Pokaż pełną wersje : Wojna Nowa
no to bylo za nudno :/
Tiuso and ekipa (gildia Time to terror), ubili 2 druty:
Sua Mea
Bellish elane
mamy nowa wojenke :P
szkoda tylko ze polacy poszli do nowej gildii
Warszawiacy sie chwalili, ze ubija wszystkie inne wioski w Polsce (gracze Time to terror).
przypominam: do tej pory wszystkie wojny wygrala DPTF
Legionista1916
04-06-2007, 16:15
przypominam: do tej pory wszystkie wojny wygrala DPTF
Czas to zmienić :)
Medivh Shady
04-06-2007, 16:26
czas pokarze ;) , powodzenia ;> ( przyda wam się , szczególnie że macie Tiusa za lidera ;> )
Aro aka papa
04-06-2007, 16:27
hahahah wkoncu jakas akcja:D
rofl, zrobimy getta dla cyganow i wojna wygrana, POZDRO NA 100% z Mokotowa
czesc, czesc, czesc WARSZAWA ZEGNA WIES!
czas pokarze ;) , powodzenia ;> ( przyda wam się , szczególnie że macie Tiusa za lidera ;> )
jeszcze nie straciles neta?
Medivh Shady
04-06-2007, 16:41
nom jak widać nie straciłem
Hahah warszawa lizodupu ale git wkoncu akcja wreszcie oficjalnie ich sie wypier.... z serva bo jesio niektozy mieli sumienie :d hahah lindlay patrz jaki prezent ci dali stadion zawijają to masz wiecej czasu teraz na wojne czyli padanie odemnie muhahah :d
Medi a mowiles ze sa nudy to teraz zrobimy sobie Arcania Pro Ligue
czyli za deada Holendra 2 ptk. , Warszawiak od 1 ptk do 0.1 (to za lindlaya bo to tylko w depo siedzi) reszta świata 3ptk. (bo ich mało nie kazdy chce zkonczyc grac tutaj dochodząc do tej gildi)
Ja zabijesz 3 jednego dnia to hattrick czyli ilosc punktów x2 , warto sie postarać.
Bedzie fun jupi !!
Bartholomew
04-06-2007, 17:27
a sua to solo ubity??
a za ciebie ethern skoka points ? 6 pewnie, bo ty za dwoch robisz, ajjjjjjjt ?
dobrze ja sie ciesze tylko 6 ptk. nikt nie zdobedzie :d
a ze wam stadion zamykaja to juz nie powód aby bys jakimś poddrażnionym lind napewno znajdzie jakis kiosk na peryferiach do do waszego wyjazdu na wioski to w sumie chyba macie jakas wymiane bo wsie do was przyjezdzaja bo sie czuja jak u siebie to wy teraz na wioske bo jak w domu :d
oh zal mi wa ale w sumie fajnie ze arcania pozbedzie sie znow "sezonowych frajerów"
Ahh ta Arcania : D
znowu się zrobi troszkę ciekawiej ;]
Jebać Tede :p
Niech Mezo nas jednoczy ! Polacy do boju muwie wam morzna wygrać!! dawac polsko ! Tempic Hiszpanuw ! jEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Legionista1916
04-06-2007, 19:07
w sumie fajnie ze arcania pozbedzie sie znow "sezonowych frajerów"
Ładnie to tak siebie spisywać na straty ? :confused:
Tak to jest w stylu tego serwer :):)
Nareszcie coś się dzieje xDDobrze by było żeby ktoś zakończył dominację dpft, lecz czy to teraz się uda ?
Mlodzieniaszek
04-06-2007, 19:23
Tak to jest w stylu tego serwer :):)
Nareszcie coś się dzieje xDDobrze by było żeby ktoś zakończył dominację dpft, lecz czy to teraz się uda ?
Jak sie wezma za siebie to moze cos zdzialaja.... :) Tylko zeby znowu nie bylo przyrostu ambicji nad mozliwosciami, jak ostatnio... :)
Nacpany_Wlodek
04-06-2007, 19:54
Niech Mezo nas jednoczy ! Polacy do boju muwie wam morzna wygrać!! dawac polsko ! Tempic Hiszpanuw ! jEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sekta SIDFO do boju o/
Filush na Guru!
Bedzie ciekawie bedzie ciekawie...
Beda 3 gildie.
1. Dpft - walczaca
2. Ttt - walczaca
3. ( nazwa nie znana) - neutralna czekajaca co sie wydarzy i dolaczy do lepszych//gorszych ( tego jeszcze nie wiemy.)
Medivh Shady
04-06-2007, 20:06
Bedzie ciekawie bedzie ciekawie...
Beda 3 gildie.
1. Dpft - walczaca
2. Ttt - walczaca
3. ( nazwa nie znana) - neutralna czekajaca co sie wydarzy i dolaczy do lepszych//gorszych ( tego jeszcze nie wiemy.)
a co do 3 gildi
Oczywiste że będzie to Doom ( gildia z Fosfikiem ) + gildie w których są Lya Ly i Millowin
Szefie :)
04-06-2007, 20:22
z tego co wiem Doom nie chce dolaczac do wojny;p chca byc free
hyhy sie szykuje.. troche szkoda mi tych dedow no ale co zrobic..
sie nie wypowiadam bo i ja dostane :)
eloMurarz89elo
04-06-2007, 20:44
Przydaloby sie w koncu wygrac z DPFT bo za bardzo sie "rzadza" (przyklad zabronienie PoI Quest kazdemu a kto chce zrobic niech placi jakies 500k i idzie z DPFT i jeszcze pozniej beda pretensje mieli do niego tak jak bylo z Acroma Angel :)
Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 5, gości: 4)
zaczyna sie ;p
idę sie kąpać i przy okazji w jajo pukne, wrócę tu i już będzie o 2 strony więcej do czytania
a co do 3 gildi
Oczywiste że będzie to Doom ( gildia z Fosfikiem ) + gildie w których są Lya Ly i Millowin
raczej chodzi mi o gildie ktora dopiero powstanie w wyniku tej wojny
Ciacho1920
04-06-2007, 21:09
Panowie Gitara... KRISNE NA LIDERA TTT hahaahaha xD
juz to widze!~Tiuso najlepszy leader w 1 battle gleba w 1 minucie albo ban (oczywiscie na noobach :]).
Lind nie martw sie czasy twojego pa i samowolki nie powroca!
Sir Stas
04-06-2007, 21:37
The Power is belong to me xD
;D pozyjemy zobaczymy ;] wczoraj wbilem sobie na d lair, zabilem jakiegos kmiecia od malego grubego, i co ? nic, powiedzial ze bede miec przesrane i tyle, rofl ale ruszyc do mnie nie raczyl :D
Przydaloby sie w koncu wygrac z DPFT bo za bardzo sie "rzadza" (przyklad zabronienie PoI Quest kazdemu a kto chce zrobic niech placi jakies 500k i idzie z DPFT i jeszcze pozniej beda pretensje mieli do niego tak jak bylo z Acroma Angel :)
A tiuso + nuwble to nie pa ? (pisali tylko do all mbersow dpft czy znaja wymienione osoby 100+ ktore nie maja znajomychw gildi abypo zabiciu ich nie musieli placic paymentow , aby nuwble mial kase na pg)
Lindlay hmm chcial chlopak tylko zarobic latwa kase zabijajac 30-50 lvle na guardach.
Lucifer hmm spoko typ ale nawet pewnie on wie ze nie bedzie walczyl to nie jego wojna on gra gdzies indziej pewnie poprosili go aby podwyzszyc srednia lvlowal tej zalosnej gildi i aby inni przysli do niech .... hahah
Ares dragoon hahah najwiekszy frajer ze wszystkich sprzedawal do tiusa i nuwble wszystko co mowilismy na ventrillo (przeciwko im , głównie w obronie ludzi ktorzy niewinnie byli zabijani i hunceni przez nich np. morunix kronos czy jakis tak i wiellu innych) Taki ludzi nie cierpie , jak on to powiedzial "jestem znimi ze wzgledu na pieniądze" (co kolwiek ma to znaczyc) ale taki ktory sprzedaje "kumpli" to pewnie bedzie to robil dalej tylko ze teraz bedzie sprzedawal ttt chyba go poprostu kupimy aby was prooł. Ale ares pewnie to ma w genach po oju czy dziadku ktorzy robili jako agenci sb , pewnie tez ares juz ma teczke w ipeenie jako tajny agent baltazar gąpka ... ehh diabelskie nasienie
Acrash i valdarnok i ten druid ktory tylko umie uzywac 2 bindow porazka ludzie ktorzy liza dupe tiusowi chcac miec z tego korzysci ... tylko niewiem naco oni liczą... aaa ze warszawa bedzie zadzic arcania ohh chyba zaduze ambicję dlatego po nocach botujcie sobie chary juz na innym swiecie aby miec niezly start :D
Ventrilo, lub inny team speak od TTT bedzie wygladal tak :
Tiuso: STFU all!!!!
Lindlay: K*RWA NE ROBCIE TAK!!
Arcash: K*RWA SLUCHAJCIE MNIE!!!
Wovimus: ZAMKNAC RYJE!!!
Valdarnok: Uspokoic sie!!!
Lindlay: K*urwa bo zaraz was ujebie!!
Tiuso: STFU I died:(
Lindlay: K*rwa Ja w dp stoje!!
wovimus: Padlem pzrez was!!
Valdarnok : ja tez :(
Arcash: znowu beda sie ze mnie smiac :(
8o
TTT NOOB Sqad
LEGIA TO STARA K*RWA, LEGIA JEBANA JEST, BO LEGIE TRZEBA PIERDOLIC, LEGIA OD TEGO JEST!!!!!!!!!!
8o
TTT NOOB Sqad
LEGIA TO STARA K*RWA, LEGIA JEBANA JEST, BO LEGIE TRZEBA PIERDOLIC, LEGIA OD TEGO JEST!!!!!!!!!!
hehe chyba jestes jasnowidzem :D
TTT to gildia tp to temple
hehe chyba jestes jasnowidzem :D
TTT to gildia tp to temple
Kto sie wywyzsza zostanie ponizony...
Nie badz taki pewien swego. bo mozesz sie przejechac ;)
@Notop
Ja jestem popier****ny ;).
@koszyk
wierzacy czy nawiedzony ??:D
a co do tematu niejestem dzieckiem wiec niebede wyzywal pokolei kto kim jest bo by mi czasu zabraklo ale pwoiem tylko ze na aresie sie zawiodlem totalnie....
ty na gorze^
sam sie tak nazywasz!
ty na górze ^
też lepszy nie jesteś!
rooofl ... ja powiem tylko tyle, nie przeliczcie sie zbytnio panowie ... zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni : - )
ty 2x wyzej^
a ze smigla chcesz?
ty wyżej^
to zależy kto pyta~=)
jedyny w swoim rodzaju(i w tibii) wiatrak xD
Go go WuWuA! Jebac aate i jego kolezkow, ktorzy mi spamuja abym sprzedal im chara !!!111111jeden
post miesiąca pod względem humooru :cup:
edit
i juz doom w ttt jest
to dzieki za powazna rozmowa na temat woejnki :P zawsze na to mozna liczyc na arcanii :D
dla licznejgrupy grafomanow od "hiszpanuw" szacunek bo tylko tyle ze smiechu moge napisac.
lindlay - szkoda, ze wracasz do chorych ukladow z renegatami typu arcash, vald - mialem o tobie wyzsze mniemanie. zwlaszcza jak sie wyparles swojego przyjaciela Negocjatora :P ale wpisuje sie to w dialektyke zasmarkanych krawaciarzy :P sprzedac przyjaciol :/ gratulacje
Vald - kiedys duzo mi pomogles, mialem dla ciebie duzo szacunku a tu si9e podworko odezwalo:/ to ze z kim s sie walczy nie oznacza, ze trzeba go obrazac, dzis na kanale starej gildii u ex- przyjaciol "szczytowales". alez ty musisz miec problemy z wlasnym "ja" w rl, ze probujesz sie odegrac w tibii. Jakies problemiki ze zwodem???
Arcash - coz, jestes konsekwentny, gratuluje. wg ciebie swiat sklada sie z przyjaciol, ktorych trzeba sprzedac. nic dodac, nic ujac.
Ares - teraz juz wiem dlaczego nie chciales pokazac filmu swojego z POI quest. Kradles zeby miec kase na sprzedaz kolegow :> gratuluje taktyki.
I jeszcze jedna informacja. Nie bylem i nie bede DPTF i juz, ale szanuje ich za to, ze potrafili (wiekszosc) utrzymac swoje emocje na wodzy i ze mozna sie bylo dogadac z liderami nawet w sprawach drazliwych. Z renegatami NIE i moze dobrze, ze sprawa sie wyjasnila. Sytuacja jest czysta i klarowna.
Co do neutralnych. Po tej wojnie nie bedzie ich. Sa 2 wyjscia.
1. wygra DPTF i sprawy beda mnie wiecej po staremu za wyjatkiem kilku zrytych beretow, ktorzy opuszcza Arcanie i beda czatowac na mass logi, aby kogos ubic.
2. Wygra TTT, beda odrabiac straty na PA (gildia na dorobku) i huntowa kazdego kto w przyszlosci bedzie mogl stanowic potencjalne zagrozenie dla ich interesow. Ze wzgledu na dojrzalosc emocjonalna TTT PA bedzie na porzadku dziennym a argument o slonosci zupy ........
zastanowcie sie nad konsekwencjami wyboru wszyscy czytajacy.
Skin Bzyk ponoc obrazal wiec padl od fosy, ale Sua padl dlatego, ze go nie lubi nowo kreowany bozek arcanii - tiuso - fajny powod nie :> I ty mozesz byc nastepny !
co do KK i jego ekipy na POi quest - byly takie sluchy ale potem Luki wyraznie napisal ze zyczy powodzenia i nigdy nie powie ze ktos ma zaplacic. nawwet ostrzegal o niebezpiecznych miejscach. LAdna grozba nie?
Wojna wybuchla bo paru graczy czulo sie niedowartosciowanych i ida wakacje. a reszta to tylko kazuistyka. TTT chce rzadzic po swojemu a nie dla dobra innych (jak kazdy) tylko ze DPTF nie jest na dorobku :P i nie szuka pretekstow do huntowania graczy.
Doom Terror
05-06-2007, 03:07
imo zeby ta wojna byla wyrownana to prawie caly LoT by musial dolaczyc do TTT takto pojdzie tak samo jak z Beach
Hail sidfo o/
Ciakwe było by jakby sie potoczyła wojna, jakby wycofali "hotkeje" .. humm Pewnie wiekszość obecnych mocnych sorców była by niczym.
