|
|
#1 |
|
Guest
|
Film pokazuje jak expic na fibuli
![]() http://rapidshare.com/files/36166659/deeper.rec.html Gdyby mi sie to porespilo troche inaczej i niestracil tyle mf na te muntantowate dl to pewnie wybilby sie calusienki resp... ale coz jak widac na filmie co chwile respily mi sie te zielone smieci ;< |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 125 minutes) Rehost pls ![]() @Down: THX ;*
Ostatnio edytowany przez Schwenkler - 09-06-2007 o 22:47. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Fajny film, fajna profesja, fajny dist. Jednym słowem: Fajnie
![]() Rehozd: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25904 Ostatnio edytowany przez Xowx - 09-06-2007 o 22:50. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Up
Dzieki ![]() za rehosta takze... cholercia musze sie zalogowac na Tibicams wkoncu xD. Co do lurowania, wszystko zalezy od szczescia i ulozenia respa ![]() Exp gdzies miedzy 60-80k/h zalezy od respa i stylu expa ![]() A swiat: Askara :d ~bump~ |
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veetro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rythm of Hearts
Świat: Candia
Poziom: 69
Skille: 83/65
Poziom mag.: 17
|
Knightem z hmm na dl + dragi bez hmm mi tam wyszło 85k/k , więc nie wiem jakim cudem Tobie wyszło 80k, ale nvm....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Level, skille ?
Sca 50 atk Sov 48 atk Bolty 30 atk ![]() pozatym moj hmm to ~90 Twoj ~110 , moje hity w draga to ~150 __ 80k wyciagasz jak bijesz wszystko z hmm i masz okropny waste Ale najczesciej to wyciagam gdzies z 65k na godzinke |
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
yea.. szpanujemy kupionym charem, nie?
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Dzielnicowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacrum
Świat: Aldora
Poziom: 92
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
Nie sądzę abyś wyciągał tam nawet te 65k expa. Expie tam już moim palkiem od dłuższego czasu przy czym moje hity z boltów dochodzą do 175, a z hmm do 108, oram zdecydowanie większą ilość dli i hmmów używam jedynie na nie i 65k expa / h to jest max jaki mogę tam póki co zrobić.
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Powiedzmy, ze Warszawa
Imię: Morrus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 94
Poziom mag.: 21
|
Takie pytanko... czemu zamiast naladowac sobie raz porzadnie mane do 800 i miec spokoj ciupciasz sobie co draga do 300...? a jak many brak to panika... mysl! Jakby ci pociagnal 5 dragow to nie wiem czy majac mane na 2 vity cos bys zdzialal ;d Chyba lepiej miec many wiecej i na dluzej, niz ma jej zabraknac w najbardziej potrzebnym momencie...
Filmik taki sobie, a dle jak krecisz to biegasz jak glupi... strasznie panikujesz, a zamiast podczas bicia dla ladowac 2-3x mane do 300 czyli uzywac ok 7-8 mfow mozna walnac 7-8 strzalow z hmma, dl szybciej padnie, a mane i tak sie ma... taka moja rada. 18:30 Uriel Palladyn [84]: gratz to me -.- FOR me, nie to me chyba ;d Co za pomyslowosc... jak na to wpadles, zeby wbiegac w 4 dragi i dla za jednym dragiem, zamiast najpierw to wybic? A moglo byc tak: combo od dla i dragow za 500... many 70, wiec mf, mf (hp nadal o 400 mniej), combo za 435 i siemasz wiktor _/ co nie jest takie trudne ![]() Edit: GRATZ addonow !!! Przeciez spacjalnie pokazales, nie? ROTFL!Ostatnio edytowany przez Morrusek - 11-06-2007 o 20:42. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Z ta mana to niewiem czemu ;P jakos zawsze tak mam =) a co do paniki przy dlu... wiesz niemam zamiaru wpasc w respa innych smieci =) a pod koniec niewiem jak to sie stalo ze tyle tego bylo Film mial byc tylko malym pokazem nie musisz komentowac mojego stylu expienia Pozatym kazdy gra jak chce, troszka adrenaliny komus szkodzi ? Jak padne to pech... |
|
|