![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Film pokazuje jak expic na fibuli
![]() http://rapidshare.com/files/36166659/deeper.rec.html Gdyby mi sie to porespilo troche inaczej i niestracil tyle mf na te muntantowate dl to pewnie wybilby sie calusienki resp... ale coz jak widac na filmie co chwile respily mi sie te zielone smieci ;< |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 125 minutes) Rehost pls ![]() @Down: THX ;*
Never say never ![]() Ostatnio edytowany przez Schwenkler - 09-06-2007 o 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajny film, fajna profesja, fajny dist. Jednym słowem: Fajnie
![]() Rehozd: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25904 Ostatnio edytowany przez Xowx - 09-06-2007 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Up
Dzieki ![]() za rehosta takze... cholercia musze sie zalogowac na Tibicams wkoncu xD. Co do lurowania, wszystko zalezy od szczescia i ulozenia respa ![]() Exp gdzies miedzy 60-80k/h zalezy od respa i stylu expa ![]() A swiat: Askara :d ~bump~ |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veetro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rythm of Hearts
Świat: Candia
Poziom: 69
Skille: 83/65
Poziom mag.: 17
|
![]() Knightem z hmm na dl + dragi bez hmm mi tam wyszło 85k/k , więc nie wiem jakim cudem Tobie wyszło 80k, ale nvm....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Level, skille ?
Sca 50 atk Sov 48 atk Bolty 30 atk ![]() pozatym moj hmm to ~90 Twoj ~110 , moje hity w draga to ~150 __ 80k wyciagasz jak bijesz wszystko z hmm i masz okropny waste ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() yea.. szpanujemy kupionym charem, nie?
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Dzielnicowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacrum
Świat: Aldora
Poziom: 92
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie sądzę abyś wyciągał tam nawet te 65k expa. Expie tam już moim palkiem od dłuższego czasu przy czym moje hity z boltów dochodzą do 175, a z hmm do 108, oram zdecydowanie większą ilość dli i hmmów używam jedynie na nie i 65k expa / h to jest max jaki mogę tam póki co zrobić.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Powiedzmy, ze Warszawa
Imię: Morrus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 94
Poziom mag.: 21
|
![]() Takie pytanko... czemu zamiast naladowac sobie raz porzadnie mane do 800 i miec spokoj ciupciasz sobie co draga do 300...? a jak many brak to panika... mysl! Jakby ci pociagnal 5 dragow to nie wiem czy majac mane na 2 vity cos bys zdzialal ;d Chyba lepiej miec many wiecej i na dluzej, niz ma jej zabraknac w najbardziej potrzebnym momencie...
Filmik taki sobie, a dle jak krecisz to biegasz jak glupi... strasznie panikujesz, a zamiast podczas bicia dla ladowac 2-3x mane do 300 czyli uzywac ok 7-8 mfow mozna walnac 7-8 strzalow z hmma, dl szybciej padnie, a mane i tak sie ma... taka moja rada. 18:30 Uriel Palladyn [84]: gratz to me -.- FOR me, nie to me chyba ;d Co za pomyslowosc... jak na to wpadles, zeby wbiegac w 4 dragi i dla za jednym dragiem, zamiast najpierw to wybic? A moglo byc tak: combo od dla i dragow za 500... many 70, wiec mf, mf (hp nadal o 400 mniej), combo za 435 i siemasz wiktor _/ co nie jest takie trudne ![]() Edit: GRATZ addonow !!! Przeciez spacjalnie pokazales, nie? ![]() Ostatnio edytowany przez Morrusek - 11-06-2007 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Z ta mana to niewiem czemu ;P jakos zawsze tak mam =) a co do paniki przy dlu... wiesz niemam zamiaru wpasc w respa innych smieci =) a pod koniec niewiem jak to sie stalo ze tyle tego bylo ![]() Film mial byc tylko malym pokazem ![]() ![]() ![]() Jak padne to pech... |
|
![]() |