zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna Fraternity vs Cruoris

Stron : [1] 2 3

Darco
21-05-2007, 15:48
Jakie są wasze doznania dotyczące wojny na Selenie? Na kogo stawiacie?:P Ogólne informacje o wojnie.

4drian
21-05-2007, 15:55
Jakie są wasze doznania dotyczące wojny na Selenie? Na kogo stawiacie?:P Ogólne informacje o wojnie.

Ja oczywiuscie stawiam n fraterow;)

I mam taka prosbe doi osob ktore uczestnuczyly w wojnie WRZUCCIE JAKIES SCREENY ALBO FILMIK bo wielu ludzi ktorzy niemieli okazji byc tam osobiscie ciekawi jej pprzebieg z gory dzieki i pozdrawiam

Djinn de'Moon

Scroopy
21-05-2007, 16:56
Cruoris _/ ;] (tak tak zaraz pewnie bede zjechany xDDD)

Beneck
May 21 2007, 00:03:11 CEST Killed at Level 150 by Arding
and by Xan Karde
Alfis
May 20 2007, 23:52:55 CEST Killed at Level 131 by Master Bonebreaker
and by Pugge Nocturna
Shadar Ray
May 20 2007, 23:37:08 CEST Killed at Level 129 by Xan Karde
and by Evalor Nocturna
Ninja Tyon
May 20 2007, 23:37:04 CEST Killed at Level 106 by Zorlan
Balu Kiler
May 20 2007, 23:57:38 CEST Killed at Level 95 by Mortech Nocturna
and by Mohr'Mhor
Kraffs
May 20 2007, 23:48:51 CEST Killed at Level 108 by Master Bonebreaker
and by Gady Karde
Sollie
May 20 2007, 23:59:07 CEST Killed at Level 111 by Master Wrath
Tycrane
May 20 2007, 23:58:37 CEST Killed at Level 94 by Dany Karde
and by Master Wrath

No i fragi zrobie przez Fraternity :P

Nortec Nocturna
May 20 2007, 23:50:03 CEST Killed at Level 125 by Balu kiler
and by Kyo
Puge Nocturna
May 20 2007, 22:52:54 CEST Killed at Level 118 by Beneck
and by Dark Sidar
Zorlan
May 20 2007, 23:49:22 CEST Killed at Level 156 by Golle
and by Kyo
Swapzor
May 20 2007, 23:41:25 CEST Killed at Level 144 by Golle
and by Sisusa
Khoda Klinthzor
May 20 2007, 23:39:20 CEST Killed at Level 98 by Alfis
and by Sollie
Queth
May 20 2007, 23:40:07 CEST Killed at Level 118 by Beneck
and by Golle

Chyba wszystko.
I dla nie uswiadomionych, do Cruoris dolaczyla Xyriela, Koti Conqueror, Queth.

Pafel
21-05-2007, 17:52
Djin zawiodłem się. ty wielki fan Xyrieli która dołączyła do Cruoris jestes za Fraternity ?Oo :| ;(
Edit. Wg mnie wojna jest już przesądzona na korzyś Cruoris. W/e fragi mówią same za siebie mówią
@tibia446688
co to ma wspólnego z tematem??:|

behi
21-05-2007, 18:19
Ja stawiam na Cruoris.

sir Tifejo
21-05-2007, 18:33
Ja stawiam na Cruoris.

A CZEMU?!

GOGO ULTIMATION!

Ushka
21-05-2007, 18:39
Ja stawiam na Cruoris.

A JA STAWIAM PIWO!! c(_) HEHEHE! :P
Baj de topik;
Wygra croris bo ma więcej fragów i frat płaci... For a better selena _/
@Down;
OFKORZ RZE JESTES :\

KubaGuzikkk
21-05-2007, 18:42
@Scroopy nuupy;
Sfapcor padł 2 razy z tego co widze ;| No chyba że jestem ślepy:|

Fexo
21-05-2007, 18:48
Djin zawiodłem się. ty wielki fan Xyrieli która dołączyła do Cruoris jestes za Fraternity ?Oo :| ;(
Edit. Wg mnie wojna jest już przesądzona na korzyś Cruoris. W/e fragi mówią same za siebie mówią
@tibia446688
co to ma wspólnego z tematem??:|

To ze qmpluje sie z Xyriela nie oznacza ze nie moze byc za Fraternity,nie sadzisz?
Tak samo jak w roznych wojnach staja na przeciwko siebie dobrzy przyjaciele , ktorych poroznily poglady, ale mimo wsyzstko dalej ze soba rozmawiaja i zachowuja przyjazn.Mimo ze czasem musza sie zabic.

A odnosnie wojny to chyba tylko wydarzenie porownywalne do Cudu nad Wisla moglo by przechylic szale zwyciestwa na strone Fraternity.

4drian
21-05-2007, 20:12
Jasne ze jestem za Xyriela:) Od samego poczatku

A co do wojny Polak rox!

Ps: Mam tez duzo znajomych z Fraternity ... ale to niema nic do rzeczy:) :)

Poprostu gO Go FRATERNITY:]

Pafel
21-05-2007, 20:37
To ze qmpluje sie z Xyriela nie oznacza ze nie moze byc za Fraternity,nie sadzisz?
Tak samo jak w roznych wojnach staja na przeciwko siebie dobrzy przyjaciele , ktorych poroznily poglady, ale mimo wsyzstko dalej ze soba rozmawiaja i zachowuja przyjazn.Mimo ze czasem musza sie zabic.

A odnosnie wojny to chyba tylko wydarzenie porownywalne do Cudu nad Wisla moglo by przechylic szale zwyciestwa na strone Fraternity.

hmm... czy ja powiedziałem coś że nie może??Oo napisałem tylko że się zawiodłem...

Darco
21-05-2007, 21:06
Widać, ze temat sie rozkreca:P Ja osobiscie nie mam swoich faworytow:]

Marczio
21-05-2007, 22:24
prawdziwego zwyciezcy i tak nie bedzie a selena jaka jest taka zostanie.

Kusy_Kazakov
21-05-2007, 22:37
No właśnie o to chodzi że raczej ścierwo zostanie z tej Seleny... ;/

Tevah
22-05-2007, 00:04
Już chyba wszystko pozamiatane. Fraternity pokazało nam niestety, że jest mniej zorganizowaną gildią i nie nadaje się do panowania nad servem.

Po wojnie wszystko wróci do starego porządku. Czyli, że na Selenie liczba osób online będzie się wachać w granicach ~300 a Nocturny i ich przydupasy będą zabijać kogo popadnie.

Fexo
22-05-2007, 08:17
Już chyba wszystko pozamiatane. Fraternity pokazało nam niestety, że jest mniej zorganizowaną gildią i nie nadaje się do panowania nad servem.

Po wojnie wszystko wróci do starego porządku. Czyli, że na Selenie liczba osób online będzie się wachać w granicach ~300 a Nocturny i ich przydupasy będą zabijać kogo popadnie.

Gdyby wygralo Fraternity tez by tak bylo, wiec mysle ze zwykly gracz nie odczuje jakos specjalnie tego kto rzadzi.I tak wkoncu bedzie Pej boch or dija!

Grypek
22-05-2007, 10:35
I tak wkoncu bedzie Pej boch or dija!

Nie ma to jak Selena ;)

Fexo
22-05-2007, 14:12
Nie ma to jak Selena ;)

Mysle ze nie jest to zjawisko wystepujace tylko na Selenie.Tibia w dzisiejszych czasach to nie ta sama gra sprzed 3-4 lat.Ma na to napewno duzy wplyw zycie w rl i charaktery osob grajacych w ta gre.Przykladowo jesli ktos w rl jest cwaniaczkiem, kradnie, pije w wieku 13 lat alkohol i uwaza ze jest pro to w Tibii tez najbardziej bedzie go interesowalo zabijanie kradzieze oraz wyludzenia.
Zreszta to jest w naturze kazdego czlowieka ze troszczy sie glownie o swoje dobro, jednym sie to objawia mniej , innym wiecej. Cuz samo zycie.

Jackess
22-05-2007, 15:15
ja jestem za fraternity, wojne juz przegrali jednak zwsze moga im uprzykrzc życie snekami a najgorszą kur*** jaką ten server wykluł jest koti k 2 licowy społeczniak pewnie w rl tez sie tak zachowuje.:baby:

slashe i nocturny juz chyba nigdy nie oddadza władzy bo zawsze znajdą sobie frajerów i przydupasów a szkoda bo byłem ciekawy jak moze wygladac nowy ład na selenie a tu lipton ;(

Jackess
22-05-2007, 15:15
koti sssssij bęben

Fexo
22-05-2007, 16:51
ja jestem za fraternity, wojne juz przegrali jednak zwsze moga im uprzykrzc życie snekami a najgorszą kur*** jaką ten server wykluł jest koti k 2 licowy społeczniak pewnie w rl tez sie tak zachowuje.:baby:

slashe i nocturny juz chyba nigdy nie oddadza władzy bo zawsze znajdą sobie frajerów i przydupasów a szkoda bo byłem ciekawy jak moze wygladac nowy ład na selenie a tu lipton ;(

Odsylam Cie do tematu na forum tibia.com jaki zalozyl Koti.W tymze temacie tlumaczy on dlaczego postapil tak a nie inaczej(chociaz osobiscie uwazam ze nie potrzebnie bo to jego sprawa).Jak przeczytasz ten temat i dalej bedziesz uwazal ze jest dwulicowa kurwa to juz jest Twoj problem.Wedlug mnie to Koti poprostu stracil cierpliwosc do Polakow ,ktorym staram sie poprawic zycie na Selenie.Wystapil on przeciwko Nocturna kz ktorymi zawsze trzymal, w imie czego?W imie patriotyzmu i tego ze szkoda mu bylo skamlacych polaczkow na forum ktorzy stracili swoje nowe buciki.I co za to ma? Besztanie na kazdym kroku za wszystko.

Nie wiem czy ujalem wszystko co chcialem bo jestem lekko rozszczepany i nie umiem formowac mysli ale to tak z grubsza tyle.

Jackess
22-05-2007, 18:21
Odsylam Cie do tematu na forum tibia.com jaki zalozyl Koti.W tymze temacie tlumaczy on dlaczego postapil tak a nie inaczej(chociaz osobiscie uwazam ze nie potrzebnie bo to jego sprawa).Jak przeczytasz ten temat i dalej bedziesz uwazal ze jest dwulicowa kurwa to juz jest Twoj problem.Wedlug mnie to Koti poprostu stracil cierpliwosc do Polakow ,ktorym staram sie poprawic zycie na Selenie.Wystapil on przeciwko Nocturna kz ktorymi zawsze trzymal, w imie czego?W imie patriotyzmu i tego ze szkoda mu bylo skamlacych polaczkow na forum ktorzy stracili swoje nowe buciki.I co za to ma? Besztanie na kazdym kroku za wszystko.

Nie wiem czy ujalem wszystko co chcialem bo jestem lekko rozszczepany i nie umiem formowac mysli ale to tak z grubsza tyle.

i bardzo dobrze ze ma jechane. jak ten paparuch dolaczyl do wojny to mowil ze kazdy kto odejdzie bedzie mial przje*** a co zrobil? byl jednym z tych co zrobili to jako pierwsi do tego na jednym zbattle jak spier*** to rzucał mwalle pod swoich jeb** komuch. stracil cpierpliwosc do polaków? a co ty myslisz ze ta wojna to pl vs swe? to ty ku*** chyba głupi jestes. o jakim ty kur** patriotyzmie pierdol***? ten człowiek nigdy sie nie kierował takimi wartościami jak patriotyzm. co do odsyłania heh na h** mam czytac te jego pierdol**** skomlenia? a zaaa buty tosie wpier**** dostaje wszedzie. raczej ty to pewnie preferujesz opinacze albo bekeki

Kusy_Kazakov
22-05-2007, 18:33
Ciekawe czy jakby Cruoris ubiło Kotiemu jakiegoś frienda to czy dołączyłby do Fraternity? :confused: Pathetic...

4drian
22-05-2007, 19:36
i bardzo dobrze ze ma jechane. jak ten paparuch dolaczyl do wojny to mowil ze kazdy kto odejdzie bedzie mial przje*** a co zrobil? byl jednym z tych co zrobili to jako pierwsi do tego na jednym zbattle jak spier*** to rzucał mwalle pod swoich jeb** komuch. stracil cpierpliwosc do polaków? a co ty myslisz ze ta wojna to pl vs swe? to ty ku*** chyba głupi jestes. o jakim ty kur** patriotyzmie pierdol***? ten człowiek nigdy sie nie kierował takimi wartościami jak patriotyzm. co do odsyłania heh na h** mam czytac te jego pierdol**** skomlenia? a zaaa buty tosie wpier**** dostaje wszedzie. raczej ty to pewnie preferujesz opinacze albo bekeki

Ty wiesz co ty wogule piszesz dzieciaku --.--

Co cie to wogule obchodzi po ktorej stronie walczy koti czy ktokolwiek inny to jest ich sprawa i tyle ...X( X(

Ja jestem za freternity osobiscie ale lubie kotiego i i xyriele (<3 xD) i sznuje ich decyzje i niech tak zostanie jak oni sami postanowili i h** was to powinno obchodzic a jak wam niepasuje to zmiencie serwa jezeli sie obawiacie wladzy CRU~~ nad Seleną .

PS: Sry za bledy ale pisze posty w afekcie i staram sie przekladac mysli na forum i pisze szybko zeby nic nie zapomniec.

Pozdrawiam Djinn de'Moon

Aha jeszcze raz prosze o udostepnienie jakis filmikow z war ;)

Pafel
22-05-2007, 19:54
Omg a co ma patriotyzm do jakiejs gry?

Jackess
22-05-2007, 20:38
Omg a co ma patriotyzm do jakiejs gry?

a co ja zaczałem z tym patriotyzmem???????????????????

dijn de'moon tak to jest ich sprawa taaaaaa jest a to forum jest do tego by to kometowac jak ci nie pasuje to ciąg sie z tąd. a co mnie obochdzi ze lubisz kotie głąbie ? własnie widac z jakimi analfabetami oni trzymaja. taaa przekładanie mysli na forum ladnie powiedziane ale ci to sprawia trudnosc <HA HA> do tego bede tu pierdol** co mi sie podoba bo mam taki kaprys.
co do dzieciaka to chyba miał byc jakis żart baby?

behi
22-05-2007, 20:59

Jesteś głupim człowiekiem:(

Jackess
22-05-2007, 21:07
Jesteś głupim człowiekiem:(

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech cie siarczyste ogniste pioruny popalą :p
nie no to był żart przeciez ja cie kocham moze uderzymy w sliniacza ;*

Kusy_Kazakov
22-05-2007, 21:21
Ponawiam prośbę o jakiekolwiek filmy z tego opena, mogą być nawet kręcone jakimś 6 lvl z paraliżem ;] Byleby tylko cała akcja została ujęta...

Tevah
22-05-2007, 21:55
Filmu nie ma na tibicam, poszukaj gdzie indziej, albo spytaj się kogoś kto był na OB. Akcję kręcił Healek, ale za dużo tam nie widać.

Balu_kiler
22-05-2007, 22:18
Ta Wojna miała na celu wyrzucenie Nocturnów z Servera. To się jak narazie nie udaje ponieważ takie istnieją taie cioty jak Schnapie, Burniasty, Koti Conqueror, Xyriela. Quetha jedynie można zrozumieć. Niestety walka Polaków ze Szwedami zamieniła się w Pl/Swe na Swe/Pl i to jest przykre bo nie o to tu chodziło. Nie lubię na kogoś najeżdzać kurde no serio nie lubie ale to co zrobił Koti to jest już przesada. Zdecydował się walczyć razem z Ultimation wciągając do gildi pare dosyć istotnych osobistości. Osobiście słyszałem jego słowa na Ventrilo : Jak ktoś się wypłaci to bedziemy go kurwa bić i tyle ( coś w tym stylu ) . Po jakimś czasie chłopakowi coś zaświtało że przecież on jest kumplem Evalora i reszty i nie może przeciwko nim walczyć. Zapłacił ... Zrobił z siebie pośmiewisko. Nagle przyszedł i czas na dołączenie do Cruoris, bo już mu się expić nie chciało i wymyślił jakieś głupie powody związane z Xyrielą. Seryjnie miałem cię za kumpla Koti ale postąpiłeś tak żałośnie, że ciężko o tym w ogóle mówić bo się płakać chce jak się o tym pomyśli.

Co będzie dalej?
Wojna będzie trwała i zapewniam że nawet ze względu na dojście nowych memberów do Cruoris Selena zobaczy Open Battle i to nie jeden. Wojna się nie skończyła i chociaż jesteśmy na straconej pozycji, będziemy uprzykrzać życie naszym wrogom jakimi bez wątpienia jest ekipa Wratha.

Fexo
22-05-2007, 23:05

Tak wlasnie, stracil cierpliwosc do Polakow Twojego pokroju.Sam jestes najlepszym przykladem dlaczego chce walczyc z takimi ludzmi.A Twoj slang niestety do mnie nie trafia bo takowego nie uzywam, wiec wsadz sobie w buty to besztanko(O ile sloma nie zajmuje calej wolnej przestrzeni)

I to koniec tematu Kotiego, nie jestem jego adwokatem, wyrazilem tylko swoja obiektywna opinie.

MalleL1990
22-05-2007, 23:23
Ty wiesz co ty wogule piszesz dzieciaku --.--

Co cie to wogule obchodzi po ktorej stronie walczy koti czy ktokolwiek inny to jest ich sprawa i tyle ...X( X(

Ja jestem za freternity osobiscie ale lubie kotiego i i xyriele (<3 xD>*lick* *lick*) i sznuje ich decyzje i niech tak zostanie jak oni sami postanowili i h** was to powinno obchodzic a jak wam niepasuje to zmiencie serwa jezeli sie obawiacie wladzy CRU~~ nad Seleną .

PS: Sry za bledy ale pisze posty w afekcie i staram sie przekladac mysli na forum i pisze szybko zeby nic nie zapomniec.

Pozdrawiam Djinn de'Moon

Aha jeszcze raz prosze o udostepnienie jakis filmikow z war ;)

HuehuehUE.
Ale mnie rozbawiles :)
Jezeli Cru~ wygra wojne, to Ty tez zmienisz server.
Wparuje Ci kilka razy Dany lub Puge na tombe/guardy/dragi i bedzie pay bohs, a potem i tak padniesz.
A to ze znasz Kotiego czy Xyriele nic Ci nie pomoze.
A moze Ty poprostu lubisz placic i miec exp limity co?

Marczio
22-05-2007, 23:24
Ta Wojna miała na celu wyrzucenie Nocturnów z Servera.

Niewykonalne, nawet jakby przegrali to czesc posprzedaje chary, kupia je nowe pojeby i wszystko zacznie sie od nowa tylko z nieco nizszymi lvlami.

Grypek
22-05-2007, 23:44

Napinacz?

Zapłacił ... Zrobił z siebie pośmiewisko. Nagle przyszedł i czas na dołączenie do Cruoris, bo już mu się expić nie chciało i wymyślił jakieś głupie powody związane z Xyrielą.

Znudziło mu się to walczy. Ale jak widać dzięki takim manewrom nie jest na skraju przepaści. Jeśli chcecie mu odpłacić to po prostu: "Frag Plax"

Niewykonalne, nawet jakby przegrali to czesc posprzedaje chary, kupia je nowe pojeby i wszystko zacznie sie od nowa tylko z nieco nizszymi lvlami.

Co podsumował :] Ale niestety to racja ;d

Kusy_Kazakov
23-05-2007, 00:24
Filmu nie ma na tibicam, poszukaj gdzie indziej, albo spytaj się kogoś kto był na OB. Akcję kręcił Healek, ale za dużo tam nie widać.

Widziałeś może tego cama o Healka? Jeśli tak to może upload? :P

Xyriela
23-05-2007, 01:22
Ludzie, dlaczego ktoś ma być za Polakami, tylko dlatego, że jest Polakiem?

Przecież to nie potop szwedzki ;D To gra w której ma się znajomych i z nimi się zadaje. Pl, br, swe, slo? I tak wszyscy gadają po angielsku.
Albo probują ;) To nie rl, to gra i postaci. RPG. Co Wy się tak burzycie.
Fraternity to gildia pl? Zaraz, zaraz... Na ostatnim open battle szwedow z Fraternity bylo ze 2 razy więcej niż wszystkich Polaków biorących udział w bitwie.

Jak można mieć komuś za złe, jeśli postawił się Macavellemu, temu nieudacznikowi, który kupił sobie program do hackowania i świeci noobkom itemami po oczach, obiecuje złote góry, a tymczasem jego ziomy muszą wypłacać sie z wojny bo ich już na wojnę nie stać.

Na każdym kroku jestem atakowana przez jakieś nooby tekstami o sprzedawaniu się swe. To nie swe, to moi znajomi od początku gry.
Nie zamierzałam dołączać do wojny, ale Master Macavelli zmusił mnie do tego ciągłymi atakami, zastraszaniem, nieprzyjemnym zachowaniem.

Poza tym, gra jak gra. Wygrają Ci co lepiej umieją w nią grać.

Seriously,

Truly yours,

Xyriela

http://foteka.pl/mini/e7eb9dffad6f221e7f1a07f2bbe745b6.jpg (http://foteka.pl/e7eb9dffad6f221e7f1a07f2bbe745b6)

lekkopodsuszonatwarzyczka
23-05-2007, 01:29
Jesli maja wygrac Ci co umieja grac to ty nie wygrasz =((((((((( nie gadaj tu znowu o takim czyms ze trzymasz ze swe od poczatku itp bo wszyscy wiemy jak lizalas im dupe i dlaczego jestes w wojnie tylko dzieki quethowi nic ci nie robia mam nadzieje ze pokazesz sie z jak najchujowszej strony na koljnych akcjach tylko moze nie strzelaj juz tak duzo sd btw. przyznaj sie ale teraz tak szczerze ile sd strzeliłas na tym openie i wogule czy cos zrobilas?i czy mialas pzta

KotiConqueror
23-05-2007, 02:49
Ciekawe czy jakby Cruoris ubiło Kotiemu jakiegoś frienda to czy dołączyłby do Fraternity? :confused: Pathetic...

2 tygodnie temu gimli padl od jakis swe. Cruoris zmusilo ich zeby zaplacili 150k :)
Jak Alfis zabijal moich znajomych to liderzy fraternity sie tylko smiali :)

KotiConqueror
23-05-2007, 02:50

Lepiej bym tego nie napisal :)

KotiConqueror
23-05-2007, 02:52
a co ja zaczałem z tym patriotyzmem???????????????????

dijn de'moon tak to jest ich sprawa taaaaaa jest a to forum jest do tego by to kometowac jak ci nie pasuje to ciąg sie z tąd. a co mnie obochdzi ze lubisz kotie głąbie ? własnie widac z jakimi analfabetami oni trzymaja. taaa przekładanie mysli na forum ladnie powiedziane ale ci to sprawia trudnosc <HA HA> do tego bede tu pierdol** co mi sie podoba bo mam taki kaprys.
co do dzieciaka to chyba miał byc jakis żart baby?

