PDA

Pokaż pełną wersje : Nicki-Co i Jak-Help

AdiDet
05-05-2007, 12:46
Witam. Mam do was kilka pytan odnoscnie nickow, tworzenia ich, przedawnien itp. Chcialbym aby jakis doswiadczony gracz lub moderator powiedzial mi wszystko odnosnie tego. Konkretnie bardzo prosilbym o napisanie na temat usuwania postaci po jakims czasie. Czy jezeli ktos mial X lvl to po X miesiacach znika ta postac. Czy jezeli Mial X lvl to po X miesiacach zniknie konto jezeli to byla najwyzsza postac na koncie. Jezeli wpisujemi nick w wyszukiwarke i pisze ze takiego nie ma (does not exist), to po jakim czasie od tego bedzie mozna zalozyc postac o takim samym nicku. Czy lvl ma tu znaczenie tamtej postaci? Czy jezeli mam postac o nicku X na koncie, i skasuje ja, to przez miesiac pisze deleted a potem znika z konta, czy nadal na nim jest z dopiskiem - skasowana? Bardzo, ale to bardzo prosze o odpowiedz jakiegos moderatora, poniewaz nie moge nigdzie znalesc odpowiedzi od kompetentnej osoby, szczegolnie na pytanie odnosnie tworzenia postaci o tym samym nicku, jaki czas nalezy odczekac i po czym.

Vanhelsen
05-05-2007, 13:49
Postać znika po x miesiącach gdzie x=lev, konto, jak się nie mylę, znika po 1 miesiącu gdy nie ma na nim żadnej postaci.
Co do możliwości ponownego użycia nicka, wynosi ona 6 miesięcy od skasowania postaci.
p.s. odpowiedz od moda nie zawsze przyjdzie szybko, ponoc mają kupę roboty a tym bardziej, że jest to pytanie na które może odpowiedzieć doświadczony gracz...

Matrio23
05-05-2007, 14:24
Jezeli skasujesz postac, to ona znika z konta po 1 miesiacu. Potem musisz odczekac 6 miesiecy zeby znowu stworzyc postac o tym samym nicku.