Pokaż pełną wersje : Char skasowany.. czy aby napewno?
tak sie zastanawiam czy gdy dostaje się delete, w bazie dannych cipsoftu zostaje ten jakby save postaci? czy zostaje on skasowany i odzyskanie konta z postaciami jest niemozliwe nawet cipy nie moga tego zrobic?
moze ktos wie?:<
Zostaje.
Widzialem kiedys screena z 2005 roku (nie mam go juz :/) jak jakis 70 rp udowodnil ze byl hackniety i CipSoft przywrocil mu chara z przed save, na ssie bylo widac dead na ~28 chyba lvl a char mial 70 cos ;)
Jesli im udowodnisz ze nieslusznie dostales delete (chyba ze pytasz tylko z ciekawosci czy tak mozna) to ci przywroca chara z ktoregos tam save.
#Down
Narzeka sie na forum gmow (chyba)
pozostaje pytanie jak się znimi skontaktować, jak wszystkim wiadomo cipsoft lubi stosowac polityke olewactwa, i nie odpowiadac na maile
a nr telefonu jako takiego nie ma na tibia.com
ktos moze doradzic?
pozostaje pytanie jak się znimi skontaktować, jak wszystkim wiadomo cipsoft lubi stosowac polityke olewactwa, i nie odpowiadac na maile
Wystarczy umieć sensownie pisać po angielsku, mnie nigdy nie olali. Odpowiedź najpóźniej miałem następnego dnia.
Wystarczy umieć sensownie pisać po angielsku, mnie nigdy nie olali. Odpowiedź najpóźniej miałem następnego dnia.
mialem maila napisanego przez angola sam nie wiem to radzisz mi napisac znowu?
i wysylac ciagle te same maile?
Dane zostaja na Ich dysku dopoki nie zostana zastapione/przemienione. Z tym zastepstwem to juz inna sprawa. ;p 9taka sama sprawa jak z dyskiem)
Jezeli chcesz odzyskac chara powinienes do nich napisac normalnym listem.
Jednak nie jestem pewien czy ot tak ci go oddadza...
mialem maila napisanego przez angola sam nie wiem to radzisz mi napisac znowu?
i wysylac ciagle te same maile?
To zależy gdzie wysyłasz maila. Zapewne na
[email protected]... Tylko, że wtedy dostajesz automatycznie generowany bezsensowny mail, w którym jedyną przydatną informacją jest to, że nikt tego maila nie czyta i że jeżeli chcesz się z nimi skontaktować to musisz wysłać tego maila jeszcze raz, tyle że pod adres
[email protected]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.