Ale co do tematu to powiem tak : Srał ich pies . Niech sie leją a mnie to gówno obchodzi, to juz nie moja wojna. Przynajmniej bedzie troche luzniej i ludzie beda mniej kozaczyć - (pro by leszczu/valais/tiuso/maly gruby będzie "troche" mniej znaczyć) ;)
Dziękuje ;)
Hmm powody wojny ?
Tiuso nagrabil sobie u polowy arcani dzieki aresowi (sprzedawczykowi ktory ma dziadka i ojca w sb) wiedzial ze tylko cos jeszcze zrobi to padnie.
Lindlay juz nic tutaj nie znaczy od 3 miechow denerwowało go to to zaczol robic wszystko i nakrecac aby taka sytuacja miala miejsce
Fosfik hmm a co mu zalezy w sumie tiusa jak psa nienawidzi ale dpft nauczylo go
ze nie jest bogiem wiec poszedl do "Tp To Temple"
Valdarnok i wovimus od jakiegos czasu pewni ludzie wtajemniczani i zaufani w pewne sprawy wiedzieli juz na 100% ze ostatnie hacki na arcani to ich sprawa (jak by ktos z hacknietych niewiedzial) wiec tez chyba sie obudzili ze my wiemy i sa do odszczalu wiec woleli przejsc puki jeszcze niejest zapuzno
ares sie domyslil ze jego prucie sie do tiuso bylo tak perfidne ze juz all wiedzieli o tym i mial pasc jeszcze 4 czerwca czyli przed wyjsciem z dpft
lecz slaba organizacja przed poludniem uchronila go przed tym
Beach no co oni maja robic wejda sobie padna z 2 razy i koniec jezeli wogole beda aktywni przecie oni chyba nie licza ze tiuso i to cale prostackie wawowskie stadionowe (chlopcy z centralnego) owarzystwo podzieli sie znimi wladza oni sa maszynka ktora im da tak upragniona samowolke ktora juz bez ograniczen bedzie mogla gnebic ludzi slabszych ktora spowoduje wymarcie servera tak jak na isarze , elysi.
Legionista1916
05-06-2007, 07:44
po 1. znam swoje powody i reszta mnie nie obchodzi .
po 2. obrzucajcie mnie czym chcecie ale koniec w końcu sami obrzucanymi zostaniecie.
po 3. te wszystkie "legendy" w dpft które nadal nie widzą manipulacji lukiego życze wam powodzenia bo jesteście naprawde naiwni.
:confused:
ttt sie powieksza :confused:
jak zo to dawajcie jakies screeny w temacie sski z arcani to tez temat z arcania!!!
DPFT MY ZAWSZE Z WAMI !!!!!!!
JAGIELLONIA TU PANUJE WY WARSZAWSKIE HU**
LEGIA TO STARA KUR** LEGIA JEB**** LEGIE TRZEBA PIER** LEGIE CWKS!!!
TTT -- TELEPORT TO TEMPLE please :D
:confused:
ttt sie powieksza :confused:
jak zo to dawajcie jakies screeny w temacie sski z arcani to tez temat z arcania!!!
Myslisz ze komus sie bedzie chcialo robic ssy ? na wojnie? :o!
Chyba raczej filmiki.
Co do samej wojny... zaczyna sie robic ciekawie ;>
chodzi mi ktos ze jakiegos fraga no to ssa szybko robi :p i mam prosbe wrzucajcie filmiki na youtube ja nie moge z tibicam :(
Tanivupo
05-06-2007, 09:21
;D pozyjemy zobaczymy ;] wczoraj wbilem sobie na d lair, zabilem jakiegos kmiecia od malego grubego, i co ? nic, powiedzial ze bede miec przesrane i tyle, rofl ale ruszyc do mnie nie raczyl :D
"zabilem jakiegos kmiecia" no i mamy odpowiedz co jest podstawa w gildi TTT .... PA i tak wygladala by Arcania jesli wygraja ( huh... mysle ze wczesniej ich mama obudzi)
po 3. te wszystkie "legendy" w dpft które nadal nie widzą manipulacji lukiego życze wam powodzenia bo jesteście naprawde naiwni.
Zabawne, bo gdybym mial wybrac strone "tp to temple" to:
po 1.nie moglbym chronic wlasnych kumpli bo tiuso pozwolilby sobie na wszystko, dokladnie na wszystko.
po 2. za miesiac tiuso sprzeda chara bo mu sie znudzi wojna i kupowanie blessow.
po 3. fosfik raczej nie bedzie dlugo sluchal imbecyla tiusa, wiec rozlam ttt i tak nastapi :)
8o
Valdarnok , szkoda mi cie bo naprawde jestes w pozadku a jniestety bedziesz musial placic:( ale dasz rade bogaty jestes to te 500/600k cie nic nie zrobi :confused:
Ja jasnowidzem nie jestem, to Teleport To Temple jest strasznie latwe do zinterpretowania...
Wydaje mi sie ze nawet jesli TTT wygra co jest wedlug mnie nieprawdopodobne, to zaraz potem wyzuceni zostana polacy i tyle bedzie wam z wojny...
Tak na marginesie jestescie dobrymi idiotami ze wyszliscie z guildi zanim luki rozdal kase :D
uhehaeahehe
smiac mi sie z was chce...
Damoon gratz pierwszy advenced na tej wojnie:cup:
Panowie, dpft to juz nie jest dpft, wiecej prawdziwych DPFT jest w ttt niz teraz w turtles.. paru z nich osobiscie do DPFT wprowadzilem jak chocby Bellish Elane, nie oszukujmy sie ale niektorych panow z dpft level poniosl, pozapominali dzieki komu rzadza (chocby dzieki Fosfikowi..) no i trzeba to ukrucic... a ethern skoncz pierniczyc najlepiej ;] a kto wygra wojne ? DPFT ale to prawdziwe - z krwi i kosci :)
@up
a to DPFT co jest teraz to sa nieprawdziwi tak?:D i nie sa z krwi i kosci? a co to kurwa cyborgi? ;S
;( Lindlay jakie ty smuty pierdolisz8o
Myslisz ze jak Ciebie wyjebali z DPFT to to juz nie jest to samo DPFT??
No napewno nie bo teraz nie biega nikt i nie mowi: Ej kurwa dawaj bohy albo cie najebie...
A jesli jestes tak bardzo za Fosfikiem to kurwa na huj walczyles z DPFT przeciwko niemu!!!!!????
Tak ci juz kurwe porylo ten mozg czy poprostu nie wiesz jak sie masz bronic przed prawda, ktora mowi ethern!!
Nie widzisz tego ze ta wojna sie zaczyna tak jak z beach?? to bedzie to samo:
pierwsza potyczka wygrywa TTT
Druga i juz tak do konca DPFT
Nie macie szans tego wygrac tym bardziej ze wiekrzosc z was aata ma na sd
:D
ukrucic to trzeba pomarancze :D
I masz racje ze te dpft to nie jest juz to samo dpft, bo te jest obyte w kulture i trchoe szacunku ktorego ty nie posiadasz...jedyne co mozesz go kupic za pomarancze, a i kup troche dla aresa.
Ano tak jeszcze jedno nikt nie mozebyc tak popier*olony jak ty, bo nikt nie dostawal ciagle kicka z vent jak to bylo w twoim przypadku...darles pysk bo ci pomarancze kradli z bazaru
Mysle ze TTT na wielke szanse wygrac ta wojne :) jak widac w tej gidli sa prawie wszscy najlepsi magowie z Servera !!!!! Wiec Pierdolenie ze Aata ma wiekszosc ttt na 1 sd jest nie na miejscu :P A wyzywanie Ludzi Z ttt przez dpft to poprostu tylko dowod ze Dpft Wie ze mogą wjebac ta wojne :)!!!!!
I pierdolenie O bazarach , pomaranaczach itp jest poprostu Zyebiarskie Gratuluje
Eti !!!! jestes serio madrym dzieckiem Rodzice sa dumnie :) a wiec mozesz skonczyc juz pierdolic a wziosc sie za walke :)
POZDRO
@up
a to DPFT co jest teraz to sa nieprawdziwi tak?:D i nie sa z krwi i kosci? a co to kurwa cyborgi? ;S
Takie jak Aata co tylko umieja expic ; ) nie wiem komu zyczyc powodzenia... Armek i Arcash jedziecie jedziecie ; ) Sai mon, Ljubo, Bellish i Rezerwka respekt tez dla Was ; ) a jeszcze jakis czas temu taka przyjazn panowala xD pozdrawiam. ; ) TTT
Ciacho1920
05-06-2007, 17:09
Hmm powody wojny ?
Tiuso nagrabil sobie u polowy arcani dzieki aresowi (sprzedawczykowi ktory ma dziadka i ojca w sb) wiedzial ze tylko cos jeszcze zrobi to padnie.
Lindlay juz nic tutaj nie znaczy od 3 miechow denerwowało go to to zaczol robic wszystko i nakrecac aby taka sytuacja miala miejsce
Fosfik hmm a co mu zalezy w sumie tiusa jak psa nienawidzi ale dpft nauczylo go
ze nie jest bogiem wiec poszedl do "Tp To Temple"
Valdarnok i wovimus od jakiegos czasu pewni ludzie wtajemniczani i zaufani w pewne sprawy wiedzieli juz na 100% ze ostatnie hacki na arcani to ich sprawa (jak by ktos z hacknietych niewiedzial) wiec tez chyba sie obudzili ze my wiemy i sa do odszczalu wiec woleli przejsc puki jeszcze niejest zapuzno
ares sie domyslil ze jego prucie sie do tiuso bylo tak perfidne ze juz all wiedzieli o tym i mial pasc jeszcze 4 czerwca czyli przed wyjsciem z dpft
lecz slaba organizacja przed poludniem uchronila go przed tym
Beach no co oni maja robic wejda sobie padna z 2 razy i koniec jezeli wogole beda aktywni przecie oni chyba nie licza ze tiuso i to cale prostackie wawowskie stadionowe (chlopcy z centralnego) owarzystwo podzieli sie znimi wladza oni sa maszynka ktora im da tak upragniona samowolke ktora juz bez ograniczen bedzie mogla gnebic ludzi slabszych ktora spowoduje wymarcie servera tak jak na isarze , elysi.
Jedno ci powiem tibia to gra... niewiem dlaczego ale piszesz jak bys mial 10lat... skoncz kazdego wyzywac bo sie przejedziesz...
Co do wojny niech wygra lepszy, chodz oczywiscie jestem za dpft bo mam tam duzo dobrych kumpli!!
nom pamietam pierwsze dpft, jak ganiali wszystkich bili za co sie dalo, teraz bynajmniej jest spokoj na servie bo juz im sie znudzilo PA a jak sie TTT dorwie to sie bedzie chcialo oblowic, jak w polityce, nowe ryje sie do koryta dorwa
nom pamietam pierwsze dpft, jak ganiali wszystkich bili za co sie dalo, teraz bynajmniej jest spokoj na servie bo juz im sie znudzilo PA a jak sie TTT dorwie to sie bedzie chcialo oblowic, jak w polityce, nowe ryje sie do koryta dorwa
Wiatrak na sołtysa!
a ty znow zaczynasz?:P jeszcze ci malo? xD
glupio tylko ze teraz mimo ze nie jestem w gildii nie pojde expic bo panowie TTT lubia czaic sie na rozne osoby no tak fight for better arcania KILL EM ALL!
@ciacho
nie uwazasz ze to sie sklada w pewna spojnosc? bo jak dla mnie to nie wyglada na bajke... a ci ktorzy sie sprzedaja za gp to krzyz na droge.
Ciacho1920
05-06-2007, 18:40
@ciacho
nie uwazasz ze to sie sklada w pewna spojnosc? bo jak dla mnie to nie wyglada na bajke... a ci ktorzy sie sprzedaja za gp to krzyz na droge.
Nie chodzi ze sie sprzedaja itd. itp. (bo to akurat prawda)
Chodzi mi o zbyt wielka pewnosc siebie:|
Powinni zmienic nazwe serwera na Warcania :P
Ja licze na Dpft :)
A powod mam taki :
JAK WYGRA TTT TO BEDZIE TAKIE PA ZE TRUPY BEDA CIE WALAC JAK NA OTS ENFO-PVP
Lepiej bym tego nie ujoł jak kolega powyżej :)
Tak czy siak eti to kamikadze :D Szczery chlopak i trzeba go za to cenic :p
Medivh Shady
05-06-2007, 19:14
przed chwilą TTT biło jakiegos 107 ek sadze ze za free
17:50 Valdarnok [154]: nie bij
17:50 Ares Dragoon [155]: I orders: KILL HIM !!
17:50 Valdarnok [154]: nie
17:50 Tiuso [174]: stop
-.-
Nie ma to jak zgrana gildia xD
Bo arcania to nie wies gdzie dzieci glaszcza krowki...
Aha Medi mowisz ze bili 107 Ek a ty tam stales spokojnie notowales to co gadali a oni ci nic nie robili :) wydaje mi sie ze to jest nie zla bajka :) MEdivih wiem ze dpft chce miec jak najwiecej ludzi po swojej stronie itp ale bez przesad :) Jestem pewny ze TTT wygra ta wojne :))
HAIL TTT !!!!!!!!!
