Pokaż pełną wersje : ej pomozcie plz nie wiem za co..!!
Immortal Wasek
07-10-2004, 09:10
a wiec lowie sobie ryba a tu ziomek nick GM Lala ...(niepamietam dalej ) mowi mi "hi" ja mo mowie "?" a on "i dont understand or ban" zaczoilem uciekac on sie teleportnol przy mnie i powiedzial ban i tak sie stalo dostalem kicka i przy wchodzeniu na postac pisze "u acc is banshed"
za co ja qrwa dostalem bana i na ile ---powiedzie plz!!
i co o tym sadzicie??
Knight Patryk
07-10-2004, 09:36
Jak sprawdzilem na tibia.com dostales bana za uzywanie Multi Clienta do 14 października
Przykro mi ale,
buehehehehehehehehhehe
Nie ma to jak standardowa procedura, GM sprawdza czy nie siedzisz na MC albo macro, zagaduje, jak nie odpowiadasz, a jeszcze zaczynasz uciekać znaczy jesteś winny.
Jak GM zagaduje to odpowiada się, mogłeś mu choć hello powiedzieć, a nie "?" i w nogi, jak przestępca przyłapany na gorącym uczynku.
GM pomyslal pewnie ze uzywasz macro ktore na kazde slowa odpowiada "?" wiec kazal ci powiedziec "i don't understand". nie powiedziales to cie zbanowal
Immortal Wasek
07-10-2004, 14:28
a wiec powiem tak po 1:nieuzywalem muliti clienta a po 2:on nic niepisal i ja sobie normalnie poszlem stamtat a on mi dal bana:( czuje sie pokrzywdzony bo gm zle zbadal sprawe i niesluznie dal mi bana!! czy ktos tez tak mial??
"i dont understand or ban" zaczoilem uciekac on sie teleportnol przy mnie i powiedzial ban i tak sie stalo dostalem kicka i przy wchodzeniu na postac pisze "u acc is banshed"
Dał ci słusznie, jak GM pyta to trzeba odpowiadać masz nauczkę =]
dokładnie mnie wsadzili za "Trading prems" a KU>RWA nie sprzedawałem postaci tylko jakiś noob obok mnie co stał za pewne typ ze strony typu: <CIACH> :/ i co mnie wcale nie zdziwiło mówił po polkq :(
<$corEdit> Wole wyedytowac, bo jeszcze ktos wejdzie i wysle...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.