Pokaż pełną wersje : EM [119] vs. CO~ [90]
Pan Kracy
23-05-2007, 16:38
Potrzebujemy takiego tematu więc go zakładam.
Piszemy Tutaj o toczącej się wojnie na Aldorze ;)
Ostatni frag dla CO:
??? dawno nie było battle nie pamiętam.
Ostatni frag dla EM:
??? dawno nie było battle nie pamiętam.
link do wszystkich fragów:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1806293
Neaniver
23-05-2007, 16:40
Potrzebujemy takiego tematu więc go zakładam.
Piszemy Tutaj o toczącej się wojnie na Aldorze ;)
A temat zostanie skasowany po 13 godzinach? :D
Dlaczego w temacie jest :
EM [119] vs. CO~ [90]
?
Neaniver
24-05-2007, 19:38
Dlaczego w temacie jest :
EM [119] vs. CO~ [90]
?
Nie wydaje Ci sie, ze to liczba fragow?
Chodzilo mi dokladniej dlaczego wynik dla CO jest podany w przyblizeniu : ~[90], niestety nie wiem dlaczego nie pogrubilo mi "tyldy" :/ sa jakies nie wyjasnione fragi czy co ??
Karolkaa
24-05-2007, 22:03
Chodzilo mi dokladniej dlaczego wynik dla CO jest podany w przyblizeniu : ~[90], niestety nie wiem dlaczego nie pogrubilo mi "tyldy" :/ sa jakies nie wyjasnione fragi czy co ??
Chosen Ones ma 90 Fragów :)
Pan Kracy
24-05-2007, 23:00
Tylda jest przy CO czyli chodzi o to że nie napisałem innych gildi które walczą po stronie CO bo było ich trochę narazie jest BoD ale dosyć często się to zmieniało więc miałem zamiar przez ~ doliczyć wszystkie gildie walczące po stronie CO a nie przy fragach patrz uważnie Pozdrawiam :)
@up & 2up
Dzieki za wyjasnienie :)
Inwestor
26-05-2007, 03:34
May 26 2007, 01:47:33 CEST Killed at Level 116 by Vasilliev
and by Erfelur
Cos wam nie wyszedl ten mass log :) :*
Sid Domestos
26-05-2007, 09:50
May 26 2007, 01:47:33 CEST Killed at Level 116 by Vasilliev
and by Erfelur
Cos wam nie wyszedl ten mass log :) :*
Dodam tylko, ze to byl Jibav
@Edit
Temat umiera, wiec daje nowe fragi :)
Royal Suchy
May 28 2007, 16:15:34 CEST Killed at Level 144 by Sir Croy
Alorous
May 28 2007, 16:11:37 CEST Killed at Level 112 by [CHAR]Redd Xedriand{/CHAR] and by Royal Suchy
Dodam tylko, ze to byl Jibav
@Edit
Temat umiera, wiec daje nowe fragi :)
Royal Suchy
May 28 2007, 16:15:34 CEST Killed at Level 144 by Sir Croy
Alorous
May 28 2007, 16:11:37 CEST Killed at Level 112 by [CHAR]Redd Xedriand{/CHAR] and by Royal Suchy
Temat umiera i nic sie nie zmieni, bo to moj temat był najlepszy xDD Niestety przez bande idiotow został zamkniety ;)
Inwestor
29-05-2007, 16:26
Gowno prawda, w tym temacie tez by toczyla sie tak rozmowa tylko raczej nikomu niechce sie znowu pisac etc etc bo pewnie nawet jak temat bedzie sie rozwijał to go zamkna
Sid Domestos
29-05-2007, 17:34
Gowno prawda, w tym temacie tez by toczyla sie tak rozmowa tylko raczej nikomu niechce sie znowu pisac etc etc bo pewnie nawet jak temat bedzie sie rozwijał to go zamkna
Glowny temat zostal zamkniety, bo wszystkie stare tematy ze swiatow pozamykali. A tamte pozniejsze pozamykali, bo byl wielkim spam i wyzwiska. Jesli nie bedziemy robic offtopa to temat przetrwa ;]
@topic
Na Aldorce narazie spokoj. Nikt nie expi, wiec na fragi pewnie jeszcze poczekamy ;d
@up
Mylisz się! ;D Ja se expie ^^
Pan Kracy
01-06-2007, 22:38
Temat umiera i nic sie nie zmieni, bo to moj temat był najlepszy xDD Niestety przez bande idiotow został zamkniety ;)
Może i był ale Twój topic to już "era kamienia łupanego" narazie musisz się zadowolić tym co jest tutaj :)
pozdrawiam Ziomków z aldory.
Vu'xiu czy jak on tam sie wabi , banished na miesiac :)
Moze w koncu przestanie spammowac tym numerkiem z konta anubis :)
Hahaha !
Senior Tutor odszedł? :( Jak mi przykro
Brawo frajerze, takim niby mądrym tutorem BYŁEŚ
Ojciec Dyrektor
06-06-2007, 19:45
Tutorem był, ale postać wróci do gry za miesiąc, więc nie wiem dlaczego sie tak cieszysz tylko z tego ze nie jest już Tutorem, ale to twój problem ;)
Co to za różnica, czy dostał bana na miesiąc, czy rok... i tak w ten czas żadnego openbattle nie bedzie.
Inwestor
07-06-2007, 18:08
Nie bedzie bo em nie wychodzi. (ale bez przesady, mysle ze w ciagu roku bedzie :P) U nich na openach jest okolo 15 osob kiedy u nas jak sie zbierzemy z 25 strzelajacych kulami + rycki.
elo
tibiaplayer
07-06-2007, 20:51
@up
i dalej sie dziwisz ze nie wychodza? skoro ich jest 15 a was 2x wiecej?
Inwestor
08-06-2007, 14:06
Ej ale to juz chyba ich problem, nie bylo trzeba brac udzialu w wojnie ...
Pan Kracy
09-06-2007, 00:40
Hail <10znaków> :)
lol to wy ja zaczeliscie.
Aldruhn of Aldora
09-06-2007, 12:03
lol to wy ja zaczeliscie.
To ze doszedles rok po rozpoczeciu wojny to widac. Wojna zaczela sie kiedy EM wypowiedzialo ja Animie.
/Ald.
To ze doszedles rok po rozpoczeciu wojny to widac. Wojna zaczela sie kiedy EM wypowiedzialo ja Animie.
/Ald.
Nie masz pojecia pacanie kto to Jibav to sie nie pultaj. Wojna z Anima to jedno a wojna z CO to drugie. Zreszta za to co robila Anima szczerze wam sie nalezala wypierdolka z serva.
Inwestor
09-06-2007, 17:20
Czlowieku to niewazne kto ja zacza, bylo wyjsc jak sie dalo z em i tyle a nie teraz ktos tu placze ze was jest 15 i nie wychodzicie ...
Ojciec Dyrektor
09-06-2007, 18:01
...Wojna z Anima to jedno a wojna z CO to drugie...
Mylisz się to jedno i to samo ... było jest i będzie ;) pozdro
/Ald.
to ze doszedles 2 lata temu do wojny i wyszedles 2 razy z pzeta to nie znaczy,ze jestes juz taki zajebisty. jestes az taki glupi,ze nie zrozumiales, ze chodzilo mi o CO, przeciez Anima byscie nic nie zrobili.
tibiaplayer
10-06-2007, 11:12
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1690581
buhuahuaha ale mi zal jest was (CO~)
myslicie ze ktos zaplaci spadajac -80~ lev w dol?
albo wogole ktos zaplaci wiecej niz 1kk?
przeciez to jest chore
jescze rozmowa tito z nemtorem:
16:13 Tito Grimgor [80]: Nemtor
16:13 Tito Grimgor [80]: Tito Grimgor - negotiable
16:13 Tito Grimgor [80]: I wanna pay...
16:13 Nemtor [233]: u know limit if u pay?:P
16:13 Nemtor [233]: 1 lvl per month
16:14 Tito Grimgor [80]: UHAUHAUHAUHAAUHAUHA
16:14 Tito Grimgor [80]: 100% I DONT PAY
16:14 Nemtor [233]: so fucking why msg me
16:14 Tito Grimgor [80]: why only 1 lvl?
16:15 Nemtor [233]: 2 lvl per month = 750k
16:15 Nemtor [233]: ur freedom with 2 lvl per month
16:16 Tito Grimgor [80]: rly rly!!! funny
16:16 Tito Grimgor [80]:bye bye -.-
buhauha czemu w poscie nie ma nic o limicie? nie chcecie zeby was wysmiano? ^^
Aldruhn of Aldora
10-06-2007, 11:59
to ze doszedles 2 lata temu do wojny i wyszedles 2 razy z pzeta to nie znaczy,ze jestes juz taki zajebisty. jestes az taki glupi,ze nie zrozumiales, ze chodzilo mi o CO, przeciez Anima byscie nic nie zrobili.
Zmien koment 117 nie masz i nie bedziesz mial ;)
Anima miala wiecej fragow niz EM
Inwestor
10-06-2007, 15:25
Niech Em zrobi swoja liste :P:P Ciekawe bedzie :P
Sid Domestos
11-06-2007, 00:05
Ron montegro
Jun 10 2007, 22:12:08 CEST Killed at Level 165 by Nemtor and by Masakrowiec
Ares Deathbringer
Jun 10 2007, 22:12:23 CEST Killed at Level 123 by Nemtor and by Friiko Pall
Little Elvis
Jun 10 2007, 22:15:25 CEST Killed at Level 105 by Nemtor
Legendios
Jun 10 2007, 22:11:27 CEST Killed at Level 121 by Nemtor
Redd Xedriand
Jun 10 2007, 22:14:02 CEST Killed at Level 117 by Lord Fighterr and by Elaiden
Posterunkowy Mariusz
Jun 10 2007, 22:13:56 CEST Killed at Level 116 by Gloomy Chooper
Leison
Jun 10 2007, 22:11:55 CEST Killed at Level 134 by Azka Elvan and by Sir Croy
Ice Max
Jun 10 2007, 22:12:06 CEST Killed at Level 103 by Piechtolot and by Elaiden
Skynet Paradoxo
Jun 10 2007, 22:12:30 CEST Killed at Level 94 by Piechtolot and by Qlimax Hol
GZ chlopaki :) Juz jest 120 do 101. Jeszcze troche i znowu dogonicie EM :)
Juz nawet wam pingowanie nie pomaga,co tym razem wymyliscie?
WiErT@rK@_Ud@RoVa
11-06-2007, 00:49
Taaa , dzisiaj EM trochę dostało po tyłku i znowu tracą przewagę. Chyba powrót Eliego dużo im nie pomógł.
Inwestor
11-06-2007, 01:34
Krotko opisujac to co sie dzieje ostatnio. Czekalismy w h*j czasu az wyjdziecie. Kiedy to zrobiliscie jak smiem sadzic liczna ekipa ( nawet eli powrocil ) i zaczeliscie nas pingowac znowu mimo to nie udalo sie wam. Wiec niewiem co jeszce mozecie wymyslic ...
W takiej sytuacji to bedzie chyba najlepsza lekturka dla was :)
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1690581
HAIL CO | ELO :)
Ojciec Dyrektor
11-06-2007, 16:36
Sto lat ... 100+ fragów CO ;) (101). No ładnie ładnie, już tylko 19 fragów i was przegonimy, o ile rzecz jasna wyjdziecie na OB. Pozdro
Znowu nas pingowali :(
Originally posted by Piechtolot on 09.06.2007 15:51:57:
> Seraphim Loki - not negotiable
HAHAH Beczka smiechu o ja pier****
WiErT@rK@_Ud@RoVa
11-06-2007, 22:10
Według mnie ten Aldora War to jeden z nudniejszych warów w Tibi. Jak expie to tylko widze prawie całe CO na Vip prawie całe EM a nikt sie nie wychyli. Żebyście wy chociaż chodzili na te ustawki co między sobą ustalacie a tak to jeden drugiego robi w ch.ja.
Zmien koment 117 nie masz i nie bedziesz mial ;)
Anima miala wiecej fragow niz EM
nie zmienie.
btw gdybym chcial to moglbym odrobic lvl na goromie,ale nie mam na to ani czasu ani checi
nie zmienie.
btw gdybym chcial to moglbym odrobic lvl na goromie,ale nie mam na to ani czasu ani checi
rotfl,chyba zapomniales ze mamy 20 noob charow na goromie,wiec watpie zebys sobie poexpil xDD.
