zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Morgaroth [Candia]

Onkad
23-06-2007, 21:38
http://rapidshare.com/files/38923854/morgaroth.rec.html

J@wor
23-06-2007, 21:52
Rehost plx!

Merfi
23-06-2007, 22:09
Widac że teraz wszyscy biorą przykład z Bubisha (thiefa) ktos zakosił loot i sie niechciał przyznac :D:D:D

Myszoon
23-06-2007, 22:29
Estroz <33333333333333333333

Rychulec
23-06-2007, 22:37
Śmiechu warte

Frisbi
23-06-2007, 22:58
Ale żal, tak mogło być tylko na Candii ; <

Esther
23-06-2007, 23:03
hahahahahahaha dobree Shadow of Czarkoo wzial loota pewnie tyle stal przy tym cielsku ze musial cos wziazc

J@wor
23-06-2007, 23:55
hahahahahahaha dobree Shadow of Czarkoo wzial loota pewnie tyle stal przy tym cielsku ze musial cos wziazc

Dokladnie

22:45 Shadow of Czarkoo [129]: Mam 22:45 Shadow of Czarkoo [129]: 5 talonow i 59gp

Hamerpl
23-06-2007, 23:58
Dokladnie

22:45 Shadow of Czarkoo [129]: Mam 22:45 Shadow of Czarkoo [129]: 5 talonow i 59gp

a Jak ty byśzajebał bag i tylko ty byś widział loot (co prawda jakoś nie wierze zeby tylko to tam było) przyznał byś się na non-pvp ?

i tak predzej czy pozniej je sprzeda albo cos.
bo w depo to chujowo jakis dobry item trzymac.

Merfi
24-06-2007, 00:04
teraz bym sie nie dziwił jak jakis noob char by selowal TH ^^ to wiadomo kogo to by był , zdiwiło mnie to że to Shadow~a nie bub zajebał xD

Hamerpl
24-06-2007, 00:06
Bubba to by jeszcze zlurowal demony z prawej srony zeby sendi padł ;(

edit:
22:50 Acolt [145]: LOOT OFC STOLEN

Etoric
24-06-2007, 00:16
haha ale kurwa serwer:D zero zgrania, nic kompletnie. Dno i wodorosty. Gdy boss miał tak 1/10 życia już połowa ludzi wybiegła do loota..szkoda ze nie padli:/ Hahah pamietam PoI, gdy kolesie zainkasowali 200k od łebka, a na miejscu 'plx dajcie sd'ki' haha. Chyba zaczne tam od zmuły grać, przynajmniej bedzie wesoło się pośmiać z 'dorosłych' odpowiedzialnych polaczków;D

Nacpany_Wlodek
24-06-2007, 01:28
a Jak ty byśzajebał bag i tylko ty byś widział loot (co prawda jakoś nie wierze zeby tylko to tam było) przyznał byś się na non-pvp ?

i tak predzej czy pozniej je sprzeda albo cos.
bo w depo to chujowo jakis dobry item trzymac.

To nie chodzi juz czy pvp czy non-pvp, tylko o jakies wartości nawet w takim pikselowym śweicie.

Anvortis
24-06-2007, 03:22
W sumie taka roznica jest, ze na pvp do tego by nie doszlo, a na non-pvp kazdy czuje sie wolny i robi co mu sie podoba, czego najlepszym przykladem jest ten wlasnie film. Typ, ktory ukradl lott'a powinien sobie juz nie pograc. Ja na ich miejscu za kazdym razem, gdy poszedlby na expowisko zbieralbym ekipe i lurowal na niego potwory, az by mu sie odechcialo grania.

Fajansik
24-06-2007, 03:26
@up
noob!!!

x3h0
24-06-2007, 03:39
haha ale kurwa serwer:D zero zgrania, nic kompletnie. Dno i wodorosty. Gdy boss miał tak 1/10 życia już połowa ludzi wybiegła do loota..szkoda ze nie padli:/ Hahah pamietam PoI, gdy kolesie zainkasowali 200k od łebka, a na miejscu 'plx dajcie sd'ki' haha. Chyba zaczne tam od zmuły grać, przynajmniej bedzie wesoło się pośmiać z 'dorosłych' odpowiedzialnych polaczków;D

Wybacz ale to nie jest ten sam team co drugi PoI team na Candii. A zgranie przynajmniej było wystarczające, żeby zabić Morgarotha. Aha zapraszam, będzie z kogo śmiać... czyli z Ciebie.

Poza tym proponuję, żebyś obejrzał dokładnie. Oni rzucili się do loota dopiero gdy morgaroth padł. Rzucony gp, a potem m-wall. Szkoda, że poty i lurowanie demonów przez Estroza nie pomogło.

Tak czy siak, prawda. Żałosni ludzie tu grają, wiecie o kim mowa:)

Bubba to by jeszcze zlurowal demony z prawej srony zeby sendi padł ;(

Grubo się mylisz, dlatego, że Bubba nie ma nic do Sendiego i nie zamierzałby go skrzywdzić. Poza tym Bubbiisha nie było online w grze i na MSN. Jedynie co by zrobił, to rzuciłby shity na morgarotha i próbowałby ukraść.

