Pokaż pełną wersje : DarkEden
Aeglos Tribunal
08-03-2005, 15:09
Jest jakis sposob wyleczenia z life draina (oprocz leczenia u NPC). Doh, i 2 pytanie gdzie da sie zasadniczo latwo expic Slayem na lowlv bez vampow?
mało Vampów spotyka się w podziemiach guildi schodzisz w B1 a później masz jeszcze jedno zejście ;Pa wyleczyć możesz się tylko u NPC
mało Vampów spotyka się w podziemiach guildi schodzisz w B1 a później masz jeszcze jedno zejście ;Pa wyleczyć możesz się tylko u NPC
Mało vampów ? W Kanałach? Dobre sobie. Jak grasz vampirem to prawie zawsze w Peronie jest min. jeden teleport prowadzący do kanałów ;)
@Rankor
Możesz początkowo próbować w Peronie, chociaż tam też jest sporo =.=
Szczerze powiedziawszy nie ma takiego miejsca, po prostu raz jest gdzieś ich więcej, raz mniej. Możesz klepać potwory dookoła miasta.
Aeglos Tribunal
08-03-2005, 16:33
Mało vampów ? W Kanałach? Dobre sobie. Jak grasz vampirem to prawie zawsze w Peronie jest min. jeden teleport prowadzący do kanałów ;)
@Rankor
Możesz początkowo próbować w Peronie, chociaż tam też jest sporo =.=
Szczerze powiedziawszy nie ma takiego miejsca, po prostu raz jest gdzieś ich więcej, raz mniej. Możesz klepać potwory dookoła miasta.
wiesz Wg mnie jest ich tam mało bo grałem slayerem mialem 63 LVL ale mi go schaczyli jak były wampy to wpadałem tępiłem i później często spokój a pozatym często high LVL stoi pod wejściem którędy wampy wchodzą i je tępi :)
Zrobiłem nową postać (gunner nie za dobry). Swordmaster(swordmen?) 21 lvl. Gdzie moge trenić? W kanałach trenuje ale czasem zdarzają się takie ataki vampów ze szkoda gadać, a w peronie komp mi tak przycina że nie wiem co się dzieje:D
Zrobiłem nową postać (gunner nie za dobry). Swordmaster(swordmen?) 21 lvl. Gdzie moge trenić? W kanałach trenuje ale czasem zdarzają się takie ataki vampów ze szkoda gadać, a w peronie komp mi tak przycina że nie wiem co się dzieje:D
Ee.."trenić" tzn. ciągle expić używając skilla ? :P Bo tak się expi. Mhm...No ja proponuję jednak te nieszczęsne kanały, lub..okolice miasta. Jeżeli zje cie wampir, to trudno, ale wszedzie jest podobna szansa na smierc. A potworki są O.K.
Aeglos Tribunal
09-03-2005, 14:39
dokładnie aj a poszukuję kogoś kto ma slayera (blader ewentualnie sworder LVL 50+) jak coś to szczegóły na GG 8792583
Radek 666
09-03-2005, 15:19
Ja w to grałem ze 1~2 miechy temu. Miałem enchantera na 94 lvlu i vampka na 87. Do tego czasu bym miał obu jakiś 110~115 lvl. Ale mi się w to nie chce grać głównie przez speed hackerów. Dobiło mnie to że mojego enchantera zabiło trzech vampów ze speed hackami na 1 miał 40~ lvl drugi 35~ a 3 też cos koło tego :( . Teraz powróciłem do tibii i gram w KalOnline. Gorąco polecam tę grę.
Jestem Vampem 40lvl, jak ktoś chce zrobić fajne party piszcie
No speed hackerzy są dobijający, ostatnio widziałem 25 lvl vamp zabił mojego HealMena :D (60 siły rzuciłem miecz i rozpoczołem kariere healinga:D jazda jest już 24 lvl) wtedy jeszcze healmen był swordmasterem i zabijałem vampy z 35 lvl:D. Polecam klase Heal bo: gdy są silne ataki vampów w kanałach i jakiś obrońca ginie (bardzo mało healerów jest a szkoda:D) ludzie zaczynają przegrywać wtedy heal wpada w akcje i leczy/ożywia obrońce i tak non stop (widziałem taką akcje stałem i patrzyłem tylko że było 2 healerów jeden rzucał protekcje a drugi leczył i ożywiał).
Mam pytanie:
Która z klas heal/enchater ma taki czar że podnosi vampa/potworka a potem jakiś ogromny miecz przebija go?
Aeglos Tribunal
09-03-2005, 17:40
No speed hackerzy są dobijający, ostatnio widziałem 25 lvl vamp zabił mojego HealMena :D (60 siły rzuciłem miecz i rozpoczołem kariere healinga:D jazda jest już 24 lvl) wtedy jeszcze healmen był swordmasterem i zabijałem vampy z 35 lvl:D. Polecam klase Heal bo: gdy są silne ataki vampów w kanałach i jakiś obrońca ginie (bardzo mało healerów jest a szkoda:D) ludzie zaczynają przegrywać wtedy heal wpada w akcje i leczy/ożywia obrońce i tak non stop (widziałem taką akcje stałem i patrzyłem tylko że było 2 healerów jeden rzucał protekcje a drugi leczył i ożywiał).
Mam pytanie:
Która z klas heal/enchater ma taki czar że podnosi vampa/potworka a potem jakiś ogromny miecz przebija go?
jest to Healer i nie jest to miecz :p to krzyż :) a pozatym healer jest wbrew pozorą słabą postacią bo ma słabe ataki w przeciwieństwie do Enchantera który Aura ringiem na max LVL'u może zabić mastera :) z pomocą oczywiście a wiem o tym bo sam nim grałem :)
Aeglos Tribunal
09-03-2005, 17:43
Ja w to grałem ze 1~2 miechy temu. Miałem enchantera na 94 lvlu i vampka na 87. Do tego czasu bym miał obu jakiś 110~115 lvl. Ale mi się w to nie chce grać głównie przez speed hackerów. Dobiło mnie to że mojego enchantera zabiło trzech vampów ze speed hackami na 1 miał 40~ lvl drugi 35~ a 3 też cos koło tego :( . Teraz powróciłem do tibii i gram w KalOnline. Gorąco polecam tę grę.
dokładnie co do hacka wqrwiłem się troszke i też tak grałem Enchanterem na 60 LVL'u ale to masterzy padały a nie ja a jak będziesz to napisz na GG mój 8792583 a w KalOnline grałem ale mi się tnie za słaba karta graficzna ludzie potrzebuje bladera zamienie go za wampa ale blader 50+ LVL i chcem bez ITEMKÓW !! a wampa daje z 5 mln kasy + anti sun pall dla faceta i panienki do tego na wampie są itemki z lucky w sumie +13 lucky dodaje :) i 2 storage wykupione jak coś to na GG pisać 8792583
Radek 666
09-03-2005, 17:54
dokładnie co do hacka wqrwiłem się troszke i też tak grałem Enchanterem na 60 LVL'u ale to masterzy padały a nie ja a jak będziesz to napisz na GG mój 8792583 a w KalOnline grałem ale mi się tnie za słaba karta graficzna ludzie potrzebuje bladera zamienie go za wampa ale blader 50+ LVL i chcem bez ITEMKÓW !! a wampa daje z 5 mln kasy + anti sun pall dla faceta i panienki do tego na wampie są itemki z lucky w sumie +13 lucky dodaje :) i 2 storage wykupione jak coś to na GG pisać 8792583
Jeżeli ci chodzi o to że używasz "speed sraka" ( :P ) to ja podziękuje. To właśnie przez to jest taki rozpowszechniony. Jedna osoba zaczęła używać i zabijać ludzi. "Poszkodowani" chcieli się zemścić i też zaczęli go używać. Inni się w******* na tamtych i też zaczęli używać.
Wniosek = błędne koło.
Aeglos Tribunal
09-03-2005, 19:01
Jeżeli ci chodzi o to że używasz "speed sraka" ( :P ) to ja podziękuje. To właśnie przez to jest taki rozpowszechniony. Jedna osoba zaczęła używać i zabijać ludzi. "Poszkodowani" chcieli się zemścić i też zaczęli go używać. Inni się w******* na tamtych i też zaczęli używać.
Wniosek = błędne koło.
powiem Ci że hacka używam tylko jak mnie biją wampy na hacku albo slayerzy wtedy lece i tępie wszystkich a tak to gram normalnie
@up
Hacka używasz ? Niby skąd masz ? -.-
Sheverish
09-03-2005, 19:39
fajna ta gra chyba,zakładam konto i ściągam ^^
Aeglos Tribunal
09-03-2005, 21:47
@up
Hacka używasz ? Niby skąd masz ? -.-
wiesz ma się znajomości dostałem go za free ale żadko korzystam od kiedy zrobiłem wampa na 47 LVL'u wole Rapid Gliding teraz robie 50 LVL na transfusion i wróce do slayerow chyba dlateog mam sprawe do jakiegoś Bladera na 50+ LVL'u !
Berburio
09-03-2005, 21:59
Adaras... speeed hack to 3 podmienione pliki. ikonka DE updater i game guard... byś poczytał www.forum-de.prv.pl
Aeglos Tribunal
10-03-2005, 06:27
Adaras... speeed hack to 3 podmienione pliki. ikonka DE updater i game guard... byś poczytał www.forum-de.prv.pl
wiesa Game Guard zostaje podmienione zostają Dark Eden i Updater :)
Berburio
10-03-2005, 15:24
aeglos ja mam bladera na 65 chyba:)
Aeglos Tribunal
10-03-2005, 16:02
aeglos ja mam bladera na 65 chyba:)
o to napisz na mój GG :) 8792583 bo to sprawa ważna
Kto tu kurde powiedział że healer jest do niczego kto to?:P Healer jest the best klasą! Leczy, ożywia, protekcja i walczy :D Zabiłem przed 15 minutami vampa ja 30 lvl vamp 37:P (niewiele ale zawsze radocha).