Kasztaniaczek
05-06-2007, 19:45
Bye Bye... bye bye... dpft.. bye bye.....
wejdzcie sobie na kazde podforum na wydarzeniach~ na ostatnim poscie udalo mi sie naliczyc 14 serverow gdzie jest jakis fighting~ wszyscy sie nudza
Zwracam Honor :) jednak to prawda :))) ze bili 107 ek ;p ale nie jestem w 100 % przekonany ze ta gadka tam jest prawdziwa ;p aaa I tak TTT WYGRA :) ELO
Doom Terror
05-06-2007, 19:52
aaa I tak TTT WYGRA :)
keep dreaming... jak ttt wygra to co chwila bedzie "boh or die" nie tylko od samych z TTT ale ich wazeliniarzy wiec ewentualnej wygranej TTT mowie stanowcze no thx ;p
wejdzcie sobie na kazde podforum na wydarzeniach~ na ostatnim poscie udalo mi sie naliczyc 14 serverow gdzie jest jakis fighting~ wszyscy sie nudza
Mysle ze ludzie sie zdenerwowali bo nie zaliczyli kolejnego roku szkolnego przez Tibie xD
Byc moze nie maja gdzie wyjechac na wakacje i musza sobie zapewnic rozrywke przez 2 miesiace
I ostatnia mozliwosc (aczkolewiek najmniej prawdopodobna) wszyscy sie podirytowali losem jednego z teletubisiow i musza gdzies to odreagowac...xD
Ciacho1920
05-06-2007, 20:09
Ja licze na Dpft :)
A powod mam taki :
JAK WYGRA TTT TO BEDZIE TAKIE PA ZE TRUPY BEDA CIE WALAC JAK NA OTS ENFO-PVP
PA bedzie... Dpft tez robilo PA ale tak na spokojnie juz widze Lind, Tiuso, Fose i Aresa przy wladzy xD
Kazdy lubi sie wypowiadac, ale nikt nie pokazuje swojego name na arcani ... heh
Chyba bedzie lepiej ja wygra TTT :) Poprostu wkur*ia mnie to ze co 2 osoba na tym servie jest PRo By (dpft) nikogo nie mozesz zatakowac bo zaraz zlatuja sie turtle ;p albo 15 lvl z rl np od aaty ;p za bardzo cwaniakuja :P a jak Dpft przegra to skonczy sie tulenie do cieplej pIersi mamusi (dpft) :D A po za tym DPft to juz nudne jest :P
Mysle ze ludzie sie zdenerwowali bo nie zaliczyli kolejnego roku szkolnego przez Tibie xD
Byc moze nie maja gdzie wyjechac na wakacje i musza sobie zapewnic rozrywke przez 2 miesiace
I ostatnia mozliwosc (aczkolewiek najmniej prawdopodobna) wszyscy sie podirytowali losem jednego z teletubisiow i musza gdzies to odreagowac...xD
wszystko na pewno przez tego teletubisia na bank XDDDD :)
Arm, a kto pokażę swoje name żeby zaraz jakis 120 lvl krzyczał do ciebie boh or hunted ?
przestancie plotkowac jezeli gowno kurwa wiecie.. 107 ek jeszcze wczoraj prosil o inva do dpft, dzisiaj juz inaczej gadal gdy go przyskrzynilismy. ale ofc, lalismy go za "free" pzdr medivh, netheril ma juz passy?
Medivh Shady
05-06-2007, 21:34
Aha Medi mowisz ze bili 107 Ek a ty tam stales spokojnie notowales to co gadali a oni ci nic nie robili :) wydaje mi sie ze to jest nie zla bajka :) MEdivih wiem ze dpft chce miec jak najwiecej ludzi po swojej stronie itp ale bez przesad :) Jestem pewny ze TTT wygra ta wojne :))
HAIL TTT !!!!!!!!!
jest cos takiego jak noobchar ;)
Medi mysle ze nie powinnes tak mowic o 152 LvL :)
Doom Terror
05-06-2007, 22:04
Chyba bedzie lepiej ja wygra TTT :) Poprostu wkur*ia mnie to ze co 2 osoba na tym servie jest PRo By (dpft) nikogo nie mozesz zatakowac bo zaraz zlatuja sie turtle ;p albo 15 lvl z rl np od aaty ;p za bardzo cwaniakuja :P a jak Dpft przegra to skonczy sie tulenie do cieplej pIersi mamusi (dpft) :D A po za tym DPft to juz nudne jest :P
pk chara 35 lvl sorc/dru robisz w ile,2 tygi? wystarczy tylko team i mozesz sobie pkowac nie narazajac sie bezposrednio wiec... sry za offtop
Diego'Odin
05-06-2007, 22:05
Chyba bedzie lepiej ja wygra TTT :) Poprostu wkur*ia mnie to ze co 2 osoba na tym servie jest PRo By (dpft) nikogo nie mozesz zatakowac bo zaraz zlatuja sie turtle ;p albo 15 lvl z rl np od aaty ;p za bardzo cwaniakuja :P a jak Dpft przegra to skonczy sie tulenie do cieplej pIersi mamusi (dpft)
myślisz, że jak ttt wygra to nie będzie pół arcani pro by ttt?
Medivh Shady
05-06-2007, 22:15
myślisz, że jak ttt wygra to nie będzie pół arcani pro by ttt?
sadze ze jak by ttt wygrało to pół arcani by nie grało
macie konkurencje :>
Name: Kurdebelek Guild membership: Leader of the Tp To Temple
Name: Fokus the Knight Guild membership: Leader of the Time To Temple
Sir Stas
05-06-2007, 22:20
A ja sie wypowiem:
DPFT moim zdaniem nie jest juz takie jak kiedys. Po powrocie na server wszystko idzie po mojej mysli jednak teraz juz nie jestem pa xD
Co do TTT sama nazwa wskazuje na guild jaka jest. Nie mam nic do TTT bo duzo znajomych mam tam jak rowniez i w DPFT ktora tez ma swoje zle strony typu questy itp. Zadna z guild nie jest na tyle fer by dolaczyc do nich jesli chodzi o przyszlosc servera. Wyrzucanie osob z servera powoduje wysoki chwilowy zarobek jednak nie wyrzucanie osob spowoduje wzrost ludzi na serverze i doprowadzi do wiekszej liczby graczy co odbije sie na jakosci rewspienia potworow :/ aktualnie bardzo marna jest + ciagly zarobek na ludziach. Komu bedziemy sprzedawac itemy? jak nie nowym graczom? Po tym jak aata troche nadpsul wraz z innymi sorcami cene za dsm ktore lotuje w takich ilosciach ze po sprzedaniu jednego zarabia na kolejne 2 hunty x] Jednak nie tylko on jest temu winny sa tez winni inne sorce i upade ktory wywyzszyl profesje sorca zbyt bardzo. Dawniej sorce nie byly najlatwiejsza postacia a i wprawe mozna w expieniu nalatac z miara robienia sobie nowych druidow xP Sa dobre i zle strony tamtego wydarzenia wiecej osob moze grac sorcem i druidem jak i nie sa trudnymi postaciami do zrobienia. Zaniedlugo ceny na arcani beda naprawde marne a kolejne wojny i walki dla rozrywki nie poprawia kondycji servera a jedynie go pogorsza. Bieganina za potega dla ludzi malych moze sie zle skonczyc. Wszyscy chca byc panami arcani a nie przejmuja sie skutkami tego padnowania. Ta wojna jak i inne odbije sie najbardziej na nisko lvl z racji tez ze sumy pieniedzy jakimi wladaja sa wystarczajace by kupic 2 bp sd xD i zabic kolejna osobe lub kilka osob. Jak narazie leca obelgi to z jednej strony to z drugiej i nie widze zadnych walk moze i jest jescez za wczesnie. Zamiast sie wyzywac i zucac obelgi na siebie powinniscie zajac sie madrzejszymi zeczami np. pg bo jak tylko DPFT odpowie o ile to zrobi na posta Lindlay to zacznie sie dlugie miesiace spedzenia wojny w pz.
P.S. Pa sa wszedzie i po jednej stronie i po drugiej sami zdecydujci kogo wybrac puki jest szansa poznij moze byc za pozno. Ja oficjalnie zostaje neutraly wraz z 3 guild Bastion of Hope o ktorej byla mowa a nie wszyscy wiedzieli kto i co to bedzie.
Golradir
05-06-2007, 22:45
ta wojna by mi wisiała gdyby nie to ze po wygranej TTT zacznie się PA jakiego Arcania dawno nie widziała
hehe chyba nie myślisz że ktoś jest tak głupi ze Ci poda name chara i bedzie dedowany przez Ciebie i ludzi z TTT tylko dlatego ze ma swoje zdanie i wam one nie pasuje...
P.S. Lamusini po co Ci ta neutralna gildia jak i tak hiszpanie nie dają Ci spokoju
Chyba nie uwazasz ze ktos sie ciebie boi8o
Ja cie znam ty mnie znasz i tyle...
zawsze sie smilales z mojego name chociaz nigdy nie bylismy kolegami i tolerowalem cie tylko do czasu kiedy nie chcialem zobaczyc sd lecacego w moja strone i przeczytac " pay boh or die"
Obstrukciorz here a teraz moge ci spokojnie powiedziec
B)mozesz mi naskoczycB)
Doom Terror
05-06-2007, 22:55
Moze na to patrze oczami dziecka itp. ale moim zdaniem dzieki dpft lamu itp wrocili na Arcanie,najpierw ofc zeby pomoc w wojnie,wygrali i moga grac dalej.Ale "stary wrog" przeciwko ktoremu pare miechow temu walczyliscie znow wrocil a teraz sie odwrociliscie plecami.Mi sie wydaje oczywiste ze jak TTT wygra to sie rozpadnie na Tiuso+ktos tam i Fosifk+ktos,a nawet jesli nie to i tak Fosfik bedzie chcial sie rozliczyc z bylymi czlonkami dpft. Tak na to patrze,mozecie miec to w dupie i zapewne macie :p ale wyrazam tylko swoje zdanie
Diego'Odin
05-06-2007, 22:56
a leszczu czemu nie w dpft? ucieka z tonącego statku?
Medivh Shady
05-06-2007, 23:03
przeszedl do ttt
a leszczu czemu nie w dpft? ucieka z tonącego statku?
Ucieka poki moze ;)
Diego'Odin
05-06-2007, 23:08
przeszedl do ttt
możesz powiedzieć czemu? boi się?
Nacpany_Wlodek
05-06-2007, 23:16
Lolo ~jest 1 fragiem. Myślę, że mogę zacząć liczyć fragi od dzisiaj, a nie od środy jak było w planach.
niebede nikogo wyzywal i ocenial czy zrobil dobrze czy zle ze poszedl tam czy siam lub jest neutralny ale...
powiem tak....niebylem w dptf nikomu nic nie skakalem nieorbilem pa tylko sobie expilem.....i to bolalo tpiusa ktory jest zagupi by expic w takim tepie jak ja.......
w bajke ze niby komustam sd-ka trzaslem w ab' bylo tak zalosne ze nawet afera z twinki winki sie kryje....
co do lamusa i pola emna zdziwilem sie troche ze uciekacie ale to wasza sprawa,wiem co czujecie sam bylem nieraz w takiej sytuacji wiec niekrytykuje nikogo...
@lindlay
zaczynasz byc lepszy od gierdycha:D
jak dla ciebie to komplement;)
Polo, jesli nam sie nie uda powstrzymac ttt to ty i twoja gildia lecicie z serva... oni cie nie rusza w trakcie wojny ale 2 dni po wojnie bedziesz biegl kupowac blessy ;/ Nie wazne czy masz kumpli czy nie tiusa nikt nie zatrzyma albo fosy :p
a co ja tak sie rozpisuje najpierw ttt sciagnie payment od kazdego gracza z arcani, a potem sie sami powybijaja ;p za duzo pychy w ttt.
Dobra dzieci wyjasnie Wam pare kwestii
na cholere mam pomagać liderowi który miał mnie w dupie w kluczowych momentach,dołączyłęm do ostatniej wojny dpft vs beach,żeby sie odhuntować.Udało się,jednak mimo wszystko nalezała się jakaś kasa za wojne,paymenty był spore,to czemu ja,osoba która dała do gildi ok.20 nowych osób nie dostała ani grosza?
sprawa druga moja śmierć na Poi queście,nikt się ta sprawa nie zajął,co ethern za dobry ziomek?padłem an queście z powodu chujowej organizacji,i itak potem już szedłem na 1 linie,a padłem z winy własnego teamu,a nie swojej,w/e.Wiemy kto mnie okradł,to lider nie potrafił nic zaradzić?straciłem eq na 280-300k,a dostałem 52k po mojej prosbie do lukeigo "daj mi tyle ile uwazasz ze jest porownywalne do moich strat".Zarobek ok.7kk z itemow wzietych za poi questa.
Moja śmierc od Damoona,też bardzo zadbano o odzyskanie moich strat,jeszcze tekst "dla lamusa 150k starczy".Luki Tharionie to że ja nie jestem sepem na kase nie znaczy ze jestem gówno warty,i rada na przyszłosc o kluczowych członków w gildi się dba.
Teraz Sua Mea a z jakiej racji ja mam Ci pomagać,już raz pomagałem w EZ vs Dpft,dzwoniles o pomoc,pomoglem,a Ty ten ktory mnie rposil o pomoc,po 2 meisiacach wyszedles samz wojny,a ja ciaganlem dalej ten syf,to jaka mam miec pewnosc ze znow mnie tak nie zalatwisz?Inna sprawa jak chciałem od Ciebei pozyczyc 100k,to ciezko bylo Ci pozyczyc.
Teraz dalej Lindlay,zarobiliśmy razem dsma,potem należało go oddać,oddałem 70k,zalozylem za Ciebie 35k.I nie oddałeś mi tej kasy,oswiadcyzles "kasy nie dostaniesz".No i teraz nagle wojna i szukasz pomocy,to i 35k sie znalazło.
Mimo wszystko w obu gildiach jest mnóstwo osób które b.szanuje i chciałbym żeby grały na Arcani,nie chce się wtrącac w ten konflikt.Ale prawda jest taka że Luki nie zadbał o mnie,ale wyrzucanie go z serwera też mi nie leży,bo jakby nie było dzięki niemu na niego wróciłem.
Pozatym zwrócmy uwagę że teraz będe pracował i zamierzam na 2-3 tygodnie zrobic rajd po Polsce i odwiedzić coponiektórych graczy z arcani i nie tylko.Wiec czasu na tibię nie będe posiadał.A jak będe go miał wolę go wykorzystać w inny sposób niż czekanie na massloga,open battle.Wybaczcie,ale taka jest moja decyzja.
I co huncić mnie będą?mm,o ile mi się dobrze zdaje z praktycznie wszystkimi którzy biorą udział w tej wojnie miałem coś wspólnego w czasach pokoju,wojen,i szanują mnie jako gracza,byłego lidera,albo kolegę który w wielu sytuacjach im pomógł,mam wielu przyjaciół w obu gildiach.Więc wątpie że którakolwiek ze stron po wojnie będzie chciała mnie zgnębić.Pozatym ja także umiem szczerzyć kły.
Tyle na ten temat,jakieś pytania?
Tyle na ten temat,jakieś pytania?
Zamierzasz odwiedzic Szczecin ?:D:D:D
Wystarczylo powiedziec, ze cos zaplaciles za mnie to bys mial 2 minuty po tym hajs na koncie.
Bedzie fun i tyle a tutaj all podniecaja sie tylko :D
Tiuso i warszawa wygra wojne dla esp - esp przejmie server i wtedy sie okaze ze warto nie selnac charow tylko cierpliwie czekac na wydarzenia :D
Tak czy inaczej albo sie przegra albo wygra i tak bede happy przegramy to wkoncu zerwe z tym nalogiem , wygramy hmm bede happy ale wtedy nie bede mogl znow tak odejsc ;/ bedzie to dluga wojna pewnie i bedziemy przegrywac ale
w dpft sa same nalogi i nawet jak bedziemy przegrywac to mass logi beda przez dlugi okres :d
Fossilos
06-06-2007, 07:54
Post under investigation
Oświadczam iz ja jako WETERAN Z ORMO - Ochotnicza Rezerwa Milicjii Obywatelskiej zgłaszam ze jesli DPFT bedzie potrzebowalo pomocy to zrobie wszytsko aby ORMO moglo jakos pomoc rozwiazac ten konflikt i wypierd***** stolice z serwera hahahah
LEGIA!!!
