zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Char skasowany.. czy aby napewno?

Kajzer
20-06-2007, 06:07
tak sie zastanawiam czy gdy dostaje się delete, w bazie dannych cipsoftu zostaje ten jakby save postaci? czy zostaje on skasowany i odzyskanie konta z postaciami jest niemozliwe nawet cipy nie moga tego zrobic?
moze ktos wie?:<

Cashtan
20-06-2007, 08:33
Zostaje.
Widzialem kiedys screena z 2005 roku (nie mam go juz :/) jak jakis 70 rp udowodnil ze byl hackniety i CipSoft przywrocil mu chara z przed save, na ssie bylo widac dead na ~28 chyba lvl a char mial 70 cos ;)
Jesli im udowodnisz ze nieslusznie dostales delete (chyba ze pytasz tylko z ciekawosci czy tak mozna) to ci przywroca chara z ktoregos tam save.

#Down
Narzeka sie na forum gmow (chyba)

Kajzer
20-06-2007, 08:41
pozostaje pytanie jak się znimi skontaktować, jak wszystkim wiadomo cipsoft lubi stosowac polityke olewactwa, i nie odpowiadac na maile

a nr telefonu jako takiego nie ma na tibia.com

ktos moze doradzic?

Elvena
20-06-2007, 10:47
pozostaje pytanie jak się znimi skontaktować, jak wszystkim wiadomo cipsoft lubi stosowac polityke olewactwa, i nie odpowiadac na maile

Wystarczy umieć sensownie pisać po angielsku, mnie nigdy nie olali. Odpowiedź najpóźniej miałem następnego dnia.

Kajzer
20-06-2007, 17:00
Wystarczy umieć sensownie pisać po angielsku, mnie nigdy nie olali. Odpowiedź najpóźniej miałem następnego dnia.
mialem maila napisanego przez angola sam nie wiem to radzisz mi napisac znowu?
i wysylac ciagle te same maile?

janek@
20-06-2007, 17:59
Dane zostaja na Ich dysku dopoki nie zostana zastapione/przemienione. Z tym zastepstwem to juz inna sprawa. ;p 9taka sama sprawa jak z dyskiem)

Jezeli chcesz odzyskac chara powinienes do nich napisac normalnym listem.
Jednak nie jestem pewien czy ot tak ci go oddadza...

Elvena
20-06-2007, 18:37
mialem maila napisanego przez angola sam nie wiem to radzisz mi napisac znowu?
i wysylac ciagle te same maile?

To zależy gdzie wysyłasz maila. Zapewne na [email protected]... Tylko, że wtedy dostajesz automatycznie generowany bezsensowny mail, w którym jedyną przydatną informacją jest to, że nikt tego maila nie czyta i że jeżeli chcesz się z nimi skontaktować to musisz wysłać tego maila jeszcze raz, tyle że pod adres [email protected]