Pokaż pełną wersje : 21 Paladin Solo Dragon
Zużyłem troooche manasów :P
Widze tu same filmy z h lvl, więc dodałem coś od siebie<nie żebymbył h lvl, tylko low też chcą coś obejrzeć i sprubować swoich sił>:
klient 7.92
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24002
nightwish_88
05-05-2007, 14:37
Ładny skill w distcie jak na 20 lvl. Filmik też niezły ;]
Damian_1235
05-05-2007, 14:38
zadna rewelacja jak dla mnie ale gz ubicia B)
Nightwish_88 dzieki :P
Damian_1235 to był mój pierwszy dragon, więc chciałem to uwiecznić :P
DZIEKI ZA OGLADANIE!
Gold Avenger
co to za wyczyn palkiem na 20 z 70 dista ?
Dla mnie jest to wyczyn...B)
Iryn-Miondim
05-05-2007, 15:08
No gzzz. Nice :D
trenic palkiem do 70 dista przed 20 lvlem to tez trzeba byc bardzo "entelygentnym"
Damian_1235
05-05-2007, 15:15
trenic palkiem do 70 dista przed 20 lvlem to tez trzeba byc bardzo "entelygentnym"
no ty jestes napewno :D
DexteroO
05-05-2007, 15:16
up/down to sobie mozesz.
E tam. Był filmik z 14 lvl palkiem solo drag, alenieup/down, tylko z uciekaniem (w około skałki ale i tak to rekord xD) Niepamiętam skilla dist.
E tam. Był filmik z 14 lvl palkiem solo drag, alenieup/down, tylko z uciekaniem (w około skałki ale i tak to rekord xD) Niepamiętam skilla dist.
Phi.. był filmik solo 7 sorc z vortexa xD
Mylisz sie, rekord to 6 lvl paladin. biegal do okola skalki i bolt + hmm.
a co do skilla, ja przed 20 lvl miałem 75/65 w discie, i myślę że dobrze że przyskilował :] GZ
Mylisz sie, rekord to 6 lvl paladin. biegal do okola skalki i bolt + hmm.
Tu to trzeba mieć nieziemskiego farta xD (albo sporo ss ;) )
Mój rekord to 13 lvl pall draggy solo ;p
@Topic
Gz wykonania;) Nice skill:D
Sir'Matek
05-05-2007, 16:27
Film zupełnie do dupy ( jak dla mnie), od kiedy palkiem expi sie up/down z boltów? W kanionie byłoby sto razy lepiej.... Ja swoim palkiem solowalem tam draga na 24 lvlu z 60 dista i szlo mi przeciętnie 15 boltow, 6 strzałów z hmm i 3 manasy....
a tobie? 30 boltów i bp of mana fluids ! Musisz wykorzystywać tą zaletę u paladynow, że mają dobre czary leczące i wala z dystansu, musisz sie jeszcze pouczyć o graniu palkiem.
1 rada?
OTRZYMUJ DYSTANS OD POTWORA
buahahha coz za wykonanie. smiech na sali.
nightwish_88
05-05-2007, 17:21
Dajcie chłopakowi spokój jeszcze będą z niego ludzie. Może spróbuj następnym razem solować draga na powierzchni. Zamiast 9 mfów stracisz tylko 1 albo 2 ;]
niewierze...
moj pierwszy drag to byl, co wy myslicie ze ja bede ...
a zreszta zal
niewiem co powiedziec...:(
Rocky1908
05-05-2007, 23:00
Wykonanie do Bani :D niemogles przynajmniej isc na kanion? :confused: zeby bp mf na 1 draga stracic -.- no a na 20 palku mialem skile 75 ;) i palkiem sie troche zrypanie gra te noszenie boltow cap malo dopiero w wiekszym lvl-u jest spoko :)
Spider'man
05-05-2007, 23:34
Wielkie Gz, jak dla mnie filmik super i ładne skile.
up/down to sobie mozesz.
Up\down tak to ja sollne demona 20 palkiem xD
Robert Lublin
06-05-2007, 13:42
Hehe nie rozumiem takich komentarzy "Do bani i ze nic ciekawego" jak nie chcesz to nie ogladaj przeciesz widzisz w tytule co mnij więcej będzie działo sie na filmie... -.-
Ja tam za takimi filmami nie przepadam bo drag nie jest zbyt silnym zwierzakiem ogólnie nie lubie filmow z huntow itp ale ten filmik mi troche przypomniał moj pierwszy raz hehe pamietam ze wtedy miałem niezłą adrenaline :P:P
To było za tibi 7.2 a ja miałem 16 palka dista i zeczy które mi poszły na draga juz nie pamietam ale warto czasem powspominać stare naabowskie czasy tibi :P
Pozdro.