Inwestor
12-06-2007, 10:10
Buhahah to idz i odrob hahaha k*** rozpier**** mnie takie gadania "jak bym chcial to bym mogl". Czlowieku gowno nie bys mogl. Idz i sproboj to zobaczysz -.-
Buhahah to idz i odrob hahaha k*** rozpier**** mnie takie gadania "jak bym chcial to bym mogl". Czlowieku gowno nie bys mogl. Idz i sproboj to zobaczysz -.-
Taaak juz widze jak wasze noobchary radza sobie z taka iloscia quara/gs'ow/hydr/water elementali. Musisz byc naprawde nikim w tej wojnie, po prostu nie masz pojecia co sie dzieje. Pewnie Sauron czy jakis inny retard.
Taaak juz widze jak wasze noobchary radza sobie z taka iloscia quara/gs'ow/hydr/water elementali. Musisz byc naprawde nikim w tej wojnie, po prostu nie masz pojecia co sie dzieje. Pewnie Sauron czy jakis inny retard.
Taaa,ale za to ty se radzisz swoim 64 pałkiem xDDD.Questa wykonalismy wiec co to dla nas kilka quar albo hydr,rotfl.Zreszta juz Tito i inne plebsy przestaly tam expic ;o.
Taaa,ale za to ty se radzisz swoim 64 pałkiem xDDD
Radze sobie, radze, zapewne lepiej niz ty.
Radze sobie, radze, zapewne lepiej niz ty.
Szczegolnie na faccu i siedzac caly czas w pz.xDDD
Inwestor
12-06-2007, 21:41
Lol a co tu jest do radzenie retardzie ?
1 wyspa - przejsc kilka bonebastow grupka 35 + noob charow to jest nic wiec nie widze tutaj nic do radzenia
2 wyspa - przewaznie hydry luruje sie pod wejscie a jak nie to 1 hydra na 20 noob charow to tez nie wielkie wyzwanie ....
3 wyspa - to samo co z druga
a co do podziemi to moze ciezej ale tez nie widze specjalnego wyzwania dla tylu noob charow wiec to ty nic nie wiesz i sie ciagnij palko ktora robi mega duzo na wojnie -.-
PS: Wyjdz tam expic gdzie chcesz to zobaczysz .... aaaaaa zapomnialem nie masz pacca ... a jak bys mial to tym czyms mozesz rotwormy na liberty orac huahuahah
Lol a co tu jest do radzenie retardzie ?
1 wyspa - przejsc kilka bonebastow grupka 35 + noob charow to jest nic wiec nie widze tutaj nic do radzenia
2 wyspa - przewaznie hydry luruje sie pod wejscie a jak nie to 1 hydra na 20 noob charow to tez nie wielkie wyzwanie ....
3 wyspa - to samo co z druga
a co do podziemi to moze ciezej ale tez nie widze specjalnego wyzwania dla tylu noob charow wiec to ty nic nie wiesz i sie ciagnij palko ktora robi mega duzo na wojnie -.-
PS: Wyjdz tam expic gdzie chcesz to zobaczysz .... aaaaaa zapomnialem nie masz pacca ... a jak bys mial to tym czyms mozesz rotwormy na liberty orac huahuahah
Pokaz swojego nicka to Ci powiem czy robie wiecej czy nie.
Inwestor
12-06-2007, 23:14
Nic Ci nie musze podawac i Ci mowie ze robie wiecej niz ty ... zreszta w CO kazdy robi wiecej od Ciebie bo my nie trzymamy noobow 64 palków bez pacca tak jak EM :) I wogole naucz sie czytac ze zrozumieniem bo nie pisalem ze robie wiecej tylko napisalem ze TY ponoc robisz mega duzo .... A co do goromy to jakis odzew moze ?
Torn Saximercus
13-06-2007, 00:08
Aldruhn
Jun 11 2007, 12:53:09 CEST Killed at Level 128 by Brollik
8o
Gloomy Chooper
Jun 13 2007, 00:31:20 CEST Killed at Level 142 by Anubis Woman
Darkk'cut
Jun 13 2007, 00:32:28 CEST Killed at Level 122 by Ron Montegro
and by Royal Suchy
nie pojde bo nie chce, nie rozumiesz?
Name: Elaiden
Guild membership: Chosen of the Chosen Ones
Character Deaths
Jun 13 2007, 06:06:20 CEST Killed at Level 94 by Binovek
Kolejny :)
Hail EM _/
Inwestor
13-06-2007, 13:10
@Jibav
Niechcesz ? Ja bym powiedzial ze nie mozesz i sie boisz ... :)
@Jibav
Niechcesz ? Ja bym powiedzial ze nie mozesz i sie boisz ... :)
A on by powiedzial, ze nie chce i kolo sie zamyka... nie pojety jakis jestes?
//Metek.
Inwestor
13-06-2007, 15:07
Sie zamknie no i co ? :)
Sie zamknie no i co ? :)
I wyszło na to że jestes niedorozwinięty ;)
DOWN WITH CHEATERS !
O jej.. Brollik hacked :( O nie ! Binovek też.. ajj jak mi przykro
Pan Kracy
13-06-2007, 16:06
I wyszło na to że jestes niedorozwinięty ;)
DOWN WITH CHEATERS !
O jej.. Brollik hacked :( O nie ! Binovek też.. ajj jak mi przykro
no i co w tym takiego każdemu się może hack zdarzyć. EM powinno już dawno być zdeletowane za boty "z żyd plx?"
Na Ciebie też przyjdzie kolej...
no i co w tym takiego każdemu się może hack zdarzyć. EM powinno już dawno być zdeletowane za boty "z żyd plx?"
ŻYD ŻYD ŻYD
dorośnij ?
Prawda jest taka że i CO używa cheatów (NG) i EM (BlackD).
Teraz to juz nie ma znaczenia, lepiej wzieliby sie za ta wojne -.- Aha, jestem za EM bo nie ma tam tylu debili i dzieciaków co w CO.
Na Ciebie też przyjdzie kolej...
hah ?
@Inwestor.
I jajco.
@Pan Kracy.
BUHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
EM = Cheaters, Bugs users !!!!!! Prosze Cie powiedz, ze CO, BOD nie uzywa botow i innych gowien.
Boli Was ze EM Was gasi spokojem, ma Was w dupie i cala te wojne.
//Metek.
Oj chlopaki sypiecie sie
Senior Tutor od was zbanowany za hackowanie
Kolejny Tutor shackowany i zbanowany
Brollik zhackowany, zbanowany
Lady Galfi zbanowana.
Sauron ironbeard zbanowany/odbanowany dostal notke (no upieklo mu sie)
Moze zaczniecie grac uczciwie?
Lady Galfi zbanowana
Zbanowany*
BingooCola
13-06-2007, 21:04
Oj chlopaki sypiecie sie
Lady Galfi zbanowana.
Ciebie to nie powinno interesować czy mają bany czy nie czy są shackowani czy nie ,bo to nie twój interes tylko ich wlasne sprawy :)
Teraz to juz nie ma znaczenia, lepiej wzieliby sie za ta wojne -.-
Owszem wzieli sie ostatnio w 5 minut rozpykali was dziewięcioma fragami do 0 :)
Co do botów - jedna jak i druga strona używa botów to przyznam więc nie ma co naruszać tej kwesti :)
Pozdrawiam BinooCola
@down
Jeżeli ci tak źle to przestań grać ;)
WiErT@rK@_Ud@RoVa
13-06-2007, 21:46
Dla mnie to ta cała wojna jest śmieszna.
- powód śmieszny
- niektórzy ludzie w guildiach - śmieszni (W CO ci co jeżdżą po żydach a w EM paru znanych thiefów)
- przebieg wojny to żenada
- bot'owanie pozostawię bez komentarza :)
- i jeszcze psujecie normalnym ludziom grę dając jakieś popierdolone limity. To mnie najbardziej wku..wia :) Ten server jest tak popierdo.ny że po prostu głowa boli , jakieś lvl limity jakbyście o tym powiedzieli komuś z innego serva to by was wyśmiał.
A cała wojna przypomina wojnę gangu bobasów o terytorium piaskownicy. Założę się że wielu z was żałuje teraz , że nie odeszło na początku wojny albo , że ją rozpoczęto. Niestety teraz jest już za późno i wasze chary w pz'ecie odczekają. Nam zwykłym ludziom pozostaje grać i śmiać sie z was na boku.
- powód śmieszny
- niektórzy ludzie w guildiach - śmieszni (W CO ci co jeżdżą po żydach a w EM paru znanych thiefów)
- i jeszcze psujecie normalnym ludziom grę dając jakieś popierdolone limity. To mnie najbardziej wku..wia :) Ten server jest tak popierdo.ny że po prostu głowa boli , jakieś lvl limity jakbyście o tym powiedzieli komuś z innego serva to by was wyśmiał.
A cała wojna przypomina wojnę gangu bobasów o terytorium piaskownicy. Założę się że wielu z was żałuje teraz , że nie odeszło na początku wojny albo , że ją rozpoczęto. Niestety teraz jest już za późno i wasze chary w pz'ecie odczekają. Nam zwykłym ludziom pozostaje grać i śmiać sie z was na boku.
no cóż.. dobrze powiedziane
Ojciec Dyrektor
14-06-2007, 00:03
Oj chlopaki sypiecie sie
Lady Galfi zbanowana.
Odezwał się kolega najuczciwszy na świecie .... wraz ze swoją gildią w której są sami święci, uczciwi itd.
Inwestor
14-06-2007, 00:46
- powód śmieszny
Ostatnie najbardziej cie denerwuje bo pewnie masz 60 czy 70 sorka i dostales limit haha ... jaka szkoda :( Placz na forum nic nie pomoze, jak sie nie podoba to elo :)
My sie sypiemy ? Czlowieku to u nas jest wlasnie zajebiscie i spokojnie ... do*******amy wam na OB ostatnio, expimy sobie, mamy kase :)
Ktos napisal "bo oni (em) maja to wojne w dupie" - co juz nudzi sie tak wojna ? Poddajecie sie ? U nas nikt nie zaluje ze nie odszedl, Ci co zalowali - zaplacili i huj im w dupe :) elo
Straznik Monopolowego
14-06-2007, 02:04
yo yo yo elo elo elo kurwa jakis ty madry pochwal sie fragami
Oj chlopaki sypiecie sie
Lady Galfi zbanowana.
I po co to piszesz? EM używa takiego bota, czyt. proxy a CO NG. EM pinguje częściej, HAKUJE. Kto jest uczciwszy? Pomyśl, bo twoja gildia to jedno wielkie zło xD
tibiaplayer
14-06-2007, 09:01
@up
jak dajecie sie to was pinguja czy hackuja ;>
sami z siebie was nie hackna ;->
Inwestor
14-06-2007, 11:57
yo yo yo elo elo elo kurwa jakis ty madry pochwal sie fragami
Mam fragi i nie musze sie nikomu chwalic flecie :) Ty za to jestes nikim wiec zal :) elo xD
Odezwał się kolega najuczciwszy na świecie .... wraz ze swoją gildią w której są sami święci, uczciwi itd.
Nigdy nie mowilem ze moja gildia jest swieta ani ze ja jestem. Za to wy uwazacie sie za zbawcow swiata z pier***** Jowinna na czele ktora uwaza ze sciganie Cheaterow/PK/PA jest najwazniejsza rzecza a jest slepa na to ze co 2 z was jest pier**** **** *** **** **** ************* ********* ****** ********** *******. KROPKA.
Ostatnie najbardziej cie denerwuje bo pewnie masz 60 czy 70 sorka i dostales limit haha ... jaka szkoda :( Placz na forum nic nie pomoze, jak sie nie podoba to elo :)
My sie sypiemy ? Czlowieku to u nas jest wlasnie zajebiscie i spokojnie ... do*******amy wam na OB ostatnio, expimy sobie, mamy kase :)
Ktos napisal "bo oni (em) maja to wojne w dupie" - co juz nudzi sie tak wojna ? Poddajecie sie ? U nas nikt nie zaluje ze nie odszedl, Ci co zalowali - zaplacili i huj im w dupe :) elo
Nie badz glupi, ty sam chyba nawet nie widzisz co ty piszesz. Widac ze koles nie jest w wojnie tylko gzdies pomiedzy a pieprzysz mu takie pierdoly. A co do zarabiania kasy, my nie musimy expic zeby zarabiac kase.
I przestan z bluzgami kretynie bo znowu ty zaczynasz wszystkich na okolo wyzywac i znowu zamkna temat i plebs nie bedzie mial gdzie dyskutowac.
