zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kiedy znikną?

Holbar
28-09-2004, 21:16
Ponieważ właśnie zginąłem w taki sposób, że wchodząc do pewnej dziury zastalem masę orcow i minosow i zabili mnie momentalnie (bo porbowalem uciec w gląb -_-). Nie dam rady ich zabic i nikt mi nie chce pomoc bo wszyscy wychodzą z czerwonym paskiem po chwili gdy tam wejdą. Mam więc takie pytanie: czy potwory znikną?

Proszę o szybką pomoc.

Z góry dzięki za odp.

Helixaw
28-09-2004, 21:29
Nie (ach te limity znaków)

Holbar
28-09-2004, 22:09
Jest dziura z drabiną. Na dole jest ok 7 orców i 2 wolfy. Co zrobić żeby odzyskać swoje rzeczy utracone tam uprzednio (zwłoki leżą kawałek dalej) nie tracąc ponownie życia? Jak się robi tak, że się schodzi i wraca z potworem? Bym powybijał ich pokolei.

Scream
28-09-2004, 22:21
lol. on o rooku mowi :D wiec mowie ci, ze napewno nie odzyskasz swoich zeczy. ktos juz je napewno ukradl:D a jesli nie to na pewno ktos to zrobi :D

Angelus
01-10-2004, 22:59
Jak zacząłem to czytać , to od razu wiedziałem ,że kolo o rooku prawi .
Niezła jazda bez trzymanki ...
Olej te rzeczy , martw się o expa , a potem siupaj na maina ...
Tam znajdziesz , kupisz , bądz dostaniesz dużo lepsze itemy ...
A twoje szanse na odzyskanie rzeczy na rooku są bliskie zeru ... :)

Gniew Mroku
01-10-2004, 23:09
Jak zacząłem to czytać , to od razu wiedziałem ,że kolo o rooku prawi .
Niezła jazda bez trzymanki ...
Olej te rzeczy , martw się o expa , a potem siupaj na maina ...
Tam znajdziesz , kupisz , bądz dostaniesz dużo lepsze itemy ...
A twoje szanse na odzyskanie rzeczy na rooku są bliskie zeru ... :)Nie są bliskie zeru, wynoszą zero gdyż odpowiadasz na post pisany pare dni temu.

Lord Czaja
02-10-2004, 14:16
czy ja wiem...on mówi o miejscu, które jest czyszczone przez graczy tylko kilka razy dziennie, więc jest szansa...o ile znów nie zginie ;)

Holbar
02-10-2004, 15:51
Tak, pisałem o rooku. Martwiła mnie utrata kasy (200gp) za którą mógłbym sobie kupić na mainie Scimatra i Soldier Helmet. Nie miał bym tych przedmiotów do teraz gdyby nie uprzejmość pewnego gościa (zapomniałem nick'a). A zwłoki były puste po 4-5 godz bo wyszedłem z gry i wróciłem po takim właśnie czasie.