zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ej pomozcie plz nie wiem za co..!!

Immortal Wasek
07-10-2004, 09:10
a wiec lowie sobie ryba a tu ziomek nick GM Lala ...(niepamietam dalej ) mowi mi "hi" ja mo mowie "?" a on "i dont understand or ban" zaczoilem uciekac on sie teleportnol przy mnie i powiedzial ban i tak sie stalo dostalem kicka i przy wchodzeniu na postac pisze "u acc is banshed"
za co ja qrwa dostalem bana i na ile ---powiedzie plz!!
i co o tym sadzicie??

Knight Patryk
07-10-2004, 09:36
Jak sprawdzilem na tibia.com dostales bana za uzywanie Multi Clienta do 14 października

Matfiej
07-10-2004, 10:58
Przykro mi ale,
buehehehehehehehehhehe
Nie ma to jak standardowa procedura, GM sprawdza czy nie siedzisz na MC albo macro, zagaduje, jak nie odpowiadasz, a jeszcze zaczynasz uciekać znaczy jesteś winny.
Jak GM zagaduje to odpowiada się, mogłeś mu choć hello powiedzieć, a nie "?" i w nogi, jak przestępca przyłapany na gorącym uczynku.

solkan
07-10-2004, 14:26
GM pomyslal pewnie ze uzywasz macro ktore na kazde slowa odpowiada "?" wiec kazal ci powiedziec "i don't understand". nie powiedziales to cie zbanowal

Immortal Wasek
07-10-2004, 14:28
a wiec powiem tak po 1:nieuzywalem muliti clienta a po 2:on nic niepisal i ja sobie normalnie poszlem stamtat a on mi dal bana:( czuje sie pokrzywdzony bo gm zle zbadal sprawe i niesluznie dal mi bana!! czy ktos tez tak mial??

Walrock
07-10-2004, 14:32
"i dont understand or ban" zaczoilem uciekac on sie teleportnol przy mnie i powiedzial ban i tak sie stalo dostalem kicka i przy wchodzeniu na postac pisze "u acc is banshed"
Dał ci słusznie, jak GM pyta to trzeba odpowiadać masz nauczkę =]

joey
07-10-2004, 16:30
dokładnie mnie wsadzili za "Trading prems" a KU>RWA nie sprzedawałem postaci tylko jakiś noob obok mnie co stał za pewne typ ze strony typu: <CIACH> :/ i co mnie wcale nie zdziwiło mówił po polkq :(

<$corEdit> Wole wyedytowac, bo jeszcze ktos wejdzie i wysle...