Analfabetami? To moze pochwal sie Pan jaka szkole skonczyles lub do jakiej uczeszczasz... zawodowka czy moze jeszcze podstawowka?

KotiConqueror
23-05-2007, 03:09
A no wlasnie podalem 9 powodow dlaczego dolaczylem do wojny, nawet szwedzi z fraternity przyznali ze jednak sa powazne, ale pan macavelli reportnal posta bo uzylem tam slowa 'pollacks' oczywiscie nie dostalem zadnego ostrzezenia bo od razu zaczalem rozmawiac z GMami. Za 10 dni bede senior tutorem wiec lepiej patryk uwazaj co piszesz na forum :D Nie chce mi sie podawac tych powodow jeszcze raz. Grunt w tym ze to moja sprawa co robie, a to jaki jestem w rl to tez nie powinno was obchodzic :D Ale jak chcecie to mozecie myslec co wam pasuje .Wyjezdzam z Polski na stale niedlugo i juz tu raczej nie wroce. A wy drodzy rodacy pomyslcie moze troche o swojej przyszlosci zamiast tak sie podniecac ta gra.... - powiedzial 161 level :D haha

Ushka
23-05-2007, 08:41
Koti opcja edytuj nie gryzie!
Ktoś napisał że im życie uprzykrzacie~
Name: Khoda Klinthzor
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 99
__________________________________________________ _______________
22 May 2007 +425,517 109 98 14,900,415
23 May 2007 +363,505 106 99 15,263,920
Popieram was! xD!
@Tych co najlepiej wiedzą o war;
Dołączcie do niej, a racja nie możecie macie ~20 lvl =|

Grypek
23-05-2007, 14:44
Koti opcja edytuj nie gryzie!

@Tych co najlepiej wiedzą o war;
Dołączcie do niej, a racja nie możecie macie ~20 lvl =|

Chyba, że za Noobhary (pachoły) :D

krwawycomeback
23-05-2007, 19:14
Ta Wojna miała na celu wyrzucenie Nocturnów z Servera. To się jak narazie nie udaje ponieważ takie istnieją taie cioty jak Schnapie, Burniasty, Koti Conqueror, Xyriela. Quetha jedynie można zrozumieć.

JA DOLACZYLEM DO TEJ WOJNY BEZPODSTAWNIE, NIE DALISCIE MI NAWET JEDNEGO POWODU ABYM STANAL PRZECIWKO WAM. NIE PLANOWALISCIE NA MNIE ATAKóW, NIE JEZDZILISCIE PO MNIE, TEN SCHNAPIE CHYBA SOBIE COS UBZDURAL.

Tevah
23-05-2007, 19:57
JA DOLACZYLEM DO TEJ WOJNY BEZPODSTAWNIE, NIE DALISCIE MI NAWET JEDNEGO POWODU ABYM STANAL PRZECIWKO WAM. NIE PLANOWALISCIE NA MNIE ATAKóW, NIE JEZDZILISCIE PO MNIE, TEN SCHNAPIE CHYBA SOBIE COS UBZDURAL.

Na każdym servie, gdzie jest wojna znajdzie sie taki ktoś jak ty, który mysli, że jest pro bo walczy po stronie wroga Polaków.

Ushka
23-05-2007, 20:20
Na każdym servie, gdzie jest wojna znajdzie sie taki ktoś jak ty, który mysli, że jest pro bo walczy po stronie wroga Polaków.
HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/
A i btw; war nie jest pl vs swe |=

Xyriela
23-05-2007, 20:30
@SCHNAPIE
Ja też nie miałam powodu dołaczac do wojny, przeciez wcale mnie nie zabili na 80 lvlu. I to niechcacy :(
Nikt po mnie nie jezdzil cala wojne ani nikt mnie nie atakowal pare razy od kiedy wbilam setke ;D Nikt tez nie szukal reasonow w reasonach, zeby mnie dojechac.
Macavelli zawsze byl uber przyjacielski wobec mnie, jestem po prostu okropna, przez to ze dolaczylam do wojny, musialam podwoic wizyty u psychoanalityka :/

Btw. dlaczego jestem wrogiem polakow, jesli postawilam sie macavellemu. No mamoooooo!!! ;(

Poza tym wszystkim jednak, trzeba przyznac, ze ostatnia bitwa byla bardzo zaciekla i wyrownana. Oczywiscie dopoki nasi najci nie weszli na schodki =d

http://foteka.pl/full/22b321ece5ab9490c69a651a34ccb9a0.jpg (http://foteka.pl/22b321ece5ab9490c69a651a34ccb9a0)
Victory! :cup:

behi
23-05-2007, 20:32

I tu również głupi człowiek.

Tevah
23-05-2007, 21:03
I tu również głupi człowiek.

Nie wiem jak mam się odnieść do twojego posta. Może uzasadnisz, dlaczego jestem głupim człowiekiem?

@ Orius

Nie powiedziałem, że to jest wojna pl vs swe i daruj sobie te "śmieszne" teksty w stylu "HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/"

Grypek
23-05-2007, 21:15
Nie wiem jak mam się odnieść do twojego posta. Może uzasadnisz, dlaczego jestem głupim człowiekiem?

@ Orius

Nie powiedziałem, że to jest wojna pl vs swe i daruj sobie te "śmieszne" teksty w stylu "HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/"

Kolejny Napinacz?

Ja też nie miałam powodu dołaczac do wojny, przeciez wcale mnie nie zabili na 80 lvlu. I to niechcacy
Nikt po mnie nie jezdzil cala wojne ani nikt mnie nie atakowal pare razy od kiedy wbilam setke ;D Nikt tez nie szukal reasonow w reasonach, zeby mnie dojechac.
Macavelli zawsze byl uber przyjacielski wobec mnie, jestem po prostu okropna, przez to ze dolaczylam do wojny, musialam podwoic wizyty u psychoanalityka :/

Dajcie sobie spokój z kłótniami kto? jak? dlaczego w tej gildii? To temat o wojnie a nie dlaczego ktoś jest tu a ktoś tam. Według mnie nie ma potrzeby usprawiedliwiania się. Każdy walczy tam gdzie chce!

23-05-2007, 21:20
@ Xyriela
Moze byla tak zacieta bo nie strzelałas sd ? jakbys cos strzeliła moze by bylo inaczej xD

KubaGuzikkk
23-05-2007, 21:49
@ Orius
i daruj sobie te "śmieszne" teksty w stylu "HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/"

Bo...? o.o

krwawycomeback
23-05-2007, 21:54

To polacy walcza przeciwko mnie :|

behi
23-05-2007, 22:01
@ Tevah

Zawsze znajdzie się taki ktoś, kto myśli, że jest pro bo wie wszystko o wszystkich i o wszystkim.

Ushka
23-05-2007, 23:13
Bo...? o.o

Masz huted :/
Od pana nieznajomy =[

KubaGuzikkk
24-05-2007, 00:32
@ Tevah

Zawsze znajdzie się taki ktoś, kto myśli, że jest pro bo wie wszystko o wszystkich i o wszystkim.

...i który boi się pisać z głównego akonta żeby nie mieć hanta :\

Kinda signed aew.

Dodziakk
24-05-2007, 09:59
Om Em Dzi jak to czytam to płakać mi się chce ze śmiechu =/ Noobki mające 20 lvle nie siedzące z nami nigdy na vent nie mające kolegów od nas z guild uważają się za pro ivul masta graczy =/
PS. Xyriela ten post i te chary Blada Xyriela itd to nie moja robota =( Niestety nie jestem tak pomysłowy =((

sir Tifejo
24-05-2007, 11:08
Om Em Dzi jak to czytam to płakać mi się chce ze śmiechu =/ Noobki mające 20 lvle nie siedzące z nami nigdy na vent nie mające kolegów od nas z guild uważają się za pro ivul masta graczy =/
PS. Xyriela ten post i te chary Blada Xyriela itd to nie moja robota =( Niestety nie jestem tak pomysłowy =((

http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Rell+Crick+Lamus

EHEHEhAHEH!H

Jackess
24-05-2007, 11:34
Mnie nie irytuje to że walczycie przeciw polakom tylko to że walczycie reka w reke z ludzimi ktorzy prawie na kazdym kroku nasmiewaja sie z polaków( najbardziej chodzi o ekipe ze słowenii/słowacji ?) a jak polakow to i chyba was no chyba ze wy nie pochodzicie z polski.
@Koti Konqueror
Jestem studentem II roku STOSUNKÓW MIĘDZYNARODOWYCH o specjalnosci polityka europejska, wydział humanistyczny.

Jackess
24-05-2007, 11:40
Kolejny Napinacz?

Dajcie sobie spokój z kłótniami kto? jak? dlaczego w tej gildii? To temat o wojnie a nie dlaczego ktoś jest tu a ktoś tam. Według mnie nie ma potrzeby usprawiedliwiania się. Każdy walczy tam gdzie chce!

spoko wieszczu ty tu jestes od wyjasniania co do napinacza to ty chyba jestes kolejnym z kolei

Xyriela
24-05-2007, 13:59
@Jackess
A ja sie nalewam z Danego Karde i słowencow i on sie wcale nie obraza =D
BTW. Oni nalewają sie z tych Polakow, ktorych spotykam na co dzień w depo.
Tu pozwole sobie zacytowac jedna z kilku milionow takich sytuacji:

07:52 Szymcio Elite Knight [10]: items
07:53 Your depot contains 322 items.
07:53 Xyriela [101]: utamo vita
07:53 Szymcio Elite Knight [10]: w
07:53 Szymcio Elite Knight [10]: e
07:53 Szymcio Elite Knight [10]: pl?
07:53 You see Szymcio Elite Knight (Level 10). He is a knight.
07:54 Szymcio Elite Knight [10]: plz items
07:55 Server is saving game in 5 minutes.
Please come back in 10 minutes.
07:55 Szymcio Elite Knight invites you to his party.
07:55 Szymcio Elite Knight [10]: skills plz

albo

03:43 Pikal'Nah Tal [39]: padlem bo nie mialem many
03:43 Pikal'Nah Tal [39]: juz

genialne odkrycie.

Pozdro,

Xyriela

http://foteka.pl/mini/af6ab78c4a8221c8f27d3346fadbcfdc.jpg (http://foteka.pl/af6ab78c4a8221c8f27d3346fadbcfdc)
Kto zgadnie co to za miejsce i wyśle mi list z odpowiedzią do Venore depo jako pierwszy dostanie nagrode =d

behi
24-05-2007, 14:01
Śmieją się z tych kretynów którzy cały dzień pod depo stoją, mowią w jezyku polangielskim, zamieniają się w mumie i inne gówna i są debilami. Taka jest prawda, w tej grze najwięcej noobują Polacy:(.

Pafel
24-05-2007, 14:36
Mnie nie irytuje to że walczycie przeciw polakom tylko to że walczycie reka w reke z ludzimi ktorzy prawie na kazdym kroku nasmiewaja sie z polaków( najbardziej chodzi o ekipe ze słowenii/słowacji ?) a jak polakow to i chyba was no chyba ze wy nie pochodzicie z polski.
@Koti Konqueror
Jestem studentem II roku STOSUNKÓW MIĘDZYNARODOWYCH o specjalnosci polityka europejska, wydział humanistyczny.

Hu* to kogo obchodzi kim jestes i co studjujesz?Oo
Btw. Ty nienasmiewales sie nigdy z polakow?? A i jeszcze jedno gady tez jest slovencem i jakos z nim normalnie gadam.

Ushka
24-05-2007, 17:44
@Koti Konqueror
Wiesz jak mówią o takich studiach? Tam mnie zawsze przyjmą! Pewnie na jakiejś uczelni w dziurze górnej? :>

Hare_Krishna
24-05-2007, 17:50
http://youtube.com/watch?v=ijALcNyfP3k

Tininho Minuta 2:56

sir Tifejo
24-05-2007, 20:07
http://youtube.com/watch?v=ijALcNyfP3k

Tininho Minuta 2:56

SUPEREXTRAWYPAS!

Jackess
24-05-2007, 20:13
Hu* to kogo obchodzi kim jestes i co studjujesz?Oo
Btw. Ty nienasmiewales sie nigdy z polakow?? A i jeszcze jedno gady tez jest slovencem i jakos z nim normalnie gadam.

ooo Głupek :) napisalem bo koti cos tam pisal zebym sie pochwalil no to bach i jest. Xyriela nasmiewa sie ze słowencow i to mi poprawiło humor ^^ a ty chyba za bardzo sie jarasz tyym ze znasz gadyego.

Jackess
24-05-2007, 20:20
Wiesz jak mówią o takich studiach? Tam mnie zawsze przyjmą! Pewnie na jakiejś uczelni w dziurze górnej? :>

studia to studia i w ogole mnie nie inetersuje to ze sa spier*** czy co tam człowieku dostaje papier ukonczenia szkoly wyzszej i automatycznie zostaje urzednikiem nadgranicznym o minimalnej pensji 2.500. dziura górna heieieieihe to zes wymislil/wymyslila.

Ushka
24-05-2007, 20:54
studia to studia i w ogole mnie nie inetersuje to ze sa spier*** czy co tam człowieku dostaje papier ukonczenia szkoly wyzszej i automatycznie zostaje urzednikiem nadgranicznym o minimalnej pensji 2.500. dziura górna heieieieihe to zes wymislil/wymyslila.

No własnie o tym mowa, wiesz że jest coś takiego jak ambicje? ^.^

Jackess
24-05-2007, 22:02
No własnie o tym mowa, wiesz że jest coś takiego jak ambicje? ^.^

ambicje to fajna rzecz ale ja pierd*** siedziec przed ksiazkami 7/24 a gdy dostane angaż moją ambicją bedzie awans.

Ushka
24-05-2007, 22:28
ambicje to fajna rzecz ale ja pierd*** siedziec przed ksiazkami 7/24 a gdy dostane angaż moją ambicją bedzie awans.
Masz racje lepiej grać swoim 15 levolem!

Tevah
24-05-2007, 22:35

Powiedz, o co ci chodzi? Jackess ma ambicje i jakiś pomysł na życie. Ciekaw jestem jak to jest w twoim przypadku. Opowiedz nam o swoich ambicjach.

sir Tifejo
24-05-2007, 22:35
Skonczcie sie najezdzac kto do jakiej szkoly chodzi, gdzie ma prace itp bo to zakrawa na zenade, a chyba nie o tym temat jest?

Jackess
24-05-2007, 22:55

kiedyś miałem ambicje i nawet dobrze szło gdy przniosłem sie na selene w pierszym okresie jego istnienia byłem jednym z najlepszych palków(wtedy max lvl były 70-80) miałem wtedy skromny 59 lvl z 4 disicie na servie i byłem członkiem 1 powstałego na servie cruoris lecz jeba*** nortec spierrd*** ,rozwiazal gildie dal dla appiego wolnosc a ja musialem placic dla vidfamne za grzechy i przewinienia ktore zrobilem za czasów cruoris wiec to pier**** powiem tylko ze 4 razy mnie capneli a tylko raz padłem jednak shield sie liczył (74) a przy jednym razie tiases mi pomógl a z seleny najlepiej wspominam Ezekila Vidfamne :) to koles wyjebany. to tak dla przypomnienia :D bo lubie wspominac. i gratuluje ci twojego 69 lvl? i jak wypisales prwdziwe dane w profilu to masz zdecydowanie hu** skile, gdzie twoje ambicje?

Xyriela
24-05-2007, 23:19
EEEeee ^^
Moj konkurs zostal rozwiazany, Skull Staff wedruje do Obi the Moon, ktory najpredzej wyslal mi lista z prawidlowa odpowiedzia : )
Pozostali dostaja nagrody pocieszenia x)
Jeden list mnie rozwalil: a ja niewiem :( ale fajnie wyglada xD

Jesli chodzi o wojne to dzis masakra noobow w Venore byla, chyba mial byc jakis trap, dunno. Chyba nikt sie w trapa nie wpieprzyl ;)

Ogolnie rzecz biorac to da sie expic, Dany wbil dzis kolejny lvl. Nie wiem jak inni.
Wojna jest nuda i tibia sie tez zrobila jakas nudna. Nie chce mi sie jakos grac juz.

Pozdro nabs,

Xyriela

KubaGuzikkk
24-05-2007, 23:39
@Karolina;
Skull Staff za takie pytanie xD? No radość we wsi XD!

Odis
25-05-2007, 00:18
Lol Xyriela dzięki :) Spodziewałem się nagrody typu 10 ryb(tez bym sie cieszył);)
Kurcze proszę o więcej takich konkursów;p

Dedykuję to zwycięstwo moim najlepszym kolegom (Sir kominho i Zeev'owi) ;p

@troszkę nie ten temat ale jakoś tak wyszło (za wszystkie problemy związane z pomyłką przepraszam)

Pieczarmistrz
25-05-2007, 15:24
Xyriela...te ataki jak to mowisz na Ciebie, nie byly ot tak sobie...

Koti, Ty tez powinienes wiedziec dlaczego ludzie maja do Ciebie zal. Gdybys wczesniej nie byl w Ultimation, gdybys nie namowil kilku znajomych aby do tej wojny dolaczyli, gdybys nie wypowiedzial kilku slow, mysle ze wtedy nie byloby takiej afery z tego ze dolaczasz do Cruoris. kazdy ma prawo wyboru

Xyriela
25-05-2007, 17:14
Xyriela...te ataki jak to mowisz na Ciebie, nie byly ot tak sobie...

Nom, ja tez nie dolaczylam ot tak sobie ;)

BTW:
17:07 Macavelli Costal [8]: dzisiaj giniesz
17:07 Macavelli Costal [8]: przygotuj sie psychicznie

xD!

sellemon
25-05-2007, 23:23
jest fajnie bo lubie slonce , slonce jest fajne bo grzeje w glowe , grzeje w glowe bo jest cieplo , cieplo jest bo zbliza sie lato , lato jest fajne bo sa wakacje , wakacje sa fajne bo sa wakacjami :D

nie wiem o co mi chodzi :/ to dlatego ze was nie rozumiem :P

PS. jesli chodzi o wydarzenia z seleny ...szkoda ze nigdy nie pada deszcz

tyle odemnie KTHXBYE :)

KubaGuzikkk
25-05-2007, 23:56
@up;
Nie nawidzę Słońca. Nie nawidzę lata. -.- Wqwia mnie jak mam do wyboru siedzenie w domu w tym skwarze przed pc lub wyjście na ten p**przony skwar >.> I owszem zgodze sie z Toba : szkoda ze nie pada deszcz ;/

@Wojna Frat~ vs. Cruo~;
Fajnie bo nie wiem o co mi chodzi :|

sellemon
26-05-2007, 00:19
@up;
Nie nawidzę Słońca. Nie nawidzę lata. -.- Wqwia mnie jak mam do wyboru siedzenie w domu w tym skwarze przed pc lub wyjście na ten p**przony skwar >.> I owszem zgodze sie z Toba : szkoda ze nie pada deszcz ;/

@Wojna Frat~ vs. Cruo~;

Maronq sloneczko jest slodkie fajne cieple idz na pifko wypij posiedz ze znajomymi fajnie jest :D

PS dzis burza byla ale nie bylo wlasnie tylko byla obok a szkoda chociaz wsumie fajnie ale nie wiem dlaczego tez lubie misie , z misiami sie dobrze zasypia BAH omfg lol ow3ed phi lawl gl :P

Jackess
26-05-2007, 00:35
Maronq sloneczko jest slodkie fajne cieple idz na pifko wypij posiedz ze znajomymi fajnie jest :D

PS dzis burza byla ale nie bylo wlasnie tylko byla obok a szkoda chociaz wsumie fajnie ale nie wiem dlaczego tez lubie misie , z misiami sie dobrze zasypia BAH omfg lol ow3ed phi lawl gl :P

gupi człowiek :D

Marczio
26-05-2007, 10:52
@up;

@Wojna Frat~ vs. Cruo~;

Maron no offense menz ale nienawidze jest wyjatkiem i pisze sie razem ze wzgledu na to, iż nie ma formy "orzekającej" tego czasownika. Ty for attention.

Nie obrazzz sie misss world 2010 plx :S

Pieczarmistrz
26-05-2007, 14:05
Gówno nas obchodzi jaka jest pogoda.
To jest temat w którym rozmawia się o wojnie więc jeśli nie masz nic do powiedzenia - to się nie wypowiadaj.

Dzis o 3 w nocy była akcja zorganizowana przez Polaków z Deesse Misericordia, a dokładniej - Laros Feleon, Master Macavelli, Ethiellant, Alucard de'Moon i Balu kiler. Ta niepozorna (w porównaniu z gildia Cruoris) piątka potrafiła zabic Warim Shan (87 rp), Joe Nocturna (51 ek) i utrzymać się pod naporem ataków większości z Cruoris. 2:0 dla Deesse Misericordia.

Niestety przez takie dzbany jak Xyriela i Koti wojna nie moze byc wyrównana, gdyż sprzedają oni co tylko się da i to za darmo :/

sellemon
26-05-2007, 14:53
Gówno nas obchodzi jaka jest pogoda.
To jest temat w którym rozmawia się o wojnie więc jeśli nie masz nic do powiedzenia - to się nie wypowiadaj.

Dzis o 3 w nocy była akcja zorganizowana przez Polaków z Deesse Misericordia, a dokładniej - Laros Feleon, Master Macavelli, Ethiellant, Alucard de'Moon i Balu kiler. Ta niepozorna (w porównaniu z gildia Cruoris) piątka potrafiła zabic Warim Shan (87 rp), Joe Nocturna (51 ek) i utrzymać się pod naporem ataków większości z Cruoris. 2:0 dla Deesse Misericordia.