Twoj_Miszcz
06-05-2007, 13:49
tez mi wyczyn...jeszcze up/down <lol2> ja zssolowalem draga swoim 17 knightem skille po 60 z war hammera i jakos sie nie ciesze xD
Charmilon
06-05-2007, 16:11
wazne ze zabił :p
widzialem 9 sorca solo gs
Mi coś sie przypomina, że Azazel Warrior kiedyś chyba zsolował draga na 8 lvl knightem ;]
Spoko! Film fajny :) podoba mi się klimat xD
Nakręć jak walisz GS na pohu jak będziesz miał taki film to mi napisz na pw link do pobrania ok? xD
A i zapomniałem dodać że skilla masz ładnego :) dużo spear się połamało :P
ja widzialem 6 level zabijający draga, bez up/down;] W ankh jest takie miejsce, gdzie mozna ze skurczybykiem kółka robić. Więc dla mnie zsolowanie tego gada 21palem to nie wyczyn, anyway GZ
o i zappomnialem-twoj obrazek 7x norma zezwalająca w regulaminie, shit happens right?
ciacho2oo7
09-05-2007, 23:32
Taaa bo sie musial pochwalic wszystkim ze ma 70 dista na 20 lvlu :D Wedlug mnie to raczej wyraz noobstwa wbijac taki skill na malym lvl
On na twoim "40 palku" bedzie mial skill 80 a Ty na 50lvl będziesz miał gorsze hity od niego :] za czym wolniej będziesz expił..
@filmik
może być :p
Nie zaden problem solowac draga na 21lvlu w kanionie np ;]
Up\down tak to ja sollne demona 20 palkiem xD
To idz, solnij i wrzuć tu filmik cfaniaku...
@Topic
Gz, pamiętam to uczucie ubijania pierwszego draga xD
hehe ja 11 palkiem na Kyra Pojechalem z 5 Ihami
Co do filmiku zastrzeżeń nie mam i nie mowcie tak ze "wykonanie do dupy" bo ten koles sie dopiero uczy! Ciekawy jestem jak wy solowaliscie swojego pierwszego draga: pewnie z sdekow :D
Ale co do skilla... No coz, niestety musze ci powiedziec ze znoobiłeś koleś i to ostro. Po co taki skill na tak maly lvl?! Zabije cie sorc jednym lub dwoma sdekami a ty pozniej musisz odrabiac 30 godzin treningu na monku za ktorego musisz zaplacic i ze spearami za ktore tez musisz zaplacic. A jak na non-pvp to z kolei mozesz pasc od potwora jak cie kicknie. Krótko mówiąc: bez sensu! Nie pisze tego z zazdrosci bo sam mam paladyna z dystem o 1 wiekszym (patrz: mój profil a jak nie wierzysz ze mam tą postać to napisz o tym na priv to ci podam nick;p) ale z doswiadczenia. Na twoim lvlu mialem cos kolo 50 dista i spokojnie z tym expilem na guardach. Ty narazie na nic lepszego od tych potworow nie pojdziesz. (tak zeby sie zwracalo). Czyli wychodzi na to ze sie zdeka osmieszyles. :D Ale nie martw sie, jak pograsz dluzej to nabierzesz doswiadczenia i bedziesz myslal podobnie jak ja...
Btw: trening moze i sie oplaca ale na wyzszym lvl: wtedy kiedy mamy kumpli na 100+ ktorzy postawia monka i jednoczesnie będą nas chronić przed wszelkimi pk. Bo teraz to przyjdzie do ciebie 30 sorc z 2 fe i co mu zrobisz? Padasz na 1 combo, ewentualnie 2 jakbys mial farta -.-
50 dist i spokojnie guardy buaha smiechu warte xP ja swoim palkiem mam 52 dista i czasem idzie 10 strzal na jednego rota -.-
im lepsze skille tym lepiej nie wazne na jakim lvl teraz wyskillowal i juz nie musi nic trenic do konca tibijskiego zycia..
co do deda to na pvp zeby go sorc zabil 1 sd to musi miec okolo 100 lvl.. nie wiem jaki debil na 100 lvl pkowalby 21 palka :P to ze trafiaja sie nooby co bez fe zabic nie umieja to juz inna sprawa ale on chyba potrafi sie leczyc :P kicka to zlapac moze kazdy, zawsze i wszedzie bez wzgledu na rodzaj serwera...
podsumowujac to ty sie zdeka osmieszyles tym postem :P
wracajac do filmu to gz :D pierwszy drag solo to zawsze jest sukces szkoda tylko wlasnie ze na powierzchni go nie lales jak juz inni wspomnieli, mniej manasow by poszlo ;)
8o ja niemoge spoko filmik
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.