Pokaż pełną wersje : Anni~
Tu bedziemy pisac o Anni, jezeli ktos zrobil lub padnie.
Wczoraj robila anni nastepna ekipa sorcow niestety all die :/
Name: Garmie
May 26 2007, 17:19:13 CEST Died at Level 146 by a demon
Name: Dredz
May 26 2007, 17:18:46 CEST Died at Level 120 by a demon
Name: Rica Thim
Name: Xeio
May 26 2007, 17:18:54 CEST Died at Level 127 by a demon
Yes Yes Yes :D zajebiście że padli ^^
Sir-Babolek
01-06-2007, 01:26
Elo
Nie każdy może to wykonać ;)))
@<smiech na sali>
Enjoy
Ten Twoj anni to byl smiech na sali. Mieliscie kupe szczescia, bo nie bylo nawet jednego combosa ;) Czasami 110 knight(1700hp +/-) pada na combo, to policz na ile CI many wystarczy :)
Ten Twoj anni to byl smiech na sali. Mieliscie kupe szczescia, bo nie bylo nawet jednego combosa ;) Czasami 110 knight(1700hp +/-) pada na combo, to policz na ile CI many wystarczy :)
Tylko ze Knight stoi tam z 10-15 min co zwieksza szanse na dostanie comba, a sorc jest tam przez jakies 20 sec :P
gdy tylko sie teleportujesz do komnaty to dostajesz spama :) Pozniej to juz zalezy od szczescia. Kiedy ogladalem filmik jak Zorlan z seleny zrobil anni to nie moglem uwierzyc. Byl tam z 2 palkami i knightem.
Sir-Babolek
02-06-2007, 01:26
Do odważnych świat należy, nam sie udało i jestem z tego dumny i to czy był to fart czy nie już mnie nie obchodzi zbytnio , liczy sie efekt końcowy
Enjoy
Cyran_13
02-06-2007, 02:48
gdy tylko sie teleportujesz do komnaty to dostajesz spama :) Pozniej to juz zalezy od szczescia. Kiedy ogladalem filmik jak Zorlan z seleny zrobil anni to nie moglem uwierzyc. Byl tam z 2 palkami i knightem.
masz gdzies ten filmik?
Juz nie mam ale poszukaj na tibicams.com i powinienes znalezc. On wtedy sie nazywal Slash'qu. Serwer Selena oczywiscie:) Stare dobre czasy :D Selena umarla, tak jak to teraz sie dzieje z galana ;)
Ajron 88
03-06-2007, 03:18
Do odważnych świat należy, nam sie udało i jestem z tego dumny i to czy był to fart czy nie już mnie nie obchodzi zbytnio , liczy sie efekt końcowy
Enjoy
Nom , nikogo to nie obchodzi teras, ważne że patrzyłes jak ktoś odlicza 3.2.1 a potem lewy myszki + alt na demona , i spamm hotkeya, gratuluje zrobienia anni. Kto anni nie zrobił przed updatem z hotkeyami niech zamknie dupe , bo nie ma sie czym szczyćic , dzisiejsze anni sorcami i w zasadzie knightami też nie jest wcale trudniejsze od expienia na rotwormach. Dziękuje za uwagę.
a ile już teamów na galanie zrobiło anni? z tego co pamietam to my bylismy 3-4 i pierwszy sklad gdzie nikt nie padl ;) a teraz jak to sie przedstawia? :>
Ajron 88
03-06-2007, 03:41
a ile już teamów na galanie zrobiło anni? z tego co pamietam to my bylismy 3-4 i pierwszy sklad gdzie nikt nie padl ;) a teraz jak to sie przedstawia? :>
O ile się nie myle to jesteś pierwzym ownerem "Catrishia" ? Bo z tego co pamiętam dosyć niedawno "Cataclism" zastrzegał się że to on robił Anni na Catrishii i paru innych postaciach.