Niestety przez takie dzbany jak Xyriela i Koti wojna nie moze byc wyrównana, gdyż sprzedają oni co tylko się da i to za darmo :/

Ten temat naprawd jest o wojnie ? ;o nie zauwazylem ;o sorry LAWL !
Wes czlowieku tak sie nie napinaj bo Ci zylki peknom .
A wlasnie ze sie bede wypowiadal bo jajko Ci do tego moj komputer moje konto nie twoje forum nie mow mi co mam robic ^^

a co do uzycia slowa "dzban" to to nawed nie jest obrazilwe :D ale to dobrze bo koti i xyriela maja swoje konta wpisuja nr haselko wchodza w tibie...no i cos im mowi ze ida do cruoris to ida bo chca i nikt im tego nie moze zabrobnic ani nikt ich za to nie powienien SADZIC ! dzieki :)

Pieczarmistrz
26-05-2007, 15:13
Bron sobie sellemonku dalej Kotiego tylko zebys sie nie zdziwil jak wpadnie do Ciebie Wrath i Dany, a Koti powie ze nic nie mogl zrobic, sry...
Juz widac ze kiedy Cruoris ma przewage zaczyna sie PA - przyklad Cedrik from Hell, i nie myslcie ze ludzie z Cruoris beda Was bronic przed PA bo oni sami beda Abusing stosowac. A Polacy w Cru nie maja w ostatecznosci jezeli chodzi o sytuacje na Selenie nic do gadania. gratuluje wyboru, Koti na pewno obroni pol servera przed Nocturnami :)
Btw. Sellemonku Ty nie jestes obiektywny wiec nie bede z Toba rozmawiac na temt czy Koti zrobil dobrze czy nie. Wyplaciles sie z wojny zanim sie na dobre zaczela, jak szedles sie "bic" to jakims cudem nagle nie miales 100 gp na statek albo tez nie miales sdkow -.-' Tak nawiasem mowiac to chyba jestes nowym ownerem (znowu) albo zaczales sharowac bo od 102 lvl nie miales deda (obecnie 107) no no. a moze przeczytales Tutorial do Tibii?;) jeszczez pare lvl i odrobisz lvl po dedach :D

Ezh
26-05-2007, 15:36
@up
Czlowieku to czy sie wyplacil czy nie to jego osobista sprawa.
A co do kotiego i xyrieli to mieli racje ze dolaczyli ciekawe co ty bys zrobil jak by cie fraternity ciagle nawalalo ;o
Zreszta znam macavelliego troche czasu i wiem jak on potrafi zmyslac rozne sytuacje wiec idz za nim to dojdziesz do "Prawdy" co u wielu ludzi jest przyjmowana odwrotnie.

A co do tego ze Twoja "Piatka wspanialych obroncow seleny" ubila np. Warim shana to co to jest za problem ubic 87 rp jak by sie alucard postaral sam solo by go stuknol ;o

Pieczarmistrz
26-05-2007, 16:34
Taki madry to ubij Warim Shana, zreszta w calej akcji uczestniczylo 5 osob a Warima zabil Alu i Balu. Poza tym cieciu naucz sie czytac bo nie wybijasz ponad srednia prezentowana na tym forum. Nie ocenialem gry Sellemona a jedynie przypomnialem fakty.
Heh...wspominam czasu kiedy rozpoczynala sie wojna. Wiekszosc ludzi chciala jak najbardziej pomoc Macavelliemu i Kotiemu w wojnie. Koti sie wyplacil (no ok mial prawo) i zaczela sie jechana po Macavellim bo wiekszosc poszla za kotim - bo ma wyzszy lvl. Zastanowcie sie bo ludzie chetni do pomocy 5 miesiecy temu teraz okazuja sie szmatami. Ja nie ide na slepo za macavellim, czesto sie z nim nie zgadzam, ale chlopak ma czasami racje i dobre pomysly.

4drian
26-05-2007, 16:41
Juz kiedyś byl post na forum ze Sellemon bronil mnie i Xyrieli ale jaki jest w tym sens zeby mial bronic kogos kogo niezna oO (chodzi o mnie) On jest poprostu obiektywny nie tak jak inni ktorzy nieznaja Xyrieli ani Kotiego a sluchaja co mówią inni i wyrazaja swoją opinie niemają zielonego pojęcia o czym piszą.

15:13 XXXXXXXXXX [21]: i ty jestes polakiem
15:13 Djinn de'Moon [20]: staram sie wlasnie byc
15:13 XXXXXXXXXX [21]: chyba starasz sie nie byc
15:13 Djinn de'Moon [20]: nooby to niepolacy
15:14 XXXXXXXXXX [21]: nie polacy to nooby
15:14 Djinn de'Moon [20]: dokladnie

:flaga_pl: ~~ :swe:

Tevah
26-05-2007, 16:42
Ezh, tak dla twojej wiadomości to Fraternity nie "nawalalo ciagle" Kotiego i Xyrieli. Oni dołączyli do wojny ponieważ uwierzyli, że Cruoris wygra, a po wojnie będą mogli spokojnie expić. I TO JEST GŁÓWNY POWÓD. Zresztą to ich wybór i sami narażają się na nieprzychylne komentarze ze strony innych graczy.

Dany napisał posta o wygranej wojnie. Wg mnie nie można jeszcze wszyskiego przesądząć, ale wygląda na to, że Słoweniec ma rację. W każdym razie liczę na DM i Fraternity, aby choć trochę pokrzyżowali plany Cruoris.

I na koniec jedno pytanie. Alphon był w ogóle na jakimś OB ?

Tevah
26-05-2007, 16:42
double post

4drian
26-05-2007, 16:49
Koti i Xyriela napewno niemieli 100% pewnosci ze wygra cru~~ ;)

A nawet gdyby mieli taka pewnosc to dolaczyli do nich bo to ich strategia przetrwania na serwie chyba o to chodzi w tej grze, nietylko o expienie czy pkowanie ale glownie o strategie...

Przetrwaja najsilniejsi xD

Pozdrawiam Djinn de'Moon:confused:

krwawycomeback
26-05-2007, 16:59
@up
Czlowieku to czy sie wyplacil czy nie to jego osobista sprawa.
A co do kotiego i xyrieli to mieli racje ze dolaczyli ciekawe co ty bys zrobil jak by cie fraternity ciagle nawalalo ;o
Zreszta znam macavelliego troche czasu i wiem jak on potrafi zmyslac rozne sytuacje wiec idz za nim to dojdziesz do "Prawdy" co u wielu ludzi jest przyjmowana odwrotnie.

A co do tego ze Twoja "Piatka wspanialych obroncow seleny" ubila np. Warim shana to co to jest za problem ubic 87 rp jak by sie alucard postaral sam solo by go stuknol ;o

I'm lame let unicron play my char, ehh?
sam solo? :|

krwawycomeback
26-05-2007, 17:03
Koti i Xyriela napewno niemieli 100% pewnosci ze wygra cru~~ ;)

Mieli zerowe pojecie, szli na pewna smierc. :|
Za to ja mailem 100% pewnosc jak dolaczalem! Frat dolaczylo, a Cru zaczelo dostawac po dupie :|

IRONIA!

Pieczarmistrz
26-05-2007, 18:58
4drian-ku. Koti jakby nie mial pewnosci to by sie nie dolaczyl. Zaufaj ze walczyc nie potrafi (pokazal to beda po stronie Ultimation), wiec nie mogl sie dolaczyc kiedy wynik wojny byl 50/50.

@Tevah
Z tego co sie orientuje to Alphona nie ma (tzn. nie moze uczestniczyc w akcjach because of rl), chociaz prawdopodbnie niedlugo znowu bedzie mogl byc aktywny.

4dran dalej...Niechodzi wg. Ciebie o pekowanie? Zobaczysz co sie zacznie dziać na Selenie jak Cruoris na dobre sie rozkreca. PA takie jak bylo kiedys. Jak mozna wierzyc PA ze walcza przeciw PA?:/
I nie pierdol ze obrali jakas strategie przy rekrutowaniu bo gówno wiesz a gadasz. Cruoris, po dolaczeniu Fraternity do Ultimation, rozpaczliwie poszukiwali wsparcia. Znalezli je, a w miedzy czasie my troche oslablismy. Sytuacja kolejny raz sie zmienila, ale na poczatku wojny Cruoris tez mial przewage, wiekszosc twierdzila ze nie mamy szans, a tu nagle Frat sie dolaczylo i Ci wszyscy ktorzy nam zle wrozyli zaczeli nam "kibicowac" dupy lizac i nagle jakos tak nawet uspokoila sie ta nagonka na Macavelliego. Pozniej sie dziwicie ze tibijczycy na calym swiecie uwazaja Polakow za bande pojebow. Sami na takie miano pracujecie. Zero lojalnosci, zero honoru. naprawde ciezko znalezc polaka gotowego poswiecic sie za drugiego na Selenie. a zaufajcie ze aurat w tym calym starym ultimation bylo najwiecej takich ludzi i generlanie zostali do tej pory Ci na ktorych mozna bylo liczyc i ktorzy sa lojalni i wierni swoim idealom

26-05-2007, 20:06
@ up
Czytajac twoj post poczaółem sie jak polski żołnierz ktory ma wyjechac na misje pokojowa do iraku O.O naprawde ten honor itp xD

Jackess
26-05-2007, 20:07
4drian-ku. Koti jakby nie mial pewnosci to by sie nie dolaczyl. Zaufaj ze walczyc nie potrafi (pokazal to beda po stronie Ultimation), wiec nie mogl sie dolaczyc kiedy wynik wojny byl 50/50.

@Tevah
Z tego co sie orientuje to Alphona nie ma (tzn. nie moze uczestniczyc w akcjach because of rl), chociaz prawdopodbnie niedlugo znowu bedzie mogl byc aktywny.

4dran dalej...Niechodzi wg. Ciebie o pekowanie? Zobaczysz co sie zacznie dziać na Selenie jak Cruoris na dobre sie rozkreca. PA takie jak bylo kiedys. Jak mozna wierzyc PA ze walcza przeciw PA?:/
I nie pierdol ze obrali jakas strategie przy rekrutowaniu bo gówno wiesz a gadasz. Cruoris, po dolaczeniu Fraternity do Ultimation, rozpaczliwie poszukiwali wsparcia. Znalezli je, a w miedzy czasie my troche oslablismy. Sytuacja kolejny raz sie zmienila, ale na poczatku wojny Cruoris tez mial przewage, wiekszosc twierdzila ze nie mamy szans, a tu nagle Frat sie dolaczylo i Ci wszyscy ktorzy nam zle wrozyli zaczeli nam "kibicowac" dupy lizac i nagle jakos tak nawet uspokoila sie ta nagonka na Macavelliego. Pozniej sie dziwicie ze tibijczycy na calym swiecie uwazaja Polakow za bande pojebow. Sami na takie miano pracujecie. Zero lojalnosci, zero honoru. naprawde ciezko znalezc polaka gotowego poswiecic sie za drugiego na Selenie. a zaufajcie ze aurat w tym calym starym ultimation bylo najwiecej takich ludzi i generlanie zostali do tej pory Ci na ktorych mozna bylo liczyc i ktorzy sa lojalni i wierni swoim idealom

bo to jest choroba tak samo jak masz w normanym życiu ojcie cwyżywa sie na rodzinie a poza domem dla obcych jest łagodny jak baranek, koti stwierdził ze i tak spierd*** z polski tak że go nie obwiniajmy. bedzie pewnie kontynuował ssanie bębna za granicą

Jackess
26-05-2007, 20:09
Ten temat naprawd jest o wojnie ? ;o nie zauwazylem ;o sorry LAWL !
Wes czlowieku tak sie nie napinaj bo Ci zylki peknom .
A wlasnie ze sie bede wypowiadal bo jajko Ci do tego moj komputer moje konto nie twoje forum nie mow mi co mam robic ^^

a co do uzycia slowa "dzban" to to nawed nie jest obrazilwe :D ale to dobrze bo koti i xyriela maja swoje konta wpisuja nr haselko wchodza w tibie...no i cos im mowi ze ida do cruoris to ida bo chca i nikt im tego nie moze zabrobnic ani nikt ich za to nie powienien SADZIC ! dzieki :)

ty wciskasz enter i wpierda** cie w bazar z wielkim kurw* blatem lemonów

Jackess
26-05-2007, 20:15
@ up
Czytajac twoj post poczaółem sie jak polski żołnierz ktory ma wyjechac na misje pokojowa do iraku O.O naprawde ten honor itp xD

ty byś nie pojechał bo po pierszym wystrzale srał bys w majtki :baby:

Pieczarmistrz
26-05-2007, 20:31
eeee...zle mnie troche zrozumieliscie, nie chodzilo mi o patriotyzm, tylko o lojalnosc wzgledem ludzi z ktorymi sie trzymasz oraz o honor a wlasciwie jego brak w momencie gdy odchodzisz.
nie mieszam w to patriotyzmu bo tak robia tylko nooby ktore do tej pory mysla ze to jest wojna polsko-szwedzka a wcale tak nie jest, druzyny sa pomieszane, gdzieniegdzie jest wiecej polakow albo szwedow. niestety musz powiedziec ze tylko nocturni i karde na poczatku (zreszta zdaz sie to do tej pory i to nie tylko im ale i nawet kotiemu - z tego co wiem polakowi) ktorzy mieszaja w smieszna wojne na selenie cale nacje wykrzykujac hasla ze polska smierdzi, ze polakow trzeba wybic... no sry ale chocby za takie cos (oni do tej pory zdania nie zmienili) jak mozna dolaczyc sie do Cru albo trzymac ich strone bedac polakiem?;/

Jackess
26-05-2007, 20:37
eeee...zle mnie troche zrozumieliscie, nie chodzilo mi o patriotyzm, tylko o lojalnosc wzgledem ludzi z ktorymi sie trzymasz oraz o honor a wlasciwie jego brak w momencie gdy odchodzisz.
nie mieszam w to patriotyzmu bo tak robia tylko nooby ktore do tej pory mysla ze to jest wojna polsko-szwedzka a wcale tak nie jest, druzyny sa pomieszane, gdzieniegdzie jest wiecej polakow albo szwedow. niestety musz powiedziec ze tylko nocturni i karde na poczatku (zreszta zdaz sie to do tej pory i to nie tylko im ale i nawet kotiemu - z tego co wiem polakowi) ktorzy mieszaja w smieszna wojne na selenie cale nacje wykrzykujac hasla ze polska smierdzi, ze polakow trzeba wybic... no sry ale chocby za takie cos (oni do tej pory zdania nie zmienili) jak mozna dolaczyc sie do Cru albo trzymac ich strone bedac polakiem?;/

niestety uzyje tu tego mozecie mnie jechać bo to żydz* są :)

Ezh
26-05-2007, 21:44
Ey nie udawaj takiego madrego bo wcale taki nie jestes tutaj juz jest mowa o patryiotyzmie "nacje wykrzykujac hasla ze polska smierdzi, ze polakow trzeba wybic... no sry ale chocby za takie cos (oni do tej pory zdania nie zmienili) jak mozna dolaczyc sie do Cru albo trzymac ich strone bedac polakiem?;/"

4drian
26-05-2007, 21:47
Ja powiem tak moze i to sie niewiaze z tematem do konca to co napisze ale naprowadza na niego i pokazuje sytuacje realną....

Wyobrazcie sobie ze jestescie piłkarzami ...
Gracie w polskiej druzynie ... wygrywacie wasza druzyna odnosi sukcesy zarabiacie na tym ...
Nagle nadchodzi czas ze z nieprzewidzianych sutuacji zaczynacie przegrywac, co sie z tym wiaze dostajecie mniej kasy ...
Inna druzyna zagraniczna z panstwa ktore niedokonca jest lubiane w polsce i ono samo tez nielubi polski i polakow proponuje wam lepsze warunki, zarobek itp

I co robicie w tym momecie ... zostajecie ze swojom stara druzyna i klepiecie biede czy odchodzicie do innej druzyny ...
Kazdy by wybral 2 opcje chociaz zdanie innych by niebylo zamiłe na ten temat..

To byl przyklad ze spotru ale ta sytuacja wiaze sie w tibią. Poprostu idzie tam gdzie mu lepiej i nieliczy sie z opinia innych a wy jako dawni koledzy z jednej druzyny a przedewszystkim polacy powinniscie to zrozumiec i ruwalizowac ze soba a nie non stop na siebie wrzucac i wtracac sie w to co robia inni...

A co do PA ktore ma nastapic po wygranej CRU~~
Powiem tak, myslicie ze jak wygra FRA~~ to tego niebedzie? Myślicie ze polacy niebeda na sobie robic PA tylko na swe? Bedzie tak samo ...

No ale z 2 strony lepiej placic polakowi niz szwedom:)

Pozdrawiam obiektywny Djinn de'Moon:p

Ezh
26-05-2007, 21:55
Djin wedlog mnie ty na selenie nic nieznaczysz i niepowinienes sie na ten temat wypowiadac bo jestes noobem ktory 24h/7dni w tygodniu siedzi w tym dp i tlumaczysie posiadaniem rsa.

Grypek
26-05-2007, 22:06
Ja powiem tak moze i to sie niewiaze z tematem do konca to co napisze ale naprowadza na niego i pokazuje sytuacje realną....

Wyobrazcie sobie ze jestescie piłkarzami ...
Gracie w polskiej druzynie ... wygrywacie wasza druzyna odnosi sukcesy zarabiacie na tym ...
Nagle nadchodzi czas ze z nieprzewidzianych sutuacji zaczynacie przegrywac, co sie z tym wiaze dostajecie mniej kasy ...
Inna druzyna zagraniczna z panstwa ktore niedokonca jest lubiane w polsce i ono samo tez nielubi polski i polakow proponuje wam lepsze warunki, zarobek itp

I co robicie w tym momecie ... zostajecie ze swojom stara druzyna i klepiecie biede czy odchodzicie do innej druzyny ...
Kazdy by wybral 2 opcje chociaz zdanie innych by niebylo zamiłe na ten temat..

To byl przyklad ze spotru ale ta sytuacja wiaze sie w tibią. Poprostu idzie tam gdzie mu lepiej i nieliczy sie z opinia innych a wy jako dawni koledzy z jednej druzyny a przedewszystkim polacy powinniscie to zrozumiec i ruwalizowac ze soba a nie non stop na siebie wrzucac i wtracac sie w to co robia inni...

A co do PA ktore ma nastapic po wygranej CRU~~
Powiem tak, myslicie ze jak wygra FRA~~ to tego niebedzie? Myślicie ze polacy niebeda na sobie robic PA tylko na swe? Bedzie tak samo ...

No ale z 2 strony lepiej placic polakowi niz szwedom:)

Pozdrawiam obiektywny Djinn de'Moon:p

Po 1) Niektórzy przechodzą do zagranicznych drużyn w poszukiwaniu respektu lub z zamiarem walki o wyższe trofea (LM) bo w Polsce co? Nawet w intertoto sobie nie radzą ;d

Po 2) Czasami jednak transfer nie wychodzi na dobre np. Matusiak X(

Po 3) PA jest częścią gry. jeśli sie komuś nie podoba są NoN-PvP światy.

Po 4) Co do rywalizacji. Właśnie wojna jest rywalizacją :)

Pieczarmistrz
26-05-2007, 22:50
@Ezh...ale Ty jestes malo kumaty, no kurwa jak mam mowic o patriotyzmie nie mowiac o nim. napisalem WCZESNIEJ NIE MOWILEM NIC O PATRIOTYZMIE tzn. ze WCZESNIEJ a nie w tym poscie. czytanie ze zrozumieniem, rozumiem ze matury nie miales i jeszcze nie za bardzo ogarniasz o co kryje sie pod tym haslem :/

4drain. porownanie z pilka jest dobre. masz racje. tyle ze ta zagraniczna druzyna nie bedzie nam co sezon w polskiej lidze przeszkadzac w zdobyciu mistrzostwa, czyz nie?

co do PA, no sry kiedys bylem abusowany przez Alfisa, dopoki sie z nim nie poznalem, a jak sie z nim poznalem, pomyslisz ze przez wojne ze bylismy po jednej stronie, no nie do konca, poprostu zaczelo sie od tego ze sie w*****alem ze lata za mna i bije mnie, i tak gadalem z nim i w koncu zostawil mnie w spokoju. tak poprostu powiedzial ze jestem w porzadku a nie tak jak inni Polacy na moim lvl (moje poczatki na Selenie wiec okolo 30 lvl). Wszystko co robisz i co zwiazne z Toba zalezy tylko od "Ciebie", to "Ty" musisz umiec sie w zyciu ustawic i umiec walczyc o swoje a nie liczyc na innych.

grypek zgadzam sie z nim fajnie wszystko wyjasnil, krotko i na temat, ja jakos nie umiem krotko ^^

4drian
26-05-2007, 23:16
Djin wedlog mnie ty na selenie nic nieznaczysz i niepowinienes sie na ten temat wypowiadac bo jestes noobem ktory 24h/7dni w tygodniu siedzi w tym dp i tlumaczysie posiadaniem rsa.

Hehe, dla Twojej informacji niemam juz rsa:) A w depo siedze tylko czasami zeby porozmawiac ze znajonymi w Tibi raczej niechodzi o samo expienie. Gdzy mialem rsa to siedzialem w depo bo co mailem robic?? No chyba ze pkowalem XD

A co do wojny to mam prawo do tego zeby sie wypowiadac i bede to robil bo gram na tym serwie, i nikt niemoze mi tego zabronic takie zycie nie mój problem a jak neichcesz czytac to poprostu omijaj moje posty i tyle:confused:

Hmm... moze i nic nieznacze, czyzby tylko dlatego ze mam 20 lvl ;>

4drian
26-05-2007, 23:23
Tyklo pilka nozna mi przyszla na mysl zeby podac jakis przyklad:)

Co do PA to ja jestem tego samego zdanie ze sa swiaty non pvp i nikt nikomu niekarze grac akurat na selenie:confused:chociaz niejest zafajknie pasc tego ofiara :p

A co do stwierdzenia ze wojna jest rywalizacja to wlasnie dokladnie o to mi chodzilo zeby rywalizowac tylko w wojnie a niepozaniom.
W wojnie byc najgorszymi wrogami a po bitwie isc razem na piwko;)

Pafel
27-05-2007, 04:26
Co do wojny to :
Qxzu (41ms) doloczyl do fraternity.
Dany Karde:
May 27 2007, 01:50:06 CEST Killed at Level 125 by Qxzu
Qxzu:
May 27 2007, 01:56:08 CEST Killed at Level 42 by Uber Nooper
and by Schnapie

ciekawe tylko czemu macavelli nie wpisuje w soim temacie na forum tibia.com dedow czlonkow fraternity i Deesse Misericordia 8o

Xyriela
27-05-2007, 10:10
Bo jest chory na umyśle? 8o ?

MalleL1990
27-05-2007, 11:29
@UP

Ja bym pierw spojrzal w lustro, a potem pisał głupoty ;)

~:baby:

@4DRIAN

A gdzie buzi dla Xyrielki naszej kochanej! (*lick* *lick* plax?) ;)

Marczio
27-05-2007, 12:50
@UP
@4DRIAN

A gdzie buzi dla Xyrielki naszej kochanej! (*lick* *lick* plax?) ;)

Nudne. Przerabialismy to ponad tydzien temu wiec nie jestes na czasie :S

Macavellemu poprzestawialo sie kilka rzeczy, chodzi o to, ze wydaje mu sie ze jest nie wiadomo kim w tej wojnie, natomiast on swiadomie jeszcze dolewa oliwy do ognia takim zachowaniem i doskonale wie jakie sa tego skutki.

