![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Śmiechu warte
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Ale żal, tak mogło być tylko na Candii ; <
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Cheretyk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 80
Skille: 84
|
![]() hahahahahahaha dobree Shadow of Czarkoo wzial loota pewnie tyle stal przy tym cielsku ze musial cos wziazc
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
i tak predzej czy pozniej je sprzeda albo cos. bo w depo to chujowo jakis dobry item trzymac. Ostatnio edytowany przez Hamerpl - 24-06-2007 o 00:03. Powód: s*******aj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() Bubba to by jeszcze zlurowal demony z prawej srony zeby sendi padł
![]() edit: 22:50 Acolt [145]: LOOT OFC STOLEN Ostatnio edytowany przez Hamerpl - 24-06-2007 o 00:06. Powód: twoja stara jest tania jak papier |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() haha ale kurwa serwer
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie chodzi juz czy pvp czy non-pvp, tylko o jakies wartości nawet w takim pikselowym śweicie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() W sumie taka roznica jest, ze na pvp do tego by nie doszlo, a na non-pvp kazdy czuje sie wolny i robi co mu sie podoba, czego najlepszym przykladem jest ten wlasnie film. Typ, ktory ukradl lott'a powinien sobie juz nie pograc. Ja na ich miejscu za kazdym razem, gdy poszedlby na expowisko zbieralbym ekipe i lurowal na niego potwory, az by mu sie odechcialo grania.
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() @up
noob!!! |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Salamanca
Stan: Niegrający
Imię: Vidirah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Unstoppable
|
![]() Cytuj:
Poza tym proponuję, żebyś obejrzał dokładnie. Oni rzucili się do loota dopiero gdy morgaroth padł. Rzucony gp, a potem m-wall. Szkoda, że poty i lurowanie demonów przez Estroza nie pomogło. Tak czy siak, prawda. Żałosni ludzie tu grają, wiecie o kim mowa ![]() Grubo się mylisz, dlatego, że Bubba nie ma nic do Sendiego i nie zamierzałby go skrzywdzić. Poza tym Bubbiisha nie było online w grze i na MSN. Jedynie co by zrobił, to rzuciłby shity na morgarotha i próbowałby ukraść. Ostatnio edytowany przez x3h0 - 24-06-2007 o 03:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
Ale z ciebie pacyfista O.o Co do filmu? Shadow of Czarkoo czy jakis tam powinien zostac wyjebany z serva. Nawet loota nikt nie poznal. @ Etoric I to sie zdarza tylko wsród .PL Az sie smutno robi :<
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahahah do wczoraj broniłem ludzi grających na non pvp, sam gram na refugii, ale widze że to jedna wielka nublandia, tak samo jak candia. Każdy czuje sie bezkarny, ma w dupie. Haha szkoda mi tego geja co zabrał loot, wg mnie jest mega nubem, no ale zarobił 5 talonów i 70gp~ hahahah
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Riders
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() ~~~~Najlepiej mówić, że wszyscy kradną, a Candia to jedno wielkie bagno...~~~~
Zajebisty jestem nie? ![]() Kto zabrał? No oczywiście Polacy... -.- Dobra, nie ma co się oszukiwać - Candia to server NOOBÓW... Bloczenie, thiefy... To co jest na filmie, jest niczym w porównaniu z tym co się tutaj dzieje każdego dnia. Aff PL SUX Ostatnio edytowany przez Xeremon - 24-06-2007 o 11:35. |
![]() |
![]() |