zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Roty w poblizu Thais

Sebos14
22-05-2007, 21:49
Mam male pytanko czy wiecie gdzie jest resp rotow kolo Thais , gdzie moglbym w spokoju skillowac bez ludzi najlepiej jakis pojedynczy resp?Nie mowcie zebym sobie poszukal bo szukalem i nic nie znalazlem.
Z gory Thx ;)
Znalazlem sam ale wielkie dzieki za odpowiedz (prosze o zamkniecie tematu);]

GothicMaster
22-05-2007, 22:29
Wejdz na mape respawnu i znajdz nr 57. W poludniowej czesci tego punktu jest maly polwysep rozciagajacy sie od zachodu na wschod. Jest tam jaskinia z dwoma rotami, a na powierzchni jest sporo krolikow i pare wilkow wiec zaopatrzenie w fooda masz na miejscu:D Jesli chodzi o pojedynczy spawn to szczeze mowiac nie wiem gdzie jest taki kolo thais. Zgaduje ze chodzi tu o trening a do trenienia na rotach wystarcza skile 30/30 jak nie mniejsze. Jesli takich nie masz polecam ci na razie skilowanie na trolach bo i tak starcza na dlugo:D
Pozdro

Taranka
22-05-2007, 23:22
Tu (http://tibia.pl/earth.php?x=32260&y=32102&z=7) ale to więc niż 1 rot. Jest tam jeśli się nie myle 9 rotów. W tym miejscu przynajmniej ludzie na moim serwie skillują. A jeśli trudno Ci w takim gronie rotów skillować to ropnij ile Ci potrzeba.:)

GothicMaster
22-05-2007, 23:26
Dokladnie o to miejsce mi chodzilo, ale ja atm jeszcze jakies pol roku temu skilowalem moim najtem i zawsze byly 2. Ale jak mowil kolega wyzej zawsze mozna ropnac:D