27-05-2007, 15:28
:O dzis Kyo sisusa i golle wracaja do gry tzn banny im sie koncza miejmy nadzieje ze znowu zacznie byc ciekawie w tej niezbyt intensywnej wojnie

Ezh
27-05-2007, 15:41
@Ezh...ale Ty jestes malo kumaty, no kurwa jak mam mowic o patriotyzmie nie mowiac o nim. napisalem WCZESNIEJ NIE MOWILEM NIC O PATRIOTYZMIE tzn. ze WCZESNIEJ a nie w tym poscie. czytanie ze zrozumieniem, rozumiem ze matury nie miales i jeszcze nie za bardzo ogarniasz o co kryje sie pod tym haslem :/

4drain. porownanie z pilka jest dobre. masz racje. tyle ze ta zagraniczna druzyna nie bedzie nam co sezon w polskiej lidze przeszkadzac w zdobyciu mistrzostwa, czyz nie?

co do PA, no sry kiedys bylem abusowany przez Alfisa, dopoki sie z nim nie poznalem, a jak sie z nim poznalem, pomyslisz ze przez wojne ze bylismy po jednej stronie, no nie do konca, poprostu zaczelo sie od tego ze sie w*****alem ze lata za mna i bije mnie, i tak gadalem z nim i w koncu zostawil mnie w spokoju. tak poprostu powiedzial ze jestem w porzadku a nie tak jak inni Polacy na moim lvl (moje poczatki na Selenie wiec okolo 30 lvl). Wszystko co robisz i co zwiazne z Toba zalezy tylko od "Ciebie", to "Ty" musisz umiec sie w zyciu ustawic i umiec walczyc o swoje a nie liczyc na innych.

grypek zgadzam sie z nim fajnie wszystko wyjasnil, krotko i na temat, ja jakos nie umiem krotko ^^
;o Sam sie gubisz w tym co mowisz ;)
Zanim napiszesz 1 zdanie przeczytaj to co napisales up :P Dobra rada przyjaciela

Ezh
27-05-2007, 15:43
Tyklo pilka nozna mi przyszla na mysl zeby podac jakis przyklad:)

Co do PA to ja jestem tego samego zdanie ze sa swiaty non pvp i nikt nikomu niekarze grac akurat na selenie:confused:chociaz niejest zafajknie pasc tego ofiara :p

A co do stwierdzenia ze wojna jest rywalizacja to wlasnie dokladnie o to mi chodzilo zeby rywalizowac tylko w wojnie a niepozaniom.
W wojnie byc najgorszymi wrogami a po bitwie isc razem na piwko;)
A co do ciebie to wez idz na wojne bo udajesz takiego madrego -.-
Kiedy wyjdziesz z dp wogole bo co przechodze to ciebie widze, ty wogole wiesz co to jest zdobywanie punktow doswiadczenia??;d

behi
27-05-2007, 17:26
"niepozaniom" - przebiłeś wszystko tym słowotwórstwem.

Pieczarmistrz
27-05-2007, 18:33
@Ezh...nie jestesmy przyjaciolmi, wiec nie udzielaj mi "przyjacielskich" rad. pojecia nie mam gdzie powstala sprzecznosc w moich wywodach wiec mozesz mowic jasniej?
btw...te pierdolenie moglo byc spowodowane tym ze caly piatek i sobote zakuwalem z prawa rzymskiego - Wł. Rozwadowski "Prawo Rzymskie (...)" - polecam do poduszki :/

"niepozaniom" : )

4drian
27-05-2007, 19:52
A co do ciebie to wez idz na wojne bo udajesz takiego madrego -.-
Kiedy wyjdziesz z dp wogole bo co przechodze to ciebie widze, ty wogole wiesz co to jest zdobywanie punktow doswiadczenia??;d

Jesli chodzi o moje expienie to expie codziennie i codziennie wbijam nowy lvl bez pacca to niejest takie proste z tego powodu ze expowiska sa zapelnione i mozna tam spdkac wielu PK xD ja wczoraj spodkalem i musialem odrobic 60% lvl mialbym juz 22 :P

Co do mojego udzialu w wojnie LOOOL ...
Po 1) niemam pacca a wiekszosc bitw jest na wyspach
Po 2) jak by ktos niezauwazyl to mam az 21 lvl xD padam po 1 hicie z sd :P

@Xyriela
Wielkie buziaki dla Ciebie :* xD:):)

AhA CO DO MOJEJ WIZJI SLOWA TO PISALEM POSTA SZYBKO I WIDOCZNIE SIE MACHLEM Z GORY PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE BLEDY :]

Marczio
27-05-2007, 20:20
Jesli chodzi o moje expienie to expie codziennie i codziennie wbijam nowy lvl bez pacca to niejest takie proste z tego powodu ze expowiska sa zapelnione i mozna tam spdkac wielu PK xD ja wczoraj spodkalem i musialem odrobic 60% lvl mialbym juz 22 :P

A co sie dzieje jak spdkasz pk :S?

Grypek
27-05-2007, 21:01

Uciekam w długą! :o :D

4drian
28-05-2007, 00:19

Hmm... xD

A co mozna robic uciekac albo walczyc...

Ja mam zawsze pecha i spotykam troche wyzsze lvl niz mam i dotego z orcami:p
Wiec nawet ucieczka niepomoze :)

krwawycomeback
28-05-2007, 00:27
Hmm... xD

sh!t happans

Fexo
28-05-2007, 00:31
Hmm... xD

Widze ze nie zrozumiales... a wiec Marczio chcial zaakcentowac Twoj blad "spodkac" i nie sadze zeby interesowalo go co wtedy robisz bo to mozna zobaczyc na twojej Liscie zgonow :)

Xyriela
28-05-2007, 09:55
Hmm.. Wszyscy liczyli na to, ze zbanowani na ostatniej bitwie gracze, tacy jak Kyo, Sisusa czy Golle wloguja sie w nocy, a tu lipa :p

W ogole mialam wczoraj zrobic DHQ, ale Ezekiel~ pojawil sie na Edron, nie zebym sie bala przez to isc, tylko, ze szanowny Ezekiel Vidfamne nastraszyl Saphir~, ze jesli Cruoris members pojda z nim na DHQ to ma hunta. Saphir posral w majtki i takie osoby jak ja, Khoda~ i Silver Beauty obeszly sie smakiem.

Anyway moze zrobie DHQ kiedys, w przyszlosci, kiedy doswiadczenie pozwoli mi na wysolowanie tego questa..

Szkoda mi nieco Saphira, miota sie miedzy lizaniem to jednej to drugiej strony. A wszystko czego chce to pograc w spokoju. Jednak kiedy jest wojna to sila rzeczy spokoju byc nijak nie moze ;)

Pozdrawiam,

Xyriela

P.S. Omg Dany noob? :D

sellemon
28-05-2007, 10:42
Hmm.. Wszyscy liczyli na to, ze zbanowani na ostatniej bitwie gracze, tacy jak Kyo, Sisusa czy Golle wloguja sie w nocy, a tu lipa :p

W ogole mialam wczoraj zrobic DHQ, ale Ezekiel~ pojawil sie na Edron, nie zebym sie bala przez to isc, tylko, ze szanowny Ezekiel Vidfamne nastraszyl Saphir~, ze jesli Cruoris members pojda z nim na DHQ to ma hunta. Saphir posral w majtki i takie osoby jak ja, Khoda~ i Silver Beauty obeszly sie smakiem.

Anyway moze zrobie DHQ kiedys, w przyszlosci, kiedy doswiadczenie pozwoli mi na wysolowanie tego questa..

Szkoda mi nieco Saphira, miota sie miedzy lizaniem to jednej to drugiej strony. A wszystko czego chce to pograc w spokoju. Jednak kiedy jest wojna to sila rzeczy spokoju byc nijak nie moze ;)

Pozdrawiam,

Xyriela

P.S. Omg Dany noob? :D

yy..?

n/c

28-05-2007, 10:57
No z saphirem sie zgodze O.o mial dobrze jak byly najlepsze okresy wojny tzn wtedy kiedy nikt nie expil teraz gdy cru zaczelo expic musi zwracac uwage gdzie kto siedzi i gdy tylko mortech lub dany chca isc na demona nici z jego ulubionych warlockow lol

Ushka
28-05-2007, 11:50
@2up;
A to moron!! o.o!

Darco
28-05-2007, 19:37
Moglby mi ktos powiedziec, jak to mozliwe, ze Dany padl od 42msa? Ping?

Grypek
28-05-2007, 22:32

eeeee... osobiście nie wiem a tu tylko mój domysł:

Afk pod Dp w Kazzo?

Tininho
28-05-2007, 23:21

Wystarczy chwila nie uwagi proste . To raczej powinno byc dla Ciebie zrozumiale . Moim zdaniem to bylo tak ,ze Dany naprzyklad expil i mial malo hp a te feralny 42 Sork podeszedl i cisnal w niego SD. I oto baHHHHH Dany Dead :) =D .Podkolorowane troche ale to tylko dlatego ,ze Teletubis to gej :-) . Dziekuje i serdecznie pozdrawiam ! =D

Ezh
29-05-2007, 00:39
Dany tak czy tak by padl ;o tylko ze mial do wyburu male ryzyko a wieksze gdzie na 100% padnie a male ze ma jakies 49 % szans na przezycie ;)
Ale jego kalkulator zle obliczyl ;o

Master_Macavelli
29-05-2007, 01:23
1:50 am, zaledwie 15 szwedów online... dany karde na smokach w ank... easy target, masslog, dead... 42 ms go zabil, bo mial najwieksze obrazenia na zyciu... gratz sollie!

Darco
29-05-2007, 01:28
No to juz all wiadomo, Maca dzieki za informacje.

Babka_Corporation
29-05-2007, 13:48
Jaki jest w ogóle wynik bo sie nie orientuje :P
Od dawna juz tu nie gram... :(
Pozdro Tin~

behi
29-05-2007, 16:28
1:50 am, zaledwie 15 szwedów online... dany karde na smokach w ank... easy target, masslog, dead... 42 ms go zabil, bo mial najwieksze obrazenia na zyciu... gratz sollie!

To teraz drogi Maco odpowiedz: czemu liczysz tego fraga dla DM, skoro to Fraternity? A jezeli juz od bólu zaliczasz go swojej gildi, to czemu do ku**y ded tego 40 sorca nie wliczasz juz do fragow? Bądź konsekwentny w tym co robisz. Jesli myslisz ze nie liczenie naszych fragow pozwoli wam dogonic nas we fragach w wojnie to sie grubo mylisz:)

Ushka
29-05-2007, 17:04
http://www.youtube.com/watch?v=Mt6DYqVzNT4
Ktoś wie co to za nutka?
Za linka thx scootiemu :P
@Down;
XD!

krwawycomeback
29-05-2007, 17:32

Jeszcze planyna przyszly tydzien mozesz tu wypisac....

Ezh
29-05-2007, 19:05
To teraz drogi Maco odpowiedz: czemu liczysz tego fraga dla DM, skoro to Fraternity? A jezeli juz od bólu zaliczasz go swojej gildi, to czemu do ku**y ded tego 40 sorca nie wliczasz juz do fragow? Bądź konsekwentny w tym co robisz. Jesli myslisz ze nie liczenie naszych fragow pozwoli wam dogonic nas we fragach w wojnie to sie grubo mylisz:)

Wlasnie o to samo mialem zapytac :D
Macavelli ludzie czekaja na odpowiedz znajac zycie juz sie tutaj niepokazesz:/

sir Tifejo
29-05-2007, 22:36
Makaroni to lama, nic dodac, nic ujac.

Tevah
29-05-2007, 23:23
Makaroni to lama, nic dodac, nic ujac.

Niby czemu?

Wydaje mi się, że na Selenie nastąpił teraz taki trend na jechanie Macavelliego w każdą stronę, a prawda jest taka, że on jako jeden z niewielu miał odwagę przeciwstawić się Cruoris. Dla mnie jest jednym z najlepszych Polaków na Selenie.

Teraz kolej na was flamerzy.

sir Tifejo
29-05-2007, 23:47
Spojrz na jego zachowanie (jesli wierzyc temu, ze to jest jeden i ten sam owner). Do 70 na Selenie byl nikim, potem ladnie zaczal PGrzyc, do tej 100~. Teraz ma ten level, mimo tego, ze mogl grac dalej, uwierzyl, ze jest w stanie rozbic jakan unit, co oczywiscie mu sie nie udalo. Teraz ma juz 3cia gildie w tej wojnie (ktora wypowiedzial on i tylko on, z tego jest tworca 2 z nich). I lalbym na to gestym moczem, robi co mu sie podoba i fajnie, ale...zaczalbym go nie lubic po tym, jak zalozyl kolejny topic o fragach z wojny, gdzie uaktulanie fragi tylko swojej gildii + Fratow. To ewidentnie pokazalo jaki jest naprawde - nie potrafi sie przyznac do wlasnej porazki.

apropo "jechania makaroniego" - nie zauwazylem czegos takiego, oprocz tego, ze grupa osob na forum go nie lubi, a to jest naturalne, ze nie beda go chwalic ;)

Tevah
29-05-2007, 23:50
W sumie masz trochę racji. Zachowanie Macavelliego jest czasami idiotyczne, ale to jego sprawa, że chce być tak postrzegany przez ludzi;)

sir Tifejo
29-05-2007, 23:58
W sumie masz trochę racji. Zachowanie Macavelliego jest czasami idiotyczne, ale to jego sprawa, że chce być tak postrzegany przez ludzi;)

On chcialby bys postrzegany przez ludzi tak, jak wlasnie Ty pisales pare postow wyzej - ze jest meski i odwazny bo sie przeciwstawil Wrathowi i spolce, jest fajny, spoko i cool. Moze kiedys byl, teraz jest lamka, mogl swoim knightem grac dalej, a teraz nie dosc, ze siedzi w pz i hackuje noobow, to jeszcze szwedzi i spolka maja temat do smiechu na ventrillo :).

Master_Macavelli
30-05-2007, 02:48
On chcialby bys postrzegany przez ludzi tak, jak wlasnie Ty pisales pare postow wyzej - ze jest meski i odwazny bo sie przeciwstawil Wrathowi i spolce, jest fajny, spoko i cool. Moze kiedys byl, teraz jest lamka, mogl swoim knightem grac dalej, a teraz nie dosc, ze siedzi w pz i hackuje noobow, to jeszcze szwedzi i spolka maja temat do smiechu na ventrillo :).

Forum \ Ventrilo \ Tibia \ rl to 4 rozne sprawy. Nie znasz mnie, wiec oszczedz sobie tekstow typu 'lamka', bo mnie po prostu nie znasz. Nie ja jestem idiota, lecz posty sa idiotyczne, dla ciebie to pewnie nie ma roznicy, bo jestes jednym z tych polakow, ktorzy zapomnieli kim jest i bylo Cruoris. Selena powraca do poprzednich nawykow, trzeba sie 'przyjaznic' z kims z cruoris, i to nie byle kim, zeby cie nie zabili. Tak samo bylo przed wojna i praktycznie ZAWSZE na selenie. Mam nadzieje, ze to co teraz robie, przynajmniej w malym stopniu zapobiegnie temu zjawisku.

Powracajac do forum oraz moich postow na tibia.com, maja one pewien cel, aby to udowodnic przytocze wspomniany przez was temat z fragami. Po pierwsze fragi nigdy nie byly liczone w ten sposob, ze kazdemu 'odpowiadaloby' co jest fragiem, a co nie. Moje fragi sa tworzone w taki sposob, ze jezeli wbijemy pz i kogos zabijemy, nawet, gdy dobije go jakis noob char, to jest to nasz frag. Jest to z tego powodu, ze osoba taka nie padla przypadkowo na afk, ping, kick, lag, etc... padla z NASZEGO powodu, dlatego frag jest liczony DLA NAS. Oczywiscie przez kilka obecnych na tym forum osob, pomysl ten jest idiotyczny oraz glupi. Ma to natomiast swoj cel, podniesc morale nie tylko nasze, ale takze tych polakow, ktorzy sie wciaz wachaja czy 'byc kolega' kogos z cruoris czy nie. Kolejny powod jest taki, ze jezeli bedziemy 'wygrywali' 30:0, to cruoris zacznie sie zastanawiac... moze zaplacic i juz nie padac? Dlaczego nie licze smierci noob-chara Solliego? Dlatego, ze jest to noob char, a nie ktos, kogo moznaby policzyc jako fraga, dla mnie fragiem jest ~80+ lvl, a nie 25. Byc moze dla was te fragi nie maja znaczenia, ale jestem przekonany, ze dla kilku osob na pewno ma i to mi wystarczy.

Dlatego... nastepnym razem, gdy przeczytasz jakikolwiek moj post, to zastanow sie sam (nie pytajac o to mnie), jaki mogl byc cel tak, a nie inaczej napisanego posta... czy ma on w ogole jakis sens? Niektore moje posty to czysta propaganda, niektore sa szczere i godne uwagi, raczej nie ma postow/topicow, ktore sa po prostu idiotyczne (jezeli taki spotkales, to podaj przyklad, a nie ogol).

MACAVELLI = HACKER
Jest to przyklad propagandy Cruoris, na ktora nie jestescie odporni. Czy ktos z tych osob, ktore mnie obrazaja, wyzywaja, etc jest w stanie podac chociaz JEDEN dobry dowod na to, ze jestem hakerem? Nie? Ja tez nie, a takze Cruoris. Skad mam 'tak duzo' itemkow? Hmm... prawdopodobnie jestem 105 knightem, od 50lv mialem rare-set, lacznie z sca (skad sca? pewnie haker! otoz nie, pozyczone od keinena, gusara, tiasesa). Dlaczego nikt nie widzi ile ma pieniedzy np. evalor nocturna? Z paymentow (nie, mial je takze przed wojna)? Skad wzialby demon armor, hammer of wrath, soft boots, sca, demon helmety?! Pewnie hakuje razem ze mna?! (dla tych, ktorzy tego nie widza lub nie chca zobaczyc - to byla ironia). Zaczalem expic, gdy mialem skille 80/80, mialem wtedy ~13lv, dsm, klegs, faxe, dlance, rh, boh, sb, demon shield i z 20k... skad to mialem... pewnie zhakowalem! W koncu to 13lv! Otoz nie, gralem wczesniej Master Unicronem, stad mialem takie eq... waste? 0, wbitych lvli? 106... Stad mam 'tak duzo' itemkow w GH. Niektore sa pozyczone, niektore moje... Po co wystawialem, pozyczalem eq, zeby je pokazac? To takze ma swoj cel... jaki? Pomyslcie.

Dlaczego nie odpowiadam na posty tutaj? Np. posty Burniastego, Xyrieli, etc? Xyrieli nie lubie, do Burniastego nic nie mam, ale uwazam, ze jezeli ktos chce odpowiedzi tego typu, to powinien napisac do mnie w grze.

Ah... btw, kiedys napisalem posta, zeby przestac na siebie najezdzac, etc, ze to tylko gra i wojna, zeby przestac z ta propaganda... Niektorzy z was takze nazwali mnie 'noobem' (o ile ktos z was wie, co to slowo oznacza). Gdy napisal podobnego posta wrath... wychwalaliscie go jaki to on nie jest madry... oto dowod tego, o czym mowilem na poczatku, ze selena zmierza spowrotem do poczatkow, do 'przyjazni' ze Cruoris.

Dlaczego nowe gildie? Nie, nie bez powodu... byc moze pewnego dnia wytlumacze, na razie sami mozecie poglowkowac.

@Koti, (jak ktos powiedzial) konczysz tak superowa szkole... chwalisz sie dookola jaki to ty jestes madry... i jedziesz na zmywak do anglii :) Gdybys mogl, to nie mow komus czy jego gramatyka, ortografia jest dobra czy nie, bo bedziesz pracowal w tym samym miejscu, a to, ze konczysz jakas tam wyzsza szkole w Polsce, na jakims tam kierunku... sa tysiace ludzi takich jak ty, jednak oni z tego nie robia takiej afery.

Master_Macavelli
30-05-2007, 02:53
Jeszcze jedno... zarzucasz mi, ze dolaczylem do wojny, chociaz moglem grac dalej, otoz nie... jak juz wspominalem kilkadziesiat razy, dolaczylem do wojny, bo zaczeli by mnie bic, tak jak bili unicrona, wujka~ i ludzi z ultimation. Wiec NIE! Nie mialem wyboru.

Dlaczego Koti jest zalosny? Nie dlatego, ze sie wyplacil, ani dolaczyl do Cruoris... jest zalosny dlatego, ze sam na poczatku walczyl przeciw im PA i sam mowil, ze ma juz tego dosyc jak bija jego kumpli, etc... a co teraz robi? Powraca do nawykow seleny :)

Suk Suk
30-05-2007, 03:12
Co do "Makaroniego" to powiem jedynie że nikt nie potrafi tak zmotywować ludzi do wojny jak on...

A sprawa Kotiego wygląda inaczej, bo ja odnosze wrażenie że wsytydzi się tego że jest polakiem... I to nie chodzi mi o zmiane guildi ale o sens jego wypowiedzi. Jeżeli nie potrafi uszanować polaków to znaczy że po wojnie wam nie pomoże. To poprostu hipokryzja a ja tego nie lubie... A skoro chce zasilić grono polaków na usługach innych narodów to powodzenia, i na co mu studia skoro i tak skończy w knajpie? A inaczej niż świństwo nie moge nazwać tego że wciągną mnie do wojny a teraz walczy przeciwko mnie, można by pomyśleć że powciągał nas więcej dla większych paymentów... A co do jego marnych powodów dla których dołączył to na początku w nie uwierzyłem ale niedawno się dowiedziałem że Xyriela od dawna planowała dojście do cruoris (niewiem na ile moje info są pewne ale nie sądzy abym się mylił) to oznacza że całe dojście do cruoris było zaplanowane z wyprzedzeniem. Ja będe walczyć do ostatniego uha/expa/skilla i nie poprzestane. A wam życze udanej gry na selenie.

Pozdrawiam Ethiellant.

sir Tifejo
30-05-2007, 09:46
Macavelli, naprawde ciesze sie ze napisales takiego wyczerpujacego posta. Z pewnoscia odpisze, jak tylko wroce ze szkoly. Na razie, jedyne co mi sie rzucilo w oczy - to, ze pisales, ze "dla Ciebie frag to level 80+" - mimo to zaliczyles do "swoich" fragow Joego Nocturne, ktoy imo nie jest w wojnie, a jego lvl nie jest wiekszy niz lvl noobchara od Solliego. I powiedz mi ze to nie jest propaganda z Twojej strony?

I o Twoim hackowaniu nie wiem od ludzi z Cruoris (w ktorym to mam "kilki" dobrych znajomych, tak samo zreszta jak w Fraternity), tylko od "zaufanych" ludzi (nie, nie szwedow!) na Selenie. I skoro oni tak mowia (nie jest to jedna czy dwie osoby!) to ziarnko prawdy w tym musi byc.

Na reszte akapitow odpisze jak tylko wroce :)

behi
30-05-2007, 11:00
Jakby było 30;0 dla was to może by się te Appitjuhy i Xaity wypłaciły, nikt więcej. Ja na pewno się nie wypłace, raz, że to by był już ogromny idiotyzm 2 raz z tej samej wojny się wypłacać, a dwa, że mam jakies 20k, więc siłą rzeczy nie wypłace się nigdy.
Maco, krytykujesz ludzi którzy się przyjaźnią z Cruoris, a sam to robiłeś i nie omieszkiwałeś się z tym wozić "playing in hope for Master Wrath return"^.^

Xyriela
30-05-2007, 11:47
Nie bede cytowac przydlugiego postu Macavellego, tylko pokaze jego prawdziwe oblicze w rozmowach ;D

Bo to wyzej chyba mamusia mu napisala, grajac na pohu na laptopie.

