confused:

Jak tam ci idzie budowa ciała ? :D

Kafes
09-05-2007, 00:20
gadurian my hero hehehe

Rev'ico
09-05-2007, 01:30
gadurian my hero hehehe

"PINGING MY BEST WAY TO KILL" !1!1a!

Igrexou
09-05-2007, 01:36
Revico misiu xD powodzenia tobie i innym giposom w wojnie ;)

Jak co wbij czasem na askare i pyknij na Owen Immortal (kiedys bylem Morgando xD)

Collios
09-05-2007, 09:14
Nie kupiłeś chara.. (sam mi pisałeś że jesteś new owner) a eq nie dostałeś? szłyszałem co innego :confused:

Jak tam ci idzie budowa ciała ? :D

lol Nowy owner No jak dostałem chara to chyba nowy owner.z Eq chodzi tobie o MPA i SOV ? - to niedostałem tylko porzyczyłem od lana jezeli verbi i tak niegrał to ja je miałem a jak chciał to oddawałęm.

Ty no bardzo dobrze teraz zazynam rzeżbe :] i wchodze szóstke weidera

edit : Dagooto eye dołoczył do wojny

Kafes
09-05-2007, 12:33
"PINGING MY BEST WAY TO KILL" !1!1a!

KILLING IDIOT WHILE HE BOTS OWNS ONWS

leopard
09-05-2007, 16:07

Hi, pl? ^^

Behamer
09-05-2007, 16:10
GIPO powinno wygrać, ale rowież w to wątpie

Kafes
09-05-2007, 18:01
Hi, pl? ^^

spieprzaj dziadu !

ELaro
09-05-2007, 19:10
@All
gówno prawda nie znacie kafesa a mowicie
siedzialem w trapie by 6 szwedow(adorables)przyszedl i pomogl mi wyjsc
a polowa innych "friendow" udawala afk,dala loga itd
a z kim trzyma jego wybor
@Collios
ta ta ta masz do kogos problem ze nie walczy to bylo nie rookowac chara i walczyc
jesli ktos nie jest w cVg lub gipO to znaczy ze nie walczy bo sie boi?
nie jestem w cvg ani gipO a z firkiem jebnelismy trapa ariocowi
gdyby przyszedl tras lub efferus kto wie jaki by byl koniec

nie urac ze nie ma kropek przecinkow usmieszkow i tych wszystkich innych gowien ;)

Rev'ico
09-05-2007, 20:54

TAK TAK Kafes nadal obrazaj innych ! Każdy wie ze jestes prostakiem i nieumiesz rozmawiac jak normalny człowiek :( .
Kiedys myslalem ze jestes spoko ...
Zalosny jestes Kafes.

Pyro Aris
09-05-2007, 22:36
TAK TAK Kafes nadal obrazaj innych ! Każdy wie ze jestes prostakiem i nieumiesz rozmawiac jak normalny człowiek :( .
Zalosny jestes Kafes.

on poprostu mysli ,ze jest fajny :d
raz na jakis cza wyskoczy z jakims textem wiesniackim ,ktora nie ma nic wspolnego z trwajaca rozmowa :D

Misiuuu
09-05-2007, 22:54
on poprostu mysli ,ze jest fajny :d
raz na jakis cza wyskoczy z jakims textem wiesniackim ,ktora nie ma nic wspolnego z trwajaca rozmowa :D

i w tym caly jego urok ;d

Kafes
09-05-2007, 23:37
Zalosny jestes Kafes.

próbowałem sie dostosować do twojego poprzedniego posta, jak blisko bylem ?
no i sam wiesz ze nie kłamie :-) // a i powiedz mi od kiedy na forum sie rozmawia ? forum jest od spamowania i pisania "różnych rzeczy", chcesz poklikac to napisz w tibjiji ;o

Pyro Aris
11-05-2007, 22:15
May 10 2007, 21:04:20 CEST Killed at Level 119 by Efferus

bez blesow padl :D

Collios
12-05-2007, 01:18
zapomniales napisac kto :]

zlobinski
12-05-2007, 01:29
zapomniales napisac kto :]

Elivines. Tylko, że on nie jest z GiPO :)

Tymczasem WRI wzmacnia skład, do gildii powraca Ztekarn

Pyro Aris
12-05-2007, 03:56
Lurran Lowe
May 08 2007, 16:24:31 CEST Killed at Level 141 by Tras Lowe

lol :D

Collios
12-05-2007, 10:17
Morkiego padl.

Morki Warrior
May 12 2007, 08:56:51 CEST Killed at Level 96 by Nyxe
and by Elaro

Morki byl zawsze chyba bezkonfliktowy ciekawe za co padl?

Collios
12-05-2007, 10:44
Elivines. Tylko, że on nie jest z GiPO :)

Tymczasem WRI wzmacnia skład, do gildii powraca Ztekarn

moze to nie ztekarn doloczył tlyko Hiham znow gra ztekarnem ? :D Napewno tak jest

Kafes
12-05-2007, 11:57
nie ;] nie gra nim

Misiuuu
12-05-2007, 13:41
a ja mam pytanie czy lan nadal gra aiwenem?? bo był na allegro ale chyba nie poszedl

Collios
12-05-2007, 14:44
NIE lan niegra i ma wyjebana w to gre tak jak ja i spem :D ma aiwena ma all kase itemy i wszystko ale niema tibi na kompie i uwierzcie ze juz niewruci do tej gry szybciej ja bym zaczol grac niz on :D Teraz to my sobie w cs ciupiemy od czasu do czasu hyhyhy

Radziomistrzu
12-05-2007, 16:45
Zobaczcie Paseq i Desson i ich comenty na tibia.com :D

Misiuuu
12-05-2007, 16:59
up: :D hack??

Collios
12-05-2007, 17:19
Hack nie hack paseq juz dawno temu zakonczyl kadencje w tibi jak byl wojnie to mial 105 lvl i od tamtej pory pomogl bodajrze raz wojnie jak enerisa bili a tak to tylko tracil fragi dla Wri. Teraz ktos go haknol pewnie bo do pasqa to z 10 osob mialo passy.

zlobinski
14-05-2007, 19:14
Polcerer

May 12 2007, 11:15:29 CEST Killed at Level 72 by Efferus

zlobinski
15-05-2007, 15:40
Elivines:

May 10 2007, 21:04:20 CEST Killed at Level 119 by Efferus

Collios
15-05-2007, 18:24
HEHe ELysia sie doczekala pod Forum jupi :D HEHEH Dzieki mnie <cfaniak> :D

Radziomistrzu
15-05-2007, 19:38
Dobrze, że temat został. :) Myślałem, że wszystko będzie od początku.