Co???
TY WIESZ CO!!!!!!!!!!!!!:cup:
DPFT WyGRA TA WOJNE I ARCASH I TIUSO I TE WARSZAWIOKI JUZ TU SIE WIECEJ NIE POJAWIĄ HHUAUAHUAHUA
btw. do aresa
SMIERC FRAJEROM I SPRZEDAWCZYKOM!
Fossilos
06-06-2007, 08:40
Post under investigation
a ja jesli wygramy bede retired, tak jak przed wojna ... a jesli przegramy ? masslogi etc poki mi sie nie znudzi;p
Taaa wszyscy gadace ze TTT bedzie robic PA... Wy co kazdy jest rl albo pro by DPFT gdybyscie nie byli byscie zobaczyli co to PA : ) a PA zawsze bylo i bedzie nie wazne kto wygra wojne ; ) Leszczu hmm nie ze sie boi ale chyba nie przepada za Lukim : )
Ciacho1920
06-06-2007, 10:28
Taaa wszyscy gadace ze TTT bedzie robic PA... Wy co kazdy jest rl albo pro by DPFT gdybyscie nie byli byscie zobaczyli co to PA : ) a PA zawsze bylo i bedzie nie wazne kto wygra wojne ; ) Leszczu hmm nie ze sie boi ale chyba nie przepada za Lukim : )
Nie wszyscy... Ja tu i tutaj mam bardzo dobrych kumpli i rl friends, dlatego niech wygra lepszy;]
Fossilos: Rozlam jest przy kazdej wojnie...zawsze cos nie gra w gildii ktora panuje bo kazdy chce swego... Rozlam byl prawie przy kazdej wojnie dpft vs. x!
Btw. Dobra wrozka mowi mi ze bedzie smiesznie:P
Szefie :)
06-06-2007, 10:30
TO wasze całe ormo może naprawdę dużo zrobić.
30 ludzi po średnio 25~lvl i myślicie że coś zmienicie ?
<śmiech>
moga zrobic wiecej niz ci sie wydaje!!!
Fossilos
06-06-2007, 11:49
Post under investigation
@UP
Myslisz ze chcialby to zrobic? :o!
Hack plx? :\
Smiesznie smiesznie. Ale panowie, zamiast bawic sie w "forum fighterow" zajmijcie sie gra ;d.
_/ TTT.
Będzie co ma być.. Co do wojny i jej wyniku to żałosne jest tylko to ze Polacy znów się rozdzielili, że dołączyli do Hiszpanów, którzy wcześniej czy później w przypadku wygranej wojny i tak ich wygryzą.. Co do osób które odeszły i są neutralne osobiście nic nie mam.. Co do osób które dołączyły do TTT „same” – nie rozumiem Was.. Ale co do pewnych osób których nicków nie będę wymieniał i którzy zostali „KUPIENI” to brak mi słów – „TANIE SPRZEDAWCZYKI”
Dzis uslyszalem ze kupilismy Leszcza za rl kase:)
Aro aka papa
06-06-2007, 16:15
I gdzie teraz to cale talatajstwo co trulo mi dupe jak wbilem do beach...lind and leszcz are sacz spanisz lowers JAAJAJjAjAjAjAjAjajaja lol
@lind
oczywiscie ze leszcz sie sprzedal trzeba wkoncu zaplacic za walki Arki lol:P smiech na sali z tymi teoriami
Bartas15
06-06-2007, 16:28
Hehe z tą waszą gadką ,że wyjedziecie na wiochy haha za dużo molesty i hg :P Arcash ze Szczecnia z tego co wiem jest hehe.Nie powiem Dpft przeginało ale ta deklaracja Tiuso na forum tibia.com mnie roz***ała haha pisze ,że dpft dzisiejsi to najgorsi PA i on wyczysci Arcania z PA :P Jedynym pa z dpft jest damoon ,którego powinni wyje**c.Ale przecież to w TTT jest dwóch największych PA na arcani : Knight'Kamos i Tiuso(wyjątkiem jest rodzina Shady ,którzy mysla ,że moga wszystko na servie szczegolnie Misiek i Mazur).Dpft wygra bo Dpft to przeszłosc-terazniejszosc-przyszlosc Arcani tak było ,jest i będzie.
Pozdro dla J-wa,Kujaw i wszystkich wioch:P Ebac Wielkich Kozaków z Wawy!!!
P.S. Lindlay kup sobie smoczek jak będziesz padał po raz XXX ,żebyś tak nie chrumchał jak świnia na cały blok:baby:
Hehe z tą waszą gadką ,że wyjedziecie na wiochy haha za dużo molesty i hg :P Arcash ze Szczecnia z tego co wiem jest hehe.Nie powiem Dpft przeginało ale ta deklaracja Tiuso na forum tibia.com mnie roz***ała haha pisze ,że dpft dzisiejsi to najgorsi PA i on wyczysci Arcania z PA :P Jedynym pa z dpft jest damoon ,którego powinni wyje**c.Ale przecież to w TTT jest dwóch największych PA na arcani : Knight'Kamos i Tiuso(wyjątkiem jest rodzina Shady ,którzy mysla ,że moga wszystko na servie szczegolnie Misiek i Mazur).Dpft wygra bo Dpft to przeszłosc-terazniejszosc-przyszlosc Arcani tak było ,jest i będzie.
Pozdro dla J-wa,Kujaw i wszystkich wioch:P Ebac Wielkich Kozaków z Wawy!!!
P.S. Lindlay kup sobie smoczek jak będziesz padał po raz XXX ,żebyś tak nie chrumchał jak świnia na cały blok:baby:
Jesli myslisz ze dpft wygraja bo to przeszlosc terazniejszosc i przyszlosc to wygra TTT bo tam sa prawdziwe turtle ; ) oczywiscie wyjatki w dpft tez sa ; )
P.s nie wiem czy Lind padal xxx razy tak jak mowisz ; ) widze ze sie znasz na histori servera ; O
Fossilos
06-06-2007, 17:06
Post under investigation
Leszczu mogl wziasc kaske i ich olac :]
btw: wczoraj byla akcja Ttt zaatakowali ubili Lolo Volloso
potym jak wpadla reszta Dpft i Ttt uciekli. Mogli podjac walke moze by bylo jakies open battle.
Jesli myslisz ze dpft wygraja bo to przeszlosc terazniejszosc i przyszlosc to wygra TTT bo tam sa prawdziwe turtle ; ) oczywiscie wyjatki w dpft tez sa ; )
P.s nie wiem czy Lind padal xxx razy tak jak mowisz ; ) widze ze sie znasz na histori servera ; O
Prawdziwe turtle? Lindlay i Fosa? ludzie ktorzy mysleli ze im sie nalezy wszystko ;/
Prawdziwe turtle? Lindlay i Fosa? ludzie ktorzy mysleli ze im sie nalezy wszystko ;/
no niezle powiedziane + Tiuso
Bartas15
06-06-2007, 18:05
Prostuje to xxx dedów lindlaya do tej pory nie padał bo był w dpft na warach ale teraz zacznie jak nie będzie siedział non toper w dp.I kto tu panowie zna historie Arcani grałem na tym servie jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to tibia.A jak chcecie dołączyc do ekipy as lickerow TTT to dobrze wam idzie może pozwola wam po warze wbic pare lvl dopoki im respu nie zajmniecie.
:baby::baby::baby:Lindlay for you
Padl na samym poczatku wojny z Fosfikiem i reszta hiszpanow oraz od dpft i innych ostatnio za PA ; ) ale to nie xxx... no grales moze na swojej beryli co cie kazdy gnebi ; ) i widze wlasnie jak znasz historie : DDDD oczywiscie do prawdziwych dpft zaliczacie Aate co dzieki Lukiemu fragowal na wojne ostatniej wojnie bo jeszcze jakis czas temu nic nie znaczyl czy Beduriona co nic nie zorbil tylko kupil chara i padl ? :D
Bartas15
06-06-2007, 18:51
"Padl na samym poczatku wojny z Fosfikiem i reszta hiszpanow oraz od dpft i innych ostatnio za PA ; ) ale to nie xxx... no grales moze na swojej beryli co cie kazdy gnebi ; ) i widze wlasnie jak znasz historie : DDDD oczywiscie do prawdziwych dpft zaliczacie Aate co dzieki Lukiemu fragowal na wojne ostatniej wojnie bo jeszcze jakis czas temu nic nie znaczyl czy Beduriona co nic nie zorbil tylko kupil chara i padl ? "
No sorry ,sorry tylko wielki Pro znasz super historie arcani haha wyjaśniłem w poscie wyżej ale no to juz trudno jak czytac nie umiesz nie chodzi cymbale o to ,że padał tylko o to ,że teraz będzie padał...Bo przedtem był w dpft:) Naucz się czytac ze zrozumieniem to nie boli , jak w szkole nie nauczyli to poproś tatusia ,żeby ci czytał na dobranoc :P
P.S.Najpierw grałem na arcani i gram dalej a potem miałem 5 minut na beryli i jakbys znał historie beryli to byś nie mówil ,że mnie gnebili ale można tobie wybaczyc masz pewnie z 30 lvl i caly dzien siedzac w chacie przegladasz forum tibia.pl i sie udzielasz.To twoje życie nie będe ci prawił kazań ale zapamiętaj tibia to tylko gra i nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz...
Padl na samym poczatku wojny z Fosfikiem i reszta hiszpanow oraz od dpft i innych ostatnio za PA ; ) ale to nie xxx... no grales moze na swojej beryli co cie kazdy gnebi ; ) i widze wlasnie jak znasz historie : DDDD oczywiscie do prawdziwych dpft zaliczacie Aate co dzieki Lukiemu fragowal na wojne ostatniej wojnie bo jeszcze jakis czas temu nic nie znaczyl czy Beduriona co nic nie zorbil tylko kupil chara i padl ? :D
Albo true Dpft to:
Fosfik- A raczej Noctambulant, który nic nie zrobił kupił chara i padł 2 razy
Lindlay- PA
Tiuso- jeszcze większy PA
Aress~ -thief
Leszczu~ - W sumie jedyny, true dpft
Healer The Druid-, który jak był w dpft odpierdaczał tez ładnie
Valiris La'athriel-asslicker Fosfika
Masz racje tam sami true Dpft i trzeba ich wywalić z serva i Luki juz o to zadba
A tak poza tym czy ci, co sa za TTT sa normalni??
Wydaje mi się ze nie bardzo!! Chyba wiecie ze Fosfik i jego przydupasy po ewentualnym wygranym war wywali was z serva to będzie dopiero śmiech na Sali z was
Bartas15
06-06-2007, 18:58
"Albo true Dpft to:
Fosfik- A raczej Noctambulant, który nic nie zrobił kupił chara i padł 2 razy
Lindlay- PA
Tiuso- jeszcze większy PA
Aress~ -thief
Leszczu~ - W sumie jedyny, true dpft
Healer The Druid-, który jak był w dpft odpierdaczał tez ładnie
Valiris La'athriel-asslicker Fosfika
Masz racje tam sami true Dpft i trzeba ich wywalić z serva i Luki juz o to zadba
A tak poza tym czy ci, co sa za TTT sa normalni??
Wydaje mi się ze nie bardzo!! Chyba wiecie ze Fosfik i jego przydupasy po ewentualnym wygranym war wywali was z serva to będzie dopiero śmiech na Sali z was"
Zgadzam się w 100%.
smiac mi sie troche chce jak to wszystko czytam o DPFT itp
DPFT juz nie jest ta sama gildia co kiedys tworza ja zupelnie inni ludzie czesto nawet ci co wczesniej walczyli przeciwko "staremu" DPFT to za dawnego panowania DPFT bylo max PA wiele osob zostalo wyrzuconych z serwa huntowanych za "frytki" co do protekcji czepiacie sie Aaty czy innych obecnych membersów DPFT gdzie sam leszczu protektował pół Arcani. ci co odstawiali najwieksze pa w DPFT sa teraz w TTT teskno im do dawnych ukladow kiedy to mogli robic wszystko. z dawnego DPFT pozostała tylko nazwa ktora nie jest przez wielu dobrze wspominana i dla6tego tez wiele tego co dzialo sie wczesniej jest nadal przypisywane osobom aktualnie grajacym w DPFT. jak ktos juz slusznie zauwazyl kilka stron wczesniej w Aktualnym DPFT jest wieksza kultura nie ma idiotow itp. najlepszym tego przykladem jest to ze wiele osob wrocilo na serwer ponownie a nawet byli gracze beach ktorzy przegrali woje i sie wyplacili nie byli hunceni jak to mialo miejsce za czasów dpft fosy i jemu podobnych ;)
Bartas15 ... stary o co Ci chodzi??... nie mowie ze zniam historie Arcani oh i ah ale sam mi dajesz do zrozumienie ze znasz lepiej a cos mi sie nie wydaje... i powiedziales ze padnie xxx raz czyli to oznacza ze juz padal i kto tu jest ehem "cybalem" tez widze ze Cie bardzo dobrze wychowali jak juz musisz wyzywac ^^ ; O
P.s zebys wiedzial ze nie znam histori Beryli tylko wiem tyle co z filmikow i z Del Toro :s wlasnie widze kto non stop i to bardzo szybko odpowiada mi na posty ? ale oczywscie ja przegladam caly dzien forum tibi.pl ;S haha oceniem ludzi ? luknij swoje posty...
Amirez... Fosfik umie grac i z czasem zobaczymy ; ) Lindlay i Tiusa PA, dobrze moze sa ale powiedz mi ze gdybys mogl rzadzic to bys nie robil PA? mozliwe ze potem wywala polakow z TTT po wygranej wojnie ale to sie jeszcze zobaczy : o
Bartas15
06-06-2007, 19:58
:baby::baby::baby::baby:
Ujme to tak "najgorsze co bylo w dpft zostalo juz wyje*ane na zbyty pysk" i dlatego powstalo ttt, ludzie pragnacy wladzy, aby luki ani belish albo alunir (ktorzy tempili kazde oznaki pa w dpft) nie mogli im tego zabronic.
A gadka na tibia.com tiusa to taka bajka ze teletubisie wysiadaja przy tym czy dragon ball! Jesli chodzi o Lindlaya to z mila chcecia chcialbym aby kazdy z was mogl chociaz przez 5 min z nim porozmawiac na rl albo na vent, bo o jego "kulturze osobistej" nic nie moge powiedziec, ponieważ nie mozna mowic o czyms czego brak... nie umial sie zachowac na vent, krzyczal, wyzywal wszystkich po czym dostawal kicka po paru minutach bo nie mozna bylo zniesc kompletnego braku szacunku do kolegow z gildi.