Tak wogóle dla mnie ten kto gra z hakami i innymi pierdółkami to jest dno.
Aeglos Tribunal
10-03-2005, 17:14
Kto tu kurde powiedział że healer jest do niczego kto to?:P Healer jest the best klasą! Leczy, ożywia, protekcja i walczy :D Zabiłem przed 15 minutami vampa ja 30 lvl vamp 37:P (niewiele ale zawsze radocha).
Tak wogóle dla mnie ten kto gra z hakami i innymi pierdółkami to jest dno.
ja powiedziałem ponieważ Healerem nie masz np aura shielda albo detect invisiblity idziesz sobie podlatuej wamp na niewidce paraliz i dupa zimna :) ja wole Enchantera ponieważ ma on lepsze skille i nie interesuje mnie to że nie może wskrzeszać bo ma inne dobre możliwości więc wybacz ale duel healer 65 LVL enchanter 65 LVL to dla healera to jest klęska
Nie wiecie gdzie można kupić lepsze uzbrojenie, bo kupowałem w Castle Rasen i Peronie, ale jest tam ekwipunek dla postaci do 35lvl, gdzie moge kupić coś na 40lvl? gram Vampirem
@down
To w jakich miastach moge kupic przedmioty dla lvl 40+??
Aeglos Tribunal
11-03-2005, 12:55
Nie wiecie gdzie można kupić lepsze uzbrojenie, bo kupowałem w Castle Rasen i Peronie, ale jest tam ekwipunek dla postaci do 35lvl, gdzie moge kupić coś na 40lvl? gram Vampirem
hehe na 40 LVL nic nie kupisz ale o ile sie orientuje moja siostra lootuje codziennie jakies APE knuckle (bron) rozne kamyczki pierscionki itp jak coś to napisz do niej na nicka Aegloska
Berburio
11-03-2005, 20:52
ej.. jeżeli chcesz to ja nosze 30 lucka:P jak masz 40 lvl to byś mi pomugł bo często lootuje takie gówna typu int+3 to bym ci mugł dawać:/
Aeglos Tribunal
11-03-2005, 21:58
ej.. jeżeli chcesz to ja nosze 30 lucka:P jak masz 40 lvl to byś mi pomugł bo często lootuje takie gówna typu int+3 to bym ci mugł dawać:/
aha a ja mam 55 lucky +2 więc jak chcesz kupić to mów :) zresztą pisz do mojej siostry na Darku do Aegloski :D ona gra teraz ostatnio więc wiesz :) ja tylko forum patrze
Berburio
12-03-2005, 09:50
hmmm... nie podniecaj się pieprzona lamo bo ze speedem nie trudno uzbierać coś takiego...hmmm.. skoro masz podobno 55 lucka to pokażesz mi w grze...bo byś musiał mieć prawie wszystko luck+4 albo wszystko+3 około...
mam 2pytania
1:jak sie zuca czary wampem
2:Jaka jest ruznica pomiendzy 5sword a 10sword u slayera(dobrze napisalem?)
Berburio
14-03-2005, 19:11
1: Naucz się czaru.potem wybierz go w zakładce skill i kliknij prawym na to co atakujesz...
2: na 5 sworda masz jakiś skill a na 10: troche lepszy ;)
Już 46 lvl jak chcesz Berburio to zrobimy wypadzik poexpic w jakimś fajnym party, co do ekwipa gościu dał mi wypas itemki :p , więc na razie nie potrzebuje.
Najlepiej poexpić możemy w piątek lub sobote(brak szkoły) może nawet paru slayerów utuczemy :]
No wlasnie czy to jest platne?
Ja tam chetnie pogram, ale jest duzo do sciagniecia :P
Polec wiecej takich gierek i jakoms polska stronke o tej grze :)
PoZdRo... :D
a jak nauczyc sie czaru?? mam juz 19lvl vamp i niewiem :D
a cha i u mojego slayera mam takie cus ze za 3 godziny i 53minuty stanie sie wampirem moze mi ktos to bardziej wytlumaczyc??
stary biegnij do jakies glidy np. soldierow i zagadaj do salamandry i powiedz zeby cie uleczyla pierwszy wers
eee
a juz sie ucieszylem ze ktos gra w moja ulubiona "Dark Eden"
eee
KARCIANKE?????!!!!!
a jak sie zamienic w nietoperka??
mam skrzydla nietoperka wybieram z zakladki skill ten czar i co potem??
Aeglos Tribunal
16-03-2005, 19:49
a jak sie zamienic w nietoperka??
mam skrzydla nietoperka wybieram z zakladki skill ten czar i co potem??
kliknij prawym poza miastem :P
lewy/fallen
16-03-2005, 20:36
ściągnąłem gre ściągnąłem patcha ...
szczęśliwy odpalam gre jeszcze aktualizacja do nprotecta się ściągneła i ...
i wał widze tytułowy ekran z option connect itp. i widze napis preload i nagle słysze dźwięk errora i na tym się kończy trzeba kompa restartować
jakiś pomysł oprócz niezawodnego formata ?
Berburio
16-03-2005, 20:54
sterowniki do karty graficznej/nowe directy/format....
Aeglos Tribunal
16-03-2005, 21:48
sterowniki do karty graficznej/nowe directy/format....
popieram :) lecz jeżeli nie to to możesz mieć fire walla tak jak ja albo norton internet security który przy nowych programach pyta o zezwolenie wejścia do neta :P
Jestem Vampem i do 50 lvl grade level jakoś takoś mi szedł, a teraz wogóle mi nie idzie(mam 8 grade lvl), czy jest jakiś sposób żeby szybko nabić grade level wampirem?
Jestem Vampem i do 50 lvl grade level jakoś takoś mi szedł, a teraz wogóle mi nie idzie(mam 8 grade lvl), czy jest jakiś sposób żeby szybko nabić grade level wampirem?
EDIT
Powieliło mi posta, <skasować>
% Grade lvla skacze szybciej, gdy bijesz mocniejsze potworki.
Dlatego niektórzy gracze mają ogromną rangę na niskim lvlu - idą w Party (vampy) do Raohm dungeon lub gdzies..
Aeglos Tribunal
19-03-2005, 19:09
% Grade lvla skacze szybciej, gdy bijesz mocniejsze potworki.
Dlatego niektórzy gracze mają ogromną rangę na niskim lvlu - idą w Party (vampy) do Raohm dungeon lub gdzies..
no tak albo idą na GE JAK ;] nie zapomniaj o tym ja dzięki temu w jeden dzień zrobiłem 11 rangę :] mogłem mieć większą lecz koleś co blokowal bossy (sword) musiał spadać :P
slayerzy mnie nie interesują :p fajnie się za nimi chodzi na niewidzialności, a ci nawet nie wiedzą co ich czeka :)
A co do tej rangi to musze w party też bić potworki czy wystarczy że stoje tylko?
Jak to jest z paraliżem...?
Mój kolega (5x) lvl, jak żucaparaliż, to ja mogę spokojnie ulać potforka, który ma dość dużo hp, a on się tylko czasmi ruszy, ale pod koniec i i tak już długo nie pociągnie, a ja 28lvl jak wrzuce paraliż w jakies zombi (no co, musiałem gdzies wypróbować :P), to mi trzyma tyko chwilke. A więc moje pytanie brzmi: Czy długość paraliżu zależy od lvl'a?
Paraliż to czar, a jak wiadomo siła czaru zależy od inteligencji, za to celność od dexterity.
Nie wiecie skąd można ściągnąć speed hacka do DE ?
Aeglos Tribunal
20-03-2005, 22:40
Paraliż to czar, a jak wiadomo siła czaru zależy od inteligencji, za to celność od dexterity.
Nie wiecie skąd można ściągnąć speed hacka do DE ?
tego się nei ściąga możesz to kupić od graczy lecz nie radzę bo to jest najgorsza żecz jaka może być!!
Anlcen co do tego że Slayerzy Cię nie interesują i niewidce ..... wiesz to się robi tak idziesz za Swordem ..... dajmy 75 LVL paraliż mu adjesz i bijesz myślisz że zdążysz go zabić zanim skończy się Twój paraliż ?? wątpie jeśli mu się skończy to dostaniesz takie baty że hej ;] nie mówie jak byś dostał od 80 sworda :P lub blade'a
E tam 50 lvl w góre to ja nie tykam, a najgorsze jest to oko nad głową co widzi niewidzialnych i taki czar chyba u enchanta. Z pięści gości nie leje bo poszłem w inteligencje.
Jak można zwiększyć reputacje z dobrej na bardzo dobrą?(leje slayerów i nic)
Jestem w trakcie sciagania, zrobiłem acc`a ale nie wiem jak zrobić postać :(
Prosze o dokladne porady a nie bzdety w stylu "trzeba bylo przeczytac temat" bo przeczytalem dwa razy i nic nie znalazlem. Oczywiscie bede Vampem (aa..... stara dobra "Maskarada" :) ) wiec prosze starszych graczy z Vampami o pomoc.