@Collios
Nieźle wymiatasz z Hichamem na filmiku.

edit: Właściwie to tam Hicham w roli głównej :p

Collios
15-05-2007, 21:44
HEHE :D No pianie ktos znalazl jeszcze z murzynkiem :d

Co tam ogolnie piszcie cos jezeli mamy swoje pod forum

Radziomistrzu
15-05-2007, 21:57
Arioc na forum o 18.50 wyzwał GIPO do open battle na 19.30. Trochę żałosne, bo niby jak w 40 minut całe GIPO ma się zebrać i przygotować do bitwy? Można pogratulować głupoty chyba.:baby:

Collios
15-05-2007, 22:03
OPEN BATTLE

and by Edoline

Radziomistrzu
15-05-2007, 22:37
No wreszcie porządne OB. Jak narazie w WRI zginęli Arioc, Timmiie, Lurran, a w GIPO ktoś z ~yxe chyba, albo nikt, więc jest super :)

edit: Po bitwie na pustyni Ankh chyba WRI uciekło na necro na zachód od Dara, a GIPO właśnie za nimi i kontynuacja chyba będzie :p

edit2:
Frags by GIPO:

Ardermawyn Hazdurius (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Ardermawyn+Hazdurius)
May 15 2007, 20:53:31 CEST Killed at Level 107 by Sabo Tache
and by Bultkastar Elof

Timmiie (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Timmiie)
and by Edoline

Arioc Scalp (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Arioc+Scalp)
May 15 2007, 21:09:23 CEST Killed at Level 203 by Myxe
and by Irme Assassin

Lurran Lowe (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Lurran+Lowe)
May 15 2007, 21:10:59 CEST Killed at Level 141 by Bultkastar Elof

Azur Dark (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Azur+Dark)
May 15 2007, 21:11:13 CEST Killed at Level 99 by Nida Von'Gawain
and by Sabo Tache

Keitho'Aculeus (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Keitho%27Aculeus)(z gildii HK)
May 15 2007, 21:11:36 CEST Killed at Level 131 by Nida Von'Gawain
and by Kyxe

Aerus Alas (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Aerus+Alas)
and by Bultkastar Elof

Frags by WRI:

Lyxe (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Lyxe)
May 15 2007, 20:54:57 CEST Killed at Level 113 by Efferus
and by Hyung Lowe

Akallabet (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Akallabet)(uczestniczył w bitwie po stronie GIPO)
May 15 2007, 21:08:54 CEST Killed at Level 105 by Arioc Scalp
and by Hyung Lowe

Gekkesos (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Gekkesos)
May 15 2007, 22:13:37 CEST Killed at Level 117 by Ztekarn
and by Ceraze

Sabo Tache (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Sabo+Tache)
May 15 2007, 23:11:39 CEST Killed at Level 121 by Ztekarn

Gadurian (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Gadurian)(pewnie zostanie zaliczony do fragów WRI)
May 16 2007, 00:08:08 CEST Killed at Level 115 by Ponto Avessar

General Kiwi (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=General+Kiwi)
May 16 2007, 00:25:22 CEST Killed at Level 129 by Tras Lowe
and by Ztekarn

Collios
15-05-2007, 22:55
Ta uciekli na necro to są bez szans ;] teraz czekamy na dedy trasa itp

znaczy lipa bo stoja na qesscie na jednej kratce :D

@no czekamy kiedy arioc chara zrokuje mial zrokowac jak padnie na wojnie :d

Radziomistrzu
15-05-2007, 23:17
Ta, już widzę jak się rookuje :D

Wbrew pozorom może w cale nie być z górki. Jak mówisz, że na jednej kratce stoja to Tras, Chris(Hyung), Timmiie, Efferus, Ztekarn mogą zafundowac niezłe combo.

edit: Gekkesos padł, ale on jest taki nadziany, że zaraz pewnie założy AOLa i poleci pomóc znowu bo jest online :)
A Arioc oczywiście już się nie lognął, bo się boi stracić 200 i koledzy muszą sobie sami poradzić :p

edit2: Jednak Gekke już nie wrócił :/ Ja muszę lecieć, jutro się zobaczy jak OB się skończyło i mam nadzieję, że camy będą :D

Collios
16-05-2007, 00:03
Ha :D JA na bank all camy zbieram w sumie i tak czesc widzialem ;] biegalem 100 kiną ale nieudzielam sie bylem w 100 % neutral

zlobinski
16-05-2007, 00:26
Będą jakieś filmiki dostępne?

Collios
16-05-2007, 00:41
open battle na bank bedą :D

heeheh nareazie fajnie sie dzieje rzucają w siebie gfb :-) wri pewnie dalo by loga ale pz :)
Aerus alas
and by Bultkastar Elof

Koniec OB Skonczyło się wczoraj od ogdiznie 1-2 Wri dało logi Na 1 stronie zrobiłem updated kto padł itp. Teraz role się odwruciły jak było stare virtus to WRI chciało open battle a my byliśmy bez szans. Jest dobrze we fragach niewidac tego ale Gipo wczoraj wygrało te OB

Radziomistrzu
16-05-2007, 14:54
No i mamy remis w 6-6 w OB :/ Zaktualizowałem listę fragów z samego OB pare postów wyżej.

edit: 7-6 dla GIPO, nie zauważyłem wcześniej fraga na Keitho.

zlobinski
16-05-2007, 15:58
Tymczasem WRI wysłałało zaproszenia dla Vivienne de Marco i Nuhn'a (chyba wzmacniają skład :) )

Collios
16-05-2007, 16:31
nuhn to wiadomo ze wri a bax hiham wczoraj grał na baxie ;] -jeżeli sie myle poprawwcie mnie :]

nitroboy
16-05-2007, 16:33
Haa :D Mówiłem ze Wri nie ma szans, po open battle odrazy wyrównały sie fragi :)
Oby tak dalej !
Myślę że GiPO Wygra :] :cup:

Collios
16-05-2007, 16:51
Filmik z OPen Battle na 1 stronie !

Ekz De
May 16 2007, 16:32:06 CEST Killed at Level 94 by Irme Assassin

Rev'ico
16-05-2007, 19:31
No i mamy remis w 6-6 w OB :/ Zaktualizowałem listę fragów z samego OB pare postów wyżej.

edit: 7-6 dla GIPO, nie zauważyłem wcześniej fraga na Keitho.

LOL w open battle bylo 6;1 te dedy ktore byly pozniej juz NIEWYDAZYLY sie na OPEN BATTLE.

Ludzie zaczniejcie rozrozniac co jest co ...

Collios
16-05-2007, 22:38
LOL w open battle bylo 6;1 te dedy ktore byly pozniej juz NIEWYDAZYLY sie na OPEN BATTLE.

Ludzie zaczniejcie rozrozniac co jest co ...

