Pokaż pełną wersje : Zaczęło się!!!
Shin Chan
05-10-2004, 16:20
Zaczelo sie to co sie musialo zaczac!!!
Wojna na Galanie tylko watpie czy Dt odpuszcza tak Latwo!!!
POwodzenia wszystkim !!!
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=511344
huahahahahahauhahuhauahuahu co za KRETYN
to juz bedzie 4 wojna lol
wojna? to nawet nie bedzie wojna 4 kolesi zostalo wykopanych
i szukaja wsparcia
a ty palancie naucz sie czytac i przeczytaj co to znaczy wojna
a moze tego posta nie zrozumiales?
a moze forum galany czytasz od dzis?
jestes skonczonym palantem
narazie
ps.
nawet temat mowi nam "czy to mozliwe?" ale nie ty skonczony DEBILU
mowisz o wojnie jestes skonczonym NOOBEM
prosze nie postuj wiecej dla twojego i naszego dobra
kthxbye
xD
ps2
chcialem bardzo przeprosic za wulgarny jezyk ale na tego kolesia brak mi okreslen :(
Czy ludzie są już całkiem niezdolni do normalnej rozmowy, dyskusji? Mógłbym zrozumieć taką odpwiedeź w temacie na temat "Ojejku, dlaczego zablokowali mi IP" (jakas plaga ostatnio:P), ale to jest całkiem dla mnie całkiem nie pojęte. Nie mam pojęcia co się dzieje na Galanie, ale jeżeli nie zgadzasz się z czyimś zdaniem, lub chcesz kogoś poprawić, to czy nie da się tego kulturalnie zrobić, bez wstawania co drugie zdanie "palancie", "kretynie", "noobie"? Chcesz się wyżyć? To weź, znajdź sobie jakieś zajęcie, sport, czy cokolwiek, a nie rzucaj stekiem wyzwisk w każdego kogo popadnie...
Wspaniały przykład wzorcowego CHAMSTWA ...
Można komuś nawymyślać , ale trzeba to zrobić w cywilizowany sposób.
Trochę śmieszno , trochę straszno ...
A ty kolo wyżywasz się jak sadysta jakiś ...
Całuj psa w nos , z takimi postami ...
"a ty palancie naucz sie czytac i przeczytaj co to znaczy wojna
a moze tego posta nie zrozumiales?
a moze forum galany czytasz od dzis?
jestes skonczonym palantem
narazie"
Gratuluję konstruktywnej krytyki. Pomyśl nad karierą w sejmie, bo tam też takie debile, jak ty pracują.
ps. I co sie dziwic że Polska jest biedna??? Kraj jest taki, jacy są jego obywatele.
Shin Chan
05-10-2004, 21:39
@evaver
Stary odpowiedz na poziomie !!!
Za dlugo Z DT przebywasz , Jesli chodzi ci o tamte male bitewki to spoko ale jak ****a nie wiesz co sie dzieje to zamknij Pysk psie!!!
Patrzysz z boku A ja ****a siedzie W tym gownie od poczatku i ****a lepiej wiem od ciebie!!!
Tym Razem DT nie spotka kilku Chojrakow tylko ****a Cala Armie Na wszystkich lvl!!!
n/c
ty po***any palancie psie do mnie mowisz?
to ja z dt siedze od dobrych 6 miesiecy
gram na galanie od pierwszego dnia i mi mowisz ze nie wiem co sie dzieje?
****a takich kolesi jak ty powinni w cyrku zamykac lol
moze masz odwage zdradzic swoje imie na galanie?
heh pewnie nie no ale spox znam wuchte wiary ktora jest modra w ryju a jak
przychodzi co do czego do s*******aja
prosze nie obrazaj mnie bo nie masz pojecia kim jestem a dla ciebie mogl bym byc
BOGIEM
*******ony debilu
ps.
jeszcze raz przepraszam za wulgaryzmy ale ludzie co tu pisza nie powinni wychodzic na ulice a moze nie wychodza dlatego takie rzeczy opowiadaja....
prosze nie obrazaj mnie bo nie masz pojecia kim jestem a dla ciebie mogl bym byc
BOGIEM
*******ony debilu
ps.
jeszcze raz przepraszam za wulgaryzmy ale ludzie co tu pisza nie powinni wychodzic na ulice a moze nie wychodza dlatego takie rzeczy opowiadaja....
wiesz... ze tylko ograniczeni ludzie bluzgają?
i ty taki jestes takim noobem co ma za duzo wolnego czasu i grasz po 12h na dobe w tibie
z takim sie nie da normalnie gadac bo czujesz sile w tibii a rl tylko tac ci ***nąc i bys sie odrazu uspokoil -.-
farewell......
BOGIEM
*******ony debilu
ps.
Ja uważam, że dla tego pana ban się należy. No cóż są ludzie i parapety...