Cataclism
03-06-2007, 14:58
O ile się nie myle to jesteś pierwzym ownerem "Catrishia" ? Bo z tego co pamiętam dosyć niedawno "Cataclism" zastrzegał się że to on robił Anni na Catrishii i paru innych postaciach.
przeczytaj jeszcze raz jego post napisal "my" on sie bawil na imprezie a ja siedzialem w domu z jego drugim ownerem i ja robilem ani~ tak ten drugi owner ukradl catrishie itd ja Spiegolowi nie raz dawalem passy i nawet nie chcial z tego co pamietam grac a mial taka mozliwosc bo ten co ukradl chara juz od dawna nie gra i skonczcie juz teksty ze jestem zlodzieje itd bo nie jestem nawet nie ja ukradlem demon armor tylko drugi owner wiec wkoncu zwiesita pi********
Next anni bez powodzenia:
Name: Knight of Zeuz
Jun 03 2007, 09:38:19 CEST Died at Level 129 by a demon
Name: Ozwald biznesmen wielki
Jun 03 2007, 09:34:57 CEST Died at Level 107 by a demon
Name: Haldir The Silver
Jun 03 2007, 09:32:41 CEST Died at Level 110 by a demon
Name: Draco Apekop
Jun 03 2007, 09:31:06 CEST Died at Level 107 by a demon
:(:(:(:(
Do tego potem draco jeszcze bez blessow padl
Jun 03 2007, 23:15:11 CEST Killed at Level 106 by Drallan
101 Draco Apekop (*) Knight 103 17,603,764
-1,706,901
@Ajron 88
Cataclism mówi 100%, a mi sie nawet nie chce wszystkiego powtarzać, po prostu mówi jak było i nie macie podstaw tego podważać ;)
Cataclism
04-06-2007, 11:46
tak robilem ani~ na Ayl~, Catri~, Lady Slodziutkiej, Pall Xofix, i Airen Sh~ dwoch ostatnich to ludzie z lunary mojego pierwszego servera
PS 100% skutecznosci
przeczytaj jeszcze raz jego post napisal "my" on sie bawil na imprezie a ja siedzialem w domu z jego drugim ownerem
Hahaha to tylko dowodzi jaki jestes zuczku zalosny :)
Siedziec w domu i grac zamiast isc na impreze hahaha
Swoja droga avatara bys zmienil bo az strach sie ciebie bac :>
@Topic~ kolejna proba anni~ na Galanie nie powiodla sie :)
Ajron 88
04-06-2007, 15:24
przeczytaj jeszcze raz jego post napisal "my" on sie bawil na imprezie a ja siedzialem w domu z jego drugim ownerem i ja robilem ani~ tak ten drugi owner ukradl catrishie itd ja Spiegolowi nie raz dawalem passy i nawet nie chcial z tego co pamietam grac a mial taka mozliwosc bo ten co ukradl chara juz od dawna nie gra i skonczcie juz teksty ze jestem zlodzieje itd bo nie jestem nawet nie ja ukradlem demon armor tylko drugi owner wiec wkoncu zwiesita pi********
O huj ci człowieku chodzi ? Z post Novara wynikało że "jego tewam" zrobiił Anni jako trzeci lub czwarty bez żadnych zgonów , ja napisałem ze wydazwało mi sie że ktoś inny robił anni jego postacią , a ty tutaj wyjeżdzasz z jakąś imprezą , jakimś demon armorem i złodziejem.. niewiem co palisz ale podeślij mi troche do Kluczborka :D
O huj ci człowieku chodzi ? Z post Novara wynikało że "jego tewam" zrobiił Anni jako trzeci lub czwarty bez żadnych zgonów , ja napisałem ze wydazwało mi sie że ktoś inny robił anni jego postacią , a ty tutaj wyjeżdzasz z jakąś imprezą , jakimś demon armorem i złodziejem.. niewiem co palisz ale podeślij mi troche do Kluczborka :D
To moze lepiej naber wpadnij do Edenburga, a ja juz jakis pozadny towar zalatwie :)
Ajron 88
04-06-2007, 17:11
Nie wybieram się za granice w te wakacje , niechce mi się :P.
