PDA

Pokaż pełną wersje : 83 Rp deeper fibula

Leiru
09-06-2007, 19:16
Film pokazuje jak expic na fibuli ;)

http://rapidshare.com/files/36166659/deeper.rec.html

Gdyby mi sie to porespilo troche inaczej i niestracil tyle mf na te muntantowate dl to pewnie wybilby sie calusienki resp... ale coz jak widac na filmie co chwile respily mi sie te zielone smieci ;<

Schwenkler
09-06-2007, 21:20
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 125 minutes)

Rehost pls :)

@Down:
THX ;*

Xowx
09-06-2007, 21:41
Fajny film, fajna profesja, fajny dist. Jednym słowem: Fajnie :)

Rehozd: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25904

Leiru
10-06-2007, 00:02
Up
Dzieki ;)
za rehosta takze... cholercia musze sie zalogowac na Tibicams wkoncu xD.

Co do lurowania, wszystko zalezy od szczescia i ulozenia respa :P
Exp gdzies miedzy 60-80k/h zalezy od respa i stylu expa :P
A swiat: Askara :d

~bump~

Res'tes
10-06-2007, 00:34
Up
Dzieki ;)
za rehosta takze... cholercia musze sie zalogowac na Tibicams wkoncu xD.

Co do lurowania, wszystko zalezy od szczescia i ulozenia respa :P
Exp gdzies miedzy 60-80k/h zalezy od respa i stylu expa :P
A swiat: Askara :d

~bump~

Knightem z hmm na dl + dragi bez hmm mi tam wyszło 85k/k , więc nie wiem jakim cudem Tobie wyszło 80k, ale nvm....

Leiru
10-06-2007, 00:41
Level, skille ?

Sca 50 atk
Sov 48 atk
Bolty 30 atk
;)

pozatym moj hmm to ~90 Twoj ~110 , moje hity w draga to ~150

__

80k wyciagasz jak bijesz wszystko z hmm i masz okropny waste ;) Ale najczesciej to wyciagam gdzies z 65k na godzinke

Suppcio
10-06-2007, 02:54
Knightem z hmm na dl + dragi bez hmm mi tam wyszło 85k/k , więc nie wiem jakim cudem Tobie wyszło 80k, ale nvm....

yea.. szpanujemy kupionym charem, nie?

Spyhardzik
10-06-2007, 03:16
Ladny film i ladnie sobie radzisz na taka ilosc hp :) loocika zycze nastepnym razem :)

Miracle
10-06-2007, 10:01
80k wyciagasz jak bijesz wszystko z hmm i masz okropny waste ;) Ale najczesciej to wyciagam gdzies z 65k na godzinke

Nie sądzę abyś wyciągał tam nawet te 65k expa. Expie tam już moim palkiem od dłuższego czasu przy czym moje hity z boltów dochodzą do 175, a z hmm do 108, oram zdecydowanie większą ilość dli i hmmów używam jedynie na nie i 65k expa / h to jest max jaki mogę tam póki co zrobić.

Morrusek
11-06-2007, 19:30
Takie pytanko... czemu zamiast naladowac sobie raz porzadnie mane do 800 i miec spokoj ciupciasz sobie co draga do 300...? a jak many brak to panika... mysl! Jakby ci pociagnal 5 dragow to nie wiem czy majac mane na 2 vity cos bys zdzialal ;d Chyba lepiej miec many wiecej i na dluzej, niz ma jej zabraknac w najbardziej potrzebnym momencie...

Filmik taki sobie, a dle jak krecisz to biegasz jak glupi... strasznie panikujesz, a zamiast podczas bicia dla ladowac 2-3x mane do 300 czyli uzywac ok 7-8 mfow mozna walnac 7-8 strzalow z hmma, dl szybciej padnie, a mane i tak sie ma... taka moja rada.

18:30 Uriel Palladyn [84]: gratz to me -.-
FOR me, nie to me chyba ;d

Co za pomyslowosc... jak na to wpadles, zeby wbiegac w 4 dragi i dla za jednym dragiem, zamiast najpierw to wybic?

A moglo byc tak: combo od dla i dragow za 500... many 70, wiec mf, mf (hp nadal o 400 mniej), combo za 435 i siemasz wiktor _/ co nie jest takie trudne ;)

Edit: GRATZ addonow !!! Przeciez spacjalnie pokazales, nie? :P ROTFL!

Kowa_l
11-06-2007, 20:43
dzisiaj tam expilem 87 palkiem 90 dysta i wychodzilo mi 48k/h ....

Leiru
11-06-2007, 23:11
Takie pytanko... czemu zamiast naladowac sobie raz porzadnie mane do 800 i miec spokoj ciupciasz sobie co draga do 300...? a jak many brak to panika... mysl! Jakby ci pociagnal 5 dragow to nie wiem czy majac mane na 2 vity cos bys zdzialal ;d Chyba lepiej miec many wiecej i na dluzej, niz ma jej zabraknac w najbardziej potrzebnym momencie...

Filmik taki sobie, a dle jak krecisz to biegasz jak glupi... strasznie panikujesz, a zamiast podczas bicia dla ladowac 2-3x mane do 300 czyli uzywac ok 7-8 mfow mozna walnac 7-8 strzalow z hmma, dl szybciej padnie, a mane i tak sie ma... taka moja rada.

18:30 Uriel Palladyn [84]: gratz to me -.-
FOR me, nie to me chyba ;d

Co za pomyslowosc... jak na to wpadles, zeby wbiegac w 4 dragi i dla za jednym dragiem, zamiast najpierw to wybic?

A moglo byc tak: combo od dla i dragow za 500... many 70, wiec mf, mf (hp nadal o 400 mniej), combo za 435 i siemasz wiktor _/ co nie jest takie trudne ;)

Edit: GRATZ addonow !!! Przeciez spacjalnie pokazales, nie? :P ROTFL!

Z ta mana to niewiem czemu ;P jakos zawsze tak mam =) a co do paniki przy dlu... wiesz niemam zamiaru wpasc w respa innych smieci =) a pod koniec niewiem jak to sie stalo ze tyle tego bylo :)

Film mial byc tylko malym pokazem ;) nie musisz komentowac mojego stylu expienia :) Pozatym kazdy gra jak chce, troszka adrenaliny komus szkodzi ;) ?
Jak padne to pech...