Pokaż pełną wersje : Wojna Nowa
Jak mi sie ponudzi to moze zrobie z tego wmv :)
17:34 Yettos Ziom [76]: dawaj 17:34 Yettos Ziom [76]: adres 17:34 Yettos Ziom [76]: wjade do wawy
Yettos jest chyba troche podrazniony po tym jak go zabilem z Fosa ;/
17:34 Yettos Ziom [76]: dawaj 17:34 Yettos Ziom [76]: adres 17:34 Yettos Ziom [76]: wjade do wawy
Yettos jest chyba troche podrazniony po tym jak go zabilem z Fosa ;/
gz fraga..zablysneles..wawa jest z ciebie dumna,pewnie lindlayem jakbys gral a nie wovimusem to by yettos was wysmial;]
no ale i tak gz zabicia 76 lvl.......niezly frag ;]
Ty tez jak narazie duzo w war pokazujesz, ale wiesz wszyscy sa juz przyzwyczajenia do tego ze zawsze jestes dobry w mordzie a jak przychodzi co do czego to albo masz lagi albo jestes pijany
Amotepek
17-06-2007, 19:26
Mam pytanko :p przez jaki program najlepiej odtwarzać filmy rec. ?
A i nie kłóćcie sie tak :)
TibiCam... nieudany masslog... ojjj : (
hyh, to sie ciesz, jeszcze troche pociagniesz na tych blessach...
ojjj logiem lind ucieka...zalosne
a co do mnie 2 wojny neiwalczylem bo neta niemailem kazdy o ty wiedzial wiec te twoje tanie txt sa...zlaosne..jakbys pamietal kiedys jak mialem neta dobrego(za czasow kgb ppg itp) ty byles nikim a ja kims jezeli chodzi o wojny..teraz zmienilo sie tylko to ze sa osoby leszpe odemnie ale od ciebie jest kazdy lepszy...bo ciegle ejstes nikim,dzieckiem cwaniakujacym na forum..wyzywasz mnie..a sam ejstes gorszy cwaniaczek za kilo pomidorow
Medivh Shady
17-06-2007, 19:39
nie podniecaj sie tak ,
Za kgb tez juz walczylem heh ;] Potem ty sie poplakales ze masz friendow w NG i nie chcesz walczyc i od tamtego czasu jestes typowa psiocha na servie... i niestety tego nie ukryjesz ... sorry a co mam robic gdy mam 240 mastera, 175 eldera, 160 mastera, 180 eldera (nooba bo nooba no ale hotkeya umiesz naciskac)? Stac i walczyc? Lubie hardcore, ale nie az taki ;] Widze ze pomysleliscie z tym noob charem w Mols :)
to po ch*j kozaczysz, jak nie zamierzasz z dp wyjsc?? ;>
chyba ze wasza wojna miala byc wojna psychologiczna...
... ale i tak nie wypalila
Legionista1916
17-06-2007, 19:53
ojjj logiem lind ucieka...zalosne
A co ty byś zrobił? lol Pomyśl troche >.> .
"to po ch*j kozaczysz, jak nie zamierzasz z dp wyjsc?? ;>"
ty chyba sam nie wierzysz w to co mowisz... dzis Aata prawie gryzl ziemie, tylko nie moglismy go we 3 z combowac, 4 bp uh stracil i z bp ssa... jakby Lya ly nie kicknelo to by padl... wtedy nie wyszedlem z pz ? a wiedzialem, ze na bank sa na ventrilo, tak samo teraz - pewny mass log a ja drana zaczalem latac, czlowieku pomysl 150 razy zanim cos napiszesz na forum, a jak masz 100 lvl na arcani to moze nam sie przedstawisz?
"to po ch*j kozaczysz, jak nie zamierzasz z dp wyjsc?? ;>"
ty chyba sam nie wierzysz w to co mowisz... dzis Aata prawie gryzl ziemie, tylko nie moglismy go we 3 z combowac, 4 bp uh stracil i z bp ssa... jakby Lya ly nie kicknelo to by padl... wtedy nie wyszedlem z pz ? a wiedzialem, ze na bank sa na ventrilo, tak samo teraz - pewny mass log a ja drana zaczalem latac, czlowieku pomysl 150 razy zanim cos napiszesz na forum, a jak masz 100 lvl na arcani to moze nam sie przedstawisz?
I KTO TO MOWI ;d
wczorraj jak wpadl aata, szczerze powiem ze nigdy nie widzialem zeby ktos tak szybko spier***al ;d tiuso dal loga gdzies na pustyni, a ty chyba w carlin z majtkami obsranymi do polowy. eh, niby takie kozaki, a jak co do czego do loga daja. z takim podejsciem to sobie nakupujesz blessow;d
Trudno jest walczyc 160 druidem z 240 sorcem, uwierz :) a potem jeszcze ze 140 knightem, 150 sorcem, 115 sorcem i 10 sf
Trudno jest walczyc 160 druidem z 240 sorcem, uwierz :) a potem jeszcze ze 140 knightem, 150 sorcem, 115 sorcem i 10 sf
nie no jasne, lepiej byc baba i dac loga niz mezczyzna i walczyc...
Golradir
17-06-2007, 21:44
"ty chyba sam nie wierzysz w to co mowisz... dzis Aata prawie gryzl ziemie, tylko nie moglismy go we 3 z combowac, 4 bp uh stracil i z bp ssa... jakby Lya ly nie kicknelo to by padl... wtedy nie wyszedlem z pz ? a wiedzialem, ze na bank sa na ventrilo, tak samo teraz - pewny mass log a ja drana zaczalem latac, czlowieku pomysl 150 razy zanim cos napiszesz na forum, a jak masz 100 lvl na arcani to moze nam sie przedstawisz?
gdybyscie Aate dedli to byłoby się czym chwalić a tak to dupa, trudno go zabić to fakt ale to wkoncu TTT obiecywało że rozniesie DPFT a tu 4 bp uh...to pewnie jebło turtli po kieszeni :P
...afff dalej szukasz naiwniaka który poda Ci nick chara 100+ ? żebyś go mógł huntować z TTT gdy nie bedziesz w stanie ruszyć dpft??
Pozdrawiam
A co ty byś zrobił? lol Pomyśl troche >.> .
niekozaczylbym jak dziecko..
gdyby babcia miala wasy bylaby dziadkiem...
Trudno jest walczyc 160 druidem z 240 sorcem, uwierz a potem jeszcze ze 140 knightem, 150 sorcem, 115 sorcem i 10 sf
ta tymbardziej ze sie grac nieumie i pozycza chary bo samemu mozna zrobic conajwyzej roka
Fert_Mardo
17-06-2007, 22:13
cala prawda ;S
Aro aka papa
17-06-2007, 22:24
a co do mnie 2 wojny neiwalczylem bo neta niemailem kazdy o ty wiedzial wiec te twoje tanie txt sa...zlaosne..jakbys pamietal kiedys jak mialem neta dobrego(za czasow kgb ppg itp) ty byles nikim a ja kims jezeli chodzi o wojny..teraz zmienilo sie tylko to ze sa osoby leszpe odemnie ale od ciebie jest kazdy lepszy...bo ciegle ejstes nikim,dzieckiem cwaniakujacym na forum..wyzywasz mnie..a sam ejstes gorszy cwaniaczek za kilo pomidorow
HAAHAHAHHA i kto to mowi wez ty lizodupie z tym swoim charem ciulanym po katach sie zamknij wreszcie. Zyjesz przeszloscia czlowieku, poczatek serwa loool na poczatku serwa to jestes kims jesli masz czas na pg, z biegiem czasu liczy sie tylko to czy masz jaja czy nie, tobie zawsze ich brakowalo stad tez jestes kim jestes na tym serwie od 2 lat. Rofl i co wbiles sie wkoncu do dpft co? masz swoje 5 minut wreszcie i zaczynasz nagle cwaniakowac, czemu nie byles taki cwany wobec linda pare michow temu jak w dpft byl.
Rofl sua jedzie linda, to tak jakby rl owner aaty smial sie z alunira ze ma slabe pvp.
Juz nie pamietasz jak w czasie war beach vs dpft lizales mi dupke "moze jakies runki/ringi chcesz"..."jak dostane neta wbijam do beach, bo polakom nic nie zawdzieczam na tym serwie" rofl...jakos nie dostales tego neta do czasu zakonczenia wojny ale dziwnym trafem jak sie skonczyla BUM sua dostal super lacze i pg mode on. Jestes zwyklym lapsem czlowieku.
Legionista1916
17-06-2007, 22:36
Rofl sua jedzie linda, to tak jakby rl owner aaty smial sie z alunira ze ma slabe pvp.
Nic dodać nic ująć xD .
@ wywiady - chyba Cię suty pieką :evul: ( gadam jak Amirez 8o )
@ notop - a może Ty powinieneś się jako kobieta urodzić ? :baby:
@ arm - nie daj się chłopie ! :evul:
@ reszta towarzystwa wzajemnej adoracji - wyluzujcie - to TYLKO gra :]
ta tymbardziej ze sie grac nieumie i pozycza chary bo samemu mozna zrobic conajwyzej roka
no to jesli ja grac nie umiem, a juz 3 raz ucieklem aacie i wszystkim waszym sorcom, to ja nie wiem jak wy gracie... ;/
Arowix jak zwykle bez pierniczenia sie;]
Dark Thork
Jun 17 2007, 12:44:29 CEST Killed at Level 136 by Luki Tharion
w swoim czasie sie dowiesz kim jestem, a to co odpieprzasz na tej wojnie jest naprawde zalosne ;s a twojej gadki to naprawde nie ma co komentowac, bo cobysmy nie napisali to ty i tak zawsze znajdziesz swoja wersje wydarzen... jak z malym dzieckiem
@ font - a kogo obchodzi kim Ty jesteś , a badź se i świetym Franciszkiem , co za różnica :evul:
@ font - a kogo obchodzi kim Ty jesteś , a badź se i świetym Franciszkiem , co za różnica :evul:
tak obchodzi to linda który chcac poczuc sie pvp masterem i dowartosciowac sie odrobine zacznie go huncic
@lind wogole to zal mi ciebie chlopie jak padles od reylina czy jak mu tam tez byles taki wygadany ? lol..
az przyjemnie sie czyta dobre smiechy:D
@sua
od pewnego czasu sua=idealne paymenty po wojnach;] ciekawe czemu jestes z czyms takim kojarzony...
dokladnie jak Aro powiedzial...nie dosc ze wkopales nas w jedna wojen(lamusa a za lamusem kilka osob) to jakos idelanie po wojnach net wraca:D
@lind
dawaj pomarancz pokaz ze stolica potrafi:D
@all
ciekaw jestem tylko jak wam wjebia w srodek wojny tego upa i knight bedzie bil z lapy w ludzi za 300 a sorc z sdka za 150:D zastanawiam sie jak aata sobie wtedy poradzi:D
cos czuje ze jak tak dalej updaty pojda to w 2010 to dopiero bedzie Tibia...:D
KoKsikII
18-06-2007, 00:20
Prosze cie uprzejmujaco ;)
http://www.speedy_share.com/239677421.html <---- wywalcie _ ze srodka
Niech ktos powie ze to hack link to &^%&#%*#%^&^
~~~~~~~~~~~~~~
Przezabawne na prawde powalajace.... A raczej powalajaca a co to juz domysl sie sam ....
Dzięki bardzo! Chociaż jeden porządny
Co do filmiku... 40 minut stania w miejscu 30 minut biegania 10 minut akcji... i tez nie wszystko widac bo rezyser jest 'za wolny'
nie pożycza bo wovimusa robil lind,wov i valdarnok i moze ktos jeszcze...ale napewno ich 3...zrobione na 3 hotkeyach.
Legionista1916
18-06-2007, 01:50
nie pożycza bo wovimusa robil lind,wov i valdarnok i moze ktos jeszcze...ale napewno ich 3...zrobione na 3 hotkeyach.
Te mądrala zajmij sie swoimi sprawami zwłaszcza że gówno wiesz.
ale fajne foto zapodal xDDDDDDDDDDDDDDDD to pewnie z rodzinnego obiadu ;d
Doom Terror
18-06-2007, 02:05
Ka$z3r - ta fotka mnie zownowala :P n1 , teraz czekamy az wprauje Roman G.
Ivanov Galil
18-06-2007, 05:36
Mam mam mam!
