Pokaż pełną wersje : Macie dość huntów na dragi, dle, demony itp? Oto filmik Wujaszka!!
Wujaszek
02-10-2004, 05:12
Jeżeli znudzily was filmy typu , drag solo i inne tego typu tu jest cos w sam raz dla was. Filmik pokazuje nam moją wyprawe z qmplami do Darashi na Necro... Moim zdaniem film jest godny obejzenia, pokazuje nam co i jak na necro, jak silne itp. :P Milego ogladania.
LINK (http://www.piotrek.wisoft.pl/necro.rec)
Spoko filmik, wecej takich, a nie w kolo te dragi :P
Pojubaz from hiberna
02-10-2004, 07:57
Wilmik bardzo udany mimo ze loot slaby i jeden trup :( ale mnie sie bardzo podobal.Polecam wam go jest w nim duzo akcji i fuksiarskich momentow.
------------------------
Pojubaz 30 lvl pall(hack) :(
Wisznu 14 lvl 14 mlvl :)
Elvrit'shalla
02-10-2004, 12:34
Szczegolnie rajcowny jest ten trup.... zwlaszcza, ze to ja :( Ale tak to juz jest jak zamiast na swoje HP patrzy sie na HP blokera i Necro...
P.S. Mogles troche wczesniej skonczyc ten filmik, albo chociaz powiedziec ze jeszcze nagrywasz... a tak caly swiat sie dowie jaki jestem wulgarny :confused:
Filmik jest do (cenzura), 50 minut z czego 40 w calkowitej ciemonsci przerywanej jedynie plyskami HMM.
Jesli uzywacie automatycznego swiatla, rozjasniania i innych bajerow to se uzywajcie - wasz problem jak was hakna, ale na czas filmiku poswieccie 20 GP i kupicie 10 glupich pochodni zeby ogladajacy tez cos widzieli.
Wujaszek
03-10-2004, 00:23
ohh gremlin... gdybys wiedzial cos o firewallu, to bys nie pisal jak was hakna to bedziecie mieli, kazdy port da sie skonfigurowac, a po 2 nie wszystkie macro musza miec logery..
Sorry, troche krytyki.
Najbardziej lamerski film, ktory widzialem w ciagu kilku tygodni, widac ze nie umiesz grac, bynajmniej knightem. Jak blokujesz to nie uciekaj od tego necro czy tam dsow, bo sie przerzucaja na palkow i wtedy jest ostro (Glownie ten Bialy Sho blokowal..). W nastepnej czesci znow ganiasz tego necro i wpakowales sie w respa 3x i dziwisz sie ze zginal bezsensownie przywolany fd. Wg mnie film do kitu. Strata dnia sciagajac go i ogladajac. To tyle
/Praxi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.