Inwestor
14-06-2007, 14:59
To forum publiczne wiec bede sobie pisal co mi sie podoba flecie
Ojciec Dyrektor
14-06-2007, 15:15
Czy raczycie pisać z sensem tzn nie wyzywać się o byle gówno itd i zamiast pisać 89654676132156465 postów, to macie problem edytować posty .... rozmowa jest o wojnie a nie że ten to tamten tamto .... (Zwracam się do wszystkich CO EM i resztę)
Jak tak dalej będzie to sam zwrócę się do moderatorów o zamknięcie tego tematu bo znowu robi się burdel i 54984211651 stron będzie z wyzwiskami itd ! X(X(X(
To forum publiczne wiec bede sobie pisal co mi sie podoba flecie
Ja pierdole co za idiota. Huj doprowadze zeby i ten temat zamkneli. Podziekujcie Inwestorowi.
Inwestor
14-06-2007, 18:17
Wez morde zamknij. Gdybym tutaj nie zacza pisac czegokolwiek temat stal by dalej na 2 stronie. Odzywa sie bardzo wielki PRO 64 palek bez pacca ... wez wogole przepros i wyjdz.
WiErT@rK@_Ud@RoVa
15-06-2007, 01:36
Tak się składa , że limit mam od EM a nie od CO , ponieważ znam paru normalnych ludzi z CO. Korzystając z twojej złotej myśli mogę powiedzieć , że będę pisał co będę chciał bo to jest publiczne forum :)
Cos mi sie wydaje, ze nie bedzie Wam juz tak kolorowo po update, Panowie z CO :D
//Metek.
BingooCola
15-06-2007, 14:27
@up
Ja myślę że będzie odwrotnie (:
Inwestor
15-06-2007, 16:44
Ja tez tak mysle ze to bedzie wlasnie odwrotnie haha :)
Hail CO
Ja tez tak mysle ze to bedzie wlasnie odwrotnie haha :)
Hail CO
Wy zawsze myslicie odwrotnie, glownie palanty takie jak ty ktore sa swiecie przekonani o swojej boskoci. Up-date zmieni cholernie duzo ale obie strony sie zawioda.
Wedlug mnie po updacie sie wszystko wyjasni. Szanse EM beda wieksze, gdyz maja leszpych knightow i pallkow. Ale zobaczymy. A ta cala wojna jest bezsensowna od samego poczatku. Nawet polowa ludzi nie zna powodu czemu CO sie dolaczylo do wojny
Po krotkim moim szperaniu doszedlem do wniosku ze nasz super power mistrz Inwestor to nikt inny jak rownie mistrzowski Piechtolot (80% pewnosci)
Niech w wojnie wygra lepsze.(czyt. lepszy user bota)
Wedlug mnie po updacie sie wszystko wyjasni. Szanse EM beda wieksze, gdyz maja leszpych knightow i pallkow. Ale zobaczymy. A ta cala wojna jest bezsensowna od samego poczatku. Nawet polowa ludzi nie zna powodu czemu CO sie dolaczylo do wojny
Po krotkim moim szperaniu doszedlem do wniosku ze nasz super power mistrz Inwestor to nikt inny jak rownie mistrzowski Piechtolot (80% pewnosci)
Niech w wojnie wygra lepsze.(czyt. lepszy user bota)
Kojak to z Ciebie nei bedzie.
@Inw~
Juz nie bedziecie mieli takie power Sd, taki masah pvp, playboy, street fighter aka Ghetti juz Wam sie nie nada, jak polowa guild ;]
Ps. Wasze rzady zniszczyly Aldore.
//Metek.
Nawet gdybys mial racje to piechtolotem graja przynajmniej 3 osoby wiec za bardzo to nam nie pomaga:)
Inwestor
16-06-2007, 00:06
Normalnie jak was slucham to nie wyrabiam :) Moze nie bedziemy mieli takiego power sd ale co moze wielki Eli wbiegnie w nas i bedzie ciulal nas z miecza ? hahah
Straznik Monopolowego
16-06-2007, 02:58
Nawet gdybys mial racje to piechtolotem graja przynajmniej 3 osoby wiec za bardzo to nam nie pomaga:)
Pewnie jakis prostak do expienia
Mam fragi i nie musze sie nikomu chwalic flecie :) Ty za to jestes nikim wiec zal :) elo xD
Jestem nikim? Zalezy z jakiego punktu widzenia patrzysz
Czy raczycie pisać z sensem tzn nie wyzywać się o byle gówno itd i zamiast pisać 89654676132156465 postów, to macie problem edytować posty .... rozmowa jest o wojnie a nie że ten to tamten tamto .... (Zwracam się do wszystkich CO EM i resztę)
Wez morde zamknij.
Co jest vargaav nie mozesz zapanowac nad ziomami z gildi?
. Gdybym tutaj nie zacza pisac czegokolwiek temat stal by dalej na 2 stronie.
Oooo dzieki ci Panie!
Ps: dlaczego myslisz ze to twoje "elo" itp. jest takie fajne?
Inwestor
16-06-2007, 05:24
Hmmm one nie ma byc fajne. Pisze bo moge wiec elo :)
PS: Co do update to chyba nie bedzie takie do konca jak na tescie :) Zmieniaja juz obrazenie palkow i najtow wiec nie cieszcie sie tak mocno :) hehe elo again xD
Ojciec Dyrektor
16-06-2007, 10:26
...
Co jest vargaav nie mozesz zapanowac nad ziomami z gildi?
Ja nie jestem za to odpowiedzialny. Ja jedynie zwracam się z uprzejmą prośbą.
tibiaplayer
16-06-2007, 15:21
Hmmm one nie ma byc fajne. Pisze bo moge wiec elo :)
PS: Co do update to chyba nie bedzie takie do konca jak na tescie :) Zmieniaja juz obrazenie palkow i najtow wiec nie cieszcie sie tak mocno :) hehe elo again xD
ale kupa w majtach juz byla ze strachu, nie? x)
ale i tak mam nadzieje ze eli / eleik / wizak / suchy beda zdobywali duzo wiecej fragow niz teraz, i CO wkoncu zniknie :))
ale i tak mam nadzieje ze eli / eleik / wizak / suchy beda zdobywali duzo wiecej fragow niz teraz, i CO wkoncu zniknie :))
To nie jest takie pewne, ale pewne jest ze sam Nemtor nie zdobedzie o zgrozo kolejnych ~40 fragow bo juz nie bedzie mial az takiej sily przebicia :O. Cip caly czas pracuje nad wszystkim i z tego co wyczytalem to chca zeby wszystkie postacie byly w miare "rowne" oslabia sorcow i troche podrzuca knightow/palkow, tak zeby wyrownac "jako tako" obrazenia. No nie ma co ukrywac ze druidzi tym razem straca ale coz...
Inwestor
16-06-2007, 17:48
No bylo w majtkach bylo a czemu mialo nie byc ... :)
@Up
No jezeli beda w miare rowne no to ok, nie mam nic przeciko temu zeby tam pall bil tak jak sork ale nie lepiej od sorka tak jak prezentowalo sie na poczatku testa :P elo ;)
BingooCola
16-06-2007, 19:20
Nadzieja matką głupich :)
Trelemorele666
16-06-2007, 21:52
Ja nie jestem za to odpowiedzialny. Ja jedynie zwracam się z uprzejmą prośbą.
Czy uważasz że to coś pomorze? Zawsze znajdą się jakieś dzieciaki którzy chociaż w świecie gry mogą pozgrywać kozaka,jakie to on ma "bogate słownictwo" Można sie chwalić ze zna sie takie słowa jak "kurwa,s*******aj itd"
Żal :)
A co do wojny to uważam ze Chosen Ones ma dużo większe szanse,ale zobaczymy po Update ;)
A co, wyłudzisz ip od modka i bedziecie go pingowac?
A co, wyłudzisz ip od modka i bedziecie go pingowac?
A tobie o co niby chodzi, co mnie obchodzi iloma osobami gra piechtolot. Boze, nie mysl sobie ze prowadze jakies dochodzenie bo mam to w glebokim powazaniu.
Trelemorele666
17-06-2007, 18:35
A tobie o co niby chodzi, co mnie obchodzi iloma osobami gra piechtolot. Boze, nie mysl sobie ze prowadze jakies dochodzenie bo mam to w glebokim powazaniu.
Skoro nie obchodzi Cie iloma osobami gra Piechtolot to po co w ogóle zaczynasz temat? Jednak to musi Cie interesować skoro wiesz że przynajmniej 3:D
Trelemorele666
17-06-2007, 18:48
Elaiden -Jun 17 2007, 14:07:39 CEST Killed at Level 96 by Gnom Okropny
and by Velocita la Viuda
Niestety zaraz potem Velocita również padła ale cuż Gratz for EM:baby:
Inwestor
17-06-2007, 19:07
Pff, znowu jedyna sztuczka do ktorej moze uciec sie EM .... zamiast wyjsc na open battle albo cos to znowu spingowali .... Po update nie myslcie ze bedzie wam lepiej, dalej jebany pz bedziecie grzac :)
Trelemorele666
17-06-2007, 19:10
Pff, znowu jedyna sztuczka do ktorej moze uciec sie EM .... zamiast wyjsc na open battle albo cos to znowu spingowali .... Po update nie myslcie ze bedzie wam lepiej, dalej jebany pz bedziecie grzac :)
Dziwisz sie ? Przy takiej sile jaką ma Chosen Ones nie mają żadnych szans :)
Dobrze kombinują na różne sposoby ale i tak wygra lepszy (CO)
Inwestor
17-06-2007, 20:22
no w sumie masz racje ale pisze to tez zeby ludzie wiedzili czemu EM zawdziecza fragi :)
tibiaplayer
17-06-2007, 20:39
no w sumie masz racje ale pisze to tez zeby ludzie wiedzili czemu EM zawdziecza fragi :)
na moje to piszesz to po to zeby ludzie myslieli ze EM oszukuje etc i ze to oni sa gorsi, a tak nie jest ;>
Trelemorele666
17-06-2007, 20:44
na moje to piszesz to po to zeby ludzie myslieli ze EM oszukuje etc i ze to oni sa gorsi, a tak nie jest ;>
Obie gildie nie graja Fair :) ale w Miłości i na Wojnie wszystko jest dozwolone !
Tylko że na tej wojnie pomysłowość nie wygrywa :) Ważna jest siła . Osobiście uważam że gdyby wojna toczyla sie o pomysłowość taktyk to Em by wygrało :)
A dlaczego jak na większości OB dostają srogo po tyłku :baby::baby::baby:
A dlaczego jak na większości OB dostają srogo po tyłku :baby::baby::baby:
Bo oni maja 2x większy sd power?
@Inwestor
Tylko ty jestes takim debilem czy tez reszta CO? Wg. ciebie (lub was) kazdy frag dla EM to ping haha.. jestes po prostu popi****lony
Vasilliev : Jun 18 2007, 12:05:05 CEST Killed at Level 130 by Royal Suchy
Lord Fighterr : Jun 18 2007, 12:07:12 CEST Killed at Level 128 by Fireplex
Shirit Iron : Jun 18 2007, 12:05:20 CEST Killed at Level 134 by Maly wizak
Piechtolot: Jun 18 2007, 12:07:26 CEST Killed at Level 154 by Posterunkowy Mariusz and by Royal Suchy
Inwestor
18-06-2007, 14:07
@Roxen
Morda psie jebany. Czy ja napisalem ze wszystkie fragi tak zdobywaja ? A to ze mamy 2 x wiekszy sd power to gdy EM mieszalo sie w wojne to chyba wiedzieli o tym wiec neich teraz nie narzekaja na to ...
Vasilliev : Jun 18 2007, 12:05:05 CEST Killed at Level 130 by Royal Suchy
Lord Fighterr : Jun 18 2007, 12:07:12 CEST Killed at Level 128 by Fireplex
Shirit Iron : Jun 18 2007, 12:05:20 CEST Killed at Level 134 by Maly wizak
Piechtolot: Jun 18 2007, 12:07:26 CEST Killed at Level 154 by Posterunkowy Mariusz and by Royal Suchy
Ping Pong rox.
Ping Pong rox.
No i po co to piszesz? Przecież każdy już wie że jak ktoś z Co pada to był pingowany, zhakowany i wogóle nie miał akurat prądu.
No i po co to piszesz? Przecież każdy już wie że jak ktoś z Co pada to był pingowany, zhakowany i wogóle nie miał akurat prądu.
