Pokaż pełną wersje : Raile gwiazdy Furory
Aspetina
23-05-2007, 22:34
Niewiem czy było więc daje;)
Pojazd na dusków;]
Zeby nie było, że keylogger to daje na patrz.pl
http://raile.gwiazdy.furory.patrz.pl
Nie będe opisywał, poprostu przesłuchajcie;)
Polecam
Lukaszek13
23-05-2007, 23:22
było ale spoko, on mówi prawde ;]
taifun to noob i tyle ! kozak leci na open battle i za*******a na amazonki sie schowac *ironia* Hail Vision ;]
Btw: pozdro Seromontis ! jedziesz
ale gowno... i czemu zmieniles swoj glos?
Aspetina
24-05-2007, 00:14
ale gowno... i czemu zmieniles swoj glos?
to nie mój głos;P
ja to znalazłem i wrzuciłem
Prawie nic nie slychać czemu tak zmieniłes glos jakbys nie zmienil by bylo sie z czego posmiać ;)
@Lukaszek13
Ciekawe jakbys ty sie zachowywal na open battle jedziesz swoim drutem 12 lvl na trolach to nie wiesz jak to jest. Koniec
Hellraiser
24-05-2007, 00:35
Hajl Szajs.
i znowu sie zacznie gadanie na 1000 stron i polowa bedzie ALE SZIT DUSKINES ROKS ! druga OMG EKSRTA CHAIL VIZION !
co do utworu taki sredni
wrogonastawiony
24-05-2007, 10:28
A nastepne 200 bedzie "Tajfón to noob bo zrobil sobie taka dobra postac a ja nie potrafie !!!!"
Muzyka średnia, tekst niewyraźny jakby koleś podczas śpiewania robił komuś .. ekhm tzn. coś jadł. Nie polecam, szkoda czasu.
Jea Vizjon Roksuje Jestes Mastah Wszyscy Deadnecie Czyzbys Sie Nie Bał Ciarki Go Przyszly Jak Go Zobaczyl Na Staku Trzeci Kozaczyna Van Liden Te To Dopiero c**a Jea Van Liden Jeaaaaaaaaaaa Aha Aha Aha Rece W Gore Jestem Fajny
Zamknac temat bo szkoda słów
Drakonir
24-05-2007, 14:36
Strasznie słabe:baby:
Hail Wizja & Duskiness & In Flames Dacie rade:)
Lukaszek13
24-05-2007, 16:34
Prawie nic nie slychać czemu tak zmieniłes glos jakbys nie zmienil by bylo sie z czego posmiać ;)
@Lukaszek13
Ciekawe jakbys ty sie zachowywal na open battle jedziesz swoim drutem 12 lvl na trolach to nie wiesz jak to jest. Koniec
odezwal sie h lvl expiacy na bugach pod carlin giezet ;]
to jaki mam lvl to moja sprawa, na pewno mam wiekszy niz twoj :)
Spoko szefie, wierze Ci miszczu
Chodz na morgane przekonamy sie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.