Pokaż pełną wersje : Wojna Fraternity vs Cruoris
Xyriela postanawia sie zmienic.
Pragne zakonczyc dawno wasnie.. Oczywiscie sa wypadki, kiedy jest to niemozliwe, ale chociaz sprobuje :)
Od dzis kazdy kto ma jakis dawny badz niedawny problem do mnie niech napisze do mnie w grze, postaram sie wynagrodzic ta osobe, wytlumaczyc cos lub przeprosic.
Xyriela
Boh + 10k
Lady of selena/Venore
@down
To znow bedzie cos w stylu wybaczam Ci to, ze zabralam Ci bohy lub Cie zabilam, jestes wolny, wiec don't worry.
wOOOhoo
"Xyriela postanawia się zmienić" ;o
W to akuratnie nie uwierze ; >
@UpUp:
O nie nie, ona po prostu pewnie wyjeżdża na wakacje :D
Przeprosi, da każdemu 1gp na zgodę, za 2 tygodnie znowu się zacznie B)B)
Mam hunta za moją wypowiedź? :(
Droga Caroline jezeli juz jestes taka uprzejma czy mozesz odeslac mi moj loot?
Bede ogromnie wdzieczny.
Oczywiscie nie wieze ze to zrobisz haha.
Mam wyjebane czy mi je oddasz czy nie bo juz nie gram w tibie :)
I Tobie tez radze droga Caroline zajmij sie troche soba i dopusc do siebie ze istnieje inne zycie niz zycie w tibi powaznie dobra rada.
Juz po Twojej twarzy widac ze brakuje Ci swiezego powietrza, zacznij sie lepiej odzywiac a nie tylko te pomarancze i spiewanie przed komputerem.
Spotkaj sie z przyjaciolmi o ile masz takich w rl a jezeli masz to wypijcie sobie piwko i mowie odrazu Twoja buzia nabierze rumiencow.
Herossss
04-07-2007, 14:43
"A wszystko to bo był już update" ... To jak KSYRIELKA teraz knighcikiem bedziesz latac? ;]
Droga Caroline jezeli juz jestes taka uprzejma czy mozesz odeslac mi moj loot?
Bede ogromnie wdzieczny.
Oczywiscie nie wieze ze to zrobisz haha.
Mam wyjebane czy mi je oddasz czy nie bo juz nie gram w tibie :)
I Tobie tez radze droga Caroline zajmij sie troche soba i dopusc do siebie ze istnieje inne zycie niz zycie w tibi powaznie dobra rada.
Juz po Twojej twarzy widac ze brakuje Ci swiezego powietrza, zacznij sie lepiej odzywiac a nie tylko te pomarancze i spiewanie przed komputerem.
Spotkaj sie z przyjaciolmi o ile masz takich w rl a jezeli masz to wypijcie sobie piwko i mowie odrazu Twoja buzia nabierze rumiencow.
po piwku na twarzy rumiencow nie przybywa a jak przesadzi to moze zblednac jeszcze bardziej niz jest
Iomer Thunderblade
05-07-2007, 15:17
remont <01 znakuff>
Dalv_2k7
05-07-2007, 20:27
remont <01 znakuff>
Tak tak.
A jak tam po wczorajszym? Skroba na kanapie _/
News o Iomerze:
http://oniet.o0o.pl/Opole/15-16/%C5%81ukasz-Witek.html
remont <01 znakuff>
haha skroba own3d?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.