Znaczy moze przesadzam ale i tak traktuje jako moje xd
Er Josefa
Jun 18 2007, 02:26:56 CEST Killed at Level 107 by Knight'Kamos and by Gankstarr
like Hunter Steel
Jun 18 2007, 02:26:56 CEST Killed at Level 100 by Knight'Kamos
Nooo i niech bedzie boil'a tez xd
http://www.speedy_share.com/753613510.html <--- usunac _ ze srodka
2 ue 2 exo i jakies tam sd niemal w tej samej chwili ;d
~~~~~~~~~~~~
Czesc czesc czesc warszawa w gildi wies ~
Ech... spodziewalem sie filmiku... :<
tak obchodzi to linda który chcac poczuc sie pvp masterem i dowartosciowac sie odrobine zacznie go huncic
@lind wogole to zal mi ciebie chlopie jak padles od reylina czy jak mu tam tez byles taki wygadany ? lol..
to nie ja padlem od Reylina :)
wlasnie mnie aata zabil... ehhh 1 minute pz left ... ale co tam, przy okazji ten baran zabil Zin Alina i Xilventa ;] i jeszcze ja zabilem wczesniej Keari :) Nie ma to jak mastah pvp aata : D
Sacramentos [integra]
Jun 18 2007, 11:02:06 CEST Killed at Level 67 by Tiuso
Jun 18 2007, 08:37:39 CEST Killed at Level 69 by Eradraaish
postaral sie dzisiaj z 69 na 65 lvl mhm:)
Amotepek
18-06-2007, 13:23
jak Aata ich zabil ?:D
na*******al na pałe czy co ? :p
jak Aata ich zabil ?:D
na*******al na pałe czy co ? :p
dokladnie tak;] Zin alin padl juz 3 raz od wlasnych membersow ;]
Amotepek
18-06-2007, 13:45
Hahaha :p to mieli hardcore :D
Ciekawe co zrobia... ja bym sie ostro w*****ł :p
Gdzie on ich zabił ?
Medivh Shady
18-06-2007, 14:09
2x ue i 3 naraz padło , xilvent nie jest w dpft wiec sie nie liczy jako frag
co z tego ze nie jest w dpft? atakowal mnie, jest z wami - jest frag, proste;]
Amotepek
18-06-2007, 14:34
Jak Aata zabił swoich to frag liczy się dla TTT ??
Dispater
18-06-2007, 14:39
LOL jaki frag xD przeciez ty nawet w niego z SD nie pociagnales ani razu xD
poza tym DT, Falain - pomagali wam, nawet bili/blokowali DPFT a nie sa liczeni jako fragi. Ten gostek co te statystyki prowadzi przynajmniej trzyma sie jakis zasad i chwala mu za to.
Z drugiej strony w ogole dodawanie Huntera,Josefy,Zina,Xilventa to jakies chore jest ... ani Krecik nic nie zrobil zeby oni padli, ani ty zeby padli ci od DPFT. Tak samo jak DPFT pojdzie na PoI czy cos i Aata walnie ue w srodku questu i polowa sie zlozy to rozumie ze TTT ich by sfragowalo? mimo ze nikogo z nich by tam nie bylo? Smieszne xD
Fragi z dzisiaj to tylko Boil i ty. Nikt wiecej z zadnej stron nie padl przez druga. Pkniecie Keari nie wiem w ogole jaki ma zwiazek z wojna ... a Integra lol moze my zaczniemy doliczac Spartan Soldiers (czy tam jak oni sie zwali) ? :P albo ludzi jak Gascamo itp ? Trzymajcie sie DPFT/SF vs TTT albo ew. dodawajcie do related frags ludzi z 100/90+ ktorzy aktywnie walcza/pomagaja ktorejs ze stron ale nie sa w gildi.
HAAHAHAHHA i kto to mowi wez ty lizodupie z tym swoim charem ciulanym po katach sie zamknij wreszcie. Zyjesz przeszloscia czlowieku, poczatek serwa loool na poczatku serwa to jestes kims jesli masz czas na pg, z biegiem czasu liczy sie tylko to czy masz jaja czy nie, tobie zawsze ich brakowalo stad tez jestes kim jestes na tym serwie od 2 lat. Rofl i co wbiles sie wkoncu do dpft co? masz swoje 5 minut wreszcie i zaczynasz nagle cwaniakowac, czemu nie byles taki cwany wobec linda pare michow temu jak w dpft byl.
Juz nie pamietasz jak w czasie war beach vs dpft lizales mi dupke "moze jakies runki/ringi chcesz"..."jak dostane neta wbijam do beach, bo polakom nic nie zawdzieczam na tym serwie" rofl...jakos nie dostales tego neta do czasu zakonczenia wojny ale dziwnym trafem jak sie skonczyla BUM sua dostal super lacze i pg mode on. Jestes zwyklym lapsem czlowieku.
mocne ale popatrz kim ty ejstes,byle gowniany palek ktory bedac 2 lata w dptf umial tylko pekowac i udawac kozaka ,2 lindlay,w pzreciwienstwie do was 2 ja chociaz umie grac i bic lvl a wy...podejsc do 70 lvlv pay boh or hunted by dptf... zalosne,jestescie smieciami teraz czemu tak niecwaniakujesz jak kiedys bedac w dptf??bo syzbko by sie to skonczylo taka prawda,jechac umiesz kogos a sam siebie widzisz jako mastah pvp,
@lindlay
dla scislosci,gdybys niebyl wczensiej w dptf niebylo by cie na arcani od dawna,to co zawdzieczasz zawdzieczasz plecom jakie miales wczesnej a teraz to sie skonczy...dosc szybko
btw i znow musisz kupic blesy ;(
Nacpany_Wlodek
18-06-2007, 15:17
Chyba dodam kolejną rubrykę w war thread'zie - Zabici przez głupotę (coś takiego)
no neth ma racje ;] a lind przeciez to gada z ironia a nie na serio xD ale smiechy w ogole aata drugi knight'kamos ;d ;d ;d
sie chlopaki rozkrecili :D no aata to rozumiem 234 ms i ma powera ale k'k tak fragi wymiata, ojj az strach co k'k bedzie po update czarowal! :o
Nacpany_Wlodek
18-06-2007, 17:16
sie chlopaki rozkrecili :D no aata to rozumiem 234 ms i ma powera ale k'k tak fragi wymiata, ojj az strach co k'k bedzie po update czarowal! :o
Ja juz do Carlin nie przyjdę.
Aro aka papa
18-06-2007, 17:16
mocne ale popatrz kim ty ejstes,byle gowniany palek ktory bedac 2 lata w dptf umial tylko pekowac i udawac kozaka ,2 lindlay,w pzreciwienstwie do was 2 ja chociaz umie grac i bic lvl a wy...podejsc do 70 lvlv pay boh or hunted by dptf... zalosne,jestescie smieciami teraz czemu tak niecwaniakujesz jak kiedys bedac w dptf??bo syzbko by sie to skonczylo taka prawda,jechac umiesz kogos a sam siebie widzisz jako mastah pvp,
@lindlay
dla scislosci,gdybys niebyl wczensiej w dptf niebylo by cie na arcani od dawna,to co zawdzieczasz zawdzieczasz plecom jakie miales wczesnej a teraz to sie skonczy...dosc szybko
btw i znow musisz kupic blesy ;(
Na aro nie gram juz od dawna to raz. Dwa swoja pozycje wywalczylem sobie i nawet majac taki gowniany char 60+ moglem na serwie robic co chcialem, ty z koleji z tym swoim "mega wypasionym" drutem lizesz dupy od 2 lat zeby tylko moc sobie pograc na serwie. MAstah pvp nigdy nie mowilem ze jestem choc jakos sobie radze, a pa jestem bo to mnie bawi i h... ci w dupe lamusie jesli ci to przeszkadza. PG moze kazdy tylko ze nie kazdego to bawi siedziec po nascie h dziennie orac stwory jakies...zeby to chociaz wymagalo jakiegos wysilku intelektualnego to expienie. Jestes najwieksza hlvl pizda na tym serwie i nawet obecni twoji ziomkowie z dpft darli z ciebie lacha sua=good payment. Bo taka jest twoja historia na tym serwie lag/lag/war=payment/lizanie dupy.
Ivanov Galil
18-06-2007, 18:42
double :( ~~~~~~~~~~
Ivanov Galil
18-06-2007, 18:44
Ech... spodziewalem sie filmiku... :<
Za szybko wszystko sie dzialo :| Zaluje ze nie mam ssa tamtego momentu no ale trudno :|
Z drugiej strony w ogole dodawanie Huntera,Josefy,Zina,Xilventa to jakies chore jest ... ani Krecik nic nie zrobil zeby oni padli, ani ty zeby padli ci od DPFT.
Oj bo sie pogniewamy ktoregos uderzylem kilka razy na poczatku ;d + zostala stworzona sytuacja ;)
@wszyscy przewrazliwieni
to bylo na styl takiej jakby umm lekkiej ironi takiego delikatnego zartu wiec posty w stylu "ahahah uderzyles go 3x po ~30 bo knight pizda jestes a myslisz ze ze swoimi hitami jakis kot jestes" mozecie sobie odpuscic :*
Na aro nie gram juz od dawna to raz. Dwa swoja pozycje wywalczylem sobie i nawet majac taki gowniany char 60+ moglem na serwie robic co chcialem, ty z koleji z tym swoim "mega wypasionym" drutem lizesz dupy od 2 lat zeby tylko moc sobie pograc na serwie. MAstah pvp nigdy nie mowilem ze jestem choc jakos sobie radze, a pa jestem bo to mnie bawi i h... ci w dupe lamusie jesli ci to przeszkadza. PG moze kazdy tylko ze nie kazdego to bawi siedziec po nascie h dziennie orac stwory jakies...zeby to chociaz wymagalo jakiegos wysilku intelektualnego to expienie. Jestes najwieksza hlvl pizda na tym serwie i nawet obecni twoji ziomkowie z dpft darli z ciebie lacha sua=good payment. Bo taka jest twoja historia na tym serwie lag/lag/war=payment/lizanie dupy.
malo wiesz duzo gadasz
po 1 wyszlem z DPTF sam bo mialem haka na 82 lvl i niemoglem walczyc nawet tymbardziej ze sie wywinelem i niemialem na blesy nawet
2.zalozylem CN a pozneij doszlem do EZ to ze zaduzo idiotow bylo tam moja wina ze takich invitowalem pozniej sobie niemoglem poradzic z dyscyplina dlatego wyszedlem i sie wyplacilem
3.ponzije SK mnie wzielo do siebie z kilku powodow,znalem kilka osob z SK z innych serwow jeszcze i chcieli abym gral
pozniej stracilem neta i nieexpilem wogole prucz hydr na ktorych robilem2 lvlv w przod 1 w tyl na kickach(popytaj ludzi dlaczego na takim lvlv expilem zawsze z knightem a nie sam a moglem) w
4. w wojnie sk vs dptf niemoglem walczyc bo taki net mailem i po wojnie moglem albo niegrac wogole albo sobie stac na wyspie drutow i pol roku robic uhy(tez tak uczynilem) i zaplacilem
5.w beachach neiwalczylem bo neta odzyskalem w marcu i pomimo ze bylem wolny moglem expic neiexpilem ponad pol roku z powodu neta
6 dostalem neta i expilem co bylo widac odrazu,
pzredewszystkim moze i jestem dla ciebie byle g.. ale mam kilka zalet ktorych ty niemasz
umie przyznac sie do bledu i umie przyznac komus racje i w przeciwienstwie do ciebie mam na bank wiecej osob ktore mnie szanuja na arcani niz ty nawet w TTT pomimo ze walcze przeciwko nim nikt z tych osob(nieliczac holoty jak lind choc on takze na tibi mnie nigdy neiwyzywal za co szacuneczek) nigdy mnie neiwyzywal i niema mi zazle bo zna mnie i wie ze niemam wyjscia innego
wiec na 2 raz zanim cos napiszesz sprawdz wsztystkie szczegoly bo jestes....zalosny
Thuygioshok
18-06-2007, 19:45
Dwa swoja pozycje wywalczylem sobie
Ta wywalczyłeś pozycje tak samo jak Kupa...
ty z koleji z tym swoim "mega wypasionym" drutem lizesz dupy od 2 lat zeby tylko moc sobie pograc na serwie.
Zasadniczo ten "mega wypasiony" drut jest lepszy niż twoje postacie ;s
pa jestem bo to mnie bawi i h... ci w dupe lamusie jesli ci to przeszkadza.
Zapytaj się tych co tracą kasę/itemy czy ich bawi twoje PA i czy im to przeszkadza. A co do "h...j ci w dupe lamusie" to nie ma jak to być kulturalnym nie?
PG moze kazdy tylko ze nie kazdego to bawi siedziec po nascie h dziennie orac stwory jakies...zeby to chociaz wymagalo jakiegos wysilku intelektualnego to expienie.