No chyba że mnie wyrzucą ze szkoły itp. to będę musiał się gdzieś zaczepić na jakiś czas ^.-
Cataclism
04-06-2007, 18:01
Hahaha to tylko dowodzi jaki jestes zuczku zalosny :)
Siedziec w domu i grac zamiast isc na impreze hahaha
Swoja droga avatara bys zmienil bo az strach sie ciebie bac :>
@Topic~ kolejna proba anni~ na Galanie nie powiodla sie :)
wyjebane mam na to co myslisz o moim avatarze i o mnie ;> a ze na jedna impreze nie poszedlem dla tibi lol srednio chodze co weekend na imprezy wiec czasami mozna odpoczac ale widze ze dla ciebie impreza to wielkie wydarzenie lol get a life retard
wyjebane mam na to co myslisz o moim avatarze i o mnie ;> a ze na jedna impreze nie poszedlem dla tibi lol srednio chodze co weekend na imprezy wiec czasami mozna odpoczac ale widze ze dla ciebie impreza to wielkie wydarzenie lol get a life retard
Ja mam srednio3 w tygodniu i nie omijam zadnej xD
Poznanski Rycerz
04-06-2007, 18:48
Toca
Piatek, sobota, niedzirela = weekend, w piatek wieczorem mozna balowac. -.-
W zaklad ide ze nie 1dna zes impreze przepuscil dla tibii<lol>
A imreza to wielkie wydarzenie dla kogos kto pracuje/wal srednio 40-60h w tygodniu;] idzie poznac wiele "osob";]
Jedynym "retardem" jestes tutaj ty maly;] Nie potrafisz w matczynym jezyku juz kogos obrazic? az tak sie zeszmaciles?:> Czuje tutaj jak by to nazwac "wannabe~" tylko wannabe czego? wannabe English speaking?? :>
Swoja droga co ma chodzenie na imprezy wspolnego z moim tzw. " brakiem zycia " hahaha
Jakbys mial wyjeb.. na to co o tobie i avatarze mysle to bys nie pisal posta zuczku;] ale masz racje avatar jest slodki- tylko jeszcze rozowym kolorem go podrasowac troszke :D
Moja dobra rada przestan grac bo i tak juz skonczony jestes.. odejdz jak my wszyscy z malym wyjatkiem - wroc na milosc boska dziecko do szkoly;]
I zabierz ze soba babolka, rumcia(sorry rumek nie postujesz od dawna smieci tutaj, ale musialem cie tez uzyc pamietajac pisownie :>) i reszte niedoukow;]
PS. nie graj twardziela bo zaloze sie ze ostatnio sie moczysz w nocy bo pograc normalnie nie mozesz w tibie:baby:
Poznanski Rycerz
04-06-2007, 19:43
Juz tak nie gadajcie o tych imprezach, bo prawda taka, ze trzeba miec bogatych rodzicow albo pracowac zeby chodzic na 3 imprezy w tygodniu, czyli to pierwsze w przypadku toci, chyba ze go po tej zecie wzieli gdzies.
Zeby nie offtop
Rostek zbiera ekipa na POI, chlopak sie poczul wazny na servie/
Ajron 88
04-06-2007, 23:30
Juz tak nie gadajcie o tych imprezach, bo prawda taka, ze trzeba miec bogatych rodzicow albo pracowac zeby chodzic na 3 imprezy w tygodniu, czyli to pierwsze w przypadku toci, chyba ze go po tej zecie wzieli gdzies.
Zeby nie offtop
Rostek zbiera ekipa na POI, chlopak sie poczul wazny na servie/
Nie pracuje , z matką cienko przędziemy jeśli idze o finanse.. mimo to ostatnie 2 tygodnie co 2 dni piany (czasem częściej) , wszystko zależy od zaradności pijących , dzisiaj ja stawiam party wszystkim , następne 3 "razy" inni mi , miłość dla moich ludzi ;*
Żeby nie było offtopa , mam team na Anni łącznie z rezerwowymi , jedyne czego mi brakuje to kilka leveli i chęci na zbieranie kasy :(.
Poznanski Rycerz
04-06-2007, 23:47
Ja ostatni weekend na 20 zlotych przejechalem, 3 imprezy zaliczylem, i jestem teraz winny siano xD, w wakacje sie zarobi ;] i jak widze jak moja nauczycielka od polskiego zbiera 20 zlotych na teatr :P
Zeby nie bylo offtopa
Co to za team ;>?
Nalewka 5 zl, kubek 10 gr, paczka sloneczniku 1 zl = 6,10 zl i fazunia. Mozna dopic VIPem i jest fajniutko.
Druga opcja Spirytus
litr spirytusu 20 zl =2 litry wodki
2 litry wodki to 4 osoby maja ladna faze, wystarczy sie zlozyc po 5 zl :) no i na zapitke.
Zeby nie bylo offtopa
Sinid i tak Ci sie nie uda :D
Cataclism
05-06-2007, 00:41
Nalewka 5 zl, kubek 10 gr, paczka sloneczniku 1 zl = 6,10 zl i fazunia. Mozna dopic VIPem i jest fajniutko.
