Pokaż pełną wersje : Annihilator na PvP-e
Sanyol_Master
14-06-2007, 15:20
witam,ostatnio nurtuje mnie pytanie:
jak wyglada robienie annihilatora,dhq etc na swiatach PvP-E ? przeciez jak idziesz na anni i przezyjesz to reszta(zakladajac ze all przezyli)moga cie zabic i beda mieli z ciebie m sworda lub inna zabawke ? chyba ze odpowiednio szybko zalozysz na siebie i przy dedzie ci nie wypadnie,bo przeciez tam nie ma aoli...ktos z was spotkal sie z takim przypadkiem ?
@down
ostatnio coraz czesciej "przyjaciele" nasz oszukuja,okradaja,zabijaja,czyli ogolnie zdradzaja,teraz nikomu w tej grze nie mozna zaufac,nawet jesli zna sie ta osobe z rl...
@2down
dlatego wzielem slowo przyjaciel w cudzyslow
Sozemego
14-06-2007, 15:22
sie idzie z przyjaciolmi
milan233
14-06-2007, 15:36
@down
ostatnio coraz czesciej "przyjaciele" nasz oszukuja,okradaja,zabijaja,czyli ogolnie zdradzaja,teraz nikomu w tej grze nie mozna zaufac,nawet jesli zna sie ta osobe z rl...
Przyjacielami nie są osobami przypadkowymi, jeśli ten "przyjaciel" Cię okradł itd. to znaczy, że nie był Twoim przyjacielem.
@3up
nie tak od razu nikomu
@topic
Ja słyszałem o przypadkach w których w czasie walki sie nawzajem mordowali np.
jakiś sorc z 120 levelem bil z visa knight z 103 levlem i knight padł
Avallach
14-06-2007, 15:41
jeżeli ktos uwaza ze tam nie ma Aoli to jest w bledzie. Aole sa tylko zadko kto nosi, bo sie nie oplaca za czesto mozna pasc. zazwyczaj tam wysoko lvlowi gracze chodza w c secie.
Wogole kto ci powiedzial ze tam nie ma aoli??
@Avallach
Finally, blessings or amulets of loss are not available on PvP-enforced game worlds.
Zatkało kakao?
Emcess.
KrEmAs KAc
14-06-2007, 15:47
Kto pisze na PvP-e ,że szuka teamu na Ani?? to nawet na deserta trzeba mieć niezłych kumpli żeby Cię nie zabili a co dopiero na Ani:p
Na pvp-enf nie ma tych amuletow. Kto to powiedzial? Probowalam kupic na takim swiecie, nie dalo sie... Eremo nic nie wiedzial o takim amulecie ;).
I jeszcze jedno.. Ludzie, nie przesadzajcie. Tak czesto sie nie pada. Na zwyklym pvp szybciej mnie zabili. Trzeba wiedziec po prostu gdzie chodzic...
A co do questa sa 3 wyjscia (podobnie z desertem). Albo brac zaufanych ludzi, albo zaryzykowac... Albo sie wylogowac po tym, jak otrzymamy nagrode ;).
eloMurarz89elo
14-06-2007, 15:52
kazdy ci to powie:)
Wejdz sobie na tibia.erig.net to tam np pisze ze na pvp enfo nie ma AOLi a nawet blessow :)
Sanyol_Master
14-06-2007, 15:53
A co do questa sa 3 wyjscia (podobnie z desertem). Albo brac zaufanych ludzi, albo zaryzykowac... Albo sie wylogowac po tym, jak otrzymamy nagrode ;).
to 3 to raczej niemozliwe bo bedziesz "zaogniony" i pz zbyt szybko nie zniknie...a takiego sorka po anni,''wymeczonego'' mozna bardzo szybko zabic bez many...
czyli albo 1 albo 2... xP
viero
to raczej niemozliwe,bo taki sorc w zyciu by sie nie wyuhal...visowac na anni ? dobre sobie...tam sie wyuhac nie idzie a gdzie jeszcze w miedzy czasie visowac :D
czyli nie oplaca sie grac na pvp-e bez b.dobrych kumpli z rl z ktorymi mozna by zrobic annihilatora...