Po to pisze zeby ludzie zobaczyli jacy wy super jestescie,my przynajmiej potrafimy sie przyznac ze kogos tam spingowalismy a wy, wypieracie sie zawsze.Dzisiaj o dziwo, ludzie zero laga etc,wybieglismy po ithilida i zaraz kazdy mial freezy,przerywalo na tsie ludzi,przypadek nie?Jak zawsze.
Trelemorele666
19-06-2007, 00:34
Po to pisze zeby ludzie zobaczyli jacy wy super jestescie,my przynajmiej potrafimy sie przyznac ze kogos tam spingowalismy a wy, wypieracie sie zawsze.Dzisiaj o dziwo, ludzie zero laga etc,wybieglismy po ithilida i zaraz kazdy mial freezy,przerywalo na tsie ludzi,przypadek nie?Jak zawsze.
Popieram
Czemu EM tak bardzo boi sie przyznać że zagrało nie uczciwie?
[Tylu zbiegu okoliczności by nie było ;)]
Inwestor
19-06-2007, 00:50
Dokladnie jak napisal Ankel ... My potrafimy sie przyznac w przeciwienstwie do was .... Ja bedac w CO i sluchajac zawsze tej samej wymowki "spingowali mnie" sam mialem nutke niepewnosci bo ciagle to samo ze ping az do dnia kiedy sam zostalem spingowany i zobaczylem na wlasne oczy ze to prawde ze EM ostatnio tylko tak zdobywa fragi ... i sie dziwia ze my mowimy na nich zydy ....
Dziwisz sie ? Przy takiej sile jaką ma Chosen Ones nie mają żadnych szans :)
Dobrze kombinują na różne sposoby ale i tak wygra lepszy (CO)
nie mamy zadnych szans,ale poprzednie OB same sie wygraly, tak?
ah sorry tak przeciez spingowalismy dzisiaj 4 osoby naraz, uhm tak tak wszyscy mieli kicki, hacki itp
@Roxen
Morda psie jebany. Czy ja napisalem ze wszystkie fragi tak zdobywaja ? A to ze mamy 2 x wiekszy sd power to gdy EM mieszalo sie w wojne to chyba wiedzieli o tym wiec neich teraz nie narzekaja na to ...
Jaki fart ze sie nie zdecydowalem kiedys na to zeby isc do CO lmao. Teraz cala aldora smiala by sie i ze mnie. CO to chyba najbardziej debilna i dziecinna gildia w calej tibii.
PS.
mógłbyś zacząć pisać po polsku, 3x czytalem to co napisales zeby to zrozumiec XD Nie lepiej czasem isc do szkoly zamiast wbic troche expa ? xD Powiem wam ze cale CO tak funkcjonuje. Mam zioma na rl w CO, to wiem jak to wyglada
Ojciec Dyrektor
19-06-2007, 10:42
Jestem człowiekiem kulturalnym, więc w przeciwieństwie do ciebie nie będę pisał jak ostatni debil czy jak to woli cię nazwać. Tak wogule zapytam czy jesteś członkiem CO ? Jeśli nie to nie wypowiadaj się czy oni pingują czy nie. NIe wiesz jak jest naprawdę to milcz. Wszyscy się śmieją z nas ? jakoś nie zauważyłem ?
Naszym celem jest wypędzić EM i ich zwolenników z Aldory za wszelką cenę. Będziemy abusować jak się nam spodoba i od naszego kaprysu ... ale tylko i wyłącznie zwolenników EM, no i chyba że ktoś nas wkurzy to wtedy. Broń Boże nie tkniemy gildii neutralnych, zdecydowali tak to respektujemy ich neutralność pozdro ;)
P.S: nie zły poemat mi wyszedł xD
Jaki fart ze sie nie zdecydowalem kiedys na to zeby isc do CO lmao. Teraz cala aldora smiala by sie i ze mnie. CO to chyba najbardziej debilna i dziecinna gildia w calej tibii.
PS.
mógłbyś zacząć pisać po polsku, 3x czytalem to co napisales zeby to zrozumiec XD Nie lepiej czasem isc do szkoly zamiast wbic troche expa ? xD Powiem wam ze cale CO tak funkcjonuje. Mam zioma na rl w CO, to wiem jak to wyglada
Kurwa człowieku, opamiętaj się. Z ciebie się śmieją, ale żeby z CO? Powiedz mi czemu CO to dziecinna i debilna gildia? Bo spingowała raz suchego? A EM pinguje cały czas CO? Już nie mówie o hakowaniu i tym podobnym ;) Ostatnio około 10 osób zostało spingowanych, ci co mieli pz padli. I POWIEDZ MI CZEMU CO TO DZIECINNA I DEBILNA GILDIA? Meh...meh.. dobra ok, żyj se swoim światem, bo debilem i dzieckiem to jak dla mnie, po twoich postach, wynika, że tylko ty nim jesteś.
Dlatego dziecinna, że część członkow (nie wszyscy) zachowuja sie jak idioci i dzieciaki. Przykład - Ghetti, Lady Galfi itd. Po stronie EM tez jest taki, nie mowie ze nie (Tito~), ale w tej "dziedzinie" CO przewaza i kladzie na plecy cala Aldore, to fakt :) Ale czy to jest powod do dumy? Problem CO polega na tym ze wiekszosc z nich nie uznaje samokrytyki, a to czasem pomaga zrozumiec wiele rzeczy.
@Vagraav
Daj spokoj, nie ruszacie ludzi neutralnych? To jak znalazl sie w wojnie Legendios i Brainn ? Dlaczego ludzie maja limity? (tak wiem, EM tez je daje) Czemu ludzie ktorzy znaja czlonkow EM na rl sa hunted? Chyba nie zaprzeczysz, ze w tym momencie powiedzialem prawde?
Trelemorele666
19-06-2007, 11:53
[QUOTE=Jiibav;1495157]nie mamy zadnych szans,ale poprzednie OB same sie wygraly, tak?
Miałem na myśli że w ogólnym wyniku nie macie żadnych szans na wygraną ;) Bitwy to co innego
Dlatego dziecinna, że część członkow (nie wszyscy) zachowuja sie jak idioci i dzieciaki. Przykład - Ghetti, Lady Galfi itd. Po stronie EM tez jest taki, nie mowie ze nie (Tito~), ale w tej "dziedzinie" CO przewaza i kladzie na plecy cala Aldore, to fakt :) Ale czy to jest powod do dumy? Problem CO polega na tym ze wiekszosc z nich nie uznaje samokrytyki, a to czasem pomaga zrozumiec wiele rzeczy.
@Vagraav
Daj spokoj, nie ruszacie ludzi neutralnych? To jak znalazl sie w wojnie Legendios i Brainn ? Dlaczego ludzie maja limity? (tak wiem, EM tez je daje) Czemu ludzie ktorzy znaja czlonkow EM na rl sa hunted? Chyba nie zaprzeczysz, ze w tym momencie powiedzialem prawde?
Rotfl,po twojej wypowiedzi moge stwierdzic ze nie grales nigdy na aldorze(buhaha),Legendios zostal zabity za to, kiedy Mevia Crese expila na smokach i pokazala soft bootsy Legendiosowi.To zaraz przylecialy nooby hary em i probowaly ja zabic,ale Ty wiesz swoje wiec looz.Brainn zlurowal 3 dle na Bamiona i padl na POI quescie,wiec Zecik powiedzial mu ze ma placic a ten "wole dojsc do em".Limity po to sa zeby potem nie dolaczyli do nich jacys ludzie,zrozum to wkoncu,pewnie jestes osoba ktora dostala limit i nie wiesz co zrobic to zalisz sie na forum.Jak tak bardzo lubisz EM to dojdz do nich.
To wy zaczęliście tę wojnę. Teraz ponosicie jej konsekwencje. I proszę nie pisz mi tutaj o grze fair czy coś w tym rodzaju - sami nie raz gracie nie czysto więc nie wiem po jaką cholerę tak narzekacie.
To wy zaczęliście tę wojnę. Teraz ponosicie jej konsekwencje. I proszę nie pisz mi tutaj o grze fair czy coś w tym rodzaju - sami nie raz gracie nie czysto więc nie wiem po jaką cholerę tak narzekacie.
Tak zaczelismy tą wojne,bo juz nie moglismy Was zniesc,gdybyscie wy grali czysto to i zapewne my bysmy grali czysto,ale ze wy nie nie potraficie tak,to juz inna sprawa.
Peszek ;]
//Metek.
Tak zaczelismy to wojne,bo juz nie moglismy Was zniesc,gdybyscie wy grali czysto to i zapewne my bysmy grali czysto,ale ze wy nie nie potraficie tak,to juz inna sprawa.
Haha no jasne wszystko co złe to my. Nawet jeśli wy robicie to samo to i tak my wszystko zaczęliśmy. Powiedz mi kto zaczął używac masowo noob charów na open battle? Wy, podczas bitwy koło Dwarven Bridge. Kto zaczął obrażac lidera naszej gildii tylko dlatego że jest Żydem? Wy. Kto sharował paru sorców i robił na nich pg przed wojną żeby zdobyc przewagę nad EM? Wy. Kto wreszcie do końca zapewniał Em, że wojny nie będzie bo Eli to jego przyjaciel. Nemtor? Nie wspominam już o idiotycznych powodach wojny wypisanych przez Jowinnę na forum. Sorry stary, ale już od dawna nie ma czegoś takiego jak gra fair w tym konflikcie. Nie mam zamiaru się kłócic kto gra "czyściej" bo to zależy wyłącznie od punktu widzenia. Proszę tylko żebyście skończyli z tymi komentarzami, "jacy to my wspaniali a Em złe" bo to naprawdę jest już śmieszne.
Ojciec Dyrektor
19-06-2007, 15:00
Haha no jasne wszystko co złe to my. Nawet jeśli wy robicie to samo to i tak my wszystko zaczęliśmy. Powiedz mi kto zaczął używac masowo noob charów na open battle? Wy, podczas bitwy koło Dwarven Bridge. Kto zaczął obrażac lidera naszej gildii tylko dlatego że jest Żydem? Wy. Kto sharował paru sorców i robił na nich pg przed wojną żeby zdobyc przewagę nad EM? Wy. Kto wreszcie do końca zapewniał Em, że wojny nie będzie bo Eli to jego przyjaciel. Nemtor? Nie wspominam już o idiotycznych powodach wojny wypisanych przez Jowinnę na forum. Sorry stary, ale już od dawna nie ma czegoś takiego jak gra fair w tym konflikcie. Nie mam zamiaru się kłócic kto gra "czyściej" bo to zależy wyłącznie od punktu widzenia. Proszę tylko żebyście skończyli z tymi komentarzami, "jacy to my wspaniali a Em złe" bo to naprawdę jest już śmieszne.
a kto używał botów (byłem w EM wcześniej i dużo moge powiedzieć na ten temat... co nie Hupe ? Mam to jeszcze w archiwum) ?? WY.
Logiczne że polak będzie za polakiem, bo to SOLIDARNOść. Wolimy pomagać rodakom niż obcokrajowcom. (na ich temat lepiej się nie będę wypowiadać). Nemtor i Eli - trudno wojna to wojna. Jakbyście grali normalnie to by nie było wojny.
edit: 3 down: jak dostanę polecenie o ujawnieniu czegoś to to uczynie.
Skoro nie obchodzi Cie iloma osobami gra Piechtolot to po co w ogóle zaczynasz temat? Jednak to musi Cie interesować skoro wiesz że przynajmniej 3:D
Co za pierdolony idiota. Czlowieku gowno mnie obchodzi stwierdzilem fakt ze MALO WAZNE jest to czy to piecht czy nie bo on ma duzo ownerow i nie wiesz nigdy z ktorym rozmawiasz, naprawde zwisa mi to. DOTARLO to do twojego ograniczonego umyslu?
Jezu, naprawde od 2 miesiecy nic tylko pieprzycie o pingowaniu. Moze i potraficie przyznac sie do oszukiwania ale napewno nie do porazki + watpliwa jest mozliwosc spingowania polowy polski (paru osob na raz)
BingooCola
19-06-2007, 16:19
PS.
Najbardzej debilny to jesteś ty a nie co :).Skoro po przeczytaniu czegos 3x razy i nie zrozumieniu tego to jesteś dałn chyba :D
a kto używał botów (byłem w EM wcześniej i dużo moge powiedzieć na ten temat... co nie Hupe ? Mam to jeszcze w archiwum) ?? WY.