Druga opcja Spirytus
litr spirytusu 20 zl =2 litry wodki
2 litry wodki to 4 osoby maja ladna faze, wystarczy sie zlozyc po 5 zl :) no i na zapitke.
Zeby nie bylo offtopa
Sinid i tak Ci sie nie uda :D
po pierwsze drogi masz spiryt ;p po drugie trzeba w czyms rozrobic najlepiej woda cytrynowa po trzecie popitka i moze wyjsc okolo 2.5 l bardzo dobrej wodki sprobuj ;p i btw to nie jest post zeby cie pouczac itd po zaraz powiecie ze nic nie wiem itd ;p
Cataclism
05-06-2007, 00:47
W zaklad ide ze nie 1dna zes impreze przepuscil dla tibii<lol>
A imreza to wielkie wydarzenie dla kogos kto pracuje/wal srednio 40-60h w tygodniu;] idzie poznac wiele "osob";]
Jedynym "retardem" jestes tutaj ty maly;] Nie potrafisz w matczynym jezyku juz kogos obrazic? az tak sie zeszmaciles?:> Czuje tutaj jak by to nazwac "wannabe~" tylko wannabe czego? wannabe English speaking?? :>
Swoja droga co ma chodzenie na imprezy wspolnego z moim tzw. " brakiem zycia " hahaha
Jakbys mial wyjeb.. na to co o tobie i avatarze mysle to bys nie pisal posta zuczku;] ale masz racje avatar jest slodki- tylko jeszcze rozowym kolorem go podrasowac troszke :D
Moja dobra rada przestan grac bo i tak juz skonczony jestes.. odejdz jak my wszyscy z malym wyjatkiem - wroc na milosc boska dziecko do szkoly;]
I zabierz ze soba babolka, rumcia(sorry rumek nie postujesz od dawna smieci tutaj, ale musialem cie tez uzyc pamietajac pisownie :>) i reszte niedoukow;]
PS. nie graj twardziela bo zaloze sie ze ostatnio sie moczysz w nocy bo pograc normalnie nie mozesz w tibie:baby:
ominolem 1 impreze w zyciu przez tibie przez ani~ a kto expil najwiecej ? drugi owner ja nigdy nie lubilem expic wiec poraz kolejny pokazujesz ze gowno wiesz dzieciaku a co do mojej edukacji lol nigdy nie lubilem szkole i nigdy nie bede jej lubil a to jak zyje to moj problem wielki kozaku lol ile myslales nad tym do czego sie przyczepic w moim poscie ? bez kitu wiedz ze nie masz co robic idz lepiej do tej roboty co o niej mowisz caly czas a pewnie nigdy w zyciu nawet nie pracowales i wygladasz jak jakis pypowy lamus ktory siedzi przed kompem cale dnie a co do avataru widze ze nie wiesz co on ukazuje byles kiedys na imprezie ? w dobry klubie ? chyba nie bo widze ze nie masz zielonego pojecia a co do imprezowania 3 razy w tyg wole raz i wydac 70-100 zl w dobrym klubie i miec dosyc na tydzien nie mowie tu o samym alkoholu ;)
ominolem 1 impreze w zyciu przez tibie przez ani~ a kto expil najwiecej ? drugi owner ja nigdy nie lubilem expic wiec poraz kolejny pokazujesz ze gowno wiesz dzieciaku a co do mojej edukacji lol nigdy nie lubilem szkole i nigdy nie bede jej lubil a to jak zyje to moj problem wielki kozaku lol ile myslales nad tym do czego sie przyczepic w moim poscie ? bez kitu wiedz ze nie masz co robic idz lepiej do tej roboty co o niej mowisz caly czas a pewnie nigdy w zyciu nawet nie pracowales i wygladasz jak jakis pypowy lamus ktory siedzi przed kompem cale dnie a co do avataru widze ze nie wiesz co on ukazuje byles kiedys na imprezie ? w dobry klubie ? chyba nie bo widze ze nie masz zielonego pojecia a co do imprezowania 3 razy w tyg wole raz i wydac 70-100 zl w dobrym klubie i miec dosyc na tydzien nie mowie tu o samym alkoholu ;)
Ale zabolalo....Ciebie:>