O rly? Na wszystko znajdziesz odpowiedź ; )
Jestes najwieksza hlvl pizda na tym serwie i nawet obecni twoji ziomkowie z dpft darli z ciebie lacha
Znów pokazujesz twoją kulturę... Ale to nie twoja wina, moja nauczycielka od polskiego mówi "kulturę osobistą wynosi się z domu"...
To wszystko...
Aro aka papa
18-06-2007, 20:21
malo wiesz duzo gadasz
po 1 wyszlem z DPTF sam bo mialem haka na 82 lvl i niemoglem walczyc nawet tymbardziej ze sie wywinelem i niemialem na blesy nawet
2.zalozylem CN a pozneij doszlem do EZ to ze zaduzo idiotow bylo tam moja wina ze takich invitowalem pozniej sobie niemoglem poradzic z dyscyplina dlatego wyszedlem i sie wyplacilem
3.ponzije SK mnie wzielo do siebie z kilku powodow,znalem kilka osob z SK z innych serwow jeszcze i chcieli abym gral
pozniej stracilem neta i nieexpilem wogole prucz hydr na ktorych robilem2 lvlv w przod 1 w tyl na kickach(popytaj ludzi dlaczego na takim lvlv expilem zawsze z knightem a nie sam a moglem) w
4. w wojnie sk vs dptf niemoglem walczyc bo taki net mailem i po wojnie moglem albo niegrac wogole albo sobie stac na wyspie drutow i pol roku robic uhy(tez tak uczynilem) i zaplacilem
5.w beachach neiwalczylem bo neta odzyskalem w marcu i pomimo ze bylem wolny moglem expic neiexpilem ponad pol roku z powodu neta
6 dostalem neta i expilem co bylo widac odrazu,
pzredewszystkim moze i jestem dla ciebie byle g.. ale mam kilka zalet ktorych ty niemasz
umie przyznac sie do bledu i umie przyznac komus racje i w przeciwienstwie do ciebie mam na bank wiecej osob ktore mnie szanuja na arcani niz ty nawet w TTT pomimo ze walcze przeciwko nim nikt z tych osob(nieliczac holoty jak lind choc on takze na tibi mnie nigdy neiwyzywal za co szacuneczek) nigdy mnie neiwyzywal i niema mi zazle bo zna mnie i wie ze niemam wyjscia innego
wiec na 2 raz zanim cos napiszesz sprawdz wsztystkie szczegoly bo jestes....zalosny
A co mnie interesuja szczegoly twojej egzystencji na tym serwie...zawsze masz wymowke jak trzeba zaryzykowac chara, dla mnie to brak jaj wszystko w tym temacie.
A i lol, myslisz ze zalezy mi na szacunku ludzi ktorych nie znam w rl? Zawsze bylem bezposredni czego wiekszosc nie lubi a do tego PA czego nie lubia ci ktorych pojechalem a bylo ich wielu:P
Naprawde ja moge cie zrozumiec, ze pracowales na tego chara xxx czasu i zal ci dupe sciskal ze mozesz go stracic etc etc ale nie wypierniczaj takich postow o lindzie bo od tego sie zaczelo, sam wiesz ze w porownaniu z nim jestes waski.
Aro aka papa
18-06-2007, 20:24
Ta wywalczyłeś pozycje tak samo jak Kupa...
Zasadniczo ten "mega wypasiony" drut jest lepszy niż twoje postacie ;s
Zapytaj się tych co tracą kasę/itemy czy ich bawi twoje PA i czy im to przeszkadza. A co do "h...j ci w dupe lamusie" to nie ma jak to być kulturalnym nie?
O rly? Na wszystko znajdziesz odpowiedź ; )
Znów pokazujesz twoją kulturę... Ale to nie twoja wina, moja nauczycielka od polskiego mówi "kulturę osobistą wynosi się z domu"...
To wszystko...
Na wszystko znajde odpowiedz bo znam fakty.
Tych ktorych jechalem w 100% zawsze mialem jakis reason, a jak sie im nie podoba GOGOGO non-pvp.
Co do kultury to staram sie/;choc czasem mnie ponosi^^strasznie nie lubie cwaniaczenia moze dlatego tak reaguje czasem.
Thuygioshok
18-06-2007, 20:57
Moim zdaniem Lindlayowi do notopa dużo brakuje :S zawsze sie trzymał bo miał plecy ;s do czasu aż przegiął
Aro aka papa
18-06-2007, 21:32
Moim zdaniem Lindlayowi do notopa dużo brakuje :S zawsze sie trzymał bo miał plecy ;s do czasu aż przegiął
Ty no nie zaprzecze ale te plecy sobie wypracowal. Ryzykowal charem wygral wiekszosc wars i stad jego pozycja.
Na wszystko znajde odpowiedz bo znam fakty.
Tych ktorych jechalem w 100% zawsze mialem jakis reason, a jak sie im nie podoba GOGOGO non-pvp.
Co do kultury to staram sie/;choc czasem mnie ponosi^^strasznie nie lubie cwaniaczenia moze dlatego tak reaguje czasem.
Ja tez ogladam Fakty w TVN! Ale nic o lindlayu nie mowili ani o sua... moze jakies specjalne odcinki ogladales? ;p tak offtop to ty masz gadane i jednak umiesz gadac z sensem, a lind niestety porazka i koledzy z wovimusa ;/
Thuygioshok
18-06-2007, 22:31
@up
Mądrze prawi piwa mu nalać!
malo wiesz duzo gadasz
2.zalozylem CN a pozneij doszlem do EZ
powiem jedno sua...zawsze ludzia wypominales brak kultury itp..ale nie wiem czy byles nawalony piszac tego posta no ale sory... wyszlem... doszlem...
no prosze Cie czlowieku... wyszedlem, doszedlem... wiem, ze to jest wypominanie itp...no ale sa granice;]to az boli jak sie czyta.
@temat
aata wymieka no poprostu... mialem "przyjemnosc" siedziec na ventrilo z tym gosciem...no poprostu takie sceny jakie sie z nim dzialy to jest taka komedia... taka jedna anegdotka:
nie wiem czy pamietacie jak TPSA costam zniemila ze do francji bla bla bla i byly przez to lagi... lagi sie skonczyly dzien bez lagow...nikt nie mial.. godzina ok 22.00 siedzimy na ventrilo z 20-30(z tego ok 15 TPSA) mowimy ze zaraz cos sie bedzie dzialo itp. na co Aata (bo niestety luki bodajze nie mogl na nim grac:D)
aata: "ale chlopaki ja mam lagi przez TPSA"
na co wszyscy: "aata gamoniu lagi sie juz skonczyly TPSA naprawila"
aata: "ale ja mam lagi nie moge grac"
wszyscy: "no ale lagow nie ma nie kituj"
aata: "ale ja musze isc bo zaraz bede musial przestac grac"
---===aata wylogowal z venrilo===---
no tego naprawde nie zapomne:D
dlatego smiac mi sie chce jak widze ludzi rozpisujacych sie i broniacych aaty;]jaki to dobry gracz...a trzeba przyznac ze on nawet expic dobrze nie potrafil(sua cos o tym wie, warlocki plx:D)poprostu ma duzo czasu i tyle;]
Ty no nie zaprzecze ale te plecy sobie wypracowal. Ryzykowal charem wygral wiekszosc wars i stad jego pozycja.
tak dla scislosci,wyjsc z wojny teraz moge za free i gwarancja nietykalnosci ale niechce bo mam neta i walcze bo chce,w pzreciwienstwie do ciebie ja sie niebije podejmowac decyzji z myusla(co powiedza jak zaplace)
to moja decyzja co robie i keidy
skonczmy juz te przekomarzanki,sua to nie moj 1 char stracilem juz 8 innych na 8 swiatach w tym 2 ktore byly cenniejsze dla mnie niz sua(niechodzi o lvl) i jakos zyje
@tomasi
ata dla mnie jest osoba ktora umi tylko expic ale szanuje go zawsze za to ze wyznaje pewna zasade jak ja"exp i pozwol expic innym" a nie jak banda idiotow dzieci bitych w domach "mam 80 lvl i ejstem kozakiem bo mam super glidie za mna i moge robic co chce"
end
@tomasi
ata dla mnie jest osoba ktora umi tylko expic ale szanuje go zawsze za to ze wyznaje pewna zasade jak ja"exp i pozwol expic innym" a nie jak banda idiotow dzieci bitych w domach "mam 80 lvl i ejstem kozakiem bo mam super glidie za mna i moge robic co chce"
end
widzisz kazdy czerpie inna przyjemnosc z tej gry;] no dla mnieniestety nie bylo frajda siedziec 48 godzin na dobe(wymuszony zart sytuacyjny;]) i bic lvle...tylko czasem takze bic cos innego:Dno ale kazdy woli co innego^^
hmmm ciekawa macie opinie w swiecie, dzisiaj na tescie many dal pare itemkow ktore chcialem kupic za to ze nie jestem w TTT bo jak to stwierdzil "they are noobs" :P
Aro aka papa
18-06-2007, 23:47
tak dla scislosci,wyjsc z wojny teraz moge za free i gwarancja nietykalnosci ale niechce bo mam neta i walcze bo chce,w pzreciwienstwie do ciebie ja sie niebije podejmowac decyzji z myusla(co powiedza jak zaplace)
to moja decyzja co robie i keidy
skonczmy juz te przekomarzanki,sua to nie moj 1 char stracilem juz 8 innych na 8 swiatach w tym 2 ktore byly cenniejsze dla mnie niz sua(niechodzi o lvl) i jakos zyje
@tomasi
end
Ty no ale kogo obchodzi ile miales charow przed sua? Mnie napewno nie ale pewnie dla wielu tutejszych low lvli jestes teraz mega ziom! Piszesz zeby skonczyc polemike a 4 wersy potem aluzja do mnie ze jestem idiota bitym w domu. Tak jak Tomasi napisal niektorzy czerpia przyjemnosc z bicia czegos innego niz stwory po nascie h dziennie jak ty, czy ja jade ci ze nie masz rl?ze siedzisz w tej grze i bazujesz sie jaki ty to jestes super pg, gdzie pg=no rl, bo to taka gra jest. A skoro straciles juz tyle extra charow na 8 swiatach to moze byl sygnal zeby wybrac nonpvp? Jak na 27 lat to medrzec z ciebie zajebisty, szkoda tylko ze przeslanie masz slabe.
Amotepek
18-06-2007, 23:52
Pamiętaj :
Każdy inny wszyscy równi ;)
To jednak troche zabawne bo jakby nie patrzec to aro i sua to najstarsze pryki na tym forum, wy macie juz troche na karku (bez urazy dla obu panow :)), a naprawde jedziecie sie jak dzieciaki ;p
UWAGA UWAGA! Ten spor bedzie naglosniony przez TVN... dnia 20 czerwca br. w programie Anna Maria Wesołowska zostanie rozstrzygniety spor Arowix vs. Sua Mea...prosimy nastawic odbiorniki :)
UWAGA UWAGA! Ten spor bedzie naglosniony przez TVN... dnia 20 czerwca br. w programie Anna Maria Wesołowska zostanie rozstrzygniety spor Arowix vs. Sua Mea...prosimy nastawic odbiorniki :)
Spadlem z krzesla...
@topic
Ta dyskusja robi sie coraz ciekawsza
@ Sua - chłopie Ty jesteś dorosły chłop a zachowujesz się jak dziecko czasem - jak tak można? Ciagle się czepiasz do biednego Lindlaya. To normalnie wstyd jest.:confused:
@ Tomasi - wódki mu bo on często gada na jakimś poziomie:]
@ Thuygioshok - Lindlaya i Sua nie da się porównać to kompletnie inne osoby. Każdy z nich postępuje inaczej, Sua ma swoja strategię a Lindlay swoją.
...przestańcie się wyzywać , obrażać i zachowywać jak banda rozwydrzonych przedszkolaków walczących o dostęp do piaskownicy. To jest TYLKO gra...naprawdę.
@ Sua - chłopie Ty jesteś dorosły chłop a zachowujesz się jak dziecko czasem - jak tak można? Ciagle się czepiasz do biednego Lindlaya. To normalnie wstyd jest.:confused:
@ Thuygioshok - Lindlaya i Sua nie da się porównać to kompletnie inne osoby. Każdy z nich postępuje inaczej, Sua ma swoja strategię a Lindlay swoją.
