PDA

Pokaż pełną wersje : expienie

tarind
23-06-2007, 20:39
MOze troche dziwne pytanie ale mam 21 lv i skile 71/71
Na co najlepiej pujsc na takim lv expic? co proponujecie?B)
voc: Knight eq k arm crus crown helmet p legi i fs
Postac nie posiada pacca

Elvena
23-06-2007, 20:55
Po pierwsze już jest od tego przyklejony temat, a po 2-gie podałbyś łaskawie swoją profesję i eq.

Flasherq
23-06-2007, 21:09
MOze troche dziwne pytanie ale mam 21 lv i skile 71/71
Na co najlepiej pujsc na takim lv expic? co proponujecie?B)
voc: Knight eq k arm crus crown helmet p legi i fs
Postac nie posiada pacca

No expić możesz na tym: minosy (wszystkie oprócz maga), roty, dwarfy, ghoule, trole wszelkiej maści, bandity, wild warriory, smuglery, elfy (zwykłe), larvy, dwarfy soldiery, beholdery.

Ceebuh
24-06-2007, 01:59
proponuje dark catedral:p

Soldiers
24-06-2007, 16:03
masz bardzo dobre skile, na twoim miejscu zaczalbym bawic sie z dragami ;]
oczywiscie z pomoca shooterow i uhmakerow^^

Hirgon
24-06-2007, 16:13
masz bardzo dobre skile, na twoim miejscu zaczalbym bawic sie z dragami ;]
oczywiscie z pomoca shooterow i uhmakerow^^

Loteria + waste - nie polecam.

- Widzę, że BOH nie masz, ale możesz zacząć próbować na EF w miejscach z Elfami i Elf Scoutami (bicie Arcanistów bez BOH na tym lvlu będzie raczej nieoplacalne). Dobrze by było gdybyś miał także GS. Leczysz się exurką z pomocą manasów. Dla zabezpieczenia weź ze sobą uhy. Exp świetny.

- Soldy w kopalniach dwarfów. Tutaj żadnego waste nie będzie. Weź ze sobą kilka UH gdyby ktoś zlurował Guarda. Exp przeciętny.

- Cyclopy na Mount Sterum. Kilka UH na wypadek większej straty hp. Na dużą kasę tutaj nie możesz liczyć. Exp - zależy od ilości ludzi, zazwyczaj jest ich pełno. Na 21 lvl exp powinien być zadowalający :)

Czesio_wlatca_ratuf
24-06-2007, 16:52
Cyklopy najtem? Nie polecam - straszne waste a loot słaby. Soldy byłyby lepsze. Gdyby udało ci się kupić GSa ( a warto! ) i nie załujesz kasy możesz spróbować na dragach z shooterem i DSami. Mała szansa, że wyjdziesz na plus, ale exp świetny :)

Vil
24-06-2007, 17:33
(bicie Arcanistów bez BOH na tym lvlu będzie raczej nieoplacalne)

scoutow tez.

Dobrze by było gdybyś miał także GS.

dobrze by bylo jakbys sprawdzil jak bije sie 3-4 scouty na raz z tak slabymi skillami 2handem.

Exp świetny.

zwlaszcza jak ledwo bedzie mogl dogonic scouta.

Na 21 lvl exp powinien być zadowalający :)

*dowalajacy. na upartego juz lepiej isc na swamp trolle.

Hirgon
24-06-2007, 17:58
Vil ja od 16 lvl ze skillami 60/60 i GSem śmigałem po EF. Ludzie się dziwili, ale exp miałem wyśmienity, a za mf się zwracało.

na upartego juz lepiej isc na swamp trolle.

Swamp Troll - 25 xp, Cyclops - 150 xp. Pomimo, że po mount sterum biega dużo ludzi ubijemy te 2 cyclopy , zamiast 4-5 swamp trolli. 100-125 : 300 - różnica jest...

Smoku_SDZ
24-06-2007, 18:00
Nie bede pisal z polskimi znakami;p

+Moim zdaniem móglbys isc na ghule, ktore znajduja sie m.in na ghostlandzie.
Duzo kaski, potworki dosyc slabe, bierzesz je na hita(no chyba, ze wpakujesz sie w niezlego respa, wtedy maga byc klopoty;p )

+Nastepnym wyjsciem jest zamek kolo Ab. Duzo minosow, orkow, czasem mozesz wybrac sie na huntera;p
Jesli nie boisz sie tego, ze ktos Ci zluruje zerka(ale i tak go ubijesz;p ) to exp na zamku:)

+Kolejnymi expowiskami sa kopalnie w kazzo. Duzo soldkw, z ktorych leci dobry loot, Masa rotów i zwyklych dwarfów. Guradow nie polecam na ten lvl, jesli otoczy Cie gromada, bedzie zle:confused:

Vil
24-06-2007, 18:19
Vil ja od 16 lvl ze skillami 60/60 i GSem śmigałem po EF. Ludzie się dziwili, ale exp miałem wyśmienity, a za mf się zwracało.

Kwestia tego, jaka czesc fortecy wybijales, i ile leczyles rany.

Bylem wczoraj charem na 23 levelu na scoutach, mialem problemy z dogonieniem ich w niektorych miejscach, a znajac praktycznie cala fortece na pamiec wiem, ze mialbym cholerne problemy z expieniem takim charem moja metoda.

Druga sprawa - zalezy co dla kogo znaczy wysmienity exp, ja dobijalem w szczytowych momentach do 35k/h, przed 30 levelem bez boh tyle w zyciu nie wycisniesz, chyba ze sorcem z gfb.

Swamp Troll - 25 xp, Cyclops - 150 xp. Pomimo, że po mount sterum biega dużo ludzi ubijemy te 2 cyclopy , zamiast 4-5 swamp trolli. 100-125 : 300 - różnica jest...

zmienisz zdanie jak zaczniesz biegac od jednego ciala cyca do drugiego czekajac na resp, a dla porownania bedziesz czyscil pokoje z 4-5 trollami na raz, 6-7 hitami.

Sternum zdecydowanie odradzam kazdemu.

Sanyol_Master
24-06-2007, 18:29
eq k arm crus crown helmet p legi i fs

w koncu crus czy crown helmet ? bez tarczy biegasz z fs'em ? : O