1.Nie dzieciaku dzieciaku jestem ponad polowe dekady starszy niz ty ;]
2.nie lubiles szkoly? ona ciebie pewnie tez nie wiec jestescie kwita..(poziom widac na 1szy rzut oka:>)
3.Nie chcialbys tyle przepracowac co ja bedac w moim wieku a wczesnie sie zaczelo;]
4.Zdefinuj dobry klub a pokaze ci ze nie wiesz co to znaczy;] protektor? Energy2000? nawet pewnie nie wiesz co to..:(
5.Lamus.. hmm... tu mnie zagiales... tak chyba w latach 80tych na starszych mawiali.. zgadlem?:>
6.nie o alkoholu? no tak wejscie 2 dychy do twojego "dobrego" kluby taniej nie moze byc bo to "dobry" klub :> ale przed wejsciem cos zjesc kolejne 2 dychy(zakladam pizze), w klubie posiedziec 30 minut i piwo strzelic pewnie postawic jakiejs malolacie takze piwo/drinka(ok 15 zl) liczac na cos wiecej niz "dzieki" i taxa do domu ok 15zl..:> (moga byc wachania w kwocie :>)
No idealna noc;] Powodzenia;]
A swoja droga smakowalem wlasnie nocnego zycia Edenburga - cos czego znajac twoja milosc do jezykow obcych nigdy nie poznasz;]
Jeszcze cos o imprezach?;]
@edit:Avatar - faktycznie wygladasz kuuuul jak prawdziwy magister klubowicz;] <lol>
Ja ostatni weekend na 20 zlotych przejechalem, 3 imprezy zaliczylem, i jestem teraz winny siano xD, w wakacje sie zarobi ;] i jak widze jak moja nauczycielka od polskiego zbiera 20 zlotych na teatr :P
Zeby nie bylo offtopa
Co to za team ;>?
Po pierwsze nie skonczylem jeszcze sredniej szkoly.
Po drugie trzeba pic z glowa, czyl i nie piwo marki "lech" tylko np "Vip lub Fasberg"
Po trzecie mozna tez cos z nalewka pokombinowac. Tylko cos moj organizm ostatnio odmawia.
Po czwarte Najlepszym wyborem jest spiryt, bo nie dosc ze z kultura to jeszcze tanio ;)
~;*
Cataclism
05-06-2007, 10:21
Ale zabolalo....Ciebie:>
1.Nie dzieciaku dzieciaku jestem ponad polowe dekady starszy niz ty ;]
2.nie lubiles szkoly? ona ciebie pewnie tez nie wiec jestescie kwita..(poziom widac na 1szy rzut oka:>)
3.Nie chcialbys tyle przepracowac co ja bedac w moim wieku a wczesnie sie zaczelo;]
4.Zdefinuj dobry klub a pokaze ci ze nie wiesz co to znaczy;] protektor? Energy2000? nawet pewnie nie wiesz co to..:(
5.Lamus.. hmm... tu mnie zagiales... tak chyba w latach 80tych na starszych mawiali.. zgadlem?:>
6.nie o alkoholu? no tak wejscie 2 dychy do twojego "dobrego" kluby taniej nie moze byc bo to "dobry" klub :> ale przed wejsciem cos zjesc kolejne 2 dychy(zakladam pizze), w klubie posiedziec 30 minut i piwo strzelic pewnie postawic jakiejs malolacie takze piwo/drinka(ok 15 zl) liczac na cos wiecej niz "dzieki" i taxa do domu ok 15zl..:> (moga byc wachania w kwocie :>)
No idealna noc;] Powodzenia;]
A swoja droga smakowalem wlasnie nocnego zycia Edenburga - cos czego znajac twoja milosc do jezykow obcych nigdy nie poznasz;]
Jeszcze cos o imprezach?;]
@edit:Avatar - faktycznie wygladasz kuuuul jak prawdziwy magister klubowicz;] <lol>
to raczej ciebie zabolalo :) zeby odp na posta o 3 w nocy :) hrhr a slyszales o klubie arena ? a ze ty jesz pizze to okej haha n/c
Krupnik86
05-06-2007, 12:04
Po pierwsze nie skonczylem jeszcze sredniej szkoly.
Po drugie trzeba pic z glowa, czyl i nie piwo marki "lech" tylko np "Vip lub Fasberg"
Po trzecie mozna tez cos z nalewka pokombinowac. Tylko cos moj organizm ostatnio odmawia.