Aeglos Tribunal
21-03-2005, 17:47
Jestem w trakcie sciagania, zrobiłem acc`a ale nie wiem jak zrobić postać :(
Prosze o dokladne porady a nie bzdety w stylu "trzeba bylo przeczytac temat" bo przeczytalem dwa razy i nic nie znalazlem. Oczywiscie bede Vampem (aa..... stara dobra "Maskarada" :) ) wiec prosze starszych graczy z Vampami o pomoc.
postać robisz po tym jak się zalogujesz na konto wybieżesz świat pojawią Ci się 3 puste okna więć klikasz przycisk "CREATE" i tam robisz postać ;P
Wielkie dzieki ale o co chodzi z tymi światami? Jest takl jak w Tibii? I co od tego zależy albo czy tak jak w Tibii jak chce grac z kumplem to musimy brać ten sam świat?
@Edit
A jak sie wybiera światy? Tez prosze o dokladna instrukcje pozniewaz jak wchodze na mojego acc`a to nie wiem co dalej mam zrobic.
@Edit 2
Juz mam. Gierka hula jak ta lala. Zajefajnista normalnie a Tibia rzucam. W DE nabiłem 13 lvl w 20 minut B) .
A po nabiciu 50 lvl odechce Ci się grać :(
Tylko dowiesz się co to speed hack i zobaczysz co z nim ludzie robią :(
ja tam mam 30lvl wampiere of course
nick: ojczul mozemt razem pozabijac slayery trylko daj swuj nick
to do zalozyciela tematu
KombinatoreK
26-03-2005, 01:02
Jak w to DarkEden grac nawet niewjem jakz alorzyc account lol pomurzcie mi ;(
@ up konto robisz tak:naciskasz create account i robisz :)
ale ja mam problem ze sciagnieciem bo gdy sciagam w pewnym momencie sciaganie konczy sie a gdy wgrywam darkeden wyskakuje jakis blad ;(
Berburio
02-04-2005, 09:11
no skoro się nie ściągneło na 100% to na pewno nie zajinstalujesz gry... masz pecha i tyle... poproś kumpla żeby ci ściągnął a potem niech ci na płytke zgra:P
EDIT: aeglos tam nie ma światów... tam jest jeden server;) na thailand są 3 servery,ale tu jest tylko jeden więc tu nie wkręcaj nowych.
Czy jezeli chce zagrac w DE, wybieram International a nastepnie Rune?
[banalne pytanie, ale mi to nie wchodzi, wiec pytam ;]
I pytanie drugie,
Czy trzeba cos ustawic, czy moze serwer jest down, bo zawsze po wybraniu postaci ukazuje mi sie okienko "Disconnected" o.OO
edit:
odpowiedzcie blz!11, jezeli tu nikt nie odpowie, to chyba nigdzie oO.o
A po nabiciu 50 lvl odechce Ci się grać :(
Tylko dowiesz się co to speed hack i zobaczysz co z nim ludzie robią :(
Dokladnie !! Osiagnelem 48lev wapira i rzucilem to, moze kiedys gdy bede mial speed hacka to wtedy wroce do tej gry,ale tylko po to zeby pomordowac troche ludzi.
Berburio
14-07-2005, 08:21
Ludzie wróćcie tam.Teraz duża grupka gra slayerami. Adaras,Ja,..teraz wymienie osoby których raczej nie znacie:] Soridian,Cusik,Aeglos (o.jego znacie:P) Bolo,LadySoul i dużo innych osób! Grajcie slayerami bo jest nas dużo. A vampirem też możecie bo pomuc wam moge ^^ www.darkeden.fora.pl <----- polecam forum o Dark Eden które jest od wczoraj;]
Aeglos Tribunal
14-07-2005, 08:50
Ludzie wróćcie tam.Teraz duża grupka gra slayerami. Adaras,Ja,..teraz wymienie osoby których raczej nie znacie:] Soridian,Cusik,Aeglos (o.jego znacie:P) Bolo,LadySoul i dużo innych osób! Grajcie slayerami bo jest nas dużo. A vampirem też możecie bo pomuc wam moge ^^ www.darkeden.fora.pl <----- polecam forum o Dark Eden które jest od wczoraj;]
buhehehe a dodałeś , że Vampy tępimy ?? :PPP a tak pozatym to zapraszam do Slayerów !!!!!! >.< bo Vampy śmierdzą =D
Berburio
14-07-2005, 16:54
Ty śmierdzisz.Raz ,że vampem cię nałoże ,a dwa ,że jakby nie vampy to by slayerzy byli biedni (łatwo nimi główki zbierać i przeżucać:P) Boshe...już widze jakbyś to mówił gdyby wszyscy grali wampami..xD Aeglos-Vampy pachną ^^ xD
Aeglos Tribunal
14-07-2005, 17:21
Ty śmierdzisz.Raz ,że vampem cię nałoże ,a dwa ,że jakby nie vampy to by slayerzy byli biedni (łatwo nimi główki zbierać i przeżucać:P) Boshe...już widze jakbyś to mówił gdyby wszyscy grali wampami..xD Aeglos-Vampy pachną ^^ xD
jasne kiedyś grałem vampami ale one są do ...... a ty mże byś mnie rozwalił to fakt ale gdybym miał party z enchantem jakimś to nie był bym tego taki pewny ;] det inv~ i wiesz co dalej ;]
Berburio
16-07-2005, 06:52
Lol...wsadź se wiesz gdzie 2 vs 1...Bo to tak czy tak nie fear.A tak po zatym to chyba dlatego tak mówisz bo miałeś vampa na niskim lvl:P Czy dlatego ,że Cię wampy kosiły jak miałeś mały lvl w DE?
Aeglos Tribunal
16-07-2005, 16:55
Lol...wsadź se wiesz gdzie 2 vs 1...Bo to tak czy tak nie fear.A tak po zatym to chyba dlatego tak mówisz bo miałeś vampa na niskim lvl:P Czy dlatego ,że Cię wampy kosiły jak miałeś mały lvl w DE?
ja mówię tylko o DET INV -.-
Berburio
16-07-2005, 17:35
A ty myślisz ,że ja uciekam przed slayerami?! Jak jakiegoś widze to nie robie w tył zwrot tylko do przodu i nawalanka -.-
Radek 666
16-07-2005, 19:15
No, dobra, gram dalej slayerem. Mam enchantera na chyba 72 lvlu, może się umówimy na wspólne granie. Mój GG (A właściwie brata (YAYUUU), korzystamy z jednego) to 3961949. Zagadaj do mnie, albo ja cię znajdę :).
Sir Duet
16-07-2005, 19:46
sciagam jak sciagne zrobie se slayera xD bo jestem czlowiekiem i bede bronil swoja rase lol :D
Berburio
17-07-2005, 09:46
Buah...na początek polecam vampa...nauczysz się grać itp.Bo od początku slayerem jest baaaaaaaardzo trudno.Zrobisz sobie vampa...zbierzesz łebki i przeżucisz to będzie kasa jeszcze ^^
Sir Duet
17-07-2005, 09:58
agrhhhh...brat na 93 procentach wylaczyl mi co za tuman zabije go a kysz a kysz :D
Szatyneczka
17-07-2005, 11:36
Witam
Ja mam taki problem:
Odpalam z ikonki. Sa do wyboru 2 przyciski do koreansku. Jeden zamyka wiec drugi odpala gre. Odpalam wlacza sie takie male okienko gdzie sie chyba updatuje. Nastepnie wlacza sie gra. Daje connect. Wpisuje ID i haslo (na 100% sa poprawne bo na stronie dzialaja) i wyskakuje disconnect i co mam zrobic?? Kurcze to taka fajna giera
Radek 666
17-07-2005, 16:30
Witam
Ja mam taki problem:
Odpalam z ikonki. Sa do wyboru 2 przyciski do koreansku. Jeden zamyka wiec drugi odpala gre. Odpalam wlacza sie takie male okienko gdzie sie chyba updatuje. Nastepnie wlacza sie gra. Daje connect. Wpisuje ID i haslo (na 100% sa poprawne bo na stronie dzialaja) i wyskakuje disconnect i co mam zrobic?? Kurcze to taka fajna giera
Czasem tak się dzieje, pewnie coś z serwerem. Musisz poczekać, spróbuj później.
Szatyneczka
17-07-2005, 16:44
Tylko ja mam tak caly dzien. Tez tak masz??
Berburio
17-07-2005, 17:05
No więc ty masz coś z netem:/ Chociaż...wczoraj tak robiło od 13:30 do XX:XX ^^ Radek,kiedy ty będziesz na gg?! Napisz mi PW o której dziś/jutro.
Szatyneczka
17-07-2005, 17:24
A wie ktos jaka moze byc przyczyna?? Mam neta w dialogu.
Berburio
17-07-2005, 20:05
Eee....tego raczej nie idzie powiedzieć...Może komp za słaby?Albo coś z netem:/ Ale co?:D
ANALIZER
18-07-2005, 21:39
Jestem vampirem i jak mnie pare razy ludzie zabili to mi życia spadły i nie chcą się naładować :(
pomocy !!!!!! ;(
Berburio
18-07-2005, 21:46
Masz w sobie srebro...zassaj potwora lub kup serum.
Szatyneczka
22-07-2005, 10:17
Ale ta gra jest wypas.
Jest 10000000x lepsza od tej pierszonej tibi.
Mowecie co chcecie ale tu przynajmniej ludzie na wyzszych lvl sa tolerancyjni. Zpraszaja do party i mozna se wtedy poexpic i to naprawde niezle.
4 osoby (dwie +40lvl) w castle risen to normalnie zajaffka. Nabilem 4lvl ( z 21 na 25) i zarobilem ponad 200k w jakies 40 min.
Miód, cud.
Szatyneczka
25-07-2005, 10:39
Pytanie.
Za co sa przyznawane "rangi" ??
Ja mam range 4 ritter.
Radek 666
25-07-2005, 11:00
Pytanie.
