![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Niewiem czy było więc daje
![]() Pojazd na dusków;] Zeby nie było, że keylogger to daje na patrz.pl http://raile.gwiazdy.furory.patrz.pl Nie będe opisywał, poprostu przesłuchajcie ![]() Polecam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() było ale spoko, on mówi prawde ;]
taifun to noob i tyle ! kozak leci na open battle i za*******a na amazonki sie schowac *ironia* Hail Vision ;] Btw: pozdro Seromontis ! jedziesz Ostatnio edytowany przez Lukaszek13 - 23-05-2007 o 23:23. Powód: WHATAFUCKA |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() ale gowno... i czemu zmieniles swoj glos?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawie nic nie slychać czemu tak zmieniłes glos jakbys nie zmienil by bylo sie z czego posmiać
![]() @Lukaszek13 Ciekawe jakbys ty sie zachowywal na open battle jedziesz swoim drutem 12 lvl na trolach to nie wiesz jak to jest. Koniec Ostatnio edytowany przez Vionia - 24-05-2007 o 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Hajl Szajs.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() i znowu sie zacznie gadanie na 1000 stron i polowa bedzie ALE SZIT DUSKINES ROKS ! druga OMG EKSRTA CHAIL VIZION !
co do utworu taki sredni |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Witcher
|
![]() Muzyka średnia, tekst niewyraźny jakby koleś podczas śpiewania robił komuś .. ekhm tzn. coś jadł. Nie polecam, szkoda czasu.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jea Vizjon Roksuje Jestes Mastah Wszyscy Deadnecie Czyzbys Sie Nie Bał Ciarki Go Przyszly Jak Go Zobaczyl Na Staku Trzeci Kozaczyna Van Liden Te To Dopiero c**a Jea Van Liden Jeaaaaaaaaaaa Aha Aha Aha Rece W Gore Jestem Fajny
Zamknac temat bo szkoda słów Ostatnio edytowany przez Vionia - 24-05-2007 o 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Strasznie słabe
![]() Hail Wizja & Duskiness & In Flames Dacie rade ![]()
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
to jaki mam lvl to moja sprawa, na pewno mam wiekszy niz twoj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko szefie, wierze Ci miszczu
Chodz na morgane przekonamy sie ![]() Ostatnio edytowany przez Vionia - 24-05-2007 o 17:22. |
![]() |
![]() |