...przestańcie się wyzywać , obrażać i zachowywać jak banda rozwydrzonych przedszkolaków walczących o dostęp do piaskownicy. To jest TYLKO gra...naprawdę.
calkowicie sie zgadzam z koncowka choc ja bylem kulturalny do czasu az lindlay walnol jakis pojechany txt wtedy znizylem sie do zalosnego poziomu no ale czas wrocic do normalnej dyskucji na temat wojny
a zaje*al ci ktos kiedys grabki? albo lopatke? Piaskownica to ciezki teren...nieustanne walki o miejsce!
calkowicie sie zgadzam z koncowka choc ja bylem kulturalny do czasu az lindlay walnol jakis pojechany txt wtedy znizylem sie do zalosnego poziomu no ale czas wrocic do normalnej dyskucji na temat wojny
tak to jest z ludzmi jak o 01:00 ogladaja klan!!!!! Boze co ten klan zrobil z tymi ludzmi! ;/
Aro aka papa
19-06-2007, 02:14
a zaje*al ci ktos kiedys grabki? albo lopatke? Piaskownica to ciezki teren...nieustanne walki o miejsce!
Szczegolnie w warszawie:P:*@hunchback lindxD
@ Sua - i o to chodzi :]
@ Ka$z3r - jakoś nikt nigdy odwagi nie miał :p
@ Aro - ee nie jest aż tak źle :evul:
tak to jest z ludzmi jak o 01:00 ogladaja klan!!!!! Boze co ten klan zrobil z tymi ludzmi! ;/
czuje ze sapiesz do mnie...ja ci dam..zabiore ci wiadereczko i lopatke a jak sie wkurze to foremki do babek z piaskownicy !!
Thuygioshok
19-06-2007, 16:28
Niedawno się pojawił ciekawy temat na forum tibia.com "UPDEJT", ja tam spadłem z krzesła xd
Kulpecka_Arcania
19-06-2007, 16:32
Na Kabine Gościa :]
omg co jest grane? Nikt sie nie wyzywa, lindlay zamilkł ... wtf? a sua dalej klan oglada o 01:00 xDDDDDD
chyba potrzebuja zmiany.. kayak ty traktorze na sok z porzeczek :P
sua teraz podczas war, gdy większość czasu siedzi się w pz masz okazję umyć się pierwszy raz od pół roku ;d
Thuygioshok
20-06-2007, 20:40
@up
weź koleś skończ, xd
to jest śmieszne tylko za 4 razem przeczytania xd
Zblizaja sie wakacje, pewnie wielu z was chcialoby zarobic pare groszy, wiec trzeba znalesc prace...a oto jedna z ofert:
http://i146.photobucket.com/albums/r267/Kerr_20/28.jpg
:)
Thuygioshok
20-06-2007, 20:59
@up
weź koleś skończ, xd
to jest śmieszne tylko do max 10x przeczytan xd[/QUOTE]
Wezme Organizatora pralni pieniedzy... :D
Wlasnie na takiej klawiaturze robili Wovimusa! ctrl to bylo exori mort, alt exura sio wovimus a delete to hotkey na exita byl xD
http://i146.photobucket.com/albums/r267/Kerr_20/29.jpg
nie wiedziałem gdzie napisac;p ,wiec napisze tu (mozecie wrzucac ile chcecie)
Pozdro dla:
Gigoro bla bla grasz jakims inny charem na Lu~
Vomor eldoramon
1st owner Soul
Pozdro 1st ouner Speakes ;d
AAA i teraz cos wam zdradze;p
na tym acc znajduje sie char Arrow Dragonbreath, ktorym BESZTALEM WIEKSZASC OSOB XDDDDD , miedzy innymi Leszcza ;d to na tyle
Respect.
Edit: jak ktos chce moge dac acc do tych postaci ,6 cyfrowy ;*
//Prv
nie wiedziałem gdzie napisac;p ,wiec napisze tu (mozecie wrzucac ile chcecie)
Pozdro dla:
Gigoro bla bla grasz jakims inny charem na Lu~
Vomor eldoramon
1st owner Soul
Pozdro 1st ouner Speakes ;d
AAA i teraz cos wam zdradze;p
na tym acc znajduje sie char Arrow Dragonbreath, ktorym BESZTALEM WIEKSZASC OSOB XDDDDD , miedzy innymi Leszcza ;d to na tyle
Respect.
Edit: jak ktos chce moge dac acc do tych postaci ,6 cyfrowy ;*
//Prv
Mozesz nam wyjawic powod ktory zainspirowal cie by napisac ten jakze intrygujacy post ?
@Kaytek
jestes zalosny
a gdzie strzałki?
na lindlayu xDDD
Mozesz nam wyjawic powod ktory zainspirowal cie by napisac ten jakze intrygujacy post ?
@Kaytek
jestes zalosny
Chcesz byc fajny ??
@Kaytek
jestes zalosny
ALE DLACZEGO? :|
Thuygioshok
21-06-2007, 14:52
@up
Hahaha xDDDD
JU ROX MAJ MASTAH
19:06 Mistrz Sorek [19]: KURWA MAC GLUPI HAKER
19:07 Mistrz Sorek [19]: zhakowal mnie bee
19:07 Mistrz Sorek [19]: KURWA MAC WSZYSTKIE LOTY ZAJEBAL
19:07 Eradraaish [87]: kogo to kurwa obchodzi
19:07 Mistrz Sorek [19]: nic nmie mam :(:(:(
19:07 Eradraaish [87]: bylo nie wlazic w linki
19:07 Mistrz Sorek [19]: nie wchodzilwem
19:07 Eradraaish [87]: oczywiscie, a hack spadl z nieba
19:07 Mistrz Sorek [19]: wygralem pacca
19:08 Eradraaish [87]: HAHAHAHAHAH
19:08 Mistrz Sorek [19]: scaagnleem program i hak
19:08 Mistrz Sorek [19]: i ded KURWA
on w nic nie wlazil :<
No co przecież on w nic nie właził
xD
Ahamon
Jun 21 2007, 21:06:06 CEST Killed at Level 93 by Bellish Elane
I poraz kolejny mimo nieznacznej przewagi bali sie wyjsc z pzta ;\
A Lindlay na Wovimusie znow dal rade uciec :S
Miejmy nadzieje ze kiedys sie powinie :D
Medivh Shady
21-06-2007, 23:01
zacznijcie normalnie walczyć , a nie jak tylko my masa robimy to albo uciekacie gdzie popadnie albo loga dajecie ,hm.... fakt... zapomniałem musicie użyć tajnej broni w postaci haków liderów i vice bo wasz super lider tiuso nie radzi sobie z prowadzeniem wojny o,o a taki kozak był przed wojna.
Temabib już zapłacił , a za nim pojda inni wiec powodzenia -.-
Thuygioshok
21-06-2007, 23:01
@upup
Skąd wiesz, że akurat wtedy grał nim Lind xD
Medivh Shady
21-06-2007, 23:15
@upup
Skąd wiesz, że akurat wtedy grał nim Lind xD
bo zawsze gra nim lind
moze to ozywi was do walki ;]
http://www.youtube.com/watch?v=fHnDq88nF1s&mode=related&search=
Aro aka papa
22-06-2007, 00:02
zacznijcie normalnie walczyć , a nie jak tylko my masa robimy to albo uciekacie gdzie popadnie albo loga dajecie ,hm.... fakt... zapomniałem musicie użyć tajnej broni w postaci haków liderów i vice bo wasz super lider tiuso nie radzi sobie z prowadzeniem wojny o,o a taki kozak był przed wojna.
Temabib już zapłacił , a za nim pojda inni wiec powodzenia -.-
nie napinaj sie...
Doom Terror
22-06-2007, 01:25
moze to ozywi was do walki ;]
http://www.youtube.com/watch?v=fHnDq88nF1s&mode=related&search=
to to jest nic ;p poszukaj sobie ustawek Spartak-Zenit ;D tam to chodza po 300x300 przynajmniej :D w porowaniu do spitych zuli to jest cos
Zabawa przed ss :P
Eradraaish
Jun 22 2007, 08:00:20 CEST Killed at Level 87 by Alunir
Titaco
Jun 22 2007, 07:59:07 CEST Killed at Level 117 by Lya Ly
zajebiscie bylo xD chujowy niefart mialem, 2 sec po moim zgonie wylogowalo wszystkich ;d
zajebiscie bylo xD chujowy niefart mialem, 2 sec po moim zgonie wylogowalo wszystkich ;d
I tu przyznam ci racje faktycznie w ch****j niefart
Sam sie zdziwiłem jak ty padłeś, bo "niby" ss jest o 8 00 ;o
PS W sumie dziwnie ze żeście popadali z taka przewaga po waszej stronie
Lya ly rozumiem ue powah za to nie ma, co winić nikogo ( no może powinna więcej uważać, ale takie wypadki zdarzają sie po obu stronach)
tak dużo nas nie było, nie mogliśmy złożyć wiglaska na sd combo, więc miało polecieć ue combo, ale zanim poleciało zdążyli mi zjechać ssa i po combo zostało mi 200~ many, a potem bedek wyjebal exori, alu sd i temple xD a titaco padł bo po prostu nie wiedział, że combo poleci ~~
Terrified
22-06-2007, 21:24
http://img511.imageshack.us/img511/1549/smile3rw8.png (http://imageshack.us)
Iomer Thunderblade
22-06-2007, 22:26
teh best pekey teaaaam on arkanija :)?
Thuygioshok
22-06-2007, 22:42
Najlepsze jest ormo&kupa ale to chyba nic nie wnosi do tematu
Najlepsze jest ormo&kupa ale to chyba nic nie wnosi do tematu
Zebralbym ekipe ktoraby ich rozwalila... ( o podobnych lvlach )
Szefie :)
22-06-2007, 23:52
Zebralbym ekipe ktoraby ich rozwalila... ( o podobnych lvlach )
zbieraj czekamy!
Thuygioshok
23-06-2007, 00:17
@up
Piwo mu nalać! Albo wódki odrazu!
bo nas tu bluzga 28 lvl :D
@down
Dla Kupa przynajmniej, nie wiem jak dla ormo, to byla obraza :S
@up
Piwo mu nalać! Albo wódki odrazu!
bo nas tu bluzga 28 lvl :D
Bluzgam? rotfl. Gdzie was 'zbluzgalem'? :o!
http://rapidshare.com/files/38830593/Untitled1*****.html
Moj Wmv z open Battle :) DPFT Vs TTT
Enjoy.
Postaramsie jak najszybciej ale :p narazie wesele xd
teh best pekey teaaaam on arkanija :)?
nie
za krotkie kurde.
http://rapidshare.com/files/38830593/Untitled1*****.html
Moj Wmv z open Battle :) DPFT Vs TTT
Enjoy.
Mozesz dac ten filmik na inny server?
Like
send space . com
Ciacho1920
23-06-2007, 21:43
Mozesz dac ten filmik na inny server?
Like
send space . com
Moze go dostaniesz tak za tydzien...Vercef obecnie pije na slubie^^ Wlasnie mi zalatwil 0.5:P
Moze go dostaniesz tak za tydzien...Vercef obecnie pije na slubie^^ Wlasnie mi zalatwil 0.5:P
o kurde!!!!!111111 pul litera wudki !!!111111 =0000
@ war
kiedy jakis openik :D?
Medivh Shady
24-06-2007, 01:45
sadze że raczej nie prędko , ttt upadło po porażce na ank -.-
Kendak22
24-06-2007, 14:11
:)
Lya Ly
Jun 24 2007, 07:44:22 CEST Killed at Level 162 by Damoon
Healer The Druid
Jun 24 2007, 15:39:55 CEST Killed at Level 85 by Aata Arhari
Thuygioshok
24-06-2007, 17:43
16:33 You see a dead human (Vol:10). You recognize Aeroxis. He was killed by Xefuron. 16:33 You see a dead human (Vol:10). You recognize Healer The Druid. He was killed by Aata Arhari.16:34 You see a dead human (Vol:10). You recognize Saint Lucy. She was killed by Odeaa.
Medivh Shady
24-06-2007, 17:47
dzisiaj padli :
- Nuwble
- Aeroxis
- Healer the Druid
- Lya Ly
- Saint Lucy
niby hak ale gdy nuwble zrobil pz ttt zaczelo biec w strone turtli ,wiec nie sadze ze to hak
Saint Lucy / Nuwble hackerzy. Ich deady sie nie licza.
Saint Lucy / Nuwble hackerzy. Ich deady sie nie licza.