Rozmawiamy o obecnej wojnie z Chosen Ones więc nie za bardzo rozumiem jak to się ma do tematu.
Logiczne że polak będzie za polakiem, bo to SOLIDARNOść. Wolimy pomagać rodakom niż obcokrajowcom. (na ich temat lepiej się nie będę wypowiadać). Nemtor i Eli - trudno wojna to wojna. Jakbyście grali normalnie to by nie było wojny.
Rodakom? Ciekawe. Chyba że przez słowo "rodak" rozumiesz swoich kolegów z gildii.
Trelemorele666
19-06-2007, 20:41
Co za pierdolony idiota. Czlowieku gowno mnie obchodzi stwierdzilem fakt ze MALO WAZNE jest to czy to piecht czy nie bo on ma duzo ownerow i nie wiesz nigdy z ktorym rozmawiasz, naprawde zwisa mi to. DOTARLO to do twojego ograniczonego umyslu?
Jezu, naprawde od 2 miesiecy nic tylko pieprzycie o pingowaniu. Moze i potraficie przyznac sie do oszukiwania ale napewno nie do porazki + watpliwa jest mozliwosc spingowania polowy polski (paru osob na raz)
Ale czemu mnie obrażasz? Mama Cie nie nauczyła kultury? Żal mi Cie :/
Masz tak maly lvl że jestes nikim nawet z Gildia przy boku :/ a Zawsze sie tak mądrujesz i każdego obrażasz.
Ale czemu mnie obrażasz? Mama Cie nie nauczyła kultury? Żal mi Cie :/
Masz tak maly lvl że jestes nikim nawet z Gildia przy boku :/ a Zawsze sie tak mądrujesz i każdego obrażasz.
Patrzcie na to dziecko... Sam sie prosisz o to.
@ jakiś tam znawca aldory
Nie grałem na aldorze? XD Gralem jeszcze za czasow BW i mialem tam swoj udzial
@ jakas Cola
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
@ Vagraav
chcesz powiedziec, ze CO nie uzywa NG?
@ Aldora
tym serverem rzadzil kiedys zet, ale teraz nawet jemu od*******a
pozdro dla zeta, teraz jeszcze bedziesz expil Mevia Crese czy jakiegos palla zrobisz dla kontrastu ? btw, daj mi ktos jego nick na fotce, posmieje sie z tego co tam powypisywal. Slyszalem ze niezle jajca. Np. sporty walki.. Sporty walki u niego to Open Battle xDDDDDD
Pan Kracy
20-06-2007, 00:16
btw, daj mi ktos jego nick na fotce, posmieje sie z tego co tam powypisywal. Slyszalem ze niezle jajca. Np. sporty walki.. Sporty walki u niego to Open Battle xDDDDDD
ta a ja jestem ciekaw co dla ciebie znaczą sporty walki? zapasy z myszką przed komputerem? jak ci tak bardzo zależy to poszukaj sobie nietrudno znaleść żal |o| \o| \o\ \o/ /o/ |o/ |o|
pozdro dla zeta, teraz jeszcze bedziesz expil Mevia Crese czy jakiegos palla zrobisz dla kontrastu ? btw, daj mi ktos jego nick na fotce, posmieje sie z tego co tam powypisywal. Slyszalem ze niezle jajca. Np. sporty walki.. Sporty walki u niego to Open Battle xDDDDDD
Mowisz masz :)
http://www.fotka.pl/profil/zeciok
ta a ja jestem ciekaw co dla ciebie znaczą sporty walki? zapasy z myszką przed komputerem? jak ci tak bardzo zależy to poszukaj sobie nietrudno znaleść żal |o| \o| \o\ \o/ /o/ |o/ |o|
Ja na przyklad uprawiam ekstremalne smarowanie kanapek widelcem dwuczlonowym.
Nie no panowie sypiecie sie, pare tygodni temu Erfelur hacked, potem Brollik, teraz Binovek i Masakrowiec, Vu'xiu banned. Bez jaj sypiecie sie jak huj, po co wogole mamy walczyc jak sami sie wykanczacie :O. Ah i oczywiscie ktos na forum musial napisac ze to my ich hackujemy co jets kompletna bzdura ( Vu'xiu banned for hacking :)).
Inwestor
20-06-2007, 13:45
Lol sypiecie sie ... Ty to jak cos zajebieszz to zal. Co sie stalo tym wszystkim co wymieniles ? Damy kazdemu po 20/30 k i na wojne jest gotowy, co mu trzeba wiecej ? Co innego zeby wszyscy na rok wrocili.
Zreszta pierwszy lepszy open i macie po pizdzie ... a jak po update wygramy opena to juz wogole chyba zwatpicie, bo to on jest taka wasza WIELKA NADZIEJĄ
Lol sypiecie sie ... Ty to jak cos zajebieszz to zal. Co sie stalo tym wszystkim co wymieniles ? Damy kazdemu po 20/30 k i na wojne jest gotowy, co mu trzeba wiecej ? Co innego zeby wszyscy na rok wrocili.
Zreszta pierwszy lepszy open i macie po pizdzie ... a jak po update wygramy opena to juz wogole chyba zwatpicie, bo to on jest taka wasza WIELKA NADZIEJĄ
Nadzieja matka glupich :)
Nie to nie jest nasza nadzieja, przeciez my wygrywamy :)
Ile Brollik d helmetow stracil 8?10?12? Juz nie mowie o innych rzeczach, ile milionow stracil masak? Ile milionow stracil binovek? Oj bardzo nam to pomoze bardzo. +Masak ma teraz bana i pewnie bedziecie sie bali wyjsc.
Name: Fireplex
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 132
World: Aldora
Residence: Venore
House: Elm Street 2 (Venore) is paid until Jun 24 2007
Guild membership: Acolyte of the Brotherhood of Darkness
Last login: Jun 20 2007, 13:14:31 CEST
Comment: BINOVEK ;*
Account Status: Premium Account
Neaniver
20-06-2007, 16:14
Nic wiecej nie trzeba, beda pieniedzmi rzucac (taka nowa, tajna bron).
Zwlaszcza taki pierwszy lepszy battle z 5 kwietnia. 12-2 dla EM? To rzeczywiscie- ostro po pizdzie.
I skad masz takie informacje dotyczace wielkiej nadziei?
Name: Fireplex
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 132
World: Aldora
Residence: Venore
House: Elm Street 2 (Venore) is paid until Jun 24 2007
Guild membership: Acolyte of the Brotherhood of Darkness
Last login: Jun 20 2007, 13:14:31 CEST
Comment: BINOVEK ;*
Account Status: Premium Account
O boze. Jezeli nie macie pojecia o co chodzi i jak to sie stalo lepiej niech nikt na ten temat sie nie wypowiada bo to bedzie jedna wielka kpina :)
[QUOTE=Jiibav;1495157]nie mamy zadnych szans,ale poprzednie OB same sie wygraly, tak?
Miałem na myśli że w ogólnym wyniku nie macie żadnych szans na wygraną ;) Bitwy to co innego
no sorry,ale w 1 dzien nie da sie zrookowac 100 ludzi,ktorzy maja 100 lvle~
__________________________________________________ _____________
KURWAAAAAAAAAAA CZEMU ONI NIE ZROOKOWALI MASY?!
co cheaterzy w ostatnim tygodniu brollik,masak,binovek hacked, vu xiu traci seniora
niedobre chlopaki, niedobre.
BingooCola
20-06-2007, 19:42
Nadzieja matka glupich :)
Nie to nie jest nasza nadzieja, przeciez my wygrywamy :)
Ile Brollik d helmetow stracil 8?10?12? Juz nie mowie o innych rzeczach, ile milionow stracil masak? Ile milionow stracil binovek? Oj bardzo nam to pomoze bardzo. +Masak ma teraz bana i pewnie bedziecie sie bali wyjsc.
uehehe póki co to wy po przegranych walkach boicie sie wyjsc,a nie CO będzie sie bało (:
Neaniver
20-06-2007, 20:03
@up
Ta, CO ostatnio nie przegralo zadnego battle, a i tak nie wychodzi z pz. Wystarczy spojrzec na exp zdobyty przez niektorych czlonkow EM (polecam erig.net).
uehehe póki co to wy po przegranych walkach boicie sie wyjsc,a nie CO będzie sie bało (:
Czasem przegrywamy czasem wygrywamy, jak to na wojnie. Ale nikt nie moze zarzucic ze sie boimy. Takim sposobem Co by nie zdobylo zadnych fragow jakbysmy nie wychodzili, nie sadzisz?
Trelemorele666
21-06-2007, 16:43
Czasem przegrywamy czasem wygrywamy, jak to na wojnie. Ale nikt nie moze zarzucic ze sie boimy. Takim sposobem Co by nie zdobylo zadnych fragow jakbysmy nie wychodzili, nie sadzisz?
Pierwszy raz napisałeś coś naprawde mądrego ;)
Gratulacje
Pan Kracy
21-06-2007, 16:55
Gratulacje
zgadzam się z Toba :P
a co to?
Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 4, gości: 0)
Pan Kracy, Van ent, Vez
a gdzie 4-ty?8o
Gratulacje
Napisalem wiele madrych rzeczy. Najwidoczniej twoj ograniczony umysl nie zrozumial tego co chcialem przekazac przez moj post:)
Tym ktorzy nie zrozumieli zartu, coz. W kazdym zarcie jest odrobina prawdy
Ojciec Dyrektor
21-06-2007, 17:36
Sorry Seems To Be The Hardest once again ...
Ron Montegro
Jun 21 2007, 15:04:44 CEST Killed at Level 165 by Nemtor
and by Vasilliev
Maly Wizak
Jun 21 2007, 15:09:44 CEST Killed at Level 190 by Nemtor
and by Vasilliev
Leison
Jun 21 2007, 15:12:45 CEST Killed at Level 133 by Herlya
and by Astra Emen
Royal Suchy
Jun 21 2007, 15:14:07 CEST Killed at Level 143 by Nemtor
Smulaan
Jun 21 2007, 15:20:03 CEST Killed at Level 118 by Erfelur
and by Qlimax Hol
Hoolgerr
Jun 21 2007, 15:14:01 CEST Killed at Level 109 by Nemtor
and by Erfelur
Eleik Roon
Jun 21 2007, 15:14:43 CEST Killed at Level 176 by Deenland
and by Erfelur
Froneazin
Jun 21 2007, 15:08:05 CEST Killed at Level 128 by Leison and by Victoris
Gloomy Chooper
Jun 21 2007, 15:06:03 CEST Killed at Level 141 by Smuulaan and by Brainn
Oczywiscie Sharing Ones twierdzi ze ich spingowalismy. Och jakie to typowe.
BingooCola
21-06-2007, 20:31
Co do ostatniego battle ;) nic tylko pogratulowac kolejnej wygranej bitwy :)
Co do ostatniego battle ;) nic tylko pogratulowac kolejnej wygranej bitwy :)
Naprawde bardzo ladna byla ta bitwa.
Jun 21 2007, 21:07:55 CEST Died at Level 102 by a hydra
Jun 21 2007, 21:07:09 CEST Killed at Level 140 by Knordah
HAHA Chlopaki X-loga dali, jestesmy wdzieczni nikt z naszej gildi nie zrobil nawet pz. No i znowu zaczyna sie obwinianie o pingowanie :)
Froneazin
Jun 21 2007, 15:08:05 CEST Killed at Level 128 by Leison and by Victoris
Gloomy Chooper
Jun 21 2007, 15:06:03 CEST Killed at Level 141 by Smuulaan and by Brainn
Oczywiscie Sharing Ones twierdzi ze ich spingowalismy. Och jakie to typowe.
Oh, oczywiście 'Sharing Ones', więc jak powinniśmy nazwać was? Z'Eternal March? Znam Froneazina na tyle długo, żeby nie próbował mi wymyślać, że został spingowany, jakby padł z własnej winy to by nie robił burd i nikogo nie oskarżał. Nie wiem jak dokładnie, ale prawdopodobnie spingowali jakiś router do której był przypisany jego blok, bo jego znajomym też padł net, a reszta osiedla śmigała normalnie.
Oh, oczywiście 'Sharing Ones', więc jak powinniśmy nazwać was? Z'Eternal March? Znam Froneazina na tyle długo, żeby nie próbował mi wymyślać, że został spingowany, jakby padł z własnej winy to by nie robił burd i nikogo nie oskarżał. Nie wiem jak dokładnie, ale prawdopodobnie spingowali jakiś router do której był przypisany jego blok, bo jego znajomym też padł net, a reszta osiedla śmigała normalnie.