Styl depowego spammera:
23:33 Master Macavelli [101]: RECE DO GORY! LEZYSZ KURWO! \o/
23:33 Master Macavelli [101]: lol
23:47 Master Macavelli [101]: NA ZIEMIE KURWA RUTKOWSKI PATROL!!!!
23:47 Master Macavelli [101]: NA ZIEMIE KURWA RUTKOWSKI PATROL!!!!
23:47 Master Macavelli [101]: RECE DO GORY! LEZYSZ KURWO! \o/

16:50 Master Macavelli [106]: .i.

Styl mastah pvp:
23:38 Master Macavelli [101]: thorval = 0pvp (wszyscy wiemy, ze Thorval w swojej karierze troche pvp jednak pokazal)

Styl padasz:

01:11 Master Macavelli [102]: .
01:11 Master Macavelli [102]: padasz
01:11 Master Macavelli [102]: bye

05:17 Master Macavelli [106]: exiva "Xyriela
05:17 Master Macavelli [106]: ur next
05:17 Xyriela [101]: exiva"maciabeloi
05:17 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Eldig. He was killed by Master Macavelli.

16:29 Master Macavelli [106]: mateusz mowi
16:29 Master Macavelli [106]: zeby cie teraz ujebac
16:29 Master Macavelli [106]: zabic znaczy sie

17:07 Macavelli Costal [8]: dzisiaj giniesz
17:07 Macavelli Costal [8]: przygotuj sie psychicznie

Styl bogatego nooba:
16:36 Master Macavelli [106]: BUY SSA | SELL: MPA 750K, 2X MMS 180K, GLEGS 200K, DEMON HELM 400K, 6X BOH 45K, 8X SB 30K, 3X MEDUSA 10K, 4X TOWER SHIELD 9K, FIRE SWORD 6K, DLANCE 15K, AVENGER 800K, 3X DSM 80K, SKULL HELMET 200K, 3X GOLDEN ARMOR 35K, SCA 1KK, DEMON SHIELD 35K, 2X BROBE

Styl hero:

03:33 Master Macavelli [105]: bo juz ci z 15 razy dupe ratowalem

Oto nasz elokwentny Macavelli =d Bohater Polakow.. W sumie rozumiem te dzieci spod depo same sie tak zachowuja ;)

Pozdrawiam,

Xyriela

Tininho
30-05-2007, 16:10
Otoz droga Xyrielo pamietam Cie jeszcze jak gralem w tibie i gdy mialas troche mniejszy lvl wcale nie zachowywalas sie lepiej :-). Wychwalalas sie kazdemu na okolo ze masz PvP i tak dalej a tak naprawde dla polowy servera bylas poprostu zerem.Nie jestem po stronie ani jednej ani drugiej gildi ale wypowiadam sie w swoim imieniu .Tak bylo Twoje glupie zachowanie roz......lalo wiele osob.Teraz nazwijmy to "swoja pozycja" niby przewyzszasz wielu dla mnie dalej bedziesz ta glupiutka panienka .3maj sie mocno pozdrawiam :-)

sir Tifejo
30-05-2007, 16:10
Forum \ Ventrilo \ Tibia \ rl to 4 rozne sprawy.

Mimo wszystko, w "szwedzkiej rzeczywistosci" te 4 rzeczy [forum, tibia, ventrillo, rl]sa ze soba polaczone - dobrze wiemy, ze szwedzi spedzaja duzo czasu przed Tibia, co nie ma wplywu na ich rl. Po prostu umieja polaczyc to ze soba. Ale wiadomo, zdazaja sie wyjatki i "wyjontki", nie ma co poruszac glebiej tego tematu.

Nie znasz mnie, wiec oszczedz sobie tekstow typu 'lamka', bo mnie po prostu nie znasz.

Znam Ciebie, stary owner Evila Nosferatu/Maliego Clanna z tej strony. Wiesz stary, zawsze Cie lubialem, ale po tym co pokazujesz ostatnio - jakos sie to zmienilo.

Nie ja jestem idiota, lecz posty sa idiotyczne, dla ciebie to pewnie nie ma roznicy, bo jestes jednym z tych polakow, ktorzy zapomnieli kim jest i bylo Cruoris. Selena powraca do poprzednich nawykow, trzeba sie 'przyjaznic' z kims z cruoris, i to nie byle kim, zeby cie nie zabili. Tak samo bylo przed wojna i praktycznie ZAWSZE na selenie.

Nie zapomnialem kim bylo Cruoris - zajebista paczka ludzi, ktorzy czerpia z tej gry radosc i przyjemnosc, przynajmniej wiekszosc z nich. Wystarczy umiec podstawy angielskiego, i juz mozna sie z nimi dogadac, nawet po tym jak juz padniesz, a to jest chyba czesc gry, i cena za to, ze wybrales gre na serverze pvp.

Powracajac do forum oraz moich postow na tibia.com, maja one pewien cel, aby to udowodnic przytocze wspomniany przez was temat z fragami. Po pierwsze fragi nigdy nie byly liczone w ten sposob, ze kazdemu 'odpowiadaloby' co jest fragiem, a co nie. Moje fragi sa tworzone w taki sposob, ze jezeli wbijemy pz i kogos zabijemy, nawet, gdy dobije go jakis noob char, to jest to nasz frag. Jest to z tego powodu, ze osoba taka nie padla przypadkowo na afk, ping, kick, lag, etc... padla z NASZEGO powodu, dlatego frag jest liczony DLA NAS. Oczywiscie przez kilka obecnych na tym forum osob, pomysl ten jest idiotyczny oraz glupi. Ma to natomiast swoj cel, podniesc morale nie tylko nasze, ale takze tych polakow, ktorzy sie wciaz wachaja czy 'byc kolega' kogos z cruoris czy nie. Kolejny powod jest taki, ze jezeli bedziemy 'wygrywali' 30:0, to cruoris zacznie sie zastanawiac... moze zaplacic i juz nie padac? Dlaczego nie licze smierci noob-chara Solliego? Dlatego, ze jest to noob char, a nie ktos, kogo moznaby policzyc jako fraga, dla mnie fragiem jest ~80+ lvl, a nie 25. Byc moze dla was te fragi nie maja znaczenia, ale jestem przekonany, ze dla kilku osob na pewno ma i to mi wystarczy.

O fragach juz co nieco pisalem, dodac moge tyle, ze jesli liczysz na to ze zaczna sie wyplacac, to zostaje przy mojej opinii ze jestes lamka, i mimo tych 2och lat spedzonych na selenie, nadal nie znasz szwedow.
I moglbys w Twoim temacie konsekwentnie aktualizowac fragi, w koncu jesli jestescie juz tak dlugo w wojnie, powinniscie sie przyzwyczaic do duzej ilosci fragow zarowno po Waszej jak i ich stronie.
Ma podniesc Wasze morale? No coz, jak to mowia, cel uswieca srodki, ale na podstawie naszej badz co badz krotkiej znajomosci nie myslalem ze pojdziesz na latwizne.

Dlatego... nastepnym razem, gdy przeczytasz jakikolwiek moj post, to zastanow sie sam (nie pytajac o to mnie), jaki mogl byc cel tak, a nie inaczej napisanego posta... czy ma on w ogole jakis sens? Niektore moje posty to czysta propaganda, niektore sa szczere i godne uwagi, raczej nie ma postow/topicow, ktore sa po prostu idiotyczne (jezeli taki spotkales, to podaj przyklad, a nie ogol).

Tyle dobrze, ze sie przyznajesz ze Twoj topic to propaganda.

MACAVELLI = HACKER
Jest to przyklad propagandy Cruoris, na ktora nie jestescie odporni. Czy ktos z tych osob, ktore mnie obrazaja, wyzywaja, etc jest w stanie podac chociaz JEDEN dobry dowod na to, ze jestem hakerem? Nie? Ja tez nie, a takze Cruoris. Skad mam 'tak duzo' itemkow? Hmm... prawdopodobnie jestem 105 knightem, od 50lv mialem rare-set, lacznie z sca (skad sca? pewnie haker! otoz nie, pozyczone od keinena, gusara, tiasesa). Dlaczego nikt nie widzi ile ma pieniedzy np. evalor nocturna? Z paymentow (nie, mial je takze przed wojna)? Skad wzialby demon armor, hammer of wrath, soft boots, sca, demon helmety?! Pewnie hakuje razem ze mna?! (dla tych, ktorzy tego nie widza lub nie chca zobaczyc - to byla ironia). Zaczalem expic, gdy mialem skille 80/80, mialem wtedy ~13lv, dsm, klegs, faxe, dlance, rh, boh, sb, demon shield i z 20k... skad to mialem... pewnie zhakowalem! W koncu to 13lv! Otoz nie, gralem wczesniej Master Unicronem, stad mialem takie eq... waste? 0, wbitych lvli? 106... Stad mam 'tak duzo' itemkow w GH. Niektore sa pozyczone, niektore moje... Po co wystawialem, pozyczalem eq, zeby je pokazac? To takze ma swoj cel... jaki? Pomyslcie.

Taak, to bardzo wygodne, powiedziec "macie dowody? nie? to sie odczepcie", bo az taki glupi nie jestes zeby wszystkim naokolo trabic, ze hackujesz ludzi. Nie mam zamiaru nikogo przekonywac ze hackujesz czy nie, Ty tez sie lepiej nie tlumacz, mnie i tak nie przekonasz. I nie chodzi o to, ze masz racje, bo moze po troszce i masz, ale o to, ze dowiedzialem sie o tym od moich znajomych, i im wierze.

Dlaczego nie odpowiadam na posty tutaj? Np. posty Burniastego, Xyrieli, etc? Xyrieli nie lubie, do Burniastego nic nie mam, ale uwazam, ze jezeli ktos chce odpowiedzi tego typu, to powinien napisac do mnie w grze.

Tutaj nie mam nic do odpowiedzenia, moze tylko tyle ze slusznie robisz.

Ah... btw, kiedys napisalem posta, zeby przestac na siebie najezdzac, etc, ze to tylko gra i wojna, zeby przestac z ta propaganda... Niektorzy z was takze nazwali mnie 'noobem' (o ile ktos z was wie, co to slowo oznacza). Gdy napisal podobnego posta wrath... wychwalaliscie go jaki to on nie jest madry... oto dowod tego, o czym mowilem na poczatku, ze selena zmierza spowrotem do poczatkow, do 'przyjazni' ze Cruoris.

Uogolniasz. Pare osob zapewne tak napisalo (jakos umknely mi oba tematy, nie czytalem ich), a Ty od razu "wy". Zreszta, moze jest to oznaka co ludzie o Tobie i MW mysla? Moze maja do niego wiecej respektu niz do Ciebie?

Dlaczego nowe gildie? Nie, nie bez powodu... byc moze pewnego dnia wytlumacze, na razie sami mozecie poglowkowac.

Z mojej strony to wyglada tak, ze za duzo osob sie zrobilo [najpierw w ultimation, pozniej w Fraternity], a wiadomo, ze w tloku sie zle walczy, i trudniej ogarnac wszystkich.

@Koti, (jak ktos powiedzial) konczysz tak superowa szkole... chwalisz sie dookola jaki to ty jestes madry... i jedziesz na zmywak do anglii :) Gdybys mogl, to nie mow komus czy jego gramatyka, ortografia jest dobra czy nie, bo bedziesz pracowal w tym samym miejscu, a to, ze konczysz jakas tam wyzsza szkole w Polsce, na jakims tam kierunku... sa tysiace ludzi takich jak ty, jednak oni z tego nie robia takiej afery.

A co w tym zlego ze jedzie na zmywak do Anglii? Z tego co mi wiadomo, studenci maja nieco dluzsze wakacje, a nie bez kozery sie mowi "biedny jak student" (taak, mam brata studenta i wiem o czym mowa :p). Nawet jesli chcialby tam zostac na stale, to po studiach i odrobinie dobrych checi NA PEWNO nie bedzie zmywal do usranej smierci. Po co ma marnowac swoje wakacje i siedziec w tym..kraju? Zreszta, to jego rl, i nie powinno Cie to obchodzic czy jedzie czy zostaje, gdzie studiuje i co robi.

Jeszcze jedno... zarzucasz mi, ze dolaczylem do wojny, chociaz moglem grac dalej, otoz nie... jak juz wspominalem kilkadziesiat razy, dolaczylem do wojny, bo zaczeli by mnie bic, tak jak bili unicrona, wujka~ i ludzi z ultimation. Wiec NIE! Nie mialem wyboru. [/quote

Czyli jednak nie miales konkretnego powodu, moze oprocz tego, ze bili Twoich znajomych. Skad wiesz ze zaczeliby bic Cie? Nie jestes nimi, nie wiesz co o Tobie sadza/sadzili, i czy Ty byles ich kolejnym celem. To, ze tak by sie stalo - wcale prawdopodobne, w koncu maja i mieli wladze na serverze, i robili z tego korzysci [dla siebie]

[QUOTE=Master_Macavelli;1457005]Dlaczego Koti jest zalosny? Nie dlatego, ze sie wyplacil, ani dolaczyl do Cruoris... jest zalosny dlatego, ze sam na poczatku walczyl przeciw im PA i sam mowil, ze ma juz tego dosyc jak bija jego kumpli, etc... a co teraz robi? Powraca do nawykow seleny :)

Nie znam chlopa na tyle zeby go oceniac czy jest zalosny czy nie, ale podal chyba WYSTARCZAJACA ilosc powodow na forum na tibia.com. I radze sie z tym pogodzic ze macie 160rp+ przeciwko sobie, latwiej bedzie walczyc :)

Co do "Makaroniego" to powiem jedynie że nikt nie potrafi tak zmotywować ludzi do wojny jak on...

No, w to nie watpie, skoro to juz jego 3cia gildia w tej wojnie, a ludzie dalej do niego dolaczaja ;)

Nie bede tutaj pisal co o Kotim mysle, ale ja przyjalem do wiadomosci, ze jest w Cruoris, nie w Fraternity, i ze mimo wszystko mial jakies powody. Czy to wszystko bylo zaplanowane? Nie mam pojecia, ale szczerze watpie.

Maco, krytykujesz ludzi którzy się przyjaźnią z Cruoris, a sam to robiłeś i nie omieszkiwałeś się z tym wozić "playing in hope for Master Wrath return"^.^

Cholera, racja!

Oczywiscie "no offence", przepraszam za "Makaroniego", jakos tak glupio wyszlo.

Marczio
30-05-2007, 16:54
Macavelli pajacujesz na forum ale dym wokol siebie potrafisz zrobic niezly ;)

Xyriela
30-05-2007, 17:06
Otoz droga Xyrielo pamietam Cie jeszcze jak gralem w tibie i gdy mialas troche mniejszy lvl wcale nie zachowywalas sie lepiej :-). Wychwalalas sie kazdemu na okolo ze masz PvP i tak dalej a tak naprawde dla polowy servera bylas poprostu zerem.Nie jestem po stronie ani jednej ani drugiej gildi ale wypowiadam sie w swoim imieniu .Tak bylo Twoje glupie zachowanie roz......lalo wiele osob.Teraz nazwijmy to "swoja pozycja" niby przewyzszasz wielu dla mnie dalej bedziesz ta glupiutka panienka .3maj sie mocno pozdrawiam :-)

Nigdy nie mowilam nic o moim pvp, bo jest zalowe =D ŻA-LO-WE
Byc moze wymyslili to ludzie, ktorzy przypadkiem zostali zabici przeze mnie..

Jedyne co powtarzam, to fakt iz jestem wiecznym tibijskim noobem. I każdy kto rozmawia ze mna w grze to wie.

Moge byc dla Ciebie glupiutka panienka, ale cale moje doswiadczenie zdobylam sama, nie dzielac postaci z absolutnie nikim.

I w pewnym sensie jestem z siebie dumna, bo, jak na kazdym swiecie pvp, przetrwac nie bylo latwo :(

Po rozmowach w grze nie sadzilam, ze masz do mnie takie nastawienie. Myslalam, ze jestes mily, a tymczasem byl to asslicking :o No nic.

Pozdro,

Xyriela

Tininho
30-05-2007, 17:18
Po rozmowach w grze nie sadzilam, ze masz do mnie takie nastawienie. Myslalam, ze jestes mily, a tymczasem byl to asslicking :o No nic.

Xyriela

Gralem Tininhiem do 81 Lvla pozniej dalem postac mojemu mlodszemu kuzynkowi i rezultaty jego "pracy" mozesz zobaczyc teraz ^^ . Z tym pvp chodzilo mi o to , ze gdy jeszcze gralem ta postacia i mielismy Cie ubic ,wtedy ja i Ty mielismy duzo mniejsze lvle powiedzialas cos w tym stylu " nie boje sie Was moje pvp mi wystarczy" Cos w tym sensie . Nie chce rozmywac tematu ,ale chcialem co nieco od siebie dolozyc :-) .Zycze Tobie jak i rowniez innym graczom powodzenia :))

Tevah
30-05-2007, 21:54
Appitjuh został dziś zhackowany i zjechany do 10 lvla :p Jest jedną z legend Seleny, no ale na każdego kto gra wbrew regułom gry przychodzi taki czas.

Grypek
30-05-2007, 23:42
Appitjuh został dziś zhackowany i zjechany do 10 lvla :p Jest jedną z legend Seleny, no ale na każdego kto gra wbrew regułom gry przychodzi taki czas.

Hack - najgorsza część życia Tibijskiego :/ Szczerze współczuję mu :(

Xyriela
31-05-2007, 01:10
To straszne, co sie stalo z Appitjuhem. Taki dobry char...
Widac w tym metode i styl Macavellego. Pamietam jak za czasow, kiedy moj facet byl w Ultimation, Macavelli shackowal 100+ ek z Aldory. Nie przepuscil mu.. Rs, potem rook...

Ja bym czegos takiego nie zyczyla nawet Macavellemu.

Jesli chodzi o wojne, to smieszna rzecz sie dzis wydarzyla. Sisusa dlugo siedzial w depo, widac, ze usiedziec nie mogl. Poszlam sobie na noobcharze na poh, bo podobno cos sie tam dzialo. Ktos nalurowal gsow to dziur na POHu. Bije sobie na moim noobku cyclopsa, a tu nagle Sisusa przebiega. Mowie do Gadego, ktory byl na pohu, ze widzialam Sisuse, a on ze glupoty gadam, przeciez jest very far to the west... Daje exive, rzeczywiscie. Patrze na strone... Died. By GS =D

Pamietajcie dzieci, ktore jestescie magami, nigdy nie wchodzcie do dziur na pohu bez e ringa ;)

23:49 Master Macavelli [106]: odjebalo ci juz od tego, ze nie grasz?

Nom, rzeczywiscie... Wojna jest nudna... Mam nadzieje jednak, ze nie odjebie mi tak jak Tobie, drogi Macaroni :]

Pozdrawiam serdecznie,

Xyriela

Xyriela
31-05-2007, 12:04
hehehehuaauashsausasu i PWN I PWN U NOT NOOBISH HAVE WAR WAR WAR WAR HAUSHUHUAHUSHUHAUUS HAHAHAHAHH HEHEHEHH HIHIHIHIHII MACARONI NOOBISH HACKED APPITJUH :/;/:/;//////////////////////////:||||||||||||||||||||||| WHY? WHY? macaroni WHYYYYYYYYYYYYYYYY? PO CO DEBIL SCIAGAL NIEZNANY PLIKKKKKKKKKKKKKKKKK/;??????:?:?:?:? XYRIELLLLAAA MASTA PVP SHE PWNS U ALLL HAHAUHASASUHU OWNED HHEHEHHH HIHIHIHIHIHIH TINIINHO SHUT UP U IDIOT ;S KAZDY MOWI ZE TO MACARONI A WCALE TO NIE ON ;SSSS HASUHASAHUSHUAS I HAVE 104 ROYAL MASTER PALADIN AND I OWN UUU ALLL HAUHHUIHIHIHIHEHEHEHAHAHHAHAAUSHASUHASHUASHUHHH Xdddddddddddddddddddddddddddddddddd

Domel, misiaczku, nie rob siary :D
:***

Twoja forever,

Xyriela

KubaGuzikkk
31-05-2007, 16:08
@up;
On nie robi siary o0 Po prostu zachowuje się jak każdy który ma ze mną kontakt xdddd

Tininho
31-05-2007, 17:38
Lavande bede sie wypowiadal w jaki sposob chce i nawet jesli ci sie to podoba czy tez nie.Napisalem co mysle i tyle to moja sprawa a co do twojego stylu pisania to napisales jedno niecale zdanie a reszta to idiotyczny spam :-) .Jak piszesz pisz to z sensem i jak to ujela wyzej Xyriela "nie rob siary" :-).3maj sie mysle ze tibia da ci coraz to nowszych przyjaciol i zastapi ci kolegow z ktorymi moglbys siedziec pod blokiem bo patrzac czasem w tibie jestes non stop online =D .Tak napinam sie nie potrzebnie w twoim kierunku ,ale mysle ze jakos mi to wybaczysz tobie tez zycze powodzenia :-) .Do nastepnego B)

sir Tifejo
31-05-2007, 17:44
To raczej jego indywidualna sprawa czy gra i ile, nie sadzisz?

Jackess
31-05-2007, 22:36
Ciebie, stary owner Evila Nosferatu/Maliego Clanna z tej strony. Wiesz stary, zawsze Cie lubialem, ale po tym co pokazujesz ostatnio - jakos sie to zmienilo.

>>pizd** a mie znasz, gra nie odzwierciedla twojego charakteru no może w bardzo malutkim stopniu.

Nie zapomnialem kim bylo Cruoris - zajebista paczka ludzi, ktorzy czerpia z tej gry radosc i przyjemnosc, przynajmniej wiekszosc z nich. Wystarczy umiec podstawy angielskiego, i juz mozna sie z nimi dogadac, nawet po tym jak juz padniesz, a to jest chyba czesc gry, i cena za to, ze wybrales gre na serverze pvp.

>>dogadać=polizać pupy

Tyle dobrze, ze sie przyznajesz ze Twoj topic to propaganda.

>>propagandy uzywaja ludzi inteligetni.

Taak, to bardzo wygodne, powiedziec "macie dowody? nie? to sie odczepcie", bo az taki glupi nie jestes zeby wszystkim naokolo trabic, ze hackujesz ludzi. Nie mam zamiaru nikogo przekonywac ze hackujesz czy nie, Ty tez sie lepiej nie tlumacz, mnie i tak nie przekonasz. I nie chodzi o to, ze masz racje, bo moze po troszce i masz, ale o to, ze dowiedzialem sie o tym od moich znajomych, i im wierze.

>>a niby na hu* on ma ci sie tłumacvzyc? kolo trzepie kase na tej przygłupiej grze a ty tylko mozesz sie napinac tu na forum.

Uogolniasz. Pare osob zapewne tak napisalo (jakos umknely mi oba tematy, nie czytalem ich), a Ty od razu "wy". Zreszta, moze jest to oznaka co ludzie o Tobie i MW mysla? Moze maja do niego wiecej respektu niz do Ciebie?