Mi tylko zal wszystkich, ktorzy opuscili dpft dla ttt, a jeszcze bardziej zal ludzi, ktorzy mysla, ze ttt to wyzwolenie od "pa". Kopiecie sobie wlasny grob..
Polska reprezentacja killed at lvl 9 by Armenia
xD
nie wiem co mnie podkusilo zeby znowu wlazic na to forum, boze, przestancie kurwa gadac glupoty skoro gowno wiecie ~~ nie wiecie czegos na 100% to japa a nie pierdolicie zeby wygladac na madrych i fajnych... juz kurwa przyszlosc przepowiadacie? polska ma wielu nastepcow nostradamusa widze, zal... nastepne kurwa klamstwo "dpft wpadlo i ttt ucieklo po zabiciu lolo" lmao... czekalismy chwile na mostku w edron ale dpft nic nie dzialalo bo luki czeka na neo, wtedy bedzie mogl wbijac na aate i smigac bez lagow, bo teraz moze byc kick i aata jeszcze by padl ;] w sumie fajnie beda mieli na lanie luki na aacie a netheril na bellishu albo medivhu. :D dobra, zal tu w ogole cokolwiek pisac. btw skonczcie z tymi pomaranczami linda bo to zalosne jest ;] arcash puscil plote i kabanos sua puscil dalej i tak powstaly pomarancze linda.. n/c xD
Fossilos
06-06-2007, 21:08
Post under investigation
nie wiem co mnie podkusilo zeby znowu wlazic na to forum, boze, przestancie kurwa gadac glupoty skoro gowno wiecie ~~ nie wiecie czegos na 100% to japa a nie pierdolicie zeby wygladac na madrych i fajnych... juz kurwa przyszlosc przepowiadacie? polska ma wielu nastepcow nostradamusa widze, zal... nastepne kurwa klamstwo "dpft wpadlo i ttt ucieklo po zabiciu lolo" lmao... czekalismy chwile na mostku w edron ale dpft nic nie dzialalo bo luki czeka na neo, wtedy bedzie mogl wbijac na aate i smigac bez lagow, bo teraz moze byc kick i aata jeszcze by padl ;] w sumie fajnie beda mieli na lanie luki na aacie a netheril na bellishu albo medivhu. :D dobra, zal tu w ogole cokolwiek pisac. btw skonczcie z tymi pomaranczami linda bo to zalosne jest ;] arcash puscil plote i kabanos sua puscil dalej i tak powstaly pomarancze linda.. n/c xD
tak sie sklada ze luki to moj rl ziom z osiedla i mi mowil ze padl lolo a oni ucieki co do neo to prawda 1mb i bedzie smigacz z pg i na wojnach aaata ;]
btw: wczoraj w nocy jak byla ta akcja to do lukiego jakies gowniarze dzwonili domofonem i musial zejsc do nich i im wjebac. A powiedzial tak " a huj ide na dol najwyzej padne ale tych co dzwonili zajebie " i juz nawet wie kto ;]
ludzie co wy gadacie .. pa to sie dopiero zacznie jak ttt wygra wojne nagorsze scierwo z calej arcani od tiuso nie uswiadczylem pa ale ares healer~ valiris i inni miedzy innymi lindlay(gdy jeszcze byl w dpft) który byl silny gdy zaatakowali mnie w 5 czy 6 osób a gdy chcialem wyjasnic sytuacje 2 czy 3 dni pózniej byl online chyba jego drugi owner bo nic z tego zdazrenia nie pamietal ;] ot i cale ttt wracajac do aresa najwiekszy pa jakiego widzialem wraz ze swoim uber ziomem keruzem który kozaczy do kazdego .. wiem co mówie... wyszedlem na main na arcani 2 czy 3 dzien po wlaczeniu servów i pamietam najstarsze wojny z udzialem barloxa i losariego cha'osa i innych..
pozdro !
JA jako weteran ORMO! stawiam cala gildie w gotowosci !! jesli DPFT bedzie potrzebowalo pomocy!:evul: a mowiac ze nic nie zdzialamy to sie mylisz zapytaj sie Pumatigger i reszte debili jak od nas popadali B) mass sd i kazdy padnie!!!
ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO
zgadnijcie kto to:
gracz A nalezy do gildii z graczem B. Razem mieszkaja w domku A. Wybucha wojna. Gracz A zawiadamia worga gildie i prosi ich pod swoj dom. Wywala gracza B wprost w objecia wrogiej gildii. Pytanie:
1. Kim jest gracz A?
2. Za ile sprzedal swojego przyjaciela z ktorym dzielil domek?
3. Jezeli nowa gildia gracza A wygra wojne, jaki lvl bedzie wystarczajacym pretekstem do PA?
prosze o szczere odpowiedzi, wykluczam z grona respondentow wszystkich przyjaciol "sprzedawcy pomaranczy".
lindlay - z afera team (gildii PA) w TTT nie ma Negocjatora. Biega bez przydzialu, dlaczego nie dales mu invy? spelnia wszystkie wymogi TTT:
a. jest z WWy
b. Kocha PA
c. iloraz inteligencji w poblizu szympansa
d. ma duze doswiadczenie w wynajdywaniu fantastycznych powodow do zabicia innych.
Zapominacie, ze tibia to tylko gra wirtualna, ale pewne zachowania sa odzwierciedleniem postawy moralnej w rl. Wspolczuje rodzinie Arcasha, Leszcza, Vowa, Lindlaya, Valda i innych renegatow DPTF
Szacunek
uwierz mi duzo mozecie :P
Omfg, ludzie przestańcie pieprzyć. Jeżeli mówicie, że jeśli któraś ze stron będzie robić duże PA po wojnie a Wam sie to nie podoba to po prostu dołączcie sie do gildi im przeciwnej i pomóżcie im "w walce o wolność".
A nie pieprzycie, że Lindlay ma pomarańcze dlatego Ares haknął Sua Mea bo Alunir byl nad morzem w lipcu 02.
Odnośnie Ormo to mało ludzi padało na mass sd, wiekszość w normalnym battle (Pumatigerr też). Ale to nie temat o Ormo.
Ja tylko czekam az lukiemu przywiaza neo 1mb i jak bedzie pocinac na Aacie wtedy zobaczymy czy Lind , Tiusio i reszta tych herbatników bedzie taka mocna.
Btw: To co napisal Lindl na forum...chyba skopiowal to ze stronki www.zal.pl ...
Ja tylko czekam az lukiemu przywiaza neo 1mb i jak bedzie pocinac na Aacie wtedy zobaczymy czy Lind , Tiusio i reszta tych herbatników bedzie taka mocna.
Btw: To co napisal Lindl na forum...chyba skopiowal to ze stronki www.zal.pl ...
Dobra... powiem Ci tak jakie szanse ma 120 rp z 233 ms ? Gdyby Luki rozwalil Linda SWOIM charem to jeszcze jeszcze bo ciekawie by bylo zobaczyc duela 120 rp vs 120 rp... a 120 rp z 233 ms nie ma szans... wiec nie pierdol czy bedzie 'reszta tych herbatnikow bedzie taka mocna' bo majac chara 60~ lvli wiekszego od najlepszego sorca w TTT to nie ma czym sie chwalic... Aata i tak padnie na wojnie. Jestem tego pewien.
Co do piepszenia o PA po wojnie... OBIE gildie beda chcialy odrobic straty w kasie zeby miec na expa i szybkie odrobienie strat... wiec po wygranej wojnie albo TTT albo DPFT i tak beda robic PA to jest nie uniknione wiec nie ludzcie sie :o. PA stopniowo ustanie.
@co do gadania o innych playerach Arcani...
Nie chce komentowac bo za duzo nie wiem... ale teksty typu 'Lind idz sprzedawac pomarancze' sa juz nudne. ( nie chodzi tylko o linda ale tez o inne osoby)
Podsumowujac:
1. Nie udawajcie 'wróżek' ktore przewiduja przyszlosc.
2. Nie pierdolcie smutow.
3. Bedzie jak bedzie i nie gadac jak bedzie kiedy wojne wygra TTT/DPFT bo tego nikt z nas nie wie!
Dispater
06-06-2007, 23:48
tak sie sklada ze luki to moj rl ziom z osiedla i mi mowil ze padl lolo a oni ucieki co do neo to prawda 1mb i bedzie smigacz z pg i na wojnach aaata ;]
btw: wczoraj w nocy jak byla ta akcja to do lukiego jakies gowniarze dzwonili domofonem i musial zejsc do nich i im wjebac. A powiedzial tak " a huj ide na dol najwyzej padne ale tych co dzwonili zajebie " i juz nawet wie kto ;]
Powiedzial ci to Kiperek na trzepaku? Ehhh Bula, dziecko, przestan sie tak ta gra ekscytowac to raz, po drugie wstyd mi przynosisz i to nawet juz powinienem sie zapasc pod ziemie ze z tego samego miasta jestem ale jeszcze do tego z tego samego osiedla wiec nie pozostaje mi chyba nic innego jak skoczyc z mostu :///
Luki nic by ci o wojnie nie powiedzial i moge sie zalozyc ze to ty katowales ten domofon ... aff szkoda ze w Krakowie jestem ... jakbym tylko mogl wtedy zejsc na dol :(
Wracajac do tematu Arcani: TTT wg mnie przegra i to z wlasnego powodu, sami sie podziela, to jest po prostu nieuniknione przy takim skladzie, wystarczy tylko kilka wtop i takie beda miec nastawienia w gildi ze sami do siebie nawzajem beda skakac. TTT to po prostu cykajaca bomba i tylko nie wiadomo kiedy wybuchnie.
Btw. Eizix skoncz juz z tym bo to sie robi nudne :P, nie bede gral ani na Medivhu ani na Bellishu.
"Co do piepszenia o PA po wojnie... OBIE gildie beda chcialy odrobic straty w kasie zeby miec na expa i szybkie odrobienie strat... wiec po wygranej wojnie albo TTT albo DPFT i tak beda robic PA to jest nie uniknione wiec nie ludzcie sie :o. PA stopniowo ustanie. "
dobre sobie ... na takie rzeczy to sie bierze kasa z paymentów
po 2 nawet w czasie pokoju przed wojna dpft vs beach fosfik mial multum loodów i przydupasów którzy fikali do kazdego (valiris np) jak to wytlumaczysz? chcial szybko expic? miec kase? czy wielki ares dragoon albo jego xx owner sapal do kazdego noobem pod dp gdy padal przylatywal swoim super "main charem" który dostal/kupil lub z memberami swojej urojonej korean army której czlonkiem byl on sam na drugim charze i keruz (ha-ha)i po co? wiadomo po to aby miec kase na exp?
dobre sobie ... na takie rzeczy to sie bierze kasa z paymentów
Uwierz ze nie kazdy dostaje kase z paymentow ;) wiec jakos trzeba sobie radzic
Powiedzial ci to Kiperek na trzepaku? Ehhh Bula, dziecko, przestan sie tak ta gra ekscytowac to raz, po drugie wstyd mi przynosisz i to nawet juz powinienem sie zapasc pod ziemie ze z tego samego miasta jestem ale jeszcze do tego z tego samego osiedla wiec nie pozostaje mi chyba nic innego jak skoczyc z mostu :///
Luki nic by ci o wojnie nie powiedzial i moge sie zalozyc ze to ty katowales ten domofon ... aff szkoda ze w Krakowie jestem ... jakbym tylko mogl wtedy zejsc na dol :(
Wracajac do tematu Arcani: TTT wg mnie przegra i to z wlasnego powodu, sami sie podziela, to jest po prostu nieuniknione przy takim skladzie, wystarczy tylko kilka wtop i takie beda miec nastawienia w gildi ze sami do siebie nawzajem beda skakac. TTT to po prostu cykajaca bomba i tylko nie wiadomo kiedy wybuchnie.
Btw. Eizix skoncz juz z tym bo to sie robi nudne :P, nie bede gral ani na Medivhu ani na Bellishu.
marek to nie ja katowalem domofon bo mnie nawet tam nie bylo. A wiesz kto katowal?Tadziu(szaiba) i jego koledzy z klasy. z tego co mowil lalo :D
i krzysiek mowil mi o tej akcji ;]
Aro aka papa
07-06-2007, 00:34
smiac mi sie troche chce jak to wszystko czytam o DPFT itp
DPFT juz nie jest ta sama gildia co kiedys tworza ja zupelnie inni ludzie czesto nawet ci co wczesniej walczyli przeciwko "staremu" DPFT to za dawnego panowania DPFT bylo max PA wiele osob zostalo wyrzuconych z serwa huntowanych za "frytki" co do protekcji czepiacie sie Aaty czy innych obecnych membersów DPFT gdzie sam leszczu protektował pół Arcani. ci co odstawiali najwieksze pa w DPFT sa teraz w TTT teskno im do dawnych ukladow kiedy to mogli robic wszystko. z dawnego DPFT pozostała tylko nazwa ktora nie jest przez wielu dobrze wspominana i dla6tego tez wiele tego co dzialo sie wczesniej jest nadal przypisywane osobom aktualnie grajacym w DPFT. jak ktos juz slusznie zauwazyl kilka stron wczesniej w Aktualnym DPFT jest wieksza kultura nie ma idiotow itp. najlepszym tego przykladem jest to ze wiele osob wrocilo na serwer ponownie a nawet byli gracze beach ktorzy przegrali woje i sie wyplacili nie byli hunceni jak to mialo miejsce za czasów dpft fosy i jemu podobnych ;)
Stare dpft tworzylo na maxa wiele indywidualnosci...graczy lubiacych poexpic i z drugiej strony tych co lubili siac pa bo pg jest zbyt nudne. Prawdziwe turtle rozpadly sie w momencie wprowadzenia kar za sianie pa i mass rekrutacji jakis zupelnie niepotrzebnych lamerskich charow....powstaly podzialy etc etc. A juz poczatkiem konca bylo kiedy Luki zostal liderem. Osobiscie nie znam na tym serwie kolesia z pl ktory moglby dowodzic taka guildia jak DPFT za starych czasow ez i wstecz kiedy pvp nie opieralo sie na wciskamiu hotkeyow.