LOOL jak to nie gdy padali byli jeszcze w ttt wiec fragi jak najbardziej sie liczą
a takie kity ze był to hak to na targu mów a nie tutaj (nawet jesli to hakerzy to padli bedąc w TTT ) HAIL DPFT 8o
Wszyscy wiedze ze Tiuso haknal Nuwble/ Saint lucy , gdyz tylko on mial dostep do nich,a ponad to rozmawiał z kims tam po holendersku, jebnal sobie retired i ma to daleko gdzies ^^ pprzynajmniej bedzie mial cash na nowego chara buahusauhshuahus, a i gdyby to dpft haknelo go (oczywiscie jest to kompletna bzdura) to by nie probowal zabijac swoich membersów i odrazu by dpft go pewnie zaczelo rookowac a nie latac z nim po edron :|
dzisiaj pogrom TTT (kolejny raz)
lind prosze cie nie wal smutow ze hack
hehe plebsy zamknijcie swoje niewyparzone mordy ;] hackerem na 100% nie jest tiuso. ale tego wam tlumaczyc nie musimy, bo to nie wasza sprawa. hacker chcial sie pobawic w war 124 elderem wiec namawial zeby zrobic pz i sam wybiegl na zachete robiac pz, a za nim aeroxis ktory dal sie nabrac i tez zrobil pz ;/ a tanie teksty ze to tiuso bla bla bla bo jest ich rl i mial od zawsze passy sa po prostu zalosne :D
gdyby kazdy czlowiek uznawal zasade : "gdy nic nie wiesz to siedz cicho, by nie robic z siebie idioty" to swiat bylby piekny ;] ale eh, kazdy wie lepiej wszystko :D
Thuygioshok
24-06-2007, 23:01
Seba się mści :evul:
Od Sebego proszę się odje*ać :p
Doom Terror
25-06-2007, 01:11
<delete this blz>
hhsaahudhuashudauhsdhua nie moge przestac sie smiac, wovimus co nie padl XD master lindlay pokazal jaki on jest ! gdy padl powiedział ze mial kicka, ale gdy go bili w trapie to chyba bot sie za niego siował Oo retartd, kolejnym looserem tej wojny jest galithar ktory nigdy nie wychodzi z pzta buhahahaah!
o to fragi Tetuni, Wovimus, Dark thork, Kascamo, Sir pepiman, Knightkamos , sakugi gruraker, trivez
Medivh Shady
25-06-2007, 01:56
Tetuni
Jun 25 2007, 00:25:20 CEST Killed at Level 135 by Bedurion
and by Bellish Elane
Wovimus
Jun 25 2007, 00:19:29 CEST Killed at Level 165 by Alunir
Dark Thork
Jun 25 2007, 00:25:58 CEST Killed at Level 134 by Xefuron
and by Divox'roy
Kascamo
Jun 25 2007, 00:29:16 CEST Killed at Level 65 by Alunir
Sir pepiman
Jun 25 2007, 00:25:56 CEST Killed at Level 102 by Dran Arhari
and by Ancalagon Thar
Knight'Kamos
Jun 25 2007, 00:24:35 CEST Killed at Level 131 by Bellish Elane
and by Krylek
Sakugi Gruraker
Jun 25 2007, 00:26:36 CEST Killed at Level 72 by Xenhoithar
and by Medivh Shady
Trivez
Jun 25 2007, 00:25:46 CEST Killed at Level 121 by Dran Arhari
and by Medivh Shady
DPFT 8 : 0 TTT :>
Ciacho1920
25-06-2007, 01:57
Wojna, wojna, wojna i po wojnie:P Watpie ze jeszcze cos sie wydarzy
Tetuni
Jun 25 2007, 00:25:20 CEST Killed at Level 135 by Bedurion
and by Bellish Elane
Wovimus
Jun 25 2007, 00:19:29 CEST Killed at Level 165 by Alunir
Dark Thork
Jun 25 2007, 00:25:58 CEST Killed at Level 134 by Xefuron
and by Divox'roy
Kascamo
Jun 25 2007, 00:29:16 CEST Killed at Level 65 by Alunir
Sir pepiman
Jun 25 2007, 00:25:56 CEST Killed at Level 102 by Dran Arhari
and by Ancalagon Thar
Knight'Kamos
Jun 25 2007, 00:24:35 CEST Killed at Level 131 by Bellish Elane
and by Krylek
Sakugi Gruraker
Jun 25 2007, 00:26:36 CEST Killed at Level 72 by Xenhoithar
and by Medivh Shady
Trivez
Jun 25 2007, 00:25:46 CEST Killed at Level 121 by Dran Arhari
and by Medivh Shady
DPFT 7 : 0 TTT
Nie wiem czemu, ale wychodzi mi 8. ;)
Medek, ja naliczylem 8 dla nas :P
MagMagik
25-06-2007, 02:10
Ale 70 - sie nie liczy :<
Nacpany_Wlodek
25-06-2007, 02:11
Dodam jutro fragi, bo idę spać.
Btw. 40:10 to już chyba ostatni dzwonek dla ttt
Jeszcze to:
Elprimito
Jun 25 2007, 00:24:35 CEST Killed at Level 107 by Dalacin Crawler
Wiecie co wam powiem... trzeba usunąc ten temat bo robi sie juz bez sensu wogle, gdy czytam te posty od TTT to az smiac mi sie chce..8o jakie oni bzdury wypisuja...
Medivh Shady
25-06-2007, 11:57
no dobra 8 :> nie w formie byłem xD
Spokojnie, nie ma się co ekscytować to dopiero początek :evul: Jeszcze wszystko może się wydarzyć :evul::]:evul:
Spokojnie, nie ma się co ekscytować to dopiero początek :evul: Jeszcze wszystko może się wydarzyć :evul::]:evul:
poczatek konca chyba
@Notop
Wygraliście bitwę ale nie wojnę :) (na dzień dzisiejszy). Póki TTT ma wolę walki to musicie być ostrożni, prawda ?:). Fortuna kołem się toczy.
@Notop
Wygraliście bitwę ale nie wojnę :) (na dzień dzisiejszy). Póki TTT ma wolę walki to musicie być ostrożni, prawda ?:). Fortuna kołem się toczy.
W tym sęk, że pękli ...
Adow Adan
25-06-2007, 15:29
W tym sęk, że pękli ...
W tym sęk że Lindlay , Arcash i Tiuso ciągle siedzą w domku lindlaya i z niego nie wychodzą. Niby takie słowa że "dni dpft są już policzone" a TTT to same dupy , 40:10 w fragach , na open battle TTT nie może sobie z dpft poradzić więc o jakiej wojnie my tu muwimy? chyba dpft miażdzy zapowiedzi arcymocnych TTT od których co chwile ktoś odchodzi.
PS. PO WOJNIE ARCASH , TIUSO , LINDLAY I LESZCZU MAJA HUNTA 4 EVER bo FOSFIK juz ma od wojny z Beach.
Chciałem przytoczyć pewien tekst : "ta i 7k robi mass invita -.- , moze im to cos da ale watpie , raczej bedzie wiekszy chaos niz teraz jest u nich. ale to ich sprawa" to słowa MEDIVHA jescze z wojny z 7k hahah i kto to mówi hahha "-.-" << jaki zły a wy co robicie niedość ze gidlie dupolizy do was doszły to jescze wy zrekrtowaliście noobów do was Thouri i spółka :S jestescie żałośni skoro jestescie takie kozaki np. Xefuron bo pękli hahha ale żal to wyskoczcie z nimi solo DPFT vs TTT bez dupolizów i zobaczymy co sie stanie a nie podniecacie cie FRAGAMI :S jak was bylo z 3 razy wiecej mówie o gildiach dupolizach :S jesteście żałośni w sumie ciesze sie że już nie gram na Arcani i czekam na nowy WORLD bo z wami to żenada grać na tym samym servie :S BB NOOBS DPFT SUX
W tym sęk że Lindlay , Arcash i Tiuso ciągle siedzą w domku lindlaya i z niego nie wychodzą. Niby takie słowa że "dni dpft są już policzone" a TTT to same dupy , 40:10 w fragach , na open battle TTT nie może sobie z dpft poradzić więc o jakiej wojnie my tu muwimy? chyba dpft miażdzy zapowiedzi arcymocnych TTT od których co chwile ktoś odchodzi.
PS. PO WOJNIE ARCASH , TIUSO , LINDLAY I LESZCZU MAJA HUNTA 4 EVER bo FOSFIK juz ma od wojny z Beach.
Po co Ci ten cytat ?
Nie widze zadnej pouczajacej, lub preciwstawnej riposty z Twojej strony w stosunku do mojej odpowiedzi ...
Skad w ogole masz takie informacje, ze sie nie wyplaca ?
Moze masz jakiegos vice leadra w dpft or smth ?
Chciałem przytoczyć pewien tekst : "ta i 7k robi mass invita -.- , moze im to cos da ale watpie , raczej bedzie wiekszy chaos niz teraz jest u nich. ale to ich sprawa" to słowa MEDIVHA jescze z wojny z 7k hahah i kto to mówi hahha "-.-" << jaki zły a wy co robicie niedość ze gidlie dupolizy do was doszły to jescze wy zrekrtowaliście noobów do was Thouri i spółka :S jestescie żałośni skoro jestescie takie kozaki np. Xefuron bo pękli hahha ale żal to wyskoczcie z nimi solo DPFT vs TTT bez dupolizów i zobaczymy co sie stanie a nie podniecacie cie FRAGAMI :S jak was bylo z 3 razy wiecej mówie o gildiach dupolizach :S jesteście żałośni w sumie ciesze sie że już nie gram na Arcani i czekam na nowy WORLD bo z wami to żenada grać na tym samym servie :S BB NOOBS DPFT SUX
Next pajac z kompleksami ...
Idz na nowy serwer, moze przebijesz sie poza 30 lvl.
Pajac :S
bo co prawde mówie jesteś żałosny i powiedz sobie to szczerze :S noobie taka prawda przynajmniej ja swój lvl wbilem uczciwie a nie tak jak ty zmieniałes liste na Hydry :S NOOB NOOB NOOB
Damoon GZ MAN zostaw tych ****i samych bez ciebie odrazu im kopara opadnie ;S bo sami nic nie potrafią zrobic cioty tylko DUPOLIZY im pomgają :S
a ty tutaj sie wcale nie pucujesz do TTT caly czas "wyzywajac tyh fszystkih zuyh i wogule" co to pomagaja DPFT
@Kendran
Wiesz co to jest interpunkcja? Kazda inna gildia mogla dolaczyc do TTT, nie moja wina, ze nie maja poparcia na serwie.
@Kendran
Żal mi ciebie szczerze mówiąc. "Dupolizy" pomagają DPFT bo nie chcą aby TTT rządziło servem bo by z każdego paymenta ściągali, aby ponieść straty z powodu war. Każdy kto bierze udział w war ma swój własny interes. Jeśli jesteś niezadowolony z rządów dpft i chcesz pomóc TTT to dołącz do nich, nikt ci nie zabrania... Btw. można wiedzieć jaki lvl miałeś na tym servie ? <pytam z ciekawości> A to co wyżej napisałem to jest jedynie indywidualne MOJE zdanie.
No nie do konca, poniewaz jak mozna bylo zauwazyc to niedawno byla mala bitwa przed ss alu,bedu i wiglasek vs. 8-10 ttt i 2 z ttt padlo heh... jesli jest ich nawet wiecej to nie wychodza z pz zazwyczaj ;/ (mowie o ttt) le byla zabawa jak lind padl na wovimusie robiac "exura sio wovimus" na mana shield, potem uhal sie do deada i zmienial ssa's , padl i powiedzial ze mial kicka/net mu padl/spingowali go itd. szkoda ze jeszcze cie nie rozlozylismy jak na arcasha wbiles :(
no dobra 8 :> nie w formie byłem xD
9* xD
<10 znakow>
Ciacho1920
25-06-2007, 17:03
@Kendran
Żal mi ciebie szczerze mówiąc. "Dupolizy" pomagają DPFT bo nie chcą aby TTT rządziło servem bo by z każdego paymenta ściągali, aby ponieść straty z powodu war. Każdy kto bierze udział w war ma swój własny interes. Jeśli jesteś niezadowolony z rządów dpft i chcesz pomóc TTT to dołącz do nich, nikt ci nie zabrania... Btw. można wiedzieć jaki lvl miałeś na tym servie ? <pytam z ciekawości> A to co wyżej napisałem to jest jedynie indywidualne MOJE zdanie.
Wiesz nie moze wbic do ttt bo oni jeszcze tak nisko nie upadli zeby dawac inva 8lvl, co mysli ze jest z jednego miasta co lindlay itp i moze byc bogiem na forum;]
9* xD
rolf? gdzie ty widzisz 9 fraga?