>>napewno maja wiecej respectu do ms niz do ek

Z mojej strony to wyglada tak, ze za duzo osob sie zrobilo [najpierw w ultimation, pozniej w Fraternity], a wiadomo, ze w tloku sie zle walczy, i trudniej ogarnac wszystkich.

>>to zes kur** wymyslil 8o

A co w tym zlego ze jedzie na zmywak do Anglii? Z tego co mi wiadomo, studenci maja nieco dluzsze wakacje, a nie bez kozery sie mowi "biedny jak student" (taak, mam brata studenta i wiem o czym mowa :p). Nawet jesli chcialby tam zostac na stale, to po studiach i odrobinie dobrych checi NA PEWNO nie bedzie zmywal do usranej smierci. Po co ma marnowac swoje wakacje i siedziec w tym..kraju? Zreszta, to jego rl, i nie powinno Cie to obchodzic czy jedzie czy zostaje, gdzie studiuje i co robi.

>>łapie sie na zmywak

Czyli jednak nie miales konkretnego powodu, moze oprocz tego, ze bili Twoich znajomych. Skad wiesz ze zaczeliby bic Cie?

>>wyrachował sobie

Nie znam chlopa na tyle zeby go oceniac czy jest zalosny czy nie, ale podal chyba WYSTARCZAJACA ilosc powodow na forum na tibia.com. I radze sie z tym pogodzic ze macie 160rp+ przeciwko sobie, latwiej bedzie walczyc :)

>>nie znasz chlopa ale wiekszosc go zna ten koles jest ŻAŁOSNY jesli chodzi o jego gre w tibi. haha te straszenie w ogloe tu nie pasuje co to jakis sarkazm??

No, w to nie watpie, skoro to juz jego 3cia gildia w tej wojnie, a ludzie dalej do niego dolaczaja ;)

>>omg to ty sie z hu** na głowy zaminiles? szwedzi nie dosac ze nie dawali sobie z podporzadkowaniem ult~ to po dojsciu fra~ srali w gacie. pamietam poczatek wojny i kilka zaliczonych gleb członków ulti~ co mozna bylo uslyszec potem od macaroniego TO NIE KONIEC WOJNY!! TO NIE KONIEC WOJNy!! powiedz mi ile ta wojna juz trwa? mozesz sie napinac ale nigdy jeszce na tym servie jedna osoba nie wplynela na losy tego siwata w takim stopniu

Nie bede tutaj pisal co o Kotim mysle, ale ja przyjalem do wiadomosci, ze jest w Cruoris, nie w Fraternity, i ze mimo wszystko mial jakies powody. Czy to wszystko bylo zaplanowane? Nie mam pojecia, ale szczerze watpie.

a co ty z tymi kotami tak masz fobie jakas ? mial powody <ha ha ha>

Oryginalnie napisane przez behi

>> czasy sie zmieniaja

Oczywiscie "no offence", przepraszam za "Makaroniego", jakos tak glupio wyszlo

Za makaroniego nie przepraszaj chlopak potrafi zawijac makaron na uszy.

teraz ja jestem wieszczem

Kery_Zorro
31-05-2007, 22:58
Hi, nabijacz postow, yes, bye

Xyriela czemu sadzisz ze wojna jest nudna :o
Wojna jest nudna gdy nic sie nierobi.
Zacznij cos to sie stanie ciekawa :>

Tininho
01-06-2007, 00:36
To raczej jego indywidualna sprawa czy gra i ile, nie sadzisz?

Tak jest :-) ,ale tacy ludzie wlasnie nie mowie akurat teraz o Lavande tylko ogolnie o graczach ktorzy siedza na tibii caly czas w szkole przez to sie zle ucza ,znam rowniez przypadki ,ze nie przechodza do nastepnej klasy =D .To poprostu napisalem od siebie co mniej wiecej o takich ludziach mysle i jak to postrzegam.Ciebie pamietam Ty mnie napewno tez nie bede zdradzal swojego poprzedniego nicku ,ale uwierz ze znalismy i to dobrze ,nawet sie nie spodziewasz ,ze to ja =D , jesli oczywiscie teraz pisze o Mali Clann bo tak chyba brzmial Twoj nick a jak nie to mnie popraw.
~Pozdro~

Jackess
01-06-2007, 13:43
Hi, nabijacz postow, yes, bye

hi,glupi czlowiek,yes,bye

Ushka
01-06-2007, 15:12
hi,glupi czlowiek,yes,bye

hi, haha, yes, bye

lavande
01-06-2007, 15:36
hi, kery zokro rox all shut up, xyriela wie ze ja np nei gram lavande tylko wbijam czasem zabic cos :D, szkole skonczylem teraz zostaly mi tylko testy do wykonania, jestem w Wielkiej Brytani o0, I mam week off :d, I TAK KURW LUBIE BYC 24H ONLINE BO TIBIA IS MY LIFE YEYEYEYYE, Tak tak mam to po maronku ;s, a i jeszcze scotty mnie dobija ostro z takimi wlasnie textami :D, Karolinko, "kartofelku" ^^
Kissssssssssss

TWOJ KOCHANY DOMEL ;*

Signed by Taifun Devilry

sir Tifejo
01-06-2007, 16:43
>>pizd** a mie znasz, gra nie odzwierciedla twojego charakteru no może w bardzo malutkim stopniu.

Taa, w takim tyci-tyci. A jednak odzwierciedla.

>>dogadać=polizać pupy

Mysle ze w tej "riposcie" najbardziej pokazales jakim jestes "niedojrzalym graczem" i ignorantem.

>>propagandy uzywaja ludzi inteligetni.

No.

>>a niby na hu* on ma ci sie tłumacvzyc? kolo trzepie kase na tej przygłupiej grze a ty tylko mozesz sie napinac tu na forum.

Trzepie kase w sposob, za ktory MOZE isc do wiezienia. I nie napinam sie na forum o,o.

>>napewno maja wiecej respectu do ms niz do ek

Profesja nie ma nic do znaczenia, tylko sposob zachowywania sie.

>>to zes kur** wymyslil

To sie nazywa opinia pelna geba. Jestem tylko postronnym obserwatorem, czyz nie?

>>łapie sie na zmywak
Co?

>>wyrachował sobie
Nie powiedzialem ze takby nie bylo, wcale prawdopodobne ze zaczeliby go lac. Ale za duzo gdybania tutaj, zrobil co zrobil, i basta.

>>nie znasz chlopa ale wiekszosc go zna ten koles jest ŻAŁOSNY jesli chodzi o jego gre w tibi. haha te straszenie w ogloe tu nie pasuje co to jakis sarkazm??

Jednak troche go znam, i nie mam nic przeciwko niemu. Na pewno nie jest zalosny, ktos kto taki jest na pewno nie mialby 160lv, nie sadzisz? I nie straszne nikogo, po prostu mowie, ze takby bylo lepiej.

>>omg to ty sie z hu** na głowy zaminiles? szwedzi nie dosac ze nie dawali sobie z podporzadkowaniem ult~ to po dojsciu fra~ srali w gacie. pamietam poczatek wojny i kilka zaliczonych gleb członków ulti~ co mozna bylo uslyszec potem od macaroniego TO NIE KONIEC WOJNY!! TO NIE KONIEC WOJNy!! powiedz mi ile ta wojna juz trwa? mozesz sie napinac ale nigdy jeszce na tym servie jedna osoba nie wplynela na losy tego siwata w takim stopniu
A to my chyba o 2och roznych wojnach mowimy, Cruoris od poczatku wygrywalo ta wojne, nawet jesli mieli slabsze momenty. I jesli dobrze rozumiem, w ostatnim zdaniu robisz z Macy~ bohatera. Haha, dobre sobie.

>> czasy sie zmieniaja
No wlasnie.

Aldruhn of Aldora
02-06-2007, 01:27
Hail Cruoris _/

Xyriela
02-06-2007, 20:45
JA tu tylko na chwile pozdrowic moich Selenian.. Ostatnio gram se na Aldorze, bo wojna jest na Selenie i to bardzo niebezpieczna, a ja nie chce dedac, bo mi szkoda mlvla wiec czekam spokojnie na cos more open.. like open battle.. ;)

Buziaki,

Xyriela

Pozdro Lavande Domel is teh menx!

Ezh
02-06-2007, 21:04
hi, kery zokro rox all shut up, xyriela wie ze ja np nei gram lavande tylko wbijam czasem zabic cos :D, szkole skonczylem teraz zostaly mi tylko testy do wykonania, jestem w Wielkiej Brytani o0, I mam week off :d, I TAK KURW LUBIE BYC 24H ONLINE BO TIBIA IS MY LIFE YEYEYEYYE, Tak tak mam to po maronku ;s, a i jeszcze scotty mnie dobija ostro z takimi wlasnie textami :D, Karolinko, "kartofelku" ^^
Kissssssssssss

TWOJ KOCHANY DOMEL ;*

Signed by Taifun Devilry
Niestety ty niejestes online z powodu ze lubisz grac w tibie :/
Bardzo prosta sprawa 1 owner pogra 12h, 2 owner pogra 12h, i tak sie robi caly dzien :D

sir Tifejo
03-06-2007, 15:09
Widze, ze Macavelli dalej pokazuje jaki z niego ciec. 5:0 dla jego gildii...bo zabili 2 osoby powyzej 100. Ha_ha.

Ciekawe ile osob z Fraternity sie wyplaci po propozycji MW~ ;-) to pokaze jak bardzo sa zgrani i ufaja sobie.

Marczio
03-06-2007, 17:43
Widze, ze Macavelli dalej pokazuje jaki z niego ciec. 5:0 dla jego gildii...bo zabili 2 osoby powyzej 100. Ha_ha.

Ciekawe ile osob z Fraternity sie wyplaci po propozycji MW~ ;-) to pokaze jak bardzo sa zgrani i ufaja sobie.

albo kto bedzie na tyle naiwny? Nie ma mozliwosci grac spokojnie ani jesli wygra fraternity ani jesli cruoris wiec jesli ktos sie wyplaci to bedzie to glupota no chyba ze ma relatywnie niski payment i chce sprzedac chara.

chosen_one
03-06-2007, 22:59
Nie rozumiem.. Macavelli sie stara jak moze zeby niszczyc ta zaraze zwana SWE (chociaz nie kazde swe jest hu*em, ale te z cruoris sa esencja najgorszego zla na serwerze), a tu wszyscy go mieszaja z blotem. Nie powinniscie zwracac uwagi na jakies drobne niescislosci, w koncu cel uswieca srodki.

O Polakach, ktorzy dolaczyli do cruoris uwazam, ze nie maja honoru, ida na latwizne, bo nie chce im sie niczego wypracowac tylko wola dupy lizac swe, bo nigdy nie uwierze (jak kazdy normalnie rozumujacy czlowiek) ze laczy ich przyjazn ze swe.. sa dla nich raczej miesem armatnim w wojnie (kazde sd sie liczy). Fraternity tez swe ale nie mozna walczyc ze wszystkimi naraz a wsrod nich jest chyba mniej zj*bow niz w cruoris.

Gadam jak czlowiek porazony antypatia do tego narodu.. ale jak mozna ich lubic skoro czasem po prostu nie pozwalaja grac. Wystarczy zabic noobchara kogos, ktory jest kolega jakiegos kolegi, ktory zna kolege puga i ma sie przesrane.. czy to normalme do cholery??

Gram na selenie 2 lata i nigdy nie spotkalem sie z pk/pa ze strony Polakow, natomiast swe robia to notorycznie. Rozumiem ze to swiat pvp ale takie przeginanie paly w "spolecznosci tibijskiej" musi sie spotkac z reakcja ze strony poszkodowanych.

Gdybym mial co tracic to tracilbym to z tymi ktorzy postawili sie cruoris.

Ps. Moze to nie ladnie ale anonimowosc daje czlowiekowi pelna swobode wypowiedzi.

Xyriela
04-06-2007, 03:40
Master Macavelli

Jun 04 2007, 01:51:38 CEST Killed at Level 106 by Xyriela
and by Nortec Nocturna

Udało mi się! Pierwszy frag!

Fraternity nie chciało wyjść na open battle ostatniego wieczoru.
Postanowilam poexpic i Master Macavelli przyszedl po mnie z Beneckiem.
Oprocz nich 2 nooby zblokowac mnie na dragach. Zabilam noobow, Maca wbil yellow to zaczelam go bic =d potem przyleciala cala pomoc dla mnie.. :D

Nareszcie akcja ;)

Troche mi szkoda Macavellego, bo Beneck go lekko wystawil, nawet nie wzial pz tylko spieprzyl i zostawil swojego polskiego zioma na pastwe losu.
Pieczar Rage oraz Hevender bardzo sie starali :D Troche waste fragow na nich, ale po co chcieli mnie blokowac :]

Widzisz, Maca, dzien w dzien powtarzales, ze mnie zabijesz, a w koncu to ja Ciebie dorwalam...

Pozdrawiam,

Xyriela

chosen_one
04-06-2007, 11:51
@up akurat bylem online i wg mnie sciemniasz.. to byla zaplanowana akcja - pulapka na Macavelliego, bo najpierw nie bylo nikogo z cruoris online a pozniej w jednej chwili polowa gildii sie lognela lol.. Tez bym spieprzyl B)
Nie ciesz sie zbyt wczesnie, oni kiedys cie dorwa (ja bym nigdy nie odstapil od sfragowania cie).

Xyriela
04-06-2007, 13:07
@up akurat bylem online i wg mnie sciemniasz.. to byla zaplanowana akcja - pulapka na Macavelliego, bo najpierw nie bylo nikogo z cruoris online a pozniej w jednej chwili polowa gildii sie lognela lol.. Tez bym spieprzyl B)
Nie ciesz sie zbyt wczesnie, oni kiedys cie dorwa (ja bym nigdy nie odstapil od sfragowania cie).

A czy ja powiedzialam, ze nie była zaplanowana? Pojscie na dragi w Ank jest ostatnia rzecza ktora bym normalnie zrobila :P

Była zaplanowana. Zgłosiłam sie na ochotnika jako przynęta. Wlasciwie to byl moj pomysl, zebym poszla sprowokowac ich do ataku. Ale najpierw nie chcieli sie zgodzic... Miałam przeczucie, że Macavelli się nie powstrzyma, żeby po mnie nie pójść i miałam racje.

Przestraszylam sie Benecka, bo to w koncu 149 ms. On zachowal jednak zimna krew i nie zaatakowal.

Wiem, ze beda chcieli mnie sfragowac, caly czas robia pulapki w Venore.
Staram sie uwazac.

Pozdro,

Xyriela

04-06-2007, 15:28
@ UP
Ja kiedys wyciagnolem 5 ludzi z płonacego budynku qrwa czaicie jako jedyny poszlem jestem bohaterem jak xyriela ktora poszła jako przyneta naprawde !
Kurwa co za kobieca intuicja z tym ze maca sie nie powstrzyma a juz myslalem ze nie masz nic z kobiety prócz zarosnietej pizdy..

chosen_one
04-06-2007, 15:41
Tak, xyriela ma naprawde meski temperament. Taka "kobieta z jajami" B)

Xyriela
04-06-2007, 19:37
@lekkopodsuszonatwarzyczka

Nie bede Cie cytowac, bo to obrzydliwe co piszesz. To jest temat wojna fraternity vs cruoris, wiec napisalam cos o ostatniej akcji cruoris. Twoje komentarze nie sa zwiazane z tematem, sa obrazliwe.
Po Twojemu: Wez zamknij morde, noobie, bo jestes zalosny.
Widac jak zazdroscisz mi wszystkiego, nawet pieprzonego pierwszego fraga na wojnie, na dodatek boisz sie ujawnic. Typowe dla noobka spod depo, ktory jest takim 'macavelli wannabe', grasz w tibie od dwoch lat i udalo Ci sie wbic 20 lvl, ale dokladnie wiesz jak sie hunci demony na edron i wygrywa wojny o serwer.
Zal.

Jestes jednym z powodow, dla ktorych dolaczylam do Cruoris.

Poza tym jestes zerem =)

Pozdro,

Xyriela

Tevah
04-06-2007, 20:11
Jestes jednym z powodow, dla ktorych dolaczylam do Cruoris.Xyriela

Że co? Sorry, ale daruj sobie te idiotyzmy. Dołączyłąś do Cruoris wiedząć, że są bliżej wygranej, co ułatwi ci spokojną grę po wojnie. To nie jest żaden atak na twoją osobę. Po prostu przestań mydlić ludziom oczy.

No a tak poza tym, to gratuluję fraga :cup: Nie spodziewałem się tego po tobie, skoro na ob boisz się zrobic pz :)

btw. Laros w Cruoris. Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi ? xd

chosen_one
04-06-2007, 20:34
@up Czego tu gratulowac.. Maca byl praktycznie sam jak go zabijali, za to z xyriela bylo kilka osob z cruoris - to byl klasyczny mass log.

Nie bylo mnie tam ale chyba wiem jak to wygladalo :D

@up To proste. Sprzedal sie jak koti. Laros zawsze byl tchorzem (nie wbijal pztow na openach). Akurat jego dolaczenie nie zwieksza zbytnio przewagi na strone cruoris. On i tak nic na openach nie robil.

krwawycomeback
04-06-2007, 21:00
@lekkopodsuszonatwarzyczka

Nie bede Cie cytowac, bo to obrzydliwe co piszesz. To jest temat wojna fraternity vs cruoris, wiec napisalam cos o ostatniej akcji cruoris. Twoje komentarze nie sa zwiazane z tematem, sa obrazliwe.
Po Twojemu: Wez zamknij morde, noobie, bo jestes zalosny.
Widac jak zazdroscisz mi wszystkiego, nawet pieprzonego pierwszego fraga na wojnie, na dodatek boisz sie ujawnic. Typowe dla noobka spod depo, ktory jest takim 'macavelli wannabe', grasz w tibie od dwoch lat i udalo Ci sie wbic 20 lvl, ale dokladnie wiesz jak sie hunci demony na edron i wygrywa wojny o serwer.
Zal.

Jestes jednym z powodow, dla ktorych dolaczylam do Cruoris.

Poza tym jestes zerem =)

Pozdro,

Xyriela
Co za ironia xDDDDDDDD

Nie wtrzymalem mimo ze jestemy po jednej stronie. Mowie co mysle....

Tevah
04-06-2007, 21:06
To proste. Sprzedal sie jak koti. Laros zawsze byl tchorzem (nie wbijal pztow na openach). Akurat jego dolaczenie nie zwieksza zbytnio przewagi na strone cruoris. On i tak nic na openach nie robil.

Jeśli tak mówisz to już naprawde nie mam słów na takie zachowanie. To tylko gra ale nawet w grze trzeba zachować resztki honoru. Laros zdradza swoich po raz kolejny i już na zawsze będzie pamiętany jako zdrajca, który szuka wygody.

POWODZENIA PANIE BAM BAM TANK BIG MAMA

Master_Macavelli
04-06-2007, 21:51
@upup

Na wszystkich openach to ja gralem Larosem, dowodzilem cala armia i nie widzialem jeszcze opena w moim wykonaniu, na ktorym bym nie wbil pz

Co do Larosa... dzwonilem do niego, mowil, ze sprzedal postac Kotiemu. Co do tchorzostwa... zdradzal ludzi, ale raczej nie w tej wojnie, byl od poczatku w wojnie i praktycznie od razu pozyczyl mi chara, chociaz w ogole mnie nie znal.

Co do przewagi... moze Cruoris to duzo nie da na sile... ale nam tej sily sporo ubylo, teraz trzeba bedzie jeszcze lepiej dopracowywac kazdego massloga :)

@Xyriela
...i tak cie dorwe ]: )

Darco
04-06-2007, 21:52
Mam pytanie do panów/pań którzy wypowiadaja sie w samych negatywach na temat Larosa. Czy moze wiecie z jakich powodów odszedł z wojny? (jak nie to po co bez sensu komentujecie, przeciez to i tak nie wasza sprawa, bo nie wy tam walczycie). Co do tego, że Laros nic nie pomagał na Openach, a wiec jak byscie oglądali filmiki z Openów (te wczesniejsze, bo z ostatnich nie ma) to byscie widzieli, że był on głównym blokerem? Starał się, ale sie nie udalo:| Może poprostu miał dosyć tych nieporozumień w Gildi? Wiec radze poczekać na posta Larosa na forum Tibia.com

Pozdrawiam Darco.

OOOooo... wlasnie zauwazylem posta Macy, wiec nie bierzcie calosci do siebie, gdyż sie już wiele rzeczy wyjaśniło.

Tevah
04-06-2007, 22:18
W takim razie przepraszam za zbyt agresywny komentarz ale sugerowałem się opinią przedmówcy i tym co ma Laros w title'u :p

$omgoku
04-06-2007, 22:48
Nie rozumiem.. Macavelli sie stara jak moze zeby niszczyc ta zaraze zwana SWE (chociaz nie kazde swe jest hu*em, ale te z cruoris sa esencja najgorszego zla na serwerze), a tu wszyscy go mieszaja z blotem. Nie powinniscie zwracac uwagi na jakies drobne niescislosci, w koncu cel uswieca srodki.

O Polakach, ktorzy dolaczyli do cruoris uwazam, ze nie maja honoru, ida na latwizne, bo nie chce im sie niczego wypracowac tylko wola dupy lizac swe, bo nigdy nie uwierze (jak kazdy normalnie rozumujacy czlowiek) ze laczy ich przyjazn ze swe.. sa dla nich raczej miesem armatnim w wojnie (kazde sd sie liczy). Fraternity tez swe ale nie mozna walczyc ze wszystkimi naraz a wsrod nich jest chyba mniej zj*bow niz w cruoris.

Gadam jak czlowiek porazony antypatia do tego narodu.. ale jak mozna ich lubic skoro czasem po prostu nie pozwalaja grac. Wystarczy zabic noobchara kogos, ktory jest kolega jakiegos kolegi, ktory zna kolege puga i ma sie przesrane.. czy to normalme do cholery??

Gram na selenie 2 lata i nigdy nie spotkalem sie z pk/pa ze strony Polakow, natomiast swe robia to notorycznie. Rozumiem ze to swiat pvp ale takie przeginanie paly w "spolecznosci tibijskiej" musi sie spotkac z reakcja ze strony poszkodowanych.

Gdybym mial co tracic to tracilbym to z tymi ktorzy postawili sie cruoris.

Ps. Moze to nie ladnie ale anonimowosc daje czlowiekowi pelna swobode wypowiedzi.

Inteligentna wypowiedz i z większością zgadzam się. Nie będę ukrywał sie anonimowo, jeżeli za to padnę to gdzie do cholery wolność słowa ;) którą daje nam konstytucja !!!!1 Mam przyjaciół w cruoris i mam nadzieję, że nadal zostaną moimi przyjaciółmi. PEACE...