Marionus
14-06-2007, 15:56
w anhi nie da sie wylogowac :/
Sanyol_Master
14-06-2007, 16:00
w anhi nie da sie wylogowac :/
da sie...ale po zalogowniu logujesz sie za drzwiami do anni albo w swiatyni...ponac jest cos takiego xP
@down
czy ja powiedzialem ze mam takich znajomych ?
co z tego ze wezmeisz nagrode na desercie po tym jak all wyjda jak cie moga udupic po tym jak wyjdziesz po schodkach?
@2down
niby ta...
Piotrek Marycha
14-06-2007, 16:02
Pogratulować znajomych
@topic, proste, przed anni mowisz wszystkim ze bierzesz nagrode dopiero jak oni wyjda z rooma ( ja tak zawsze robie na desercie x] )
eloMurarz89elo
14-06-2007, 16:03
czyli mozna zrobic tak logicznie myslac poczekac jak ci zniknie battle szybko bierzesz bron i od razu logout i cie nikt nie udupi :)
To przepraszam. Ten quest to nie moj poziom, i jakos niemozliwe jest bym wogole go zrobila. A sposob ten dziala na desercie ;)
czyli nie oplaca sie grac na pvp-e bez b.dobrych kumpli z rl z ktorymi mozna by zrobic annihilatora...
Najpierw wbij odpowiedni lvl ;P. Na dolerze najwyzszy lvl to okolo 161 czy jakos tak. W sumie fajnie, bo nie ma az takich wielkich roznic miedzy graczami.
Ale nawet na takim swiecie sa jakies zasady, i jesli masz ten 100 lvl to bez konsekwencji nikt cie nie zabije... Tak samo wewnatrz guildi. Nie jest tak strasznie, jak sie wydaje.
W roomie nie da się wylogować. Wiem, bo widziałem jak rl ziomek robił anni, znikło mu battle i było napisane coś na zasadzie "nie możesz sie wylogować w tym miejscu".
W roomie nie da się wylogować. Wiem, bo widziałem jak rl ziomek robił anni, znikło mu battle i było napisane coś na zasadzie "nie możesz sie wylogować w tym miejscu".
A może exit i auto logout po 1 min by podziałał...kto wie ;)
o.O. Ciekawa teoria ;)
hehehe ;D ludzie... pozyjemy zobaczymy :D
moim zdaniem nieda sie tam lognac ani nic z tych rzeczy... bo to by bylo chore...
150 najcik zrobil anni... dal loga przy nagrodach jakas wiara chce se anni zrobic to on przedtem otwiera drzwi soluje demy :PP i tamci maja droge wolna...
nie odbiegajac od tematu...
na pvp e niegram ale domyslam sie ze tam niema takiej wiary ze za nic uwalaja jak masz 100+lv...
fakt zawsze sie ktos znajdzie ;D
pozdro :D
pierw wbijcie na pvp e 100lv ;D
Segalczuk
22-06-2007, 23:06
Ciut sie znam na tym sprawach ^^ i poprostu bierzesz zaufaną ekipe i jak juz zabiłes demony bierzesz stone skina trzymasz na uhu otwierasz skrzynie i szybko w tp ... i za tp (przed anim) ma sie pelno kumpli ... ktorzy maja aola lub ci dadza aola bo na aniego sie raczej nie bierze hyba ze sie ma fajne eq.Nie jest tak zle na epvp ponieważ nie ma tak dużo noobow na wiekszych levelach i ludzie są lojalni .
przeteleportuje cie do temple
Btw:
aole na e-pvp sa ... z plag na swieta wypadaly np z hakera
Sanyol_Master
22-06-2007, 23:08
ok wszystko co chcialem wiedziec juz wiem,mozna zamknac temat ;* :)
Na anni gdy już zabijecie demce, to stań sobie obok TP nie przybliżając się do skrzyni (żeby inni widzieli to :D), potem podejdź gdy pz minie do skrzyni, bierz i log :] (może by zadziałało :P)
aaa na epvp to ciężko jest, grałem tam z kumplami i łojjj padłem sporo razy ;)
Raditz Saiya-jin
23-06-2007, 01:25
Jak można zrobić 100 lvl na e-pvp nie mając tam kumpli?
