Pokaż pełną wersje : UH maker
Błagam dajcie mi dokładny link gdzie moge sciągnąć uh maker plz
Oryginalnie dodany przez Mefi
.......................................???........ .....................................
Eee, albo ja Ciebie nie zrozumiałem albo to Tobie coś sie pokręciło. UHMaker to okreslenie postaci stworzonej by robić runy Ultimate Healing. Taka postac trzeba zrobic jak kazda inna, nie mozna jej nigdzie sciagnac.
Mwahahahahahahaha :DDD
Ale rotfl, lol, a nawet zapomniane juz JONCL :DDDDD
/me lezy na podloze i szydzi :DDD
Ale se zwylem :D :D :D :D :D :D
Hyba jeszcze nie bylo az tak pograzajacego tematu.
UH maker to druid minimum 11 level z czarem Ultimate Healing Rune plecakiem blankow i czyms do zarcia, zazwyczaj gdzies ukryty zdala od depo i innych graczy w bardzo wielu przypadkach AFK z nagranym makro.
widać że nie wiecie o co mi chodzi
chodzi mi o program który pozwala robić naprzykład uhy w prawej ręce masz żarcie a w lewej blank runa i backpakc z 19 blankami
i ustawia się jakie ma robić runki i to je zarcie i wypowiada zaklęcie a potem zmienia zrobionego runka na blanka i to nie i si.ę coś pomyliło tylko wam
widać że nie wiecie o co mi chodzi
chodzi mi o program który pozwala robić naprzykład uhy w prawej ręce masz żarcie a w lewej blank runa i backpakc z 19 blankami
i ustawia się jakie ma robić runki i to je zarcie i wypowiada zaklęcie a potem zmienia zrobionego runka na blanka i to nie i si.ę coś pomyliło tylko wam
Czyli slowem prosisz nas o pomoc w oszukiwaniu oraz lamaniu regulaminu Tibii?
niby tak ale z tego co wiem nic nie było o tym w regulaminie
Noon-Chacko
29-10-2003, 17:09
stary, ale żeś teraz walnął BETONOWO ZABETONOWANEGO BETONOWEGO BETONA :rolleyes: ...
loool. Tworzysz chara (druida) i masz uh makera :D
niby tak ale z tego co wiem nic nie było o tym w regulaminie
Alez bylo.
Regulamin Tibii (http://tibia.4players.de/community/?subtopic=tibiarules)
A konkretnie:
"6. Using tools to automatically do or repeat certain actions without any interaction of the player ("macros")."
istnieje ten program ale to jest Cheat może być za to ban z dwóch powodów:
1)AFK
2)Cheat
więc nie doradzam tego programu
acha i nie wiem czy to działa zgodnie z instrukcją mefiego :)
a ty marsie możesz powiedizaeć mi to na reala a nie na forum
a co za różnica czy tu piszę czy na reala gadam ?? |)
nie qmam tego problemu... że niby jest taki programik dzięki któremu nie musisz czekać aż ci sie mana podniesie tylko jedzonko zamienia odrazu na runki, czy zostawiasz sobie postać AFK na całą noc budzisz sie rano i masz plecak runów (bana lub jesteś martwy bo ktoś zabił cie za AFK :))
POZdrawiaM
Wszelkiego rodzaju macro jest zabronione, jest o tym w regulaminie, a to forum jest full legal, wiec nie ma sensu dalsza rozmowa o tym.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.