Za co sa przyznawane "rangi" ??
Ja mam range 4 ritter.
O ile pamiętam to za zabijanie potworów oraz slayerów (nie pamiętam czy masterów) dostajesz rangi. Przy randze 6 możesz sobie wybrać 1 "umiejętność" z kilku, na 11 jedną "umiejętność" z kilku innych itd. co 5 rang do którejśtam.
Witam wszystkich ;) niedawno zaczolem grac w ta gre i mam kilka pytan czy to normalne ze co chwile ma sie dc? :| czasem mozna grac z 2h a czasem za 5 min jest dc :| i czy jest jakis dobry sposob na zarabianie kasy? Mam vampirka na 25 lvl i tylko 100k czy to normalne? :| Moj nick w grze to: Szkiel chetnie przyjme kazda pomoc lub gg 6517214 :D
ELiTeRaX
29-08-2005, 19:49
@UP
Ostatnio właśnie nie wiem czemu ale co chwile dc :/ i trace przy tym w cholere expa. Zagadaj do - VocPL <<ja B) Dam Ci jakąś zbroje i troche kasy! Btw. Też dopiero zaczynam i mam 37 lvl :p
@EDIT
Odezwij się na GG: 2380033
@DOWN
Ziv nie są ważne wielkie litery :) Lookałem wczoraj i wchodziło itak itak
Na mnie tez mozna liczyc. Mam kase i nie mam na co ja wydac bo narazie niczego nie potrzebuje wiec moge komus podarowac jakies ubrania i kase :) Jak co to ZivenPOL (Wazne sa duze litery!)
a ja mam noobowskie pytanko bo sciongnolem sobie installke a tutaj przeczytalem cos o pathu gdzie go mozna sciongac bo nie wme czemnu ale instalacja sie zaczyna
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/installdarkeden.jpg
a jak ise szybciuto konczy(trwa okolo 2/3 skeund)to wyskakuje blond
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/erowrdarkeden.jpg
poradzicie cos plsssssssssssssssssssssssss
Jeszcze jedno :D co do wysylania wiadomosci na prv to czemu one dochodza z tak duzym opuznieniem ? :| lub czasem wogole nie dochodza ;?
ELiTeRaX
30-08-2005, 15:19
@UP
Niektórzy właśnie tak mają to chyba ma związek z tymi częstymi disconnectami ;/
Descartes
30-08-2005, 15:43
a ja mam noobowskie pytanko bo sciongnolem sobie installke a tutaj przeczytalem cos o pathu gdzie go mozna sciongac bo nie wme czemnu ale instalacja sie zaczyna
[ciach]
poradzicie cos plsssssssssssssssssssssssss
Masz walniętą instalkę.
ok juz mi sie sciongnelo mam 25 lvl vampem a gralem ledwie ponad 40 min ta gra rox a tak pytanko gdzie takim vampem expic i prosba podajcie mi stronke z mapką lub sami ją tutaj zamiescie jak dojsc do miasta slayerów albo powiedziec do jakiego npc podejsc do jakiej krainy pujsc i czy pujsc w dul czy w prawy górny róg pliska
Aeglos Tribunal
30-08-2005, 20:13
ok juz mi sie sciongnelo mam 25 lvl vampem a gralem ledwie ponad 40 min ta gra rox a tak pytanko gdzie takim vampem expic i prosba podajcie mi stronke z mapką lub sami ją tutaj zamiescie jak dojsc do miasta slayerów albo powiedziec do jakiego npc podejsc do jakiej krainy pujsc i czy pujsc w dul czy w prawy górny róg pliska
Z takim LVLem to nie masz iść co do Eslanian. Idź expić w kanałach ,a później na pojedyńcze respy golemerów .... btw. moim bladerem takiego vampa mam na hita :P
Czy dziala wam updater? Bo mi jak wlaczam gre wystakuje jakis blad i niemoge sobie zagrac :P
Aeglos Tribunal
30-08-2005, 21:07
Czy dziala wam updater? Bo mi jak wlaczam gre wystakuje jakis blad i niemoge sobie zagrac :P
prawdopodobnie robią apdejta , ponieważ od qmpla dowiedziałem się , że był GM na servie. więc gra będzie dopiero jutro koło 13. :P
mam pecha akura mnie naszla taka ochota zeby pograc i nic:(
Aeglos Tribunal
30-08-2005, 21:15
mam pecha akura mnie naszla taka ochota zeby pograc i nic:(
buhehehehe mówi się trudno :P :evul:
Ten update moze dotyczy speed hacka bo cos tak slyszalem ze maja uniemozliwic tego uzywanie :P
Aeglos Tribunal
30-08-2005, 22:09
Ten update moze dotyczy speed hacka bo cos tak slyszalem ze maja uniemozliwic tego uzywanie :P
ciekawy jestem od kogo ..... dobra nie ważne jak usuną to dobzre , a jak usuną postacie to im nogi z dupy powyrywam :D
@edit
w końcu mam do straty master blajderka i 129 lvl gunnera :P
na forum gdzies wyczytalem :P
EDIT: co do gry slayerem to fajnie sie nimi gra? :P jaka profesja najlepiej zaczac jesli jest sie poczatkujacym iczy mozna spokojniew expic bez duzej mozliwosci spotkania vampirka :P
AA i czy jest wieksza solidarnosc pomiedzy slayerami bo inne vampiry mnie ciagle zabijaja :P
Aeglos Tribunal
30-08-2005, 23:22
na forum gdzies wyczytalem :P
EDIT: co do gry slayerem to fajnie sie nimi gra? :P jaka profesja najlepiej zaczac jesli jest sie poczatkujacym iczy mozna spokojniew expic bez duzej mozliwosci spotkania vampirka :P
AA i czy jest wieksza solidarnosc pomiedzy slayerami bo inne vampiry mnie ciagle zabijaja :P
czasami można spokojnie expić . a czasami nie ..... Slayerami się gra fajnie najłatwiej (tzn. najszybciej expi się Healerem i Enchanterem) grałem tym i tym ale najlepszy jest blader dla mnie :) , a Solidarność jest większa :D
Polny Lowca
31-08-2005, 00:03
Ej Pomocy. Postanowiłem wrócić do DE ale stronka niedziała. Może ktoś to sprawdzić i postarać się powiedzieć kiedy bedzie działać
Ej Pomocy. Postanowiłem wrócić do DE ale stronka niedziała. Może ktoś to sprawdzić i postarać się powiedzieć kiedy bedzie działać
tak jak wyzej napisane jest update wiec strona nie dziala :D reszta info wyzej poczytaj :P
wiec update mi sie zrobilo wszytko wlacza gra widze swoja kochana postac wampirka wlaczam chwile pisze conneting potem disconnetced i tak ciagle stworzylem nowa postac i to samo tez macie taki problem?
wiec update mi sie zrobilo wszytko wlacza gra widze swoja kochana postac wampirka wlaczam chwile pisze conneting potem disconnetced i tak ciagle stworzylem nowa postac i to samo tez macie taki problem?
Tez tak teraz mam ale gralem juz jakies 1.5h
Aeglos Tribunal
31-08-2005, 11:59
co prawda to prawda. Ciekaw co się dzieje :S wszyscy mają :P
ELiTeRaX
31-08-2005, 12:20
Ze źródeł takowych (z bajek) wiem, że GM'y wzieły sie do roboty w związku DARK EDEN EN :) Coś tam kombinują : p
Aeglos Tribunal
31-08-2005, 12:23
Ze źródeł takowych (z bajek) wiem, że GM'y wzieły sie do roboty w związku DARK EDEN EN :) Coś tam kombinują : p
Powiem tak. Gmy leją na DE EN -.- oni mają swoje DE dla żółtków :o
jak zacznie dziala to zagadajcie do ojczula poexpimy i pohuncimy slayery(vampy of coruse zagadajcie)
msuze nabic lvl do niewidxzialnosci narazie mam 31
predator roxXD
Aeglos Tribunal
31-08-2005, 14:01
jak zacznie dziala to zagadajcie do ojczula poexpimy i pohuncimy slayery(vampy of coruse zagadajcie)
msuze nabic lvl do niewidxzialnosci narazie mam 31
predator roxXD
spoko możecie poexpić na moim bladerze :D będe maiał zabawę :D nie zdążycie uciec :> :cup:
spoko możecie poexpić na moim bladerze :D będe maiał zabawę :D nie zdążycie uciec :> :cup:
cFaniak :D hyhy
btw wie ktos moze kiedy zacznie dzialac?
Szkiel lvl 37 Vamp ;>
@down zanim my puscimy paraliz to on podejdzie a jak podejdzie to juz lezymy :D
nie zdazymy?
paraliz na ciebie i przemiana nietoperze i sobie mozesz gonic
btw podwajcie chetni do exp i hunt na slayer vampy nicki i lvl tutaj
ojczul
31lvl
Hehe mam nubowsie pytanie co do slayera :D w lewym dolnym rogu on ma takie cus :P i z tego co wiem mozna tam trzymac ampulki z hp i mp jak je tam umiescic? :D mi nub plax
I nie moge jeszcze znalesc goscia ktory bronie sprzedaje :|
EDIT: to wyzej juz skapowalem :P ale goscia od broni dalej znalesc nie moge :D i jeszcze jedno pytanko czy da sie przeniesc kase z vampira na slayera?