Good idea.nyxe niechodzi nawet ile było mogło by byc 8 do 6 dla wri , chodzi o fakt kto spierdolil i dal loga . Teraz od rana widac kto expi a kto bedzie probował robić sneake attacki . Wy expicie oni pz

zlobinski
16-05-2007, 23:16
Czyżby Arioc bał się wejść? :p

Last login: May 15 2007, 21:09:25 CEST

Collios
16-05-2007, 23:32
Czyżby Arioc bał się wejść? :p

Last login: May 15 2007, 21:09:25 CEST

Moze nie to ze sie nieboi ale woli nieryzykowac :] by niezdozyl z temple do domku dobiec a kupic blessy to juz wogle :D

zreszto wejdz na erig.net i zobacz ile stracil expa :]

zlobinski
17-05-2007, 00:24
Nuhn oficjalnie dołącz do wojny wstępując do Herje Klubben

Yoszka
17-05-2007, 10:43
no Jachaa

zwiali i to ładnie
i dedy tez ładne:P
co minute 3 osoby :D:D

a co do Arioca to fajnie ze prawie 3mln w plecy :D:PB)

pephy
17-05-2007, 20:18
Dj Baxio bedzie musiał paść again , a tak dawał słowo ze do wri nie dołączy :(

Mam nadzieje,że Elaro,Vicek i Piter wkrótce to załatwią ;)

ELaro
18-05-2007, 13:59
Bax niedlugo padnie :P hichama bedzie trudniej zabic
przy okazji gildia zabilismy dwoch rl lowe Ekz de i Tudiluie(wtedy jeszcze pacc mial)

btw dribbel padl od noob charow potem wpadlismy i padlo z 10 noob charow ale kilku dalo loga

elysiaforever
18-05-2007, 14:37
staracie sie jak nigdy-wyjdzie jak zwykle ;(

Collios
18-05-2007, 14:56
staracie sie jak nigdy-wyjdzie jak zwykle ;(

Niema bata Teraz wri Odczuje ! i na wygraną wri narazie sie niezapowiada bo fragami pojedynczymi wri niewygra. Tak jak Virtus niemialo szans wygrac pojedynczymi dedami

Elo Elaro !:D

Kafes
18-05-2007, 16:33
Niema bata Teraz wri Odczuje ! i na wygraną wri narazie sie niezapowiada bo fragami pojedynczymi wri niewygra. Tak jak Virtus niemialo szans wygrac pojedynczymi dedami

my nie virtus

Collios
18-05-2007, 18:54
my nie virtus

wy wri ale podobnie jest Open Battle 6:1 Grzesiu Puźniej RUN !!!

Yoszka
18-05-2007, 19:40
Run Kafes!!! Run!!!!!

:D :D :D :D :D :D

zlobinski
18-05-2007, 20:23
Zaczyna się robić coraz ciekawiej, w szeregi GiPO wstąpili członkowie gildii Falling Legion - dobra odpowiedź na wzmocnienia WRI.

Kafes
18-05-2007, 20:26
Zaczyna się robić coraz ciekawiej, w szeregi GiPO wstąpili członkowie gildii Falling Legion - dobra odpowiedź na wzmocnienia WRI.

caly czas byli znimi lol

Yoszka
18-05-2007, 21:00
Bye wri!B)

Kafes
18-05-2007, 21:06
haha ;];];]

Collios
18-05-2007, 22:41
Hyung Lowe
May 18 2007, 20:04:08 CEST Killed at Level 190 by Nida Von'Gawain and by Cookiemonstar

jeszcze
Tanaka arkino
May 18 2007, 20:04:08 CEST Killed at Level 101 by Sabo Tache
and by Cookiemonstar - padl od spam ue :D razem z chrisem Aj taniaczka ale sie nieprzejął dostał pieniązki od Gipo :-))

Bax
19-05-2007, 01:27
nuhn to wiadomo ze wri a bax hiham wczoraj grał na baxie ;] -jeżeli sie myle poprawwcie mnie :]

Nie wiesz, niemów.

__________________________________________________ _______________
Most people can't see the difference with friendship and comradeship.

Rev'ico
19-05-2007, 09:54
Nie wiesz, niemów.

__________________________________________________ _______________

PROSZE cie ... Przeciez kazdy wie ze na openie toba gral hicham , widac jest roznice grania newba ktory padal na d lair od 2-3 80 lvli majac 130 lvl a kolesia ktory na open battle troche sie zna na zeczy lol...

Bax
19-05-2007, 14:43
PROSZE cie ... Przeciez kazdy wie ze na openie toba gral hicham , widac jest roznice grania newba ktory padal na d lair od 2-3 80 lvli majac 130 lvl a kolesia ktory na open battle troche sie zna na zeczy lol...

Gratz.
Z bp mf, nie ryzykując utraty softów etc.
Myślcie jak chcecie, mi wystarczy że przyjaciele wiedzą co muszą.
Powiem tylko powodzenia.

"od 2-3 80 lvli " Jakbyś zauważył było ich znacznie więcej, ale nie będę już tego tematu komentował.
Jeśli nie jesteś poinformowany dobrze do końca to nie udzielaj błędnych informacji. Dziękuję za wyrozumiałość.

__________________________________________________ _____________

ELaro
19-05-2007, 17:16
"od 2-3 80 lvli " Jakbyś zauważył było ich znacznie więcej, ale nie będę już tego tematu komentował.
Jeśli nie jesteś poinformowany dobrze do końca to nie udzielaj błędnych informacji. Dziękuję za wyrozumiałość."

Tak tak 60 kina i 38 sorc ^^
bax idz do szkoly daj pasy hichamowi i po sprawie
13:57 Vivienne De Marco [132]: hinczyk
ja na miejscu twojej matki bym sie zabil... miec syna takiego idiote

Doris>
19-05-2007, 19:02
Jeśli nie jesteś poinformowany dobrze do końca to nie udzielaj błędnych informacji. Dziękuję za wyrozumiałość.

@ELARO

Mając takiego syna jak Ty - brak słów!!!!
Z mojego jestem dumna i nie życzę sobie, żebyś mu i mi ubliżał!!!
Zastanów się sam nad sobą!!!

ELaro
19-05-2007, 22:52
www.gotujzbaxamama.pl
myslalem ze tylko synek jest zryty ale jesli ty jestes dumna z synka ktory pisze "hinczyk" i ma podobno 18+ lat to sadze ze cala rodzinka zryta
przy wigili pewnie tez gadacie o tibi?
wez wyslij baxa do szkoly i zabierz mu komputer bo zamiast wnukow to bedziesz miala nowego uhmakera..