P.S. Może powiem to jak wasi rodzice albo stary zgred ale ....
Tibia to tylko gra i doszedłem do wniosku, że szkoda marnować swojej młodości i najpiękniejszych chwil w swoim życiu dla spędzania czasu z internetowymi "kolegami". Wiem ! Nigdy osoba uzależniona nie powie, że jest. Dzisiaj z perspektywy czasu po ponad pół roku odejścia od Tibi mogę stwierdzić to z pełną świadomością: byłem uzależniony. Nie wiem po co to pisze ale jakoś naszła mnie wena wyrażenia swoich uczuć :P. Grajcie tylko dla zabawy... bo po to są takie gry, nie traktuj tego poważnie.... Jeżeli Koti, Alu, Laros i inni doszli do ekipy przeciwnej mieli jakiś cel w tym... ja osobiście zrobił bym inaczej ale takie wybory należą do każdego indywidualnie. Jeżeli to sprawiło im przyjemność lub element zadowolenia zrobili najlepiej jak mogli.

To było formą odniesienia do wcześniejszych wypowiedzi skierowanych do Lavande.. jeżeli on che spędzać swój wolny czas taką formą to jest jego wybór. Peace.. Make Love No War !!!

Kusy_Kazakov
04-06-2007, 23:02
Alucard w Cruoris? :o tak samo Del'Arte i Laros czyli nowy char Kotiego...
Przynajmniej mają ośmieszającą rangę: "Winner team joiner" :]
Banda tchórzy - n/c

$omgoku
05-06-2007, 00:48
@ UP
Ja kiedys wyciagnolem 5 ludzi z płonacego budynku qrwa czaicie jako jedyny poszlem jestem bohaterem jak xyriela ktora poszła jako przyneta naprawde !
Kurwa co za kobieca intuicja z tym ze maca sie nie powstrzyma a juz myslalem ze nie masz nic z kobiety prócz zarosnietej pizdy..

Nie ma co denerwować sie ? Kilka pikseli zmieniło sie w coś przypominające martwe ludzkie ciało i to powód do obrażania kogoś ? Nie jestem kolejną osobą która robi ";*" ale szacunku trochę...:confused:

Jackess
05-06-2007, 12:19
alucard zrobil z seibie kure*two i chyba nikt juz nie ma dlaniego respektu nawet same cru

Arvit
05-06-2007, 12:32
trza alucardem i larosem napalic chyba w piecu :(

Hevender
05-06-2007, 12:43
Master Macavelli

Troche mi szkoda Macavellego, bo Beneck go lekko wystawil, nawet nie wzial pz tylko spieprzyl i zostawil swojego polskiego zioma na pastwe losu.
Pieczar Rage oraz Hevender bardzo sie starali :D Troche waste fragow na nich, ale po co chcieli mnie blokowac :]

Widzisz, Maca, dzien w dzien powtarzales, ze mnie zabijesz, a w koncu to ja Ciebie dorwalam...

Pozdrawiam,

Xyriela

Nie moglem sie powstrzymac. To co Ty piszesz przechodzi ludzkie pojecie. no ale coz... Hevenderem udalo mi sie dac loga po tym jak cru zrobili massloga, wiec nie zabilas tego sorca ktory Cie lal tylko "Hevenders" i to jeszcze wbilas unjusta, myslalem ze sie poplacze ze smiechu. Jara Cie wbijanie unjustow na 30 lvl ?

Podziekuj Quathowi albo raczej Shadarowi za sprzedanie mnie.

Alucard, Laros myslicie ze to cos zmieni ?Alu~ Ostatnio mowiles ze za 20 dni konczy Ci sie pacc i przestajesz grac a wiec co sie stalo. Kurcze ludzie tyle czasu z soba spedziliscie i teraz bedziecie walczyc przeciwko sobie. Myslalem ze Schnaphie Burniasty zdradzili ale w porównaniu z Wami Oni przynajmniej od poczatku byli z Cru~, a Wy zmieniacie strony jak rekawiczki. Jak Fraternity zacznie wygrywac to przejdziecie znowu do nich ?

A moze chodzi o Rella ? Jesli tego nie zrobil to postarajcie sie o wyprostowanie tego, dolanczaniem do Cru tylko pogorszyliscie sprawe. Nie wiem jak tak mozna....

Dolanczanie dolanczaniem ale sprzedawanie? To gorsze niż Lizanie Ich dupć, a moze to lubicie ?tak jak Koti? W koncu tez Krakow tak ?

krytyk44
05-06-2007, 13:16
JA tu tylko na chwile pozdrowic moich Selenian.. Ostatnio gram se na Aldorze, bo wojna jest na Selenie i to bardzo niebezpieczna, a ja nie chce dedac, bo mi szkoda mlvla wiec czekam spokojnie na cos more open.. like open battle.. ;)

Buziaki,

Xyriela

Pozdro Lavande Domel is teh menx!

cuz za dziwne 3 zbiegi okolicznosci
po 1 Xyriela usuwa screen shota z tego z serviu gdzie widac jej knighta
po 2 Xyriela robi lvle na swoim knightcie(na Selenie)
po 3 Xyriela pisze ze gra na aldorze mimo ze caly czas jest zalogowana na Selenie i expi swoim knightem

Moze twoj poziom IQ nie jest zawysoki i nas zbytnio nie doceniasz:) gl on your evul kina:)

KubaGuzikkk
05-06-2007, 16:39
Myslalem ze Schnaphie Burniasty zdradzili ale w porównaniu z Wami Oni przynajmniej od poczatku byli z Cru~,(...)
Burniasty był z Ultimation na początku o.O Ale mimo to mam do niego jak i do Dela Arte szacunek bo mieli powody aby dołączyć do Cruoris.

Master_Macavelli
05-06-2007, 18:39
Burniasty był z Ultimation na początku o.O Ale mimo to mam do niego jak i do Dela Arte szacunek bo mieli powody aby dołączyć do Cruoris.

Jakie to powody?

KubaGuzikkk
05-06-2007, 18:55
Aff nvm :FFF

Migan
05-06-2007, 19:33
Jestem nowy na forum i prosiłbym o troche informacji o tej wojnie. Jestem też nowy na selenie i nie wiem kto z kim walczy. Zawsze jestem za Polakami tylko nie wiem którzy to Polacy:).Z góry dzięki.

behi
05-06-2007, 19:57
Jakie to powody?

Nie będę powtarzać ich kolejny raz.

A co do innych ludzi: nie macie prawa teraz gadać mi, że dołączam do wojny tylko wtedy jak jest pewna wygrana. Do Cruoris dołączyłem w krytycznym momencie, kiedy Mortech złapał hacka, a do wojny doszło Fraternity i nie dawano Cruoris najmniejszych szans. W podobnych okolicznościach dołączyłem do wojny S8 vs. Redieret. Bluzgajcie mnie jako zdrajce, debila, szmate, szwedopolaka, ale przynajmniej respektujcie ten jeden fakt.
Btw. ta wojna stała się naprawdę bardzo hu*owa.:(:(:(:(

Xyriela
05-06-2007, 20:04
cuz za dziwne 3 zbiegi okolicznosci
po 1 Xyriela usuwa screen shota z tego z serviu gdzie widac jej knighta
po 2 Xyriela robi lvle na swoim knightcie(na Selenie)
po 3 Xyriela pisze ze gra na aldorze mimo ze caly czas jest zalogowana na Selenie i expi swoim knightem

Moze twoj poziom IQ nie jest zawysoki i nas zbytnio nie doceniasz:) gl on your evul kina:)

Ja nie usuwałam żadnych screen shotow, albo nie wiem o co Ci chodzi.
Knightówa nazywa sie Re'Cutie.
Nie jestem cały czas zalogowana na Selenie.
Xyriela to nie Re'Cutie. Zastanów sie nad znaczeniem terminu RPG.
Pozdro Sherlock :*

Xyriela

Re go go 50!

Acha.. MacaVELLi DEDNOL XD!!!!

Darco
05-06-2007, 20:06
Ludzie, ja was nierozumiem. To jest wojna o to jaka gildia bedzie rzadzic serwerem tak? To kazdy uczestkich tej wojny sam wybiera po której stronie chce stac. Mowicie tylko o tym, ze to polacy przechodzą do Cruoris, a czy we Fraternity nie ma zadnego szweda? Czemu ich tak nie nazywacie?
(np.zdrajcy?) Moze dlatego, ze walcza po stronie na która Wy liczycie? Wynika z tego, ze nie jestescie obiektywni. Powinniscie patrzec na obie strony. Powiem wam szczerze, z czlonkami Cruoris latwiej sie dogadac. Wystarczy znacz przynajmniej podstawy jezyka obcego.

Domyslam sie, ze po tym poscie bedziecie mowic, ze jestem asslicker itp. Ale ja spojrzalem na sprawe obiektywnie i mam nadzieje, że po tym poscie zmienicie swoje postepowanie.

Pozdrawim Darco.

$omgoku
05-06-2007, 20:08
Ajjj robi się nie ciekawie..

Ushka
05-06-2007, 20:28
Jestem nowy na forum i prosiłbym o troche informacji o tej wojnie. Jestem też nowy na selenie i nie wiem kto z kim walczy. Zawsze jestem za Polakami tylko nie wiem którzy to Polacy:).Z góry dzięki.
Polacy to ci co chodzą w biało czerwonych outfitach o.0!!
@Up;
Teraz to jest powoli wojna kto więcej zhakuje.... ;)

$omgoku
05-06-2007, 20:47
Nie musisz mówić mi, że jest ciężko, co z tego?
Nic nie robisz, nie masz nic i nie zmieniasz niczego,
Eldo

Szacunek dla ludzi którzy chcą coś zmienić...ale co to da "Pa było, jest i będzie..." to tylko walka o "stołek". Więc nie wiem po co takie emocje są miedzy wami...

Tevah
05-06-2007, 23:30
Cruoris już rządziło Seleną przez 2 lata i chyba mi nie powiesz, że były to dobre czasy. Praktycznie każdy Polak był dla nich potencjalnym celem do abusowania. Wielu Szwedów (Vidfamne itd) też nie miało łatwo. To dlatego walczą razem przeciwko Cruoris.

Mam jedno pytanie dla Polaków z Cruoris. Czy wy macie jakiś honor i szacunek dla siebie? Nortec i Słoweńcy non stop obrażają nasz naród w dość niewybredny sposób, a wy albo tego nie widzicie, albo traktujecie to jako "żarty".

Migan
05-06-2007, 23:37
Przeciętnemu graczowi seleny (ja, moi koledzy i inni) i tak nie zalerzy kto wygra tą wojne. Po prostu jest ciekawiej na serverze. A ja jestem za Polakami zawsze niezależnie kto to by byl.

Ushka
05-06-2007, 23:40
Mam jedno pytanie dla Polaków z Cruoris. Czy wy macie jakiś honor i szacunek dla siebie? Nortec i Słoweńcy non stop obrażają nasz naród w dość niewybredny sposób, a wy albo tego nie widzicie, albo traktujecie to jako "żarty".
Dobry polak to martwy polak!! To jest nic, a te polskie nabki w outfitach biało czerwonych? To oni przeginają, hi hi swe yes noob bitch fuck die hunted etc. bye :<, ale też jest w tym racja, gadałem na game-chacie z puge, nagle maron cos powiedzal, puge nagle przestał pisać :'<, i nici z lizania dupy :/
Btw:
<Maron>:Ushka roxz _/
:P

Jackess
05-06-2007, 23:53
Dobry polak to martwy polak!! To jest nic, a te polskie nabki w outfitach biało czerwonych? To oni przeginają, hi hi swe yes noob bitch fuck die hunted etc. bye :<, ale też jest w tym racja, gadałem na game-chacie z puge, nagle maron cos powiedzal, puge nagle przestał pisać :'<, i nici z lizania dupy :/
Btw:
<Maron>:Ushka roxz _/
:P

uuuuuuuheiheiheiehiehieheihei :D

KubaGuzikkk
05-06-2007, 23:55

A powiedz mi co to da jak pójdą na tą czy na tą stronę o0? To jest gra, a jeśli ktoś np. (Jak to wymieniles) Nortec i Slowency wyzywają naród polski to już ich prywatna sprawa, że nie umieją odróżnić rl od głupiej gry, widać mają jakieś kompleksy o0

Bluzgajcie mnie jako zdrajce, debila, szmate, szwedopolaka, ale przynajmniej respektujcie ten jeden fakt.
A ktoś w ogóle zamierza o0? Pisałem już wyżej, nadal do Was mam szacunek Ciebie kinda nie znałem, Dela tak i to była Wasza decyzja bo to Wasze chary nie o0? Co do Schnapi'ego mam żal o te posty o Sidarze,rozumiem można mieć o kimś swoje opinie, ale to już było takie kinda próba psychicznego znęcania się nad nim :x Schnapie zapewne tak to ma w dupie, więc:
POZDRAWIAM KRZYSIA.

Btw. ta wojna stała się naprawdę bardzo hu*owa.:(:(:(:(

Signed. Nie będę się na ten rozpisywać, bo pewnie i tak mnie ktoś zbluzga, a po co tu kolejny offtop ;o?

$omgoku
06-06-2007, 00:01
Cruoris już rządziło Seleną przez 2 lata i chyba mi nie powiesz, że były to dobre czasy. Praktycznie każdy Polak był dla nich potencjalnym celem do abusowania. Wielu Szwedów (Vidfamne itd) też nie miało łatwo. To dlatego walczą razem przeciwko Cruoris.

Ehmmm myślisz, że jeśli "Polacy" wygrają wojnę to zakończy "abusowanie" ?
Popatrz co dzieje się w tej wojnie i potem ogarnij temat i udziel sie... Nie jesteś obiektywny... Jakbyś dopchał sie do władzy to byś zrobił z Seleny non-pvp.. już to widzę... Nie mówię, że za czasów "Sweleny" było dobrze.. grałem właśnie w tym okresie i sam padłem kilku krotnie ofiarą Pa ze strony Szwedzkich przyjacielów. Ale swoją drogą każdy mówi o wielkim źle ze strony Cruoris hmm a po której stronie jest największy kolega low lvl ?.... Alfis !! Polacy nie robili Pa nie dla tego, że mieli litość względem innych... po prostu nie mieli takiej możliwości. Pa to normalne zjawisko serwerów Pvp, jeżeli komuś to nie odpowiada zawsze zostają światy innego typu. To takie kilka gp z mojej skromniej osoby.

$omgoku
06-06-2007, 00:08
Przeciętnemu graczowi seleny (ja, moi koledzy i inni) i tak nie zalerzy kto wygra tą wojne. Po prostu jest ciekawiej na serverze. A ja jestem za Polakami zawsze niezależnie kto to by byl.

Co masz na myśli mówiąc "za polakami" wiesz kto jest polakiem a kto innej narodowości ? Popatrz sobie ile w "polakach jest polaków" to nie jest już wojna krajów.. tylko 2 odrębnych ekip.:p

Tevah
06-06-2007, 01:01
@Ushka

Te polskie nooby w narodowych outfitach są rzeczywiście żałosne, chyba żaden z naszych normalnych rodaków nie popiera takiego idiotycznego zachowania. Inna sprawa, że Nortec i Słoweńcy obrażają CAŁY nasz naród bez wyjątku, a nie tylko tych wyżej wspomnianych noobów.

@KubaGuzikk

W takim razie gdybyś ty miał dołączyć do Cruoris to nie przeszkadzałyby tobie te wyzwiska pod adresem Polaków ?

@$omgoku

Abusowanie zapewne się nigdy nie skończy. Wiadomo również, że Alfis robi największe PA na servie. No ale jeśli Nocturny się nie sprawdziły (wg mnie) w rządzeniu servem to może pora dać szansę innym ?

Ushka
06-06-2007, 09:05
@Ushka

Te polskie nooby w narodowych outfitach są rzeczywiście żałosne, chyba żaden z naszych normalnych rodaków nie popiera takiego idiotycznego zachowania. Inna sprawa, że Nortec i Słoweńcy obrażają CAŁY nasz naród bez wyjątku, a nie tylko tych wyżej wspomnianych noobów.

Ale robią to z ich powodu :o ich to w*****a i tyle, tak samo jak mnie :|
Kiedyś kazzo było bez noobów jeszcze na 7.6 a teraz? Noob na noobie popędza nooba ;( dlatego moj uber pk char ma duzoooooo roboty :) :D

behi
06-06-2007, 13:58

Ludzie są doprawdy głupi i skretyniali. Tak kurwa, nie spojrze w lustro na rlu, bo dołączyłem do szwedów. Jezu jak jesteś tak głupim człowiekiem to nie wchodź w ogóle na to forum. I TAK, zapewne jak wojne wygra Maca to z Seleny zrobi utopijny serwer, bez pa, bez pk, bez srania w banie.

A JA DOŁĄCZYŁEM DO CRUORIS PO TO ŻEBY WYGRAĆ TE WOJNE I MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE!!!
O!

Ushka
06-06-2007, 14:06
A JA DOŁĄCZYŁEM DO CRUORIS PO TO ŻEBY WYGRAĆ TE WOJNE I MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE!!!
O!

Ciemno tam :/

Suk Suk
06-06-2007, 14:53
Witam.

Do Schnapiego za dołączenie nigdy nic nie miałem zresztą normalnie do teraz gadamy... Ale już nigdy nie pojme jak Alucard może z nimi siedziećw jednej guildi na ventilo... Każdy pamięta jak go ciągle bili bez powodu chcieli paymentów a on potulnie płacił. On przed wojną nic nie mógł był przez swe traktowany jak śmieć, ciekawe czy to się zmieni po wygraniu wojny? Mi się wydaje, że nie minie miesiąc a on dostanie exp-locka. W ogóle to ja uważam że nie wszystko jest przesądzone ponieważ mamy nadal dość dobry skład (jak Eze , Golle , Beneck itp). Tak więc wszytsko może się jeszcze odmienić ale tym razem nie popełnimy tego błędu gdy mieliśmy przewage że odpuściliśmy... Troche za wcześnie by mówić że cruois wygrało...

A co do nienawiści swe do polaków... Szwedzi mają złe zdanie o nas przez pewne stereotypy jak u nas o Rosji , Rumuni itp. Gdyby połowa seleny to byli by rumuni ciekawe co byście o nich wypisywali... Szwedzi przyjaźnią się z wybranymi polakami ale przez takich ludzi jak Koti którzy sami jadą po swoim narodzie nigdy tego nie zmienimy. Dlaczego nikt lub mało kto nie napisze tutaj "Jestem Polakiem i jestem z tego dumny". Ja moge wam powiedzieć że jestem dumny z tego że urodziłem się w Polsce! A to że pośród nas jest troche ludzi któych należy się wstydzić to jest normalne ale w każdym narodzie są tacy.

@Burniaty
Masz racje dolączyłeś do cuoris za schnapim twoim kumplem no to jeszcze zrozumiem chociaż też zmieniłeś strone ale w innych okolicznościach.

@Random Nooby
Myślicie że dla was bez różnicy kto robi pa ale w momęcie gdy MY wygramy wojne na selenie pojawią się dwie silne guildie Fratenity i Ultimation(pod pewnie inną nazwą) i gdy wyniknie sytuacja że Selena będzie rządzona przez 2 równie silne guildi PA praktycznie zniknie. Wynika to z tego że np Ezekiel to człowiek który wg mnie nigdy PA nie zrobił i będzie pilnował aby na selenie nie było pa. Dlatego uważam że po wygranej wojnie obie guildie by się nawzajem pilnowały aby nie było PA... A Cruoris już robi pa bo pan Healek w tej chwili wywala z żółwi więc nie dajdzie się zwieść pozorom cruoris nadal robi PA i będzie robić PA!
Na światach pvp pa jest normalną sprawą ale da się je zminimalizować do minimum.

Jeżeli to przeczytaliście to mam nadzieje że wyrazicie opinie o moim zdaniu na pewne poglądy. Krytyke bez wyzwisk chętnie przyjme...

Pozdrawiam Ethiellant/Voyant.

chosen_one
06-06-2007, 15:06
@ burniasty.. koles przyznaj sie wreszcie, dolaczyles do cruoris bo trzesiesz porami na sama mysl o postawieniu sie nocturnom - mieczak jestes, tak jak reszta tych "polish pride"... zal dupe sciska jak sie czyta te wasze "reasony" - czemu to wlasnie ja musialem dolaczyc do cruoris..

Aldruhn of Aldora
06-06-2007, 15:22
Hih ja moze nie gram na Selenie ale b.dobrze znam Nocturnow moge powiedziec ze sa moimi przyjaciolmi i nie sa to jacys straszni PA, gracze jak gracze. Po prostu zawsze jak ma sie wladze to troche sie z niej korzysta ;) I sadze ze akurat ja moge im mowic co o nich mysle bez konsekwencji xD

krwawycomeback
06-06-2007, 15:32
A ktoś w ogóle zamierza o0? Pisałem już wyżej, nadal do Was mam szacunek Ciebie kinda nie znałem, Dela tak i to była Wasza decyzja bo to Wasze chary nie o0? Co do Schnapi'ego mam żal o te posty o Sidarze,rozumiem można mieć o kimś swoje opinie, ale to już było takie kinda próba psychicznego znęcania się nad nim :x Schnapie zapewne tak to ma w dupie, więc:
POZDRAWIAM KRZYSIA.

Jak motylek... ;)
Tez Cie pozdrawiam

behi
06-06-2007, 15:33
@ burniasty.. koles przyznaj sie wreszcie, dolaczyles do cruoris bo trzesiesz porami na sama mysl o postawieniu sie nocturnom - mieczak jestes, tak jak reszta tych "polish pride"... zal dupe sciska jak sie czyta te wasze "reasony" - czemu to wlasnie ja musialem dolaczyc do cruoris..

Ty jesteś jeszcze glupszym czlowiekiem niż Tevah. Nie zrozumiałeś mojego wcześniejszego posta, więc zamknij swoją mordę.

06-06-2007, 15:41
Hmm co do wojny widze ze pare osob sie wypłaciło.Postaram sie przedstawic co sie dzieje na selenie w sposob w miare obiektywny A wiec mysle ze mimo iz jestem za cruoris dołaczenie alucarda było poprostu denne i naprawde pokazal ze nie opłaca sie darzyc go szacunkiem bo naprawde byl graczem po ktorym Szwedzi robili zawsze najwieksze pa jezdzili po nim zabijali itp mysli ze skoro pozyczy chara( bo nie wierze ze temu pierwszemu ownerowi ktokolwiek pozwoli grac na jakiejs akcji) to bedzie mial looz na serwie .. huja prawda jeszcze bardziej sie osmiesza ... Co do larosa to jesli rzeczywiscie sprzedal chara to hmm to huj zarobil sobie cos kasy na rl i pojebal gre ale jesli zrobil to samo co alu to nie bede sie powtarzal . Co do lizarda feleona i aquala bo oni sie chyba wyplacili to oni przeciez nie zrobili nic w wojnie ,tiases to samo noi z xanem verticasem podobna sprawa wiec tak naprawde to stracili tylko alucarda ktory pozyczajac chara unicronowi robil chyba najlepsza rzecz jaka mogl w tej wojnie , fakt zostalo w fraternity kilku silnych sorkow ktorzy potrafia zrobic co trzeba jednak morale u frat napewno spadly jeszcze slyszalem o oruxie ze niby hacked i ma banna na tydzien wiec wszystko uklada sie na korzysc cru .A co do dołaczaniu polakow do cruoris to schnapie i burniasty zawsze byli z nimi w poprzedniej wojnie tez z nimi i jak widac trzymaja sie swojej "drogi" a to ze burn wczesniej byl w ultimation to gdzies kiedys napisal ze to bylo jego błedem itp .Poza tym jakos nie widze aby fraternity moglo sie zebrac w jedna kupe i zrobic cos konkretnego no ale czas pokaze .Mysle ze frat potrzebuje jakiegos bodzca co by spowodowalo ze zaczeliby smielej walczyc to tyle z mojej strony :D

Xyriela
06-06-2007, 16:39
Skoro server offline, to napisze tu oto, że MY JESTESMY WOJOWNIKAMI!!!