Aeglos Tribunal
31-08-2005, 17:19
nie zdazymy?
paraliz na ciebie i przemiana nietoperze i sobie mozesz gonic
btw podwajcie chetni do exp i hunt na slayer vampy nicki i lvl tutaj
ojczul
31lvl
najpierw musisz zdąży żucic paraliż :D. Tylko jest problem bo narazie nie mam itemków na bladerze muszę sprzedac el castle :>
zaczolem dzis grac bladerem i powiem ze ciezko sie troche expi... wokol miasta pelno vampirow i jeszcze te dc... ale slayersi sa lepsi.. za kazdym razem jak jakis enchanter przerjdzie kolomnie albo mnie uzdrowi albo zuci buffa :D i jeszcze 100lvl blader mnie do party wziol wprawdze blade lvl mi nie rosl ale str/dex/int tak :D polecam kazdemu zagrac slayerem... vampiry niewdzieczna rasa :D
usunac post nie chce tego szitu
nie wiem czy mozna o to pytac ale ktos wie jak zrobic speedhacka bo nie moge sytrzymac jak widze ze kazda osoba praiwe uzywa i expi cholernie szybko albo zabija duzo lepsze lvl od siebie...
Wlasnie przez takich ludzi wszyscy uzywaja speedhacka... "jak on ma takj dobrze to ja tez chce" niedlugo podstawowa rzecza w tej grze bedzie speedhack :(
Stasioman
31-08-2005, 20:20
A co to wogle za cholerstwo?
Aeglos Tribunal
31-08-2005, 21:41
zaczolem dzis grac bladerem i powiem ze ciezko sie troche expi... wokol miasta pelno vampirow i jeszcze te dc... ale slayersi sa lepsi.. za kazdym razem jak jakis enchanter przerjdzie kolomnie albo mnie uzdrowi albo zuci buffa :D i jeszcze 100lvl blader mnie do party wziol wprawdze blade lvl mi nie rosl ale str/dex/int tak :D polecam kazdemu zagrac slayerem... vampiry niewdzieczna rasa :D
Blader RoX jak będe miał itemki to też Cię gdzieś wezmę ja będe blokował , a Ty bił więc spokojnie zresztą napisz na GG 8792853
No wlasnie gdzie sleaream kupic bron??
Aeglos Tribunal
01-09-2005, 09:25
No wlasnie gdzie sleaream kupic bron??
zależy jaką grasz klasą. przeważnie w Guild na 3 piętrze u NPC :P
niewazne nie chce juz speedhacka mialem go ale to szit wole grac bez tego i bez tego bende grac kto che poexpic i wybrac sie an slayery to tutaj msg albo w grze
nick: ojczul
40lvl
:cup: za 2 lvl niewidzalnosc :cup:
predator rox
ja sie dołanczam do huntu na slayerkach
RelosuPL 30 lvl wamp (jeszce 12 lvl i fajni bendzie a 2 i mam ostre szpony)
Aeglos Tribunal
01-09-2005, 18:23
możecie pohuncić na mnie :D powiedzcie tylko kiedy :]
Powiem tak. Gmy leją na DE EN -.- oni mają swoje DE dla żółtków :o
Rasista plax...GMy wcale nie leją na gre bo przedwczoraj się zalogował jakiś fioletowy buc i zaczął nawijać po chińsku...potem angielsku...i napisał: Server down...dżyt...DC
@up
Dajesz duela jutro??(dziś mi się nie chce:P)Rozwale cię w pare sekund...nawet nie zdążysz klanu zawołać
Widze ,że komuś chcesz pomuc ^^ Ktoś tu pisał o itemkach...do mnie też się możecie zgłaszać...piszcie PW to się zgadamy.
Aeglos Tribunal
01-09-2005, 19:35
Rasista plax...GMy wcale nie leją na gre bo przedwczoraj się zalogował jakiś fioletowy buc i zaczął nawijać po chińsku...potem angielsku...i napisał: Server down...dżyt...DC
@up
Dajesz duela jutro??(dziś mi się nie chce:P)Rozwale cię w pare sekund...nawet nie zdążysz klanu zawołać
Widze ,że komuś chcesz pomuc ^^ Ktoś tu pisał o itemkach...do mnie też się możecie zgłaszać...piszcie PW to się zgadamy.
od jutra mam szkołę i trochę nauki <lol> do tego w sobotę Banshee quest na Tibi
A ja amm nastepne pytanie :P jak ludzie robia ze po nich helikopter przylatuje i gdzie mozna nim poleciec? :D
Aeglos Tribunal
01-09-2005, 21:26
A ja amm nastepne pytanie :P jak ludzie robia ze po nich helikopter przylatuje i gdzie mozna nim poleciec? :D
wszędzie praktycznie ale nie przyda Ci się to (najlepiej od 50~LVLa)
no ale jak sie go przywoluje i gdzie najlepiej expic na okolo 25 lvlu
Aeglos Tribunal
01-09-2005, 23:34
no ale jak sie go przywoluje i gdzie najlepiej expic na okolo 25 lvlu
musisz mieć radio idź do Eslanian górna prawa mapka (Eslanian NE o ile się nie myle) i weź dużo ampułek jak możesz to napisz do mnie na GG 8792583 dam Ci kasy trochę :P
Lol...nie ważne gdzie expisz...ważne jak expisz.Slayerem nie liczy się co bijesz lecz jak bijesz!Slayer dostaje exp za używanie skilli i broni.Więc równie dobrze możesz expić w kanałach:P Będziesz szybko je tępić(tempić?:P)i i tak dostaniesz tyle samo expa...w ostateczności dorób 40 lvl i idź na golemery;] No chyba ,że gunner to lecisz na 20 już:P
LoL z takimi niskimi lvlkami to wy slayerow mozecie jedynie rozmieszyc (no chyba ze newbee bedziecie lac). To bylo d otych co se chwala ze maja 31lvl albo 40... Nie gram slayerem ale oni maja jakis czar dzieki ktorym widza niewidzialnych wampirow wiec predatorem zabardzo nie bedziesz koles :)
Kupie battle gaiters z bonusem str mozna pisac do mnie w grze na Szkielek tu lub pw :D
Narazie brak kasy :D
eeee...ability 140+ ?? Od kiedy takie opcje są w DE O.o
@upup
Ten czar ma enhant,detect invisiblity (sam go używam często mojim slayem:P)
W kiedyś w to grałem gunner 50 któryś lvl później mi się znudziło bo komp mi sie zacinał (za dużo vampów szło i komp mi się zacinał ) Teraz znów ściągam (3%) tylko jakie hasło było na konto....
eeee...ability 140+ ?? Od kiedy takie opcje są w DE O.o
@upup
Ten czar ma enhant,detect invisiblity (sam go używam często mojim slayem:P)
no a nie ma? (chodzi mi o slayera)
LoL z takimi niskimi lvlkami to wy slayerow mozecie jedynie rozmieszyc (no chyba ze newbee bedziecie lac). To bylo d otych co se chwala ze maja 31lvl albo 40... Nie gram slayerem ale oni maja jakis czar dzieki ktorym widza niewidzialnych wampirow wiec predatorem zabardzo nie bedziesz koles :)
po 1 maja to tylko klerycy po 2 mam juz 45 lvl a po 3 mam kumpli z 100+ z kturymi moge polazic czasem
ELiTeRaX
03-09-2005, 21:09
Dobra już nic : P
@DOWN
Na to wygląda
po 1 maja to tylko klerycy po 2 mam juz 45 lvl a po 3 mam kumpli z 100+ z kturymi moge polazic czasem
Ta to ci twoi qmple beda zabijac slayerow a nie ty bo beda zbyt szybcy dla ciebie :P
A mi nie działa strona DE (po angielsku)... Ktoś pomoże?
Eee ale wy macie wchodzic na ten adres: http://en.darkeden.com/ a nie na www.darkeden.com/en/ <<--- bo ta strona nie dziala
Mam problem nie wiem gdzie expić i jak zacząć grać slayerem :/. Jaki NPC, i gdzie można chodzić by zabijac potworki?
Aeglos Tribunal
04-09-2005, 21:39
Na początek idź do Training Zone (itemki w zależności od klasy w gildi zbroje itp. na 2 poziomie ampułki lecznicze na 1 skille i bronie na 3)
I tak zabijać tak? Acha i jeszcze jedno gdzie kupować blades? (miecze 2- ręczne)?
Rolnik Xeson
04-09-2005, 22:54
pomurzcie mi z vampirem mam bloody tunel i nie moge go otworzyc pomurzcie plx
zeby uzyc blood tunel musisz miec specjalny seal taki jakby diament jezeli est to diament z napisalem returning location i costam to wystaczy uzyc tunelu i bedziesz tam np w perone ale jezelipisze none to msuisz uzyc blood makr w miejscu gdzie cchesz zeby tunnel przenosil wogule nie oplaca ci sie tym bawic od 50+
Aeglos Tribunal
05-09-2005, 12:26
Dokładnie nie wiem jak Wy ale ja uważam , że vampy smierdzą :D Slayer's roxxor , a szczególnie blader//sworder :D :evul:
Skoro wampiry smierdza to slayerzy nie mieszcza sie w skali ;)
Vampiry RoX :cup:
Aeglos Tribunal
05-09-2005, 16:28
Skoro wampiry smierdza to slayerzy nie mieszcza sie w skali ;)
Vampiry RoX :cup:
ta ? to dlaczego ostatnio sam master sworderem uwaliem 3 vamp mastery naraz ? :> BO SLAYER'S ROXXOR !!!
Gdzie mogę kupic dla slayera broń (blades - ostrza?)
Aeglos Tribunal
05-09-2005, 18:25
Gdzie mogę kupic dla slayera broń (blades - ostrza?)