Masz tez racje ze ta wojna o dominacje tych co lubia spokoj i tych co wola nazwijmy to "action":P
fakt masz racje ale to zaden powód do tego aby czepiac sie innych podczas gdy taka ciota h lvl zarobi z paymentu od np 70 lvla 50k(kampienie pod dp na daną osobe i wogole) ja polowe tego zarobie na expie...
tak wiec to jest odzwierciedlenie stosunku danej osoby do zycia w rlu tzn jest pognebiany i próbuje pognebiac chociazby w grze ;]
@lamus
moze ci niepozyczylem bo wczensiej sie sam wy[placalem prawde mowiac kase zarabiac zaczelem na plus od 2 miesiecy wiec nc pozatym co ja wzielem z ciala z poi jak padles sam sie zglosilem ze ci oddam...
a co do EZ wyszedlem bo kazdy chcial rzadzic valais,i inni chcieli byc madrzejsi niz byli(w sumie zbieg okolicznosci ale lindlay mi strasznie przypomina valaisa:D)wiem ze mnie tera opusciles ale nic niemam ci zazle twoj wybor
@eizix ,lindlay
zadlugo pozwalali ci grac na arcani teraz myslisz ze ejstes kims...bedac nikim
a teraz taka mala sentencja na koniec
""tyran ktory zasmakowal wladzy..jest podwojnie niebezpieczny""
kurcza ale tutaj tak naprawde toczy sie wojna na slowa
chlopaki proponuje wyladowac sie na szczycie G8 w niemczech :d
kurcza ale tutaj tak naprawde toczy sie wojna na slowa
chlopaki proponuje wyladowac sie na szczycie G8 w niemczech :d
ja tam wole sie przykuc do ciufci albo torofff..;p
cos mi sie zdaje ze to bedzie dluga wojna . Bo Hiszpanie maja taka presja ze musza wygrac zeby mogli grac jeszcze normalnie. A lindlay i tiuso sa tez spragnieni wladzy .
Wiecie co jest smieszne? Moruthanix Corun dolaczyl do DPFT po tym jak go DPFT chcialo zabic za to ze gdy pkowalismy noob charami i zabilismy jego frienda ten wpadl i nas pozabijal.. (notabene to wtedy ja go bronilem i nie chcialem zeby on nam placil). Zaplacil chyba 50k czy cos tedy za to ze bronil swojego kumpla. No a teraz wbil do DPFT. Rofl...
Czuje ze bedzie lato z wojna ;]
A ty notop? Co soba reprezentujesz? Czlowieku na Arcania zawsze, ale to zawsze byles POD kims, no moze na poczatku nie, ale juz potem ... kto cos zrobil jak Bedurion cie np zabil? O ile dobrze pamietam skonczylo sie na twoim placzu.. zreszta tak samo kwiczales na vent jak padles od nas na wrl'ach.
Ciacho1920
07-06-2007, 13:01
Omfg, ludzie przestańcie pieprzyć. Jeżeli mówicie, że jeśli któraś ze stron będzie robić duże PA po wojnie a Wam sie to nie podoba to po prostu dołączcie sie do gildi im przeciwnej i pomóżcie im "w walce o wolność".
A nie pieprzycie, że Lindlay ma pomarańcze dlatego Ares haknął Sua Mea bo Alunir byl nad morzem w lipcu 02.
Odnośnie Ormo to mało ludzi padało na mass sd, wiekszość w normalnym battle (Pumatigerr też). Ale to nie temat o Ormo.
Od dzis TTT i Dpft daje inva wszystkim tym co chca walaczyc?? Co ty pier**lisz, tutaj co 2 sie wypowiadajacy ma 30lvl i mysli ze jest kumplem jakiegos rl z dpft/ttt i juz jest kozakiem!! Mysl co pisziesz pedzlu:|
MagMagik
07-06-2007, 13:21
Kurwa poyeman po co sie wypowiadasz? Gowno wiesz wiec po co sie spinasz? robisz siare nie tylko sobie ale innym osobom z tego miasta. Wbij sobie do glowy to co Neth napisal i wiecej nie komentuj rzeczy dla ciebie nie pojetych sory za lekki offtop
Bartas15
07-06-2007, 13:23
:baby::baby::baby::baby:
Pozwole sobie rozwikłac plan wojny TTT:
1.Knight'Kamos aka I kill all PA
Old Turtle wmawiaja ,że powodem wojny jest walka z PA ale spojrzcie obiektywnie i odpowiedzcie na pytanie kto jest najwiekszym PA na Arcani?
Moim zdaniem znany i nielubiany przez polaków Knight'Kamos.
2.Tiuso aka I dont like people form Poland:
Tiuso oprocz tego ,że nie ma żadnego szacunku do Polskich graczy to jeszcze by udowodnic to calemu światu bił ludzi z swojej gildi.Zin Alin,Belish i inni...
3.Arcash,Valdarnok,Ares Dragoon,Wovimus są to ludzie ,którym nie starczało byc w rzadzacej gildi oni chcieliby ,żeby każdy napotkany przez nich gracz oddawał im odrazu najlepiej całe eq :P Nie mając reasonu chcieliby zabic wszystkich ,którzy im nie zapłaca.
4.Lindlay stary vice lider DPFT ,który jako pierwszy z w/w polaków odszedł od DPFT tylko czychając na okazje by móc stanowic na serverze cos wiecej niz do tej pory.
5.Fosfik przegrał wojne ale mam do niego najwiekszy szacunek z tych wszystkich wymienionych delikwentow poniewaz gdy TTT wygra wojne to on będzie rządził i dzielił Arcania...
Podsumowanie:
Jeśli chcecie by serverem rządzili PA nie nawidzacy Polaków pomagajcie TTT!!!100% gwarancji ,że dobiora sie tobie do dupy...
Jak czytałem paru ziomów z dpft mowilo zeby TTT uwazalo na hiszpanow jezeli wygraja wojne... Ja sie zgadzam z nimi... Moze gdy skonczy sie era dpft i nastanie era TTT to hiszpanie znajac zycie beda chcieli zawladnac arcania sami... Na miejscu TTT ciagle bym uwazal na nich bo nawet podczas wojny moga ich wyru**** i uciec czy cos.. Nikt za bardzo nie wie co kombinuja ci hiszpanie a napewno co kombinuje.. Wiec lind~ i inni z TTT nie polegajcie za bardzo na hiszpanach, bo po wojnie beda chcieli zrobic odwet za wojne z beach i beda zabijac powoli powoli kazdego kto bral udzial w wojnie z beach przeciwko im..
Jak czytałem paru ziomów z dpft mowilo zeby TTT uwazalo na hiszpanow jezeli wygraja wojne... Ja sie zgadzam z nimi... Moze gdy skonczy sie era dpft i nastanie era TTT to hiszpanie znajac zycie beda chcieli zawladnac arcania sami... Na miejscu TTT ciagle bym uwazal na nich bo nawet podczas wojny moga ich wyru**** i uciec czy cos.. Nikt za bardzo nie wie co kombinuja ci hiszpanie a napewno co kombinuje.. Wiec lind~ i inni z TTT nie polegajcie za bardzo na hiszpanach, bo po wojnie beda chcieli zrobic odwet za wojne z beach i beda zabijac powoli powoli kazdego kto bral udzial w wojnie z beach przeciwko im..
Powstanie nowa wojna Hiszpanie vs rest of world
Znowu przegraja i kolko sie zamyka
Terrified
07-06-2007, 16:09
No bo Dpft poprostu to jednym slowem mowiac fajansiarze Xd Ktorzy robia PA i mysla ze sa bosami ; o
Trzeba bylo lagodniej rzadzic arcania a teraz macie wojne,w ktorej powiedzmy sobie prawde nie macie cienia szans ;]:baby::baby:
chciałbym aby DPFT wygrało ale TtT może ich czapkami nakryć
Fossilos
07-06-2007, 17:01
Post under investigation
Medivh Shady
07-06-2007, 17:04
zdarza się :P
Lya Ly
Jun 07 2007, 14:48:13 CEST Killed at Level 164 by Fert Mardo
and by Netheril Tharion
^.^
Bartholomew
07-06-2007, 18:10
@odessa
frag sie ponoc nie liczy bo lya nie byla jeszcze wtedy w ttt
Ciacho1920
07-06-2007, 18:30
Lya ly robil pg na szybko... chcial jak najwyzszy lvl a potem tak by wbil do ttt...
Nie mowie ze się liczy ;p ale taka ciekawostka :P. I to zgon od Silver Flame o.O.
tak przy okazji:
Wiele osob z was walczy z dpft za to ze kiedys bylo wielkie pa nie lubicie ich kiedys wam sie do dupy dobrali itp. Ale skoro tak zawzięcie twierdzicie ze to juz nie jest prawdziwe dpft tylko prawdziwe dpft jest częscią ttt to jesli chcecie sie mscic na dpft to raczej powinniscie z ttt walczyc.... Sami siebie wykluczacie.
Thuygioshok
07-06-2007, 18:48
Lamus to kurwa zajebisty jest...
Pierdoli, ze go leader olewal, to czemus nie odszedl przed wojna?
Lamus to kurwa zajebisty jest...
Pierdoli, ze go leader olewal, to czemus nie odszedl przed wojna?
a chociazby zeby miec pretekst teraz?
2. nie musi Ci sie tlumaczyc czemu teraz a nie wczesniej.
on sie Ciebie czemu zerwales z dziewczyna wczesniej czy pozniej ;)
Fossilos
07-06-2007, 23:33
Post under investigation
Około 18:30 ~~
http://video.google.pl/videoplay?docid=2233434796303925977&hl=pl
W roli wyjaśnienia sam nie wiem po co zrobiłem ten film więc sie mnie nie pytajcie: D
Dessert- czyli deser po polsku (zeby sobie ktoś nie pomyslał ze to bład)
Miłego oglądania nudnego filmiku : o
Bajka polega na tym iż jak już wszyscy dpft dali logi TTT wyszli z pz i myślą ze wszystko mogą, przecież tu aż się nuż w kieszeni otwiera ...
Bah
Nóż*
I nie pierdol glupot ze wszyscy dali logi, bo bylo ich wielu (m.in. Aata, Luki, Bedurion, czyli lider DPFT i dwoch graczy o najwyzszych lvlach), a poza tym podawali logi dopiero po tym jak my bylismy ustawieni na open.
Badz przynajmniej obiektywny, a nie gadasz od rzeczy.
I btw, mieszkasz niedaleko ode mnie, 8km~.
gigoro mozesz nam opowiedziec jak dogadujesz sie z innymi ownerami aresa ze np jeden gra w niedziele i swieta drugi w dni normalne parzyste a 3 nieparzyste?? a i jak znajdujecie stamine na botowanie na scarabach?? tak obiektywnie?
a tak na marginesie jak by policzyc wszystkie chary które kupiliscie łacznie z aresem (czyt hell kazi, lukrecja borgia i inne lamuchy) to mogli byscie chyba zrobic nowa gildie i bic sie z dpft&ttt :D
Ps. kto chce znac wzór na 155 kina ???!?!!! (czyt ares~) podziel jego exp na ilosc ciot które maja do niego pasy = 40k na "lepka" :DD:D:D:D
pozdrawiam !
A ty notop? Co soba reprezentujesz? Czlowieku na Arcania zawsze, ale to zawsze byles POD kims, no moze na poczatku nie, ale juz potem ... kto cos zrobil jak Bedurion cie np zabil? O ile dobrze pamietam skonczylo sie na twoim placzu.. zreszta tak samo kwiczales na vent jak padles od nas na wrl'ach.
wiedzialem ze jestes gupi ale az tak...
co soba reprezentuje??? mam szacunek znacznie wiekszej liczbie ludzi niz ty nawet w TTT (popytaj a zobaczysz)od bedka padlem bo sie nawet nieuhalem chyba sam wiesz zreszta a na wrl.... sam tiuso mnie niemogl zabic dopiero we 3 daliscie rade bo i tak niebylo sensu juz sie siotac pozatym jak ja plakalem ze padlem to albo ci na uszy padlo albo masz downa...choc raczej bym sklanial sie przy downie
jestes zerem na arcani od dawna i o tym wiesz chcesz byc kims bedac nikim....to ci sie nieuda
@up
ja sie raczej dziwie jak ares bedzie sie dogadywal na vencie....JABAJBAJ
Od dzis TTT i Dpft daje inva wszystkim tym co chca walaczyc?? Co ty pier**lisz, tutaj co 2 sie wypowiadajacy ma 30lvl i mysli ze jest kumplem jakiegos rl z dpft/ttt i juz jest kozakiem!! Mysl co pisziesz pedzlu:|
Dołączyć do gildi miałem na myśli pomaganie jej w jakikolwiek sposób.
A to chyba nie jest niewykonalne. Co do reszty to sie zgadzam. Farbo...:|
co jest ze tam powiem za przeproszeniem ze do cholery jak jest wojna to niech lvlami 15-50 niech nie pkuja tera expic ic nie mozna bo kur. sie czaja te jebane brazilose po miastach i napieprzaja kazdego no...gdyby nie "hotkej" to bym padl xd4 vs 1? nieladnie
bemo nie sraj aż tak...
no jak ja na Quetio siedziałem to Lord Modenna za mna cale bp SDkow tracila =| za to ze "espanole ? sorry no"
Fossilos
08-06-2007, 08:33
@Gigoro
Aaty, Beduriona nie było
Był napewno luki,thouri i damoon oraz kilka, kilka, innych ....
Reszta synu dała logi.
I do ch*ja pana dali logi z 30 minut przed tym jak wyszliście z pz.
Wyszli pizdy z pz, bili się nawzajem przed depo, myślą że są mocni, silni.
Po prostu jest mi was żal.