Rybzor
24-06-2007, 03:43
02:34 Estroz [154]: stupid polaks
Nofin more to say :d

Ganci.
24-06-2007, 07:11
@ up

Ale z ciebie pacyfista O.o

Co do filmu?

Shadow of Czarkoo czy jakis tam powinien zostac wyjebany z serva.
Nawet loota nikt nie poznal.

@ Etoric

I to sie zdarza tylko wsród .PL
Az sie smutno robi :<

Etoric
24-06-2007, 11:10
Wybacz ale to nie jest ten sam team co drugi PoI team na Candii. A zgranie przynajmniej było wystarczające, żeby zabić Morgarotha. Aha zapraszam, będzie z kogo śmiać... czyli z Ciebie.

hahahah do wczoraj broniłem ludzi grających na non pvp, sam gram na refugii, ale widze że to jedna wielka nublandia, tak samo jak candia. Każdy czuje sie bezkarny, ma w dupie. Haha szkoda mi tego geja co zabrał loot, wg mnie jest mega nubem, no ale zarobił 5 talonów i 70gp~ hahahah

Xeremon
24-06-2007, 11:28
~~~~Najlepiej mówić, że wszyscy kradną, a Candia to jedno wielkie bagno...~~~~

Zajebisty jestem nie?:cup:

Kto zabrał? No oczywiście Polacy... -.-

Dobra, nie ma co się oszukiwać - Candia to server NOOBÓW... Bloczenie, thiefy... To co jest na filmie, jest niczym w porównaniu z tym co się tutaj dzieje każdego dnia.

Aff PL SUX

Dawergo
24-06-2007, 12:04
@up
dokladnie, gralem tam do 42 lvla ale to sie zrobilo nudne ciagle uciekanie przed ludziami bloczacymi na dragach albo na mniejszym lvlu zlurowanymi scrabami na larvach :(

@topic
nic dodac nic ujac poprostu candia :)

Soulmann
24-06-2007, 12:25
Takie mówienie, że na non-pvp ludzie są bezkarni to bardzo wielki błąd ;)

Cockz
24-06-2007, 12:26
Ladnie pokazanie plusy non-pvp. Hahahaha

Nilving
24-06-2007, 12:42
Prawie jak Astera:DTylko tam sie przyznał co wypadło:)

Xeremon
24-06-2007, 13:09
Czy ktoś mi powie, co mają w sobie Polacy (99%), że są zawistnymi samolubnymi p!erdolonymi thiefami, noobami, traperami i znudzonymi bachorami, którym sprawia przyjemność robienie na złość innym? Ahahaha nie zwalajmy tego na BR i na SWE (no dobra Bubbiish i przyjaciele, ale to wyjątki) - Każdy, kto gra na NONPVP wie, dzięki komu brazylijczycy mają nas na N00bów!

Etoric
24-06-2007, 13:14
Czy ktoś mi powie, co mają w sobie Polacy (99%), że są zawistnymi samolubnymi p!erdolonymi thiefami, noobami, traperami i znudzonymi bachorami, którym sprawia przyjemność robienie na złość innym? Ahahaha nie zwalajmy tego na BR i na SWE (no dobra Bubbiish i przyjaciele, ale to wyjątki) - Każdy, kto gra na NONPVP wie, dzięki komu brazylijczycy mają nas na N00bów!

- w Polsce poziom angielskiego śmierdzi
-w Brazylii albo się gada po angielsku i to dobrze, albo się nie gada w ogóle
-w tibie grają dzieci z polski 11-14lat(duża większość)
-w Szwecji w takim wieku dzieci się nie dotykają do komputerów
-brak dobrego dostawcy internetu w Polsce
-jak my Polacy możemy być normalni, jeżeli w naszym kraju rządzą sami debile, to tak jakby w rodzinie gwałcicieli dzieci wyrosły na zdrowych, normalnych ludzi.

Couranger
24-06-2007, 13:27
Nie no poprostu zalosne ... Ale co mu moga zrobic skoro to non-pvp? gowno
na pvp nikt by sie nie odwazyl odstawic takiego shitu , poprostu ziomek ktory to zajebal , wie ze nic mu nie moga zrobic wiec sobie zajebal , UROKI NON-PVP !

x3h0
24-06-2007, 13:41
hahahah do wczoraj broniłem ludzi grających na non pvp, sam gram na refugii, ale widze że to jedna wielka nublandia, tak samo jak candia. Każdy czuje sie bezkarny, ma w dupie. Haha szkoda mi tego geja co zabrał loot, wg mnie jest mega nubem, no ale zarobił 5 talonów i 70gp~ hahahah

Przecież ja nie bronie Candii, jest taka sama jak wszystkie serwery non-pvp. Ale zauważ, że na niektórych światach nie byli w stanie zabić morgarotha, bo był zamęt i chaos w teamie.
Co do Shadow of Czarkoo to nie będę się wypowiadać, on już wie co o nim myślę.

Vein
24-06-2007, 14:53
moze by tak rehost? :P

@down
dzieki ;]

Couranger
24-06-2007, 15:37
moze by tak rehost? :P

http://www.***********.com/687365513.html

prosze

speedy share za gwiazdki

@ UP

np

Wojtas_Smieciarz
24-06-2007, 15:57
Jak was wszystkich czytam to aż rzygać mi się chcę. Sami sobie kompleksy wmawiacie. No cóż kompleksy tworzą ludzie, a kompleksy niszczą ludzi.
A film dobry, dobre zgranie. Szkoda, że nie nic ciekawego nie wyleciało, bo chociaż jedna osoba by sobie zarobiła.

Snib'ek
24-06-2007, 16:29
@up
Skąd wiesz, że nic nie wyleciało? Jedna osoba może to "coś" mieć, ale kto Ci się przyzna..

Carlito7
24-06-2007, 17:05
zal.pl Ekipa taka jak zadna... nikt nie chcial run marnowac...
w ogolce, po co oni tam poszli? ;]

Radzitz
24-06-2007, 17:35
Gratulacje ubicia. Co do tego wzięcia loota to czarko dobrze zrobil ze podbiegl i wzial, przeciez gdyby nie on, to loot mogloby wziac 8 innych playerów, wtedy to by dopiero było pytanie kto wziął loota?

Anvortis
24-06-2007, 18:18
"w Brazylii albo się gada po angielsku i to dobrze, albo się nie gada w ogóle" -> Z tym sie nie omge zgodzic do konca.

W Brazylii w ogole poziom nauczania jest marny, ktos kto skonczyl gimnazjum w polsce jest o kilkanascie lat bardziej rozwiniety umyslowo niz normalny brazylijczyk, ktory konczy 3 klasy i albo gra w Tibie, albo w pilke.

W Brazylii tez graja dzieci w wieku, 8-14 lat. Co do Szwecji, to sa oni o niebo lepsi od nas, polakow, ale nie dlatego, ze sa zdolniejsi lecz tam raczej nie ma sytuacji, w ktorych 10-15 letnie dziecko gra w Tibie. Wszystkich szwedow, ktorych znalem grajac w Tibie, mieli przedzial wiekowy 17-23 lat.

Hu'Hu
24-06-2007, 19:04
Przecież ja nie bronie Candii, jest taka sama jak wszystkie serwery non-pvp. Ale zauważ, że na niektórych światach nie byli w stanie zabić morgarotha, bo był zamęt i chaos w teamie.
Co do Shadow of Czarkoo to nie będę się wypowiadać, on już wie co o nim myślę.

Jesteś zły bo wyprzedził Cię inny thief?
Sam jesteś żałosny thiefem z tym swoim psem Roosolkiem -.-
Krytykując innych zastanów się sam czy dobrze sie zachowujesz?
Non-Pvp to dla ciebie "raj".Bo na Pvp już dawno byś skończył gre..
Wydaje Ci sie że jesteś super?Fakt twój angielski Rox, szczególnie kiedy walczysz na forum bluzgając innym...
Sorry za offtopa, ale nie mogłem wytrzymać czytając te bzdury!!!

A jeśli chodzi o loota to proponuje śledzić allegro.pl albo e bay:P

Problemaker
24-06-2007, 20:26
~~~~Najlepiej mówić, że wszyscy kradną, a Candia to jedno wielkie bagno...~~~~