Możesz je kupić u NPC (3 podstawowe) , a resztę od ludzi :) powiedz mi ile masz STR to Ci coś załatwię :) itemki też :D
Aeglos Tribunal
05-09-2005, 18:28
loozik napisz jak już sprawdzisz :)
Aeglos Tribunal
05-09-2005, 18:47
Musizs trochę STR podjechać :) i będzie dobrze :D
Możesz je kupić u NPC (3 podstawowe) , a resztę od ludzi :) powiedz mi ile masz STR to Ci coś załatwię :) itemki też :D
Jak taki miły jesteś to jakbym grał slayerem to też byś coś załątwił? :)
Ja mam pytanie od jakiego poziomu można iśc zabijać slayerów vampem :>? Bo mam 16... STR 57 (chyba) i DeX 56 a INT. 25 :P. No to kto mi coś powie?
Ja mam pytanie od jakiego poziomu można iśc zabijać slayerów vampem :>? Bo mam 16... STR 57 (chyba) i DeX 56 a INT. 25 :P. No to kto mi coś powie?
Najlepiej jak będziesz mieć czar na niewidzialność (42 bodajże)
Aeglos Tribunal
05-09-2005, 22:05
Jak taki miły jesteś to jakbym grał slayerem to też byś coś załątwił? :)
ba jasne :) nie ma problemu :D 110 mln kasy mam ... :P to mało :D
ba jasne :) nie ma problemu :D 110 mln kasy mam ... :P to mało :D
oO tak z ciekawości zapytam.. ile zarabiasz dziennie iii jaki nick masz w grze? :p
Aeglos Tribunal
05-09-2005, 22:40
oO tak z ciekawości zapytam.. ile zarabiasz dziennie iii jaki nick masz w grze? :p
długo nie grałem nick mam Pingwin :P bo nie gram starym charem .. ale chyba zrobię new bladera , a kasy swego czasu zarabiałem dziennie jakieś 20 mln~ z czego kiedyś zlootowałem Sword of Goddess (90 mln za niego dostałem :) )
Polny Lowca
05-09-2005, 23:22
jak tyle kasy masz mozesz mi dac 500k na scropiona :p
Aeglos Tribunal
06-09-2005, 09:59
jak tyle kasy masz mozesz mi dac 500k na scropiona :p
buheheh mówisz i masz tylko poczekaj aż wrócę do domu to będzie lepiej bo teraz siedzę w szkole i koło 15~ możesz na GG zagadać :evul:
Ty kolo a twoj slayer to ktory ma lvl. Ja mam qmpla ktory ma 150lvl (wyzszego sie nieda) Rozdupil by cie w pyl hehehehe Ale mam podniete ze sie pochwalilem :D
Ty kolo a twoj slayer to ktory ma lvl. Ja mam qmpla ktory ma 150lvl (wyzszego sie nieda) Rozdupil by cie w pyl hehehehe Ale mam podniete ze sie pochwalilem :D
Hmm.. LOL! :baby:
Rolnik Xeson
08-09-2005, 15:50
ZAMIENIA POSTAC:
VAMPIRA 34 LVL 800.000 KASY PRZY SOBIE 2 ARMORY NA 35 LVL
ZAMIENIE ZA HUMANA ZE SKILLAMI 30+ ZDOBRYMI RZECZAMI JAK KTOŚ HĘTNY TO PISAC NA GG: 7590521
:D X( :D X( :D X( :D X( :D X( 8o :o 8o :o B) 8o :] 8o
LOL!!!!!!!!!! 34lvl mozna w pare minut zdobyc (trzeba znac sposoby) 800K kasy tez sie da szybko armorow mam po brzegi i ja gdybym mial slayera skillami powyzej 30 to bym sie nie zamienial za takie go*no. Slayerem sie trudniej chyba trenuje niz wampem. (mam racje?)
LOL!!!!!!!!!! 34lvl mozna w pare minut zdobyc (trzeba znac sposoby) 800K kasy tez sie da szybko armorow mam po brzegi i ja gdybym mial slayera skillami powyzej 30 to bym sie nie zamienial za takie go*no. Slayerem sie trudniej chyba trenuje niz wampem. (mam racje?)
On sie pyta kto sie wymieni a nie chce opinii od innych. A 30 skilla robi się tyle samo jak 30lvl u vampa (zależy od sposobu)
Ej a jak zrobić żeby była ta kieszonka?Bo nie chce mi sie otwierac bp( :p )a nie wiem :( .
Rolnik Xeson
10-09-2005, 13:57
To *** Kura Jak Sie Nikt Nie Zamiania To *** Z Wami Do ***a A Myslalem Ze Ludzie So Milsi A Nie Odrazu ****a Wyzywajo !!!!! :[
Tiaaa, to zdradź ten swój sposób, bo bardzo jestem ciekaw jak to wyglada...
Czekam na odp... B)
Aeglos Tribunal
10-09-2005, 19:59
Ej a jak zrobić żeby była ta kieszonka?Bo nie chce mi sie otwierac bp( :p )a nie wiem :( .
kieszonka ? pewnie chodzi Ci o miejsce gdzie wkłada się ampułki no ta .... trzeba mieć pas :) :evul:
Tiaaa, to zdradź ten swój sposób, bo bardzo jestem ciekaw jak to wyglada...
Czekam na odp... B)
A prosze bardzo np ten: Szukasz wiru do lake timor albo roahm dungeon. Nastepnie dajesz party z jakims silnym gosciem (najlepiej jak sie ma qmpli). No i on zabija potwory a ty dostajesz razem znim expa.
Kupie int+ hiding robe najlepiej 3+ moze byc 2+ szukam vampira chetnego do czestych wspulnych wypadów na slayery i do roahm mam 58lvl int vamp
i ostatnie pytanie co daje zabijanie slayerów oprucz aligment i zabawy?
Siema w lasnie zasysam ta gre i chail by sie dowiedziec kim najlepiej zaczoc gre vampirem czy ludzmi aha i gdzie moge epxpic na 1 lvl i gdzie sie cos kupuje albo robi pls help
Aeglos Tribunal
21-09-2005, 16:37
Kupie int+ hiding robe najlepiej 3+ moze byc 2+ szukam vampira chetnego do czestych wspulnych wypadów na slayery i do roahm mam 58lvl int vamp
i ostatnie pytanie co daje zabijanie slayerów oprucz aligment i zabawy?
rang exp czyli będzie Ci rosła ranga szybciej ;)
A to dobrze ze rank rosnie.Jeżeli jest ktoś nowy to zgłoscie sie do mnie na pw albo w grze nick ojczul pomoge w exp dam eq kase itp obecnie 68lvl int+dex vamp
Siema ja wlasnie zassalem gre i zainstalowalem i chce odpalac gre i wyskakuje mi okno z update i czekam czekam i zaraz jakis blad wyskakuje i cs tam pisze po arabsku i www.darkeden.com cos takiego czy jest do tego potrzebny patch albo cos pls pomuzcie alno czy jest polska stronka tej gry pls need help
A ty zamknij dupe bo raz ,że co z tego ,że masz kumpla? A rusz tylko Aeglosa to masz hunted i już sobie kolega nie pogra...a dwa nie chwal się tyle...o 34 lvl w pare minut OHHH!! TAK ...lol...stanął ci już z radochy?
I tak wogóle to z tym teleportem..widać ,że masz max 30 lvl...bo po pierwsze...żaden 100 lvl nie weźmie do party 1...a nawet jakby to najmniejszy lvl dostaje -30 % expa...czyli jakieś 70 % a naprawde,w adam nie dostaje się zbyt dużo ,bo cały czas zajęty jest...a do C się chodzi z mojusami i cursem i i tak trudno jest...więc jak nie wiesz to przymknij dupe i idź się bawić klockami lego (może na tym się znasz)
Aeglos Tribunal
26-09-2005, 22:01
A ty zamknij dupe bo raz ,że co z tego ,że masz kumpla? A rusz tylko Aeglosa to masz hunted i już sobie kolega nie pogra...a dwa nie chwal się tyle...o 34 lvl w pare minut OHHH!! TAK ...lol...stanął ci już z radochy?
I tak wogóle to z tym teleportem..widać ,że masz max 30 lvl...bo po pierwsze...żaden 100 lvl nie weźmie do party 1...a nawet jakby to najmniejszy lvl dostaje -30 % expa...czyli jakieś 70 % a naprawde,w adam nie dostaje się zbyt dużo ,bo cały czas zajęty jest...a do C się chodzi z mojusami i cursem i i tak trudno jest...więc jak nie wiesz to przymknij dupe i idź się bawić klockami lego (może na tym się znasz)
BUHAHAHAHAHAH Ziom ja się nie boje ;) wiesz , że mnie się nie da łatwo rozwalić :D jedynie enchant~ ;) na SH :D
Rozumiem ze ty jestes zbyt glupi by wpasc na taki pomysl dlatego tera zazdroscisz. Sposob jest a ludzie powyzej setki daja party. Sam tak robilem na 1 lvl to mi tutaj nie chrzan. Z twoim przewidywanym lvlem tez nie wyszlo. A ciebie sie boje jak gowna w polu. Pozatym od dawna nie gram na tym "waszym" z hackowanym DE. Ja se gram na tajlandzkim serverze. 0 hackerow nowa profesja mapy i inny exp. Ale tera to juz prawie wogole nie gram w mmorpg. Szkola...
P.S. Eh... nie nawidze "sztywniakow" i nie wyloozowanych ludzi...