I tak prze****ecie tą wojne, nie pierwszy raz gigoro pokazałeś swoja mądrość weź spier*** do swojego kochanego Denisa i sharujcie razem Vynalecka ! -.-
BTW
Którym kupionym charem jesteś w TTT?
wiedzialem ze jestes gupi ale az tak...
co soba reprezentuje??? mam szacunek znacznie wiekszej liczbie ludzi niz ty nawet w TTT (popytaj a zobaczysz)od bedka padlem bo sie nawet nieuhalem chyba sam wiesz zreszta a na wrl.... sam tiuso mnie niemogl zabic dopiero we 3 daliscie rade bo i tak niebylo sensu juz sie siotac pozatym jak ja plakalem ze padlem to albo ci na uszy padlo albo masz downa...choc raczej bym sklanial sie przy downie
jestes zerem na arcani od dawna i o tym wiesz chcesz byc kims bedac nikim....to ci sie nieuda
@up
ja sie raczej dziwie jak ares bedzie sie dogadywal na vencie....JABAJBAJ
czlowieku od 2 lat lizesz dupe kazdemu z dpft zeby nie miec hunta forever, pamietam jak po wojnie z ez do kazdego pisales "jak ci obciagne to mi obnizycie payment:D" "jak ci zrobie loda to wyciagniesz mnie z war?", teraz wbiles do DPFT i zrobiles sie twardy a tak naprawde jestes cienki ... myslisz ze swoimi wypowiedziami bedziesz lepszy ? czlowieku wyzwiska od takiego zera w tibi i przedewszystkim na rl to dla mnie nic... byles liderem ez, blagales o pomoc a potem sam jako pierwszy chciales sie wyplacic jeszcze pamietam jak tlumaczylem ci co fosfik do ciebie mowi no bo jak takie zero moze znac chociaz 5 slow po ang... czlowieku ogarnij sie, stul pysk na forum i pokaz jaki jestes dobry w wojnie, pozdro z warszawy frajerze
22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?:P
od arowixa :)
Aro aka papa
08-06-2007, 13:40
czlowieku od 2 lat lizesz dupe kazdemu z dpft zeby nie miec chara forever, pamietam jak po wojnie z ez do kazdego pisales "jak ci obciagne to mi obnizycie payment:D" "jak ci zrobie loda to wyciagniesz mnie z war?", teraz wbiles do DPFT i zrobiles sie twardy a tak naprawde jestes cienki ... myslisz ze swoimi wypowiedziami bedziesz lepszy ? czlowieku wyzwiska od takiego zera w tibi i przedewszystkim na rl to dla mnie nic... byles liderem ez, blagales o pomoc a potem sam jako pierwszy chciales sie wyplacic jeszcze pamietam jak tlumaczylem ci co fosfik do ciebie mowi no bo jak takie zero moze znac chociaz 5 slow po ang... czlowieku ogarnij sie, stul pysk na forum i pokaz jaki jestes dobry w wojnie, pozdro z warszawy frajerze
HAHAAHHA ty cos w tym jest mam jeszcze ten hotkey gdzies...a jest:
22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?:P
Typ wbil sie do dpft i mysli ze ma swoje 5 minut pierwszy raz od 2 lat uciemiezenia i zaczyna cynic na forum rofl.
Lind moze i ma swoje wady nikt nie jest doskonaly ale w przeciwienstwie do ciebie ma jaja i jesli on jest zerem to ty dawno jedziesz na minusie stary.
Terrified
08-06-2007, 13:40
Masz pan calkowita racje... sua to taki jebany lizodup, mysli ze jak dobrze expi to kurwa jest bosse, a tak naprawde to zwykla ciota :OOO
Terrified
08-06-2007, 13:45
No coz kurwa, po huj ci jechac! Nie ma najmniejszego sensu bo i tak TTT wygra wojne a dpft bedzie placic :evul: :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Thuygioshok
08-06-2007, 14:31
Kurwa kultury
gigoro mozesz nam opowiedziec jak dogadujesz sie z innymi ownerami aresa ze np jeden gra w niedziele i swieta drugi w dni normalne parzyste a 3 nieparzyste?? a i jak znajdujecie stamine na botowanie na scarabach?? tak obiektywnie?
a tak na marginesie jak by policzyc wszystkie chary które kupiliscie łacznie z aresem (czyt hell kazi, lukrecja borgia i inne lamuchy) to mogli byscie chyba zrobic nowa gildie i bic sie z dpft&ttt :D
Ps. kto chce znac wzór na 155 kina ???!?!!! (czyt ares~) podziel jego exp na ilosc ciot które maja do niego pasy = 40k na "lepka" :DD:D:D:D
pozdrawiam !
Sorry, przy podziale expa wyjdzie 1k na osobe :S
@Gigoro
Aaty, Beduriona nie było
Był napewno luki,thouri i damoon oraz kilka, kilka, innych ....
Reszta synu dała logi.
I do ch*ja pana dali logi z 30 minut przed tym jak wyszliście z pz.
Wyszli pizdy z pz, bili się nawzajem przed depo, myślą że są mocni, silni.
Po prostu jest mi was żal.
I tak prze****ecie tą wojne, nie pierwszy raz gigoro pokazałeś swoja mądrość weź spier*** do swojego kochanego Denisa i sharujcie razem Vynalecka ! -.-
BTW
Którym kupionym charem jesteś w TTT?
Po pierwsze, nie jestem Twoim synem.
Po drugie, nawet nie wiedzialem ze Denis gra Vynaleckiem.
A po trzecie, pamietaj, ze mieszkam niedaleko od Ciebie ;)
A po czwarte, jeżeli nie wiecie nic o mnie, to nie wypowiadajcie sie na moj temat, ok? Bo tylko pierdolicie bullshity i az zal mi was :\
@gigoro
fakt jak odjac ten exp który zrobil pierwszy owner tzn do 115 lvlu to moze i tyle wyjdzie btw nieczujesz sie wydymany ze old vynaleck cie wyjebal z chara?
pozdro ;]
@gigoro
fakt jak odjac ten exp który zrobil pierwszy owner tzn do 115 lvlu to moze i tyle wyjdzie btw nieczujesz sie wydymany ze old vynaleck cie wyjebal z chara?
pozdro ;]
Szkoda ze masz nic nie warte informacje :\
Rhapsoody
08-06-2007, 16:51
POWSTAŁA NOWA GILDIA
Time To Terror Academy
LOL ? xD
Adow Adan
08-06-2007, 17:01
Hahah warszawa lizodupu ale git wkoncu akcja wreszcie oficjalnie ich sie wypier.... z serva bo jesio niektozy mieli sumienie :d hahah lindlay patrz jaki prezent ci dali stadion zawijają to masz wiecej czasu teraz na wojne czyli padanie odemnie muhahah :d
Medi a mowiles ze sa nudy to teraz zrobimy sobie Arcania Pro Ligue
czyli za deada Holendra 2 ptk. , Warszawiak od 1 ptk do 0.1 (to za lindlaya bo to tylko w depo siedzi) reszta świata 3ptk. (bo ich mało nie kazdy chce zkonczyc grac tutaj dochodząc do tej gildi)
Ja zabijesz 3 jednego dnia to hattrick czyli ilosc punktów x2 , warto sie postarać.
Bedzie fun jupi !!
Ale kłamiesz , co w depo jak go widziałem przez ostatnie 2h w domku? xD
TTT wojne wywołało a chyba większość się jej boi.
Nienawidze kolesi którzy boją się o własny tyłek i spiepszają do drugiej gildi(Leszcz,ares,arcash-idiota) Co im z tego przyjdzie jak fosfik i tak ich op******i , jak TTT wygra(choć nie chce zeby wygrało) to fosfik team wykosi polakow i sami bedą panować na arcani.
Zeby DPFT upadło to musiałby od nich odejsć aata,luki,bellish bo co wojne ktoś od nich odchodzi a i tak DPFT wygrywa. Po wojnie(po wygranej dpft) ares,tiuso,lindlay,lesz i arcash nie bedą mieli zycia.
FOSFIK IDZ LEPIEJ ZE SWOIMI KUMPLAMI NA INNY SERW BO NIGDY NIE ZAPANUJESZ NAD ARCANIA
Thuygioshok
08-06-2007, 18:00
:o;(:DSilver Flame z Turtlami, to było do przewidzenia... No, a jak przegrają to do guildi Lamusa i jego lamusków też dojebią:):):);):(B)X(:cup:
17:04 Frank Wizion [16]: nei lubie cie
17:04 Frank Wizion [16]: i tak przegracie :S
17:04 Lindlay [120]: ja ciebie tez nie lubie
17:05 Frank Wizion [16]: exura gran
17:05 Frank Wizion [16]: zalozymy sie o 2k ze przegracie?
17:05 Lindlay [120]: tak
17:05 Lindlay [120]: :D
17:05 Frank Wizion [16]: no to ja zapisuje rozmowe i przegrany placi 2k
Żeby nie było, mam świadków. Za miecha~ Lind płaci 2k
Nie bede sie tu wypowiadal za czesto, bo szkoda czasu. Wiekszosc z was zna lepiej historie i terazniejszosc Arcanii od kolegow "spod dp", wiec szkoda slow.
Czesc z was, jak podrosnie, albo nauczy sie "lepiej" grac zrozumie i bedzie zalowac, tego co tu wypisywalisice. Te wszystkie domysly, plotki i inne bajeczki. Ale szczerze mowiac chuja na to klade.
GOŁ GOŁ ŻÓŁWIE!11111 JE******* TJUSA I LINDLAJA !!!!1111
Szkoda ze masz nic nie warte informacje :\
ta bo sie ciagle zmieniacie i wogole pewnie sie odgadales ze starym vynem i meczysz lukrecja, ktos wyzej napisal ze dostales vyna(tzn postac) w swoje lapy i sharujecie haha mysle ze dzieki allegro&rodzinie pod choinke bedziesz mial passy do top 25 arcani haha wtedy poczujesz sie kims... bo sam nic niepotrafisz zrobic lol ;D
pozdro
Sir Stas
08-06-2007, 21:49
:o;(:DSilver Flame z Turtlami, to było do przewidzenia... No, a jak przegrają to do guildi Lamusa i jego lamusków też dojebią:):):);):(B)X(:cup:
17:04 Frank Wizion [16]: nei lubie cie
17:04 Frank Wizion [16]: i tak przegracie :S
17:04 Lindlay [120]: ja ciebie tez nie lubie
17:05 Frank Wizion [16]: exura gran
17:05 Frank Wizion [16]: zalozymy sie o 2k ze przegracie?
17:05 Lindlay [120]: tak
17:05 Lindlay [120]: :D
17:05 Frank Wizion [16]: no to ja zapisuje rozmowe i przegrany placi 2k
Żeby nie było, mam świadków. Za miecha~ Lind płaci 2k
Zastanow sie czlowieku co mowisz. I kogo chcesz tym obrazic?
Wyzywacie sie i bijecie na forum jak dzieci z piaskownicy, a tymczasem fragi leca po obu stronach? Obydwie strony mowia ze wygraja trudno by nie faworyzowac wlasnego ja. Jednak zajmijcie sie wojna jesli chcecie wygrac czy przegrac a nie wyzywajci sie na forum tibia.com i tibia.pl i nie wiadomo gdzie jeszcze.
Jak juz powiedzialem to nie moja wojna jak chcecie bijcie sie ja mialem moja 2~3 miechy temu i to mi wystarczy. Po obu stronach mam starych dobrych znajomych. Lindlay z ktorym chodzilem na hero jak polowa z was jeszcz nie wiedziala co to tibia. Arcash ktorego znam juz ho ho ...Auron'el, Cramsha, Galithar, Wovimus. Jak i po drugiej stronie Luki Tharion ktory wiecznie biegal za mna by mnie zabic x] Thouri Shady ktory mi uratowal na lagu kilka razy dupe, Sakul Aelis i Bellish Elane ktorych znam od samego poczatku i pamientam jak byli ze mna w pierwszej guild x] Piekne czasy. Medivh Shady na ktorego moge liczyc, Maly gruby Knight ktory czesto chce biegac na hydry, Youffie, Zin Alin ktory kilka razy ~4 wbijal 100 lvl albo 100 ktorys i ciagle padal jak tylko wbil x] Dalacin Crawler, Ljubo De'Omerta, Voronix i na koniec Sua Mea ktory chcial mnie zajebac za to ze padl od huntera ktory podeszedl na Edron. I wiele innych osob ktore pominolem przypadkiem. Nie mam mojego miejsca w tej wojnie wiec nie biore udzialu. I wszelkie teksty ze Lamusini i jego guild nie chce dolaczyc do wojny sa nie na miejscu kazdy ma swoje powody i niech tam zostanie.
Adow Adan
08-06-2007, 22:29
up@ thx za twoje zwierzenia ale chyba zapomnialeś o Sheriff Woody i Szefo
(7K 4 ever)
Myslalem ze leszczu pokaze sie z dobrej strony a jednak to du*a .
GO GO GO DPFT , ONLY Polish PPL ON ARCANIA
Myslalem ze leszczu pokaze sie z dobrej strony a jednak to du*a .
GO GO GO DPFT , ONLY PPL ON ARCANIA
Chciałem Cie uświadomić, że też jestem człowiekiem i też gram na Arcanii. Zapewne jak wielu innych :"P
Adow Adan
09-06-2007, 01:22
Chciałem Cie uświadomić, że też jestem człowiekiem i też gram na Arcanii. Zapewne jak wielu innych :"P
aff -.- mój błąd , o 1 P za mało lub bez polish :P
Nacpany_Wlodek
09-06-2007, 01:37
A ja mam problem z Silver Flame.. Liczyć ich fragi i dedy, czy tez nie? Co sądzą forumowicze?
Doom Terror
09-06-2007, 01:39
oj tam ja nie mam nic przeciwko graczom innej narodowosci ;p np w mojej gildii jest teraz 2 bardzo spoko graczy z hiszpaniiKar np. Xanniya Longetic czy Karpiouska :p
Rethond - moim zdaniem tak,o ile dobrze pamietam jak NO (old ng) dolaczylo do wojny do SK to liczyli all fragi ;p jak cos mi sie jeblo to sry ale lekko spiyt jestem :D btw robisz tam kawal dobrej roboty wiec rob co uwazasz za sluszne,wszystkim na raz sie nie da dogodzic :p
Nacpany_Wlodek
09-06-2007, 01:48
oj tam ja nie mam nic przeciwko graczom innej narodowosci ;p np w mojej gildii jest teraz 2 bardzo spoko graczy z hiszpaniiKar np. Xanniya Longetic czy Karpiouska :p
Rethond - moim zdaniem tak,o ile dobrze pamietam jak NO (old ng) dolaczylo do wojny do SK to liczyli all fragi ;p jak cos mi sie jeblo to sry ale lekko spiyt jestem :D btw robisz tam kawal dobrej roboty wiec rob co uwazasz za sluszne,wszystkim na raz sie nie da dogodzic :p
No, właśnie jak tu wszystkim dogodzić... Btw. miłego chlania ja ma dzień przerwy.