Druid Regis
05-10-2004, 22:44
@Evaver
No comment, on chce chyba BANana...
@Shin Chan
Przybliż nam trochę o co chodzi w tej wojnie nie wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja na Galanie.
mam 20 lat
dziewczyne
prace
studia (zaoczne)
wiez mi ze niegram po 12h dziennie w tibie
no ale cuz
ty mogl bys grac tyle i nigdy nie bedziesz dobry
bo tu nie tylko chodzi o lvl
gram dla przyjaciol
zeby z nimi pogadac posmiac sie (tak ze z takich jak wy)
mieszkam w Poznaniu jesli uwazasz ze jestes w stanie pobic mnie w rl
to na priv przekaze adres/telefon mozemy sie umowic
mam 32 lvl uwazasz ze to tego trzeba grac po 12h dziennie? jesli tak to jestes noobem wybacz :(
serio poprostu ludzie ktorzy uwazaja ze maja o czyms pojecie
a pisza takie bzdury denerwuja mnie i to bardzo!
ten co zalozyl tego posta moze nam powie kiedy mozemy sie spodziewac tego ATAKU czy nawet jak on to okreslil WOJNY? twierdzi ze siedzi w tym gownie od poczatku lol wiec moze nam powie?
czekam z niecierpliwoscia
pozdrawiam z wyrazami szacunku
Evaver/Azez/Vebo/Evah/Azebo.....
BlOoDfRiEnD~PkMaStEr
06-10-2004, 00:10
mam 20 lat
a pisza takie bzdury denerwuja mnie i to bardzo!
ten co zalozyl tego posta moze nam powie kiedy mozemy sie spodziewac tego ATAKU czy nawet jak on to okreslil WOJNY? twierdzi ze siedzi w tym gownie od poczatku lol wiec moze nam powie?
Masz 100% rację niech jakieś nobki nie piszą głupot. Też mnie to strasznie wkorw*** takie głupie gadanie o sprawach, bez jakieść przyzwoitej wiedzy na ten temat.
Są gusta i guściki sa ludzie i ludziska i jest krzesło.
@evaver wiesz jak czytam Twoje wypowiedzi, to odnoszę wrażenie, że pisze je jakiś mieszkaniec zakładu pod specjalnym nadzorem. Zanim klikniesz na ten ładny przycisk "Wyślij odpowiedz" przeczytaj swojego posta jak by był skierowany do Ciebie, jeżeli się nie zapienisz, spoko możesz wysyłać, w przeciwnym przypadku napisz to jeszcze raz.
Wiesz, że powinieneś odwiedzić parę razy psychologa ? Bo inaczej nie zazdroszczę Twojej dziewczynie, niestety z Twoich wypowiedzi wynika, że w stosunkach miedzyludzkich nie jesteś osobą z którą dobrze się komunikuje.
Przemyśl swoje zachowanie zanim następnym razem coś napiszesz.
mam 20 lat
dziewczyne
prace
studia (zaoczne) Jak na osobe o ktorej mowi sie ze jest juz odpowiedzialna i dojrzala jestes wyjatkowo bezczelny. 20-latek powinien wiedziec jak sie trzeba zachowywac.
no ale cuz Ja tez nie gram a mam 2x wyzszy lvl wiec o czyms to swiadczy...moze sie zastanowimy??
ty mogl bys grac tyle i nigdy nie bedziesz dobry
bo tu nie tylko chodzi o lvl
gram dla przyjaciol
zeby z nimi pogadac posmiac sie (tak ze z takich jak wy) Sorry ze to napisze ale jesli Twoi "przyjaciele" sa tacy jak Ty to juz sie nie dziwie ze pol swiata tibijskiego nie trawi Polakow. Nabijac sie z kogos to kazdy potrafi...nie swiadczy to o was za dobrze.
mieszkam w Poznaniu jesli uwazasz ze jestes w stanie pobic mnie w rl
to na priv przekaze adres/telefon mozemy sie umowic Oh plz don't kill me...I pay...plz plz...don't kill me...im noob...plz :D No i wlasnie pokazales ile jestes wart...nie mozesz na spokojnie pogadac to bic sie z nim chcesz...ciekawe czym jeszcze nas tutaj uraczysz.
mam 32 lvl uwazasz ze to tego trzeba grac po 12h dziennie? jesli tak to jestes noobem wybacz :(
a pisza takie bzdury denerwuja mnie i to bardzo! Przyganial kociol garnkowi...
Nie gram na tym swiecie wiec nie wiem co tam sie dzieje...zakladajac jednak ze masz racje i tak moge stwierdzic ze zachowujesz sie w sposob jaki nie przystoi osobie ktora mowi ze moze byc dla kogos "BOGIEM". Dla mnie Twoja osoba na dzien dzisiejszy nie ma nic do zaoferowania...niczego co moglbym sie nauczyc...no chyba ze wiedzy zawartej w slowniku "poprawnej polszczyzny" :D :p 8o
Shin Chan
06-10-2004, 12:09
BOGIEM
*******ony debilu
ps.
