PDA

Pokaż pełną wersje : Problem z Kazaa Lite Rewolucja v.2.5.5

Raul
27-09-2004, 19:06
Forum o Tibii a ja o takich sprawach piszę. No nic spróbuję, może się ktoś znajdzie kto wie co zrobić.
No więc mam problem właśnie z tym programem (chyba każdy go zna), który jest w temacie. Na początku ściągnąłem sobie Kaze i wszystko było spoko ściągałem sobie mp3. I po kilku dniach próbuję włączyć Kaze pojawia się na chwile klepsydra... i nic dalej. Nic się nie włącza, żaden błąd nie wyskakuje, jakbym nic nie włączał. I cały czas to samo. Wogóle system nie reaguje na to. Przeinstalowałem Kaze i też nic. Ciągle to samo... Żeby było śmieszniej zainstalowałem inną wersję Kazy i też to samo.
Nie wiem co robić... Inne programy działają, typu: E-Mule, Winamp, Gadu-Gadu. Jak ktoś się chociaż domyśla o co chodzi to proszę o pomoc.

Już nieaktualne. Sam sobie poradziłem. To było banalne :P Wykasować wpisy z rejestru i uruchomić ze zgodnością z Windows 2000. :P

Matek
30-09-2004, 07:43
U mnie było to samo. jak zainstalowałeś eMula po Kaziee to w tym moze być problem. Ale nie dam sobie głowy ściąć - chyba, że w Tibii. Spróbuj eMula odinstalować i sprawdzić czy Kazaa działa. U mnie poszła:):):)