@edit
dzięki za te kilka słów ;s
Ej dzwonil ktos do was ttt bo do nas tez dzwonili i odgrazali sie jakies szujki jechane az sie sua pospinal strasznie , i youffiego pomalowal i bedka ze strachu aby odpedzic duchy fsdhfsdkjhfskdjfhskjfhskdjhsjkdhfsdjkhfsdjkh
ta bo sie ciagle zmieniacie i wogole pewnie sie odgadales ze starym vynem i meczysz lukrecja, ktos wyzej napisal ze dostales vyna(tzn postac) w swoje lapy i sharujecie haha mysle ze dzieki allegro&rodzinie pod choinke bedziesz mial passy do top 25 arcani haha wtedy poczujesz sie kims... bo sam nic niepotrafisz zrobic lol ;D
pozdro
Powiedzialem, ze jak chcesz o mnie cokolwiek mowic, to uzywaj argumentow, ktore sa prawdziwe. A tak poza tym, to kim jestes? o_O
wuehehe debila znalazles czy pytasz o droge?? jestem jedna z tych osób do której sapales bez powodu i cwaniaczyles (ciezko bedzie ci mnie znalesc bo sapales do polowy arcani tak wiec gl) co do argumentów to jakie chcesz? np to ze botowales(botowaliscie) aresem na scarabach? wy*******ales wszystkich z wyspy zólwi? zajebales medowi rzeczy z poi ? hahaha to juz jest fakt bo nawet niechciales filmiku pokazac na koniec ten zajebisty tekst o arcane czy softach "o byl w uhach" haha
pozdrawiam ! ;D
Nie musze Ci niczego udowadniac, skoro mi nie wierzysz, to Twoj problem. Skonczylem z Toba dyskusje, bo jak widac nie ma z kim dyskutowac :\
Ciacho1920
09-06-2007, 12:02
Nie musze Ci niczego udowadniac, skoro mi nie wierzysz, to Twoj problem. Skonczylem z Toba dyskusje, bo jak widac nie ma z kim dyskutowac :\
Jestes bleeeee ;*** HAHAxD
@ gigoro
OWN3D
niedziwie sie dowodów twojejego chamstwa i prostactwa sa tysiące znecanie sie nad innymi i wogóle jestes taki zalosny ze czasami szkoda mi klawiaty by pisac na twój temat moze po tej wojnie ty i ta twoja banda przydupasów wyniesiecie sie z arcani
pozdrawiam !
Thuygioshok
09-06-2007, 14:20
mądrze prawi ^^
Było by coś dziwnego, gdyby tylko on tobie nie wieżył :/
Co do Lindlaya, to prędzej on jest zerem niż notop, a zresztą to kwestia przekonań. Dla mnie zawsze notop był kimś, Lindlaya znam tylko z tego, że dał p legs mojemu noob charowi xd
Ciacho1920
09-06-2007, 14:30
@ gigoro
OWN3D
niedziwie sie dowodów twojejego chamstwa i prostactwa sa tysiące znecanie sie nad innymi i wogóle jestes taki zalosny ze czasami szkoda mi klawiaty by pisac na twój temat moze po tej wojnie ty i ta twoja banda przydupasów wyniesiecie sie z arcani
pozdrawiam !
Zamknij juz twarz... Jak masz do niego problemy to ustawcie sie na solowe a nie bedziesz mi spamowac forum jakimis ci****wami
Doom Terror
09-06-2007, 14:31
slyszalem od znajomego z gildii ze open w ankh , ktos moze potwierdzic?
@ ciacho1920
a moze go bronisz zeby sie podlizac? czyzbys w przeszlosci podpadl mu i chcesz odkupic swoje winy?? pewnie zakladasz ze dpft przegraja i chcesz miec prota ?? zal pls
jezeli jestes tą osoba która zakladam ze jestes to mnie zaskoczyles(rozczarowales)
pozdro!
no wlasnie mialbyc open battle.. dpft chcialo opena, no to zebralismy ekipe, wyszlismy na desert a oni nic... ehh : ( i kto sie boi :D?
Thuygioshok
09-06-2007, 15:27
E no może coś im wyskoczyło :s
Tak to jest jak ktoś ma reala :s
@down
I kto tu sie boi Dear Lindlay?
Medivh Shady
09-06-2007, 17:10
no wlasnie mialbyc open battle.. dpft chcialo opena, no to zebralismy ekipe, wyszlismy na desert a oni nic... ehh : ( i kto sie boi :D?
Godzinę czekaliśmy w ank na was , to tiuso wolał kozaka z siebie robić i biegać z piramidy na piramidę zamiast zacząć zbierać ludzi , dopiero jak my już zaczeliśmy dawać loga , łaskawie powiedzieli że zbierają ludzi.
Chuligan Motoru
09-06-2007, 19:03
i wy lecicie w chuja i wy!
Zaplanujcie sobie to na 100% bo z tego co widze to jak jedni sa to drugich nie ma jak drudzy sa to pierwszych nie ma i nie ma konfrontacji!
Ciacho1920
09-06-2007, 19:12
@ ciacho1920
a moze go bronisz zeby sie podlizac? czyzbys w przeszlosci podpadl mu i chcesz odkupic swoje winy?? pewnie zakladasz ze dpft przegraja i chcesz miec prota ?? zal pls
jezeli jestes tą osoba która zakladam ze jestes to mnie zaskoczyles(rozczarowales)
pozdro!
Znam go bardzo dlugo i zawsze mielismy dobre kontakty.... koniec tematu cu:|
Jedno jest pewne. Wygra lepszy B)
A wróżenie kto wygra jest bezcelowe. Z fusów wywróżyliście to ? Zdradzicie mi sekret ?
Wojna będzie długa i męcząca dla każdej ze stron więc zapowiada się ciekawie :) Życzę sporo wytrwałości i kasy na blessy :p
You recognize Borrner. He was killed by Fosfik.
SF musi sie jeszcze wiele nauczyc. ;/
E no może coś im wyskoczyło :s
Tak to jest jak ktoś ma reala :s
@down
I kto tu sie boi Dear Lindlay?
Ja sie boje ? Czlowieku daj spokoj... ;] Jakbym sie bal nie pakowalbym sie w kazdy konflikt na tym servie. A co do Borrnera, zostal pojechany bez mydla.. stal pod depot venore, Wov wjechal z Fosa, UE + sd i elo;]. War ogolnie nudny... no ale co zrobic ? Ja mam czas panowie : ) I pieniadze mam w tibi, a jak sie skoncza? Sa sposoby zeby jest zdobyc ;]
Moje zdanie jest takie ze fragi dpft vp ttt powinny byc liczone osobno niz SF vs ttt bo to 2 rozne gildie a nie jedna ale to tylko moje zdanie
Lol, z jakiej racji? Jesli im pomagaja, nosza ich outfity to liczy sie jako jedna strona... to tak samo jakby rozdzielic TTT na dwie gildie i mowic ze to dwie osobne wojny... daj spokoj ;]
I pieniadze mam w tibi, a jak sie skoncza? Sa sposoby zeby jest zdobyc ;]
masz na mysli internetowy serwis Allegro.pl :D ?
otwieram sobie newsweeka, czytam i natrafiam na artykuł "Pożegnanie pomarańczy" i sobie mysle.. no tak nie logowalem sie 3 dni a o wojnie juz w gazetach pisza, ale dopiero potem doczytalem ze to chodzilo o pomaranczowa rewolucje :P
masz na mysli internetowy serwis Allegro.pl :D ?
nie, allegro jest dla pionasow typu voronix, ktore kupuja po 1kk na allegro a potem daja sie hackowac. :D
nie, allegro jest dla pionasow typu voronix, ktore kupuja po 1kk na allegro a potem daja sie hackowac. :D
To juz nie ma na co hajsu wydawac? Tylko kupuje kase tibijska? Zenujace, a zarazem smieszne. Chyba, ze ma 15 lat :P
To juz nie ma na co hajsu wydawac? Tylko kupuje kase tibijska? Zenujace, a zarazem smieszne. Chyba, ze ma 15 lat :P
Ja mam 15 lat i jakos nigdy nie kupilem zadnej rzeczy do Tibi przez allegro//w rl badz co kolwiek zwiazane z Tibią...
Stety ale galithara i tak nikt nie przebije w kupnie siana z allegro oczywiscie tez daje sie hakowac ;]
Lol, z jakiej racji? Jesli im pomagaja, nosza ich outfity to liczy sie jako jedna strona... to tak samo jakby rozdzielic TTT na dwie gildie i mowic ze to dwie osobne wojny... daj spokoj ;]
Nie chodzi mi o nie liczenie ich fragow dla was czy cos chodzi o rozdzielenie ze na przykład
SF Frags
I tu wymieniamy
Dpft frags
Tu wymieniamy
TTT frags
Tu wymieniamy
Medivh Shady
11-06-2007, 01:43
tiuso tak sie massloga wystraszył że jako pierwszy do pz uciekł ( lider o,o ) . teraz były wyrównane szanse bo było was nawet więcej niż nas to czemu nie walczyliście tylko loga daliście albo do pz uciekliście ?
Nacpany_Wlodek
11-06-2007, 01:53
Weźcie się do roboty, bo nie mam żadnych fragów do war thread ;s.
A poza tym jeśli ktoś z was wbił level to postujcie czy tam zbierzcie advance z całego tygodnia i napiszcie o tym.
Aro aka papa
11-06-2007, 03:26
tiuso tak sie massloga wystraszył że jako pierwszy do pz uciekł ( lider o,o ) . teraz były wyrównane szanse bo było was nawet więcej niż nas to czemu nie walczyliście tylko loga daliście albo do pz uciekliście ?
Trudno mowic o skoordynowanej akcji jesli ekipa jest porozrzucana po calej tibii. Pomysl zanim zadasz pytanie.
Medivh Shady
11-06-2007, 10:17
Trudno mowic o skoordynowanej akcji jesli ekipa jest porozrzucana po calej tibii. Pomysl zanim zadasz pytanie.
praktycznie wszyscy biegli za damoonem w thais
To bedzie taka wojna na przeczekanie
Komu sie pierwszemu znudzi i sie zrookuje :):):):):)
Aro aka papa
11-06-2007, 12:42
praktycznie wszyscy biegli za damoonem w thais
nie no skoro tak mowisz to pewnie masz racje...lol
Hmmm gowno wiesz a sie udzielasz<PIONKU> lepiej popatrz na siebie i na osoby które schakowales bo skad 85 ms moze miec addony warte 2kk i 4kk w dp mhmhmhm dziwne allegro/haker -.-
AHHHH TE DZIECI niewiedza kiedy przestac :>
Hmmm gowno wiesz a sie udzielasz<PIONKU> lepiej popatrz na siebie i na osoby które schakowales bo skad 85 ms moze miec addony warte 2kk i 4kk w dp mhmhmhm dziwne allegro/haker -.-
AHHHH TE DZIECI niewiedza kiedy przestac :>
hohohoho cry me a river :"(
hohohoho cry me a river :"(
hmmm z tego co wiem Voronix sprzedal 1kk+ na allegro a nie (tak jak muwi hmm jak by tu ująć haker/noob Eizix) KUPIL masz złe informacje chłopczyku ^^
hmmm z tego co wiem Voronix sprzedal 1kk+ na allegro a nie (tak jak muwi hmm jak by tu ująć haker/noob Eizix) KUPIL masz złe informacje chłopczyku ^^
a to ciekawa bajeczka. ;d szkoda tylko, ze nieprawdziwa. ;(
a to ciekawa bajeczka. ;d szkoda tylko, ze nieprawdziwa. ;(
Oj jak juz wspominalem powyżej gowno wiesz wiec jak mozesz stul morde :) bo niemam ochoty na dalsza konwersacje z hakerem bóóóó powiedz ile osub ojebales ? niebuj sie wyznac prawdy to nieboli gorzej jak ktos z shakowanych cie odwiedzi ^^
Ludzie przestańcie sie kłócić jak macie jakieś problemy to pogadajcie w tibi/gg albo w cztery oczy w rl.
A tutaj piszcie o wojnie jakies newsy albo cos. I najlepiej by bylo zeby pisal o tym ktos z Dpft/TTT bo to chyba najwiarygodniejsze informacje.
@up zgadzam sie :)
btw. zajzyj do PW :)
@up zgadzam sie :)
btw. zajzyj do PW :)
czego do PW ?
Jak coś napisalem źle to i tak staram się napisać dobrze.
Chyba sam widzisz jak nie którzy tutaj piszą :].
Np.muwilem ,rzeby to troche przesada :).
btw: chyba trzeba zrobić nowy temat : Zasady Pisowni. Jak komuś nie chce się do podręcznika do polskiego patrzyć może na forum TIBI zobaczy :confused:
chodzi mi zebys zajrzal do pywatnych wiadomosci bo ci napisalem cos -.- jejku zajrzyj tam :D
hehe jak ci sie moze slownik z PW kojazyc? jak juz to PWN :P
i zajrzyj jeszcze raz ;)
yyy... nie szczailem tego PW myslałem ze chodzi ci o słownik ;]
Czlowieku, jak mozna slownik skojarzyc z PW? Widac skad jestes...
MagMagik
11-06-2007, 19:14
Hm mr.Orange czy to ze koles jest glupi ma znaczenie skad pochodzi? Czaje ze nie masz gdzie odreagowac po calodziennym tyraniu przy pomaranczach w takim sloncu ale spinaj sie np na pudelek.pl mysle ze tematow ci tam nie zabraknie. Btw slyszales ze B.Spears nie moze sobie poradzic ze swoim nalogiem? Ochlon troche Lindl bo narazie jestes tutaj najwiekszym nethoolsem.
Czlowieku, jak mozna slownik skojarzyc z PW? Widac skad jestes...
a jak mozna byc takim kozakiem ? np. twoj kolega Crawf jest niezlym cwaniakiem
i sie broni toba, przyklad ? pewnego dnia bylem sobie w banku wybieralem kaske wpadl twoj kolega z jakims z gildi (spooon) wtedy i jeszcze hakowali Grymlin albo jakos tak przyj***li mnie do sciany trapneli i zaczeli bic. Zawolalem kolege jak padal Grymlin , Crawf krzyknal "Stop or hunted by Lindlay".
only to say...ZAL jak h*j...
btw:niewiem czy ci dziekowac Mag czynie
Hm mr.Orange czy to ze koles jest glupi ma znaczenie skad pochodzi? Czaje ze nie masz gdzie odreagowac po calodziennym tyraniu przy pomaranczach w takim sloncu ale spinaj sie np na pudelek.pl mysle ze tematow ci tam nie zabraknie. Btw slyszales ze B.Spears nie moze sobie poradzic ze swoim nalogiem? Ochlon troche Lindl bo narazie jestes tutaj najwiekszym nethoolsem.
Mam klimatyzacje w sklepie. Oj Silver Flame, Silver Flame, szkoda ze przed wojna tam mordy nie piłowaliscie :)
Poyeman - a co ma do tego ze jestem kozakiem ? lael, dorosnij, btw. zajrzyj do "PW" i zobacz jak sie pisze ch*j
bo Silver Flame to gildia ,która nie wypowiada wojny kiedy chce albo kiedy coś się nie podoba i nie kozaczy kiedy im sie ze chce Luki to brat Neth ale co z tego ? kozaczy ? NIEE...
btw; czy na bazarze mozna miec klimatyzacje?:baby:
a co do twojego pytania a co ma do tego ze jestes kozakiem? to ma to ze jak by byl ktos kto nie ma dobrych kumpli w dpft albo jakiegos innego hlvl to bys juz darł od niego 50 k...
open battle, piszcie o fragach kazdy ciekaw ;o
Lindlay...tacy chetni do open battle... i co ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.