Zajebisty jestem nie?:cup:

Kto zabrał? No oczywiście Polacy... -.-

Dobra, nie ma co się oszukiwać - Candia to server NOOBÓW... Bloczenie, thiefy... To co jest na filmie, jest niczym w porównaniu z tym co się tutaj dzieje każdego dnia.

Aff PL SUX

Teraz na kazdym nowym servie jest pelno naboow. zalozmy ze jeden NooB ma juz calkowicie zszargana reputacje na swoim domowym servie, przenosi sie na nowy swiat... a pozniej znowu i znowu. I powstaje taki o to lanczuszek

Avalanche
24-06-2007, 20:39
Rotfl, przypominają się stare dobre czasy z rooka, gdy tak n00bstwo walczylo o loota z minosa ;)

Manish'ek
24-06-2007, 22:35
LoL Na Candi to NooB'y i tylko NooB'y luruja blokuje itp..a zreszta sami wiecie;]

Fejkowiec
24-06-2007, 23:00
_/ Candia

tylko tutaj to mogło mieć miejsce
rzucanie gp na ciało morgarotha i robienie na nim mwalli HAHAHAHA

gdy był na deep red, juz przesuwali poty ktore ich blokowaly i startowali do biegu o loota

Kompletny ZAL.PL.

Szypol
26-06-2007, 11:22
KToś prosił o rehosta.

http://www.**************/file/njtnfy

w miejsce gwiazdek
s e n d s p a c e . c o m