Medivh Shady
25-06-2007, 18:41
rolf? gdzie ty widzisz 9 fraga?
bo ogólnie było 9 ale ja wypisałem tylko 8
Doom Terror
25-06-2007, 18:44
" Jun 25 2007 -
Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offline for a few hours to launch this year's summer update!" :) hail apdejt
http://youtube.com/watch?v=DQ2vSwgTPtw dzisiaj wyczailem fajny filmik na jutubie ;o
Aa... to zwracam honor gigoro :p
Thuygioshok
25-06-2007, 19:20
to jest war DPFT&SF&INCOSTAM&KUPA&ORMO vs. TP'owcy
Jutro update to ciekawe jak wtedy będzie wyglądało starcie :-) bedek teraz pokaże klasę i będzie nabijał fragi :p
Medivh Shady
25-06-2007, 19:55
tiuso sie poddał , wiec już raczej nic nie będzie , chyba ze jakieś nocne masslogi
Ciacho1920
25-06-2007, 20:46
Gratzzzz dla panow z DPFT i SF... Btw. Gdzie kozaki lindlay i reszta wawy?? xD
Wiesz nie moze wbic do ttt bo oni jeszcze tak nisko nie upadli zeby dawac inva 8lvl, co mysli ze jest z jednego miasta co lindlay itp i moze byc bogiem na forum;]
Ciacho zal mi cie noobie :S TTT przegralo przez jednego wielkiego sprzedajnego H... Leszcza :S a pozatym dla tego gościa co pytal sie o mój lvl nie bede mówil dokladnie bo nie chce aby ciule z DPFT krzyczeli do mnie PAY :S or HUNTED ale powiem ze jest to przedzial 80-100 i wiem dosc duzo abym mogl wypowiadac sie na tym forum a pozatym nie bede sie klucil z takim dzieckiem jak ty :S wiem swoje ze ARCANIA jest sux z DPFT ale co zrobic ja i tak wale RETIRED i czekam na new world jak to juz powiedzialem zycze powodzenia wszystkim ktorzy tu zostali REST IN PEACE
To już nie te czasy że servy powstawały jak grzyby po deszczu. Wogóle niektóre servery są niemalże puste więc wątpię by powstały, ale nigdy nie wiadomo czym zaskoczą nas :)
Poraz kolejny Gz dla panow z dpft
NO i ( UWAGA!!) tym razem tez dla panow z Sf
Medivh Shady
25-06-2007, 21:24
To już nie te czasy że servy powstawały jak grzyby po deszczu. Wogóle niektóre servery są niemalże puste więc wątpię by powstały, ale nigdy nie wiadomo czym zaskoczą nas :)
sadze ze raczej powstaną nowe serwery , aby mogli sprawdzić jak sie będzie układała się gra po upie na nowym serwerze.
koniec ;] gratulacje dla lukiego, alunira, damoona i netherila, jedyne osoby ktore zasluguja na respekt na tym serverze.
Kulpecka_Arcania
25-06-2007, 21:57
To Co Wkoncu Juszh Po War??
Bartholomew
25-06-2007, 23:44
hehe, aż mi ich zal, nawet miesiąca nie powalczyli ;s
Jak widać to tak :) Ciekawe ile osób będzie wtedy grało na arcani po update bo z tego co widać i słychać to sporo osób zamierza deportować się...pożyjemy zobaczymy ;-)
Nacpany_Wlodek
26-06-2007, 00:13
Szpiegów od chuu....Szkoda, bo myślałem, że DPFT wygrało bez takich sztuczek, ale cóż - to też element taktyki. Myślałem, że wojna będzie ciekawsza, ale może następnym razem...
Doom Terror
26-06-2007, 00:57
gz dla obu stron,dla dpft&sf za wygrana,podstep etc. a dla ttt za to ze postanowili zrobic cos po swojemu i sprobowac przejac serv (przyznam na poczatku mialem stracha ze ttt wygra ) trzeba pozegnac pare charow,papa gl irl
Thuygioshok
26-06-2007, 01:06
I teraz bedzie pelny nick Aro aka papa arcania
Może Lindlay wypowie się coś na temat wojny ? Bo jestem ciekaw jego zdania :)
Thuygioshok
26-06-2007, 01:14
To akurat latwo przewidziec
"Nooby!!111 my to mielimy spziegow my i kicki my mieli my i my przelismy wojne my bo mieli my kicki my i piszegow sell fresh oranges i ja mialem kicka na wovimusie wtedy a tamci co mialei hacka to ih shackowali i pozniej to juz bylo tak ze jak nie mialem many no to trudno bylo sio puszczac a jeszcze we i no puszczaj te sie na lagokicku no i wez wogole ty nie mow o co tu taj chodzi
bo nie znasz ise i gowno wieszi tak to bylo no o to cala historia no i wlasnie o to tu chodzi no ale ja sie nie poddam bo ejesczey wygramy zobaczycie hackne aaty tibie podmienie mu hotkey uh z ue i zobaczycie 1!!11one!"
KoKsikII
26-06-2007, 01:16
tiuso sie poddał , wiec już raczej nic nie będzie , chyba ze jakieś nocne masslogi
Kurwa aż żal was słuchać... Tiuso sie poddał bo wiedział ze nie miał szans i każdy by postąpił tak jak on...Ale co ze sobą zrobił leszczu~ to kurwa żenada tak sie zeszmacić i to nie tylko on jeszcze jest jeden typek "ARES DRAGOON" i jeszcze więcej.Albo jesteście z nimi albo z nimi..... Teraz to i tak już po fakcie bo wojny już nie ma ale chce wam powiedzieć że jesteście żałośni.. oczywiście nie wszyscy..ale cóż taka gra...
TTT wypowiedziało wojne DPFT... maja praktycznie wszystkie najlpesze lvle na servie a jeszcze z innymi guildiami sie kaleczą... to jest tak samo jak chce sie walić SOLO a ten drugi bierze kumpli.. Ludzie to tylko gra.. Ci co jeszce nie zdążyli sie zeszmacić to RESPECT a reszta to banda CHUJA :S.
@Thuygioshok - jesteś durny jak sandały elfa :confused: przepraszam ale niestety naprawdę tak jest ....
Thuygioshok
26-06-2007, 01:19
@upup
Tak masz racje jestesmy zalosni :(((
ale prosze nie bij ja no rl
ile razy dostales orgazmu piszac tego posta?
nie wieze ze masz wiekszy lvl niz 20 bo twoje inteligencja mnie przeraza :(
ta wypowiedz lindlaya to of koz joke ale pan upup takie wlasnie pisze :/
i tak najlepszy ten kencostam ;d
@down
omg to nie bylo o tobie tylko ty 2 up -.-
Nie podniecam się tak byle czym - nie doceniasz mnie :evul:
Nie mogę Cię bić na rl bo masz napisane że kupa jesteś :/
@upup
Tak masz racje jestesmy zalosni :(((
ale prosze nie bij ja no rl
ile razy dostales orgazmu piszac tego posta?
nie wieze ze masz wiekszy lvl niz 20 bo twoje inteligencja mnie przeraza :(
ta wypowiedz lindlaya to of koz joke ale pan upup takie wlasnie pisze :/
i tak najlepszy ten kencostam ;d
Jest tak jak mówi Koksik dokładnie tak jak on mówi 8o przeciez Leszczówa to teraz dla wielu ludzi zwykła szmata bo jest nią nie ma co ukrywac i co teraz bedziecie sie nabijac z Linda i TTT ale pomslcie nooby jak by to bylo gdyby w DPFT nie bylo KONFIDENTOW LESZCZU :S **** DRAGONBREATH itp na open spoko dostali w ciry ale to przez te dupolizowskie gildie a jak oni mieli sie wydostac z PZ skoro Konfident Leszczu juz pisal do stojacego 100 lat w miejscu z lvl Lukiego tzn do Aaty bo tam częściej można go zastać z 2 dniowym wyprzedzeniem kto co bedzie robil dlatego (Hakerzy/DPFT) wiedzieli dokładnie kto kiedy opuści PZ i wtedy jaka podnieta oooo nabilem FRAGA :S zal normlanie jak dzieci ....
Jest tak jak mówi Koksik dokładnie tak jak on mówi 8o przeciez Leszczówa to teraz dla wielu ludzi zwykła szmata bo jest nią nie ma co ukrywac i co teraz bedziecie sie nabijac z Linda i TTT ale pomslcie nooby jak by to bylo gdyby w DPFT nie bylo KONFIDENTOW LESZCZU :S **** DRAGONBREATH itp na open spoko dostali w ciry ale to przez te dupolizowskie gildie a jak oni mieli sie wydostac z PZ skoro Konfident Leszczu juz pisal do stojacego 100 lat w miejscu z lvl Lukiego tzn do Aaty bo tam częściej można go zastać z 2 dniowym wyprzedzeniem kto co bedzie robil dlatego (Hakerzy/DPFT) wiedzieli dokładnie kto kiedy opuści PZ i wtedy jaka podnieta oooo nabilem FRAGA :S zal normlanie jak dzieci ....
jak dzieci? patrzac na to jak to opisujesz bariery 15nstki jeszcze nie przekroczyles ;/ hakerzy? heh mozesz pozdrowic kozasso czy jakos tam...
Weź dupolizie sklej bo ci gówno jesze miedzy zebami zostało wiem ze napewno sie masturbujesz 3 razy po tym jak Aata do ciebie napisal "thx" za to ze za*******ales z wlasnego expa wpizde daleko po to zeby mu zanieść manasa ale nie musisz nam wyjawniać szczególów każdy wie ze DFPT to cioty np Bedurion co napisal na forum tibi :S ze Leszczu Konfi Ciota Łajza Szmata dobrze sie spisal w TTT :S ZAL i kto tu jest dzieckiem jak boja sie uczciwej walki ;/
a dla mnie ejst jednym z bardziej znaczacych osob w tej wojnie i pomimo ze sam po nim pojechalem raz porzadnie(chwila zwatpienia;p) to teraz zaloje tego,niewiedza boli,poprostu taka taktyka,najwazniejsze ze wojne dptf wygralo a zganianie na to ze dotf hakowalo nuwble i sainta czy innych to zenada,pomyslcie jakby dptf go haklo,to po 20 min mialby 30 lvl
KoKsikII
26-06-2007, 01:52
Weź dupolizie sklej bo ci gówno jesze miedzy zebami zostało wiem ze napewno sie masturbujesz 3 razy po tym jak Aata do ciebie napisal "thx" za to ze za*******ales z wlasnego expa wpizde daleko po to zeby mu zanieść manasa ale nie musisz nam wyjawniać szczególów każdy wie ze DFPT to cioty np Bedurion co napisal na forum tibi :S ze Leszczu Konfi Ciota Łajza Szmata dobrze sie spisal w TTT :S ZAL i kto tu jest dzieckiem jak boja sie uczciwej walki ;/
RACJA bo kurwa TTT WOLI SKOŃCZYĆ GRĘ Z HONOREM NIŻ SIE JANIĆ JAK NAJGORSZE ZDZIRY (LESZCZU) + inne kurwy (guild) i zawsze pozostaną wzorem. Bo HONOR to jest najważniejsza cecha człowieka.. niby to tylko gra ale jednak.
a dla mnie ejst jednym z bardziej znaczacych osob w tej wojnie i pomimo ze sam po nim pojechalem raz porzadnie(chwila zwatpienia;p) to teraz zaloje tego,niewiedza boli,poprostu taka taktyka,najwazniejsze ze wojne dptf wygralo a zganianie na to ze dotf hakowalo nuwble i sainta czy innych to zenada,pomyslcie jakby dptf go haklo,to po 20 min mialby 30 lvl
moze i racja ale sam powiedz ze ta wasza taktyka to jest DLA ****I sprzedajnych kofidentów idzicie teraz na wasze dzielnice i powiedzcie jak sie sprzedaje kolegów ciekawe co z wami zrobia cioty osrane normlanie LEsczu sie zeszmacil jak i cale DPFT ale co zrobic :| to tylko gra ...
Honor ma sie tylko raz w zyciu i trzeba o niego dbac ale niektórzy o tym zapomnieli i juz do końca życia bedą tylko zwykłymi SZMATAMI KONFIDENTAMI ale co zrobic
Bo HONOR to jest najważniejsza cecha człowieka.. >>> święte słowa...tylko jak niewiele osób wie co to takiego ten..HONOR :confused:
KoKsikII
26-06-2007, 02:07
Liczy się też w jakim stylu sie wygra Wojnę.Macie wystarczającą ekipe żeby walczyc z TTT i nie musieliście wygrać takim żałosnym sposobem...
Ludzie czemu sie boicie powiedzieć co myślicie.... Czy to takie trudne?! :|
Całe TTT woli wyjść z z honorem i nawet przestać grać na tym servie niż mają wam płacić...
-----HAIL TTT----- to są ludzie HONORU
RACJA bo kurwa TTT WOLI SKOŃCZYĆ GRĘ Z HONOREM NIŻ SIE JANIĆ JAK NAJGORSZE ZDZIRY (LESZCZU) + inne kurwy (guild) i zawsze pozostaną wzorem. Bo HONOR to jest najważniejsza cecha człowieka.. niby to tylko gra ale jednak.