To wy zaczeliscie nas nazywac "Eternal Cheaters". Wiec przyszla kolej na propagande z naszej strony "Sharing Ones" :-*
Neaniver
21-06-2007, 23:39
Bardzo ciekawy jest fakt, że niektórzy z naszych ludzi padli, ponieważ nagle pojawiły im się freezy/lagi. Eh?
To wy zaczeliscie nas nazywac "Eternal Cheaters". Wiec przyszla kolej na propagande z naszej strony "Sharing Ones" :-*
Oh wybacz, ale kto upublicznił filmik z użyciem blackd na własnym gc, CO?
Bardzo ciekawy jest fakt, że niektórzy z naszych ludzi padli, ponieważ nagle pojawiły im się freezy/lagi. Eh?
Powiem wam, że z tego co wiem nie udało się namierzyć ip, z którego poszedł ping, inaczej temu kto pingował rozjebało by sieć.
CO odrabia straty :) Może mi ktoś powiedzieć jaki jest aktualny wynik ?
Ojciec Dyrektor
22-06-2007, 09:08
129:108 dla EM.
Nie pytać co chwilę o wynik tylko wejść w ten temat:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1481665&pagenumber=1
Neaniver
22-06-2007, 09:24
Przepraszam, jaki jest aktualny wynik? :(
@up
nikt cie nie kocha to ci nie odpowie ;-)
@up
nikt cie nie kocha to ci nie odpowie ;-)
A jednak:confused:
EM 129 : 108 CO
Pan Kracy
22-06-2007, 13:38
Przepraszam, jaki jest aktualny wynik? :(
;-) zapraszam do przeglądnięcia pierwszego posta w tym Topicu tam odświeżam wynik we fragach bo w głownym tytule Topicu się nie zmienia tak jak na tibia.com
Inwestor
22-06-2007, 15:36
@ Midarth
Ty tam w dopisku wzuciles fote Twojego pingu i na IP napisales Elite zeby nie bylo widac ale chyba na gorze cos Ci wymknelo sie i widac Twoje IP :P:P
@ Midarth
Ty tam w dopisku wzuciles fote Twojego pingu i na IP napisales Elite zeby nie bylo widac ale chyba na gorze cos Ci wymknelo sie i widac Twoje IP :P:P
Chyba jednak nie.
@ Midarth
Twoja glupota nie ma granic....sprawdzajac polaczenie puszczal by pinga sam do siebie?! Rotfl!!
212.77.100.... to IP serwera Wirtualnej Polski :) hahahahaha
Aldruhn of Aldora
23-06-2007, 12:28
Naprawde bardzo ladna byla ta bitwa.
Jun 21 2007, 21:07:55 CEST Died at Level 102 by a hydra
Jun 21 2007, 21:07:09 CEST Killed at Level 140 by Knordah
HAHA Chlopaki X-loga dali, jestesmy wdzieczni nikt z naszej gildi nie zrobil nawet pz. No i znowu zaczyna sie obwinianie o pingowanie :)
Jakbys ty kiedykolwiek wbil PZ na nas. Jezu jak ja zaluje ze nie mieszkasz w moim miescie ;(
Jakbys ty kiedykolwiek wbil PZ na nas. Jezu jak ja zaluje ze nie mieszkasz w moim miescie ;(
A zebys ty kiedykolwiek zrobil pzta na kims z nas...na ostatnim open zamiast walczyc to waliles posty na tibia.com.
Jestes zalosny.
Hail EM _/
Aldruhn of Aldora
23-06-2007, 13:06
A zebys ty kiedykolwiek zrobil pzta na kims z nas...na ostatnim open zamiast walczyc to waliles posty na tibia.com.
Jestes zalosny.
Hail EM _/
Hm jakos tam bylem tylko od AB bieglem bo z Venore sie nie dalo :P Spytaj Smulaana kto go trapnal ;> Hehe nie wiesz to sie nie udzielaj ja jestem w 80% bitew
BingooCola
23-06-2007, 13:08
@2up
Jak dla mnie najbardzej zalosny jest elmo-us czy jak on tam sie wabi "_".Nic nie robi w wojnie a najwięcej ma do powiedzenia :D a no tak zapomnialem wspiera was duchowo? :D
Inwestor
23-06-2007, 13:23
Dokladnie koles jest zalosny. A byl tak potrzebny EM ze wyjebali go do sacrifice hahaha. zal.pl
Trelemorele666
23-06-2007, 14:16
@2up
Jak dla mnie najbardzej zalosny jest elmo-us czy jak on tam sie wabi "_".Nic nie robi w wojnie a najwięcej ma do powiedzenia :D a no tak zapomnialem wspiera was duchowo? :D
Zgadzam sie :)
Nic nie znaczący Pionek który Chuja może
Pan Kracy
23-06-2007, 16:46
A byl tak potrzebny EM ze wyjebali go do sacrifice hahaha. zal.pl
made my day :D
oMg żeś powiedział hAhA no nie moge XDDDDD KC :*!! XDDDDD
@down
jasneee?? skąd wiesz że już mu nie zrobiłem? -idiota-
made my day :D
oMg żeś powiedział hAhA no nie moge XDDDDD KC :*!! XDDDDD
Omg, rotfl, lol15, olaboga, Xdddddddd HAHAHAHAH,
Laske mu zrob -.-
//Metek.
Dokladnie koles jest zalosny. A byl tak potrzebny EM ze wyjebali go do sacrifice hahaha. zal.pl
"Wyjebali" dobre sobie.
A chcialem cos napisac ale huj z frajerami, nie musze sie komus tak zalosnemu jak ty tlumaczyc ;-*
Wystarczy 1 slowo i jestem spowrotem w gildi wiec nie wiem ocokaman
Ald. A jak bym mieszkal w twoim miescie to bys kontrolnie wpierdol dostawal 2 razy w tygodniu.
Ps. Przestancie mi wreszczie wygrazac bo jestescie smieszni whuj. W szczegolnosci Sir Haxel ktory przechawala sie non stop jakie to on sztuki walki nie zna.
Haxel i sztuki walki ? szok 8o
Widzialem go ostatnio w rl i nie wyglada na "nadzwyczajnie utalentowanego wojownika" lol
Posowacz
24-06-2007, 00:28
"Wyjebali" dobre sobie.
A chcialem cos napisac ale huj z frajerami, nie musze sie komus tak zalosnemu jak ty tlumaczyc ;-*
Ald. A jak bym mieszkal w twoim miescie to bys kontrolnie wpierdol dostawal 2 razy w tygodniu.
Ps. Przestancie mi wreszczie wygrazac bo jestescie smieszni whuj. W szczegolnosci Sir Haxel ktory przechawala sie non stop jakie to on sztuki walki nie zna.
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.schraegstrichpunkt.de/uploads/teletubbie_sex_doll.jpg&imgrefurl=http://rotfl.pl/I_bez_gadania__link-5d46.html&h=455&w=600&sz=50&hl=pl&start=62&tbnid=vo_tQKR53PEoRM:&tbnh=102&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dsex%26start%3D60%26gbv%3D2%26ndsp%3D2 0%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26sa%3DN
"Wyjebali" dobre sobie.
HAHAHAHAHAHAH TO CZEMU CIE WYJEBALI?HAHAHAHAH NO NIE MOGE...NA HUJ .... hahahahahahahahahhahah
ok...
Neaniver
24-06-2007, 10:24
Haxel i sztuki walki ? szok 8o
Widzialem go ostatnio w rl i nie wyglada na "nadzwyczajnie utalentowanego wojownika" lol
W mordę, i Ty jesteś jeszcze w stanie pisać? :o
Inwestor
24-06-2007, 13:36
@elmo
Kogo to jebie czy mozesz wrocic czy nie. Liczy sie ze ciebie tam nie ma bo byles nie potrzebny. 64 palek bez pacca to gorzej niz noob char. A sacrifice to guildia noob charow wiec pasujesz tam. elo buhahahahahaha zal xD
Aldruhn of Aldora
24-06-2007, 14:30
"Wyjebali" dobre sobie.
Pomiedzy 7 a 14 lipca w ktorys dzien bede w opolu mozemy isc na "piwo". Co ty na to?
@elmo
Kogo to jebie czy mozesz wrocic czy nie. Liczy sie ze ciebie tam nie ma bo byles nie potrzebny. 64 palek bez pacca to gorzej niz noob char. A sacrifice to guildia noob charow wiec pasujesz tam. elo buhahahahahaha zal xD
Mhm. Mozemy zrobic taki maly zaklad. Jezeli wroce do EM w ciagu 24 godzin od twojego przyjecia zakladu, przeprosisz mnie swoim mainem na forum.tibia.com
I powiesz tu wszystkim kim grasz na Aldorze
@ald~ jasne jasne.
Mhm. Mozemy zrobic taki maly zaklad. Jezeli wroce do EM w ciagu 24 godzin od twojego przyjecia zakladu, przeprosisz mnie swoim mainem na forum.tibia.com
I powiesz tu wszystkim kim grasz na Aldorze
Po co ty wogole gadasz ze smieciem ktory nawet nie chce ujawnic kim jest( a uwaza sie za niewiadomo kogo) pewnie jest nikim jak reszta jego kolegów z podworka.
Straznik Monopolowego
24-06-2007, 15:21
Pomiedzy 7 a 14 lipca w ktorys dzien bede w opolu mozemy isc na "piwo". Co ty na to?
Ald~ dzieciono ty masz 16 lat kogo ty straszysz?
Ald~ dzieciono ty masz 16 lat kogo ty straszysz?
Spoko, zna sztuki walki. :)
Czas zacząć odróżniać grę od RL...:confused:
Ech.. [']
BingooCola
24-06-2007, 19:18
ta skoro nawinol sie temat o wieku to jasne ze elmo ma 23 lata hahaha :D chyba 23-10 = 13 :D xD
ta skoro nawinol sie temat o wieku to jasne ze elmo ma 23 lata hahaha :D chyba 23-10 = 13 :D xD
Nie mam 23 lat tylko 24. I to nie ja sie wygrazam na forum ze pojade do kogos i mu wpierdole. Nie ja sie przechawalam jakim jestem kozakiem. I popatrz czlowieku na siebie "nawinol" jebany alfanabeto. Z interpunkcja widze tez u ciebie nie najlepiej. I nawet nie proboj mi wmowic ze jestes dyslektykiem/dyskortografem.
Inwestor
24-06-2007, 19:27
@ elmo
Czytac nie umiesz smieciu ? napisalem kogo to jebie ze mozesz wrocic czyli wiem ze mozesz. Tyle ze nie wyjebali cie bez powodu. A nawet jak wrocisz to niezmienia to faktu ze tym gownem (swoim palkiem ) mozesz gowno zrobic .... i to gorzej niz noob char bo noob charami mozna cos zrobic a Ty centralnie nie mozesz robic niz no chyba ze stanie w pz to cos pozytecznego haha
Nawet jeśli, to czułbyś się lepiej z tego powodu?
@ elmo
Czytac nie umiesz smieciu ? napisalem kogo to jebie ze mozesz wrocic czyli wiem ze mozesz. Tyle ze nie wyjebali cie bez powodu. A nawet jak wrocisz to niezmienia to faktu ze tym gownem (swoim palkiem ) mozesz gowno zrobic .... i to gorzej niz noob char bo noob charami mozna cos zrobic a Ty centralnie nie mozesz robic niz no chyba ze stanie w pz to cos pozytecznego haha
Jak Cie to nie obchodzi to po co sie produkujesz? Czyzbys bal sie przyjac zaklad?
PS. Nikt mnie z nikad nie wyjebal ty niedorozwiniete dziecko :)
Trelemorele666
24-06-2007, 20:03
Jak Cie to nie obchodzi to po co sie produkujesz? Czyzbys bal sie przyjac zaklad?
PS. Nikt mnie z nikad nie wyjebal ty niedorozwiniete dziecko :)
Sam wyszedłeś?:(
Pewnie EM stwierdziło że takie chujstwo nic nie zdziała i lepiej żeby trzymał sie przy noobach ;) (kto z kim przystaje ten sam sie taki staje )
Sam wyszedłeś?:(
Pewnie EM stwierdziło że takie chujstwo nic nie zdziała i lepiej żeby trzymał sie przy noobach ;) (kto z kim przystaje ten sam sie taki staje )
Nie wiem jak to u was ale u nas sie szanujemy nawzajem, nie wyrzuca sie z gildi nikogo tak o po prostu. u was musi byc inaczej.
