Pokaż pełną wersje : Ban Help me fast
Kubus ala Szatanista
09-05-2007, 18:45
mam problem gdyz dostalem bana na 30 dni za to ze przypadkiem wyslalem wiadomosc zamiast do kolegi na trade "a teraz zostawic knighta na bocie na noc" i dostalem za to bana mam ptytanie czy da rade jakos go odwolac bo szkoda mi 30 dni pacc za glupote jak nadodatek tego neiuczynilem to jest po****X( X( blagam o szybka odpowiedz
@owntibia*****
ale mozesz powiedziec jak dziala ta opcja ja chce zkozystac z kazdej szansy
ps.ale mi postaci nieszkoda mi szkoda swiezego pacc ;< 90 dni pacca to troche jest a po odjeciu 30 dni to juz 1/3 tego pacc wiec to kawal czasu
@sozemego
wyk*****j nie dobijaj mnei bo jestem wkur***** bo stracilem swiezego pacc
owntibia.exe
09-05-2007, 19:14
Nie da się nic zrobić (opcja complain nic tutaj nie da ^^)
Przez ten czas zrób sobie nową postać...
A najlepiej kilka, 3-4.
40lvl sorciem można zrobić w półtora-dwa tygodnia.
Sozemego
09-05-2007, 19:16
I bardzo ci tak dobrze ;o
Edit. Zawsze do uslug misku ;*
Piotrek Marycha
09-05-2007, 21:03
a jednak jest sprawiedliwość na tym świecie :PP
PS: evul botter!!!1
wrogonastawiony
09-05-2007, 21:07
I pisz poprawnym jezykiem angielskim.
Logujesz sie i tam ci sie wyswietli ten ban, klikasz Complain i piszesz!
Kubus ala Szatanista
09-05-2007, 21:17
@pitrek
evul ci**a ja nieuzywalem wlasnei zadnego bota tylko se zartowalem ze zara se bota wlancze i wogule niemam ani 1 bota na kompie zainstalowanego
@wrogo~
ja tam niewidze "complain" kolo czego to powinno byc?
owntibia.exe
09-05-2007, 21:26
Jeżeli nie widzisz tej opcji, to znaczy, że odwołanie od bana ci nie przysługuje.
Przykro mi.
@pitrek
evul ci**a ja nieuzywalem wlasnei zadnego bota tylko se zartowalem ze zara se bota wlancze i wogule niemam ani 1 bota na kompie zainstalowanego
@wrogo~
ja tam niewidze "complain" kolo czego to powinno byc?
Imo po prostu kot ci wskoczył na klawiaturę, napisał to o bocie i wysłał do kumpla. Tak było, prawda?
Omg, przestań ściemniać. Planowałeś zostawić program na noc, teraz cierp. Dobrze, że miesiąc pacc poszedł wpizdu. Może to cię czegoś nauczy. Aha, przy okazji, nawet jeśli tam będzie opcja Complain, to z twoim angielskim najwyżej zgarniesz kolejnego bana albo ci zresetują ;)
Aż żal to kasować, zostawiam dla potomnych.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.