BO te łajzy juz wymyślaja takie żałosne sposoby jak np Lesczu ciota sprzedawca zapominaja o wartościach ludzkich nie maja zadnego Honoru w sobie. a Luki łajza pierwsze co to juz na Forum wystaiwa liste Do PAYMENTU ten jest dopiero zalosny :S i dostana payment i odrazu na allegro wystawiaja jak np ciota XEFURON i nie wypieraj sie lajzo bo kazdy wie ze ty wystawiasz a KRYLEK to zal bo nawet leb taki glupi jest ze nie zrobi se noob chara tylko z maina daje pieniadze ale leb na wlasne oczy widzialem jak w depo kolesiowi spredawal kase :S i to jest gra ZAL
Aro aka papa
26-06-2007, 02:15
I teraz bedzie pelny nick Aro aka papa arcania
ke????????
No coz ja na leszcza stawialem od poczatku, wkoncu nie jest az takim idiota zeby ujawnic backstabb dla jakiegos tam lolo volaso tylko...i skonczcie pojazd po nim, bo to tylko gra jest...typ zlapal zajwake na 007 i mu wyszlo...czapki z glow
Doom Terror
26-06-2007, 02:41
Kendran i Koksik,to co soba reprezntujecie na tym forum jest rownie zalosne jak wynik ostatniego opena... zal dupe sciska jak sie widzie comment "Leszczu cos tam cos tam" taka taktyka omg,jednak niektorzy maja ograniczony slownik/rozum i nie wiedza co to podstep etc. czytajcie swoje commenty zanim je wrzucicie bo zamiast cos tu przekazac madrego wywolujecie fale smiechu i to nie z powodu joke'ow czy czegos,a z zalosnego poziomu komenatrzy(no off,ale tak sie to k***a czyta;/)... ja osobiscie czekam na post Arma.Zastanawiam sie jaki bedzie,czy taki jak Kendrana i Koksika (zal) czy moze taki jak Tiusa na tibia.com (mam nadzieje ze bedzie w podobnym guscie)
Golradir
26-06-2007, 07:15
według mnie Leszczu też dał dupy wywalając przyjażń z Tiusem do kosza...ale sam motyw z podstawieniem go był bardzo dobrze rozegrany <te posty Bedu czy Xeno przeciw Leszczowi na tibia.com>...szpiegostwo to jest cześć wojny i turtle pokazali jak sie to wykorzystuje
Kendran i koksik to jedna i ta sama osoba pisza posty minute, dwie po sobie, da sie zauwazyc podoboienstwo :)
nie musicie na siebie najezdzac to jest tylko gra, jedni wygrali drudzy przegrali, mi pozostaje zlozyc gratulacje dla dpft za wygrana wojne i tyle, a powiem wam ze co do przylaczania guild, to jesli ktos ma ochote to sie przylaczy, (wg mnie te wojny nie maja sensu, jakby nie bylo na co wydawac kasy i runek :confused:)i tak zrobilo sf i integra wiec gz tez dla nich, :)
to tyle
Tanivupo
26-06-2007, 09:48
według mnie Leszczu też dał dupy wywalając przyjażń z Tiusem do kosza...ale sam motyw z podstawieniem go był bardzo dobrze rozegrany <te posty Bedu czy Xeno przeciw Leszczowi na tibia.com>...szpiegostwo to jest cześć wojny i turtle pokazali jak sie to wykorzystuje
Dla mnie to Tiuso jako pierwszy zadrwil z przyjazni/kolezenstwa .... przeciez w DPFT mial kolegow.... z ktorymi gral kiedys na Rubera(3lata+ temu)....a to on postanowil walczyc miedzy soba...
jakby nie bylo... Lecha troche znam ;p i to ze jest szpegiem byla to moja 1 mysl... ale potem w ta zwatpilem ... i myslalem ze jest "sprzedajna swinia" ... ale dobrze ze sie mylilem ;]
ale napieracie ze ares czy lechu spayowali do nas hmm z tego co wiem to bzdura pozatym jezeli by tak bylo to po wojnie by bylo w 1 tydzien ... no moze 2 a tak nie bylo teraz tylko zwalacie wine na to na tamto ....
zmiast powiedziec plany mialem ogromne , mozliwosci jeszcze wieksze , ale niemyslalem i tak sie zkonczylo .... zycie i pora sie pogodzic szkodami tylko osob ktore byly na tyle glupie aby uwiezyc ze ttt ma szanse wygrac wojne i sie do nich doloczyli takich jak np. k'k lub kilku innych ale przynajmniej troszkesie serv przeczysci :D ... szkoda ze te osoby tylkonie pomyslaly ze to moze tez byc taka mala podpuszka ze strony dpft aby osoby wrogo nastawione do dpft mogly sie ujawnic po przed dojscie do ttt , bo poniewaz jak by ich uroso zbyd duzo to moglo by bys to o wiele grozniejsze.
No nic po wojnie , hiszpanie bez kasy , tiuso wakacje (i ma all gdzies z ttt) warszawa juz sama niewiezy i sie teraz zastanawia jak by to zrobic aby dalo sie jakos pograc itp. Mysle ze duzo ludzi sie nie ludzi ze pogra tutaj chodziasz sa i tacy ktorzy zaplaca i bedam ogli nadal grac ze wzgledu ze nie mozna wyludnic servera bo nie bedzie funu :/ no to tyle bo z nocki wracam i pora spac
Thuygioshok
26-06-2007, 10:42
sorry za offtop ale chcialem tylko wyjasnic ze nie mowilem o tobie tsch wtedy tylko o Kendranie i Kosiku2 ;s
Dzisiaj update. życzę wam milej gry "D i zdobycia paru ciekawych przedmiotów oraz zrobienia paru questow ;]. Ja oczywiście sobie nie pogram...
Pamietacie jak leszczu poszedl do ttt to all na niego mowili ze jest sprzedawczykiem itp ??????
No to K***A sie okazalo ze jednak nie jest
A tak btw zobaczcie ze w wojnach w rl swiecie tez sa szpiedzy i nikt im nie jedzie ze to szmaty itp tylko daja medale :P
gz dla wszystkich z DPFT
szkoda tylko ze ja nie mogłem w tym uczestniczyc jeden dzien mnie nie bylo a tu koniec wojny hrhrr
po sobotniej nocy komp na serwisie rutery popalnone tak wiec do uslyszenia dopiero w październiku po moim powrocie
bb i powodzenia w dalszej grze
Po pierwsze Kosik to moj RL a po dwa Tiuso zadrwił lol a co mial robic jak Aata z Lukim wzieli cala kase z paymentow (wojna z BEACH) dla siebie i Aata wy*******al kazdego z expa na demcach to co mial udawac ze wszytko jest cool ZAL.PL to jest wlasnie postepowanie zalosnych malych dzieci. Niby to tylko gra ale grmy tutaj z prawdziwymy ludzmi i nalezy o tym pamietac kazdemy nalezy sie jakis tam szacunek nie zaleznie od lvl dlaczego wy nie potraficie sie przyznac do tego ze Leszczu i spolka jest zalosna bo sie boicie no ale wasza wola, mieli wieksze lvl wiecej ludzi i jescze takie cos ZAL wiec ja to traktuje tak ze oni juz na samym poczatku bali sie TIUSA i FOSFIKA skoro tak postąpili bo to na poczatku oni bili fragi tylko jak zaczeło sie sprzedawanie Leszcza to nic dziwnego ze przegrali .... no comment
Legionista1916
26-06-2007, 13:27
warszawa juz sama niewiezy i sie teraz zastanawia jak by to zrobic aby dalo sie jakos pograc itp
Szczerze.....mnie to rybka.;)
Szczerze.....mnie to rybka.;)
rly? nie szkoda ci 155 ek ?:confused:
btw: We're here for take our revenge. Time to terror is comming...
teraz Lindlay. Ciekawe czy bedzie lebszy od Tiusa.
Po pierwsze Kosik to moj RL a po dwa Tiuso zadrwił lol a co mial robic jak Aata z Lukim wzieli cala kase z paymentow (wojna z BEACH) dla siebie i Aata wy*******al kazdego z expa na demcach to co mial udawac ze wszytko jest cool ZAL.PL to jest wlasnie postepowanie zalosnych malych dzieci. Niby to tylko gra ale grmy tutaj z prawdziwymy ludzmi i nalezy o tym pamietac kazdemy nalezy sie jakis tam szacunek nie zaleznie od lvl dlaczego wy nie potraficie sie przyznac do tego ze Leszczu i spolka jest zalosna bo sie boicie no ale wasza wola, mieli wieksze lvl wiecej ludzi i jescze takie cos ZAL wiec ja to traktuje tak ze oni juz na samym poczatku bali sie TIUSA i FOSFIKA skoro tak postąpili bo to na poczatku oni bili fragi tylko jak zaczeło sie sprzedawanie Leszcza to nic dziwnego ze przegrali .... no comment
PO co rozdawac po 100k... ludzie w dpft sa bogaci kasa czeka na next poi/next war itd. a twoje gadanie o huntach aaty na demcach za ta kase to bajki jak twoje zycie =/
Jesli juz mowimy o zabawanych sprawach Tiuso i Fosfik nienawidzili sie jak psy bo fosa wywalal tiusa z tomba jak expil na lya ly, a teraz wszyscy sa wielka rodzina? pfff
Bili fragi? na noobach albo chodzili po ludzi we 2 sorcow i mysleli ze juz wojne wygrali identycznie jak w wojnie z beach...
To co ty piszesz to chyba lind sobie na pomaranczach wymyslal... niewiem skad takie bajki wy bierzecie =/
Tanivupo
26-06-2007, 14:56
rly? nie szkoda ci 155 ek ?:confused:
btw: We're here for take our revenge. Time to terror is comming...
teraz Lindlay. Ciekawe czy bedzie lebszy od Tiusa.
Lindlay jest za glupi na poprowadzenie gildi do wygrania wojny;|
Ciacho1920
26-06-2007, 15:14
Co wy macie do Leszcza, tego nie umiem zrozumiec... To wszystko bylo od poczatku do konca ustawione chodz tylko paru ludzi w dpft o tym wiedzialo reszta myslala ze to sprzedawczyk... Dlatego szacunek dla nich...
Btw. Sizller Deleted:(
eh, ale sie porobilo... do tej pory nie moge uwierzyc w to, ze leszczu wybral dpft a nie tiusa, ktorego poznal jak byl jeszcze noobem na ruberze, i od tej pory trzymali sie razem przez 5~ lat. ;) widac jak gra zmienia ludzi, zapominaja o uczuciach.. no coz, pozostaje nam walnac retired i czekac na nastepny war, jezeli kiedykolwiek bedzie. :) dziekuje wszystkim za mile spedzony czas, nawet wtedy, jak mnie bluzgaliscie wymyslajac coraz to nowsze teksty, no i zycze milej zabawy oraz szczerych i prawdziwych przyjaciol, ktorzy nigdy sie od was nie odwroca. :)
Medivh Shady
26-06-2007, 18:15
A no fakt .. niektórzy czasami się zapominają że to tylko gra i traktują to za poważnie. A co do leszcza i tiusa to obydwoje wybrali z kim chcą być ( leszczu wolał zastać z turtlami i walczyć z tiusem , a tiuso wolał walczyć przeciwko turtlom choć wiedział że ma tam dawnych kumpli z rubery ( Troy , Xeno , Leszczu , ja ). Jeśli sie przyjaźnili od ponad 5 lat to to sadze ze obydwoje nie będą traktować tego serio tylko potraktują to jako cześć gry.
A co do reszty z TTT to powodzenia w rl i na jakimś innym serwerze ( o ile będziecie wam się chciało grac jeszcze w tibie :) )
A co do przyjaźni to hm... jeśli ktoś naprawdę sie przyjaźni z kimś to napewno gra tego nie zepsuje.
Singed ;D
Byc może wreszcie będzie spokojnie bez kolesiów ala PA ,wku***** sprzedawców
pomarańczy itd :PP
Przestańcie już jeździć lindlay'a, leszcza, itp.
@medek
Szczerze to gra zmienia i to nie do poznania =( R.I.P T.S
Singed ;D
Byc może wreszcie będzie spokojnie bez kolesiów ala PA ,wku***** sprzedawców
pomarańczy itd :PP
Singed? Co zaspiewane? rofl, skoncz ziomek ;D
@Pumpa
dzieki za troske, ale szczerze sram na to gdy jedzie mnie jakis chlop ktory do konca zycia na rl bedzie siedzial przy swoim obspermionym kompie ...