****A pomoze mi ktos albo nie ?Napisalem posa z emi jakis bład wysakkuje i chce pomocy a wy mnie ****a olewacie wogole ego neiczytacie a mzoe chail bym sie pograc w darkeden ? Jesli by ktoregos toz ainteresowalo parepostow wyzej jest anpisane co jest garne.Czy potzrebny jakis patch czy cos?Bozainstalowaem gre i mi sie autoupatde scaiga i jakis bald wysakuje ale to po arabsku czy *** wie jakiemu pisze.Prosze o pomoc ci co grajom to wiedzom co jestgarne albo ci co zainstalowli niedawno i garjom niech pomozom czyest jakis patch do tego? bo chial bym sie pograc w to?
z gory thx
****A pomoze mi ktos albo nie ?Napisalem posa z emi jakis bład wysakkuje i chce pomocy a wy mnie ****a olewacie wogole ego neiczytacie a mzoe chail bym sie pograc w darkeden ? Jesli by ktoregos toz ainteresowalo parepostow wyzej jest anpisane co jest garne.Czy potzrebny jakis patch czy cos?Bozainstalowaem gre i mi sie autoupatde scaiga i jakis bald wysakuje ale to po arabsku czy *** wie jakiemu pisze.Prosze o pomoc ci co grajom to wiedzom co jestgarne albo ci co zainstalowli niedawno i garjom niech pomozom czyest jakis patch do tego? bo chial bym sie pograc w to?
z gory thx
Naucz sie pisać to porozmawiamy.
I nie klnij tyle.
z gory thx
Eeeee? Wroc jak sie pisac nauczysz to moze zrozumie :P
LOl Loknij 3 posty do gory tam jest napisane co jest grane a jak nie to ci napisze jeszcze raz. Zainstalowalem gre i podlanczam sie i mi sie cos pobiera i zaraz jakis blad wyskakuje i niebradzo wiem co jest garne bo nieumiem arabskiego;p czy mogl by mi ktos pmoc czy potrzebny patch czy cos?
lol to ty chyba czytac nieumies zjak nierozumisz co tam pisze no ale coz napisalem ci to jeszcze raz ?
Co wyscie sie do tego pisana do*******ili pisze normalnie z wyjatkiem paru zdan :p bo to przy nerwach pisalem ale ***;p A tak dla was patrzcie an siebie a nie na innych
For hellp thx
Aeglos Tribunal
28-09-2005, 08:19
Rozumiem ze ty jestes zbyt glupi by wpasc na taki pomysl dlatego tera zazdroscisz. Sposob jest a ludzie powyzej setki daja party. Sam tak robilem na 1 lvl to mi tutaj nie chrzan. Z twoim przewidywanym lvlem tez nie wyszlo. A ciebie sie boje jak gowna w polu. Pozatym od dawna nie gram na tym "waszym" z hackowanym DE. Ja se gram na tajlandzkim serverze. 0 hackerow nowa profesja mapy i inny exp. Ale tera to juz prawie wogole nie gram w mmorpg. Szkola...
Tak się składa , że Bakura ma wiele postaci na 100+ Vampy i Slayerzy więc Ty możesz zamknąć mordę ..... , a do tego jest w jednej z lepszych gildi w której aj też byłem , a mianowicie M.I.S.T
Fivapo skąd masz instalke z angielskiej czy koreanskiej i jak wbic na koreanski serw?
potrzebuje kogos kto zrobi lowlvl vampa wbije nim evil albo wery i pozwoli mi wbic wery good
Dobra...ja zazdroszcze? Więc zrób mi w taki sposób trzech slayerów 100 +,bladera 58 lvl,guna 71 i dwa wampiry 128 + w dwa miechy zrobisz? wątpie więc to ty nie chrzań...a TH jest do dupy...mapa lol? Kilka nowych lokacji i exp o wiele niższy niż na INT...
Ojczul 1
Mam instalke z angielskiej stronki ? bo na koreanskej nieumiem sie poczytac gdzie co jest :P A z jakiej stronki mam sciagnac instalke z koreanskiej
czy angielskiej versji;po jak sciaglem z angielskiej to mi podczas patchowania jakis blad wyskoczyl? i pisalo cos po koreansku i www.darkeden.com w srodku tego błedu i niewiem co jest garne pls help ;/
Lol a niech se ma postacie nawet na 300 lvl i niech bedzie w gildii bogow adminow a mi to i tak bedzie zwisalo. Postaci ci nie zrobie w 2 miechy bo nie gram tera prawie wogole w DE DOTARLO? :P Gostek serio gadasz jak jakis dzieciuch normalnie ;). Sk8em napewno nie jestes to juz widac ;]
P.S. i kto tu sie podnieca ;)
Lol a niech se ma postacie nawet na 300 lvl i niech bedzie w gildii bogow adminow a mi to i tak bedzie zwisalo. Postaci ci nie zrobie w 2 miechy bo nie gram tera prawie wogole w DE DOTARLO? :P Gostek serio gadasz jak jakis dzieciuch normalnie ;). Sk8em napewno nie jestes to juz widac ;]
P.S. i kto tu sie podnieca ;)
A od kiedy to ja sk8em jestem? Prędzej metal niedorobiony:P
No dokłądnie i na 300 nawet..więc się nie mądruj kto tu lepiej gra i wie o tej grze...
Gloudar'Knight
29-09-2005, 11:43
jestem vampirem na 17 levelu i niewiem jak uzywac czarow pomocy
Potrzebuje vampira z evil ktury pomoze mi wbic wery good i kogos kto da mi dobre itemki rekawice i ringa ieolha int+ bo wydropilem przy dedzie POMUZCIE ****A
Aeglos Tribunal
29-09-2005, 14:12
jestem vampirem na 17 levelu i niewiem jak uzywac czarow pomocy
więc tak najpierw musisz je wstawić pod skróty klawiszowe (np. f9 itp) ,a używasz go PPM (prawym przyciskiem myszy :P) to chyba wszystko jeżeli se coś więcej przypomne to napiszę ;) :evul:
Ja mam jeszcze jedno pytanko: W jaki sposob gadac z kims na prv??
Ej ****a X( pomoze mi ktos albo nie .Bo mam wrazenie ze olewacie oje posty?
Zainstalowalem grae sacred i sie chce podłanczaci zaczyna sie autoupdate i wyskakuje mi jakis blad i cos tam pisze po koreansku i niewiem co?Mam angielskom wersje .Moze jest potzrebny patch pls pomozcie?
Po 1 :Naucz się ich u pana w kaptórku:D
Po 2: Wybierz czar z listy
Po 3 :Najedź myszą na przeciwnika
Po 4: Naciśnij prawy od mychy trzymając kursor na przeciwniku ( i już)
czy ktos pomoze mi mam wery evil nie mam kasy i stracilem cenne itemy?? pomuzcie
Tiaaa tylko gdzie ja tu napisalem ze wiem wiecej o DE. No ale ty sie czepiasz ja odpowiadam. Zreszta juz sam przymknij morde bo te gadki sa zbedne :P
czy ktos pomoze mi mam wery evil nie mam kasy i stracilem cenne itemy?? pomuzcie
UUuu..to lipke masz:P itemów nie odzyskasz ,a very evil odrobisz u npc za kase...moge ci PORZYCZYĆ.
Widzisz...tak to jest jak się zabija^^
To pożycz a wery evila wbiłem przez pomyłke
Gohan Demon
01-10-2005, 14:30
Yo, ppl
Od paru dni rozłącza mnie z DE "disconnected" i poprostu się grać nie da, bo jak mnie kicknie to trace całego expa !!! + itemki (ahh ten very evil :D :P)
i czy ktoś wie jak temu zaradzić albo czy kicki były, są i bedą czy to chwilowe ??. Napewno to nie wina kompa ani neta bo dużo moich kumpli się na to skarży. A i czy vampy mogą jeździć na motorkach ??
http://img100.imageshack.us/img100/360/beztytuu4jf.png wyskakuje mi ten blond przy instalce co robic?
Apticer's
01-10-2005, 20:51
1.Gram Vampirem i widziałem u współ plemieńców takie różne 'ząbki' koło ich głowy (coś a'la skull w tibii) ja można zyskać np. 2 takie ząbki?
2.To chyba ma połączenie z pierwszym pytaniem, jak zdobywać % do 'reputacji'? chodzi mi o te % gdy włanczam 3-4 zakładke od skilli? Zabiajłem normalnie potworki ale to czasem dochodzi ten % a czesem nie...:(
Aeglos Tribunal
01-10-2005, 21:31
1.Gram Vampirem i widziałem u współ plemieńców takie różne 'ząbki' koło ich głowy (coś a'la skull w tibii) ja można zyskać np. 2 takie ząbki?
2.To chyba ma połączenie z pierwszym pytaniem, jak zdobywać % do 'reputacji'? chodzi mi o te % gdy włanczam 3-4 zakładke od skilli? Zabiajłem normalnie potworki ale to czasem dochodzi ten % a czesem nie...:(
więc tak musisz zabijać potworki to rośnie Ci tzw. Grade LVL czyli LVL Rangi te ząbki jest to właśnie żeby zdobyć te 2 ząbki to musisz mieć najpierw jeden czarny ząbek który później zmienia się w 2 żółte i tak wkółko :) ale przy każdym poziomie Grade LVL potrzeba więcej expa :)
Apticer's
02-10-2005, 11:50
Dzięki, ale mam jeszcze pytanie, gdyż z kumplem biliśmy na party i przyszedł pan slayer, zabilismy go i nie wiem czy to dzięki temu ale mi tak nagle skoczył ten grade lvl, a brakowało chyba z 10% czy to od tego zabójstwa tyle doszło?
I jeszcze jedno, czy jak będę wysysał potforki to więcej tych % dojdzie?
PS. Czy skrzydełka nietoperka są jednokrotnego użycia?