Pyro Aris
20-05-2007, 03:35
lol ,pierwszy raz widze ,zeby rl rodzinka grala w tibie :D

Rev'ico
20-05-2007, 12:43

dlamnie to nie nowosc na berylii tez gra jedna rodzinka , przytocze wam tu ciekawy cytat

21:54 Demon Kauczuk [117]: wyjazd
21:54 Ravuse Junior [6]: Kauczuk, co ty taki nie mily ?
21:54 Demon Kauczuk [117]: bo revico zabil mi tate

rl ojciec demon kauczuka to
Komanndoos

xDDD

Yoszka
20-05-2007, 12:44
Huje muje
Dzikie węże

Ravuse
20-05-2007, 12:49
dlamnie to nie nowosc na berylii tez gra jedna rodzinka , przytocze wam tu ciekawy cytat

21:54 Ravuse Junior [6]: Kauczuk, co ty taki niemily ?

Komanndoos

xDDD

teraz bede slawny nawet na Elysii ? :D

Bax
20-05-2007, 14:32

"13:57 Vivienne De Marco [132]: hinczyk"
Po pierwsze tak nie napisałem. Nie przerabiaj/podrabiaj. Jak już to napisałem "Nie, Hinczyk." Bys zauważył to na każde twoje zdanie tak napisałem. Nie było to w kontekście znaczenia Chińczyka. (Każda rasa jest taka sama, Nie bądź rasistą.)

Elaro dobra rada.
Przemyśl i zastanów się zanim coś powiesz lub napiszesz!

__________________________________________________ ______________

Pyro Aris
20-05-2007, 16:19

21:54 Ravuse Junior [6]: Kauczuk, co ty taki nie mily ?

Komanndoos

xDDD

lol :D

co do wojny
chris juz padl
arioc padl ,wiec pora na trasa :D

Collios
20-05-2007, 16:40

@ELARO

Mając takiego syna jak Ty - brak słów!!!!
Z mojego jestem dumna i nie życzę sobie, żebyś mu i mi ubliżał!!!
Zastanów się sam nad sobą!!!

HAHHAHA OWNS

się śmiejecie kiedys Lanik zjechał baxa ze mu wjazd do szkoły zrobią itp itd . To stara Baxa dzownila do lanika ojca ze syna Mu zastraszyli HAHAHAHAHAHHA

Kiedys Stara Baxa Grała Gimebe 40 + Sorc.

:D

Bax
20-05-2007, 17:44
HAHHAHA OWNS

się śmiejecie kiedys Lanik zjechał baxa ze mu wjazd do szkoły zrobią itp itd . To stara Baxa dzownila do lanika ojca ze syna Mu zastraszyli HAHAHAHAHAHHA

Po prostu, na tym forum można sie pośmiać jakie błędne informacje są wypisywane, a i nawet wkręcane.
Serdecznie zapraszam do mnie, jestem gościnny.

__________________________________________________ _________________
Most people can't see the difference with friendship and comradeship

Collios
20-05-2007, 17:47
Po prostu, na tym forum można sie pośmiać jakie błędne informacje są wypisywane, a i nawet wkręcane.

Aj dobra baxik co tam u ciebie ? :d Miales byc neutralny i co taka zmiana ? co !

Pyro Aris
20-05-2007, 18:10

a co bedzie na obiad :D:D??
meaty czy hamki ?

Bax
20-05-2007, 18:15
Aj dobra baxik co tam u ciebie ? :d Miales byc neutralny i co taka zmiana ? co !

Byłbym. Przeczytaj sobie posta na 'forum.com'.
Jestem człowiekiem z honorem.

__________________________________________________ ______________

Bax
20-05-2007, 18:18
a co bedzie na obiad :D:D??
meaty czy hamki ?

Na obiad to chyba już za późna pora.

__________________________________________________ __________

Collios
20-05-2007, 21:04
Tak jesteś honorowy tyle ze to ty sprzedałes polaków . Co tobie to dało jak przegrasz wojne to sobie mozesz robic nowego chara bo polacy nigdy tobie nieodpuszczą

ELaro
20-05-2007, 21:17

posmiac to sie mozna z ciebie haha:D:D:D:D:D

mallenka
20-05-2007, 21:23
hahahaha war;]

Kafes
20-05-2007, 23:12
Tak jesteś honorowy tyle ze to ty sprzedałes polaków . Co tobie to dało jak przegrasz wojne to sobie mozesz robic nowego chara bo polacy nigdy tobie nieodpuszczą

w jaki niby sposob sprzedal polakow ??

Doris>
21-05-2007, 10:46
www.gotujzbaxamama.pl
myslalem ze tylko synek jest zryty ale jesli ty jestes dumna z synka ktory pisze "hinczyk" i ma podobno 18+ lat to sadze ze cala rodzinka zryta
przy wigili pewnie tez gadacie o tibi?
wez wyslij baxa do szkoly i zabierz mu komputer bo zamiast wnukow to bedziesz miala nowego uhmakera..

_________

1. Zobacz jakie Ty robisz błędy, a nie wytykasz innym.
2. Jestem dumna z syna. Chcesz wiedzieć dlaczego?
Chodzi do LO i się bardzo dobrze uczy, jest uczciwy, sumienny itd.
3. Od mojej wnuczki też się odczep nic Ci do niej !!!

Doris>
21-05-2007, 11:00
HAHHAHA OWNS

Widzę, że jesteś kłamcą!

Lan był huntowany i jego tatuś nie mógł się pogodzić z tym faktem i zaczął straszyć Gimebe, że będzie ją zabijał jak Bax nie przestanie go huntować!
I przy okazji powiem Ci jak nie wiesz, że Lanem grał Marcin, jego tata i siostra!!!
I to właśnie jego tata nie wytrzymał i wydzwaniał do Baxa z pogróżkami itd.
Jeden taki tel ja odebrałam i powiedziałam, że nie życzę sobie żeby dzwonił i nie mieszał życia realnego z grą! Dla niego to Tibia jest życiem realnym tak mi powiedział więc.....
Po prostu zabrakło mi słów, że ktoś może tak się uzależnić od gry!

Chciałeś wiedzieć jak było, więc już teraz zaspokoiłam Twoją ciekawość!!!

A Ty jesteś żałosny wypisując takie bzdury!

Doris>
21-05-2007, 11:03

Widocznie mało wiesz!
Ja osobiście znam kilka rodzin na Elysi co grają w Tibie :)

Desonek
21-05-2007, 11:31
jezeli wygra WRI to polacy moga isc na new server jezeli wygra gipo bedzie p.a :D wiec...Elysia to stracony server..P.a,PK na kazdym kroku...Aaaa Komus Wiadomo Jak Stoi Glidia TD? Czy sa Hunted od GIPO Etc..Bo Bax Poszedl do WRI wiec?...Ja jestem neutralny w tej wojnie tak czy siak i tak nie ma co gra na elysi :D Btw.Sell Soft Boot's ;]

Collios
21-05-2007, 13:21

Widzę, że jesteś kłamcą!

Lan był huntowany i jego tatuś nie mógł się pogodzić z tym faktem i zaczął straszyć Gimebe, że będzie ją zabijał jak Bax nie przestanie go huntować!
I przy okazji powiem Ci jak nie wiesz, że Lanem grał Marcin, jego tata i siostra!!!
Jeden taki tel ja odebrałam i powiedziałam, że nie życzę sobie żeby dzwonił i nie mieszał życia realnego z grą! Dla niego to Tibia jest życiem realnym tak mi powiedział więc.....

yhy napewno :d Tak bylo zal.pl

Collios
21-05-2007, 13:22
w jaki niby sposob sprzedal polakow ??

Nieważne sprzedał i tyle :]

Collios
21-05-2007, 13:23
jezeli wygra WRI to polacy moga isc na new server jezeli wygra gipo bedzie p.a :D wiec...Elysia to stracony server..P.a,PK na kazdym kroku...Aaaa Komus Wiadomo Jak Stoi Glidia TD? Czy sa Hunted od GIPO Etc..Bo Bax Poszedl do WRI wiec?...Ja jestem neutralny w tej wojnie tak czy siak i tak nie ma co gra na elysi :D Btw.Sell Soft Boot's ;]

O prosze a Wri nigdy pa nierobilo nie no ale wcale jak rl trasow chcial expic to musial wyjsc AHA napewno wri to tez Jebane pa wiec o czym ty gadasz czlowieku ze jak gipo wygra to sie nagle pa robi !

Doris>
21-05-2007, 14:35
Nieważne sprzedał i tyle :]

Skoro sprzedał POLAKÓW to jaka narodowość teraz zamieszkuje POLSKĘ?

Kafes
21-05-2007, 16:23
^ jemu chodzi o to, że nie walczy razem z polakami tylko przeciwko nim, niestety takie domniemania ma większa część polaczków i nie mam zamiaru tego komentować bo to sie mija z celem :(

Babsista
21-05-2007, 16:54
Ta wojna się nie skończy. Nawet jeżeli GIPO wygra to WRI ma tyle kasy że będzie pekować do końca elysii. Chyba że nastąpi coś w stylu wykupienia się Lowe jak w Noctum vs Grinders, wtedy Tras od nowa zacznie pa. Narodowość nie ma tu nic do rzeczy

^ jemu chodzi o to, że nie walczy razem z polakami tylko przeciwko nim, niestety takie domniemania ma większa część polaczków

większość pa, random i innych rzeczy które sprawiają że odechciewa się grać spotkała mnie od polaczków. Nie przeczę, są pozytywne wyjątki, ale większość polaczków to szumowiny i złodzieje.

Nieważne sprzedał i tyle

jesteś zerem. nieważne czemu jesteś zerem i tyle. pojął aluzję czy nie za bardzo? Idź lizać dupkę Thomasa
Kim ty jesteś by obrażać osoby od siebie o wiele starsze. Zastanów się.

Midarth
21-05-2007, 17:18
@Elaro:
"wez wyslij baxa do szkoly i zabierz mu komputer bo zamiast wnukow to bedziesz miala nowego uhmakera.."
Na ścianie to sobe napisze chyba, haha.

@Topic:
Przesadzacie mówiąc, że sprzedał Polaków, bo to tylko gra i każdy może trzymać z kim chce, jednak w wypadku Kafesa, którego pewnie pierwszym słowem nie było "mama", tylko "gas chamber", mam wątpliwości czy wogóle chodził do szkoły na historię i wie kim był Hitler, a wiedze zdobywa od zagranicznych kolegów.

@Bax:
Jeżeli nie padłeś na OB to znaczy, że grał tobą Hicham albo cały czas trzymałeś się 4 ekrany od miejsca walki. Nie mów, że nie, bo dobrze pamiętam, kiedy zabiliśmy Cię raz, a potem w Ab~ odpaliliśmy bombę, która nie dość, że miała tylko 7 charów, to jeszcze tylko 4 wypaliły z siła 50-70, a ty zamiast nacisnąć vitę, zacząłeś spamować grany.

@Mama Baxa:
Gratuluję syna, jeszcze tylko druid i knight na 100 lvlach i będzie mógł to sobie w CV wpisać.

Collios
21-05-2007, 17:50
^ jemu chodzi o to, że nie walczy razem z polakami tylko przeciwko nim, niestety takie domniemania ma większa część polaczków i nie mam zamiaru tego komentować bo to sie mija z celem :(

nie nie chodzi o to ;-)

Collios
21-05-2007, 17:52
Ta wojna się nie skończy. Nawet jeżeli GIPO wygra to WRI ma tyle kasy że będzie pekować do końca elysii. Chyba że nastąpi coś w stylu wykupienia się Lowe jak w Noctum vs Grinders, wtedy Tras od nowa zacznie pa. Narodowość nie ma tu nic do rzeczy

większość pa, random i innych rzeczy które sprawiają że odechciewa się grać spotkała mnie od polaczków. Nie przeczę, są pozytywne wyjątki, ale większość polaczków to szumowiny i złodzieje.

jesteś zerem. nieważne czemu jesteś zerem i tyle. pojął aluzję czy nie za bardzo? Idź lizać dupkę Thomasa
Kim ty jesteś by obrażać osoby od siebie o wiele starsze. Zastanów się.

HAHAH lizać dupe Thomasowi :D mamy doczynienia z osobą która mi płaciła albo padła odemnie :d

Collios
21-05-2007, 17:56

Widzę, że jesteś kłamcą!

Ty jesteś głupią idiotką dorotka;D po pierwsze mój ojciec nie dzwonił do angela cfela, tylko ja zadzwonilem ze mu wjazd zrobie, a bylas na tyle glupia i dalas sie nabrac ze jestem z gazety i robie wywiad o graczach i dalas mi twoj adres. POtem widocznie sie obsralas i wyslalas sms do mnie ze zobaczymy sie w sadzie ;) pozdro 600. pamietaj ze mam twoj adres ;)

Z pozdrownieniami Lan.

Doris>
21-05-2007, 18:40
Ty jesteś głupią idiotką dorotka;D po pierwsze mój ojciec nie dzwonił do angela cfela, tylko ja zadzwonilem ze mu wjazd zrobie, a bylas na tyle glupia i dalas sie nabrac ze jestem z gazety i robie wywiad o graczach i dalas mi twoj adres. POtem widocznie sie obsralas i wyslalas sms do mnie ze zobaczymy sie w sadzie ;) pozdro 600. pamietaj ze mam twoj adres ;)

Z pozdrownieniami Lan.

Jesteś żałosny!
1. Nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał i mojego syna!
2. Twój ojciec ma nie źle namieszane pod sufitem, żeby płakać do aparatu telefonicznego i błagać o nie huntowanie! hi hi hi
3. Przez cały dzień na zmianę z ojcem i kolegą napierałeś na syna tel, aż w końcu jak Ci powiedział, że Tibia Ci w głowie pomieszała to się odgrażałeś! A późnym wieczorem To co Twój ojciec wygadywał przez tel nawet nie skomentuję po prostu żal mi Was......
4. Marcin to, że masz adres nasz to wiem doskonale Bax Ci go dawał jeszcze na samym początku jak zaczynałeś stawiać pierwsze kroki na Tibi, ale pewnie zapomniałeś kto Ci cały czas od samego początku pomagał! Też napewno zapomniałeś, że Bax ma Twój adres;p
5. Piszesz z konta Colliosa, co Twoje zablokowane za ....

Na podsumowanie powiem Ci tylko tyle:

JESTEŚ FAŁSZYWYM MAŁYM CHŁOPACZKIEM!!!

Doris>
21-05-2007, 18:45

Masz 100% rację :)

Dobrze wiem o co mu chodziło :p

Pozdrowionka dla Ciebie i WRI :cup:

zlobinski
21-05-2007, 19:43
Na temat rodzin grających w Tibię był fajny film na Youtubie (Wywiad z Tibiarzem), ale został usunięty albo wygasł link;)

Kafes
21-05-2007, 19:50
Midarth
@Topic:
Przesadzacie mówiąc, że sprzedał Polaków, bo to tylko gra i każdy może trzymać z kim chce, jednak w wypadku Kafesa, którego pewnie pierwszym słowem nie było "mama", tylko "gas chamber", mam wątpliwości czy wogóle chodził do szkoły na historię i wie kim był Hitler, a wiedze zdobywa od zagranicznych kolegów.

bardzo ciekawe rzeczy tutaj wypisujesz, ale ja nie jestem tym który wymyślał kawały o żydach ,a że wypowiedzenie slow "komora gazowa" w tibii cie obraża to mnie HUJ TO KURWA OBCHODzi, dla mnie ważne było to, że mialem z tego beke. Ciekawe czy jak ktos ci w rl opowiada dowcip o żydach to jedziesz mu po starych i mowisz zeby sie pouczyl historii ? mówisz mu, że lize dupe szwedom ?
powtarzam ci poraz kolejny, że tibia to tibia a rl to rl kapiszi ?

Rev'ico
21-05-2007, 20:13
Masz 100% rację :)

Dobrze wiem o co mu chodziło :p

Pozdrowionka dla Ciebie i WRI :cup:

HIHO BIG MAMMMMMMMAAAAAAAAAA

ELaro
21-05-2007, 20:20
_________

1. Zobacz jakie Ty robisz błędy, a nie wytykasz innym.
2. Jestem dumna z syna. Chcesz wiedzieć dlaczego?
Chodzi do LO i się bardzo dobrze uczy, jest uczciwy, sumienny itd.
3. Od mojej wnuczki też się odczep nic Ci do niej !!!

Wnuczka=Uhmaker
Wnuk=Sdmaker

www.smiejsiezbaxastarej.pl

Kafes
21-05-2007, 20:34
elaro a ja sie smieje z twojej starej ? kiedyś dzieci dorośniecie (mam nadzieje)

Midarth
21-05-2007, 20:47
bardzo ciekawe rzeczy tutaj wypisujesz, ale ja nie jestem tym który wymyślał kawały o żydach ,a że wypowiedzenie slow "komora gazowa" w tibii cie obraża to mnie HUJ TO KURWA OBCHODzi, dla mnie ważne było to, że mialem z tego beke. Ciekawe czy jak ktos ci w rl opowiada dowcip o żydach to jedziesz mu po starych i mowisz zeby sie pouczyl historii ? mówisz mu, że lize dupe szwedom ?
powtarzam ci poraz kolejny, że tibia to tibia a rl to rl kapiszi ?

Hej powtarzam Ci, że zagłada Żydów nie odbyła się w Carlin, tylko w Oświęcimiu, bo w końcu oddzielamy rl od rl, a tibie od tibii. Może masz ciężkie życie i zamiast metanu w kuchence Cyklon B, ale nie mnie to oceniać. : *

Babsista
21-05-2007, 20:58
HAHAH lizać dupe Thomasowi :D mamy doczynienia z osobą która mi płaciła albo padła odemnie :d

Ja od ciebie?:) Poniekąd znamy się z trochę innej sytuacji.

Może masz ciężkie życie i zamiast metanu w kuchence Cyklon B, ale nie mnie to oceniać.

Nie no to mógłbym napisać na ścianie;D

Pani Doroto, pisanie w obronie syna na tym forum to strata czasu, a efekt jest jedynie odwrotny od oczekiwanego. Osoby pokroju Elaro (zrob mi przyjemność i zrookuj się jeszcze raz) nigdy nie zrozumieją istoty koleżeństwa w tibi bo nie mogą się z nikim innym niż z Polakiem porozumieć. Jestem za tym by każdy walczył ramię w ramię z przyjaciółmi, a nie szukał sztucznych kumpli wśród polaczków.

Kafes
21-05-2007, 21:07
Hej powtarzam Ci, że zagłada Żydów nie odbyła się w Carlin, tylko w Oświęcimiu, bo w końcu oddzielamy rl od rl, a tibie od tibii. Może masz ciężkie życie i zamiast metanu w kuchence Cyklon B, ale nie mnie to oceniać. : *

naprawde myślalem, że na forum

Collios
21-05-2007, 21:08
jak ja slyszalem ze baxa stary sie rozwiodl ze staro bo w tibie grala Ty jestes Kobieto piźnieta ogarnij sie kurwa niedogadza tobie nikt Ja pierdole Kurwa stara baba i od*******a wogle zal jak mozna syna nazwac angelo ! było go nazwać fafik WEz wogle zal mi niemoge musze pojechać po tobie Bo jestes zjebana kurwa niemasz co w zyciu robic tylko w tibie grasz ZalBaxasterej.pl

Idz katuj uhy

Dorocipa nara :D

Colllios pisał
Cu:D

Radziomistrzu
21-05-2007, 21:34
BUAHAHAHHAHAH no to nieźle pojechałeś :D Ciekawe jaka będzie odpowiedź :) Szybciej, bo się nie mogę doczekać kolejnych stron takiej przejmującej lektury:D :D

Midarth
21-05-2007, 21:45
Szybciej, bo się nie mogę doczekać kolejnych stron takiej przejmującej lektury:D :D

Masz ubogie życie osobiste. OVER AND OUT / KONIEC I KROPKA

Yoszka
21-05-2007, 22:00
jak ja slyszalem ze baxa stary sie rozwiodl ze staro bo w tibie grala Ty jestes Kobieto piźnieta ogarnij sie kurwa niedogadza tobie nikt Ja pierdole Kurwa stara baba i od*******a wogle zal jak mozna syna nazwac angelo ! było go nazwać fafik WEz wogle zal mi niemoge musze pojechać po tobie Bo jestes zjebana kurwa niemasz co w zyciu robic tylko w tibie grasz ZalBaxasterej.pl

Idz katuj uhy

Dorocipa nara :D

Colllios pisał
Cu:D

Nie chce nikogo obrażać, ale jest naprawdę zryta
W sumie też znam rodzinkę grająca w Tibie, ale nie matka z synem
Tylko mąż z żona, ale młodym wieku, (25+) jeśli chodzi o to.

Ale coś takiego to już przegięcie...
I się później ludzie dziwią ze dziecko zajechało matkę krzesłem...

@BigMama:
Jaka matka taki syn.....
żal.pl
No szkoda po prostu....

Radziomistrzu
21-05-2007, 22:45
Masz ubogie życie osobiste. OVER AND OUT / KONIEC I KROPKA

Mówisz, że u ciebie takie sytuacje są na porządku dziennym. No cóż, pozazdrościć.

zlobinski
21-05-2007, 23:59
Poziom dyskusji w tym temacie zdecydowanie się obniża. Rozumiem, że można wyrażać swoje zdziwienie, że rodzinka gra w Tibię, ale żeby od razu z tego powodu wyzywać się?
W końcu to ich sprawa, najwyżej oni będą mieli problemy.

Pyro Aris
22-05-2007, 01:27
na forum fajniej niz na elysii :D

chcialbym pozdrowic Angela (lol2) i Dorote Baksinskich :D

Kafes
22-05-2007, 08:09
na forum fajniej niz na elysii :D

chcialbym pozdrowic Angela (lol2) i Dorote Baksinskich :D

chciałeś byc zabawny ?

ELaro
22-05-2007, 08:46
elaro a ja sie smieje z twojej starej ? kiedyś dzieci dorośniecie (mam nadzieje)

a myslalem ze ty byc moje kolega!

Dorotka ile mialas lat jak zaczelas grac w tibie?

pephy
22-05-2007, 10:58
Myślę,że Pani Dorotka niepotrzebnie się wypowiada w kwestii swojego syna. Efekt Pani działań jest zupełnie odwrotny niz oczekiwany. Mam swoje zdanie co do Baxa,podzielam zdanie Elaro czy też Colliosa jednak zrozumcie,że Angelo to Jej syn i będzie go zawsze bronić. Nic nie dadzą te kłotnie i licytacje kto ma racje :)

Poza tym,podkreślam,ze wyrażam tylko swoje zdanie,granie w takim wieku,będąc dojrzałą kobieta (myślę o wieku),jest chore,wręcz patologiczne.

@Kafes

Nie popieram Twojego wyboru(myślę,ze predzej czy później Wri Cię wykopie),ale szanuję za własne zdanie. Znając mentalność Polaków i więdząc,że będą Cię nazywać zdrajcą(funny) postawiłes na swoim. Wystarczy spojrzeć na dp ankh,gdzie polaczki które nie mają nic wspólnego z wojną,latają w różowych outfitach,tylko dlatego,że GiPO zwiększyło swoje szanse w tej wojnie bez końca. Co do moich przeczuć wykopania Cię z Wri,nie wiem,może to wynik moich własnych "przeżyć". Szwedzi (znacznie uogólniając), widząc,że robie pg,wzięli do siebie,a następnie zajebali podczas PoI questa. Mam nadzieje ze "Twoi" Szwedzi są lepsi.

@Angelo

Jesteś zakłamany,wręcz śmieszny. Lecisz tam gdzie Ci wygodniej,licząc, że wygrasz wojne. Otóz w wri jesteś tylko dlatego,że dałeś na użytek Hichama (albo kogoś innego)swojego chara,czego Creghan nie chciał zrobić,ponosząc widoczne konsekwencje. Nawet jeśli wygrasz wojnę, ludzie tacy jak Elaro nie dadzą Ci tu już pograć,po tym jak dałeś słowo a potem je złamałeś. Btw next time lepiej nie pisz posta w stylu "byłem na ankh ,Gipo kazało mi leave,więc joinelem do wri". Tylko sie ośmieszasz.

Jeśli komuś się zechciało to przeczytać,gz.
PaPa

pephy
22-05-2007, 10:59
Sry za double :P

Kafes
22-05-2007, 14:43
.

@Kafes

Nie popieram Twojego wyboru(myślę,ze predzej czy później Wri Cię wykopie),ale szanuję za własne zdanie. Znając mentalność Polaków i więdząc,że będą Cię nazywać zdrajcą(funny) postawiłes na swoim. Wystarczy spojrzeć na dp ankh,gdzie polaczki które nie mają nic wspólnego z wojną,latają w różowych outfitach,tylko dlatego,że GiPO zwiększyło swoje szanse w tej wojnie bez końca. Co do moich przeczuć wykopania Cię z Wri,nie wiem,może to wynik moich własnych "przeżyć". Szwedzi (znacznie uogólniając), widząc,że robie pg,wzięli do siebie,a następnie zajebali podczas PoI questa. Mam nadzieje ze "Twoi" Szwedzi są lepsi.

tak dla twojej informacji nigdy nie bylem z polakami i nie będe, a co do "wykopania", jak by mieli to zrobic to by zrobili to poltora roku temu.

"szwedzi (znacznie uogólniając), widząc,że robie pg,wzięli do siebie,a następnie zajebali podczas PoI questa."
bylo nie iść

Pyro Aris
22-05-2007, 15:13
chciałeś byc zabawny ?

tak ,wziolem przyklad z ciebie :D
bo to ty zawsze piszesz jakiegos nie smiesznego texta i myslisz ,ze kazdy spada z krzesla jak to czyta

Doris>
22-05-2007, 18:00
@PEPHY

Idzie zauważyć, że większość osób na tym forum to same dzieciaki łącznie z Tobą chyba;p
Zrozum, że nie chodzi o bronienie nikogo! Nie mogę zrozumieć jak można wypisywać takie kłamstwa. Dlaczego dla Was jest najważniejsze: obłuda, zakłamanie i oszczerstwa?

@COLLIOS

Nic Ci do mojego życia prywatnego! I nie wymyślaj już więcej bzdur! Rozwód może u Twoich rodziców był ale nie u mnie!
Wszystko możliwe, że opowiadasz o swoim życiu przypisując je komuś innemu!
Dla mnie jesteś WIELKIM ZEREM!!! Podejrzewam, że nawet jak dorośniesz to będziesz jeszcze WIĘKSZYM ZEREM!!!

pephy
22-05-2007, 18:06
Co do zwrotu "było nie iść". Dla mnie rzeczą mało oczywistą wydawała się możliwość,że mogę paść ofiarą, tzw guildmates .Z racji, że sam mam honor i zasady ,nie zrobiłbym czegoś takiego. Wiem,Ciebie to nie dziwi, ponieważ podobnie postąpiliście z Nevisem.