Po czwarte Najlepszym wyborem jest spiryt, bo nie dosc ze z kultura to jeszcze tanio ;)
~;*
Buczeriooo :D
Odjeb sie od Lecha bo jest najlepszym piwem :D, a ze ty piijesz szczochy jak Vip twoja sprawa :] Nalewki tez nie polecam, mozliwy pawik po pierwszym kubku. Tylko w jednym mozna Ci przyznac racje, spiryt, ale juz go nie bedziesz mial :P
Jak Ty zaprzestaniesz przemytu z wrocka to kto nas bedzie karmil?:P
Ajron 88
05-06-2007, 12:34
Widze że trzeba was odchamić , nalewka Malinowa , ewentualnie wiśniowa (broń boże przed Czarną pożeczką) , nalewka marki "Lwów Wielkopolski" , litrowa oczywiście , jakies 5,50 zl , do tego 2 litrowa kola Grecja (pasi bo nalewka jest slodka a ta kola nie) , mieszacie w kubeczku lub odrazu , litr alewy + pol litra koli , jazda, jeden taki trunek i jest faza :). 7,50 za dobrą zabawe :D.
A co do Spirytu w Kluczborku drogi :(
to raczej ciebie zabolalo :) zeby odp na posta o 3 w nocy :) hrhr a slyszales o klubie arena ? a ze ty jesz pizze to okej haha n/c
U kogo 3 w nocy u tego 3 w nocy;]
Zalozeniem bylo ze ty jesz pizze niekumaty dzieciaku :> (you missed the point- jakby to napisac w innym jezyku, ktorego nie rozumiesz)
W zasadze pora konczyc przekomazania niczego porzadnego nie poruszysz..
Nie wiem czego sie spodziewalem po dyskusji z nastolatkiem co mieszka z rodzicami i mysli ze wie cos o zyciu takze i klubowym;]
@Ajron- Lesny Dzban na prezydenta.... stol... xD
Buczeriooo :D
Odjeb sie od Lecha bo jest najlepszym piwem :D, a ze ty piijesz szczochy jak Vip twoja sprawa :] Nalewki tez nie polecam, mozliwy pawik po pierwszym kubku. Tylko w jednym mozna Ci przyznac racje, spiryt, ale juz go nie bedziesz mial :P
Cwiartson :) Nie znasz sie na rzeczy, nie powiedzialem ze Lech jest nie dobry tylko ze drogi, a szkoda 20 zl zeby wypic 6 piw... bo po 6 vipach jest faza, a i ile kasy w kieszeni ;] Spiryt zawsze moge miec od kogos innego w takiej butelce jak Twoj :)
Twoje urodziny...mowiles ze kupujesz jakis spiryt ? B)
Edit: Lesny dzban nie oplacalny tak samo jak nalewki z cocacola :]
Spiryt zawsze moge miec od kogos innego w takiej butelce jak Twoj :)
Spiryt w plastikowej butelce (podobobnej do butelki od oleju) z żółtym korkiem? ;]
@Cataclism
Nie eksponowałbym tak białych rękawiczek.
Vixa Plax manieczki and dj hazel <lol>
Spiryt w plastikowej butelce (podobobnej do butelki od oleju) z żółtym korkiem? ;]
@Cataclism
Nie eksponowałbym tak białych rękawiczek.
Vixa Plax manieczki and dj hazel <lol>
Nom, dokladnie xD
Z tymi rekawiczkami, skojarzylo mi sie palenie wole sie juz zbakac niz pic te jebane nalewki ;p
Poznanski Rycerz
05-06-2007, 18:57
Toca
Ale na przyklad bylem ostatnio w pubie, na wsi co prawda, i sprzedawali TYLKO Lecha, a ja mialem 10 zlotych i na sepa. Nie mysl, ze ja pije Lech, albo cos, czasami mi sie zdarza kupic dobre piwko dla smaku jak mam wiecej siana np. Czarna Fortune. Okocimia. Jak chce sie upic to biore tanie wino - 1,5 = Byk, kupie 2 i mam zabawe xD. = 3 zlote w sumie, rzadko mi sie to zdarza, szkoda watroby i zoladka. Ale jak idziesz na party do klubu, to nie wlecisz tam z wlasnym piciem, ani mocno wstawiony.