:/
nie bede sie znizaj to twojego pozimu i powiem to inaczej!!!
Gowno wiesz bo jak ty to ujales tylko "siedzisz" z Dt, nic mnie nie obchodzi od kiedy grasz na galanie, w cyrku nie maja wolnych etatow bo twoja mama az trzy wziela,
I skad mozesz miec pojecie kim ja jestem! czy ja zaczalem cie wyzywac od kretynow..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIE!
Jeszcze ci moze nazwiska Agressorow podac co !
Wez sie nie blaznij bo to Dt juz ci na mozg siadlo!!!
i NIe pisz tu posto Wiecej!!!!!!!
mam 20 lat
dziewczyne
prace
studia (zaoczne)
no ale cuzTwoje wypowiedzi są na poziomie rozkapryszonego 10-latka, który zaczął grać w Tibię i świata poza nią nie widzi i myśli, że wszystko wie. Dziewczynę masz? Gratuluje masz się czym chwalić. Praca, ciekawe gdzie gościa na takim poziomie by przyjęli. Na studia nie pasujesz patrząc na Twoje wypowiedzi gdzie co drugie słowo to przekleństwo i wszędzie błędy ortograficzne. Może i w Tibię nie grasz 12 godzin dziennie ale co to kogo obchodzi? W swoich dwóch pierwszych postach w tym temacie pokazałeś na jakim poziomie rozwoju jesteś. I co do tego jak napisałeś, że możesz się z kimś bić na rl to już całkiem Ci nie wierzę w to co napisałeś w zacytowanym wycinku Twojej wypowiedzi.
@BlOoDfRiEnD~PkMaStEr
Tak masz rację. Tylko popierasz gościa, który jest tym kogo wyzywa w swoich przemyśleniach.
Tak sobie z ciekawości przeglądałem posty evaver'a i pozwolę sobie przytoczyć te ciekawsze:
@Pacuch
ty lolu moze mi powiesz na czym polega twoja wiedza w nabjaniu lvl magii???!!!! boze nie wazne czy robisz runki i czy naprzyklad sie leczysz
lole qr^% przestancie pisas bzdury
Tak, wypowiedź na poziomie 20-latka, który chodzi na studia...
wszyscy tutaj jestescie banda deblili
ps
smoczyca mam na danubi palka 47lvl wiec boj sie o swojego aol'a hehe nie raz i nie dwa
i prosze nie rob z siebie kogos kim nie jestes bo czytajac twoje posty widac ze probojesz szpanowac tylko czym tu szpanowac lvl mam duzo wyzszy na serwku mlodszym o 3 miechy jak nie wiecej wiec STFU
I kto tu szpanuje?
witam wszystkich a w szegulnosci pana Kargax
hmm to ze masz lvl 80+ na serwku ktory istnieje pare ladnych later nic nie znaczy a to za ja mam ~50 na serwku ktory jest ~3 miechu mowi juz wiecej
chce powiedziec ze tak masz wysoki lvl ale przeliczajac to na czas grania jestes nikim :D
zazdrosc haha czy ty wiesz o czym mowisz ten koles gra ta postacia nie wiadomo ile haha za 2 miechy dogonie go i bede sie smial ze mial czy nadal bedzie mial za najlepszego i pamietaj ze lvl nie zawsze = wiedzy wiec jeszcze raz prosze
cały czas przeczysz sam sobie i wogóle same denne posty piszesz z przechwalaniem się a ganisz tych, którzy się przechwalają. No comment...
bardzo ladny jezyk bardzo hahahaah jestes moim prywatnym bogiem haha i nie danubia tylko rubera hehe
a co do tej cioty to mamy nastepnego z problemami hehe geje cioty co jeszcze uslyszymy hahah
posty pisanie takim jezykiem o czyms swiadcza wiec jeszcze raz STFU :p
Dokładnie o czymś świadczą posty pisane takim językiem jak Twój, popieram...
Jest jeszcze więcej takich ciekawych, ale nie chce mi się zamieszczać. W temacie Del'toro na Galanie!? (http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=12811) napisałeś z 10 postów... Co chwila wyzywasz, bluzgasz, śmiejesz się z tych, którzy się chwalą a sam się jednocześnie chwalisz... Czym nas jeszcze uraczysz?
evaver, czekam aż mnie zbluzgasz... bo to musi nastąpić sądząc po Twoich postach.
przepraszam pana evaver
nie jestem pewien mam dopiero 12lat ale chyba "cóż" się pisze przez ó ale moge się mylić i proszę mnie nie zbluzgać
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.