Nie masz pojecia czemu przeszedlem do sacri to sie nie udzielaj.
Neaniver
24-06-2007, 23:35
Nie wiem jak to u was ale u nas sie szanujemy nawzajem, nie wyrzuca sie z gildi nikogo tak o po prostu. u was musi byc inaczej.
Nie masz pojecia czemu przeszedlem do sacri to sie nie udzielaj.
Wyluzuj, ustąp głupszym, pisz tylko na tibia.com - tam przynajmniej od czasu do czasu trafi się ktoś, kto potrafi porządnie pisać. A niech tutaj hołota i plebs się produkuje, chwali sztukami walki, na*******a na rl i w ogole idzie na "piwo" pomiędzy którymś, a którymś lipca.
BingooCola
25-06-2007, 00:44
Nie mam 23 lat tylko 24. I to nie ja sie wygrazam na forum ze pojade do kogos i mu wpierdole. Nie ja sie przechawalam jakim jestem kozakiem. I popatrz czlowieku na siebie "nawinol" jebany alfanabeto. Z interpunkcja widze tez u ciebie nie najlepiej. I nawet nie proboj mi wmowic ze jestes dyslektykiem/dyskortografem.
Nie nie moge z ciebie ;) bede se pisac jak bede chcial i mam na ciebie wyjebane mow sobie co chcesz. jedno jest pewne nie masz tylu lat za ile sie podajesz :D i nikomu tego nie wmowisz ;d
Nawet jeśli, to czułbyś się lepiej z tego powodu?
tak i to bardzo :**
Wyluzuj, ustąp głupszym, pisz tylko na tibia.com - tam przynajmniej od czasu do czasu trafi się ktoś, kto potrafi porządnie pisać. A niech tutaj hołota i plebs się produkuje, chwali sztukami walki, na*******a na rl i w ogole idzie na "piwo" pomiędzy którymś, a którymś lipca.
a ty nie liż dupy ścierwu uehehe :D chyba ze lubisz sobie powaflowac 'starszym chlopcą' xD
Inwestor
25-06-2007, 02:30
@ elmo
Lol ty powaznie jestes niedojebany .... pisze kurwa idioto ze wiem ze jak chcesz to dojdzisz do em bo wezma cie z laski .... wiec o co ci chodzi z tym zakladem pojobie lol .... teraz mi chodzi o to ze twoj char to jest gowno czaisz ? masz gowno char i gownem jestes a mozesz tyle zdzialas co pisac tutaj na forum ...
@ elmo
Lol ty powaznie jestes niedojebany .... pisze kurwa idioto ze wiem ze jak chcesz to dojdzisz do em bo wezma cie z laski .... wiec o co ci chodzi z tym zakladem pojobie lol .... teraz mi chodzi o to ze twoj char to jest gowno czaisz ? masz gowno char i gownem jestes a mozesz tyle zdzialas co pisac tutaj na forum ...
ty tez nie masz zadnego chara w co, nawet nie masz dowodow ;]. Pozatym nikt go z EM nie wywalil, sam odszedl nawet nie wiem dla czego
Aldruhn- czlowieku co ty piszesz, jakby pit mieszkal w twoim miescie to co bys zrobil? Acha a propo piwa bardzo chetnie stary! Jesli chcesz to moge wpasc do opola bo mam blisko a akurat bede w polsce, tyko nie strasz,ze mnie pobijesz. mozemy sobie spokojnie pogadac jak dorosli ludzie, zobaczymy czy jestes tez tak wyszczekany na rl jak na tibi. ludzie niedlugo sie zabijecie za te pixele na rl.
ping pong- e a suchy to sam sie spingowal jak padl ;]?
Nie nie moge z ciebie ;) bede se pisac jak bede chcial i mam na ciebie wyjebane mow sobie co chcesz. jedno jest pewne nie masz tylu lat za ile sie podajesz :D i nikomu tego nie wmowisz ;d
tak i to bardzo :**
a ty nie liż dupy ścierwu uehehe :D chyba ze lubisz sobie powaflowac 'starszym chlopcą' xD
po 1 Pit to nie jest scierwo, po 2 jaki jest sens w udawaniu ile ma sie lat? Po 3 nean nie lize mu dupy bo nie ma takie powodu.
ty tez nie masz zadnego chara w co, nawet nie masz dowodow ;]. Pozatym nikt go z EM nie wywalil, sam odszedl nawet nie wiem dla czego
Aldruhn- czlowieku co ty piszesz, jakby pit mieszkal w twoim miescie to co bys zrobil? Acha a propo piwa bardzo chetnie stary! Jesli chcesz to moge wpasc do opola bo mam blisko a akurat bede w polsce, tyko nie strasz,ze mnie pobijesz. mozemy sobie spokojnie pogadac jak dorosli ludzie, zobaczymy czy jestes tez tak wyszczekany na rl jak na tibi. ludzie niedlugo sie zabijecie za te pixele na rl.
ping pong- e a suchy to sam sie spingowal jak padl ;]?
bah, bah... pewniś ;)
Aldruhn of Aldora
25-06-2007, 13:20
Ja nie wiem o co gosciowi chodzi pisze ze na piwo a ten tu fazy ze ja go bic chce. Przestraszony jakis, wpadaj misiaczku ciebie jescze w tym EM lubie ale jakbym hupe czy suchego spotkal to nie recze.
@Stygygygygyg
23,24 a zachowujesz sie jak 12 ;<
Nawrzucaj mi, prosze :(
Neaniver
25-06-2007, 13:29
Hupe&Suchy ftw \o/
BingooCola
25-06-2007, 18:28
po 1 Pit to nie jest scierwo, po 2 jaki jest sens w udawaniu ile ma sie lat? Po 3 nean nie lize mu dupy bo nie ma takie powodu.
po moze i nie jest ale tak sie zachowuje,po 2 straznik pierwszy zaczol cos pierdolic o wieku aldruhna to czemu nie mielibysmy o tym porozmawiac?-fatk faktem sensu to nie ma oO,po 3 skoro nie na powodu to czemu to robi?:confused:
Ja nie wiem o co gosciowi chodzi pisze ze na piwo a ten tu fazy ze ja go bic chce. Przestraszony jakis, wpadaj misiaczku ciebie jescze w tym EM lubie ale jakbym hupe czy suchego spotkal to nie recze.
@Stygygygygyg
OWNED...takiego sarkazmu jeszcze nikt nigdy nie wywalil, congratz
Przyjedziesz razem z ludzmi z Olecka? Croy mi mowil ze idziecie mnie w rl huntowac. Wez date podaj bo wiecej osob z Pily chce wpasc
@Jibav & tako
Jibav przywozi kilku murzynow a tako granaty z armi
Pan Kracy
25-06-2007, 19:07
Pozabijacie się o te 2 pixele? xD omg ludzie macie problemy wszyscy kozaczycie zróbcie w końcu jakąś ustawke na rl 20 na 20 bez narzędzi i kopanego leżącego umówcie się gdzieś na pkp w mieście gdzie nikt z aldory nie gra a nie kozaczycie czego to wy nie potraficie przed kompem ;/
@Stygygygygyg
Nie rob ze mnie idioty napisales "piwo" w cudyslowiu czyli tak wlasnie tak ("piwo") jest to jak najbardziej dwuznaczne.
Aldruhn of Aldora
25-06-2007, 21:56
Nie rob ze mnie idioty napisales "piwo" w cudyslowiu czyli tak wlasnie tak ("piwo") jest to jak najbardziej dwuznaczne.
"piwo"= chce cie bic. Dobrze wiedziec.
po moze i nie jest ale tak sie zachowuje,po 2 straznik pierwszy zaczol cos pierdolic o wieku aldruhna to czemu nie mielibysmy o tym porozmawiac?-fatk faktem sensu to nie ma oO,po 3 skoro nie na powodu to czemu to robi?:confused:
po 1 on nie zaczal z wyzwiskami itp. po 2 nie wiem o czym ty piszesz, zadalem pytanie jaki jest sens w udawaniu wieku po 3 nie podlizuje sie, pisze poprostu prawde, pit i nean to zwkykli koledzy.
@Aldruhn
Brzmi jak najbardziej dwuznacznie
Jakbys ty kiedykolwiek wbil PZ na nas. Jezu jak ja zaluje ze nie mieszkasz w moim miescie
CIekawe cos ty kurwa tam mial na mysli, jezeli ja wysmiewam Cie na kazdym kroku przez ostatnie pol roku jak nie dluze. Co moze chcialbys mi pogratulowac dobrego zartu,? Wez czlowieku, przeciez to oczywiste jak budowa cepa.
Wiec mi nie pierdol ze mi nie probojesz grozic.
Powinienes sie przeprowadzic do Olecka do tej calej bandy neandertalczykow.
Zapomnialem dodac, oczywiscie sa wyjatki
CIekawe cos ty kurwa tam mial na mysli, jezeli ja wysmiewam Cie na kazdym kroku przez ostatnie pol roku jak nie dluze. Co moze chcialbys mi pogratulowac dobrego zartu,? Wez czlowieku, przeciez to oczywiste jak budowa cepa.
Kazdy to robi wiec nie sadze zeby sie gniewal...on tylko nie reczy za siebie jak mnie spotka
zapomnieliscie,ze aldruhn jeszcze piwa nie moze kupic.
Inwestor
27-06-2007, 00:47
Loooool teraz to pokaraliscie nas .... update przyszlo mieliscie byc tacy potezni a tu co ? WIELKIE EM BALO SIE WYJSC NA OPEN BATTLE hahaha zaaaal. Bota po update nie bylo ? Z Nemtor ? Ej co sie stalo ? Czekalismy na was dobre pol godziny ...
Loooool teraz to pokaraliscie nas .... update przyszlo mieliscie byc tacy potezni a tu co ? WIELKIE EM BALO SIE WYJSC NA OPEN BATTLE hahaha zaaaal. Bota po update nie bylo ? Z Nemtor ? Ej co sie stalo ? Czekalismy na was dobre pol godziny ...
moze poprostu nie mielismy ludzi? ja np nie moglem isc bo byla burza i mialem kicki. btw jakim charem tam byles? nie mozesz wpisac nicku na forum bo robisz za dublera jak np masak albo aldruhn nie moga grac?
moze poprostu nie mielismy ludzi? ja np nie moglem isc bo byla burza i mialem kicki. btw jakim charem tam byles? nie mozesz wpisac nicku na forum bo robisz za dublera jak np masak albo aldruhn nie moga grac?
Tak, tak a kto grał na Ibav'ie?
Sir Haxel
27-06-2007, 17:04
"Wyjebali" dobre sobie.
Jakbym ja mieszkal w twoim miescie to bys mial kontrolne wpierdol 2 razy w tyg. wiec zamknij pysk lajzo.
Aldruhn of Aldora
27-06-2007, 17:27
Jakbym ja mieszkal w twoim miescie to bys mial kontrolne wpierdol 2 razy w tyg. wiec zamknij pysk lajzo.
:* Wez badz miedzy 7-18 bo lipa jak cie nie bedzie ;/
Inwestor
27-06-2007, 19:25
Jasnie nie mieliscie ludzi .. coraz ktos sie logowal zreszta po update to wiadome ze was napewno full sie tma czailo ... A co do mojej osoby huj cie to powinno interesowac ktory to moj char w CO, to pisania na forum nie musze tego ujawniac i nie robie za dublera uwierz :)
Sir Haxel
27-06-2007, 20:53
:* Wez badz miedzy 7-18 bo lipa jak cie nie bedzie ;/
Z krowa wyjezdzam 6 i wracam po 22-gim,wiec albo przyjedz 5 albo czekaj do 23~.
Aldruhn of Aldora
27-06-2007, 21:22
Z krowa wyjezdzam 6 i wracam po 22-gim,wiec albo przyjedz 5 albo czekaj do 23~.
To postaram sie 5 byc
Aldruhn of Aldora
28-06-2007, 01:24
Gratz EM, oszusci zalosni tylko pingowac umiecie
http://foteka.pl/10606a2c5ddc31bca867b889ab626ddf
Inwestor
28-06-2007, 01:34
Nie no znowu mam okazje po was pocisnac hahah. Kurwa co jest update nie pomogl ? Co jest do huja ? Kulki po 200 od nemtora was pozabijaly czy co ? Ahhh bota moze mamy odrazu po update do tego ? Zero bota zero wszystkiego a EM i tak po pizdzie mimo ze update mial pomoc nie no woogle porazka hahaha.