Spiryt - okej, pozniej 10 minut masz kapcia w mordzie, mowie o nierozcienczanym, taki rozcienczony to juz inna bajka xD
Kurier
Nie mow ze jechales taki kawal do protektora, z drugiej storny nie wiem ile to jest z Lodzi xD
Ghard Lage
05-06-2007, 19:32
Treść skasowana z powodu nadmiernej ilości trolli...
Bym się nie zdziwił jakbyście dostali bana za offtop... (przynajmniej jak by to było moje forum a nie jest...).
A co do tego tematu nadaje się tylko do zamknięcia bo dzieci neo (nie wiek jest ważny ale charakter) i forumowe trolle zaśmiecają ten temat rozmową o nalewkach, spiricie, lechu nie lechu itp.
A do tych co uważają mnie za gówniarza - pożyjemy zobaczymy kto będzie miał sprawne wszystkie narządy a kto nie...
PS: Sprostowanie: rocznikowo mam 16 lat (jestem z października), nie jestem "lamusem" siedzącym non-stop przy kompie i poznałem smak tego co niektórzy nazywają "zakazanym owocem"...
Omg <zalamka> co Cie to interesuje co my sobie piszemy -,- wogule koles chcial sie pochwalic ze probowal "zakazanego owocu" porazka, nawet nikt mu nic nie napisal, a ten 3 zdania tlumaczenia sie czemu tu napisal HALP
kthxbye
@Poznanski~ wiadomo przeciez ze nie pije nie rozrobionego :D
Kurier
Nie mow ze jechales taki kawal do protektora, z drugiej storny nie wiem ile to jest z Lodzi xD
LOL xD
Zdazylo sie ;]
@Top~ by zaden gosc nam nie rzucal owocami <lol>
Sinid planuje anni~ team juz jest?:>
A co do tego tematu nadaje się tylko do zamknięcia bo dzieci neo (nie wiek jest ważny ale charakter) i forumowe trolle zaśmiecają ten temat rozmową o nalewkach, spiricie, lechu nie lechu itp.
Dzieci Neo ;( mamy sie rozpłakać buuuuuu
jakoś nie widze żeby któremuś z użytkowników tego forum przeszkadzała rozmowa o nalewkach itd
Intelektualista sie kurwa znalazł
Poznanski Rycerz
05-06-2007, 21:53
Kurier
To ladnie cie nosi haha, tego energy2000 nie znam ale obok poznania sa manieckzi ^^ i ekwador.
Ghard
O shyt sprobowales go? Offtopy to nei dzieci neostrady i forumowe trole
Kurier
To ladnie cie nosi haha, tego energy2000 nie znam ale obok poznania sa manieckzi ^^ i ekwador.
Ghard
O shyt sprobowales go? Offtopy to nei dzieci neostrady i forumowe trole
Teraz to mnie juz nie nosi..
Odwiedzam tylko"Subway" i "liquid room" jak sa noce tematyczne, w zeszly piatek byl temat sluzba zdrowia :D(ah pielegniarki xD)
A poza tym kase oszczedzam wiec slabo..:(
Ajron 88
06-06-2007, 01:08
Dla wszystkich dbających o wątrobe, jak kupujecie napoje typu cola czy oranżada , sprawdzcie w składzie taki dodatek (e-440 o ile pamiętam) ten mały pierdolnik konserwujący robi wam z wątrobą to samo co naleweczki , codziennie picie około litra takiej koli daje taki efekt jak 0.5 litra taniego wina (około).
Powyższa opinia pochodzi od Technika Żywienia którym (do końca nie) jestem. Mogły mi sie proporcje pomylić ale co tam :D.
Falcmoon
06-06-2007, 02:16
@All
Każdy robi to lubi, czy nalewka czy wódeczka, spirytusik czy ci***, byle dużo, byle wiele w piątki, swiątki i niedziele ;)
@Topic
Ja idę z Ajronem na Anni. Mam nadzieję, że już niedługo.
@Cat
Szkoda, że na avatarku gwizdka nie widać... <buehhehe>
thewojtek
13-06-2007, 15:31
Widze że trzeba was odchamić , nalewka Malinowa , ewentualnie wiśniowa (broń boże przed Czarną pożeczką) , nalewka marki "Lwów Wielkopolski" , litrowa oczywiście , jakies 5,50 zl , do tego 2 litrowa kola Grecja (pasi bo nalewka jest slodka a ta kola nie) , mieszacie w kubeczku lub odrazu , litr alewy + pol litra koli , jazda, jeden taki trunek i jest faza :). 7,50 za dobrą zabawe :D.