Dzięki, ale mam jeszcze pytanie, gdyż z kumplem biliśmy na party i przyszedł pan slayer, zabilismy go i nie wiem czy to dzięki temu ale mi tak nagle skoczył ten grade lvl, a brakowało chyba z 10% czy to od tego zabójstwa tyle doszło?
I jeszcze jedno, czy jak będę wysysał potforki to więcej tych % dojdzie?
PS. Czy skrzydełka nietoperka są jednokrotnego użycia?
Tjaa;D Im mniejszy lvl i bijesz slayerów z większym tym więcej dostajesz;>
Potem dostajesz bonusy :D
A co to disconectów...ano ten felerny server tak robi -.- Niestety
Apticer's
02-10-2005, 15:29
Aha, a czy np. inne rzeczy znajde w sklepie w zamku (tam gdzie się zaczyna grę vampirem) a inne w innym mieście?
Nie pamiętam kto mówił ze mi kase pozyczy ale kto to mówil niech mi na priv napisze potrzeba mitoche kasy na aligment i musze odzyskac eq:(
Apticer's
03-10-2005, 11:08
Ja mam pytanie, jak dojść do miejsca gdzie są lov-lvl-owi slayerzy? NP. tam koło ich tego miasteczka albo tam gdzie oni expia? Może by mnie ktoś tam zabrał? Jestem (teraz, może później będzie lepiej) 35 lvl vampir nick: Apticer, najlepiej gdyby mnie ktoś tam zabrał dziś koło 16-17
Apticer's
03-10-2005, 19:28
@UP,up,up,up to Wilux
Najprawdopodonije dłąd ten wyskakuje ci ponieważ nie ściągnołeś gry do końca, tj. wyłączyłeś ściągnie przed końcem, albo wystąpił jakiś błąd połączenia pomiędzy tobą a serverem.
Rozwiązanie jest banalnie proste B) ściągnij grę jeszcze raz ;) :P
Dobra...do ojczula...napisz na gg: 4471158 Dogadamy sie z all ;< Vamp czy Slayer?
Dwa: Eeee....Ten no pan z vampem w avku.Dojść do slayerów możesz przez perone...najpierw do NW potem do SW...Co tam jeszcze chcieliście ?:P
BTW...lubie placki O.o
Apticer's
03-10-2005, 21:14
Tak, chciałem się spytać (zaczołem grać slayerem [trudniej się gra]) jak dać ampułki życiowe i manowe do 'paska szybkiego użycia'?
masz je w plecaku? Kliknij na nie lewym ,puść lewy i przeciągnij i kliknij lewy;P
Aeglos Tribunal
04-10-2005, 08:20
masz je w plecaku? Kliknij na nie lewym ,puść lewy i przeciągnij i kliknij lewy;P
hehe zacznijmy od tego , że najpierw musi mieć pasek ;) zaqp sobie takowy :P :evul:
Kurde...nie pytał by sięjakby go nie miał ciulku nie?
Jak wogole uruchomic ta gre.Zainstalowalem i uruchamiam ikona z pulpitu
wyskakuje updater i przy 25% wyskakuje updater I cos tam po arabsku tam dalej pisze i niemoge dokonczyc aktualizacji;[ wie ktos co z tym zrobic.
Dobra jakos se dalem rade;p a wie ktos jak sie uczyc czarow mam 6 lvl i chce sie nauczyc hide ale niemoge;[powiedzcie jak sie czarow uczyc.
OK juz wszystko wiem :p
czy istnieje strona polska o tematyce gry Dark Eden ?:>
tak zeby bylo wszystko objasnione :P
Up:
Z tego co wiem to strony nie ma są forum ale strony nie ma chyba.
Apticer's
05-10-2005, 20:26
Mam pytanie, otóż czy za zabitego potforka dostajemy stałą ilość expa (tak jak w tibii) czy malejącą wraz z lvl i naszymi umiejętnościami (tak jak np. w MU) ? Aha, i jeszcze jedno, czy im większy mam lvl tym lepsze itemki moge wylootować z potforków? I czy potworki mają jakiś stały loot?
Cały czas taki sam...lecz z lvl odczuwasz jakby go mniej było;p
Remcio11
06-10-2005, 20:12
Ej jak tam sie robi czary bo moge jakies czary klikam w skills i pisze ze moge 2 czary ale nie wiem jak je urzyć :( POWIEDZ FAST
Witam, kolega nieszczesliwie po blood drain zapomnial sie wyleczyc i z 65 lvl blader stal sie 0 lvl vamp :] Jak mozna odwrocic ten proces? podobno gdzies w Castle Limbo moze to zrobic ktorys z NPC-ow, ale oblecialem wszystkich i nie trafilem na taka opcje.... Wiec jakby ktos step by step poprowadzil.... ;)
Tak,stanie się 1 lvl slayerem;D
Apticer's
08-10-2005, 15:27
Jeśli już chcesz się stać tym slayerem spowrotem to wyjdź na zewnątrz Castle Limbo i tam znajdziesz tego NPC
Apticer's a czy pamietasz moze jak sie nazywa ten NPC ??
NPC Larva...głupia gnida ;]
Apticer's
08-10-2005, 17:43
A teraz ja mam pytanku :) Mam reputacje (Vampirem) good, czy przez masowe tempienie Slayerów może mi wskoczyć np. very good albo coś podobnego? B)
Aha, jeszcze jedno czy kicki zależą od mojego netu czy od servera? bo wkurza mnie to że czasem mam do lvl'a z 20-30K a tu kick i spowrotem ~400K :(
Sir Patologia
08-10-2005, 22:24
http://www.intdark.fora.pl Forum mojego kumpla o DE. Dopiero się rozkręca, ale jak będzie więcej wiary to będzie OK. Ale musicie nam pomóc :)
Sciągnołem sobie dark eden,zainstalowałem, zarejestrowalem sie na stronie i jak włączam wyskakuje mi Updater (takie okienko) a w nim obrazek (chyba z jakimś wampem i slayerką) pod tym jakiś napis po koreańsku pod nim chyba pasek ładowania złożony z czaszek i przycisk z jakimś napisem i jak na niego klikne (na ten przycisk) to updater się wyłącza. Po kilkunastu sekundach po włonczeniu updatera (o ile wcześniej nie kilknołem tego przycisku który opisałem wcześniej) wyskakuje małe okienko z jakimś napisem i jest do naciśnięcia tylko OK i jak klikne ok to to małe okienko znika a updater zostaje.
Apticer's
09-10-2005, 16:28
Niestety napisałeś to troche niejasno... 'jakieś okienko', 'jakiś przycisk' może byś napisał co pisze na tym przycisku i w okinku, albo screeny porobił co?
Chcialem was poinformowac ze jakos takos link nie dziala ; d
Niestety napisałeś to troche niejasno... 'jakieś okienko', 'jakiś przycisk' może byś napisał co pisze na tym przycisku i w okinku, albo screeny porobił co?
xD...przeszkadzasz mi w robieniu furory wiedzy o DE na tym forum;] Aeglos mi tylko doruwnuje ,ale ty gonisz ostro:D
Więc,przestań bo to się źle skończy dla nas obu:D
Aeglos Tribunal
10-10-2005, 18:59
xD...przeszkadzasz mi w robieniu furory wiedzy o DE na tym forum;] Aeglos mi tylko doruwnuje ,ale ty gonisz ostro:D
Więc,przestań bo to się źle skończy dla nas obu:D
łe tam ja Ci nie dorównuje ;> a może ale pamiętaj dawno nie grałęm wkręcam się na nowo w Tibie new charem :>
Dzięki z wyczerpującepwiedzi ale uruchomiłem ponownie kompa i już wszystko dziala.
Mam nik Kozun i mam 29 lev
Dzięki z wyczerpującepwiedzi ale uruchomiłem ponownie kompa i już wszystko dziala.
Mam nik Kozun i mam 29 lev vamp
Mam prosbe ; )
Zrobi mi ktos acc ?? bo u mnie strona nie chce sie otworzyc ani
www.darkeden.com
ani www.darkeden.com/en/
To jak ?? ; >
Apticer's
12-10-2005, 12:21
Spróbuj tą >> http://en.darkeden.com << stronke a jak nie będzie działaś to wtedy podaj jaki chcesz nick i chasło i Ci zrobie! Ale najpierw sprawdź!
Kocham cie ziomus ; *
Dzieki za linka ; )
Apticer's
12-10-2005, 13:54
Nie ma sprawy :) A teraz ja mam pytanie, otóż dlaczego nie moge używać czaru (slayerem, swordman) master of sword czy coś takiego :p czar ten jest na 15 skillu...
Moze masz zawsze za malo hp ?? xD
Noo ja tez mam teraz pytanie
Jak z castle limbo polece se na perone to moge wroucic do castle limbo ?? i jak
; )
mowie tu o vampie ; ]
Jeszcze jedno pytanie...
Od czego zalezy udane rzucenie czaru ; )
I jeszcze jedno ; )
Co musze miec zeby zamienic sie w nietoperza ; )
Czar mam tylko skill jest na czerwono ; )
Aeglos Tribunal
12-10-2005, 17:00
Moze masz zawsze za malo hp ?? xD
Noo ja tez mam teraz pytanie
Jak z castle limbo polece se na perone to moge wroucic do castle limbo ?? i jak
; )
mowie tu o vampie ; ]
Jeszcze jedno pytanie...
Od czego zalezy udane rzucenie czaru ; )
I jeszcze jedno ; )
Co musze miec zeby zamienic sie w nietoperza ; )
Czar mam tylko skill jest na czerwono ; )
ad1. Wrócisz z Perony do Castle Limbo
ad2. musisz mieć skrzydełko nietoperza (w sklepie można qpić)
Apticer's: