Pokaż pełn± wersje : Slime
Witam
Mam problem. Wiecie jak to każdy knight ma ze skilowaniem, jeszcze na non pvp :D. No więc przechodze do konkretów. Macie jakie¶ fajne miejscówki do skilowania(może być facc, pacc) Opisujcie, dodawajcie screany albo dobrze opiszcie trase xD. Pa :*
Astral55
07-05-2007, 17:43
jak jestes w thais to idziesz na prawo, odkopujesz dziure do trolii, idziesz najdalej w prawym dolnym rogu schodzisz na dol i masz resp slime, jest on czesto zajety niestety =/
Xaarthez
07-05-2007, 17:43
hmm.
Bardzo fajnie skilluje sie na tiquandzie.
NIe bede opisywal bo tam jest pelno slimow, i croco. wiec i jedzienia nie brakuje.
Dla facc
Black Knight house.
W tych miejscach zawsze skillowalem i uwazam sie sa najlepsze.
pozdro
Vlad Dracula
07-05-2007, 17:59
Black Knight House to bardzo dobra miejscówka,ale znam jeszcze jedn± koło dwarf bridge(nie wiem czy to sie tak pisze) jest TrollCamp,a zaraz obok drzewko.Odkopujesz ukryt± dziurę i idziesz troszkę do góry aż zobaczysz kratkę,w niej jest slime ;)
Kopalnie dwarfów obok kazoo lub w kazoo.Te obok kazoo sa na wschód od Carlin .Na południe od Goblinow.....
Dla Pacc płyniesz do port hope i idziesz cały czas na północ tam jest dużo slimów
, wolne prawie cały czas i bez noobów ^^ polecam t± miejscówkę sam tam własnie skilluje.
Arcardon
08-05-2007, 17:17
Jest kilka respów slime'a obok domku wiedĽmy Wydy na bagnach(w drodze na Blood herb). Niestety jest tam coraz więcej noobków...
Shriiiiek
08-05-2007, 17:35
Dla facc jest super miejsce na wschod od venore. Resp chyba 6 slimow i 3 miejsca do skillowania ;) Dodatkowo niedaleko jest morze wiec mozna sobie rybki polowic ;)
Shriiiiek
08-05-2007, 17:36
post wskoczyl przez przypadek
do usuniecia ;)
wezcie nie piszcie o wszystkich miejscach 1 mu styka ogółem w okolicy venore jest 10 slimów do skilowania wiec niech on sam troche poszuka niejest to trudne (10 jest bezpiecznych + 2/3 hardcorowe bo moga ci podlurowac różne nieładne stworzonka :P
ja jeszcze dodam ze na Ghostlandzie na -5 i na powierzchni da sie skilować lecz często wybijaj± , a ja osobi¶cie trenuje na foldzie , mało noobów i nie ma problemów :)
macie fajne skilowania na slime, zachowajcie je dla siebie, natomiast podali¶cie mu już dużo fajnych miejsc.
@autor
samemu szukaj miejsc ze skilowaniem za pomoc± mapy respawnów na tibia.pl, ja tak szukałem i znam o wiele lepsze niż te wyżej wymienione :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.