Collios
22-05-2007, 18:08
@PEPHY

Idzie zauważyć, że większość osób na tym forum to same dzieciaki łącznie z Tobą chyba;p
Zrozum, że nie chodzi o bronienie nikogo! Nie mogę zrozumieć jak można wypisywać takie kłamstwa. Dlaczego dla Was jest najważniejsze: obłuda, zakłamanie i oszczerstwa?

@COLLIOS

Nic Ci do mojego życia prywatnego! I nie wymyślaj już więcej bzdur! Rozwód może u Twoich rodziców był ale nie u mnie!
Wszystko możliwe, że opowiadasz o swoim życiu przypisując je komuś innemu!
Dla mnie jesteś WIELKIM ZEREM!!! Podejrzewam, że nawet jak dorośniesz to będziesz jeszcze WIĘKSZYM ZEREM!!!

Dorotka powiedz ze zabolało cię to zę tak napisalem ? :D Prawda kole w oczy ? Niema rozwodu słyszałem co innego aha a mąż pomaga tobie expic ? powiedz .

Przy kolacji to macie temat . Żeluś zeluś (tak matka baxa mówi do syna hahahaha) wbiles dzisiaj zamało ekspa Mamo zrobiłas zamało runek

Doris>
22-05-2007, 18:15
@COLLIOS

Jesteś zabawny:D
Właśnie się nieźle uśmiałam z Twojej głupoty:D
Co miało zaboleć?
Od kiedy miłość boli?

Naucz się kochać innych, wtedy może ktoś Cię pokocha:]

Mimo, że jesteś wulgarny, to jesteś zabawny:D

pephy
22-05-2007, 18:16
"Idzie zauważyć, że większość osób na tym forum to same dzieciaki łącznie z Tobą chyba;p
Zrozum, że nie chodzi o bronienie nikogo! Nie mogę zrozumieć jak można wypisywać takie kłamstwa. Dlaczego dla Was jest najważniejsze: obłuda, zakłamanie i oszczerstwa?"

Otóż w swoim poście nie miałem zamiaru obrazić nikogo,zwłaszcza Pani (mam nadzieje ze rodzice dobrze mnie wychowali). Mówi Pani,że nie chodzi o bronienie kogoś. A co Pani robi? Odpiera Pani non stop czyjeś argumenty. Co do wypisywanych kłamstw. W swoim poście nie minęłem się z prawdą, wszystko o czym napisałem,wypłynęło z ust Pani syna.

Doris>
22-05-2007, 18:20
@PEPHY

Powiedz mi kiedy BAX Trzymał z "POLAKAMI" jak Wy to mówicie?
NIGDY!!!
Zawsze walczył po stronie przyjaciół!!!

pephy
22-05-2007, 18:30
Angelo zawsze uciekał od wojny jeśli się dało. Kiedy z polakami trzymał? Nie rozumie Pani sensu tego o czym mówię. Otóz pierwsza kwestia,pierwszy poważniejszy hunt od kogo Bax miał? Drugia kwestia,całkiem swieża. Dlaczego Vivienne De Marco "wydaje zgodę"a wręcz nakłania m.in Elixanora do zabicia Vegeta-anty? Jako leader gildii,oddaje "swojego" człowieka. Jeśli coś bylo między nimi nie tak, to rzeczą naturalną byłoby wyrzucenie Vegety z gildii. Dlaczego Bax tego nie zrobił? Bo lepiej być po stronie Elixanora(wiemy dlaczego),a sympatia badź niechęć do Vegety nie ma tu znaczenia. Jeśli teraz Pani napisze,że to zachowanie było w porzadku,strace do Pani szacunek,jako dorosłej dojrzałej kobiety.

I za to właśnie Pani syn nie jest i nie bedzie szanowany, jest i będzie obrzucany oszczerstawami.

Pyro Aris
22-05-2007, 18:45
@PEPHY

Powiedz mi kiedy BAX Trzymał z "POLAKAMI" jak Wy to mówicie?
NIGDY!!!
Zawsze walczył po stronie przyjaciół!!!

czy ludzi krzyczacych co minute "komora gazowa" mozna nazwac przyjaciolmi ? co sie robi na forum tibia.com jak jest nudno ? wyzywa polakow ,oczywiscie i to wlasnie robia "przyjaciele"

Kafes
22-05-2007, 19:02
czy ludzi krzyczacych co minute "komora gazowa" mozna nazwac przyjaciolmi ? co sie robi na forum tibia.com jak jest nudno ? wyzywa polakow ,oczywiscie i to wlasnie robia "przyjaciele"

minelo ponad 7 miesiecy kiedy ostatnio pykłem tego hotkeya, jesteś tu osoba, która wie najmniej bądź też wogóle nic nie wie, a o udawaniu mądrego nie wspomne :}, a co do wyzywania polaków nigdy sam nie zaczełem, sami prowokujecie a potem płaczecie :S, jak bys czytal forum.com to byś wiedział, że polacy tam zemna nie "dyskutują".

Kafes
22-05-2007, 19:07
Dlaczego Vivienne De Marco "wydaje zgodę"a wręcz nakłania m.in Elixanora do zabicia Vegeta-anty? Jako leader gildii,oddaje "swojego" człowieka. Jeśli coś bylo między nimi nie tak, to rzeczą naturalną byłoby wyrzucenie Vegety z gildii. Dlaczego Bax tego nie zrobił? Bo lepiej być po stronie Elixanora(wiemy dlaczego),a sympatia badź niechęć do Vegety nie ma tu znaczenia. .

widze, że ktoś tu ma błędne informacje.
musze ci powiedizec, że bax z zabiciem vegety nie miał nic wspólnego,
osoba która podrzuciła mi powód na zabicie go był dark sorcer piter, powiedzał, że vegetą gra aiwen, co oczywiście zmusilo mnie do podjęcia odpowiednich kroków w tej sprawie ;]

pephy
22-05-2007, 19:21
O sprawie Vegety wiem od samego zainteresowanego. Co do próby zamieszania w szeregach GiPo,i robienia zdrajcy z członka GiPo,jedno słowo: ŻAL. Btw nie potrzebnie zaczynałem,bo dyskusja nie ma sensu. Życze powodzenia w życiu realnym, bo Tibia to tylko gra. I mówię to bez ironii.

PaPa

Collios
22-05-2007, 19:38
Tak Kafes Vegetą gra Aiwen HAHAHAHAHHAHAAHAA

Spem(stary owner) gra vegetą żal was !

Aiwen maggus - Lan vel'Visko - LAn niegra w tibie !!!!!

Vegeta-anty - (Allieno) niegra - Gra obecnie Spemalien stary owner ktróry grał do 140 lvl I sprzedał chary

Rozumiecie juz ?