Tak, tak a kto grał na Ibav'ie?
ja, stalem w domku tam by mi kick nie zrobil
Aldruhn of Aldora
28-06-2007, 01:40
ja, stalem w domku tam by mi kick nie zrobil
http://foteka.pl/10606a2c5ddc31bca867b889ab626ddf
Ojciec Dyrektor
28-06-2007, 01:46
ehmmm OB było i to fajne bo prawie uczciwe ....:
Open Battle 27/28.06.07:
EM:
Eli
Jun 27 2007, 23:53:24 CEST Killed at Level 223 by Masakrowiec
and by Brollik
Quf
Jun 27 2007, 23:56:47 CEST Killed at Level 115 by Erfelur
and by Brollik
Brainn
Jun 28 2007, 00:00:16 CEST Killed at Level 178 by Nemtor
and by Crafty Pall
Hupefupe
Jun 28 2007, 00:01:24 CEST Killed at Level 127 by Erfelur
and by Ewa mag
Maly Wizak
Jun 28 2007, 00:04:09 CEST Killed at Level 189 by Astra Emen
and by Spliffus
Royal Suchy
Jun 28 2007, 00:06:08 CEST Killed at Level 142 by Nemtor
and by Naonen
Reigo Dragon Heart
Jun 28 2007, 00:02:21 CEST Killed at Level 128 by Masakrowiec
and by Brollik
Elrond Tria
Jun 28 2007, 00:02:47 CEST Killed at Level 103 by Deenland
and by Friiko Druid
Votheri
Jun 28 2007, 00:09:29 CEST Killed at Level 105 by Sauron Ironbeard
and by Vasilliev
Ithilid
Jun 28 2007, 00:01:38 CEST Killed at Level 139 by Friiko Pall
and by Friiko Druid
Fireplex
Jun 28 2007, 00:10:05 CEST Killed at Level 133 by Erfelur
and by Astra Emen
Mavadoni
Jun 28 2007, 00:21:44 CEST Killed at Level 148 by Anelas Ironbeard
and by Deenland
Leison
Jun 28 2007, 00:07:18 CEST Killed at Level 132 by Gloomy Chooper
Jibav
Jun 28 2007, 00:02:44 CEST Killed at Level 116 by Anelas Ironbeard
and by Vagraav
CO:
Froneazin
Jun 27 2007, 23:56:37 CEST Killed at Level 127 by Moril Elius
and by Redd Xedriand
Azka Elvan
Jun 27 2007, 23:54:21 CEST Killed at Level 117 by
Anubis Woman
and by Fireplex
##
jak coś to napisze jeszcze ;) pozdro dla EM
HAHAHHAHAHAHA
aldruhn zapomniales ukryt NG na pulpicie, HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
@Vagrav-gz x<
rotfl, NG+ ots na pulpicie....honest CO xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Inwestor
28-06-2007, 03:04
NG, NG nawet jesli u niego bylo to co ? Przecierz wy to od dawna wiedzieliscie .... ciekawo jak u was pulpity wygladaja .. pewnie powiesz ze inaczej rofl ...
PS: Moze pomowimy o dzisiejszym battle a nie o pulpicie aldruhna uhahaha. Nie zmieniajcie tematu bo wiadomo jaki jest najbardziej gorący :P
Ojciec Dyrektor
28-06-2007, 10:05
rotfl, NG+ ots na pulpicie....honest CO xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ty no albo ja ślepy albo nie wiem .... dobra do okulisty się zapiszę.
Co do battle to żeście sie nie popisali B)
Pan Kracy
28-06-2007, 10:07
No no widzę, że po Update ładne OB było i ładne EK popadały coś im update nie pomógł :/
Prowadzę przebieg tej wojny od samego jej początku i nie mogę zrozumieć jednego.
DLACZEGO ELI JEST TAKIM IDIOTA?
Cały czas byłem i jestem za EM, ale po tym co widzę na filmach- rzygać mi się chcę.
Pawel-ziom
28-06-2007, 10:39
ale wynik... go go 200.
Teraz TO całą Aldora będzie się śmiała z EM.
Oto rozmowa z Wizakiem (przed update):
13:21 Maly wizak [189]: odnas hakuja Ares Titosy
13:21 Maly wizak [189]: i Durdeny
13:21 Maly wizak [189]: Masakrowiec wie otym najlepiej
Jakby co to pięknie piszesz Wizaczku :P
Co do OB:
- Co się stało z Anubis Woman???
- Czy kochany 64lv. palek (elmo_us=Seraphim Loki) był tesh na OB (i tak by gówno zrobił :p)?
Hail CO!:cup::cup::cup::cup::cup:
PS: Jibavku nie mów ,że opuszczasz Aldore :P Miłego zrookowania :)
BingooCola
28-06-2007, 11:11
@up
ty to sie lepiej nie odzywaj wiadomo ze jak by elmo wyszedl to byl by free frag dla CO po za tym on nigdy pzeta nie opuscil i nie opusci uehehe.
@em
widac jak wam update pomogl :D :D gratzzz kolejnej przegranej walki :***
@Aldruhn
Nastepnym razem jak ktos Cie bedzie pingowal to:
-otworz 2 okna cmd
- w pierwszym wpisz ping -t wp.pl > ping.txt [co spowoduje ciagly zapis pingu do pliku w folderze systemowym]
-w drugim wpisz netstat > sledzenie.txt
I tym oto pieknym sposobem masz juz zapisany ping, bez pulpitu z ng, a w drugim pliku wszystkie ip, które laczyly sie z twoim pc.
Przydało by sie aktualizowac temat :P
http://img215.imageshack.us/img215/9576/congtn2.jpg
TY IDIOTO AHAHAAAAAAAAAAAAAAAA.
I co glupio ci teraz?
BingooCola
28-06-2007, 14:54
@up
taki mądry pokaz swoj pulpit na bank co 2 iknoa to inny bot :D a zapomnialem ze ty z pz nie wychodzisz to po co ci boty uehehe po za tym nie rob off topica bo rozmawiamy o wojnie a nie o pulpicie aldruhna więc zamknij swoj ryj :)
Ojciec Dyrektor
28-06-2007, 15:34
Też umie sobie wkleić pulpit. X(X(X(X( myślisz że ktoś w to uwierzy ??? chyba tylko ty -.-'
Też umie sobie wkleić pulpit. X(X(X(X( myślisz że ktoś w to uwierzy ??? chyba tylko ty -.-'
Vaagraav nie badz smieszny toz to przeciez Aldruhn wkleil tego screena tylko nie zdazyl z-edytowac i ktos go przechycil. W to nie trzeba wierzyc tam jest czarne na bialym.
@Ten kto tam niby pierdzi cos o moim pulpicie.
Jasne stary moge wkleic ale co z tego jak za kazdym razem jest on inny bo gram w caffe i tam sa takie zabezpieczenia ze nic sobie nawet nie moge zainstalowac?
A co do wychodzenia z PZ wczoraj zrobilem 30% expa swoich charem wiec nie pierdz.
Pan Kracy
28-06-2007, 15:59
1st
@up
ty to sie lepiej nie odzywaj wiadomo ze jak by elmo wyszedl to byl by free frag dla CO po za tym on nigdy pzeta nie opuscil i nie opusci uehehe.
@em
widac jak wam update pomogl :D :D gratzzz kolejnej przegranej walki :***
2nd
Przydało by sie aktualizowac temat :P
1- nie zgadzam się z Tobą jak wracałem wczoraj z veno to widziałem jak Seraphim biegł do Venore :D pozdro dla ciebie, że zaryzykowałeś a było wtedy pare sorców online z CO i BoD. więc dajcie mu spokój że nie wychodzi z pz.
2- zaktualizowałem temat :D
3- pytanie oddemnie do EM po co wam był tam Mavadoni zaś padł widać, że nic nie potrafi idzie tylko na waszą nie korzyść a nic nie robi porządnego.
4- jak mocno wali teraz Nemtor z sd w ludzi? widziałem ssy 230+sorców to marnie to wygląda.
BingooCola
28-06-2007, 16:42
no prosze prosze elmo skladam ci gratulacje ze pierwszy raz od roku wyszedles z pz :)
Ojciec Dyrektor
28-06-2007, 17:24
NO dziś koledzy z EM pokazali klasę pięknie mnie pingując a potem zabijając noobem.
http://img502.imageshack.us/img502/949/kurwahq9.jpg
POLECAM FILM: "JEST ZYD, NIE MA ZYDA" W dziale filmy :)
I co jebane zydy??Zadowoleni jestescie,co kurwa?Zal mi was zydowskie patafiany.Poprostu nie wiem co mam mowic o was,jestescie tak zalosni ze to jest nie realne.
O my godnessss!!
Super pro evul Nemtor owned? ;((
Ojciec Dyrektor
28-06-2007, 18:02
Piękny pokaż walki fer-play przez EM. Przegrali wczoraj battle, to juz muszą pingować, zabijać i to noobami, nawet nie mają honoru wyjść mainami, potomki Judasza ..... X(X(X(
Odezwali się dzielni Polacy, potomkowie jeszcze to dzielniejszej szlachty.
Nazistowskie szmaty.
Piękny pokaż walki fer-play przez EM. Przegrali wczoraj battle, to juz muszą pingować, zabijać i to noobami, nawet nie mają honoru wyjść mainami, potomki Judasza ..... X(X(X(
Jestes jedna z nielicznych osob z CO do ktorej nigdy nic nie mialem dlatego nie bede nawet zaprzeczal. (potwierdzal tez nie)
Mowienie o fair play w przypadku CO to jest jakies nieporozumienie. Nemtor siedzial z nami na vent, kilka razy walczyl przeciw animie na innych charach a po cichu robil 5 sorcow zeby walczyc przeciwko nam, to jest fair play? Nie, nie jest dlatego my tez nie zamierzamy tak grac.
Ojciec Dyrektor
28-06-2007, 18:18
Jestes jedna z nielicznych osob z CO do ktorej nigdy nic nie mialem dlatego nie bede nawet zaprzeczal. (potwierdzal tez nie)
Mowienie o fair play w przypadku CO to jest jakies nieporozumienie. Nemtor siedzial z nami na vent, kilka razy walczyl przeciw animie na innych charach a po cichu robil 5 sorcow zeby walczyc przeciwko nam, to jest fair play? Nie, nie jest dlatego my tez nie zamierzamy tak grac.
nie chodzi mi o to ani o boty, .... nikt od nas w życiu nie pingował !!! daję sobie rękę uciąć za to !
###
ja do ciebie też nic nie mam, ale jak padałem podczas OB normalnie, np bo nie zdążyłem się uhnać czy coś, no ale chuj mnie trafia jak jestem pingowany i padam ;) Pozdro
### down:
na pewno ....
ping-pong ping-pong ping-pong ping-pong
Neaniver
28-06-2007, 20:07
nie chodzi mi o to ani o boty, .... nikt od nas w życiu nie pingował !!! daję sobie rękę uciąć za to !
To bys teraz kurwa nie mial reki.
ja do ciebie też nic nie mam, ale jak padałem podczas OB normalnie, np bo nie zdążyłem się uhnać czy coś, no ale chuj mnie trafia jak jestem pingowany i padam ;) Pozdro
To ten chuj Ci reke obcial?
Inwestor
28-06-2007, 20:33
Wyjebane na żydów. Teraz tylko ping im pomaga ale kiedy juz wszyscy zmienimy IP i sie dobrze pozabezpieczamy to tylko snake wam zostanie i zobaczymy jak dlugo wytrzymacie pierdolne ****e do gazu
Aldruhn of Aldora
28-06-2007, 21:41
Przed chwila zostalem spingowany na Xerenie. Gratuluje jestescie cudowni, cudem nie padlem. Jestescie zalosni. Najlepsza gildia na aldorze? Chyba najzalosniejsza. Zycze wam smierci :)
Vagraav fajny filmik :p
Jest może więcej z OB???
xD
Jest żyd i już go nie ma xD
Buhahahahah i bardzo dobrze, ze Was pinguja :D
//Metek.
Ojciec Dyrektor
28-06-2007, 23:35
Buhahahahah i bardzo dobrze, ze Was pinguja :D
//Metek.
... i powiedz mi to ma być wojna ? to ma być fer ? żałośni jesteście ....
... i powiedz mi to ma być wojna ? to ma być fer ? żałośni jesteście ....
Raz na wozie, raz pod wozem, tak ? B)
//Metek.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.