zaloguj się

Pokaż pełną wersje : @Slime pod Desertem.

Badek1910
29-05-2007, 20:04
Witam. Nie wiem czy dobrze określiłem temat, ale mniejsza z tym...
Mam pytanie a zarazem wielka prośbe. Czy ktoś z Was szanowni forumowicze moglby mi powiedzieć jak dojśc do Slime'a pod Desertem. Konkretnie chodzi mi o tego na którym sie treni, wchodzi sie po drabince, jest małe pomieszczenie a w nim ten PotFFUr. Nie wiem czy dobrze sprecyzowałem o co mi chodzi ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie.

p.s Byłbym dozgonnie wdzieczny gdyby ktos zamiesćił mapkę

Pozdrawiam i z góry dziekuje ;)

Daro93
29-05-2007, 20:18
Witam. Nie wiem czy dobrze określiłem temat, ale mniejsza z tym...
Mam pytanie a zarazem wielka prośbe. Czy ktoś z Was szanowni forumowicze moglby mi powiedzieć jak dojśc do Slime'a pod Desertem. Konkretnie chodzi mi o tego na którym sie treni, wchodzi sie po drabince, jest małe pomieszczenie a w nim ten PotFFUr. Nie wiem czy dobrze sprecyzowałem o co mi chodzi ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie.

p.s Byłbym dozgonnie wdzieczny gdyby ktos zamiesćił mapkę

Pozdrawiam i z góry dziekuje ;)

Masz taki lvl i nie wiesz gdzie to ? oO ... Jakoś tak sztywno gadasz ;p A co do tematu to chyba byłeś kiedyś na desercie no nie ? Poszukaj na Forum napewno coś znajdziesz ;)

Kokio
31-05-2007, 00:49
Po to wymyslili TibiaEarth (http://tibia.pl/earth.php) zebys mogl sobie zobaczyc jak tam dojsc.

Elvena
31-05-2007, 18:41
@up: Tyle, że tam nie ma zaznaczonych respów, a właśnie ich rozmieszczenie go interesuje.

A odnośnie Twojego pytania to masz tu gdzieś poradnik z miejscami ze slimami.. Radzę obejrzeć

Djkwaku
31-05-2007, 18:44
omg, bierzesz 10 bp uh i zwiedzasz sobie całą pustynię - max na co trafisz to zerki i fire devile(jak niefart to 5 naraz) oraz znajdziesz w końcu te slime'y. Bo do banshee myślę, że nie dojdziesz :].