Wylansowany
23-06-2007, 09:59
Jak można zrobić 100 lvl na e-pvp nie mając tam kumpli?
Też nie wiem...grałem tam sam i...nie da się...chyba, że jest jeden bardzo trudny sposób...Mianowicie: Musisz mieć szczęście, pacca, i być dobrym strategiem , magiem...oraz nabić jakiś 25 lvl na rooku...:confused:
Jest teoretycznie wykonalne, ale w praktyce...czyli wniosek: Nie wybieraj kariery na e-pvp bez kumpli. :o
( Sorry, ze nie napisałem nic o treści tematu, ale autor powiedział, ze wszystkeigo się dowiedział...)
Aha i na e-pvp nie spotkałem rzadnego nooba...to jest chociaż plus. :)
Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi. Zebrało się pare osób, które nigdy nie grały na pvp-enf i gadają głupoty. A więc po pierwsze: nie ma aoli ani blessów na pvp-enforced i to jest pewne. Po drugie: nie wiem jak na Dolerze ale na Infernie (gdzie zresztą gram) anni był wykonany bodajże tylko 2 razy więc nigdy nie było takiej sytuacji żeby ktoś kogoś zabił. High lvlu nie chodzą po całej tibi i nie pkują każdego kogo spotkają. Po trzecie: gadanie, że nie da się grać na pvp-enforced bez kolegów jest totalną bzdurą. Jeśli ktoś tylko umie grać to spokojnie może grać na Infernie/Dolerze. Najciężej jest do 25 lvlu, bo dużo osób robi sobie noobchary na 15 lvlu, tworzy pk teamy i pkuje każdego kogo się da. Na wyższym lvlu niż 25 trzeba mieć pecha trafiając na pkera bo noobki już cie nie zaatakują. To tyle. Jak ktoś się nie zgadza to niech pogra troche na Infernie/Dolerze i wtedy się udziela.
@up
Anihi na Infernie byl wykonany przynajmniej 4 razy
Najciężej jest do 25 lvlu, bo dużo osób robi sobie noobchary na 15 lvlu, tworzy pk teamy i pkuje każdego kogo się da. Na wyższym lvlu niż 25 trzeba mieć pecha trafiając na pkera bo noobki już cie nie zaatakują. To tyle. Jak ktoś się nie zgadza to niech pogra troche na Infernie/Dolerze i wtedy się udziela.
ja sie nie zgadzam:P to z noobcharami to absolutna prawda.. sam tak zrobilem z ziomkami.. pk team od 8-14lvla(jakies 7osob w team) przed depo traopnelismy 33 palla i padl;](wlasnie na infernie wiec moze slyszales o tym)..ofc nie byl afk.. wiec jak widzisz zawsze trzeba uwazac bo to niewdziczny swiat na ktorym musisz wiedziec przy kazdym logowaniu ze za chwile najprawdopodobniej padniesz.. jestem jednak przekonania iz wystarczy umiec grac oraz byc wytrwalym a sukces mamy juz zapewniony;]
Pozdro!
Oj to nie jest tak że wszyscy sie na okolo non stop na*******aja.
Zobacz - grajac na pvp juz na okolo 40-50lev masz kilku kumpli na ktorych zawsze mozesz liczyc, nie mowiac o lev 100+. Tak samo jest na pvp-e, z tym ze zanim ktos kogokolwiek wykiwa na pvp-e to przemysli to 100 razy dluzej niz na zwyklym pvp, bo na pvp jakby nie mowic trudniej jest kogos ubic, blokowanie noobcharami itp itd.