Jeśli chodzi o PA.
Ja nigdy nie doświadczyłam PA na mojej osobie =d
Czemu tak jest? Moim zdaniem, zwykła znajomość jezyka angielskiego wystarczy. A ze dzieciaki w Polsce sa troszke leniwe, to nie chce im sie nauczyc mowic skladnie po angielsku. I tu zaczynaja sie ogromne problemy, jesli jedyne co potrafia powiedziec, to 'plx items, plix plizka bardzo prosze'.. PRAWIE po angielsku.

Dlaczego mnie nigdy Nocturny nie zabily, chociaz nie mieli pojecia kim ja jestem, czy dziewczyna czy chlopak, czy Pl czy Br czy Swe.

To ponizej to rpg story dla ciekawych -.-

Dlaczego.. Otóz na 28 lvlu biegajac po Thais zauwazylam 100+ rs elite knighta, którego imię było Datte Nocturna. Oczywiscie przerazona ucieklam do domku, on podazyl za mna. Podszedl i zapytal(po angielsku) 'Dlaczego kazdy, kto mnie widzi od razu ucieka : ('
Zaczelam z nim rozmawiac, po angielsku, pod koniec rozmowy dowiedzial sie ze jestem Polka i co powiedzial? 'Nigdy w zyciu bym sie tego nie spodziewal, bo umiesz mowic po angielsku'
Zostalismy przyjaciolmi, on wkrotce zaczal grac na Slash'Qu. I mimo, ze nigdy sama do niego nie napisalam, nigdy nic mu nie dalam, zawsze mi pomagal. Za co? Nawet nie mial pewnosci czy jestem dziewczyna czy chlopakiem, bo nigdy mnie nie widzial.

Inna sytuacja. Na nieco wyzszym lvlu expilam na dragach w Ank. Wysocy PL palkowie, knightowie wpadali mi na spawna i wybijali dragi na ktore dlugo czekalam, mowiac: daj spokoj, jednego draga nie dasz zabic? Co z toba noobku ;)
Po chwili pojawil sie Puge Nocturna, ktory zabijal tam dle. Poprosilam go o pomoc. Napisal na karteczce: Xyriela on dragons, Puge on dls
I juz nikt mi dragow nie zabijal. Dlaczego mi pomogl. Mogl napisac, ze hunci dle a mnie olac, a jednak. Nie zabil tez zadnego smoka tylko czekal az ja swoje zabije.

Można od razu powiedziec, ze oni sa PA i czekac na swoja kolej, albo postarac sie nieco i ulatwic sobie gre. Wystarczy nie byc gburem, umiec porozmawiac. Ja rozmowa osiagnelam w tej grze bardzo wiele, wiec polecam.

Pozdrawiam,
Xyriela

Tevah
06-06-2007, 16:40
Ludzie są doprawdy głupi i skretyniali. Tak kurwa, nie spojrze w lustro na rlu, bo dołączyłem do szwedów. Jezu jak jesteś tak głupim człowiekiem to nie wchodź w ogóle na to forum. I TAK, zapewne jak wojne wygra Maca to z Seleny zrobi utopijny serwer, bez pa, bez pk, bez srania w banie.

O!

Robisz z siebie idiotę, doprawdy. Przeczytaj jeszcze raz mój wcześniejszy post. Czy ja cię gdzieś skrytykowalem, że dołączyłeś do Cruoris? Zadałem pytanie czy nie przeszkadzają wam, Polakom te wyzwiska ze strony Norteca i Słoweńców.

06-06-2007, 17:25
Nawet nie mial pewnosci czy jestem dziewczyna czy chlopakiem, bo nigdy mnie nie widzial.

Xyriela

Patrzac na twoje zdjecie tez nie mam pewnosci czy chlopak czy dziewczyna xD wiec mysle ze nie wiele by zmienilo jakby cie zobaczyl .. xD

crosscut
06-06-2007, 18:20
Patrzac na twoje zdjecie tez nie mam pewnosci czy chlopak czy dziewczyna xD wiec mysle ze nie wiele by zmienilo jakby cie zobaczyl .. xD

HAHAHAHAHA OWNED

a jeśli chodzi o PA droga Karolinko to dlaczego zawsze twoj przyjaciel Slash'qu aka zorlan czy tez puge nocturna aka zjeb zawsze chcieli odemnie boszki, jak siedzialem na wyzej wymienionym lairze.... ? tak jak Ty sam do nich nigdy nie pisalem bo nie widzialem w tym wyzszego celu, moj angielski jest w miare dobry, a i tak to nic nie pomaga...

/Signed
// Scotty~

Ushka
06-06-2007, 18:22
Skoro server offline, to napisze tu oto, że MY JESTESMY WOJOWNIKAMI!!!

Jeśli chodzi o PA.
Ja nigdy nie doświadczyłam PA na mojej osobie =d
Czemu tak jest? Moim zdaniem, zwykła znajomość jezyka angielskiego wystarczy. A ze dzieciaki w Polsce sa troszke leniwe, to nie chce im sie nauczyc mowic skladnie po angielsku. I tu zaczynaja sie ogromne problemy, jesli jedyne co potrafia powiedziec, to 'plx items, plix plizka bardzo prosze'.. PRAWIE po angielsku.

No i tu signed, ja tak samo, khode poznałem jak on szedł na bk a ja dawno skillowałem, z mojego starego najta znałem saphir thor'a poznałem go jak miał ~80 lvl i szedł na bk bo ja tam skillowałem, normalna a$$ lickerska rozmowa, zapytał się czy może przejść bo akurat blokowałem moim slimami, zapytał się który to matka, potem yellnołem gl on bk, potem jak wracał to stał i ze mną gadał itp. >;( I to wszystko w idealny sposób zrobione poprzez a$$ licking >:(

Grypek
06-06-2007, 19:52
No i tu signed, ja tak samo, khode poznałem jak on szedł na bk a ja dawno skillowałem, z mojego starego najta znałem saphir thor'a poznałem go jak miał ~80 lvl i szedł na bk bo ja tam skillowałem, normalna a$$ lickerska rozmowa, zapytał się czy może przejść bo akurat blokowałem moim slimami, zapytał się który to matka, potem yellnołem gl on bk, potem jak wracał to stał i ze mną gadał itp. >;( I to wszystko w idealny sposób zrobione poprzez a$$ licking >:(

Lizanie dupy to tez sposób na grę. Innym sposobem jest dawać sobie ją lizać :p

krytyk44
06-06-2007, 20:11

Dlaczego.. Otóz na 28 lvlu biegajac po Thais zauwazylam 100+ rs elite knighta, którego imię było Datte Nocturna. Oczywiscie przerazona ucieklam do domku, on podazyl za mna. Podszedl i zapytal(po angielsku) 'Dlaczego kazdy, kto mnie widzi od razu ucieka : ('
Zaczelam z nim rozmawiac, po angielsku, pod koniec rozmowy dowiedzial sie ze jestem Polka i co powiedzial? 'Nigdy w zyciu bym sie tego nie spodziewal, bo umiesz mowic po angielsku'
Zostalismy przyjaciolmi, on wkrotce zaczal grac na Slash'Qu. I mimo, ze nigdy sama do niego nie napisalam, nigdy nic mu nie dalam, zawsze mi pomagal. Za co? Nawet nie mial pewnosci czy jestem dziewczyna czy chlopakiem, bo nigdy mnie nie widzial.

Inna sytuacja. Na nieco wyzszym lvlu expilam na dragach w Ank. Wysocy PL palkowie, knightowie wpadali mi na spawna i wybijali dragi na ktore dlugo czekalam, mowiac: daj spokoj, jednego draga nie dasz zabic? Co z toba noobku ;)
Po chwili pojawil sie Puge Nocturna, ktory zabijal tam dle. Poprosilam go o pomoc. Napisal na karteczce: Xyriela on dragons, Puge on dls
I juz nikt mi dragow nie zabijal. Dlaczego mi pomogl. Mogl napisac, ze hunci dle a mnie olac, a jednak. Nie zabil tez zadnego smoka tylko czekal az ja swoje zabije.

Można od razu powiedziec, ze oni sa PA i czekac na swoja kolej, albo postarac sie nieco i ulatwic sobie gre. Wystarczy nie byc gburem, umiec porozmawiac. Ja rozmowa osiagnelam w tej grze bardzo wiele, wiec polecam.

Pozdrawiam,
Xyriela

użekła nas twoja historia

twojstary
06-06-2007, 20:35

Xyriela

Naprawdę wzruszająca historia... Szkoda tylko że wszyscy to mają w dupie i gówno ich to obchodzi o.O

Xyriela
06-06-2007, 21:53
Możecie sobie gadać, co chcecie, ale ja wiem swoje. Musze przyznac, ze dobrze mi sie gra na Selenie. Mam zle tylko z tymi co mi zazdroszcza, ale na nich jest dobry sposob =d Ubic. Ja sama czy uzywajac roznych ludzi, kazdy ma na co zasluguje.

A Wy musicie robic noobchary i sie pocic na forum, zeby mi dojebac xD
Bo w inny sposob nie macie szans D:

:evul:

Tak btw. mowicie, ze swe robia pa? A to nieprawda, zapytajcie Lavande, kto jest evul boh PA <skromna> na Selenie
xDD!

BEST WISHES,

Xyriela

^^'
http://foteka.pl/mini/4b32a154895ba3e6897d51e55de33b90.jpg (http://foteka.pl/4b32a154895ba3e6897d51e55de33b90)

crosscut
06-06-2007, 22:14
Możecie sobie gadać, co chcecie, ale ja wiem swoje. Musze przyznac, ze dobrze mi sie gra na Selenie. Mam zle tylko z tymi co mi zazdroszcza, ale na nich jest dobry sposob =d Ubic. Ja sama czy uzywajac roznych ludzi, kazdy ma na co zasluguje.

A Wy musicie robic noobchary i sie pocic na forum, zeby mi dojebac xD
Bo w inny sposob nie macie szans D:

:evul:

Tak btw. mowicie, ze swe robia pa? A to nieprawda, zapytajcie Lavande, kto jest evul boh PA <skromna> na Selenie
xDD!

BEST WISHES,

Xyriela

jakbym chcial Ci dojebac zrobil bym to... bez tworzenia noobcharow, bez ogrodek... tylko co mi to da ? ja w przeciwienstwie do innych sie nie pierdole i mowie co mysle, myslisz ze dlaczego jestem most hated mid lvl na selenie ?
ogarnij sie, nie kazdy nie ma odwagi zeby napisac cos z maina...

jesli chodzi o domela to on chuj wbija w ta gre, w tego chara, nie traktuje tego tak powaznie jak ty.. przyklad... unicron zabil Cie na BK, chwile potem wszedl na Vt shadar, i pytal sie czemu padlas, a w tle bylo slychac takim placzacym glosem " ONI MNIEE ZAAABILIII"
Masz 20 lat a zachowujesz sie jak 15 latka, ktora przy dedzie traci wszystko...

jak to sie mowi... Get a life...

a jesli chodzi o Twoja gre na aldorze, moze chcesz jakis maly world trade??

Marczio
06-06-2007, 22:59
jakbym chcial Ci dojebac zrobil bym to... bez tworzenia noobcharow, bez ogrodek... tylko co mi to da ? ja w przeciwienstwie do innych sie nie pierdole i mowie co mysle, myslisz ze dlaczego jestem most hated mid lvl na selenie ?
ogarnij sie, nie kazdy nie ma odwagi zeby napisac cos z maina...

jesli chodzi o domela to on chuj wbija w ta gre, w tego chara, nie traktuje tego tak powaznie jak ty.. przyklad... unicron zabil Cie na BK, chwile potem wszedl na Vt shadar, i pytal sie czemu padlas, a w tle bylo slychac takim placzacym glosem " ONI MNIEE ZAAABILIII"
Masz 20 lat a zachowujesz sie jak 15 latka, ktora przy dedzie traci wszystko...

jak to sie mowi... Get a life...

a jesli chodzi o Twoja gre na aldorze, moze chcesz jakis maly world trade??

most hated plx??? :S No pey no fre menz

06-06-2007, 23:34
@ xyriela
Jakbym chcial ci dojebac zamiescil bym na forum twoje zdjecie xD

chosen_one
06-06-2007, 23:36
Ty jesteś jeszcze glupszym czlowiekiem niż Tevah. Nie zrozumiałeś mojego wcześniejszego posta, więc zamknij swoją mordę.

Doskonale zrozumialem twojego posta i doskonale rozumiem rowniez ciebie. PRAWDA W OCZY KOLE. Jestes jednym z tych pustych, proznych, nie majacych zadnych ambicji, idacych na latwizne kolesi, ktorzy dolaczaja do silniejszych dla wlasnej wygody, nie zwazajac na upokorzenia jakie padaja z ich strony. PLUJ SWINI W TWARZ A POWIE ZE DESZCZ PADA.

Szwedzi jednak oddzielaja narodowosci w swojej gildii, a wiec uznaja pewne roznice miedzy nimi a wami.. A pozniej mowia "spalic polske" i mowia to nie jakies swe - noobki spod depo ale leaderzy silnej gildii. Na noobkow nie ma co patrzec, naprawde, bo w kazdej nacji oni wystepuja.

Burniasty, ty i tobie podobni zawsze zostana zapametani jako ludzie slabi bez inicjatywy dokonania czegos szlachetniejszego niz wspieranie silniejszych.

chosen_one
06-06-2007, 23:48
@ xyriela
Jakbym chcial ci dojebac zamiescil bym na forum twoje zdjecie xD

Wyhamuj troche, naprawde. Po pierwsze mam wrazenie, ze nie dorosles do umiejetnosci doceniania w kobietach czegos wiecej niz wygladu. Po drugie, okreslanie czyjegos wygladu to rzecz wzgledna, wiec jakim prawem twierdzisz ze w ten sposob bys narobil jej obciachu? Wyglad wg mnie nie moze byc do tego powodem, bo jest to strasznie prostackie, plytkie.
Nie popieram tego co robi Xyriela w grze ale nie moge biernie sluchac jak inni ja obrazaja. Troche klasy..

Pafel
06-06-2007, 23:56
Doskonale zrozumialem twojego posta i doskonale rozumiem rowniez ciebie. PRAWDA W OCZY KOLE. Jestes jednym z tych pustych, proznych, nie majacych zadnych ambicji, idacych na latwizne kolesi, ktorzy dolaczaja do silniejszych dla wlasnej wygody, nie zwazajac na upokorzenia jakie padaja z ich strony. PLUJ SWINI W TWARZ A POWIE ZE DESZCZ PADA.

Szwedzi jednak oddzielaja narodowosci w swojej gildii, a wiec uznaja pewne roznice miedzy nimi a wami.. A pozniej mowia "spalic polske" i mowia to nie jakies swe - noobki spod depo ale leaderzy silnej gildii. Na noobkow nie ma co patrzec, naprawde, bo w kazdej nacji oni wystepuja.

Burniasty, ty i tobie podobni zawsze zostana zapametani jako ludzie slabi bez inicjatywy dokonania czegos szlachetniejszego niz wspieranie silniejszych.

No i huj cie obchodzi czy Burniasty idzie na latwizne czy nie kurwa wez se odpusc bo to zalosne jest co piszesz-.- ciagle chcesz mu udowodnic ze hujowo zrobil a ja od kad pamietam to on i Schnap byli po stronie nocturnow...
To tylko gra wiec odpusc se tejsty typu a oni gadaja na polakow. Jakos niektorych polakow nie ruszaja Oo wystarczy umiec gadac z ludzmi... A jak mowia cos o Polakach ze to nooby itp itd to moze nie maja racji??Oo oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc to jacys 6klasisci co nie umieja gadac po angielsku...

Lenrock
06-06-2007, 23:59
xyriela my sie nie lubimy, chyba dlatego ze powiedzialem ze jestes no lifem, ale doszedlem do wniosku, ze mam w dupie to co robisz na rl, jak wygladasz itd itp etc asfasfaf. i w sumie chcialem cie tez przeprosic, za to ze jechalem tak po tobie i sie zachowywalem jak ostatni gowniarz :confused:

twoj marbuś

chosen_one
07-06-2007, 00:17
No i huj cie obchodzi czy Burniasty idzie na latwizne czy nie kurwa wez se odpusc bo to zalosne jest co piszesz-.- ciagle chcesz mu udowodnic ze hujowo zrobil a ja od kad pamietam to on i Schnap byli po stronie nocturnow...
To tylko gra wiec odpusc se tejsty typu a oni gadaja na polakow. Jakos niektorych polakow nie ruszaja Oo wystarczy umiec gadac z ludzmi... A jak mowia cos o Polakach ze to nooby itp itd to moze nie maja racji??Oo oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc to jacys 6klasisci co nie umieja gadac po angielsku...

Czemu zalosne? Czy nie mam racji? Nie obchodzi mnie odkad tylko, ze jest. Widze ze niektorych nie ruszaja ich teksty - napisalem to wielkimi literami. Jezeli pominiemy noobkow spod depo to nie maja racji ze Polacy sa noobami.

Pafel
07-06-2007, 00:24
Czemu zalosne? Czy nie mam racji? Nie obchodzi mnie odkad tylko, ze jest. Widze ze niektorych nie ruszaja ich teksty - napisalem to wielkimi literami. Jezeli pominiemy noobkow spod depo to nie maja racji ze Polacy sa noobami.

Nie :| nie masz jego wybor z kim jest i nie powinno cie to obchodzic a jezeli pominiemy tych spod dp to zostaja jeszcze inni np. ci co kradna looty wpadaja ci na expowisko i wyrzucaja twoj list albo udaja ze go nie widzieli...
edit. Nie mowie ze tylko Polacy tak robia ale jak do tej pory to wiekszosc takich z ktorymi sie spotkalem to byli polacy

chosen_one
07-06-2007, 00:35
Nie :| nie masz jego wybor z kim jest i nie powinno cie to obchodzic a jezeli pominiemy tych spod dp to zostaja jeszcze inni np. ci co kradna looty wpadaja ci na expowisko i wyrzucaja twoj list albo udaja ze go nie widzieli...

Adwokat burniastego.. Napewno to jego wybor bo ja nie wybieralem za niego. Obchodzi mnie to bo on wzmacnia gildie ktorej nie lubie.

Swe tez kradna looty, wpadaja na expowiska i wpisuja swoj nick w moim liscie i mowia zebym "leave or hunted".

Z wiekszoscia Polakow sie dogadam, swe rozumieja tylko swoja przewage. Angielski znam wystarczajaco do takich rozmow..

Pafel
07-06-2007, 00:38
Ojojoj no i myslisz ze przez to ze nie lubisz cruoris to wplyniasz na niego tak zeby odszedl z glidi?? Btw. nie nie jestem jego adwokatem tylko wyrazam swoje zdanie od tego jest to forum nie?

Herante
07-06-2007, 02:15
< napisałem posta... ale po paru minutach doszedłem do wniosku, że mam tak dosyć was polaków i polskiej mentalności że nie chce mi czytać waszych wypowiedzi ani nawet na to forum patrzeć >

Xyriela
07-06-2007, 07:22
Jestem noobem...
Po co ja sie wysilam, zeby cos wytlumaczyc, jesli..

TAK! Herante! Miales racje! Im sie nijak nie da wytlumaczyc, ze to nie Krzyzacy tylko XXI wieczna gierka internetowa.

OMFG LMFAO jakby to powiedzial S*****...

Ech ;( ZABILI MNIE NIEEEEEE... Uff to byl tylko sen..

A Macavelli will burn in hell :evul:

07-06-2007, 09:48
Xyriela tylko ze krzyzacy spali po nocach :D a ty dla tej XXI wiecznej gierki internetowej wysuszyłas twarz brakiem snu =(

behi
07-06-2007, 09:56
@chosen_one

Jesteś tutaj najgłupszym człowiekiem. Mam cię głęboko w dupie, możesz wyzwać mi jeszcze moją matke.

OVER AND OUT

chosen_one
07-06-2007, 15:49
@ Xyriela

Myslisz, ze jak ty nie padlas ofiara PA to wszyscy mieli taka szanse. Byc moze dlatego ze sprawialas wrazenie malego, biednego noobka nad ktorym sie wszyscy litowali, bo jak ktos probowal cie ubic to zasypywalas go wazeliniarskimi tekstami typu: "czemu mnie bijesz? ja chce byc twoim przyjacielem, bo jestem za slaba zeby z toba walczyc.. prosze dogadajmy sie.." Ja taki nie jestem. Nie bede sie przed nikim plaszczyl, tylko dlatego ze jest 50 lvli wyzej. Ja nigdy z nikim nie zaczynam. To oni zawsze szukaja zaczepki, zeby pozniej wyludzac kase. Twoja sytuacje rozni sie od sytuacji innych, wiec nie oceniaj wszystkich wg siebie , bo to nie jest obiektywne.

Co do Datte to nie masz racji. Ten koles mnie zaatakowal bez powodu i musialem przed nim uciekac z respa. Innym razem przeszedl samego siebie, kiedy kupowalem na trade pewien drogi item, on napisal do mnie, ze skoro kupuje taka rzecz to musze miec kase i jezeli mu nie zaplace to mam hunta. Od tego czasu drogie rzeczy kupuje noobcharem.

@ Burniasty Nie mam zamiaru wyzywac twojej matki, ja tylko komentuje twoje postepowanie. Takie same pretensje mam do innych Polakow w cruoris i to co powiedzialem tobie tyczy sie rowniez ich.

07-06-2007, 16:23
To chyba to samo powiesz o szwedach walczacych w fraternity bo widze odbierasz to jakos wojne narodowa w tibi lol

chosen_one
07-06-2007, 16:48
@ up

Nie powiem tego samego. Jesli chodzi o fraternity to mialem klopoty tylko z noobcharem Alfisa.
Wojna narodow - a czy ja jeden mam takie wrazenie? Spotkalem sie z wieloma przypadkami (nie tylko ja), w ktorych zostalem oceniony przez swe wg narodowosci. W cruoris jest nawet odpowiedni podzial uwzgledniajacy pochodzenie, wiec jak sadze dla nich to nie jest bez znaczenia.