@Poyeman
czemu mialoby mu byc szkoda czegos co jest jedynie pixelami w jakims wirutalnym swiecie? niektorzy nie wkrecaja sie w takie sprawy za bardzo, ale masz 15 lat, dorosniesz to skumasz ;]
PO co rozdawac po 100k... ludzie w dpft sa bogaci kasa czeka na next poi/next war itd. a twoje gadanie o huntach aaty na demcach za ta kase to bajki jak twoje zycie =/
Jesli juz mowimy o zabawanych sprawach Tiuso i Fosfik nienawidzili sie jak psy bo fosa wywalal tiusa z tomba jak expil na lya ly, a teraz wszyscy sa wielka rodzina? pfff
Bili fragi? na noobach albo chodzili po ludzi we 2 sorcow i mysleli ze juz wojne wygrali identycznie jak w wojnie z beach...
To co ty piszesz to chyba lind sobie na pomaranczach wymyslal... niewiem skad takie bajki wy bierzecie =/
gdybys chociaz troche myslal to bys przeczytal przyczyny wojny napisane przez TTT to tam jest wlasnie tak napisane a pozatym sam wiem co nie co widac ze twoim gadanie ze DPFT jest bogate chcesz sie im podlizac ale umyj oczy i mów trzeźwo skoro maja tyle kasy to po co KRZYCZA co drugiej osoby która spotkaja PAY ... NIe wszyscy z DPFT sa juz straceni chodzi mi o to ze nie maja rl zycia tylko tibia np. Medivh dobrze wypowiada sie na tym forum nikogo nie obraża (RESPECT) , Alunir mimo iz nie znam go tak dobrze nigdy od nikogo nie slyszalem zeby ktos cos złego na niego powiedział, Leszcza kiedys szanowałem ale teraz to sie zmieniło, Caros bardzo wporządku gracz, Dark kajko tez jest spoko, najbardziej nie lubie Lukiego ale to za duzo powodów zeby tu pisac :| ciesze sie ze Ares jest Hunted jak narazie wkońcu chłopak zobaczy jak to jest ... bo od niego to tylko to mozna uslyszec "PAY 20K" bo niezej nie schodzi no to teraz ladnie tą cala kase co ukradl i dostal z PAYMENTÓW bedzie musial oddac heh :P
A tak pozatym to zycze wam milej gry po tym Update bo ja wale RETIRED (czekam na new world nie wiem czemu ale zawsze to pisze hheh)
a co do Valdnorka też myśle ze nie jest mu żal bo moze i ma teraz ciezką sytuacje ale mysle ze bedzie czekał na nowe wojny i bedzie w nich uczestniczył a narazie pozostaje PZ :|
i nie wiem czemu caly czas sie sracie do LINDA o te pomarańcze zazdrosciecie mu czy co bo nie wiem ??
ciesze sie ze Ares jest Hunted jak narazie wkońcu chłopak zobaczy jak to jest ... bo od niego to tylko to mozna uslyszec "PAY 20K" bo niezej nie schodzi no to teraz ladnie tą cala kase co ukradl i dostal z PAYMENTÓW bedzie musial oddac heh :P
Szkoda, ze masz baaardzo nieswieze informacje. Moze nie znasz angielskiego i forum tibia.com nie czytasz? Hm =)?
A btw, ciekawe czy bylbys taki wyszczekany, gdybysmy wiedzieli kim jestes :\
Prosze Was, ignorujcie tego prymitywa i jego super kolege z rla !
@Lindlay
Jedno pytanko, bedziesz kontynuowal plany Tiusa?;)
@Lindlay
Jedno pytanko, bedziesz kontynuowal plany Tiusa?;)
Nie wiem o czym mowisz młokos...
Nacpany_Wlodek
27-06-2007, 10:46
@taki mały offtopic związany z update'm
Już rano musiałem z kumplem wywalić 30+ pala z tomba, bo chciał expic 4h. Nie no jak tak to ma wyglądać ta gra, to ja to pierdole.
Ciacho1920
27-06-2007, 13:29
Pier**le taki update jak na ofie 39lvl expi:| a zeby dostac sie na dragi to kolejka juz na 1 tydzien^^
eh, ale sie porobilo... do tej pory nie moge uwierzyc w to, ze leszczu wybral dpft a nie tiusa, ktorego poznal jak byl jeszcze noobem na ruberze, i od tej pory trzymali sie razem przez 5~ lat. ;) widac jak gra zmienia ludzi, zapominaja o uczuciach.. no coz, pozostaje nam walnac retired i czekac na nastepny war, jezeli kiedykolwiek bedzie. :) dziekuje wszystkim za mile spedzony czas, nawet wtedy, jak mnie bluzgaliscie wymyslajac coraz to nowsze teksty, no i zycze milej zabawy oraz szczerych i prawdziwych przyjaciol, ktorzy nigdy sie od was nie odwroca. :)
pozdrow wovimusa mojego best kumpla :d i sprzedawce pomaranczy;] i babcie franke
gdybys chociaz troche myslal to bys przeczytal przyczyny wojny napisane przez TTT to tam jest wlasnie tak napisane a pozatym sam wiem co nie co widac ze twoim gadanie ze DPFT jest bogate chcesz sie im podlizac ale umyj oczy i mów trzeźwo skoro maja tyle kasy to po co KRZYCZA co drugiej osoby która spotkaja PAY ... NIe wszyscy z DPFT sa juz straceni chodzi mi o to ze nie maja rl zycia tylko tibia np. Medivh dobrze wypowiada sie na tym forum nikogo nie obraża (RESPECT) , Alunir mimo iz nie znam go tak dobrze nigdy od nikogo nie slyszalem zeby ktos cos złego na niego powiedział, Leszcza kiedys szanowałem ale teraz to sie zmieniło, Caros bardzo wporządku gracz, Dark kajko tez jest spoko, najbardziej nie lubie Lukiego ale to za duzo powodów zeby tu pisac :| ciesze sie ze Ares jest Hunted jak narazie wkońcu chłopak zobaczy jak to jest ... bo od niego to tylko to mozna uslyszec "PAY 20K" bo niezej nie schodzi no to teraz ladnie tą cala kase co ukradl i dostal z PAYMENTÓW bedzie musial oddac heh :P
A tak pozatym to zycze wam milej gry po tym Update bo ja wale RETIRED (czekam na new world nie wiem czemu ale zawsze to pisze hheh)
a co do Valdnorka też myśle ze nie jest mu żal bo moze i ma teraz ciezką sytuacje ale mysle ze bedzie czekał na nowe wojny i bedzie w nich uczestniczył a narazie pozostaje PZ :|
i nie wiem czemu caly czas sie sracie do LINDA o te pomarańcze zazdrosciecie mu czy co bo nie wiem ??
juz nie musze / odnosze sie do wlasnej osoby mowiac o tym ze dpft jest bogate :) To wlasnie twoj kumpel tak chodzil i krzyczal pay boh pay boh ;/
Ale valdarnok w ogole nie walczyl ;/ lipa ;/
i co z tego ? czlowieku przeszkadza ci ze mi placili a na ciebie by sie wysrali ? nie dal bym zlotowki komus kto sie kajtek nazywa, jesli masz tak w rl na imie, to cie niezle starzy pokarali... pozatym co z tego ze sobie co jakis czas 5 par bohow sciagnalem z ludzi ? to tylko gra
Thuygioshok
28-06-2007, 00:51
Powstała nowa gildia ! Proponuje odrazu zmienić jej nazwe na "sorry but we don't have money for payment"
Nie żebym robił reklame ale, www.allegro.pl =]
i co z tego ? czlowieku przeszkadza ci ze mi placili a na ciebie by sie wysrali ? nie dal bym zlotowki komus kto sie kajtek nazywa, jesli masz tak w rl na imie, to cie niezle starzy pokarali... pozatym co z tego ze sobie co jakis czas 5 par bohow sciagnalem z ludzi ? to tylko gra
HAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHh I LOVE ORANGES
Czlowieku wez pomysl przez chwile czy ja moge miec tak na imie...mysl! Zrob cos w zyciu czego nigdy nie zrobiles! Pierwszy raz jest trudny ale warto probowac :)
Imie to Kamil, a kajtek poprostu podworkowe przezwisko, kazdy ma jakies...ciebie jak nazywali? pomaranczowy zyd? zreszta nic mi do tego...niby warszawka, a iq na poziomie wiesniaka,pff
Thuygioshok
28-06-2007, 01:48
Ja mieszkam na wsi :>
No to ta nowa gildia co chce osiągnąć? Ułatwić liste paymentów czy jak..?
Grudziądz to fajne miasteczko :) zadna tam wies, bylem zobaczylem i oczy nacieszylem ;p tylko drogiego browca tam macie ;/
@Thuygioshok -->Słonko - ale za co mają płacić ? Arcania jest dla Wszystkich. Płacą tylko cykory i ludzie dla których ta gra jest ważniejsza od RL - no pomyśl... Mają honor i nie będą płacili :]
Powstała nowa gildia ! Proponuje odrazu zmienić jej nazwe na "sorry but we don't have money for payment"
Nie żebym robił reklame ale, www.allegro.pl =]
@Ka$z3r --> skończ jechać na wawe bo mi się to wcale nie podoba (świadczy to jedynie o Twojej dziecinności w dodatku masz rasistowskie zapędy -mówiąc ,,pomarańczowy żyd" , masz cośdo żydów? Znasz wogóle jakiegoś żyda? - nie sądze ).Jeśli nie smakują Ci pomarańcze - jedz cytryny i luuz
Ciacho1920
28-06-2007, 13:11
Grudziądz to fajne miasteczko :) zadna tam wies, bylem zobaczylem i oczy nacieszylem ;p tylko drogiego browca tam macie ;/
Fajne miasteczko... Kayetan widze ze ja nie jedyny Kamil na forum;P
Doom Terror
28-06-2007, 13:56
odnosnie wydarzen z aracnii wlasnie sie fajnie przejechalem , 4h na of expilem ladny lootbag mialem,ide podlatuje typ 30 lvl (pro by xxx) i kroi lootbag,typ pada(1st unjust on this char Tt) potem hi pro -<bum bum>,uh,boh,bb :p mocno uproszczone ale zajebac sie mozna jak ktos sie napina jak narabany,wozi,kroi lootbagi a potem placze do pr0 zal.40k w plery bo pleb co ma pro chce sie powozic po servie ;p dobrze ze to gra bo w rl jak ktos by mi cos ukradl to tez bym zabil ;p
Thuygioshok
28-06-2007, 14:31
Dobra bob jak mówimy to mówimy ;p provider xxx ;d
sorry but arcania is arcania
mialem napisane kto ale
(bob mi kazal zmaazc bo nie chce sie pozbyc bohow na ktore zbiera dopiero >_<)
Mówiąc po ludzku : "Bob sobie expił 4h na OF, później przyszedł koleś 30lvl~ i mu ukradł lootbaga... Bob go pare razy sieknął, typek padł, zaraz przylatuje xxx z xxx combo sd+exori i boh bb :)
chciałem podać nicki ale wyżej bobek napisał powód ;p
co wy na to xd kto chce kupic
http://img76.imageshack.us/img76/7936/cotobp9.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-06-28
arekstec2007
04-08-2007, 07:24
Cracovia !! Pierdoli cwks więc popiera DPFT niezjechaną A brygade :D
Jak by Hemp Gru grało w tibie to by śpiewali że pierdolą (time to terror)
bo to jebane lamusy ktore olało DPFT nie pisze poto żeby komuś lizać dupe bo swojego name nie daje -.- ale widze jak jest jak by 3 typków DPFT podbiło do tiuso to by wysrał i dał leave z guild albo jak by dostał oferte że go wezmą do DPFT albo opuścić go na liście do 90? xd wtedy napewno było by allegro.pl albo pay or die haha pozdro
Cracovia !! Pierdoli cwks więc popiera DPFT niezjechaną A brygade :D
Jak by Hemp Gru grało w tibie to by śpiewali że pierdolą (time to terror)
bo to jebane lamusy ktore olało DPFT nie pisze poto żeby komuś lizać dupe bo swojego name nie daje -.- ale widze jak jest jak by 3 typków DPFT podbiło do tiuso to by wysrał i dał leave z guild albo jak by dostał oferte że go wezmą do DPFT albo opuścić go na liście do 90? xd wtedy napewno było by allegro.pl albo pay or die haha pozdro
Omg >.< nie znasz Tiuso wogule i sytuacji na Arcani, a wypowiadasz sie w każdym temacie,a jak Tiuso by chcial sprzedac chara to raczej nie allegro.pl tylko ebay.com, bo polakiem to on nie jest i wez juz s koncz z tym "jebać cwks, tylko cracovia", bo to żalosne jest...
Medivh Shady
04-08-2007, 11:26
eh... dziecko się do forum dossało to tak jest ;) dalej nie wiem po co odświeżasz stare tematy , wojna dawno się skończyła i nie ma sensu do tego wracać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.