PDA

Pokaż pełną wersje : Ork berserker na Foldzie!!!

Owoc
31-10-2003, 12:05
Tak, tak, to prawda. Na Foldzie jest miejsce, gdzie można spotkać w potężnych ilościach orki, spearmany i warriory. Było to moje ulubione miejsce polowań. Do dziś. :(
Dlaczego? - BO SPOTKAŁEM TAM ORC BERSERKERA!!! Argh. Ledwo uciekłem. I od kiedy wiem, że można tam spotkać berserkera, już boję się tam schodzić. :( Słyszałem, że są tam także liderzy orków (czy jakoś tak - w każdym razie chodzi o najsilniejszego orka). Schodzenie tam na niskim levelu może nie być bezpieczne. :(

Eustachy
31-10-2003, 12:14
Możesz mi zrobic screena z mapką gdzie to jest ??
Strzałeczkami zazaczsz gdzier to było ... ja tez tam chodziłem na zwykle spirmeny i warriory ... ale jeszcze jedno spotkałem tam szlamy !!

>>>Prosze wyślij mi na e-maila albo przez gg tą mapke<

[email protected] odpisz ...

nawet gdy nie bedziesz mial mapki

Spider
31-10-2003, 12:15
Mam pytanko gdzie na foldzie sa te orki bo ich jeszcze tam nie widzialem :P ? A zerka.... da sie zabic :) .

Owoc
31-10-2003, 12:27
Oryginalnie dodany przez Eustachy
Możesz mi zrobic screena z mapką gdzie to jest ??
Strzałeczkami zazaczsz gdzier to było ... ja tez tam chodziłem na zwykle spirmeny i warriory ... ale jeszcze jedno spotkałem tam szlamy !!

>>>Prosze wyślij mi na e-maila albo przez gg tą mapke<

[email protected] odpisz ...

nawet gdy nie bedziesz mial mapki

Berserkery występują tam bardzo rzadko i w 100% losowo. Ja spotkałem jednego zaraz po zejściu tą drabinką (dzięki temu uciekłem żywy :D).

Eustachy
31-10-2003, 12:44
chyba go ktos zlurował bo to jest niemozliwe , ja tam chodz juz od dawna i nigdy nie bylo zerka ... mi sie zdaje ze on jest gdzie na końcu ukryty .. tzn na lewo ja sie pojdzie so są warriory , spirmeny , i zwykle i 1 poison - dalej są szalamy jak sie przezkoczy na skos namień a na prawo dalej nie zwiedziłem :/ chyba on sie tam ukrywa :D trzeba to sprawdzic :P

Kraus
31-10-2003, 12:56
Ja was przepraszam ,ale Folde to wy chyba mało znacie,na Foldzie jest mnostwo zejsc itd
Jak sie postarasz to nawet fire elementala znajdziesz(kumpel tak padl:() folda to nie tylko dobre miejsce expienia ale tagze super miejsce wypraw na srednich levelach

Owoc
31-10-2003, 13:21
Oryginalnie dodany przez Eustachy
chyba go ktos zlurował bo to jest niemozliwe , ja tam chodz juz od dawna i nigdy nie bylo zerka ... mi sie zdaje ze on jest gdzie na końcu ukryty .. tzn na lewo ja sie pojdzie so są warriory , spirmeny , i zwykle i 1 poison - dalej są szalamy jak sie przezkoczy na skos namień a na prawo dalej nie zwiedziłem :/ chyba on sie tam ukrywa :D trzeba to sprawdzic :P

Hmmm skoro lure to będę mógł tam znowu schodzić! YEAH! :D :D
Aha a na prawo byłem jest tam jeszcze jedno "pomieszczenie" z okrami (spearmany, warriory) a potem to roty i bugi głównie. Nie doszedłem jednak do końca więc coś tam może się kryć :D :D

Co do fire elementala to już dawno o tym wiedziałem (czyt. już dawno tam spłonąłem :()

PS Jak dobrze poszukasz w tamtych "grotach" z orkami to znajdziesz nawet miejsce gdzie są 4 slime'y (tylko dla hardkowoców :D)

Pall of Kuznica
31-10-2003, 21:39
Oryginalnie dodany przez Kraus
Ja was przepraszam ,ale Folde to wy chyba mało znacie,na Foldzie jest mnostwo zejsc itd
Jak sie postarasz to nawet fire elementala znajdziesz(kumpel tak padl:() folda to nie tylko dobre miejsce expienia ale tagze super miejsce wypraw na srednich levelach

Masz racje..
jak bylem kiedys sorckiem na foldzie (wtedy 9 level bodajze) ide sobie a tam mnie f elementar z ognia nawala
Jak ktos zejdzie w takie miejsce gdzie dookola jest lawa i sadzi ze nieporadzi sobie z f elementarem radze nie isc dalej!!

Air
31-10-2003, 21:40
Hmm... dziwne... z lurowaniem to nie bardzo bo ja zwiedziłem dokładnie podziemia Foldy i nie spotkałem zerka (!). Może to był summon... ;/

Gremlin
01-11-2003, 04:54
re: Ice
Popieram, zwiedzilem caly poziom z orkami i nie spotkalem tam berzerkera. Nasuwaja sie 2 odpowiedzi:
1. Jak to Ice sugeruje byl to summon
2. Ktos go wyciagnal z poziomu z fire elementalem (tego poziomu nie zwiedzilem, i to mozliwe ze cos takiego tam jest).

Mefi
01-11-2003, 09:08
eżeli chodzi o tego fire elementala to dobrze ze mialem wtedy z 15 uh'ów przy sobie bo bym się usmarzył