Przede wszystkim na pvp-e nie graja juz takie cipki co sa madre tylko jak maja wysoki lev. Tam graja ludzie co w przypadku gdy Cie ktos nawala to nie zostawia Cie bo np. teraz skilluja, a na pvp widzialem takie przypadki.
Ciut sie znam na tym sprawach ^^ i poprostu bierzesz zaufaną ekipe i jak juz zabiłes demony bierzesz stone skina trzymasz na uhu otwierasz skrzynie i szybko w tp ... i za tp (przed anim) ma sie pelno kumpli ... ktorzy maja aola lub ci dadza aola bo na aniego sie raczej nie bierze hyba ze sie ma fajne eq.Nie jest tak zle na epvp ponieważ nie ma tak dużo noobow na wiekszych levelach i ludzie są lojalni .
Sam sobie przeczysz, ziomuś.
Piotrek Marycha
24-06-2007, 00:54
mam jedno pytanie, taki z deka offtop, jak to sie ma z tym sprzedawaniem lvla? ofc wiem ocb ale np ile kosztuje zabicie takiego 100 lvl? no i czy trzeba miec jakis kumpli do tego czy tak po prostu "z ogloszenia", bo mi sie zdaje ze an tym mozna kantowac ludzi
PS: smialbym sie jakby teraz nowe servy ( tak tak, o ile będa w ogóle ) były e-pvp, bo tak swoją drogą dziwne ze na 70+ servów tylko dwa są enforced pvp...
AHAHAHHA SPRZEDAWANIE LVL'A !?
Tam się zabija dla expa ;)
PS: smialbym sie jakby teraz nowe servy ( tak tak, o ile będa w ogóle ) były e-pvp, bo tak swoją drogą dziwne ze na 70+ servów tylko dwa są enforced pvp...
Tak, ale zauważ, że na światach pvp-enforced max ludzi to 300 (czasami można trafić jak tylko 50 osób gra), a na takiej harmoni 900+ więc nie ma potrzeby robienia nowych światów pvp-enf.
mam male pytanie dotyczace deda na takim serwie.
1.Czy podaczas smierci traci sie cale eq i bp czy tylko bp i losowo jakis item ?? Bo kiedys slyszalem ze sie all traci przy dedzie.
2.czy na takich serwach mozna nabic bana za pk?? Jezeli tak to ilu ludzi trzeba zabic ??
@Drognan
Ludzie chcą nowe servy bo mają nadzieje, że szybko wbija wysoki lv i uda im sie porządzić. A jak nie to proszą o kolejne...
@Up
1.Tak jak wszędzie bp +10% szansy an startę czegoś z EQ.
2.nie
Piotrek Marycha
24-06-2007, 15:29
yy smiejesz sie a zaraz potwierdzasz to co napisalem... masz jakies problemy z osobowością?
Ufocznik
24-06-2007, 17:19
ludzie tam sprzedaja expa, tzn. daja sie zabic za okreslona sume
Dziwna sprawa ze nie ma aoli ani blessow..Ale Chyba ze nie ktorych potworow na poi leci aol tak mi sie zdaje :]
Malkowicz
24-06-2007, 18:03
A skąd na pvp-e będzie aol God Steve im da za zrobienie mu loda po annihilator room?
masz problem jak cie zabija to oni maja przerabane a ty masz aola to sie nie masz o co martwic :baby:
Zawsze sie idzie z przyjaciółmi lub ludźmi z gildii i masz wtedy pewność, że nie padniesz... ;)
Połowa nabija sobie posty nie czytając tematu i pisząc non stop o AOLach
Ludzie nie nabijajcie postów, ale pomóżcie.
Stary sam powiedziałeś że masz zaufanych przyjaciół (tak myślę):confused:
Właściwie wywnioskowałem to po tym jak powiedziałeś że nie masz złych kumpli.
Więc idź z nimi na tego Ani i sprawa załatwiona.
Najlepiej jak staniesz na końcu to cię nie załatwią, chociaż mogą cię tak bloknąć.
Sprawa jest przerypana jak na to nie patrzeć. ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.