A co do Spirytu w Kluczborku drogi :(
Co do czarnej pożeczki zgadzam sie w 100%, a co do dobrej bani to 3x warka winna (na etykiecie pisze ze nikt 3ciej nie dopil <rotfl>) po 3,35 za butelke (=10.05, dla niekumatych) i jest fajna bania z nawet niezlym smakiem
Co do czarnej pożeczki zgadzam sie w 100%, a co do dobrej bani to 3x warka winna (na etykiecie pisze ze nikt 3ciej nie dopil <rotfl>) po 3,35 za butelke (=10.05, dla niekumatych) i jest fajna bania z nawet niezlym smakiem
A dopiles wojtek 3cia? O>O
Chce cie po tym zobaczyc :)
Lord Hybrid
13-06-2007, 19:34
Co w tym dziwnego? Jak ja robiłem to też było 2 palków RS i knight 101 lvl
Ajron 88
13-06-2007, 23:59
Tyle że Zorlan to sorcerer aty Hybrid jesteś knightem.. :D
Dziwie się, że jeszcze tutaj moderator nie wpadł, bo takich offtopów to nie widziałem już dawno... :P
Dziwie się, że jeszcze tutaj moderator nie wpadł, bo takich offtopów to nie widziałem już dawno... :P
Hyhy to forum jest nie do uratowania xD
Co do szybkiej banki to znam sposob (uwaga! tylko dla desperatow);)
1 butelka wody utlenionej (nie gazowanej a utlenionej) 1 nalewka (smak wg. uznania)
mieszamy w butelce i pijemy...
Bomba i wymiana watroby w wieku 30 lat murowana:D
Znam kilka osob ktore sie na to skusily:P
@Topic
Sinid z kim Anni bedziesz robil? (no co? musialem cos napisac:P)
Komandos Strong
14-06-2007, 19:08
ez ten pomysl z woda utleniona usun od tego mozna ladnie pierdolca dostac, a tak swoja droga temat o anni team a tu piszecie o nalewkach wodkach imprezach etc. heh galana nic sie nei zmiania widze
pozdro
Ajron 88
15-06-2007, 18:00
ez ten pomysl z woda utleniona usun od tego mozna ladnie pierdolca dostac, a tak swoja droga temat o anni team a tu piszecie o nalewkach wodkach imprezach etc. heh galana nic sie nei zmiania widze
pozdro
Kiedy wrcasz do gry piękny Marcinie ? Czekam :(
Cos do Topica...
17:29 Garmie [146]: 17:27 You have found a stonecutter axe.
17:29 Rica Thim [123]: 17:28 You have found a stonecutter axe.
17:29 Myrbossen [117]: 17:27 You have found a magic sword.
17:29 Xeio [138]: 17:27 You have found a stonecutter axe.
Gratz, a moze i nie w sumie jak kto woli ;>
thewojtek
16-06-2007, 12:45
A dopiles wojtek 3cia? O>O
Chce cie po tym zobaczyc :)
Dopilem dopilem lalalalala = ) i to 3-4 razy juz takie maratony robilismy z kumplami = D no coz tylko kilku nas dotrwalo do konca 3ciej ; D
Gratki dla anni teamu = )
Warka winna nigdy, to kojarzy mi sie tylko z bełtami :P (przezycia). A co do nalewek to nigdy nie probujcie cytrynowej bo polowy jej nie wypijecie, a tak ogolnie to mi nalewki nie wchodza.
Co do spirytu to jezeli chcecie sie szybko zachlac, to nawalajcie fikoły. Do kieliszka lejesz troche soku do rozpuszczania (Paolo czy cos) reszta spirytu. Biezesz kiliszek i zatykasz go palcem, potrzasasz (shaking :o ) i jedzie na raz, tak robisz na szybko 3-4 kolejeki i jestes sfazowany ostro :evul:
@ Falcmoon, Ajron88, Krup, Qrwik
żal mi dupe ściska jak tu czytam wasze posty... :p może zamiast pieprzyć po próżnicy na tym forum o nalewkach, spirolu i innego rodzaju napojach procentowych ruszyli byście sflaczałe dupska i byśmy się jakoś razem zebrali i zamiast gadać o piciu po prostu byśmy się napili 8o ??? już chyba od roku się doprosić nie mogę ;(;(;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.